Loki

Go down

Loki Empty Loki

Témanyitás by Ultimate Guru on Kedd 25 Aug. 2015, 16:08

Név: Loki
Faj: asgardi
Nem: férfi
Jellem: gonosz
Személyazonossága: titkos
Születési helye és idő: Asgard vagy Jotunheim (nem tisztázott), ismeretlen idő
Kor: ismeretlen
Család: Odin (apa), Karnilla (anya), Thor (féltestvér), Balder (féltestvér), Stephanie Lyesmith (gyermek), Nero Vincenzo (gyermek), Jonathan Miller (unokaöcs), Walter Joseph Kovacs (unokaöcs), Danielle Sunken (unokahúg), Modi (unokaöcs)
Foglalkozása: a Cselszövés Istene
Testmagassága: 183 cm
Testsúlya: 82 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: fekete
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: Tekintve, hogy képes alakot változtatni, nehéz bármilyen szokásos ismertetőjelet elkülöníteni rajta.

Életrajza: A Cselszövés Istene a S.H.I.E.L.D. és a Különítmény egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb ellenfele volt mindig is, ehhez kétség sem fér. Zseniálisan tervezte meg minden lépését, és különös kegyetlenséggel fordította egymás ellen a csapat tagjait is, ha az kellett. Eddig két komolyabb támadása volt, és mindkétszer rendkívül közel került ahhoz, hogy nemcsak a S.H.I.E.L.D.-et, de magát az Egyesült Államokat is végleg szétzúzza. Először egy saját maga toborzott szupercsapattal, a Felszabadítókkal teljes Amerikát az uralma alá hajtotta egy rövid időre, majd egy gigantikus csatában még Thorral is szembeszállt, de végül elbukott. Éveken át tervezte lépéseit, ő állt a háttérben minden mögött, és anélkül, hogy ezt jó ideig bárki tudta volna.

Ezt követően a II. korszak 4. fejezetében bukkant fel ismét aktívan egy borzalmas szörnysereggel, valamint Walter Joseph Kovaccsal és a társaival az oldalán. Gyakorlatilag a földdel tették egyenlővé a Central Parkot, és ha nincs Walter kockázatos, egy hajszáltól függő, őrült terve, akkor valószínűleg sikerrel jártak volna. Loki ezúttal is éveken át tervezte a lépéseit, szinte mindenre gondolt, nem riadt vissza attól sem, hogy a hozzá legközelebb állókat és a családtagjait is feláldozza, ha kell. Végül ugyan sikerült megölni és a Valhallába száműzni, de a károk, amelyeket okozott, legalább akkorák, ha nem nagyobbak voltak, mint a Felszabadítókkal.

Időközben az is kiderült, hogy még a II. világháborúban Zémó báró néven beépült a nácik közé, és emberi katonákkal és jégóriásokkal rohamozta meg otthonát, Asgardot, előidézve ezzel a teljes birodalom pusztulását, a Ragnarököt. Ezzel a lépésével ráadásul aktívan hozzájárult ahhoz, hogy pár náci katona asgardi vért juttasson a Földre, ahol a szintén a nácik között megbújó alakváltó idegenek, a Skrullok ezzel a vérrel kezdték meg seregeik továbbfejlesztését. Amikor az emberekhez is eljutott a halhatatlan, mágikus DNS, már csak idő kérdése volt, hogy az abból létrejövő X-gén, és így a mutánsok és a szuperkatonák elárasszák a világot.

Loki tehát mindig mindenhol jelen volt, könyörtelenül pusztította el saját otthonát, családtagjait, népét, örökre megváltoztatta a Föld lakóinak életét, és kétszer kis híján még a S.H.I.E.L.D.-et, a Különítményt és az Egyesült Államokat is megsemmisítette. Kétséges, hogy lesz-e valaha még ilyen jelentős, hatalmas és ravasz ellenfele a Föld hőseinek.

Különleges képességei: A szokásos asgardi képességek (emberfeletti erő, állóképesség, szinte halhatatlanság) mellett veszélyes mágikus erőkkel is rendelkezik. Varázserejével szinte mindenre képes, de leggyakrabban alakváltoztatásra vagy illúziókra használja hatalmát. Telepatikus hatalommal is bír: a gondolatait át tudja vetíteni mások fejébe, és még hipnotizálhat is gyengébb akaratú személyeket. Minden idők eddig látott legkomolyabb mágikus hatalmával rendelkező egyénje volt. Az asgardi fegyverek közül leginkább az íj és a nyíl állnak közel hozzá.

Loki 0145

_________________
Loki 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3664
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.