Aktuális pályázat: Igazgatóhelyettesi karakter (ingyen JK)

Go down

Aktuális pályázat: Igazgatóhelyettesi karakter (ingyen JK) Empty Aktuális pályázat: Igazgatóhelyettesi karakter (ingyen JK)

Témanyitás by Cerebro Szer. 05 Márc. 2014, 12:13

Sziasztok!
Eredetileg a Xavier Iskolában (mutáns gimi), 2 igazgatóhelyettesi poszt van, jó ideje az egyik betöltetlen. Rá kellett jönnünk, hogy Gabe Morsus és Serena Davidson nem bírják ketten elvezetni a sulit karakterszinten, ahogyan a 2 admin sem bírja egyedül. Így úgy döntöttünk, hogy meg lehet pályázni ezt a posztot.
Legfontosabb: Staff nem készíthet ide karaktert!

Elvárások:
A karakterhez min 1,5-2 oldalas előtörténet kell és természetesen legyen mutáns. Nem feltétlenül kell tapasztaltnak lennie igazgatói teendők terén, a képregényesek sem azok soha és az oldalon sem volt a két karakter az, amikor a pozícióba került. Ezeken felül fontos, hogy lehetőleg büntetlen előélete legyen a karakternek (ha az AIM korábban terroristának bélyegezte meg, mert nem regisztrált, nem számít bűnösségnek). Illetve ne legyen rasszista, ne utáljon senkit sem, hanem mindenkihez pozitívan, vagy semlegesen álljon faji ügyben. Azaz egy jó karaktert kérünk az állásra, fedhetetlen múlttal, akire rá lehet bízni a diákokat is, illetve szükség esetén az X-ment is rá lehet bízni, hogy velük menjen küldetésre.
Heti 2-3 reag a minimum (ha szükséges persze és kell játszani diákokkal, egyébként nics megkötés), ha valaki nem aktív és nem teljesíti ezt, akkor a karaktert visszavehetjük tőle.

Feladatok:
Nem a játéktéri feladatokat mondom el, hanem a ténylegeseket. A játéktériek egyértelműek. A karakter a suli hierarchiájában a 3. helyet fogja elfoglalni, egyedül a két felettesének és biztonsági kérdésben Veszélynek tartozik magyarázattal, tőlük fogad el parancsokat. Ő nem dönthet arról, hogy kirúg diákot, vagy tanárt, minden ilyenben egyeztetnie kell a az említett két felettesével. Ő leginkább a diákokra felügyel, ha szükséges büntetést szab ki nekik, ebben viszont szabad kezet kap.
Ha szükséges, akkor X-ment is vezeti Serena helyett, ha ő nincs kint a küldetésen.

Megalkotás:
Mint fent írtam, min 1,5-2 oldalas előtörténet kell. A képességek lehetnek erősebbek, mint egy sima egyszerű első szintű mutánsnak, de elszállni nem kellene mégsem. Az ésszerű határokon belül maradjunk azért.
Az előtörténeteket ebbe a topicba várjuk, és majd a határidő lejárta után a staff dönt arról, hogy ki nyerte meg a karaktert.

Egyebek:
A karakterhez nem kérhettek staff segítséget, hogy nézze meg a képességet, vagy előtörit. Okkal nem indulhat egy staff sem a versenyen és nem is segíthetnek.
Aki megnyeri a karaktert az külön regisztrációt készít majd hozzá – nem számít be szabályzatban leírtakhoz* – és külön rangot kap hozzá, „csoportvezető” címen. Ha valaki nem első szintű karaktert csinál, hanem magasabbat, akkor az később nem kap kreditet addig, amíg nem kerül szintbe az indulásnál betett fejlesztésekkel.

* Azaz, ha első szintű vagy, akkor is engedve van, és ha elérted a főkarival a 2.szintet ugyanúgy megcsinálhatod a multidat, mintha ez a kari nem is létezne.


A pályázat határideje: 2014. március 31. (hétfő) éjfél
Eredményhirdetés: néhány nappal később
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Aktuális pályázat: Igazgatóhelyettesi karakter (ingyen JK) Empty Re: Aktuális pályázat: Igazgatóhelyettesi karakter (ingyen JK)

Témanyitás by Thorhalla Vas. 16 Márc. 2014, 08:03

Ne felejtsétek el még fél hónap van a pályázatra!

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Aktuális pályázat: Igazgatóhelyettesi karakter (ingyen JK) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14968
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Aktuális pályázat: Igazgatóhelyettesi karakter (ingyen JK) Empty Re: Aktuális pályázat: Igazgatóhelyettesi karakter (ingyen JK)

Témanyitás by Szürke Eminenciás Szer. 26 Márc. 2014, 13:43

Akkor első jelentkezőként előállok egy próbálkozással:


Adatok:

Név: Arkan Lerikli
Egyéb név: Szonár
Faj: mutáns
Nem: férfi
Jellem: barátságos, határozott, nyugodt, semleges, környezettudatos, egyaránt ember- és mutánsbarát
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: Sumqayıt Şəhəri (Azerbajdzsán), 1988. 03.26.
Kor: 37 év
Család: Pjotr Lerikli – apa (60 éves), Quba Lerikli – anya (62 éves), Jane Anderson – feleség (28 éves), Elisabeth Lerikli – gyermek (4 éves)
Foglalkozás: tanár, igazgatóhelyettes
Testmagassága: 178
Testsúlya: 103
Szeme színe: barna
Haja: rövid, világosbarna
Bőre színe: napsütötte, barna
Különleges ismertetőjel: nincs
Egészségi állapot/ betegségek: teljesen egészséges

Aktuális pályázat: Igazgatóhelyettesi karakter (ingyen JK) Wweluck

Életrajza:
Azerbajdzsánban született gyógyszerész apa és állatgondozó anya gyermekeként. A szülők mindketten mutánsok, anyja ért a madarak nyelvén és képes a hangjukat tökéletesen utánozni, orosz származású apja pedig 2 tonnás erővel rendelkezik. Feléjük a mutáció elfogadott volt, nem igazán tapasztaltak atrocitást. A gyermek átlagos tanuló volt, a reál tárgyak egy kicsit jobban mentek neki. Bokszra járt és ezt egészen a diplomáig művelte, kifejezetten erős alkata miatt a szupernehézsúlyban több versenyt megnyerve. Kamaszként elkezdett az állatok iránt kezdett érdeklődni, csak nem a madarak, hanem a vízi állatok kezdték foglalkoztatni. Sokszor voltak állatparkokban és a fókák tetszettek neki. Elhatározta, hogy ő is ezzel akar foglalkozni, idomár lesz. Mutáns képessége egészen későn, 18 éves korában jelentkezett. Elkezdte hallani a legyek zümmögését, a szomszédok suttogását, a bogarak ciripelését egészen távolról is. A szülei örültek, hogy végre előbukkant az öröklött gén és segítettek neki fejleszteni, megbarátkozni azzal, hogy innentől olyat is hall majd, amit nem akart. Meg kellett tanulnia a zajokból kiszűrni a lényeget, hogy ne zavarodjon bele a hangok kavalkádjába. Amikor viszont ennek ura lett, rengeteget tanult a viselkedésről, rájött, milyen hang mit jelent az emberek és az állatok testében. Ez is hozzásegítette a bokszolói sikereihez, mivel az ízületek és izmok összehúzódásából sokszor már előre hallotta, mire készül az ellenfele.
Az érettségi után vadgazdamérnöknek tanult. A víz élőlényei érdekelték a legjobban, így erre specializálódott. A diploma után egy évig dolgozott abban az állatkertben, ahol anyja is. Sokkal jobban megértette az állatokat, mert hallotta a testükben zajló folyamatokat, hogy mikor dobog erősebben a szívük, stb. A jegesmedvéket és a fókákat gondozta és néhány trükköt is megtanított nekik. Ez nem volt a feladata, csak hobbiból csinálta, de a látogatók mindig örültek, mikor etetés közben néhány ilyen mutatványt láthattak. Egyszer felfigyelt rá az Abşeron Nemzeti Park kereskedelmi vezetője, aki épp az állatkertben járt. Megkereste és felajánlott neki egy munkát fókaidomárként a parkban. Arkan élt a lehetőséggel és átköltözött Bakuba, a tengerparti városba, ami helyet ad az állatparknak. Itt öt évig dolgozott kaszpi fókákkal, majd újabb ajánlatot kapott, de ezúttal az Egyesült Államokból. Olyan összeget ajánlottak, hogy bolond lett volna visszautasítani.
2017-ben így New Yorkba települt át és a Cassie Állatparkban foglalkozott fókashow-kkal. Még abban az évben megismert egy Jane Anderson nevű tűzoltónőt, akivel egy év múlva össze is házasodtak. Sajnos a boldog házasélettel még várni kellett, mivel ekkor köszöntött be az AIM kora. Arkan nem volt hajlandó regisztrálni és bujdosásra kényszerült, amiben felesége vele tartott. Sikerült New Yorkot elhagyniuk és New Jersey-ben telepedtek le. Arkannak itt is éppen hogy csak sikerült elkerülni az elfogást, így több mutánssal (és persze Jane-nel) együtt Kanadába szökött. A liberális országban már nem kellett annyira aggódnia az AIM miatt, bár tudta, hogy a befolyásuk egyre nő. Arkan úgy érezte, nem bujdoshat tétlenül, hanem a többi üldözöttnek is meg akarja adni a lehetőséget, amit ő kapott. Több mutánsnak segített ide kerülni fuvarok megszervezésével, búvóhely intézésével. Ekkor már nem dolgozhatott reflektorfényben, idomárként, így egyszerű állatgondozó lett Fredericton város vadasparkjában. Egy ismeretlen besúgó miatt lebukott és elfogták, összeverték, börtönbe vetették. Próbálkozott szökéssel, de nem volt olyan ügyes, mint az X-Men tagjai. Csak az AIM elbukása után szabadulhatott. Ezután Frederictonban élt, majd a köd feloszlása után visszaköltözött New Yorkba. Már ekkor megkereste az X-Ment, hogy felajánlja segítségét. A látottak alapján úgy érezte, nem vonhatja ki magát a mutánsok megsegítéséből ebben az új világban. A korábbi tetteit, a Kanadába kimenekítő akcióit ismerhették, így felvették. Tanult közelharci fegyverekkel is bánni, be is szerzett ezekből néhányat, hogy ne csak a boksztudására és a vadgazdaként megszerzett lőfegyver ismereteire hagyatkozhasson. Aggódva nézte a Szövetséges Államok és az USA összekülönbözését, amiből hamarosan háború is lett. Arkannak ekkorra már megszületett a gyermeke, Elisabeth, családos emberként még nagyobb volt a felelőssége. Meg kellett védenie a szeretteit, de nem csak őket féltette. Nem lett embergyűlölő a történtek után sem, tudta, hogy egy háború senkinek sem jó. A városban segédkezett, ahol tudott. A háború végéig sok harcon esett túl, de szerencsére nem lett maradandó sérülése.
2022. már sokkal jobb év volt Arkan számára is. A világban elindult a békefolyamat és annak is örült, hogy újra megalakult a mutánsokat támogató iskola. Ezt már távolról régóta figyelte, ahogy Xavier munkásságát is, amit nagyon nagyra becsült. Az X-Men tagság mellett már nem tudott olyan munkát vállalni, amit korábban végzett. Az állatparkok nem tolerálták, ha egy show idején neki épp bevetésre kellett volna mennie., ahogy állatgondozóként sem tudta volna ezt megtenni. Óraadó tanár lett, az állatkerti állatgondozó képzéseken résztvevőket tanította. Később, a démonok érkezésével erre megint nem igazán maradt ideje. Amennyire tudott, kimentő akciókat is szervezett, de nem volt rest konkrétan harcba szállni Dormammu szolgáival és a csatlakozó vámpírokkal sem. Arkan még utána is sokfelé teljesített szolgálatot és nagyon megszerette ezt. Szeretett segíteni másokon, akár mutánsokon, akár embereken. Ha tehette, nem végzett a támadókkal, csak kiütötte, harcképtelenné tette őket. A Hydra ténykedéséről a társaitól hallott és eléggé nyugtalanította mindez. A gyerekek elrablása, a klónok, a stadionos eset. Mindez az AIM feléledésére emlékeztette, ami nem sok jót sejtetett. Nemrégiben a Xavier Iskolától kapott felkérést igazgatóhelyettesi posztra. X-Menként már ismerhették és néhány éve diákokkal is foglalkozik, így alkalmasnak találták arra, hogy segédkezzen az iskola és alkalomadtán az X-Men vezetésében is. Így Arkan az óraadással leállt és teljes mellszélességben a mutáns iskolának szentelte az életét. Mivel vadgazdamérnök végzettsége van, biológiát tanít helyettesítőként és a Vadászklubban is segédkezik, illetve bokszolóként a közelharci fegyveres órákon és a Bokszklubban is segít, ha kell és ha igazgatóhelyettesi teendői engedik.
Új tapasztalat neki az igazgatás, mivel előtte még nem volt vezető sehol. A diákokkal barátságos, közvetlen, de a szabályok betartatására figyel. Tudja, mennyire fontos a fegyelem. Az állatok mellett, a bujkálás idején és tanárként sem tunyult el, folyamatosan, a mai napig edz, így kondija és testalkata változatlan. Ruházatban kedveli a könnyebb, kényelmes viseletet, mert ezt szokta meg az állatok mellett is, de az új posztra tekintettel beszerzett elegánsabb ruhákat is a felsőbb kategóriából. Alapvetően tiszteli az életet és csak akkor oltja ki, ha az elkerülhetetlen. 

Képességei:
Rendkívüli hallás:
- A leghalkabb hangokat is meghallja, -10 decibel az alsó hallásküszöbe. (Az átlagember hallásküszöbe +20 decibel.) Ezzel 300 méteren belül tisztán érti a normál hangerejű emberi beszédet. A suttogást 150 méteren belül tudja kivenni.
- A saját testében zajló folyamatokat a legapróbb részletekig hallja.
- Képes az összetett zajok tényezőit megkülönböztetni egymástól. Tehát pl. egy zakatoló traktor mellett is ki tudja venni egy óra ketyegését.
- A szívritmust 60 méteren belül érzékeli. Tapasztalatának köszönhetően ebből sok mindent (lelki és egészségi állapotot) meg tud állapítani az illető emberről, állatról vagy egyéb lényről. Egyfajta élő hazugságvizsgálónak is felfogható mindez, bár rendkívül felkészült alanyok, esetleg pacemakerrel rendelkezők kifoghatnak rajta.
- Sötétben is tud tájékozódni, ha hangot hall vagy ő maga hallat, mivel képes érzékelni annak visszaverődését és ebből következtet a visszaverődést okozó tárgyak helyzetére. (Innen jön a beceneve: Szonár.)
Falak, zajszigetelő anyagok gátolják a hallását, azokra nem immunis.


Szakértelmei:

  • vadgazdamérnöki ismeretek (biológia, vadászat, vadgazdálkodás, állatvédelem)
  • idomár: mindent tud a jegesmedvékről és a fókákról
  • lőfegyverek ismerete: a vadászatban használatos fegyvertípusokat ismeri és tudja használni; nem kiemelkedően, de pontosan céloz
  • anyanyelvi szinten beszéli az azeri és az orosz nyelvet, az angolt akcentussal; az örményt nagyjából megérti
  • boksz versenyszintű ismerete (szupernehézsúly), ütés- és hárítástechnikák, lábmunka
  • közelharci fegyverek ismerete: kés, boxer/mini koga, tonfa
  • jogosítvány: közúti gépjárművekre


Adatlap:

Név:
Arkan Lerikli
Lakás/Létesítmény:
ingyen lakás a kúriában
Foglalkozás: igazgatóhelyettes, tanár, X-Man
Munkahely:
Xavier Iskola
Pénz:
(a staff ítéli meg a bankszámla tartalmát)
Bevétel/hét: 400 dollár
Felszerelés:
Márkás ruhák (farmerek, ingek, pólók, pulóverek stb.) 100$
Márkás alkalmi ruhák (öltönyök, blúzok stb.) 800$

Fegyverek:
„városi” kés tépőzáras korduratokkal - 20$
Aktuális pályázat: Igazgatóhelyettesi karakter (ingyen JK) 5_118361
mini koga - 20$
Aktuális pályázat: Igazgatóhelyettesi karakter (ingyen JK) TS-KOGA2_540
gumi tonfa - 30$
Aktuális pályázat: Igazgatóhelyettesi karakter (ingyen JK) Palka-tonfa-do-cwiczen_0_b
Walther Walther P99 DAO vadászpisztoly - 500$
Aktuális pályázat: Igazgatóhelyettesi karakter (ingyen JK) Img1_pistola-walther-p99-dao_0

Szövetség: X-Men
Törzshely, ahol megtalálható:
Xavier Iskola
Ismertebb szövetséges:
Ismertebb ellenség:

Foglalkozás előnyei:
Tanár:
- Ők azok, akik a diákokkal, gyerekekkel foglalkoznak, általában jó érzékük van ehhez
- A saját szakterületük tudását, legyen az gyakorlati, vagy szellemi, kétszer olyan gyorsan képesek megtanítani, mint egy hozzá nem értő személy

Szervezet előnyei:
X-men:
- Minden tanár és X-man ingyen lakást kap a kúriában
- Szabadon használhatják a kúria területén levő járműveket

Tanított tárgyak:
Biológia
Vadászklub
Bokszklub
Közelharc fegyverrel

Kreditek:
Kezdés +4 kredit

Felhasznált kreditek: 0

Fennmaradó kreditek: 4

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Aktuális pályázat: Igazgatóhelyettesi karakter (ingyen JK) Empty Re: Aktuális pályázat: Igazgatóhelyettesi karakter (ingyen JK)

Témanyitás by Thorhalla Vas. 30 Márc. 2014, 09:29

Holnap éjfélig van a pályázat, aki még készülne előtörivel, az igyekezzen, révén 2-3 emberről tudom még, hogy érdeklődil. Mivel van már egy pályázat így ha elfogadható Zield-é, akkor nem hosszabbítunk és ő fog nyerni.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Aktuális pályázat: Igazgatóhelyettesi karakter (ingyen JK) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14968
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Aktuális pályázat: Igazgatóhelyettesi karakter (ingyen JK) Empty Re: Aktuális pályázat: Igazgatóhelyettesi karakter (ingyen JK)

Témanyitás by Thorhalla Kedd 01 Ápr. 2014, 00:03

Akkor a pályázatot lezárom, mert éjfél van. Az előtöri megnézve és elfogadásra is került. Kérlek regisztráld be a karit egy külön accountra és a szokásos módon járj el vele, tedd ki előtörikhez, aztán kapsz színt is hozzá. Akkor ha kikerült oda lényegében KM-ként viselkedhetsz az iskola területén és mesélhetsz a diákoknak tetszés szerint, illetve tanórát is tarthatsz Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Aktuális pályázat: Igazgatóhelyettesi karakter (ingyen JK) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14968
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Aktuális pályázat: Igazgatóhelyettesi karakter (ingyen JK) Empty Re: Aktuális pályázat: Igazgatóhelyettesi karakter (ingyen JK)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.