Aktuális pályázat: Igazgatóhelyettesi karakter (ingyen JK)

Go down

Aktuális pályázat: Igazgatóhelyettesi karakter (ingyen JK) Empty Aktuális pályázat: Igazgatóhelyettesi karakter (ingyen JK)

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 23 Jan. 2016, 13:26

Sziasztok!
Szonár időhiány miatt leadja a karaktert, így ismét megüresedett a poszt, amit lehet pályázni.
Eredetileg a Xavier Iskolában (mutáns gimi), 2 igazgatóhelyettesi poszt van, jó ideje az egyik betöltetlen. Rá kellett jönnünk, hogy Gabe Morsus és Serena Davidson nem bírják ketten elvezetni a sulit karakterszinten, ahogyan a 2 admin sem bírja egyedül. Így úgy döntöttünk, hogy meg lehet pályázni ezt a posztot.
Legfontosabb: Staff nem készíthet ide karaktert!

Elvárások:
A karakterhez min 1,5-2 oldalas előtörténet kell és természetesen legyen mutáns. Nem feltétlenül kell tapasztaltnak lennie igazgatói teendők terén, a képregényesek sem azok soha és az oldalon sem volt a két karakter az, amikor a pozícióba került. Ezeken felül fontos, hogy lehetőleg büntetlen előélete legyen a karakternek (ha az AIM korábban terroristának bélyegezte meg, mert nem regisztrált, nem számít bűnösségnek). Illetve ne legyen rasszista, ne utáljon senkit sem, hanem mindenkihez pozitívan, vagy semlegesen álljon faji ügyben. Azaz egy jó karaktert kérünk az állásra, fedhetetlen múlttal, akire rá lehet bízni a diákokat is, illetve szükség esetén az X-ment is rá lehet bízni, hogy velük menjen küldetésre.
Heti 2-3 reag a minimum (ha szükséges persze és kell játszani diákokkal, egyébként nics megkötés), ha valaki nem aktív és nem teljesíti ezt, akkor a karaktert visszavehetjük tőle.

Illetve, ha van aktív X-men karakter (és megfelel a kritériumoknak), aki szeretné a pozíciót, akkor neki nem kell előtörit írnia, csak linkelje be a karaktert, akivel pályázna a címre.

Feladatok:
Nem a játéktéri feladatokat mondom el, hanem a ténylegeseket. A játéktériek egyértelműek. A karakter a suli hierarchiájában a 3. helyet fogja elfoglalni, egyedül a két felettesének és biztonsági kérdésben Veszélynek tartozik magyarázattal, tőlük fogad el parancsokat. Ő nem dönthet arról, hogy kirúg diákot, vagy tanárt, minden ilyenben egyeztetnie kell a az említett két felettesével. Ő leginkább a diákokra felügyel, ha szükséges büntetést szab ki nekik, ebben viszont szabad kezet kap.
Ha szükséges, akkor X-ment is vezeti Serena helyett, ha ő nincs kint a küldetésen.

Megalkotás:
Mint fent írtam, min 1,5-2 oldalas előtörténet kell. A képességek lehetnek erősebbek, mint egy sima egyszerű első szintű mutánsnak, de elszállni nem kellene mégsem. Az ésszerű határokon belül maradjunk azért.
Az előtörténeteket ebbe a topicba várjuk, és majd a határidő lejárta után a staff dönt arról, hogy ki nyerte meg a karaktert.

Egyebek:
A karakterhez nem kérhettek staff segítséget, hogy nézze meg a képességet, vagy előtörit. Okkal nem indulhat egy staff sem a versenyen és nem is segíthetnek.
Aki megnyeri a karaktert az külön regisztrációt készít majd hozzá – nem számít be szabályzatban leírtakhoz* – és külön rangot kap hozzá, „csoportvezető” címen. Ha valaki nem első szintű karaktert csinál, hanem magasabbat, akkor az később nem kap kreditet addig, amíg nem kerül szintbe az indulásnál betett fejlesztésekkel.

* Azaz, ha első szintű vagy, akkor is engedve van, és ha elérted a főkarival a 2.szintet ugyanúgy megcsinálhatod a multidat, mintha ez a kari nem is létezne.


A pályázat határideje: 2016. február 29. (hétfő) éjfél
Eredményhirdetés: néhány nappal később

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Aktuális pályázat: Igazgatóhelyettesi karakter (ingyen JK) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14968
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Aktuális pályázat: Igazgatóhelyettesi karakter (ingyen JK) Empty Re: Aktuális pályázat: Igazgatóhelyettesi karakter (ingyen JK)

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szomb. 20 Feb. 2016, 03:05

Név: Cody Atkinson
Egyéb név(i): Bolhás
Faj: lupine
Nem: férfi
Jellem: Vidám, optimista és közvetlen. Általában mindenkiről a legjobbat szereti feltételezni.
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: New York Bronx 1996
Kor: 31
Család: Robert Atkinson (apai nagyapa)

Thomas Burch(anyai nagyapa)
Linda Burch(anyai nagyanya)
Billy Atkinson(apa)
Sofia Atkinson(anya)
John Atkinson(bátyj)
Zack Atkinson(bátyj)
Devin Atkinson(öcs)
Chloe Atkinson(húg)
Foglalkozás: (minden ember csinál valamit, amikor nem alszik)
Testmagassága: 181 cm
Testsúlya: 75 kg
Szeme színe: barna
Haja színe: barna(a bunda)
Bőre színe: barna(a bunda)
Különleges ismertetőjel: Szőrös test, kutyaszerű vonások. Fekete a pofája, az alkarja és a bokája. Szintén fekete foltok vannak a szeme körül. A tenyere és a talpa fehér. A farka mint a kutyáknak mutatja az érzéseit.
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek:

Életrajza:
Cody egy nagycsaládba született. Az anyja egyszerű embernő a szakmája orvos. Az apjától örökölte a kinézetét és a képességeit. Az ő szakmája rendőr. Cody harmadikként született a családba. Van két bátyja. Már kiskorukban is elég közeli kapcsolat volt a családtagok közt. Ennek egyik oka, hogy mindig nagyon sokan voltak, gyakran látogatták a rokonokat és gyakran voltak náluk is rokonok. Ezen kívül a természetes ösztön is segítette az összetartozást.  Észak Bronx-ban laktak és gyakran mentek el sétálni a természetbe. Ilyenkor volt, hogy horgásztak is. Cody vidám volt és kiegyensúlyozott. Biztonságos légkör vette őt körbe és nem is kellett soha semmiben nélkülöznie. Horgászott, voltak barátai, a bátyjai jól kijöttek egymással és a szülei is szerették őt és egymást is. Annyira is szerették egymást, hogy két évvel Cody születése után lett egy húga és ez után négy év elteltével, vagyis mikor Cody hat éves volt született egy öccse. Ezek az új családtagok felelősségre tanították Codyt. Ő is meg tanulta milyen bátynak lenni és vigyázni a fiatalabbra.

Az iskolában persze voltak gondjai mivel nem nagyon fogadták be. Elég nehéz volt neki. Gyakran elkezdett lógni. Mikor megalapult  akkor az X suliba ment tanulni. Az ottani hangulat igencsak ösztönző volt számára. Sok és sokféle emberrel találkozott, akik valahogy olyanok voltak, mint ő. Ez nagyon tetszett neki. A tanulmányaiból mindig jobban szerette azokat az órákat, amik izgalmasak voltak és nem valami elméletet tanultak. Eljárt lövészetre. A fegyverek és azoknak a használata tetszett neki. Ebben szívesen fejlődött. Elég jó eredményei is lettek. A harcművészetek is itt találtak rá. Először a muay thai-al ismerkedett meg. Az emberfeletti erejét és gyorsaságát itt tökéletesen tudta hasznosítani. Viszont a figyelmével mindig gondok adódtak, úgyhogy a tudása átlagos volt és csak a képességei miatt volt jónak mondható. Ez pedig zavarta őt és feltüzelte. Minél jobb szeretett volna lenni és minél többet meg tanulni erről a harcművészetről. Így talált rá a krabi krabong harcra is. Lőfegyver és pusztakezes harc mellé tökéletesen illett úgy gondolta. Viszont nem ez volt a fő ok, hogy elkezdte tanulni, hanem leginkább az, hogy jól nézett ki. Két kis furcsa kard használata vicces. Persze az iskolába nem csak ilyesmikkel foglalkozott. Szórakozott, is mint egy sima fiatal. Deszkázott, kosarazott, eljárt bulizni és fűzte a lányokat. Ugyanis minden harci tudása eltörpül a mellett, hogy rájött mire használhatja a kiskutyaszemeit. Ismert telepatákat akik mások fejébe bele tudtak mászni. Ő is sok mindent el tudott érni méghozzá nem is volt szüksége másra, mint a füleit hátra simítani és nagy szemeket mereszteni a meggyőzendőre. Mondhatnak akármit hasznos kis tudás. A lányok pedig szerették. Cody megdobogtatott pár szíves és össze is tört párat. Cserébe olyan is előfordult, hogy az ő szívét törték össze. Hát igen még ki kellett ezeket is tapasztalnia.
Az iskola elvégzése után harcművészeti viadalokon vett részt. Ehhez értett a legjobban, úgyhogy ezt folytatta. Voltak szép eredményei. Kialakított magának egy kis biztos rendszert. A lövészetet sem hagyta abba. Eljárt gyakran azt is gyakorolni nehogy kijöjjön a gyakorlatból. A családját is látogatta. Gyakran vacsoráztak együtt. Az egyik bátyja katona lett, a másik pedig építész. A húga és az öccse már nem tudta kijárni az iskolát mivel vpár évet halasztaniuk kellett. Ez, Xavier professzor halála és az egyre rosszabb mutáns ellenes hangulat kicsit megváltoztatta Cody-t. A sok támadás hatására ő is felvett egy támadó magatartást. Egyre nehezebbé vált a megélhetése is. Mikor a suli újra megnyitott akkor a két fiatalabb testvérével ő is visszatért oda. De mint tanár. Azt az állást biztosabbnak érezte, mint amit jelenleg végzett. Egy kis nyugalomban reménykedett, de az elkerülte. Egy súlyos vírus csapott le a világra. A közeli családját megkímélte, de sok rokona és barátja meghalt.  Abból, hogy az emberek elfogadóbbakká váltak a mutánsokkal szemben Cody semmit sem tapasztalta, mert ő megszakította a kapcsolatot az emberekkel. Azt viszont tapasztalta, hogy a birtokot felrobbantották és sok barátját megölték. Ezt a sok rosszat még az optimista és életvidám Cody se nagyon bírta. Eléggé tönkrement és a családja tartotta el.
Egészen a 2018-as szuperhumán regisztrációs törvényig nem is történik nagyon más Cody-val. Él napról-napra és kerüli az emberek társaságát. A családja próbál bele életet lehelni. Akkor megtagadja a regisztrációt hisz eleget szenvedett már az emberektől és ebben is csak egy csapdát lát. A családjából mindenki mást regisztrálnak csak őt nem. Ő terroristának lesz nyilvánítva és börtönbe kerül. Ott találkozik néhány régi baráttal. Az és a környezet ridegsége kicsit felébreszti őt. Az ottani rendszer kicsit visszahozza belé az életet.
Miután 2020-ban kiszabadul elhatározza, hogy elköltözik. A célpontja pedig Thaiföld. Ott főként az első pár hónapban elég nehezen élt meg. Meg kellett találnia a helyét, de sikerült. Azért utazott oda, mert úgy érezte, hogy szüksége van egy kis nyugalomra. Ezt a nyugalmat pedig jogosan úgy érezte, hogy New Yorkban nem találhatja meg. Ott azzal foglalkozott, amivel eredetileg is. Különböző viadalokon harcolt, de közben tanítványokat is fogadott. Megismerte az ottani kultúrát és az embereket is. A harcművészetekben teljesen kiforrott a tudása. Ott szokott rá, hogy folyton napszemüveget hordjon. Így kevésbé látszanak a foltok a szeme körül. Visszatért szép lassan a régi önmaga is. Ebben a legtöbbet Chirapa tette érte. Egy lány, aki segített neki beilleszkedni és elhelyezkedni. Szerelem is kialakult köztük és két évig együtt is voltak. Végül csendesen elváltak egymástól. Az kettejük közé állt, hogy Cody a jövőben vissza akart térni Amerikába és hogy mindketten másképp tervezték a jövőjüket.
Cody az érkezés után három évvel úgy dönt hazatér, de az ottani démonproblémák miatt úgy határozott mégis inkább marad. Azt remélte, hogy ez pár hónap halasztást fog jelenteni. Hát jó pár hónap volt, de sebaj. Hazaérkezett. Nem épp a legvidámabb kép várta otthon. Azért tartotta a kapcsolatot a családdal, még ha nem is látogatott haza és sejtette, hogy vannak problémák, de tényleg eléggé le voltak rombolva mind. A katona bátyja megsérült és az egyik karja fémből volt. Nem ez volt az igazi gond, hanem, hogy agyilag is eléggé megviselték őt a dolgok. Kicsit besokallt. Az építész legnagyobb gondja az volt, hogy a neje mert közben megházasodott terhes és házat kéne valahonnan szerezniük mert a jelenlegi nekik kettejüknek elég, de egy gyereknek nem megfelelő. A húga fásult lett és felvette azt a rossz szokást, hogy rikácsolt, ha valami nem tetszett neki. Hízott is és összejött valami barommal, akit szintén ő tartott el. Az öccse pedig közben elvégezte az iskolát és személyi edző lett. Hát, ha egy démonkatasztrófa után valamire nincs szükség, na, az a személyi edző. Nagyszülők Apai ágról egy, anyai ágról mindkettő, akik éltek elvesztették a lakásukat és Cody szüleivel éltek egy lakásban. Folytonos veszekedés, néhány anyagi probléma és a régi rend teljes hiánya fogadta otthon Cody-t. Egyből rájött, hogy rá ott tényleg nagy szükség van. Pár hónap alatt sikerült a családban valamennyi rendet hoznia. A húga pasija továbbra is egy ingyenélő, a katona bátyja továbbra is sokkal csendesebb és magába fordultabb, ahogy a szülők is együtt élnek apóssal és anyóssal, de a feszült hangulatot sikerült feloldani. Ez pedig fontos volt. Cody visszatért az X sulihoz mint tanár. Harcművészetet és nyelvet tanít a fiataloknak. Meg van elégedve az életével és újra boldognak és kiegyensúlyozott.


Képességei: - Kutya ember kinézet, karmok és fogak csontok töréséhez elég erősek
- 10 tonnás erő
- Fizikai ellenállás kisebb sebesülések ellen
- Fejlett érzékszervek
- Emberinél sokkal nagyobb gyorsaság
- Szerezhet másodlagos mutációt
- A lupine felismeri egymást szagról, hangról, kinézetről ha élőben találkoznak, szinte semmiféle álca nem fedi el őket.

 A lupine nem csak érzékeli egymást, de ösztönös állati reakciójuk van egymás iránt, versengés az erősebb alfa hímek között, szexuális vágy a nőstényekben a legerősebb hím iránt és ösztönös nevelési és védelmezési hajlam az idősebb lupinokban a még fiatalok iránt (20-as évek elejéig számítanak fiatalnak a meddig képességeik mesterei nem lesznek).
 
Szakértelmei: Beszéli az angol, német és a thai nyelvet.

Gyakorlott muay thai harcos.
Gyakorlottan bánik a krabi krabong kardokkal.
Ismeri a Thai kultúrát.
Jól bánik a lőfegyverekkel.
Képes vezetni a z X suli járműveit.

Természetes szociális érzék.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: nemAktuális pályázat: Igazgatóhelyettesi karakter (ingyen JK) 2e4aqg1

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1426
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Aktuális pályázat: Igazgatóhelyettesi karakter (ingyen JK) Empty Re: Aktuális pályázat: Igazgatóhelyettesi karakter (ingyen JK)

Témanyitás by Thorhalla Kedd 01 Márc. 2016, 00:01

A pályázatot lezárom, az eredményt kb. hétvégén tudatom majd veled Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Aktuális pályázat: Igazgatóhelyettesi karakter (ingyen JK) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14968
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Aktuális pályázat: Igazgatóhelyettesi karakter (ingyen JK) Empty Re: Aktuális pályázat: Igazgatóhelyettesi karakter (ingyen JK)

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 05 Márc. 2016, 19:07

A pályázatot a staff elfogadta, így regisztrálj a karakternek egy accountot és azzal tedd ki az előtörit.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Aktuális pályázat: Igazgatóhelyettesi karakter (ingyen JK) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14968
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Aktuális pályázat: Igazgatóhelyettesi karakter (ingyen JK) Empty Re: Aktuális pályázat: Igazgatóhelyettesi karakter (ingyen JK)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.