Testnevelés- és edzőtermek

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Testnevelés- és edzőtermek - Page 2 Empty Re: Testnevelés- és edzőtermek

Témanyitás by Cody Atkinson on Hétf. 20 Nov. 2017, 20:23

-Valószínűleg ilyesmiket csinálnak. Bár egyszer néztem ilyen korú gyerekeknek szánt műsort. Hát olyan volt mint valami drogos fantazmagória.
Az ajánlatra a lány le is csapott. Az ötletet hallva a súlyok meg is álltak egy pár pillanatra a levegőben míg Cody le nem engedte őket.
-Hah! Az optimizmus jó dolog, de ez már naivitás. Ha jogsit akarsz akkor talán segíthetek, de arra vannak nálam tapasztaltabb tanárok. Én nyelvet és harcművészetet tanítok, vezetni csak szoktam. Egyáltalán jogsid már lehet? Bár lehet ilyet nem illik kérdezni.
Vakarja meg az állát és folytatja a monoton terhelést abban a reményben, hogy nem gázolt a lány lelkébe amiért a korát szóba hozta aminek amúgy könnyedén utána is járhatna ha akarna. A lány képességét hallván bólint.
-Ez még változhat. Akár sokszorosával is erősebb lehet a képességed mire teljesen kifejlődik. Meg nem is az számít, hogy mi a képességed amíg jól használod. Láttad volna mikor itt volt a HYDRA. Óriásrobotjaik is voltak. Én hajigáltam őket kocsikkal és a fémborításukat karmolásztam nem túl nagy eredménnyel, de ha Rain a saját képességével nem teszi láthatóvá a kábeleiket akkor valszeg nekem végem lett volna. Az nem semmi este volt.
Csillog a szeme ahogy visszaemlékszik. Izgalmas kis este volt és a diákjaira is okkal volt büszke aznap. Erejükön felül teljesítettek és az iskola szellemiségében. Rain bebizonyította akkor neki, hogy nagyon jó helye van neki azokon a küldetéseken amikre elmennek.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Testnevelés- és edzőtermek - Page 2 Empty Re: Testnevelés- és edzőtermek

Témanyitás by Serenity on Szomb. 25 Nov. 2017, 03:49

Alethea Faust
X-Diák
ÚJ ÉV - ÚJ HARCOK (szabadjáték)
TESTNEVELÉS- ÉS EDZŐTERMEK
Résztvevők: Cody Atkinson
Elég nagy elégedettséggel tölt el ahogy a nagyjából viccnek szánt kérdésre a súlyok megálltak a levegőben. Elmondhatom, hogy megvolt a napi jó cselekedetem.
- Lazítson, csak vicceltem. Habár biztos jó móka lett volna. Ami pedig az életkoromat illeti lehetne jogsim valószínűleg, bár nem tudom, hgoy ez hogy is működik olyan diákokkal, akik nem amerikai állampolgárok. -vontam meg a vállam a végére, hisz valóban fogalmam sem volt a bürokrácia hogyanjáról és miértjéről, arról nem is beszélve, hogy különösebben utána sem néztem, hogy otthon mi kellene ahhoz és mennyi idő, hogy legyen jogsim. Maximum majd nyárig utánakérdezek, vagy megbízom az apámat, hogy a bürokratikus részét intézze el nekem.
- Meglátjuk. Ez még a jövő titka, nem igaz? - ez amolyan költői kérdés volt, miközben összeszedtem a cuccaimat. - Remélem nem haragszik meg, ha most itt hagyom egyedül. Még egy halom házi feladatom van amit meg kell csinálnom. Viszlát. - köszöntem el a tanártól, és amennyiben nem akart valami miatt megállítani el is hagytam a termet. Igazából még egy jó kis tusolás várt rám a tanulás előtt, persze tarthattam volna egy másfél hónapos "nem tusolok" maratont, de annak nagyon rossz következményei lehetnének, így az marad egy olyan alkalomra, amikor nincs rá lehetőségem és messze el vagyok zárva az emberiségtől.

//Köszöntem szépen a játékot! ^^//

Képesség:
Mutáció: Teleportáció. Egy maximum 5 méter távolságra levő, vele egy súlyú vagy +/- 5 kg-ú személlyel tud helyet cserélni. Látnia kell azt a személyt.
Mágia:
- Alapképesség: Koncentrációval érzékeli a mágikus tárgyakat, személyeket.
- Tűzgömb: Egy maximum kézilabda méretű gömb megidézése varázsszavak használatával.
Sugárzás:Az Örök város c. kalandon való játék közben Alethea szervezete sokáig volt kitéve erőteljes sugárzásnak - több fajtának - aminek következtében nem képes többé egyetlen szimbionta sem megszállni őt, ha megpróbálja a test immunrendszere kilöki az szimbiontát és megöli.
Felszerelés:
- Sport top, Térdnadrág, Sportcipő, Ujjatlan kesztyű
- Sporttáska, Törölköző, 1 üveg víz
- Telefon
- Inhaláló

Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.