Aktuális pályázat: Egészségügyi miniszter (ingyen JK)

Go down

Aktuális pályázat: Egészségügyi miniszter (ingyen JK) Empty Aktuális pályázat: Egészségügyi miniszter (ingyen JK)

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 23 Jan. 2016, 13:26

Sziasztok!
Mivel Emily eltűnt, így Imamu-t inaktivitás miatt kiveszem a posztjáról.
Az AIM Birodalom Felső Tanácsának tagjait igyekeztem JK-kból összetenni, aktív korábbi AIMville-s játékosokból, de ebből csak 3 volt. Játéktéren pedig dr. White elvesztettte a pozícióját gyilkosság miatt, ami alól ugyan skizofrénia miatt felmentették, de a miniszteri pozíciót fel kellett adnia. Erre a helyre keresünk új játékost.
Legfontosabb: Staff nem készíthet ide karaktert!

Elvárások:
A karakterhez min 1,5-2 oldalas előtörténet kell, faj az alkotóra van bízva, de mindenképpen ember/mutáns/szuperhumán/kiborg stb, azaz földi fajú legyen. Nem feltétlenül kell tapasztaltnak lennie politikusi teendők terén. Ezeken felül fontos, hogy lehetőleg büntetlen előélete legyen a karakternek, korábban mindenképpen az újraalapult AIM, vagy AIMville munkatársa volt, azaz jelenleg az AIM Birodalom lakója. Ezenfelül lehetőleg legyen zseni, de nem feltétel ez sem.
Reagokat illetően, mehet nyugodtan más kalandokra, csak azaz egyetlen kérés, ha éppen Tanácsülés van, akkor oda jönnie kell.

Illetve, ha van aktív AIM karakter, aki szeretné a pozíciót (és megfelel a kritériumoknak), akkor neki nem kell előtörit írnia, csak linkelje be a karaktert, akivel pályázna a címre.

Feladatok:
Nem a játéktéri feladatokat mondom el, hanem a ténylegeseket. A játéktériek egyértelműek, politikus, a Legfelsőbb Tanács egyik tagja, azaz a teljes Birodalomra hatásssal lehet, amit mond, tesz. Ami az egészségügyi dolgokat érinti az AIM Birodalomban ott nagyjából teljhatalma van, csak a Tanácsnak kell elszámolnia és ott is leginkább Johanne-nak. Játéktéren játszhat a karakter, ahol akar, mehet kalandokra stb, de ott sem szabad elfelejteni, hogy egy ország magasrangú képviselője és e szerint kell viselkednie.

Megalkotás:
Mint fent írtam, min 1,5-2 oldalas előtörténet kell. Ha mutáns/szuperhumán képességek lehetnek erősebbek, mint egy sima egyszerű első szintű mutánsnak, de elszállni nem kellene mégsem. Az ésszerű határokon belül maradjunk azért.
Az előtörténeteket ebbe a topicba várjuk, és majd a határidő lejárta után a staff dönt arról, hogy ki nyerte meg a karaktert.

Egyebek:
A karakterhez nem kérhettek staff segítséget, hogy nézze meg a képességet, vagy előtörit. Okkal nem indulhat egy staff sem a versenyen és nem is segíthetnek.
Aki megnyeri a karaktert az külön regisztrációt készít majd hozzá – nem számít be szabályzatban leírtakhoz* – és külön rangot kap hozzá, „csoportvezető” címen. Ha valaki nem első szintű karaktert csinál, hanem magasabbat, akkor az később nem kap kreditet addig, amíg nem kerül szintbe az indulásnál betett fejlesztésekkel.

* Azaz, ha első szintű vagy, akkor is engedve van, és ha elérted a főkarival a 2.szintet ugyanúgy megcsinálhatod a multidat, mintha ez a kari nem is létezne.


A pályázat határideje: 2016. február 29. (hétfő) éjfél
Eredményhirdetés: néhány nappal később


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 01 Ápr. 2016, 19:18-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Aktuális pályázat: Egészségügyi miniszter (ingyen JK) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14968
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Aktuális pályázat: Egészségügyi miniszter (ingyen JK) Empty Re: Aktuális pályázat: Egészségügyi miniszter (ingyen JK)

Témanyitás by Michael Nikostratos Szer. 10 Feb. 2016, 23:50

Név: Dr. Peter Symus
Egyéb név(i): Dr. Csótány
Faj: zseni/szuperhumán
Nem: férfi
Jellem: Semleges
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: 2000. 05. 30 New York
Kor: 26
Család: Dr. Steven Symus, Dr. Elizabeth Scorch-Symus
Foglalkozás: aim tudós
Testmagassága: 168 cm
Testsúlya: 100 kg
Szeme színe: barna
Haja színe: nincs
Bőre színe: Barna
Különleges ismertetőjel: Kitinpáncél, és egyéb csótány-jellegű vonások
Repülési sebesség: 5km/h
Egészségi állapot/ betegségek:

Életrajza:
Peter egy jómódú családba született, mindkét szülője doktor volt, így szépen jöttek ki anyagilag. Bár apja a közeli kórházban dolgozott, ő nem keresett annyit, mint magánorvos édesanyja, de ettől függetlenül sosem volt anyagi vita, vagy probléma a szülők között. Az inkább volt konfliktusforrás, hogy Steven úgy gondolta, ő az embereken segít, és őt ez tartotta mozgásban is, ezért kelt fel reggel, míg Elizabeth inkább látta a páciensekben a pénzt, és a lehetőséget. Viszont valószínűleg a tudások és IQ szintjük segített abban, hogy ebből mindig csak viták legyenek, és sosem veszekedések. Ésszerűen érveltek gyakran az asztalnál, mindketten a saját igazukat szajkózva, és bár ezek végén sosem sikerült meggyőzzék a másikat saját véleményüket, ugyan úgy tudták szeretni egymást. Mikor megszületett gyermekük, próbáltak mindent úgy tenni, ahogy legjobb tudásuk alapján célszerűnek látták. Mégis, a betegségek terén valamelyest paranoiásak voltak, valószínűleg pont a munkájukból adódóan. A gyerek sokat volt gyermekorvosnál, akár az éjszaka közepén is képes volt rá Steven, hogy vak fanatikusként verje fel az orvosukat álmából, hogy azonnal vizsgálja meg a gyermekét. Nehéz volt az első pár év, de szerencsére túlvészelték, és az óvodás korban jött csak az igazán féltő korszak. Sok gyermek, mind-mind potenciális fertőzésforrás, egy rémálom volt a szülőknek. De minden félelmük ellenére Peter egészséges fiatal volt, és hamarosan iskolába kezdhetett járni. Természetesen volt rá pénzük, hogy magániskolába járasság, azonban mégsem tették. Úgy vélték, hogy a gyereknek a legjobb, ha szociális környezetben tanulhat, és növekedhet, de ez nem akadályozta meg őket abban, hogy a lehető legjobb iskola mellett tegyék le voksukat, és pénztárcájukat. Ekkoriban már megalapult a Xaxier birtokon belüli mutánsoknak szánt iskola, ám a szülők valamelyest bánatára Peter nem járhatott ide, hiszen a legkisebb jelét sem adta adottságnak. Pedig a szülők figyelték, remélték hogy lesz valami, ami azt mutatná, hogy gyermekük előrelépett az evolúciós lépcsőfokon, de sajnos ez nem következett be.
Már látszólag Xavier professzor is elhunyt, ő pedig 15 éves volt, mikor a szülők elkezdték feladni a reményt, és elkezdték elismerni, hogy nem is olyan baj, ha a gyermekük nem mutáns. Sokáig tartott, de rájöttek, hogy a fiú egy rasszizmustól elhivatott világban élne kisebbségként, és hiába a család pénze, ezen akkor se tudnának változtatni. Sőt, belegondoltak abba is, hogy mi lenne, ha a gyerek emiatt nem kapna munkát. Lassan örülni kezdtek, hogy természetes gyermekük fogant, aki színtiszta jeles eredményeket ért el iskolájában, népszerű lett, és barátokat szerzett. A gyermek szülei pártfogása mellett kijelölte magának az orvosi karriert, és ez is vezérelte az útján. Mire Apokalipszis első lovasa megjelent, a szülők már teljesen biztosak voltak benne, örülniük kell, hogy gyermekük átlagos diák, és mikor az örökség vírus megjelent, Steven legjobb barátja, Max pedig meghalt, hálát adtak az úrnak, és bocsánatot kértek amiért kétkedtek az Isten által kijelölt útban. A fiú megrendült barátja halálától, és ez a jegyein is megjátszott. Megszerezte első közepes érdemjegyét, és sokat gyászolt, ilyenkor egyedül ült a szobában, és az emlékekre gondolt, amiket közösen éltek át. Közel állt hozzá a lány, bár mindig csak barátok voltak, gyermeki ártatlanságukban azt hitték, ez örökké fog tartani. Nehezen tette túl magát a dolgon, de végül összeszedte magát. Újult erővel vetette bele magát a tanulásba, elkezdett osztályokat ugrani, és mire az Ezüst Utazó megjelent, már az egyetemi előkészítőt végezte. Az AIM uralma alatt ezt el is végezte, és elkezdte magát az Orvosit, nem máshova, mint a Harvardra vették fel a fiút, azonban a Bukás alatt szüneteltenie kellett tanulmányait. A Bukás alatt próbált túlélni, és sokat gyötrődött. Átélte, hogy milyen az, amikor az ember várja a segítséget, bárkitől, és remény fosztottan él napról napra, nem tudva mit hoz a holnap. Megfogadta, hogy ha túléli, akkor tenni fog az emberiségért, ennek fogja szentelni életét. Végül, mindezek után ismét folytatta tanulmányait, és hamarosan el is végezte az egyetemet, majd Bostonban kezdte rezidensi munkáját, viszont emellett visszajárt a Harvardra, és kutató-asszisztensként itt is tevékenykedett. A csalódott Stevennek ekkor vált világossá, hogy gyermeke nem fog kórházban dolgozni ahogy ő, ehelyett tudós lesz belőle. A fiú esti képzésre kezdett járni, hogy bővítse tudását, miközben rezidensként is dolgozott, ez alatt szüneteltette a kutatási munkálatokat. A fáradtság jelei bár megmutatkoztak rajta, az elhivatott tűz mindig ott lángolt a szemében. Szerzett még egy doktori címet, és a világháború alatt katonai orvosként szolgállt, bár kitüntetést nem, élettapasztalatot megannyit szerzett a fiú, aki a háborúból férfiként tért haza, mire véget ért a háború. Bár sok szörnyűségben volt része, nem engedte, hogy ezek eltompítsák elhivatottságát. Jobbá akarja tenni a világot, hogy ne történjenek olyan szerencsétlenségek, mint Max halála. Eddigre elitéli a háborút, és a harcot, bár beismeri, hogy van amikor nem tehet mást az ember, meg kell védenie a hazáját, szeretteit. Visszatér New Yorkba, és az AIMVillehez csatlakozik. Ekkor kezdi saját szuperhumán kísérleteit, azonban nem talál rá önként vállalkozót. Úgy dönt, hogy önmagán teszteli a gépet. A kísérlet pedig sikeresen lezajlik, megszületik Dr. Csótány, egy ember, és egy csótány furcsa hibridje. Bár van néhány nem várt mellékhatás, az eredmények mégis kecsegtetőek, azonban a hosszútávú hatás tudásának hiányában felfüggeszti a projectet, és magán kezd kísérletezni. Az eredmények bíztatóak, úgy tűnik hogy a teste sikeresen alkalmazkodott, és elfogadta az új fizikai változásokat. Az Elmhurst kórház ostroma során Steven meghal, Peter pedig újra gyászolni kezd, azonban könnyebben megemészti apja halálát, mint gyerekkorában barátjáét. Ettől függetlenül továbbra is a kísérletére koncentrál, nem kíván harcba bocsátkozni. Úgy tekint magára, mint egy értékes kísérleti eredményre, és egyelőre nem akarja a kísérlet sikerét kockáztatni.
Mikor megalakul az AIM birodalom, természetesen ő is a határokon belülre költözik, és itt folytatja a kísérleteit, és új projectekben kezd segédkezni, de sajátot még mindig nem vállal. Elkezdenek kibontakozni előtte a következő kísérletének részletei, azonban még nem rendelkezik kellő alapanyaggal ennek megvalósításához. Mikor tudomást szerez a chromixlandi vírusról, petíciót nyújt be, hogy maga vizsgálhassa az esetet, de elutasítják. Pedig remélte, hogy ha megnyeri magának a férfi szimpátiáját, akkor az ő anyagi hátterével nekiláthat a projectjének.
Ezek után egy ideig folytatta eddigi munkásságát, azaz mások projectjében segített, illetve különböző kutatómunkákat végzett.

Aktuális pályázat: Egészségügyi miniszter (ingyen JK) Latest?cb=20120326055424

Képességei:
Csótányszerű vonásokkal ellátott humanoid:
- Óriási fej óriási szemekkel, bár nem örökölte a csótányoktól a több lencsét, megtartotta az emberi látásmódot, csupán a szemek mérete nőtt
- rendkívül ellenálló kitinpáncél
- gyors futási sebesség,  akár 50 km/h is lehet (az amerikai csótányt vettem alapul, mivel valószínűleg azon tesztelte, ami 5.4km/h-s sebességre is képes, azaz 50x teszi meg a méretét másodpercenként, ez olyan, mintha egy ember 330km/h-val futna. forrás
- az átlagembernél több mindent képes lebontani és megemészteni a szervezete
- emberinél jobb szaglás
- 5 tonnás erő
- rendkívül rosszul és instabil a levegőben, de azért repül

Szakértelmei:
Két diploma, és mellé a tudás (Master of Medicine, Master of Science in Medicine)
Alapvető katonai kiképzés, amit katonai orvosként kapott
jogosítvány
beszéli az angolt, a franciát, asgardit és a latint (unatkozott az egyetemen)

Privát előtörténet véleményezést kérsz:  nem kérhetek

Megjegyzések:
találmánya, amivel sikeresen adaptálta egy csótány képességeit, és megszületett a csótány-humán hibrid, az AIM birtokában áll és nem magántulajdon, mivel az ő segítségükkel fejlesztette és alkotta, még ha az AIM nem is tud róla, ez akkor is az ő birtokukban lévő laborban található.


A hozzászólást Michael Nikostratos összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 05 Márc. 2016, 22:34-kor.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Aktuális pályázat: Egészségügyi miniszter (ingyen JK) Empty Re: Aktuális pályázat: Egészségügyi miniszter (ingyen JK)

Témanyitás by Thorhalla Kedd 01 Márc. 2016, 00:02

A pályázatot lezárom, az eredményt kb. hétvégén tudatom majd veled Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Aktuális pályázat: Egészségügyi miniszter (ingyen JK) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14968
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Aktuális pályázat: Egészségügyi miniszter (ingyen JK) Empty Re: Aktuális pályázat: Egészségügyi miniszter (ingyen JK)

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 05 Márc. 2016, 19:13

A pályázatot sajnos nem tudjuk elfogadni, van benne néhány akkora hiba, ami miatt rendes előtöriként is visszaadnánk javításra. Így továbbra is pályázható a poszt, remélem megkeresed a hibákat, javítod és újra pályázol vele, mert kár lenne a karkatet veszni hagyni, mert az ötlet nagyon jó. Nem kell újra betenned, csak jelezd, hogy javítod vagy azt, hogyha mégsem kívánsz újra nevezni.Az elutasítás miatt a pályázat határidejét márc 31-én 23:59 percig kitoljuk.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Aktuális pályázat: Egészségügyi miniszter (ingyen JK) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14968
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Aktuális pályázat: Egészségügyi miniszter (ingyen JK) Empty Re: Aktuális pályázat: Egészségügyi miniszter (ingyen JK)

Témanyitás by Michael Nikostratos Szomb. 05 Márc. 2016, 22:56

Javítva

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Aktuális pályázat: Egészségügyi miniszter (ingyen JK) Empty Re: Aktuális pályázat: Egészségügyi miniszter (ingyen JK)

Témanyitás by Thorhalla Pént. 01 Ápr. 2016, 00:00

A mai nap folyamán kapod majd az eredményt.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Aktuális pályázat: Egészségügyi miniszter (ingyen JK) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14968
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Aktuális pályázat: Egészségügyi miniszter (ingyen JK) Empty Re: Aktuális pályázat: Egészségügyi miniszter (ingyen JK)

Témanyitás by Thorhalla Pént. 01 Ápr. 2016, 19:17

Így most már elfogadva.
Regisztrálhatod a karaktert és tedd ki előtörik közé.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Aktuális pályázat: Egészségügyi miniszter (ingyen JK) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14968
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Aktuális pályázat: Egészségügyi miniszter (ingyen JK) Empty Re: Aktuális pályázat: Egészségügyi miniszter (ingyen JK)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.