A jók hajója

Go down

A jók hajója Empty A jók hajója

Témanyitás by Thorhalla Szer. 23 Feb. 2011, 10:32

A hajón ébredezik a világunk hőseinek serege.
Tao, Perun, Ms. Marvel, Deadshot, Tyler, Morsus, Skullfire II., Thor, Thena, Amerika Kapitány, Sólyomszem, Rozsomák, Ko-Rel, Martin Davis, Nikita, Centurio, Thordin, Kevin Morison, Showtime, Mr. Adrenalin, Blake, Grendel, Landraf, Serena Davidson

A jók hajója Haj

Az űr feketeségében hófehér szakadás jelenik meg és abból egy fénysugár árad a hősök felé akár egy szem, de a fény, amit áraszt nem okoz nekik kárt. Mielőtt bárki szólhatna a fény felszólal:
"Én vagyok az, aki a Túlról jött! Világot adok nektek ahol a végső csatátokat megvívhatjátok! Győzzétek le az ellenségeiteket és teljesítem a kívánságaitokat!"
Mind érzitek a lelketekben a lény nem hazudik... ekkor megszámlálhatatlanul sok bolygó darab kezd hatalmas sebességgel a nap felé repülni és nem messze tőle bolygóvá épülni!

A jók hajója 304418-45900-battleworld_super

Az eredeti topic

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A jók hajója Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A jók hajója Empty Re: A jók hajója

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 06 Aug. 2011, 23:12

#2 2009-06-27 23:49:31

Serena Davidson
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2008-07-08
Üzenetek: 1458
E-mail PM

Re: A jók hajója

Valami nem volt jó, egy pillanatra megtorpantam, amikor megéreztem valamit. Még soha sem éreztem, és mégis mintha szólított volna valahova. Nem tudtam mire vélni ezt az egészet, körbenéztem és lecsuktam a szemem, mert a fények, amik a szemem előtt ugráltak szörnyen zavaróak voltak. Kiáltottam volna Jackie-nek, hogy mégis mi történik, hogy ő látja-e ezeket a dolgokat, de addig nem jutottam el, hogy meg is tudjak szólalni, mert nem maradt semmi sem csak a sötétség. Amikor kinyitottam újra a szememet furcsa emberek vettek körbe, ismerősök és ismeretlenek, de mégis olyanok, akiket ismertem, vagyis láttam már korábban, hírekben, tévében, vagy pedig személyesen is.
~ Ez micsoda? ~
Felnéztem a magasba és nyeltem egy hatalmasat. Hogyan kerültem én ide? Odakinn egy másik hajó is volt, az űrben lettünk volna? De-de ez hogyan volt lehetséges? És mi… ekkor szólalt meg egy hang. Döbbenten hallgattam, most már végképp nem értettem, hogy én mit kerestem itt, hiszen soha semmire sem voltam jó, és nem voltam még mindig harcos. Csak a terhére voltam mindenkinek. És Adia-t sem akartam ennek kitenni, nem akartam, hogy ártson bárkinek is, az nem ő lett volna, ha megteszi. Legyőzni az ellenségeinket és teljesíti a kívánságainkat? Nekem nem voltak ellenségeim sem, így nem értettem, hogy mire vonatkozott. És én soha sem harccal akartam megoldani a gondokat, hanem leülni és megbeszélni. Míg itt szinte mindenki hős volt, és már megint én leszek az, akit el kell viselni és megtűrni, amíg sírva a hátsó sarokban kuksol. Vettem egy mély levegőt és ismét kinéztem az ablakon.
~ Az űr… nézd meg az emlékeimet, de én sem tudok róla sokat, még soha sem voltam itt… nem is hittem, hogy leszek valaha is. ~
~ Gyönyörű! ~
~ Igen, valóban az. ~
Figyeltem, ahogyan a szavak után űrtörmelék és darabok kezdek összeállni nem sokkal távolabb. Komolyan gondolta, hogy világot ad nekünk? Úgy tűnt, hogy valóban és egy bolygó születését nézhettem és a szavai, a csontjaimban éreztem, hogy nem hazudik, és tényleg az igazat mondta. Istenem, ha azon a másik hajón tényleg azok vannak, akiket gondolok, akkor nem akarok ott lenni azon a bolygón, hogy lássam a hatalmas mészárlást és csatákat, amik ott lesznek lenn, mert senkivel sem szemben sem tudnék talpon maradni és harcolni sem akarok…

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#3 2009-06-28 00:06:20

Ko-Rel
9. szint - 20 kredit
Regisztrált: 2009-01-22
Üzenetek: 804
E-mail PM

Re: A jók hajója

Pillanatnyi béke, de vajon meddig fog tartani? Igazán remek kérdés volt ez. Egy újabb teljesen átlagos nap telt el a Hold árnyékos oldalán a Kék körzetben. Egy újabb őrjáratra készültem, amikor megéreztem a hívást, a központi számítógéppel már nem volt alkalmam kapcsolatba lépni, mert a következő pillanatban egy űrhajón találtam magam. Végignéztem az itt lévőkön, szinte mindenki Földi embernek vagy egyéb ottani lénynek tűnt, kevés kivétel volt, aki más volt. Odakinn most is az űr fogadott, vajon hova hozhattak? A fényforrás felé fordítottam az arcomat és a kezemet a szemem elé emeltem, hogy ne vakítson el teljesen. Figyeltem arra, hogy mi is lehet ez, amikor megakadt a szemem egy másik hajón is. Mi céljuk lehetett ezzel? Alig tettem fel magamban a kérdést, amikor egy hang szólalt meg.
Nem mondott semmit sem a név, és a „Túl” sem, pedig nem mondhattam, hogy nem fordultam meg elég helyen. Ismét egy háború, vettem fáradtan tudomásul. Mintha az egész életem nem ebből állt volna, hogy háborúzzam a Skrullok ellen. Ha ez az volt, amit mondott a hang, akkor miért nem voltak itt mások is? Mármint a saját fajomból, és a szövetségeseink közül? És ezen felül, csupa olyan lénnyel voltam körülvéve, akiknek az én háborúmhoz köze sem volt. Már megint egy ígéret, hogy kívánságok teljesülnek, ha leszámolunk ellenségeinkkel, azonban ez más volt. Igaznak éreztem a szavait, hogy csakis a teljes igazat mondja. Vettem egy mély levegőt, igaz lehet, hogy nem az én ellenségeim vannak odaát a másik hajón, de nem ártott volna a mi saját háborúnknak sem véget vetni egyszer és mindenkorra. De mindenki más, Ronan is, nem úgy döntene erről, mint mások. Ők teljesen elsöpörnék a Skrullokat, igaz bárki a kree-k közül, és talán még időben sem állnának le. Ez egy túlságosan is nagy jutalom, hogy felelőtlen kezekbe adjuk.
Miért tette meg ez a valaki, hogy ilyen jutalmat ajánlott fel? És a világ… oldalra pillantottam, ahol már készülőben volt egy teljesen új világ. Miért? Ez a jutalom szerintem túlságosan is felelőtlen lépés volt, és túl nagy hatalom bárki kezében.
- Milyen célt szolgál neked az, ha legyőzzük őket? Mit nyersz vele? – kérdeztem a fénytől és reméltem, hogy választ kapok a kérdésemre.

Belépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#4 2009-06-28 00:35:59

Martin Davis
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-06-19
Üzenetek: 157
E-mail PM

Re: A jók hajója

Napi teendői közben jut el oda, hogy végre leülhetne és lepihenhetne. de ez úgy fest feltételes módban is marad, mert valami furcsát érez. nem nagyon tudja behatárolni, de érzi. És már nem a saját lakásában van. Kissé riadt tekintettel néz körbe, hiszen ez a változás egész hirtelen jött. Itt a legtöbb embert még életében nem látta, a másik feléről, meg újságban olvasott. Egyetlen eszköze, ami nála van, a fém sétapálcája, ami abszolút csak a külcsínt hivatott szolgálni...bár nem véletlenül teljesen fém. Makulátlan öltönyét viseli, amiben talán annyira nem illik az itteniek közé. Kicsit erősebben szorítja a sétabot fejét. Nem ért semmit. Ezen állapot változtatása érdekében megindul az ablakhoz, kinéz. Látja a másik hajót, de fogalma sincs kik lehetnek azon és legfőképp miért? Nagyjából ekkor szólal meg a hang. Egyre inkább elkerekednek a szemei ahogy hallgatja. Ő, mint aki részt vesz a végső harcban? Közel sem nevezhető harcosnak, fogalma sincs miért van itt, de nagyon nincs ínyére. Egyelőre csendben vár, közben hasonlóan meglepett tekintettel figyeli a keletkező bolygót. ő ugyan oda nem megy...vagy ha mégis akkor gyorsan sarkon is fordul.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#5 2009-06-28 01:21:40

Tao
Moderátor
Regisztrált: 2007-07-23
Üzenetek: 3697
E-mail PM

Re: A jók hajója

*A kúriában feküdt le aludni, és egy űrhajón ébred, abból is egy elég különös fajtán, és akkor a legénységet még ne is említsük. Jó pár ismeretlen alak, köztük néhány ismerős, gyakorlatilag az egész olyan, mint egy álom. És miért is ne lehetne az? Elvégre emlékszik rá, hogy lefeküdt aludni ott, New Yorkban, egy szál boxerban, most pedig itt áll fehér ingében, nadrágjában, sportcipőben, teljesen tiszta, a vér szaga teljesen eltűnt - egyáltalán nem valószerű. Mégis, ez a hang, valamit mond, ami olyan, mintha valóságos lenne, vagy a valóságból szólna az álomba. Talán nem csak Tao álmodik? Talán mindenki más is, aki itt van, épp alszik? Itt van Serena és Jackie, itt van Nikita és Thor, még Rozsomák is, sok olyan, akiről még nem is hallott, nem tűnik ésszerűnek, hogy ilyenekről álmodjon, teljesen véletlenszerű figuráknak tűnnek. Nem, ez nem lehet a valóság, de nem is álom, valahol a kettő határán lehetnek. Egy kék szinű nő szólal meg először, látszólag ahhoz próbál beszélni, aki a Túlról jött? Akkor ő a Túlon túli? Mindegy, a nő valamiért nagyon szemet szúr Taonak, nem tűnik embernek, de mutánsnak sem, van benne valami, ami nyugtatóan hat rá, talán csak a kék szín, talán az egész megjelenése, vagy a hangja.*
-Nem hinném, hogy válaszolni fog. *Lép oda Ko-Rel mellé.* De ha valóban olyan hatalmas valaki, hogy képes legyen álmokat valóra váltani, szerintem csak szórakozni akar rajtunk.
*Álom vagy ébrenlét, nem a harc a lényeg, hanem az, hogy egy emberélet kioltása itt, milyen hatással van a valóságra.*

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#6 2009-06-28 08:44:09

Patriot
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2009-04-13
Üzenetek: 1004
PM

Re: A jók hajója

*George Strong, épp a váratlanra nem számított, de megtörtént. Megtörtént. Eltűnt. Volt, és nincs.*
-Azonosíthatatlan, ismeretlen eredetű jeleket észlelek!
*Közli V.I.K.I.. Utalva ezzel arra, amit George megpillant. A fényeket. Szemének zavaró, de nem fájdalmas. Akkor helyezi fejére a sisakot, majd szólna, de előtte valaki más, közlendőt hoz tudtára a társaságnak. Bár George nem tudja, hogy honnan jön a hang, és nem is igazán érti, hogy mért rá esett a választás. Mi alapján határozott így. Főleg, mi alapján döntött úgy, hogy se szó, se beszéd és eltűnik, majd fene tudja hol jelenik meg.*
-Nem tudom, hogy mi ez, de V.I.K.I., kérlek... hol vagyok? Ellenőrizd, a koordinátákat. Pontos helymeghatározást kérek. MOST!
*Szólal fel a férfi, miközben zavartan tekint körbe, habár ezt a rengeteg más személy, kiket megpillant, nem láthatja, mivel sisakja takarja arcát. Ismerős arcokat lát. Logan, Sólyomszem, Thor és Amerika Kapitánya személyében. Úgy gondolja, talán ez valamiféle Bosszú Angyalai akció. Lassan ballag oda, hol hármójuk álldogál, és kissé habozva, de még is kinyögi amit akar.*
-Esetleg valami tipp?
*Kérdi, miközben szemügyre veszi a hajót, amin mondhatni, fogságba estek. Mellette persze várja a vezetője, Thor válaszát. Nem akar elhamarkodottan ítélkezni, de attól még szemügyre veszi a többi alakot, kik egy levegőt szívnak Centurio-val. Halkan, és magába jegyzi meg amit lát. Majd tekintete Showtime, és Mr. Adrenalin-on is megakad. További ismerősök, és kezd benne egyre több, és több kérdés felmerülni. De mindenek előtt, kíváncsi hol is vannak. Így várja V.I.K.I. adatait, és Thor válaszát. Valamelyikük csak tud rajta segíteni, hogy tudatlanságát oszlásnak indítsa.*
A jók hajója Iron_man_beats_cap_www.kepfeltoltes.hu_

*Az idő múlik, és Kevin új életét tervezi, majd… A férfi, bőröndjeivel együtt érkezik meg oda, ahol zavartan tekint, mikor a fény megjelenik, és szavakat hall. A kívánság hallatán, elkeseredett mosoly jelenik meg arcán. Feje lehajtva, majd a bőröndjét erősen megszorítja, és úgy néz körbe. Nem tűnik neki ismerősnek senki, habár ennek örül. Jobb is, hogy nem emlékeznek arra a rengeteg kegyetlen tettére. Így egy tiszta lappal indul a társaságba. *
~Hmmm…. Minden bizonnyal, ez már nem a föld. Érdekelne ki beszélt hozzám, és hogy vajon ő e a felelős az egészért. Csata? Nocsak. Az biztos, hogy az Indiai látványosságokhoz képest, ez tarol. De végre leküzdhetem a „sötét” énem. A rengeteg bűnözőt, és rosszakarót. Kiváló alkalom a bizonyításomra. Mert én nem más vagyok, mint….
-Pókember!
*Szólal fel, miközben felölti a jelmezét. Tekintete pásztázni kezd, majd néhány hátra szökkenés után, egy elkeseredett lánykához ér. Serena az. Pókember legugól mellé, majd megérinti vállát.*
-Ne keseredj, minden jó lesz!
*Szólítja meg, és bár álarca nem igazán tükrözi, de teljesen biztató, és megértő arckifejezését, esetleg hangja demonstrálja. Közben ő már magában eldöntötte, hogy bele vág ebbe a kalandba, hisz ő már nem a Zöld Ördög. Reméli, az a szörnyeteg már nincs többé. Hálát ad még mindig a Valkűrnek. Hiába tudja, hogy a szikrája még benne van, azt neki kell elnyomnia. Értékeli így magát, miközben nem mozdul az ősz hajú lány mellől, és vigasztalja, ha engedi.*
A jók hajója Spider-Man_India_www.kepfeltoltes.hu_

*A testvér pár nem rég vált el, de ismét találkoznak. Ha bár nem úgy, mint azt tervezték. Nem erre gondoltak, mikor azt mondták egymásnak, hogy még találkoznak. Főleg nem ilyen hamar remélték. A két férfi szótlanul tekint egymásra csupán egy pillanatig, mikor a fény zavarja meg őket, és a hang. A kis természet feletti jelenséget követően, Mr. Adrenalin maszkját felölti, és Showtime-ot segíti fel. A báty, meglepődötten veszi észre, hogy nincs rajta sérülés. Egy szaltót dob, majd kis mosoly jelenik meg az arcán.*
-Jól vagyok! Nézz rám!
-Örülök!
*Majd a két afro-amerikai körbe tekint. Mr. Adrenalin számára, csupán az Angyalok tagja ismerős, a többieket inkább esetleg csak a hírekben látta. Nem úgy, mint Showtime. Nem egy ismerőst lát. Az Angyalok, Landraf, Tao, Nikita, és Serena. Többen, még a Raft-ról ismerős számára, és akivel tekintete találkozik, annak egy biccentéssel köszön, egy mosoly kíséretével. Főleg Nikita-nak, kinek még mindig hálás életéért. Az adósságát nem törlesztette, így továbbra is védeni fogja a lányt, ha rászorul. Egy valakinek, viszont bocsánat kéréssel tartozik. Akinek nagyon is. Az a személy, Landraf. Testvérére néz, és egy biztató tekintettel halad oda, az Asgardi férfihez. Kicsit bűn bánóan, de nem túlzottan, szólítja meg.*
-Asgardi!
*Szólítja meg, sajnos már nem emlékszik nevére. Wakanda, Raft, és Asgard. Minden helyszínen látta, ahol ő volt, és végig gyűlölettel tekintett rá. De most… *
-Remélem megbocsátod előítéleteimet, és elhamarkodott esztelen döntéseimet.
*Folytatja, majd kezet nyújtva fejezi be. Reméli, hogy a férfi megbocsát neki.
Mind e közben, Mr. Adrenalin, az egyetlen ismerős csapat közelébe húzodik, az Angyalok társaságába, de ott is főleg a számára legszimpatikusabbhoz, Logan-hez. Majd zavarodottan néz a társaság tagjaira (Thor, Sólyomszem, Logan, Centurio), és érdeklődő szeme csillan, mikor Centuri Thor-t kérdezi, hogy vajon van-e tippje a helyzetre.*
A jók hajója U_www.kepfeltoltes.hu__www.kepfeltoltes.hu_A jók hajója 186443-120545-luke-cage_super_www.kepfeltoltes.hu_

Utoljára szerkesztette Centurio (2009-06-28 09:19:48)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#7 2009-06-28 09:15:13

Thordin
10. szint - 22 kredit
Regisztrált: 2009-06-25
Üzenetek: 984
PM

Re: A jók hajója

*James minden napi kis tevékenységeit végzi New Jersey-beli lakásában. Épp a hűtőbe nyúlna, mikor pillanatokkal később eltűnik, kezében egy szelet pizzaval. A hely, ahová érkezett, zavarba ejti. Nem igazán tudja felfogni, hogy hol is van. Majd a fények, és valami felhívást követően teljesen megzavarodik. Körülötte sokan mások is vannak, bár egyiküket sem ismeri. Egészen… valamit meg érez. Valaki, valakik jelenlétét. Majd hátra fordúl, és szemével zavarodottan, de még is talán megnyugodva látja meg Thor-t. De nem ő az egyetlen. James még valakit érzékel. Landraf az. A hírekben látta csak csupán, személyesen még nem találkozott vele. A szelet pizzajába harap, majd a sok-sok ismeretlen arc között szemügyre vesz párat. Bizonyára mind hősök. Fura fazonok, annyi szent. Nem is igazán szólít meg senkit, inkább Thor-hoz megy. Míg oda ér, erősen tekint jobbra-balra, és látja, hogy jó páran vannak még úgy a helyzettel, mint ő. Zavartak, és tanácstalanok. A fura hang, ki a felhívásszerű üzenetet közölte minden bizonnyal, nincs itt.*
~Ez biztos nem Midgard, de nem is Asgard. Ahogy elnézem… gőzöm sincs, hogy hol vagyok.
*Zavartan mosolyog, és gondolkozni kezd a szövegen, mit hallott.*
~Ellenség? Idáig babérjaimon ültem, de most annyi szent, hogy bárki, vagy bárkik is legyenek azok, diadalt aratok felettük. Bár a harc nem lesz annyira ínyemre, hisz értelmetlen. Egyáltalán mi folyik itt? Unatkozott valaki, és összeereszt az ellenséggel, csak úgy, hogy mulatassa magát? Kívánság? Miféle kívánság. Bár nincs szükségem semmire, de élnék vele.
*Ezzel a pizza szeletet teljesen elfogyasztja, és megtörli száját. Ezután meg áll, és halkan mormolni kezd valamit.*

„A szükség óráján, kérlek segíts Thor,
Nyisd fel szemem! Most ne bódítson a hazug szó!
Loki ármánya eloszlik, hiszen hitem, uramban forr,
Nem álhat utamba a halál, ha Thor mellettem áll.
A két világ fénye ragyojon át, Asgard, és Midgard!

Nincs helye a káosznak, és kínnak...
Az árnyak, akár mennyire is szídnak!
Hazám védelmében kérlek,
Oszlasd el fejem fölül az ártó sötétet!”

*Majd a kis fények, mik körbe ölelik, egy pillanat alatt, átváltoztatják. Nagyobb, erősebb és páncélban csillogó férfi jelenik meg. Thordin Wornugson. Az ezüst fényben úszó Asgardi felhajtja sisakját, és elszántan figyel.*
<-Ohhhh…. Végre. De rég éreztem Asgardi létem mi voltját! A drága szülőföldem ízét számban, és az ölelő szellőit.
*Szólal fel, és diadaltól ittasan, büszkén vonul végig, és mutatja, hogy ő egy északi-isten. Diadaltól, és büszkén, de nem pökhendi, vagy „mindenki felett állok” módon. Csupán látni rajta, hogy kaland vágyó, és nem szégyelli azt, aki. Thor-hoz menetel, majd mikor már kellően közel van hozzá, mit sem törődve környezetével, meghajlik előtte.
<- Büszkén harcolok melletted! Rendelkez velem, oh hatalmas Thor!
*Fejét lehajtja, és Thordin várja, hogy megszólítsa őt.*
A jók hajója Warrior

Utoljára szerkesztette Thordin (2009-06-28 12:46:52)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#8 2009-06-28 11:32:40

Tyler
12. szint - 30 kredit
Regisztrált: 2007-01-10
Üzenetek: 1771
E-mail PM

Re: A jók hajója

Ragyogó fény vakítja el a szemét. Az utolsó emléke hogy a romos New Yorkban botorkál, némi infó után.
~Remek..remélem nem űrlények megint~
Legalább nem egyedül van. A legtöbben ismeretlenek a számára. Közelebb furakszik a fényhez, közben megállapítja hogy a koszos és szakadt ruhája makulátlan, és majd kicsattan az egészségtől, holott a városban elégé fáradt és nyúzott volt.
-És kiket kell lenyomnunk?-
Kérdezi hangosan. Ez érdekli a legjobban, ugyanis nem hiszi hogy akár egyetlen kívánságot is teljesítene ez Túlontúli vagy ki. Amikor a bolygó összeáll a szemük láttára csak nyög egyet halkan. Nem biztos hogy jó ötlet kikezdeni azzal aki képes egy egész bolygót összeállítani egy szempillantás alatt.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#9 2009-06-28 15:20:36

Jack Osterman
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2007-09-02
Üzenetek: 726
PM

Re: A jók hajója

Úristen... El fogok késni... El fogok kéééééssnii...

Végre, itt vagyok! De miért ilyen kihaltak a folyosók? Hol vannak a többiek? Az ajtók... mind zárva van!

Futok, rohanok, szaladok... Na, ott egy másik diák! Hála az égnek! Odarohanok hozzá.

- Hol... Hol van a kémiavizsga? Merre kell menni? Gyorsan, mondd meg!

- A vizsga...? Hiszen már minden vizsgának vége, Jackie. Vége a félévnek.

- Mi? NEEEM!! NEEEEEM!! MEG FOGOK BUKNI!!!

Könyörgöm, ne... Istenem... Isteneeeeem...

Csak az iskolába ne... Csak oda ne vigyenek vissza...

Kérem...

- HÖRRRRMMM!!! Mi a...?

Nyáladzva, izzadtan riadok fel... Jaj ne, nem tanultam a vizsgákra...! Én...

Ó. Ez nem a suli. Ó...

- Hála az égnek, ez csak egy ismeretlen űrhajó, teli félelmetes alakokkal a semmi közepén... Huh...

Felpattanok, és kicsit leporolom a szerkóm, majd valami hangot hallok. Valami csata megvívása van benne, meg kívánságok, meg valaki, aki valami tóról jött... Eh. Körbenézek inkább, és ismerős arcokat keresek...

Yikes, hát ezek meg miféle alakok... és... jól látok? Serena?!

Gyorsan odafutok mellé, és megérintem, hogy tényleg ő-e az, és nem képzelődök. Bizonyos testrészein hosszabban kell érintenem, hogy tutira meggyőződjek róla.

- Bébi! Tökjó, hogy te is itt vagy a rémálmomban! Általában te csak a szebb álmaimban szerepelsz! Hmm, milyen valódinak tűnnek a melleid...

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#10 2009-06-28 15:26:06

Nero Vincenzo
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2008-01-03
Üzenetek: 156
PM

Re: A jók hajója

Mi ez...? Megint... elragadt a sötétség...

... és ismét... ismeretlen helyen ébredek.

Fáj a fejem, és nem tudom, hol vagyok. Alig találtam rá magamra... Alig ismertem meg a rémálomszerű, köddel borított várost, mely talán az otthonom... és most ismét nem értek semmit.

Hol vagyok? Mi ez a hely? Az emlékeim még mindig... zavarosak, de a nevem... igen, Nero Vincenzo... a nevemre még mindig emlékszem.

De hogy kerülhettem ide? Kik ezek az emberek itt velem? Ez a rengeteg csillag... Ez lenne... a világűr?

Fény. Egy hang. Egy végső csata? Egy világ?

- Ki... Ki beszél hozzánk? Mit akarsz tőlem? Én... nem emlékszem semmire! Kérlek, engedj elmennem!

De mi ez...? Odakint... Félelmetes és egyben csodálatos látvány, ahogy összeállnak a darabok...

- Ez... hihetetlen...

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#11 2009-06-28 22:12:43

Pangloss mester
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2007-12-07
Üzenetek: 672
PM

Re: A jók hajója

Most vagy áttörték a mentális védelmemet, vagy áttörték a mentális védelmemet. Vagy csak megőrültem, végülis amilyen helyzetben vagyok, simán megtehetném, hogy megőrülök, így lelkiismeret furdalás nélkül tudom kivenni magam bármilyen teher alól. Látok egy csomó ismeretlen fazont, de... itt van a ruszki barátom, és Miss is! Akkor nem hülyültem meg. Vagy csoportosan hülyültünk meg. Vagy Perun belépett a meghülyülésembe. Semmi gond, sokan vagyunk, és valaki teljesíteni akarja a kívánságunkat. Most mondjam meg neki, hogy teljesítette? Ott van a másik űrhajó az összes elképzelhető emberrel, nem emberrel, meg ilyenekkel, amit valaha is meg akartam ölni. Betöltöm a fegyvert, és felmérem, hogy kik vannak ott. Hogy kik vannak még itt? Az egyáltalán nem fontos.

- Perun, mondd hogy te voltál, és menjünk haza, nekem ehhez nincs kedvem. Tényleg, most omlott össze a világ, ügyes vagy, hogy átjutottál a mentálgátomon, de kérlek ne. Menjünk haza könyörgöm...

"Aki a Túlról jött". Ez valami dimenziójelölés lehet. Van egy extradimenzionális lényünk, aki teremtett nekünk egy Extra+1 dimenziót, ahol harcolhatunk. Bevallom, kicsit furcsállom, hogy a "jó" csapatba kerültem, mert engem száműztek, de végülis csak egy párbajt vesztettem el. Deadshotra oda sem figyelek, most annál sokkal fontosabb dolgunk van. A másik oldalon is csak egy űrhajó van, nyílván a Föld legveszélyesebb alakjaival, úgyhogy meg kell gondolnom, hogy mit teszek. De nem én vagyok az egyetlen Asgardi isten itt... de ők még fiatalok. Alig múltak el sihederek, és máris csatában érzik magukat. Csatába válogatták őket. Vagy Ő. Aki Túlról jött. Ennek mi értelme van?

HOVA TŰNTEK A CSILLAGOK?! Eltűntek a csillagok! Hol van a kree birodalom? Hol van a nap? A Hold? Hol van bármi? Hova tűnt a világegyetem? A szívverésem gyorsul, az inaim ólomnehezek, a végtagjaim remegnek. Kicsit átmegyek lebegésbe, így legalább nem fogok hátraesni. Nincsenek csillagok és bolygók az égen. Tudod, hogy hányszáz milliárd élet van odakinn? Illetve most már nincsen? Csak meredek magam elé, megigazítom kicsit az arcomat.

- Nincsenek csillagok az égen...

- Jól vagy Miss Marvel?

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#12 2009-06-28 22:20:57

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7460
E-mail PM

Re: A jók hajója

Thor büszkén ragadja meg Thordin vállát.
- Örömmel látlak ilyen súlyos pillanatokban az oldalamon barátom.
Mondja kedvesen, de ekkor a lánya rettegve felnéz.
- Atyám... hol vagyunk? A csillagok... nézd.
A szavaira többen felnéznek. Az égbolt teljesen üres....
- A megsemmisített világokból épít nekünk harcteret!
Mondja felnézve és megrettenve Asgard Királya!

A másik árhajóból kiemelkedik egy óriási alak... sokan felismerhetik, mert látták a tévében vagy New Yorkban a katasztrófa idején... ő Galactus! A bolygófaló! Szavai visszhangozva hallatszanak át a hajóra:
- Felelj! Ki vagy?

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#13 2009-06-28 22:38:37

Jack Osterman
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2007-09-02
Üzenetek: 726
PM

Re: A jók hajója

Vágom már, mi ez! Az az uccsó krémes, amit betoltam lefekvés előtt suttyomban! AAAAAAZ kavart így be!

- Bevallom, Serena bébi, ilyen elmeroggyant rémálmom még nem volt. Mi ez a sok jelmezes alak? Páran még ismerősnek is tűnnek... Lehet, hogy valami régi farsangi buli elnyomott emléke? Hmmm...

Ha igen, remélem azé, amelyikben egyszerre két bigével kavartam... és most itt van Serena is, az már három... Nyihihihihihihihihi!!!

- Emlékszem, bébi, egyszer azt álmodtam, hogy meztelenül szaladok egy vulkánban, egyik kezemben egy ananász, másikban egy beszélő hering, mögöttem pedig egy hatalmas jak, ami üldöz, és azt akarja, hogy fizessek elő a Reader's Digestre... de EZ még azt is felülmúlja! De legalább óriások nincsenek.

Ó. Egy óriás jelenik meg a távolban, egy másik hajóból. És pézsmapatkány legyek, ha nem láttam már valahol korábban...

- Na, hát itt az óriás is. Óriás-i. Hehehe, ez jó volt... De ha most tényleg álmodom, akkor...

LEGYEN SERENA MEZTELEN!!!

....

Francba, nem sikerült. Akkor ez tényleg egy rémálom, és nem egy kellemes álom.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#14 2009-06-28 22:42:11

Nero Vincenzo
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2008-01-03
Üzenetek: 156
PM

Re: A jók hajója

Van itt pár alak, akik fájdalmasan ismerősnek tűnnek... Különös ruházatban, különös beszédstílussal... de nem, ha emlékezni próbálok rájuk, hasogatni kezd a fejem!

- ARRRGHH!!!

Fájó fejemhez kapok, és összerogyok... Nem értek semmit, és nem kapok válaszokat. Könnyes szemmel próbálom összeszedni a gondolataimat, de hiába.

Elvesztem.

Egy hang... ismét, de ez most... más. Sokkal vészjóslóbb. Sokkal közelibb.

Felnézek, és odakint, a sötétségben egy lebegő, hajószerű jármű mellett egy hatalmas alakot veszek észre.

- Ez... lehetetlen...

Felugrok, és félelemben hátrálni kezdek.

- HÁT MIFÉLE ŐRÜLET EZ?!

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#15 2009-06-28 22:46:30

Thordin
10. szint - 22 kredit
Regisztrált: 2009-06-25
Üzenetek: 984
PM

Re: A jók hajója

*Thordin megnyugodva veszi tudomásul, Thor biztató szavait. Majd fel áll, és az érkező lányára figyel, aki előtt szintén meghajlik. Azt követően, pedig az összeálló bolygókat figyeli.*
<-Miféle ármány ez?
*Döbbenten néz, és akad el a szava azután. Nem sokkal később jelenik meg Galactus. Thordin számára ismeretlen, bár valami halvány hírre talán emlékszik. Talán még a televízióban hallott róla. Látvány félelmetes, és tekintélyt parancsoló. Szó nem hagyja el száját. Meretten figyel, majd a hang hallatán, értelmetlenül néz tovább.*
~Ki? Én? Nekem beszél a lény? Egyáltalán… mit… miféle gonoszság pusztít el bolygót, majd teremt életet? Ez nem az ő feladata. Ez szentségtörés.
*De a hirtelen jött kétség eloszlik, és büszkeség tölti meg a férfit. Eltökélten néz rá. Nem riad meg tőle, és kihúzza magát.*
-Thordin! Thordin Wornugson! Győztes vagyok! Most te jössz! KI VAGY?
*Válaszol, mintha felé intézték volna a kérdést. Sisakját felteszi, és lehajtja. Fejét védve, a bolygóra tekint, majd ismét a gigantikus lényre. A külvilág, most megszűnt számára. Egyedül Thor, és Thena szavaira eszmél fel, ha úgy adódik.*

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#16 2009-06-29 00:51:43

Halloween
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2008-10-19
Üzenetek: 1024
E-mail PM Weblap

Re: A jók hajója

Várok. Várok.. Várok... Csendben, elmélkedéssel és tanulással töltve napjaimat. Bárd jó ideje elment már. Majd hirtelen valami fura érzésem támad... Minden elhomályosul, elfolyik körülöttem, és teljesen más formában állnak össze újra. És elég egy pillantás felfelé, hogy rájöjjek, már nem vagyok a hajón. Pontosabban immár egy másikon vagyok. És kétlem, hogy ezt Bárd rendezte volna így. De jelenlétem szükségességét azonnal megmagyarázza a Bolygófaló érkezése.
- Ez nehéz szülés lesz... - morzsolom a szavakat a fogaim között. Örömmel tölt el a tudat, hogy úgy véli, ezt egyedül is el tudom sikálni, elvégre őt nem eszi itt a penész, ellenben kétségbeejtő, hogy valószínűleg édeskevés vagyok egymagamban. Egymagamban...? De hisz itt vannak Asgard istenei, ha nem is mind.
- Sok lúd disznót győz, nekünk meg ezt a nagyranőtt lovagpáncélt kell lenyomnunk. Jobb későn, mint soha. - mosolyodom el, miközben teljes szívből remélem, hogynem teljesen alaptalan az önbizalmam.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#17 2009-06-29 01:29:13

Patriot
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2009-04-13
Üzenetek: 1004
PM

Re: A jók hajója

*Centurio nem kap választ V.I.K.I.-től. Vagy is nem megfelelőt.*
-Ismeretlen helyszín, Ismeretlen világ, valahol a világűrben.
~Kösz V.I.K.I., sokat segítettél.
*Ezzel a vaskatona, Thordin jelenlétét figyeli, aki meghajolva tiszteleg Thor előtt. Mint kiderül számára, a csapat vezetőjének, amibe ő is tartozik, van egy lánya. Némi döbbenet, ám nem több. Elmerül a gondolataiban, majd tekintete ismét átpásztázza az űrhajót.*
~V.I.K.I.! Minden fellelhető információt kérek a jelenlévőkről. Ki kicsoda, és néhány szó róluk.
*Pillanatokkal később a program adatok nélkül jelentkezik.*
~Adatokhoz való hozzáférés letiltva. Nincs helyi kiszolgáló!
*Utal itt V.I.K.I. arra, hogy nem párfényévre vannak a földtől, hanem több százra is lehetnek akár, mivel Centurio keresői, és adatgyűjtői, szolgáltatói, nem tudnak csatlakozni semmihez, ami engedélyezné a feladat végre hajtását. Zavart, és kezd kétségbe esni a férfi. De nem adja fel. Optikai nagyítólencséjét használja, és döbbenten figyeli egy bolygó keletkezését.*
-Te Jó Isten! Mi a fészkes fene?!
*Teljesen megdermed, amint szeme előtt épül meg egy világ. A távcső szerű lencséivel, teljesen egyedi élményben van része. Fel sem fogja igazán. Egy világot láthat. Egy világot, ami szeme előtt alakul. Fel se fogja. Mélyen figyeli a természeti csodát.*
A jók hajója Zoom_www.kepfeltoltes.hu_
*Nem telik bele sok idő, és egy elképesztően nagy tartást domináló hang szakítja meg Centurio gondolatvilágát. Galactus az, kire szintén Optikai lencséjével tekint. Hallott róla, és tart tőle. Nem is kicsit. El sem hiszi, hogy miféle helyre került. Szerencsére gyorsan kapcsol, majd aktiválja Holografikus másolóját, és egy halvány kék skenn sugár megy végig a bolygó falón keresztbe. Ezzel V.I.K.I. tárolja az adott alakot a memóriába, és már bármikor képes azt kivetíteni, ha Centurio arra kérné. A lény kérdésére nem válaszol, mivel látja, hogy nem hozzá, sőt, nem is erre a hajóra irányul. Hanem egy másikra. Ezek szerint, ott tartózkodnak az ellenségeik.*

*Pókember vigasztalja a lányt, majd minden bizonnyal a barátja érkezik meg, és ő odébb is áll. Nem fogja zavarni őket, hisz egyértelmű, hogy nem rá van szüksége az ősz haju nőnek, hanem sokkalta inkább szerelmére. Így jó néhány lépést hátrál. Néhány pillanat, és egy félelmetes hang üti meg fülét. Nem hiszi, hogy neki szólna, így nem válaszol neki. De mikor a hang párosul a kiejtőjével, Pókemberben erősen felmegy a pumpa. Szíve zakatól, és vércukra felszökik.*
~Galactus? Ez most komoly? Ugyan már… ezt nem mondhatják komolyan. Nem egy hős, sőt, nem egy csapat szállt vele szembe, és valódi győzelmet sosem arattak felette. Hogy nyerhetnének. A pasas nem gondolhatta komolyan. Vagy pont ő lenne az? Ezek érdekes kérdések, és válaszok egyenlőre sehol.
*Ismét hátrál néhányat, egészen addig, míg nem neki megy valakinek, figyelmetlensége miatt, amit az épülő bolygó okoz. Elragatattja a látvány. Félelmetes, de még is csodálatos. Aki egy bolygót képes teremteni, az nem egyszerű halandó. Az már isteni erőkkel rendelkezik. Lassan össze áll, majd hátat fordít a férfi, és az ütközött személynek szól, aki Tyler képében áll.*
-Oh… elnézést kérek. Jól van?
*Érdeklődik kedvesen, majd bemutatkozik neki. Minél előbb szövetséget akar kötni, hisz az ellenség ellen, el kel a társ a harcban.*
-Pókember!
*Mosolyodik el, és nyújtja kezét, bár a mosoly, álarca miatt alig-alig vehető észre. Talán hangjából olvasható ki. Azt követően pedig hiába palástolja, a kétségbeesés kiül rá. Nem tudja mi történik a következő pillanatban. Remél, ez csak egy rossz álom, és mindjárt felébred.*

*Showtime a megszólított Landrafot próbálja észhez téríteni, támogató tekintetével, mely bizalmat öntene az Asgardiba, és kezét nyújtja, hogy belé karoljon, ha szükséges.*
-Jól vagy, öcskös?
*Kérdi baráti aggódással. Feledtetni próbálja ezzel is elhamarkodott ítéletét, amit ellene tett. Bár a férfi, ahogy elnézi nem éppen önmaga. Mellette marad, és segíti őt. De a vészjosló hang megüti az ő fülét is. Gúnyos grimasz, majd körbe néz, de nem tudja kihez tenni a hangnemet. Nem is törődik vele, egészen addig, míg nem meg nem pillantja szeme sarkából a lényt. Gigantikus mérete, tehetős hatalomról árulkodik Showtime-nak. Ám, mint mindig, alá becsüli ellenfelét.*
~Csupán egy melák, aki hatalmasat tud borulni.
*Vélekedik. Közben Mr. Adrenalin az Angyalok társaságában figyeli Thordin, Thor, és lánya kis párbeszédét. Majd az események számára is pörögnek. A bolygó épülése, amire Centurio tekintete hívja fel figyelmét, majd a fura, emberfeletti hang. Zavart, értetlen, és erős fejfájás kezdi el gyötreni a nagydarab négert. A földre rogy, és kisebb nyögések, mik eléggé férfiasak.*
-Mi a jó büdös franc folyik itt? Hol vagyunk?
*Értetlenkedik, és talán a zavartság miatt fájdult meg feje. Pillanatok telnek el, és talpra áll. Azt követően pedig megropogtatja a kezét. Nyakát megtördeli, és kissé akadozó mély hangján ismét megszólal.*
-Készen állok!
*Mondja halkan, de elszántan. Majd Showtime Landraf társaságában össze csapja ökleit, és felveszi acél formáját.
A jók hajója Colossus_l
*Pólója néhol megszakad, mikor a fém lemezek előbújnak. Szemvillanás alatt az egész testét befedik, és egy elégedett arckifejezéssel néz Mr. Adrenalin felé.*
-Nézd tesó! Ez is működik!
*Közli vele, mivel mielőtt ide került volna, nem tudta használni ezt a képességét. Dagadó acél izmain megcsillan a világűr képe, majd egy kacsintást intéz az Asgardi felé.*
-Kárpótollak!
*Mondja, akár emlékszik arra amit Showtime tett, akár nem. Nyugtatni akarja az ősz hajú alakot.*
-Showtime!
*Kiáltja el magát, és ökölbe szorítja kezét, majd feszülten figyel, mi lesz most, csak úgy mint öccse.*

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#18 2009-06-29 08:30:13

Tyler
12. szint - 30 kredit
Regisztrált: 2007-01-10
Üzenetek: 1771
E-mail PM

Re: A jók hajója

-Na ne máááár....-
Ennyi, ennyit tud kinyögni mikor Galactus hangja meg rezegteti szinte az egész űrt. Már csak a hangja mérhetetlen hatalmat sugározz és akkor a megjelenéséről ne is beszéljünk. Csak megdermedve áll és nézi ahogy válaszokat követel, a fényes entitástól. Fel sem fogja hogy valaki beleütközött míg az a személy be nem mutatkozik neki. Elfogadja a feléje nyújtott kezet.
-Szerintem van nagyobb problémánk is, ezen a koccanáson kívül.-
Hangja rekedt a megdöbbenéstől...ez a helyzet már túl sok neki, mégis mi a fenét tehetne a nyamvadt erejével ez ellen a kolosszus ellen?
-Izé...szólíts Tylernek vagy Kaméleonnak ha már álneveknél tartunk.-
Próbál könnyednek tűnni, nem sok sikerrel.
-Egy gonddal kevesebb lenne ha a fényes izé kinyírná a másikat, nem?-
Kérdezi csak úgy mellékesen inkább csak magának címezve. Tekintete ismét Galactus felé fordul várva hogy a másik mit reagál annak a kérdésére.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#19 2009-06-29 09:51:34

Martin Davis
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-06-19
Üzenetek: 157
E-mail PM

Re: A jók hajója

Valami semmi jóval nem kecsegtető hangot hall, a gondolkozásból csak ez zökkenti ki, ugyanis éppen azzal van elfoglalva, hogy a viszonylag közeli beszélgetésekből gyűjtsön információmorzsákat, bár ezzel nem megy túl sokra. Még mindig ott tart, hogy semmit sem ért és valahogy nem érzi magát idevalónak a sok "jelmezes bohóc" közé. Az ablaknál figyeli félelemmel vegyes izgalommal az óriást, bár ez rajta külsőre egyáltalán nem látszik, mindig nagyon jól tudta leplezni érzéseit, talán ezért is lett belőle politikus végül, vagy éppen mint kereskedő is nagy sikere volt. Most viszont komoly tekintettel figyeli a hatalmas alakot, bár egy lépést hátrál az ablaktól. Ő bizony nem válaszol az ilyen alakoknak, hagyják csak őt békén az ilyen önkényes hatalmaskodók a jelmezes bagázzsal együtt. A legkevésbé sincs rájuk szüksége. Még mindig azon az állásponton van, hogy a legjobb lenne, ha őt visszaküldenék valamilyen módon, így most ennek a megoldásán kezd el gondolkozni.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#20 2009-06-29 10:49:48

Serena Davidson
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2008-07-08
Üzenetek: 1458
E-mail PM

Re: A jók hajója

Pókemberre pillantottam, vagyis a pók jelmezes férfira. Hálás voltam neki, hogy vigasztalni próbált ebben a helyzetben. Az ég, nem voltak csillagok, mi történt és hogyan volt ez lehetséges? Ennek nem lett volna szabad megtörténnie. De végül visszapillantottam a férfira.
- Köszönöm, hogy próbál segíteni – mosolyodtam el halványan.
Pillanatokkal később megláttam Jackie-t, ahogyan közeledett felém, ah eddig fel sem tűnt, hogy ő maga is itt lett volna. Rámosolyogtam, mert örültem, hogy itt láthatom, de hogyan? Még mindig nem tudtam, de legalább nem voltam teljesen egyedül. Hallottam mindenki beszélgetését, vagyis zajok szűrődtek el idáig, igazából még mindig nehezen tudtam elhinni, hogy hol vagyok és mit látok, annyira hihetetlen volt az egész. Éreztem, hogy elvörösödöm, amikor megéreztem Jackie kezeit. Próbáltam megszólalni, de nem jött ki hang a torkomon, majd pedig csak lendült a kezem és lekevertem egy pofont neki az illetlenségért, nem az zavart, amit tett, hanem, hogy ennyi ember előtt tette, amit.
– Azt hiszem, hogy ezt megérdemelted – mondta Adia a fiúnak. – És különben is ez a valóság.
- Ez nem rémálom… bár csak az lenne – mondtam halkan még. – Csak azt nem tudom, hogy hogyan és miért.
Nem hittem volna, hogy rémálom lehet, a mély hang felé kaptam a fejemet és egy túlságosan is ismerős alak tűnt fel, nagyon régen hírekben szerepelt, vagy ilyen helyen. Hogyan került ő ide? És a csillagok? Kezdtem félni az egész helyzettől, nem volt jó kilátásunk. Galactus pedig kit kérdezett? Tőlünk valakit, vagy pedig azt, aki a „Túlról” jött? Nem voltam ebben sem biztos. Volt valamennyi esélyünk egyáltalán hazamenni erről a helyről? Nem válaszoltam a hang kérdésére, mert még mindig össze voltam zavarodva, inkább csak odabújtam Jackie-hez, ha engedte és onnan néztem fel magunk felé a végtelen űrre.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#21 2009-06-29 11:02:05

Ko-Rel
9. szint - 20 kredit
Regisztrált: 2009-01-22
Üzenetek: 804
E-mail PM

Re: A jók hajója

Oldalra pillantottam, amikor valaki mellém lépett és megszólalt. Volt egy olyan érzésem, hogy hall minket, csak épp nem fog tudomást venni a jelenlétünkről egészen addig, amíg meg nem tesszük, amit ő akart. Figyeltem a bolygó egybeállását, ahogyan az apró részekből egyre inkább növekedni kezdett és állt össze. A halott világokból életet teremt, valami más célja is kellett, hogy legyen és nem csak az, hogy minket egymásnak eresszen és harcoljunk valamiért.
- Egy próbát megért – mondtam végül. – De még mindig hiszem, hogy valami célja van, hogy ennyi különböző személyt, fajt egy helyre hozott.
Hallgattam a beszélgetéseket és valóban nekem is feltűnt, hogy az égen nem voltak már csillagok, eltűntek. Mi fog odakinn történni, ha itt ez van? Van egyáltalán még otthonunk, ahova hazatérhetünk? Győzd le az ellenségeidet, furcsa mondat. Ki minősült annak? Egy-egy személy, vagy akár egy egész faj? Ha az ellenségeink vannak ténylegesen azon a másik hajón, akkor miként oldható meg, hogy mindenki a sajátjával tudjon leszámolni? Nem, valami akkor sem volt rendben ezzel az egésszel, nem volt itt rajtam kívül másik Kree, sem Shiar, sem pedig más. Az én feladatom pedig amúgy is a béke fenntartása volt a galaxisban, mert attól függetlenül, hogy Kree voltam, a Nova Corps egyik tagja is, és a Galaxisban a katasztrófák megakadályozása is a feladataim közé tartozott.
A szerint pedig mind a két oldalt meg kellett volna akadályozni abban, hogy egymást megtámadják. Egyedül pedig ehhez kevés leszek. Voltak itt gyerekek is, akik nem voltak soha sem harcosok, és lehetséges, hogy túl sem élik ezt a napot, azt pedig nem engedhettem, hogy megtörténjen. Időközben feltűnt egy alak, aki kiemelkedett a másik hajóból és az űrben lebegve megállt. Egy pillanatra megrezzentem a hangja hallatán, ez sem kellett volna, hogy megismerjem.
- Galactus – mondtam halkan.
Mit keresett itt a bolygófaló? És láthatólag ő maga sem értette, hogy mi zajlik ezen a helyen, ha tudta volna, akkor feltehetőleg nem kéri számon a Túlról jött valakitől, hogy kicsoda. Ha viszont ez tényleg így volt, akkor mi hatalmas bajban voltunk és egymás közti ellenségeskedés pedig valóban semmit sem számított.

Belépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#22 2009-06-29 17:53:10

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7460
E-mail PM

Re: A jók hajója

Thor Thordin mellé áll és nézi Galactust.
- Azt hiszem Galactus a házigazdánkkal tárgyal.
Logan és Sólyomszem Centurio mellé lép.
- Pubi vegyél fel mindent, amit látsz. - mondja Rozsomák kicsit bizonytalan hangon.
- És nézd meg kik vannak a másik hajón.
Mondja Sólyomszem.
VIKI a következő adatokat adhatja:
Ivan A. Pretyakov (Saviour), Ivan S. Pretyakov (Am. Kap), Mysterio, Vészmanó, Galactus, Thorhalla, Skurge, Amora, Roy, Shadow, Halloween, Svarog és további öt ismeretlen személy.

Galactus felé irányult a hófehér fény és az óriás egyre gyorsabban indult meg az űrben hasadt rés felé.

"- Távozz!" - zengi az égi hang. - "Térj vissza a hajódra!"

- Soha! - szól Galactus mély öblös hangján. - Nem játszom senki játékát! Én Galactus vagyok!
Majd az égi már elég közel érkezik a fény forráshoz és kékes fény robbanások kezd el takarni a két entitást. Az űrhajón végig száguldanak ezek a furcsa energia hullámok, de csak érezni őket semmi mást nem csinálnak. majd egy szemet bántó hófehér fény szem becsukásra kényszerít mindenkit és megvakítja az érzékelőket pillanatokra. Ahogy foltokban tér vissza a látása és a többi érzéke is lassan tisztul ki láthatják ahogy a kozmikus isten teste a hullik alá! Galactus eszméletét vesztve zuhan a Csatabolygó felé...

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#23 2009-06-29 21:20:28

Jack Osterman
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2007-09-02
Üzenetek: 726
PM

Re: A jók hajója

AÚ! Ez a pofon... szinte már valóságosnak hatott. Öregem, ez megint egy olyan élethű álom. Azokat csak akkor csípem, ha erotikus jellegűek...

- Jól van, bébi, ne parázz, csak vicceltem! Ha már álmomban sem tehetek ilyesmit, akkor mikor? Hm, de vajon Adiát miért álmodtam ide? Na ne érts félre, szimbicimbi, komállak, csak te általában nem vagy itt, amikor Serenával pajzánkodok az álomban. Mondjuk ilyenféle rémálmom még frankón nem is volt soha... Nem kell a duma, hogy ez a valóság! Sok mindent elhiszek, elboríthatja egy árhullám New Yorkot, meg gyilkos robotok, meg mittomén, na de hogy az űrbe kerülök, csak úgy, és egy óriás van odakint, idebent meg farsangi buli... Na neeeeee, Adia! A krémes az oka, én mondom.

Persze felesleges vitáznom vele, hiszen ő nem Adia, hanem én, amint Adiát álmodom. Uhh, ez egyre bonyolultabb...

- Serena, ne kezdd te is! Vagyis... Én ne kezdjem Serenával álmomban! Vagy mi. Hö.

Inkább csak átölelem Serenát, amikor hozzám bújik (na, alakul ez!), és figyelem a vakító fényt... Illetve azt nem, mert be kell csuknom a szemem.

- Jesszus, mi ez? Kisütött a nap, és végre felébredek?

De nem, még nincs vége. Kinyitom a szemem, és az óriást látom zuhanni a bolygó felé.

- Nem semmi speckó effektek, mi, bébi?

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#24 2009-06-29 21:25:47

Nero Vincenzo
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2008-01-03
Üzenetek: 156
PM

Re: A jók hajója

Teljesen aléltan és értetlenül bámulom a feketeségben az óriást, amint az ismeretlen hang tulajdonosával vitázik...

Közben idebent is egy hangot hallok. Felnézek, és férfit pillantok meg. Nem... ismerős, de... kedves, rendes embernek tűnik.

- Öcs... kös...? Nem... Nem vagyok jól, uram. A nevem Nero Vincenzo. Egyszerű... ember vagyok... aki haza akar menni. Bár az otthonomra sem emlékszem igazán... Tud valamit arról, miért kerültünk ide? Akármilyen céllal is hoztak ide, én nem tudok semmit! A saját múltamra sem emlékszem! Kérem... engedjenek elmennem.

Amikor a férfit hirtelen különös fém borítja be, ijedtemben hátrébb húzódok. Ezután vakító fény borít el mindent...

Behunyom a szemem... Muszáj...

Mikor újra kinyitom, már az óriás alakot látom zuhanni...

- Mi... történt vele...?

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#25 2009-06-29 22:19:48

Martin Davis
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-06-19
Üzenetek: 157
E-mail PM

Re: A jók hajója

Még mindig figyeli az eseményeket és arcára egyre inkább kiülnek érzelmei, amik most a legnagyobb meglepettséget tükrözik. Még félni is elfelejt az égi jelenet láttán. Csak maga előtt összefont karokkal, egyék kezében a sétabotját tartva figyeli a hangokat. Aztán egyszer csak hatalmas fény, neki is muszáj behunynia szemét, de mire kinyitja a Galactus nevű személy már zuhan is. Nem nagyon érti még most sem, hogy mi a helyzet, de a sok maskarást biztos nem kérdezi meg, hogy mi van most. Ő hagyják csak úgy magában, majd kiagyal valamit. Legalább is ő most így gondolja. Szeme sarkából azért igyekszik beazonosítani az embereket. Abban biztos, hogy van itt egy pár szuperhős, akiket az újságokban már biztosan látott. Van itt asgardi is, de azokért meg nem rajong, mint ahogy az a kék bőrű nő sem szimpatikus neki így elsőre. Fogadni merne, hogy az is máshová való és biztos nem földi. Tekintetét végül inkább újra az űrre irányítva, immár újra a kiismerhetetlen arckifejezésével.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A jók hajója Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A jók hajója Empty Re: A jók hajója

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 06 Aug. 2011, 23:12

#26 2009-06-30 00:16:52

Thordin
10. szint - 22 kredit
Regisztrált: 2009-06-25
Üzenetek: 984
PM

Re: A jók hajója

* Thor szavai, lenyugtatják a harcias Thordin-t. Megnyugszik, és elhallgat. Azt követően pedig a hatalmas óriásra figyel, és a fehéren ragyogó fényre. Úgy tűnik Thor-nak igaza van. Kettőjük bárbeszéde zajlik, nem pedig felé irányult a kérdés. Hirtelenjében nem tudja az Asgard-i, hogy melyik idegentől kéne jobban tartania. Az egyik meglehetősen nagy erővel rendelkezik, és bizonyára befolyásos, ha így lázad, míg a másik ide hozta őket, és egy bolygót teremt. Talán utóbbi az, ki tiszteletet, de ha mást nem is, figyelmet érdemel. Majd mikor a lila szerelésben meginduló Galactus távozni próbál, egyre izgalmasabbá válik a helyzet. Úgy tűnik a bolygópusztító nem fogja fel kivel áll szemben. Életet elvenni nem nehéz, ez a lázadó számlájára írandó. De életet teremteni, már sokkalta inkább… Thordin a fénynek tulajdonítja a másodlagos tiszteleti adást, mivel az első, csak urát, Thor-t illetheti. Pillanatokkal később vakító fény bántja Thordin szzemét, amire azonnal szemlehunyással védekezik, és hátha segít rajta, még kezével is takarja arcát. Másodpercek telnek el, és a vakító áradat elmúlik. A férfi kissé foltosan lát, de hamar tovaszáll. Látja, amint Galactus eszméletlenül zuhan, a megépült bolygó irányába. Thordin számára világos, hogy nem támad arra, ki ide hozatta a kisebb sereget, kik a két epikus küzdelem egy-egy oldalát testesítik meg. A jók, és a rosszak. Fekete és fehér. Egyik sincs másik nélkül, de most kell lennie. Mivel csak az egyik nyerhet. A kis erődemonstrálást követően, ami már sokadjára nyílvánúlt meg, mióta azt a pár percet itt töltötte, pislog párat, és a feketeségre néz. Nem látni a csillagokat, de őt ez valami miatt, most hidegen hagyja. Jó pár mély levegőt vesz, és kifújja. *
~Vajon miféle lény lehet az, ki ily nagyhatalommal bír. Vajon miféle sötét teremtményekkel ereszt össze minket? Mire számíthatunk? Van eseélyünk?… MÁR hogy ne volna! Thordin, térj észre! Melletted áll urad, és lánya. Itt csak a győzelem kerűlhet szóba. Nem más, csak a dicsőség! Hát akkor…
<-ASGARDÉRT!
*Kiáltja el magát, és kezét a magasba emeli, miközben a sisakját megigazítja.*
-Nem félek sem a sötéttől, sem a haláltól! Hisz a legjobbak közt küzdhetek!
*Lelkesítő beszédbe kezd, amivel első sorban a körülötte állokra akar hatást gyakorolni. Némi reményt adni, hisz akár mennyire is hősiesek a tagok, mindenki arcán kiűl a kilátástalanság, valamilyen szinten. Senki nem tudja úgy igazából, hogy hol is van. Rengeteg kérdése lenne Thordin-nek, de reméli az idő majd megválaszolja, ha más nem is. Rozsomák, Sólyomszem, Centurio, Mr. Adrenalin, Thor, és Thena társaságában áll, és lassan már türelmetlenül várja, hogy magyarázatot kapjon, pontosan mire is készűl ez az isteni erőkkel bíró alak.*

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#27 2009-06-30 01:33:10

Patriot
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2009-04-13
Üzenetek: 1004
PM

Re: A jók hajója

*Centurio mellé lépő két társa meglehetősen megnyugtatja a férfit. Érzi, hogy a csapat most valóban bizonyíthat. Logan kérésére, a vasruhás, csak bólint, miután magasabbra repül, de még hallja Sólyomszem kérését is. Mindkettőjüknek próbál megfelelni, most nem kérdőjelez, vitatkozik, vagy beszél. Amúgy se az a fajta, de most különösen nem. Itt nagyobb dolog van kijátszóba. Talán 20-30 méterre emelkedik, egészen addig, míg nem tökéletes rálátást nem kap a másik hajóról. Ekkor bekapcsolja a videóját, kivételesen manuálisan, és nem a páncél programját kéri meg rá.*
-Optikai nagyítólencse, 20-szoros nagyítás! … 30-szoros nagyítás! … még egy kicsit, 32,5-szeres nagyítás! … Állj! Tökéletes!
*Közli V.I.K.I.-vel, mikor meglehetősen a körülményeknek köszönhetően jó rálátást kap a távolabbi, ellenséges hajóra. Közben a videó Galactust rögzíti egy darabig, és a fehér fényt, majd a bolyóra nagyít. Vágás, és most a másik hajó „lakosait” filmezi. Bár nem eléggé éles a képe, de Centurio optikai lencséjén keresztül kapcsolódva, már is kedvezőek a látási viszonyok.*
-V.I.K.I.! Kérlek arcanalízissel azonosítsd a tagokat. Majd azt kihangosítva közöld, úgy hogy a hajónk többi tagja is hallja.
*Kéri meg a programját, ami pár másodperc múlva, egy kis éles hangszínzavart okoz, mikor kihangosításra kapcsol. Kissé olyan, mintha krétát csikorgatnának. Ám a lég üres tér miatt, a hajón kívüliek nem érzékelik.*
-Az ellenséges hajón tartozkodó személyek listája!!;
Ivan A. Pretyakov (Saviour), Ivan S. Pretyakov (Am. Kap), Mysterio, Vészmanó, Galactus, Thorhalla, Skurge, Amora, Roy, Shadow, Halloween, Svarog és további öt ismeretlen személy!!!
*Majd a kihangosító magas hangfrekvencián sípol be ismét, azt követően pedig kikapcsol. Utánaa vaskatona, tovább figyeli az ellenség mozgását, de nem sokáig.*
-Erős fényrobbanás! Szemnyílások lezárása!
*Cselekedik kérés nélkül V.I.K.I., ezzel megóvva a programnak parancsoló látását. Mikor elmúlik a villanás, ismét látást biztosító lesz a páncélzat. Mind a közben, a kamera mindent vett, bár nem sokat láthatott a kisebb fajta kitörésben. Esetleg majd egy kis infra módban korrigálható a képviszony. Majd… Egyenlőre, Centurio az új bolygó felé zúduló Galctus-ra figyel. Majd videó rögzítőjével, végig halad a jók táborán is. Pillanatok múlva leszáll, és mentésre kerül az addig rögzített adatmennyiség.*
-Videó fájl mentésre került, a központi tárolóegységben; „VIDEO_01_ISMERETLEN_HELYSZÍN_ISMERETLEN_IDŐ_01” néven. Újabb adatrögzítő indítása. Mozgókép… korlátlan kiterjesztésre állítva!
*A közlés végeztével Centurio akkor eszmél fel, hogy páncélja fegyver arzenálja teljes.*
-V.I.K.I.! Páncél Energiaszintje?
-100%!
A jók hajója Q_www.kepfeltoltes.hu_
*George kis mosolyra húzza a száját, bár ezt sisakja miatt nem látni. Tudja jól, hogy nem óvodába készűl. Bár név az ellenséges hajóról tartás ébreszt benne. Hallott egyik, másik illetőről, de személyesen nem találkozott velük. Idáig hálát is adott az égnek. Néhány hátráló lépés, és Az Angyalok társaságában lebzsel ismét. Kissé feszülten várja, a következő lépést.*
~Szent György! Eddig vigyáztál kalandos utamra! Próbálok úgy cselekedni, hogy az méltó legyen hozzád. Segíts kérlek továbbra is, hogy hitem ne vesszen el benned. Ámen!

*A démona ellen küzdő Kevin, úgy tűnik feledheti pár pillanatig a gondokat, mikor beszédbe elegyedik az illetővel, kinek ütközött. Bemutatkozás, majd élcelődő megjegyzés a két hatalmas isteni lény szócsatájára. Pókember egyetértően bólint. Nem távozik Tyler közeléből, egyenlőre úgy gondolja, hogy rátalált egy kölcsönös szimpátiát viszonzó alakra. Galactus, és a nagy fehér fény szócsatája folytatódik. Talán előre látható fordulatot vesz, mikor a galaxisokat bekebelező illető nem iramodik meg. *
-Beképzelt…
* Jegyzi meg a már sokadik pók fazon, ki megfordult a világokban. Fejét vakarja zavartan, majd mindent megszakítva kap szeméhez a fehér fény kitörése miatt. Hiába takarja el, úgy érzi, mintha még akkor is látná. Álarcán keresztül megdörzsöli szemét, és a foltok mik a hirtelen villanás miatt lát, elmúlnak.*
~Ez is előre látható volt…
*Gondolja magában Pókember, mikor Galactus a már összeépült bolygó felé zuhan. Ekkor jön tudtára a férfinek, hogy ide nem kell a beleegyezésük. Itt harcolsz, vagy harcolsz alapon megy a felállás. A korábban hallott vasszerelésben csillogó alak közlése hallatán, most rendszerezi, kikkel is áll szemben. Ismer-e egyáltalán valakit közülük.*
~Thorhalla, Halloween és Shadow neve ismerősen cseng… jaj… emlékszem. A Sötét Világ! Ott találkoztam velük. Remélem nem emlékeznek már rám. Bár ebben a formámban, biztos nem. Jobb is így. Vagy is kit érdekel? Ők az ellenfeleim, akkor meg miről beszélek? Nem érdekel, hogy ismernek-e engem, vagy nem. Küzdenem kell ellenük, nem bocsánatot kérni. Meg is lesz. Mindent a győzelemért! Jó kis party lesz, annyi szent!
*Ekkor Tyler felé fordul.*
-Jól vagy?
*Kérdi, és utal a fényvillanásra. Aztán folytatja.*
-Ismerős, esetleg a másik hajóról? Vagy talán erről?
*Próbál szóba elegyedni az alakkal, valamelyest lazítani a vészterhes időben. Bár hiába próbálja elnyomni, Pókembert ugyan úgy nyomasztja a körülmények, mik körbe veszik.*

*Showtime szerencséjére, vagy esetleg mégsem, Landraf nem emlékszik rá. Talán azért nem szerencséjére, mert valóban megbánta tetteit, és most őszintén akart elnézést kérni. Ám ez most elmaradt, ahogy felméri a helyzetet. *
~Mi folyik itt? Már mint az Asgardi-val… hogy, hogy nem emlékszik rám? El is felejtett volna? Nem is tudom, hogy ez most jó nekem, vagy esetleg sértő. Na de most ne ezzel törődjek.
*Hallgatja végig a férfi magyarázkodását, és Showtime megnyugtatja.*
-Nyugi tesó! Igen ember vagy, ha neked így tetszik.
*Szemét forgatva közli.*
-Látom nem vagy most önmagad. Nem így emlékszem rád, de mindegy. Akkor Nero, igaz? Szólíts csak Showtime-nak. Fogalmam sincs mért vagyunk itt, de az tuti, hogy nem csak te akarsz haza menni, remélem ez megnyugtat.
*Hozza tudtára a férfinek, miközben hallja a hangokat a robot ipséből kiszűrődni. Fülének kissé fájdalmas, csak úgy, mint Mr. Adrenalin-nak. Ám a nevek hallatán, Showtime-ot emlékek gyötrik. Vegyes érzelmekkel körítve, nem új mint az újoncnak számító testvérét, kinek senki sem ismerős.*
~Thorhalla! Az az undok nőszemély! De most megváltoztam! Nincs elő ítélem, bár az első benyomását nehéz kitörölnöm. Attól tartok most sem lesz másképp, hisz az ellenséges hajón tanyázik a boszorka. Kis talpnyalói is, Shadow és Halloween szint úgy. Undorí… Ivan. Nos hát amennyire emlékszem, ő még jó fej is volt. De kár, hogy nem ezen a hajón van.
*Majd a vakító fény a testvérpárra is hatással van. Miután a helyzethez mérten megnyugszik a környezet, úgy Egymásra néznek, és leolvassák tekintetükből, hogy „minden oké”. Showtime a kérdező Landraf-nak válaszol.*
-Gondolom szarba került! Nyakig…
*Mondja kis jó kedvel a hangjában.*
-Legalább eggyel kevesebb.
*Ezzel elmosolyodik, és csillogó acélbőrében nézegeti magát, ahogy az tükröződik. Mind a közben, Mr. Adrenalin, az Asgardiak, Thor és lánya, meg katonája öltözetét, és testalkatukat nézi.*
-Vikingek.
*Mondja alig hallhatóan, és kissé bugyután. Megropogtatja kezét, és az égre tekint, és szemügyre veszi a sötét űrt. Nem mutatja, de igen-igen ideges. Ilyen helyzetben, sőt, még hasonlóban sem volt. Ezért eléggé feszült, hiába is nem látszik rajta.*

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#28 2009-06-30 08:04:38

Tyler
12. szint - 30 kredit
Regisztrált: 2007-01-10
Üzenetek: 1771
E-mail PM

Re: A jók hajója

Mozdulatlanul áll és figyeli a gigász követeléseit, amúgy igaza is van, ha ő lenne a bolygófaló ő sem ugrálna csak mert egy nagy fényes pont azt mondta. Úgy látszik viszont most hiába ugrál, rövid úton a bolygón köt ki.

-Ha szerencsénk van ripityára töri a bolygót és mehetünk haza-

Hangja gúnyos és reménykedő egyben, nem tud mit csinálni a kialakult helyzettel, úgy hogy poénkodik még ha rosszul is hogy elterelje a figyelmét. Szerencsére nem vakul meg, de néhány percig sűrűn pislog, nem lenne szerencsés ha a másik szemét is elvesztené.

-Azt hiszem minden oké....mármint látok rendesen-

Körbepillant de nem lát ismerőst a hajón, és a páncélos fickó által felsoroltak közül sem ismerős neki senki.

-Bocs haver de ezek tök ismeretlenek nekem...bár lehet hogy látásból ismerek valakit....ugyanis rossz a névmemóriám.-
-Amúgy ha többiek is hasonló kaliberűek mint Gali akkor nem hiszem hogy labdába rúghatnék...még egyszer körbepillant a rend kedvéért......azt hiszem erő viszonylatban a tabella alján vagyok....-
Mosolyog fanyarul. Várakozóan az entitásra nézz, mi lesz most a folytatás? Úgylátszik lázadni nem érdemes...

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#29 2009-06-30 10:15:00

Serena Davidson
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2008-07-08
Üzenetek: 1458
E-mail PM

Re: A jók hajója

Még mindig szigorúan néztem Jackie-re, szóval azt hitte, hogy álmodik, miközben ennyi furcsa ember vett minket körbe? Hogyan lehetne valakinek a tudtára hozni, hogy sajnos nem így van, hanem ez a valóság, ami odakinn van? Főleg úgy, ha egy pofonnal semmit sem értem el és még mindig azt hiszi, hogy álmodik? Ez az egész sem volt pedig kevésbé hihetetlen, mint amit átéltünk New York-ban. Körbenéztem ismét gyorsan, Logan-t felismertem, hiszen segített nekünk a Raft-ról megszökni és az ősz hajú férfi is, Landraf talán, igen valami ennyire egzotikus neve volt, és még néhány másik nagyon furcsa. Tao, Nikita… ők még a felismerem őket személyek voltak, de a többiek, maximum látásból, vagy pedig esetleg tippelek, hogy kik lehetnek külső alapján.
– Milyen krémes, te?! – háborodott fel Adia. – Amikor idejét nem tudni, hogy mikor láttál süteményt!
- Nyugalom Adia – mondtam. – Tényleg nem álmodsz, vagyis igen kicsi a valószínűsége, hogy ez az lenne…
Végül ő is átölelt, de egyből le kellett csuknom a szememet, amikor vakító fény töltött be mindent, odakintről még hallatszott előtte Galactus hangja, majd pedig a házigazdánk hangja is, és ekkor jött a fény, amikor elmúlt pislogva néztem hátra és látszott, hogy a bolygófaló zuhan a bolygó felé. Mi ez, ami itt tart minket? Ha Galactust képes volt ilyen könnyedén semlegesíteni, akkor mi tényleg nem voltunk akadályok neki. Mit kerestünk itt és miért ennyi olyan személy, akiknek egy része semmire sem képes?
– Mondom, hogy nem álom! Vedd már kicsit komolyabban a helyzetet!
- Nyugalom Adia, tényleg, nem vagy az anyja vagy az apja, hogy így viselkedj vele. Nem hiszem, hogy túl jó helyzetben lennénk, főleg, hogy azt mondták, hogy Ivan is ott van a hajón… emlékszel, hogy mit ígért, ha nem maradunk nyugton? Ugye nem fogja megtenni? – kérdeztem még Jackie-t.

//Folytatás: Tengerparti rész//

Utoljára szerkesztette Serena Davidson (2009-07-01 00:28:50)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#30 2009-06-30 10:27:05

Ko-Rel
9. szint - 20 kredit
Regisztrált: 2009-01-22
Üzenetek: 804
E-mail PM

Re: A jók hajója

A férfi nem válaszolt a felvetésemre, csak figyeltem az eseményeket, ahogyan Galactus szembeszállt a házigazdánkkal. Nem hihette, hogy győzelmet arathat felette. Az meglepett, hogy végül a Túlról jött megszólalt, igaz csak visszaküldte a hajójára a Bolygófalót, de az pedig nemet mondott. Ezen sem tudtam meglepődni, de vajon mekkora hatalma és ereje lehet annak az entitásnak, hogy ennyire könnyen tudta fogságba ejteni ezen a helyen Galactust? Nem biztos, hogy ha mindenki ellene fordult volna, akkor sikerrel vettük volna azt az akadályt, hogy legyőzzük. Így nem maradt más, mint belemenni a játékába, aminek nem feltétlenül örültem.
Megértettem a hozzáállását, lehet, hogy én magam is így cselekedtem volna, de ebben a helyzetben ez őrültség volt. Pedig nem lesz más választási lehetőséged, mintsem a játékát játszani, ebben a helyzetben ő maga is csak hangya volt, akárcsak mindenki ezen a két hajón. Még mindig nem jöttem rá, hogy mi célja lehetett ezzel az egésszel ennek a lénynek, hogy ide hozzon minket. Nem volt logikus, vagy csak én nem láttam meg, ami teljesen nyilvánvaló volt a számomra és talán mindenki számára? Figyeltem, hogyan odaért a Galactus végül elérte a Túlról jött lényt és összecsaptak. Vajon melyik bizonyul erősebbnek? Energia hullámok cikáztak végig az űrön, még a hajóba is bejöttek, érezni lehetett, noha semmilyen gondot nem okoztak.
Ekkor néztem végig ismét az ittlévőkön, majd pedig egy éles villanás, kénytelen voltam becsukni a szememet, mire a vakító fény elmúlt és ismét az űr felé sikerült néznem nem láttam mást, minthogy Galactus zuhan a bolygó felé. A másik lény felé néztem, mi vagy te, hogy képes vagy ennyire semlegesíteni őt? És miért pont mi voltunk azok, akiket összeszedtél és még mindig, ami a legjobban érdekel, hogy mi célból…

//Folytatás: Tengerpart rész//

Utoljára szerkesztette Ko-Rel (2009-07-01 00:08:45)

Belépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#31 2009-06-30 12:55:32

Halloween
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2008-10-19
Üzenetek: 1024
E-mail PM Weblap

Re: A jók hajója

- Hogy kik?! - kapom fel a fejem a felsorlot neveket hallom. Nem egy ismerős közölük - ahonnan én jöttem, a nagyrészük már csak történelem, mivel az én világom ideje kicsit gyorsabb volt. Előnyöm: némileg több adat ellenfeleinkről. Hátrányok: mindazok a képességek, amiket a tanulmányaim szerint birtokoltak. És mellesleg Roy-jal nem is túl régen még személyesen is találkoztam. Ami azt illeti, megközelítőleg húsz-huszonöt percen keresztül bírta Fájdalom ellenében. Az első három percben velem együtt, onnantól kénytelen voltam félrehúzódni, ha életben akartam maradni. Ez némi fogalmat adhat a nekromanta képességeiről. Egy szóban: veszélyes. Az asgardiakra sem kell több szót vesztegetni, minthogy: istenek. Ez meglehetősen sokmindent elmond róluk. A Bolygófaló sem kispályás - bár, ahogy a Túlontúli kiütötte, lehet, hogy már legyőzhető állapotba került, de szerintem még így is képes jópárat megölni közülünk. S akkor még nem került szóba az öt ismeretlen, akik hasonló kaliberrel rendelkeznek. A többiekre nem emlékszem, ami vagy azt jelenti, hogy nagyon jól végezték a dolgukat, vagy azt, hogy nagyon rosszul. A többieket felmérve minden bizonnyal az előbbi a helyzet.
És mi a helyzet a mi oldalunkon? Ami azt illeti... Egy Nova hadtestes, kezdetnek megteszi, valami párocska, akiknek esetleg fel sem tűnt, hogy hol vannak, egy páncélos alak - talán Vasember? -, ő is lehet, hogy tud valamit, és, remek, nálunk is van egy adag az asgardiakból! Amerika Kapitányt is látom és Rozsomák, az egyik leghíresebb, és hírhedtebb X-men tag, Ms. Marvel és Sólyomszem még akit felismerek... Talán mégis csak van némi esélyünk. Csak azt sajnálom, hogy Bárdot nem látom sehol, és az ismeretlenek között ott dekkolhat még Apokalipszis is, álcázva magát. Kezdjünk némi megbízható társaságra szert tenni, de olyanra, aki legalább meghallgat. Mondjuk a Nova-hölgyemény.
- Elnézést, asszonyom! - szólítom meg udvariasan, már amennyire még megy.
- Véleményem szerint szükségünk lenne gyorsan valami terv-félére, amivel kicsit húzhatnánk az időt, amíg rájövünk, mi lenne a legértelmesebb lépés a jelen helyzetben. Ez mindenképp összefogást igényel, mindenki részéről, és józan gondolkodást, és tudomásom szerint az Önök kikiépzésénél gondot fordítottak arra, hogy nehéz helyzetekben is képesek legyenek higgadtan mérlegelni. Kérhetném a segítségét a többiek összeterelésében, hogy a célra való koncentrálás szükségességére rá tudjunk világítani a túlélés érdekében? - fogalmazom meg kultúráltan, hogy ránba kéne szedni ezt a bagázst, de mint a villám, ha nem akarjuk itt feldobni a bakancsunkat.

Utoljára szerkesztette Halloween (2009-07-01 00:36:59)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#32 2009-06-30 20:39:55

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7460
E-mail PM

Re: A jók hajója

Amerika Kapitány a többiek felvetésére bólint és felszólal.
- Szükségünk lesz valami tervre valóbban és egy vezetőre, aki átlátja a csapatot. Tudnunk kell ki mire képes és mi a neve. Együtt túlélhetjük és haza mehetünk békében.
Mondja az örökké megnyugtató hangján.

A következő pillanatban az űrhajót fény árasztja el és az ott lévők egy másik helyszínen találják magukat.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A jók hajója Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A jók hajója Empty Re: A jók hajója

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.