Eshana Swati Khan

Go down

Eshana Swati Khan Empty Eshana Swati Khan

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 07 Nov. 2015, 14:28

Név: Eshana Swati Khan
Egyéb név(i): Eshi, Hana
Faj: mutáns
Nem: nő
Jellem: jó, hóbortos, segítőkész
Személyazonosság: közismert
Születési helye és idő: 2007. szeptember 26., Új-Delhi, India
Kor: 16 év (19 lenne, de közel 3 évig halott volt a Bukásnak köszönhetően)
Család: hat testvér, és hatalmas rokonság
Foglalkozás: tanuló
Testmagassága: 158 cm
Testsúlya: 42 kg
Szeme színe: barna
Haja színe: sötétbarna
Bőre színe: barnás
Különleges ismertetőjel: nincs
Egészségi állapot/ betegségek: teljesen egészséges

Előtörténet:
Eshana még Indiában született a család negyedik gyermekeként. A szülei viszonylag jómódúak és felvilágosult személyek, akik nem igazán értettek egyet az Indiában levő kasztrendszernek. Ezért fogták a családot és mikor Eshana még csak pár hetes volt útra kerekedtek, egészen az Amerikai Egyesült Államokig, azon belül is Miamiba. Itt a család a pénzéből éttermet és kávézót nyitott, ami a turisták miatt igencsak sikeres családi vállalkozás lett. A kislány gyermekkora egészen átlagosan telt, és mivel már az államokban nőtt fel egyáltalán nem tűnt ki, hogy nem itt született. Megkapta a zöldkártyát is. pontosan úgy tudott cseperedni és felnőni, mint bármelyik másik amerikai gyerek. Igaz nagyon sok mindent tanult a hindu vallásról és lényegében ez volt az ő vallása is. Odahaza a szülei szinte minden indiai szertartást, vallási mizériát tartottak, amitől Eshana falra mászott. Nem arról volt szó, hogy nem hitt volna ebben, csak éppen nem vágyott erre a spirituális dologra, remekül megvolt nélküle. Az óvodában semmi gond nem volt a kislánnyal, a „bajok” általános iskola alsó osztályában kezdődtek. Egy osztálykiránduláson voltak, amikor a busz a csatornáknál lerobbant, ezzel még nem lett volna gond, de a buszt egy aligátor támadta meg. Eshana nagyon megijedt és ekkor jelentkezett úgy tíz éves kora környékén, igencsak fiatalon a képessége. Szinte szétfolyt a széken, ahogyan a végtagjai és a teste is gumiszerűvé vált. Végül sikerült összeszednie magát, de az állapot nem változott, képes volt magát ettől kezdve vagy nyújtani, vagy összehúzni, ruganyos maradt.
Ő volt a család egyetlen mutáns gyermeke, mivel 2016-ban az AIM is megjelent, így a kislányt elvitték az egyik kirendeltségre és regisztrálták. Már csak azért is muszáj volt, mert a többi szülő féltette tőle a saját gyerekét, hiszen akkoriban még nem ismerték el a mutánsok létjogosultságát. Ettől kezdve Eshana élete igencsak nehéz volt, a gyerekeket nem igen érdekelte mindez, még kicsik voltak, de a szülők tiltották tőle a többieket. A turisták ellenben örömmel fotózkodtak a lánnyal. Sokáig egyedül volt, magányos volt, mindez, de végül talált egy másik mutáns lányt, akivel igencsak jóban volt. ettől kezdve Eshana újra kivirult és a gyerekek gondtalan életét tudta élni. Tizenhárom éves korában volt a következő nagy változás. A Bukással. Ahogyan az AIM aktiválta a regisztrációkor a testbe került nanobotokat, Eshana is megvadult és mészárolni kezdett minden élőt, akit csak elért, szerencsére már erre sem emlékezett, csak arra, hogy előtte söpörte a homokot az éttermük tengerpartra néző részéről, majd sötétség… a kislány, mint olyan sokan mások a közel 4,5 milliárd ember, ő is halálát lelte a Bukásban. A család egyetlen mutáns gyermeke volt, csak ő halt meg ekkor.
A következő emléke, hogy ugyanott van, ahol korábban, csak éppen majdnem három év telt el azóta. Ő ugyanúgy tizenkét éves volt, még a fiatalabb testvérei is idősebbek lettek, mint ő volt. magyarázatot azóta sem kapott sem ő, sema  szülők, de tudták, hogy megmagyarázhatatlan okból mindenki, aki meghalt a Bukás során, feltámadt. Ugyanez történt a kis Eshana-val is. Szerencsére fiatal volt, így nem volt olyan nehéz visszaszoknia a dolgokba, szerencséjére most már a mutánsokat sem nézték ki, ugyanúgy folytatta az életét, mint korábban. A családja és a testvérei voltak a legfurcsábbak, de ezt is mindenki hamar megszokta, csak az számított, hogy visszakapták őt és ő maga pedig a családját. Ahogyan kamaszodott és idősödött, ugyanúgy szeretett buliba járni, mint mások az ő korában, a továbbtanulás és egyáltalán a tanulás nem igen érdekelte, még mindig elaludt a meditációkon. A lakásukhoz közel volt egy lovas farm is, ott lovagolni tanult, ezt roppantul szerette, illetve ekkoriban kezdett aikidozni, és szörfözni is tanulni. Az évek során a családi vállalkozás szépen kinőtte magát és már több éttermük is volt, a lányuknak pedig a legjobbat szerették volna, ahogyan a többi gyereknek is. Volt pénzük, hogy minden gyerek főiskolai, egyetemi tanulmányát finanszírozzák és Eshana-nál is szerették volna, hogyha jó helyre kerül be. mivel kezdett a sok buli és szórakozás mellett elkanászodni, így úgy döntöttek, hogy beíratják egy szigorúbb helyre, ahol még a képességével is foglalkoznak. A médiában követte a szuperhősöket és azt, hogy mit tesznek. Nagy X-men, Bosszú Angyal és Fantasztikus négyes rajongó volt. mikor megtudta, hogy hova fog járni jövőre, úgyis Zaphire volt a kedvence, így a lányéhoz hasonló „egyenruhát” készített magának, hogy majd azzal megy az iskolába.
Éppen ezért íratták be 2026 nyarán a Xavier iskolába Salem Centerbe, a lány pedig a szeptemberi tanévkezdésre oda is költözött. Az engedélyt megkapta, hogy a városba bármikor kimehet és hosszú hétvégékre, illetve családi eseményekre haza is tud utazni. Egyébként azóta ott él a suliban és roppantul hiányolja a tengert, a meleget és a folyamatos napsütést.

Szakértelmek:
Megszokott kamaszkori szakértelmek. Az angol nyelven felül franciául és hindiül beszél. Jól ismeri az indiai szokásokat, vallást és tradíciókat. Tud lovagolni és „remekül” meditálni, ami közben kész szerencse, ha nem alszik el. Felhasználói szinten ért a számítógépekhez, illetve aikido-zni tanult önvédelemként. Remekül tud szörfözni, imádja a vízi sportokat.

Képességek:
Flexibilis, polimorf képessége van. Röviden annyit tesz, hogy Eshana teljes teste ruganyos, sokkalta ruganyosabb, mint az embereknek, leginkább gumiszerű. Ez nem csak az izmaira, hanem a csontjaira, belső szerveire, hajára, hanem minden molekulájára is vonatkozik. Képes a végtagjai másfélszeresére nyújtani, vagy összeszűkíteni a fele méretére 1-2 kör időtartamra, ha nyújtva azzal megüt, megrúg valakit a lendület miatt erősebbnek érződhet, de egyébként nincs erőbeli változása. Ha a teljes testfelületét csökkenti, vagy nagyítja, azt csak negyed mérettel tudja változtatni és 1 körig fenntartani.
Képességének van gyengesége, az elektromosság, elektromágnesség képes teljesen semlegesíteni a képességét. A nyúlékony teste ekkor teljesen visszaáll emberi szilárdságúvá, a csontjai is. Elektromos hatás után legalább 5-6 körig nem képes újrahasználni a képességét, utána tudják a sejtjei újra felvenni eredeti állapotukat és ismét gumiszerűvé válni.

Külső:
Eshana Swati Khan 3977508-ms.+marvel+-+kamala+khan
Eshana Swati Khan 4718616-3973902-8739179826-08173
Eshana Swati Khan 4442558-4900621368-Kamal
Eshana Swati Khan 3765816-khan
Eshana Swati Khan Tumblr_nl644xH9rO1qazsbvo2_250

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Eshana Swati Khan AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2523
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 59
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Eshana Swati Khan Empty Re: Eshana Swati Khan

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 07 Nov. 2015, 14:28

Kötelezőek:
- Világtörténelem (ókortól napjainkig)
- Biológia és kémia
- Fizika
- Matematika
- Irodalom és nyelvtan
- Képességfejlesztés és használat
- Veszélytermi órák
- Idegen nyelv (francia)

Választott órák:
- Jövő történelem
- Vallásismeret
- Mutáns és filozófia
- A mutáns és sima művészet története

Tanórán kívüli események:
- Kreatív önmegvalósítási klub – Serena Davidsonnal és Sweety Love-val
- Boksz club – Kane Harris
- Archeológiai szakkör – Dr. Stephanie Miller és Szehmet

Egyéb elfoglaltságok:
- Archeológiai kirándulás Wakandában/Tibetben/Egyiptomban
- Épület/városlátogatások: Attilan-on, Asgardon, Atlantiszon, SHIELD-nél, Csúcs űrállomáson és Baxter-toronyban

Hétfő:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Matematika (elmélet)
010-12 óra: Biológia és kémia / Kvantum biofizika
12-14 óra: Jövő történelem
14-16 óra: Képességfejlesztés és használat
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: boksz klub
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Kedd:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Nyelvórák (mindenki a választottra)
10-12 óra: Vallásismeret
12-14 óra: Fizika
14-16 óra: Matematika (gyakorlat)
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: -
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Szerda:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Világtörténelem (ókortól napjainkig)
10-12 óra: Mutáns és filozófia
12-14 óra: Képességfejlesztés és használat
14-16 óra: -
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Kreatív önmegvalósítási klub
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Csütörtök:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Irodalom és nyelvtan
10-12 óra: -
12-14 óra: Számítógép hackelés és informatika
14-16 óra: -
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: -
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Péntek:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Képességfejlesztés és használat
10-12 óra: -
12-14 óra: A mutáns és sima művészet története
14-16 óra: Önvédelem
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Archeológia
19:30: Vacsora
19:30-24 óra: Szabadfoglalkozás
24 óra: Takarodó

Szombat: (nem kötelező órák)
12-14 óra: -
15-17 óra: -

Vasárnap: (nem kötelező órák)
10-12 óra: -
12-13 óra: Ebéd
13-15 óra: -
15-17 óra: -

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Eshana Swati Khan AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2523
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 59
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.