Testnevelés- és edzőtermek

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Testnevelés- és edzőtermek Empty Testnevelés- és edzőtermek

Témanyitás by Thorhalla Szer. 24 Feb. 2016, 21:49

Amikor épp nem a szabadban vannak az efféle órák, akkor ezekben a termekben zajlanak a földszinten, vagy a -1. szinten az alagsor fölött.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Testnevelés- és edzőtermek Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Testnevelés- és edzőtermek Empty Re: Testnevelés- és edzőtermek

Témanyitás by Valdemar Seymour Szer. 24 Feb. 2016, 22:56

Testnevelés- és edzőtermek 10371435_1239617992733763_4483613791444926836_n

16+

- Én is a farkadra gondoltam, hülyegyerek. Az a nagy baja, hogy csak gondolunk rá, de igazából nem is létezik? - nevetett és nevetett, amíg összezárult a nyílás, igazából hihetetlenül viccesnek találta magát.

Akkor. Másnap reggel már kevésbé. Szép dolog valakit képen keresztül hergelni, de ettől még neki nem lett jobb, sőt. Nem jutott semmi. A srác nem jött le, az este elment. Pedig amúgy sem voltak vele konkrét tervei, de felmerült benne néhány szórakoztató lehetőség. Mi baja lett volna tőle? Csak egy kis fogdosás, nem mintha bejönne neki a srác, az érzés kedvéért. Unalmas mindig a sajátjával, bár nem az unalmas a legjobb szó, hanem inkább az egyhangú. Kell a változatosság.
Amúgy is, hogy gondolja a kis cerkapöcs, hogy ő lehívja, aztán meg jól nem jön. Mégis mi a péló baja van ennek? Kötéllel kellett volna lerántania, az jobban bejött volna, vagy mi?
Ahogy egész nap nézegeti a hátát, az elfordított fejét, az iszkoló körvonalat, a mozgásienergiajelző csíkokat a nyomában, a hűlt helyét, na meg a karikás, fancsali, kócos képét, már ha elkapja a képét erős ingert érez arra, hogy tényleg így cselekedjen. Jó ég, csak egy kis móka volt, miért kellett ebből késős, durcázós melodrámát csinálni? Bár a durca öltöztet, holott a legtöbb ember egyszerűen csak levetkőzi tőle a maradék "jó" kinézetét, az oroszoknál úgy látszik, hogy fordítva van.
Na jó, kösz nem, ebből ő nem kér. A durcára ismer egy igen hatékony megoldást, mégpedig a józanító pofont, gyakran volt szerencséje hozzá az életébe és szerinte a szöszinek sem fog megártani. Csak el kellene kapnia, mondjuk az órákról nemigen tudnák ezt elrendezni, de mire valók a klubbok.
Az izzadt és mozgalmas teremben eltűnik. Középmagas, jó alakú, élénk. Ő az a típus, aki ruganyosan mozog a bokszzsákok között, na meg az emberek között is, akik gyakorlatokat végeznek, egymást püfölik, vagy éppen egy zsákkal birkóznak. Mint a kis művész. Felmerül benne a kérdés, hogy így nem csapja-e szét a kezeit, az ujjait, a bütykeit meg úgy alle cuzammen az egészet, de nem ezt fogja feltenni először. Megszorítja a kesztyűjének csuklórészét és megkezdi a hadműveletet. A zsákot közelíti meg hátulról, ahogy leng-leng a nekicsapódó kölyökerőtől, egyszercsak nem leng tovább. Megfogja hátulról és oldalról, a fejét mellette kidugva bámul rá a szöszire.
- Nem köszöntél.

_________________
Testnevelés- és edzőtermek Valb1
Valdemar//Felix//Seryl

"indignatio principis mors est"
Valdemar Seymour
Valdemar Seymour
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 239
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Feb. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Valdemar Seymour
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Testnevelés- és edzőtermek Empty Re: Testnevelés- és edzőtermek

Témanyitás by Noah Fischer Csüt. 25 Feb. 2016, 16:34

Testnevelés- és edzőtermek 3_1
//Előzmény: Felix szobája//
16+
A másnap reggel egy külön fogalom. Szinte mindig rossz köntösbe bújik és ha még ráadásul hétfővel koronáztatja meg magát, eluralkodik a nyomott hangulat. Korai ébresztés, felemás gondolatok, elővánszorgó, sötétben elfojtani vágyott emlékek, a szokásosnál is unalmasabbnak tűnő órák... most komolyan, melyik őrültnek jutott eszébe hétfő reggelre történelmet rakni?! Mintha még mindig aludna. Nagyon-nagyon rossz ötlet.
Kissé ironikus a tény, hogy csak olyan személyről lehet úgy istenigazából tudomást sem venni, akire mindenki másnál jobban fókuszál az ember. Elkerülni egy félresikló, öntudatlan pillantást, nem reagálni, ha az aurájába kerül, semmibe venni a hozzá kapcsolódó zajokat, a hangját, a figyelmét... kizárólag úgy lehet hatékonyan tenni mindezt, ha legapróbb idegszála is a feladatra összpontosít, következésképpen nincs mutáns a tanteremben, aki jobban fókuszálna a neora a rajzosnál.
Mérhetetlenül bosszantó. Az egymásba kavarodó, zavaros és zavarba ejtő gondolatok, melyek a múlt éjjel olyan élénken üldözték egymást a fejében igencsak kreatívan túlgondolva a minduntalan felidézett eseményeket, szinte elfogadhatónak tűntek az ágyban fekve, "már úgyis mindegy" alapon játszadozva. Most a nappal szürke, borús fényében valahogy egészen más megvilágítást kap minden... Felix megmondta, hogy azt csinál, amit akar, ő pedig engedte neki. Végül pedig ő is azt tette, amit akart.
Önmagában még nem is ez, ami kiveri a biztosítékot. Felix szórakozott, ő pedig kényszerűen bár, de élvezte. A probléma ott van, hogy nem is egyszer és az istenért nem tudott másra gondolni egész éjszaka. Most meg elaludt és nem reggelizett, amiből egyenesen következik, hogy egy rohadt éhes és morcos zombi. Átok messze a vacsora (miért nincs itt ebéd?!) és az egy órás pihenőidő is csak 4-kor esedékes. Valahogy túléli... talán.

Nem, az egy óra nem segített túl sokat. Majdnem kidobta a taccsot felkelés után, annyira szédült, de a testmozgástól kezd kicsit felélénkülni. Segít a figyelmét bármi másra fókuszálni, amiben nincs legalább egy fél X. Csak két óra. Kibírja. Végez, lenyúzza magáról a zöld rövidnadrág, fekete trikó párosát, lezuhanyzik, aztán sáskajárja a konyhát. Ah, igenigenigen...
Zavartan megáll, ahogy a billenés után természetellenes gyorsasággal torpan meg a bokszzsák. A mancsaira pillant, mintha elbizonytalanodott volna saját energiatartalékaiban. Nem visel nagy, puffancs bokszkesztyűt, a kezeit csak fásli és egy vékonyabb, ujjatlan, tépőzáras fekete kesztyű védi. Nem embert soroz, szóval szükségtelen ennél nagyobb védelem, plusz amúgy is meg kell erősödnie a mancsainak. A felbukkanó arcot meglátva ezt tán nem ártott volna jobban is meggondolnia.
Megdermed, pupillái kitágulnak, a világos pillák megrebbennek, ahogy találkozik vele a pillantása. Olyan hatékonyan kerülte egész nap, hogy most hirtelen adrenalinlöket a váratlan közelség.
- Tévedés. Köszöntem, mint mindenki másnak. - Mikor reggel belépett az első órára. Amolyan mindenkinek szóló "jó reggelt" fajta, ami senkié sem igazán.
Visszafordul a zsákhoz, folytatja az edzést, mintha mi sem történt volna. Így már a neo testén is rezonálhatnak az ütései, bár az ereje végtelenül elhanyagolható hozzá képest.
- Mi kéne? - Szinte semleges hang.


A hozzászólást Noah Fischer összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 25 Feb. 2016, 17:48-kor.

_________________
Testnevelés- és edzőtermek B2
Noah Fischer [ reneszánsz ★ vámpír ★ adatlap ] Anton Mikhailovich Alistarov [ reneszász ★ X-diák ★ adatlap ]
Malakai [ végtelen háború világa ★ démon ★ adatlap ] Dorian Araton [ ékkövek birodalma ★ ember ★ adatlap ]
Egyéb: Klaus Randgris [ Ideiglenes Hydra kaland NJK ] Valentine Willows [ ideiglenes SHIELD kaland NJK ]
Noah Fischer
Noah Fischer
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 267
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Feb. 12.
Age : 37
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Noah Fischer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Testnevelés- és edzőtermek Empty Re: Testnevelés- és edzőtermek

Témanyitás by Valdemar Seymour Csüt. 25 Feb. 2016, 17:06

Testnevelés- és edzőtermek 10371435_1239617992733763_4483613791444926836_n

16+

A kitüntetett mellőző figyelem erősen irritálja. Nem mintha olyan gyakran lett volna szerencséje ilyesmihez, mert még egyáltalán nem volt, de nem vágyott erre az újfajta tapasztalásra. Egyszerűen se füle, se farka, állandóan érzi a tarkóját viszketni a szöszitől, ahogyan az azt lesi, hogy mikor fordul felé a figyelme, mert addigra neki valahol máshol kell lennie. Ez az egész egyszerűen csak rohadtul idegesítő és frusztráló.
Valami ilyesmit készül az arcába mondani, meg azt, hogy ne legyen ennyire gyerekes, meg blablabla, blablabla és blablabla, de végül egészen másfajta üdvözlő szóra nyílik a szája. Miért is rótta fel a személyes köszönés hiányát? Nem mintha amúgy nem szarná le, hogy ki köszönt meg ki nem köszönt...
Ja igen. Nem akarta megijeszteni, és ajtóstul rontani abba a bizonyos házba, aminek a falait gumiból öntötték, és ahova nem jó bezárva lenni, hello Anton belső lénye.
- Ch, mindegy - sziszegi bosszankodva. Rajta szürke atléta feszül, szó szerint, mert már legalább egy fél éve kinőtte, de a dereka még éppen a helyén van, csak nem szabad lehajolnia, mint a csajoknak miniben. A válla karmolt, foltos, heges, szúrás, vágás, égés, horzsolás, ha lebarnulnak valamikor a fehér hegektől úgy nézne ki, mint valami posztmodern alkotás. A lábszárát takarja, fekete, bő pamutnadrág, a lábfeje mezítláb, a bal kisujjának utolsó porcát valami elvitte, szóval ott nem nő köröm, a kis rózsaszín húsvég úgy integet a sötétzöld gumipadlón, mint valami egzotikus kis mélytengeri szörnyeteg.
- Egy korty tequila, mondjuk, de beérném ginnel is, vagy ha már rádnézek, akkor a vodkát is igen kívánom - őrült büszke magára, szofisztikáltan fogalmazott. Megveti a lábát, a törzsének fogja a homokzsákot és ellentart a püfölésnek. A mozdíthatatlan, el nem lengő homokzsák a lengő, engedelmes homokzsákhoz képest baromi nagyot üt vissza, tízből kilenc kéz nyöszörög, ha ilyesmit kell püfölnie.
- Nem jöttél le. Ez azért elég pofátlan, miután lyukat nyitottál a mennyezetemben. És mi bajod van? Olyan vagy, mint a fúriacsajok a havibajban, mindenki tudja, hogy mi a helyzet, mert a puszta jelenlétükkel fájnak, de mit lehet tenni -sajátos rezonanciát ad a hangjának az, hogy a homokzsákon keresztül átveszi a kölyök kiadott erejét. Valami idióta fizikai törvényszerűség biztos van erre.
- És zavar a durcás képed. Hagyd abba. Minek a nyafi?

_________________
Testnevelés- és edzőtermek Valb1
Valdemar//Felix//Seryl

"indignatio principis mors est"
Valdemar Seymour
Valdemar Seymour
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 239
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Feb. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Valdemar Seymour
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Testnevelés- és edzőtermek Empty Re: Testnevelés- és edzőtermek

Témanyitás by Noah Fischer Csüt. 25 Feb. 2016, 18:23

Testnevelés- és edzőtermek 3_1
16+
Még csak nem is akar frusztráló lenni. Él azzal az egyetemes tévképzettel, hogy ha egy problémára teszünk magasról, akkor az idővel megszűnik létezni. Persze a neot történetesen nem tudja és nem is akarja kitörölni a létezésből, de elérheti, hogy ne foglalkozzon vele, nem? Nem? Hát persze, hogy nem. Pedig Felix talán jobban tenné, ha nem akarna olyan lényekbe mászkálni, akiknek a helyes zavaros kis elméjét illene gumiszobában tárolni.
Nem köszönt neki külön? Nem. Felix sem köszönt neki külön. Gyerekes gondolat erre fogni? Óh, igen.
Nem veszi a fáradtságot, hogy végignézzen a másikon, megmarad a porszürke szemeknél, mielőtt visszaszerzi a fókuszát a tömör, élettelen vöröszsákos valóságra.
Hogy lehet felvont szemöldökkel laposan nézni? Rejtély, de a szöszi ügyesen produkálja.
- Hát persze, mert pont a to do listemen volt, hogy dezintegráljon valami f.szom számítógép, csak hogy kiszolgálhassalak. Whoa... - Hirtelen mintha nem is a zsákot ütné, hanem valami nagy melák góliát hasfalát. Lerázza a kezét, frusztráltan néz a neora. Nyilván nem fogja elengedni a nyomoronc zsákot, csak mert megkéri. Rövid ismeretségük során még egyszer sem csinálta azt, amire kérte. Lehet ildomos lenne lassan bevezetniük a fordított pszichológiát. Technikát vált inkább, hátha akkor leveszi karjairól a teher egy részét. Nem tökéletes sem a tartása, sem az ütési módszere, sem a mozgása, de lényegesen jobb, mint az előző két hétben. Viszonylag gyorsan tanul, de messze még a profizmus.
- Hogymivan? - Mereszt nagy szemeket Felixre, egy, a többinél lényegesen nagyobb és izomsajdítóbb ütést követően megáll, tenyere és alkarja elfekszik a zsák felületén, féloldalasan lép ki mögüle.
- Mert nem pofátlan betörni valaki szobájába, aztán sértegetni, fújkálni, földre teperni, fojtogatni, felpofozni, rajzani... -  A csendes, sziszegő szórengeteg megáll egy szívdobbanásra, elgondolkodva oldalra pillant, kurvanagy kérdőjelek a feje felett. Mintha szóújított volna. De a rajzzal felajzani sokkal hülyébben hangzik. Francokat, mindenhogy hülyén hangzik. Vállat von, elégedetlenül szusszan, de a másodpercnyi gondolkodás kizökkentette annyira, hogy ne folytassa a háborgást.
- Nézd, Felix, hulla vagyok és ma még nem ettem, szóval kurvára nyűgös hulla ráadásul, te meg... - Végre veszi a fáradtságot és végignéz rajta. Nyilván valamit be akart szólni, de helyette elidőzik inkább a rengeteg hegrajzolaton. Az ő bőre is sok ütleg maradandó nyomait viseli, de azért ehhez képest az övé piskóta.
- Miért zavar egyáltalán? Nem mintha kötelező lenne nézned.

_________________
Testnevelés- és edzőtermek B2
Noah Fischer [ reneszánsz ★ vámpír ★ adatlap ] Anton Mikhailovich Alistarov [ reneszász ★ X-diák ★ adatlap ]
Malakai [ végtelen háború világa ★ démon ★ adatlap ] Dorian Araton [ ékkövek birodalma ★ ember ★ adatlap ]
Egyéb: Klaus Randgris [ Ideiglenes Hydra kaland NJK ] Valentine Willows [ ideiglenes SHIELD kaland NJK ]
Noah Fischer
Noah Fischer
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 267
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Feb. 12.
Age : 37
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Noah Fischer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Testnevelés- és edzőtermek Empty Re: Testnevelés- és edzőtermek

Témanyitás by Valdemar Seymour Csüt. 25 Feb. 2016, 20:01

Testnevelés- és edzőtermek 10371435_1239617992733763_4483613791444926836_n

16+

Az emberek a legtöbb dolgot nem akarják, amiben aztán valamiképpen részük lesz, vagy mert ők cselekszik meg hülyén, vagy mert valaki más megcselekedteti azt velük. Rossz dolog a szöszi bőrében lenni, de mindenkiében rossz, akinek van egy kis kritikai érzéke önmaga és a világ iránt, ahol a rossz dolgok csak úgy megtörténnek, akármilyen is optimistán, jót bevonzón, egyéb pszichoblabla módon a lehető leghelyesebben állnak is a dologhoz az egyének, akiknek éppen nincs szerencséjük.
Meghunyorogja azt a lapos szemezést. Menő. Majd gyakorolja a tükör előtt, mint a szőke tette biztos. Lehet, hogy valahol pihen egy rajz, ahol így áll a szemöldöke, és ez képessé tette... nem, valószínűleg ez nem így működik.
- Akkor ne kérdezz olyat, hogy mi kéne, ha egyszer előre tudhatod, hogy nem fogsz tudni rá értelmes, helyes, megfelelő választ adni - van valami vontatott önelégültség abban, ahogy beszél, miközben összeadja az erejét a homokzsákkal, és nagyon kemények lesznek. Vajon ha a homokzsáknak lenne személyisége mit szólna egy ilyen típusú megerősítésnek? Örülne? Nem örülne? Gátolná az ambícióinak betöltésében, hogy ő lengve adja ki a bokszolók edzőpartnerét? Miért gondolkodik égbekiáltó hülyeségeken?
- Ez elég gány, megkérhetnél valakit, hogy mutassa meg hogyan kell, ha nem megy - persze ne őt. Semmiképpen sem őt. Konkrétan bárkit, de őt ne, akkor se, hogyha az iskola minden fajzata őt kergeti, és csak nála, a neonál lelhet menedéket és bokszleckét, akkor se. Túlságosan sok lehetőséget adna vele arra, hogy szopassa, az meg kinek kell? Őt szórakoztatná, Anton meg nyöszörögne. Benne is van jó érzés, amíg nem mászik önként a szájába, addig nem rángatja oda.
- Először is - egy kicsit előrébb lép a maga zsákoldaláról, de messze vannak még ahhoz, hogy félúton találkozzanak, mint valami romkomban. Kicsit lehalkítja a hangját, a mélységtől mormogóvá válik, egy kicsit rosszabbul érthető, nem olyan tiszta.- nem betörtem, hanem elrejtőztem, mert kergettek. Amúgy se a te szobád, nem fizetsz érte. Nem sértegettelek, hanem kritizáltalak, mert hülyén beszélsz. Még mindig. A fújás művészet, földre azután tepertelek, hogy fejbe vágtál, a fojtás ehhez tartozik, a pofon a hisztire ment, és tízmilliomodszorra: nem vagyok sáska, hogy rajzzak! Mi a pöcs bajod van ember? - hörren.
- Amúgy is, ezt mind szépen megbeszéltük, békésen elváltunk, csövi. Nincs okod ma ilyen seggenszúrt nyúlként viselkedj, és nem állhatom, ha valaki rajtam pörög - és főleg, ha csak elméletben teszi, szóval csak ne tegye.
Kicsit izzadt a vállán és mellkasán, bár őt nem egy zsák izzasztja, mivel született agresszív, nálánál mindig nagyobb ellenfeleket keres, és hát egy mutánsiskolában aki keres, az talán is.
- pélóért jössz edzeni, ha nem ettél? Láttad a szabályzatot? Enni és inni kötelező rendesen azon a napon, amikor boksz van, ez nem a hadsereg. Azért zavar, mert idejársz. Nem tudlak kikerülni, ahhoz nem elég nagy ez a kúria - legalábbis neki nem. Számtalan rossz tulajdonsága van, de a legrosszabb talán az, hogy képtelen, egyszerűen csak képtelen nem tudomást venni a felé áradó indulatokról. Uralni akarja őket, mert az ad neki biztonságérzetet, ha pontosan tudja, hogy ki, mennyire és miért gyűlöli őt, és mi ennek a várható következménye az adott személyiséget felületesen ismerve. Ez kell neki. És Antonka nem fogja elborítani a kontrollhálóját.
- Lépjünk le. És elbeszélgetünk. Újfiú vagy, ez egyszer elnézem a bűneid.

_________________
Testnevelés- és edzőtermek Valb1
Valdemar//Felix//Seryl

"indignatio principis mors est"
Valdemar Seymour
Valdemar Seymour
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 239
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Feb. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Valdemar Seymour
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Testnevelés- és edzőtermek Empty Re: Testnevelés- és edzőtermek

Témanyitás by Noah Fischer Pént. 26 Feb. 2016, 06:42

Testnevelés- és edzőtermek 3_1
16+
Felnyög a hülye válaszra, égnek emeli pillantását, mintha ugyan a magafajtával még foglalkoznának az istenek. Bár... miért is ne? Még elég fiatal és viszonylagosan lightos bűnei vannak, akár törődhetnének is vele. Nem vesz tudomást a másik önelégült fejéről, sem a bokszzsák lehetséges érzelemvilágáról. Püföli, mert jól esik. Vagy mert minden ütéssel közelebb kerül a vacsora. Hhh...
- Én kérek elnézést, hogy nem megy minden zsigerből, mint egyeseknek. - Csúnyán néz fel, nem igaz, hogy mindig be kell szólni, legalább egy minimálisan visszafoghatná magát. Nincsenek tévképzetei.
- Valakivalaki. Gyere, Felix, mutasd meg, figyelek. - Meglapogatja a bokszszsák oldalát, ahogy kitámaszt. Nyilván a másik jobban csinálja nála, kemény harmadik alkalomra az ember fiából nem válik bokszisten ugye.
Becsületére legyen szólva, némán hallgatja végig a mormogó szavakat és igencsak figyelnie kell rájuk, hogy értse mit akar a másik. Mély sajnálatára elég jó bár, nem beszél anyanyelvi szinten, így időnként tud rendkívül megerőltető lenni az angol. Járnia kéne oroszra, hogy legalább néha halljon valami otthonit, de egyszerűen csak nem tudná belepasszírozni az órarendjébe.
- Na egyrészt. Szomorú hírem számodra, hogy még nagyon sokáig így is fogok beszélni, ha irritál ne hallgasd. Egy hónapja vagyok az államban, ha meg kellett volna keresnem a csodálatos tündérkeresztanyát, aki varázsütésre elintézi a dolgot, kérlek, oszd meg velem hova menjek kuncsorogni. Én örülnék a legjobban, ha ez így működne, cseszdmeg. - Ez igencsak komolyan sérti az önérzetét. Tudja magáról, hogy jól beszél, nem is fél megtenni ráadásul, miért kell ezzel basztatni állandóan?
- Megbeszéltük, békésen elváltunk és ennyiben is maradtunk volna, ha nem akciózol éjszaka. Legalább miután megkértelek rá. Belehalnál, ha egyszer az életben azt csinálnád, amire kérnek? - Halkan fújtat, ahogy minden szó is csendes a szájából. Érződik rajta az indulat, de nem eléggé ahhoz, hogy körbemásszon a teremben. Így is csak idő kérdése, míg valami tanerő kiszúrja, hogy nem csinálnak semmit.
- Ez értelmetlen. Úgy viselkedsz, mint aki azt akarja, hogy lehetőleg mindenki a környezetében rajta pörögjön. Nem jó, ha megkapod, nem jó, ha nem kapod, mit akarsz mégis, hm? - Előre hajol, kvázi bemászik a másik arcába. Túl sok feszültség vibrál a bokszzsák oldalán, ha az kicsit érzelmesebb lény lenne, már visítana, mint a kolbászkák a serpenyőben.
- Akkor talán be kéne vezetniük az ebédet. Komolyan vicc, miért nincs itt ebéd? Ez valami hülye amcsi szokás? - Irritáltan fúj, visszalép a zsák elé, tüntetőleg azt tünteti ki inkább kétes értékű figyelmivel. Bosszúsan pillant vissza a szavakra. BŰNEI?! Mi az isten.
Nem válaszol azonnal, összeszűkült szemekkel vizsgálja a másik vonásait.
- Nekem mi hasznom ebből? - Enyhén félrebiccenti az állát, a kézfejével törli meg a homlokát, nedves szőke tincseit hátrafésüli a mozdulat folytatásaként, mancsa megáll a tarkóján. Halkan sóhajt.
- Van kajád? Vagy cigid? Bármelyikkel megvehető vagyok jelenleg.

_________________
Testnevelés- és edzőtermek B2
Noah Fischer [ reneszánsz ★ vámpír ★ adatlap ] Anton Mikhailovich Alistarov [ reneszász ★ X-diák ★ adatlap ]
Malakai [ végtelen háború világa ★ démon ★ adatlap ] Dorian Araton [ ékkövek birodalma ★ ember ★ adatlap ]
Egyéb: Klaus Randgris [ Ideiglenes Hydra kaland NJK ] Valentine Willows [ ideiglenes SHIELD kaland NJK ]
Noah Fischer
Noah Fischer
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 267
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Feb. 12.
Age : 37
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Noah Fischer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Testnevelés- és edzőtermek Empty Re: Testnevelés- és edzőtermek

Témanyitás by Valdemar Seymour Pént. 26 Feb. 2016, 11:12

Testnevelés- és edzőtermek 10371435_1239617992733763_4483613791444926836_n

16+

Hülye kérdésre hülye válasz, hülye válaszra még hülyébb válasz jár, így alakul ki a tápláléklánc, és nem érzi magában a megváltókomplexust Felix ahhoz, hogy ezen az örök igazságon változtasson, ha Anton maga alatt vágja a fát, ő jó kiscserkészként segít neki fűrészelni, mert ezt teszik a barátok.
Barátok, hm. Fura szó.
- Elnézve - mert kegyet gyakorolni nem szégyen, elvigyorodik, aztán gyorsan megkomolyodik a tekintete, súlyos pillantást vet a fiúra.
- Mondom valaki. Nem akarod, hogy én edzzelek - utolsó fuldokló után vetett mentőöv gondolat, mielőtt elsüllyedne a sötét és hideg óceánban, ha így folytatja a kis orosz. Lehet, hogy jól csinálja a bokszolást, de hiányzik belőle az empátia, a tanítási készség és a türelmesség azok iránt, akik máshogy csinálják, mint ő, vagyis rosszabbul.
- Az, hogy nem tudsz máshogy beszélni, nem jelenti azt, hogy jó is ez így, vagy nekünk el kellene viselni azt szó nélkül. Ez Amerika, nem Oroszország, ergo, amíg akcentusod van, más vagy, és ezt vállalod is. Ezért kijár a szóbeli pofon. És nem, ez egyáltalán nem olyan igazságtalan, mint eltiltani a rajzolástól, mielőtt ahhoz hasonlítanád - ha lenne ezen a világon tündérkeresztanya már fejjel beletunkolta volna az orbitális tök-kocsijába, amiért ennyi szar van a világon, pedig ő a pálcájával huss, mindent megoldhatna. A szemei érzéketlenek a nyelvi problémára. Lehet, hogy ez van, de éppen az "ez van" adja meg a támadási felületet.
- Ne legyél röhejes, azért vagy idegbeteg, mert éjjel csak jót tettem veled? Hagyjál már az idióta kérésekkel, minek kellene azt csinálnom? Kinek lenne az jó? Csak kéregetsz a vakvilágba, de semmi haszna, értékelhető dolog nem lett volna abban, bocs, de ilyen kérést akkor se fogok teljesíteni, ha nem halok bele, mert faszság, hülyeség, gyökérség, teljesen felesleges, és még amit akarsz. Majd ha kérsz valami értelmeset, pl. most kérhetnél kaját, akkor azt csinálnám, amit kérsz - forgatja meg a szemét, és tol egy kicsit a homokzsákon, bár lassan, nem lökésszerűen, csak hogy kimozdítsa a kölyköt a stabil pufogásból, amúgy meg jöhet az arcába, mert azt már megszokta, hogy ott vannak dolgok.
- Nem mindegy hogyan pörög. Látod? Most a kutya se figyel rám, mert így akarom. Te viszont nyavalyogsz, mint akinek odacsukták a farkát az ajtóba, csak mert foglalkoznod kellett vele - pörgés és pörgés között tehát jól árnyalta a különbséget, és azt is, hogy mit akar. Legalábbis szerinte.
- Én le szoktam lépni kajálni. Mindenki lelép kajálni - vonja meg a vállát, ez ilyen amcsi szokás, fakultatív viszony a leírt órarendhez a testi igények javára.
- Az a hasznod, hogy nem verem bucira a fejed - mordul felbosszantott hangon, elengedi a homokzsákot, előrelép, egy tenyerével lök egyet Anton mellkasán, mintha csak kihívást intézne felé és terelgetni a megszokott páros ringek felé, ahol közel az ajtó, ahol ki fognak lépni.
- Van hát, mégis mit gondolsz, kivel beszélsz? Éhező, szomjazó, uncsi Tónival? Bocs Tóni - int oldalra.

_________________
Testnevelés- és edzőtermek Valb1
Valdemar//Felix//Seryl

"indignatio principis mors est"
Valdemar Seymour
Valdemar Seymour
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 239
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Feb. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Valdemar Seymour
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Testnevelés- és edzőtermek Empty Re: Testnevelés- és edzőtermek

Témanyitás by Noah Fischer Pént. 26 Feb. 2016, 12:11

Testnevelés- és edzőtermek 3_1
16+
- Kegyes vagy, nagyúr. - Színpadra született, meg is hajolhatna a szerep kedvéért, de őszintén szólva a bemutatás is egészen megkísérti. Önuralomból épp csodák-csodájára kiváló, nem teszi egyiket sem, ellenben felvonja a szemöldökét arra a súlyos pillantásra.
- Miért nem? - Igazából tényleg nem akarja, hogy Felix eddze, erősen kétli, hogy el tudná viselni a szerencsétlenkedését, vagy ő maga nem baszná fel magát a lekezelő, esetenként igencsak alpári modorától, de kivételesen még kíváncsi is a másik véleményére önnön képtelenségeit illetően.
Gyorsan elfutja a méreg megint, esze ágában sem volt a rajztóltiltáshoz hasonlítani. Köszönőviszonyban sincsenek egymással a témakörök és ennyire azért messze nem gyerekes.
- Egy szóval sem állítottam, hogy jó így. Tanulok. Felesleges baszogatnod miatta. - Elfintorodik. - És pusztán a rend kedvéért, Oroszországban is kicsinálják azt, aki más. Most, hogy mondod, végül is egész otthonos itt. - Mintha némi gúny íze lenne a dolognak? Nem, egyáltalán nem érzi magát otthon sem a suliban, sem az államokban, sem a nyelvben és legfőképp nem saját fajváltásának témakörében, de az állandó csesztetés pont semmilyen szinten sem hiányzott otthonról.
Elnyílik a szája, tipikusan produkálja az "ilyen sincs, csak a mesében" arcszerkezetet. Megbillen az egyensúlya, ahogy a homokzsák mozgolódni kezd, arrébb is lép tőle.
- Félve kérdem, mindenkivel így viselkedsz? Hogy nem jelentettek még fel szexuális zaklatásért, vagy valami? Senki nem szokott neked nemet mondani? Eszedbe jutott már, hogy ezen a bolygón nem mindenki meleg és netán kissé kínos a szitu? Ez tök gáz. - Kissé mintha kipirosodott volna az arca. Ha akarja, ha nem, zavarba jön, ha épp mélyebben is belegondol a dolgokba. Egyszerűen csak szürreális az egész rajzos mizéria. Hüvelyk- és mutatóujja közé csippenti orrnyergét, megmasszírozza inkább, hátha akkor elmúlik gyors ütemben éledező fejfájása.
A mozdulat közben sandít oldalra. Összevonja a szemöldökét és alaposabban is körbenéz. Tényleg senki nem figyel rájuk. Fura. Bár valószínű, hogy igyekeznek inkább nem figyelni, mert nem akarják átvenni az ő szerepét a célkeresztben.
- Van némi kontrollmániád. - Leveszi a lényeget. Nyilván az a gond, hogy őt még nem irányítja őfőneósága. Aha. Hahaha. Nope.
- Mih... hova? - Nagyon gyorsan válik érdeklődővé az amúgy semleges-irritált pillantás, kajával még a vadállatokat is gyorsan lehet szelídíteni. Kizárt dolog mondjuk, hogy ezek a városba járkálnak tápolni esetleg. Lehet a konyhán kapnak délben is valamit önkiszolgálási alapon? Vagy what? WHAAAT?
- NA! - Kizökken a gondolatok közül, ahogy löknek egyet rajta, csak úgy a miheztartás végett hátrál tőle néhány lépést. - Kibaszott agresszor. - Morog az orra alatt, nem biztos, hogy a másik hallja egyáltalán. Nem is érdekli, fújtatva fordít hátat a neonak, zsebre dugja kesztyűs mancsait, ahogy kifele irányul. Véletlenül sem a ringbe. Bár ha nagyon muszáj, megküzd vele, viszont erős a gyanú, hogy az messze nem fog megfelelni a boksz-szabályoknak errefelé.
- Tényleg? - Sandít hátra, hagyja maga mellé érni a srácot. - Cigivel nem rugdosnak ki innen? - Elgondolkodik. - Piád is van?
Nem akadékoskodik tovább, átengedni Felixnek a hovamegyünk típusú irányíthatóságot.

_________________
Testnevelés- és edzőtermek B2
Noah Fischer [ reneszánsz ★ vámpír ★ adatlap ] Anton Mikhailovich Alistarov [ reneszász ★ X-diák ★ adatlap ]
Malakai [ végtelen háború világa ★ démon ★ adatlap ] Dorian Araton [ ékkövek birodalma ★ ember ★ adatlap ]
Egyéb: Klaus Randgris [ Ideiglenes Hydra kaland NJK ] Valentine Willows [ ideiglenes SHIELD kaland NJK ]
Noah Fischer
Noah Fischer
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 267
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Feb. 12.
Age : 37
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Noah Fischer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Testnevelés- és edzőtermek Empty Re: Testnevelés- és edzőtermek

Témanyitás by Valdemar Seymour Pént. 26 Feb. 2016, 12:37

Testnevelés- és edzőtermek 10371435_1239617992733763_4483613791444926836_n

16+

Vigyorog. Tetszik neki a nagyúr megszólítás. Mondjuk főleg a nagy miatt, az úr szó mindenkit megillet, aki elmúlt már huszonöt, szóval nem annyira nagy szám, de a nagy mindig jó. Minél nagyobb, annál jobb. Hatalom, erő, erőszakosság, test, eddig még senkit sem látott, akiknek kárára lett volna a nagyság.
- Én mondjam meg neked, hogy te miért nem akarsz velem edzeni? Wtf? - emeli meg a szemöldökét, rápillantva a fiúra. Ő csak megállapította, hogy a másik nem akarna. Az már Anton dolga eldönteni, hogy a lehetőségek közül, amik előtte állnak melyik miatt nem. Azt tudja magáról a neo, hogy ad okot arra, hogy valaki ne akarja, de az nehogy már az ő dolga legyen, hogy meghatározza, pontosan ki miért. Azért is hallgathatná a nyafogást, hogy miért döntötte el róla, blablablabla.
- Na látod, ha meg nem jó, ne panaszkodj. Ami szar, azt basztatják. Te is basztatod azt, ami szerinted szar, szóval ne legyél képmutató punci - bár a képmutatóság is megszokott. Oroszország hallatán csak vállat von. - És Oroszországban is ennyit picsogtál azon, hogy jaj ne basztassatok, tanulok? Vagy más?
A gúnyt nem veszi fel. Nem szokta felvenni, ha nem akar verekedni, és most hiába vannak bokszon, annyira nincs kedve. Fáj a válla és a háta a korábbi kedvtelen verekedéstől, szóval ezt a konfliktuslehetőséget most szkippeli, inkább elnézi azt a nagyon buta fejet. Elmosolyodik, de valahogy trágár, frivol és kaján éle egyszerre van ennek a mosolynak.
- Mindenki meleg? Bárki is meleg? Ki a pélót érdekel, hogy ki meleg, ki nem meleg, hol érzed magad, a 2010-es években? Utoljára akkor volt ez kérdés. Nem emlékszem, hogy a nyelvem a füledbe vagy a szádba dugtam volna, hogy bármilyen szexuális zaklatás történjen veled. Megérintetem egy rajzot. Ez neked nem fájt. Ez egy mondhatni teljesen aszexuális aktus volt közöttünk, nemiségtől, őt, még szextől is függetlenül, de akkora segget kerítesz neki, amibe már nyugodtan beleteheted, szóval ha akarod, tőlem aztán - vonja meg a vállt egy kicsit lendületesebben. Szerinte is szürreális, hogy az ő hibája volna az, mi több, ő buzulna attól, hogy a kölyöknek áll azért, mert simogatják. Az övé nem állt. Szóval még önző is.
- Mondta a fiú, aki fegyvert rajzolt a falára, és lyukat nyitott a padlón, hogy magas lóról beszélhessen - dobálja vissza a kontroll-labdákat. Ő legalább nem szégyelli.
- Egyesek a kajáldába. Addig verik az asztalt, amíg kapnak valakit. Mások a gyengélkedőre, mert elájulnak, miután leesik a vércukruk, bár ők nem pontban délben, hanem valamennyivel vacsora előtt, mert elfogy a kraft, mire odaérnek. Aztán vannak azok, akik a szobájukba, mert felhalmoztak a hétvégén, meg a szülők küldtek nekik. Meg vannak a kicsit vadak, akik leharapják a verebek fejét, amit elkapnak az udvaron. Mondta a rajzagresszor, passzívagresszív - derül, ez a "mondta" lesz az új kedvenc megszólítása, ha erről a kis tökről van szó. Hátulról már nem löködi, sima, kicsit imbolygó, gusztustalanul laza járással ott van a sarkában, ejtett vállai jóval alacsonyabbnak mutatják, mint amilyen. Erősen olyan kisugárzása van, mint aki alig várja az egyenlőtlen harcot, de csak nyugi-nyugi, nem veri péppé a szőkét, csak egy kicsit.
- Piám nincs, az a szar robot begyűjti az összeset, és megissza. Hányinger, azt mondom. De a cigit, főleg ha darabokban hozod be nem szúrja ki - halkítja le a hagngjét, aztán kisurrantja a kölyköt az ajtón. Minden szökésnek csak az a titka, hogy nem szabad körülpislogni, hogy figyeli-e őket valaki, mert az gyanús. Nem hagyja hezitálni, és már az öltözőben is vannak, bár neki csak a cipője van itt, ebben a ruciban jött el órák után a szobájából. Csak a kesztyűt veszi és teszi vissza a polcra, mert az kincstári darab és nem a sajátja. Majd egyszer vesz egyet. Majd egyszer.

_________________
Testnevelés- és edzőtermek Valb1
Valdemar//Felix//Seryl

"indignatio principis mors est"
Valdemar Seymour
Valdemar Seymour
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 239
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Feb. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Valdemar Seymour
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Testnevelés- és edzőtermek Empty Re: Testnevelés- és edzőtermek

Témanyitás by Noah Fischer Pént. 26 Feb. 2016, 14:49

Testnevelés- és edzőtermek 3_1
16+
Sokaknak kárára van a nagyság. Leginkább azoknak, akik nem érdemlik meg, vagy netán egyenesen kérik maguknak. A hatalom általában azok kezében van a legjobb helyen, akik nem vágynak rá, de ez még nem jelenti, hogy másnak nem állhat jól. Felixhez igazából illene, bár lehet csak mert a neo fílinget látja belőle, ki tudja.
- Arra voltam kíváncsi, szerinted miért nem akarnék veled edzeni. De tökmindegy. - Megvonja a vállát, végül is nem számít, a végeredmény pontosan ugyanaz marad. A kis orosznak nem kell megmondani semmit. Azt szereti csinálni, amit ő akar, lehetőleg akkor, amikor ő akarja. Más kérdés, hogy általában ezt nincs ereje, vagy pozíciója, netán elég pofátlansága biztosítani. Ebben kifejezetten különböznek. Valahol mélyen ez egészen lenyűgözi a másikban függetlenül attól, hogy rá nézve erősen zavaró tényező.
- Francokat, ami szerintem szar, azzal nem foglalkozom tovább. - Mert csak mert basztatja, nem lesz kevésbé szar. Nincs megváltókomplexusa, nem hisz abban, hogy csak mert belekezd valami orbitális szívatásba, a másik fél varázsütésre megjavul.
- Nem, megtanultam keresztülnézni az embereken. - Lapos pillantása szerint ezúttal is valami ilyesmi volt a terv, Felix pedig durván keresztülhúzgálja a kis számításait, mint ahogy a falát is óhajtotta a maga művészi lila fújkálmányával.
Kifejezetten nem tetszik a mosolya. Szívesen megütné érte. Nagyon-nagyon szeretné megütni érte...
Betikkel a szeme alatt egy izom.
- ENGEM érdekel, ha áll tőled, bazdmeg! - Ez tán túl hangos volt, befogja egy pillanatra a száját. Mély levegőt vesz, lehalkítja a hangját kicsit. - Nem mintha nem közöltem volna, hogy miért kérem, hogy állj le. Ez innentől fogva szexuális zaklatás, ha tetszik, ha nem tetszik. Persze, nyilván az én hibám, hülye voltam, nem kellett volna odaadnom, bocs? Undorítóan alpári tudsz lenni. - Csak úgy mellesleg. Nem tudja elképzelni, hogy bármilyen nézetben tekinthető az normálisnak, vagy tök jogosnak és megkérdőjelezhetetlennek az, ha valakit bármilyen módon akarata ellenére izgatnak. Jézusom.
- Oké, egy pont oda. - Elhúzza a száját, de kivételesen még igaza is van. A különbség csupán, hogy ő nem egy iskolát, pusztán a saját életterét próbálja uralni. Nos. Felix élettere nyilván az egész iskola.
- Ez most a legkevésbé sem győzött meg arról, hogy nem katonai kiképzés folyik itt. - Utal vissza a korábbira, mert hát az éheztetéses tűréshatárkitolás kifejezetten erre hajaz. Ne felejtsen el feltankolni a hétvégén. Elégedetlenül nyög fel az újabb kiutalásra, inkább ejti a témát. Vicc. Hogy került megint ebbe a szituációba? Lehet egyszerűbb lenne, ha csak hagyná neki, hogy megverje és túl lennének rajta. A fájdalomhoz már hozzászokott, az igazán nem jelentene újdonságot.
- No comment. Sosem hallottak még a túlzott szigor hátulütőiről? - Nincs problémája a kisurranással. Vagy legalábbis nem látszik rajta bűnbánat, netán hezitálás emiatt, olyan lendülettel halad kifele, mintha küldetése lenne rá, de minimum ez lenne a normális eljárás. Minden csak a határozottságon múlik, hm?
Már az öltözőben reccsen a tépőzár, lenyúzza magáról a kesztyűket, bár a fáslit nem. Az a sajátja és egyáltalán nem bánja, ha plusz tartás van a csuklóin, amíg lenyugszanak az ízületek.
- Hova megyünk? - Belebújik a vörös, magas szárú tornacsukába, lazán köti meg a padon ülve, majd feláll. Részéről mehetnek.

_________________
Testnevelés- és edzőtermek B2
Noah Fischer [ reneszánsz ★ vámpír ★ adatlap ] Anton Mikhailovich Alistarov [ reneszász ★ X-diák ★ adatlap ]
Malakai [ végtelen háború világa ★ démon ★ adatlap ] Dorian Araton [ ékkövek birodalma ★ ember ★ adatlap ]
Egyéb: Klaus Randgris [ Ideiglenes Hydra kaland NJK ] Valentine Willows [ ideiglenes SHIELD kaland NJK ]
Noah Fischer
Noah Fischer
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 267
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Feb. 12.
Age : 37
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Noah Fischer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Testnevelés- és edzőtermek Empty Re: Testnevelés- és edzőtermek

Témanyitás by Valdemar Seymour Pént. 26 Feb. 2016, 17:07

Testnevelés- és edzőtermek 10371435_1239617992733763_4483613791444926836_n

16+

A nagyságot fel kell érni ésszel, ami nem feltétlenül okosságot jelent, hanem egyfajta lélekállapotot. Egy szerény, visszahúzódó, jótékonykodó lélek nem lesz feltétlenül jól működő hatalmi pozícióba, hiába rendelkezik minden közhasznú pozitív tulajdonsággal. A hatalom se nem jó, se nem rossz, viszont erős fogást kíván magán, mert síkos természetű, akik pedig túlságosan tiszták nem biztos, hogy elég erősek.
- Ha a véleményem érdekel kérdezd egy kicsit kevésbé szemrehányóan, elutasítóan és a többi - egy árnyalatnyi zavar játszik a hangjában, mintha valami istentől elrugaszkodott, beteges és perverz dolog lenne az ő véleményét kikérni, az álláspontját megkérdezni, tehát nem bízhatna abban, hogy nem a személye elleni támadás ez. Mert amúgy tényleg nem bízhat ebben, de a kis rossz érzés hamar megfullad az ego tengerében és ez teljesen rendben van.
- Hazudik a szád - mosolyog fanyarul és saját tapasztalásból. Anton szerint szar, amit ő csinál, és ezt mindig a szemére lobbantja, neki nem tud sóderozni.
- Jah, gondolom nagyon hatékony. Kiszúrni a szemed, kiköpni a nyelved, bedugni a füled. Konfliktusmegoldás level up, gracca - bök a hüvelykujjával felfelé. A keresztülnézés csak az arisztokraták, és sznobok életlehetősége, ha egy hozzá hasonló megpróbál keresztülnézni azon, aki zavarja, akkor is szopni fog, meg ha nem néz keresztül rajta, akkor is. Ez így működik az ő életvalóságában. Az iskola pedig nagyon nem az, de hát... sajnálhatná a kölyköket, hgoy nem tudják milyen lesz kint, de igazából gyanítja, hogy sose kerülnek úgy igazán ki.
- Wow, csendesen - nem mintha szégyenkezne, vagy valami, de éppen elosonni készülnek, nem jó plusz figyelmet magukra vonni némi oroszos kifakadással. Rohadt ruszkik. - Komolyan ezen lovagolsz? Hogy nem hagytam abba valamit, amit élveztél? Bocs kölyök, de ez baromság. Élvezted. Pont. Ha nem élvezted volna, nem csinálom. Ha az élvezésed szexuális zaklatás... ööö, mi van? Az élvezés szexuális zaklatás? Jaj. Ne. Neee. Ezt azért már mégse. Köszi - vigyorog az alpáriságra, igyekszik a neo, de nem mindig sikerül elég közönségesnek lennie ahhoz, hogy megugorja valakinek az ingerküszöbét. A pontnak is örül, nem mintha rászorulna, teljesen biztos az igazában, de azért nem árt.
- Pedig nem. Plázacica kiképzés folyik, azért nincs ebéd, mert szép vékonynak kell lennie a csajoknak, hogy felszedje őket valaki és kiteljesedjen az életük, szóval szolidaritásból senki sem eszik - rögtönzi az elméletét, mert nem akar belemenni abba, hogy mennyire nem katonai ez a hely. Például ott lehet inni. Sőt, kötelező.
- Néha nem tudom, hogy értik-e a különbséget, a nevelés/tanítás/hős vagyok, azt csináljátok, amit mondok hozzáállás között - vallja meg úgy tényleg őszintén szólva. Amekkora bunkó, elég részletes megfigyelést végez ezen a világon ahhoz, hogy hiteles legyen.
- Hozzám - kicsit megborzong, ahogy izzadt bőrrel kilép a folyosóra, de volt már rosszabb is. Ő le se ült, szabályosan begyűrte a mezítlábát a cipőbe, se zokni, se semmi, be se köti. Ha ennél lazább lenne, szétesne, de bízik a testében. Nagyon lehangolná, ha szétesne.
- Benyomsz egy energiaszeletet, vagy egy babkonzervet. Van egy kis kétszersültem is, meg egy sonkám. Bár a szaga nem jó, azért hidd el, nincs semmi baja annak sem - meg egyéb egységcsomagos készkaják. Tartósítószer és energia. Szereti biztonságban tudni magát, nem mintha megengedhetné magának, de tudja, honnan szerezzen mit ahhoz, hogy cserébe ilyesmit vegyen magának odakint Salem peremén. A jó kapcsolatok aranyat érnek akkor is, ha leszámolt az életével. Szaporán lépked, nem akar senkivel találkozni a folyosón, hosszúra nyújtott térölelő lépéseihez nem árt, ha a fiú összeszedi magát, de hamarosan bekulcsolja magát az ajtón. Éjjel a sötétben nem adott ilyen sivár képet.

//folyt. köv. szoba?

_________________
Testnevelés- és edzőtermek Valb1
Valdemar//Felix//Seryl

"indignatio principis mors est"
Valdemar Seymour
Valdemar Seymour
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 239
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Feb. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Valdemar Seymour
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Testnevelés- és edzőtermek Empty Re: Testnevelés- és edzőtermek

Témanyitás by Serenity Szer. 18 Okt. 2017, 04:19

Alethea Faust
X-Diák
ÚJ ÉV - ÚJ HARCOK (szabadjáték)
TESTNEVELÉS- ÉS EDZŐTERMEK
Résztvevők: Cody Atkinson
Ez az év sokkal döcögősebben indult, mint a korábbiak. A problémáim pedig leginkább a másik nem képviselőivel akadtak. A kamasz kor nehéz időszak az biztos, de úgy éreztem, hogy ez a mutánsoknál hatványozottan igaz. Elég kevés volt az az osztálytárs (és ide az ikertestvéremet nem kell beleszámolni, ő külön kategória) akikkel egy normálisabb beszélgetést le lehetett folytatni. Így nem volt meglepő az sem, hogy leginkább a felsőbb évesek társaságának örvendtem, akikkel nyugodtan beszélgethettem anélkül, hogy folyton olyan mederbe terelődne az egész, ahova nem akartam. Persze ez lehetőséget adott olyan megjegyzéseknek amiknek semmi valós alapja nem volt, de ezeket általában figyelmen kívül tudtam hagyni. Vagy ha már annyira nem bírtam, hogy leginkább bevertem volna valakinek a képét, akkor türtőztettem magam az órák végéig, majd elvonultam egyenesen az edzőterembe és ledolgoztam a fölös gőzt.
Most is egy ilyen nap volt. A pohárban az utolsó csepp már az volt, amikor többen is úgy akartak a Halloweeni bálba elmenni velem, hogy a barátnőjük legyek. Ráadásul voltak olyanok akik mindezt még csak tálalni sem tudták normális, nem bunkó, módon, és még a visszautasítást sem fogták fel. Ekkor döntöttem el, hogy nem fogok a bálba elmenni, valamint hogy mivel fogom az órák után tölteni az időt.
Amikor eljött az idő amilyen gyorsan csak lehetett hagytam el az osztálytermet egyenesen a szobámba. Egyrészt el akartam kerülni az esetleges újabb idiótákat, másrészt meg minél hamarabb olyasmivel akartam foglalkozni ami megnyugtat és még hasznos is. A sobámban lehajítottam a tatyómat egy a földre, letusoltam, felvettem egy szimpla sport toppot, térdnadrágot, cipőt és az elmaradhatatlan kesztyűket. A beanie-t most hanyagoltam és helyette befontam a hajamat. Egy törcsit és egy üveg vizet bedobtam a sporttáskámba, melléjük még a telefonomat és az inhalálót, hogy ha szükség lenne rá, majd egyenesen az edzőterembe mentem. Igyekeztem amennyire lehetett a forgalmas helyeket elkerülni.
Fogadni mertem volna, hogy valaki még lesz ilyenkor az edzőterembe, mert azért szoktak kerülni a diákok vagy a felnőttek közül, viszont most tök üres volt az egész. Ennél jobb hírt ma igazán nem kaphattam volna. Letettem a táskát egy arra alkalmas helyre, ahol a közelemben is van, de útba nincs, majd elkezdtem nyújtani. Egy ilyen stresszes nap után nem akartam egyből belekezdeni, mert nem kizárt, hogy akkor tönkre is vágtam volna magamat. Így meg majd nyugodt lehetek és elővigyázatos.

Képesség:
Felszerelés:

Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Testnevelés- és edzőtermek Empty Re: Testnevelés- és edzőtermek

Témanyitás by Cody Atkinson Szer. 18 Okt. 2017, 19:53

Cody-nak nem voltak túl jó tapasztalatai ezekkel a mai bálokkal kapcsolatban. Igaz felügyelő tanárként nem is lehet annyira élvezni a dolgot mint mikor résztvevő rajta az ember, de mintha amúgy sem lett volna akkora élmény mint Cody idejében. Ezek a mai fiatalok még táncolni sem szoktak. Így, az igazgatóhelyettes úr elintézte, hogy ne kelljen ott lennie és legyen egy kis szabadideje. Ezt a szabadidőt pedig testmozgással tervezte kitölteni. Mások kiöltöztek vagy jelmezeket vettek fel a bálra Cody meg az edzéshez használt gönceit kapta magára. A pólón még a festékfolt is ott maradt amit Alethea kisasszony okozott. Talán valami jó praktikával hirtelen kezelve még megmenthető lett volna, de ehelyett a sivatagban feküdtek ki tudja meddig. Persze edzésre még tökéletes főleg ilyen magányos alkalmakra. Lesétál hát az edzőterembe kezében egy vizes palackkal mert ott állnak rendelkezésére megfelelő eszközök, hogy megterhelje magát viszont ott már van valaki. Gyorsan végignéz a lányon, akit annak pozitúrája miatt nem ismer fel majd elindul egy gép felé és odaköszön neki.
-Szép jó estét! Hogyhogy nem a bálon?

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Testnevelés- és edzőtermek Empty Re: Testnevelés- és edzőtermek

Témanyitás by Serenity Csüt. 19 Okt. 2017, 07:02

Alethea Faust
X-Diák
ÚJ ÉV - ÚJ HARCOK (szabadjáték)
TESTNEVELÉS- ÉS EDZŐTERMEK
Résztvevők: Cody Atkinson
Javában benne voltam a melegítésben, a bordásfal mellett épp állóspárgát csináltam, mikor valaki bejött. Kicsit oldalra fordítottam a fejemet, hogy láthassam, hogy kicsoda. Szerencsére éppen ekkor köszön is, úgyhogy sikerül hamar beazonosítani, hogy kiről is van szó. Igazából a legutóbbi nagyobb összetűzés óta, nem nagyon találkoztam az igazgatóhelyettessel, maximum a folyosók valamelyikén, akkor is csak futtában, egy köszönés erejéig. Persze ez bizonyos szempontból pozitív dolog.
- Önnek is. A legapróbb kedvemet is elvették tőle, úgyhogy inkább maradtam az edzésnél. - válaszoltam némi gondolkodás után, hisz bármennyire is bunkók voltak velem, mégsem fogom a nevükkel és személyleírásukkal egyenesen kiadni őket, meg különben sem érnének annyit, hogy ennek értelme is legyen.
- Sikerült kivenni a festéket a pólójából? - miután befejeztem a melegítést, csak azután vettem észre az ismerős pólót, amit Mr. Atkinson viselt. Legutóbb sikerült elég szép nyomot hagyni rajta, de remélhetőleg azt a felét meg tudta oldani. Én közben az egyik bokszzsákhoz sétáltam. Kicsit megmozgattam a csuklóimat, majd a boksz klubban nekünk megtanított alapállást vettem fel, és nekiálltam ütéseket bevinni a teljesen védtelen eszköznek.

Képesség:
Felszerelés:

Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Testnevelés- és edzőtermek Empty Re: Testnevelés- és edzőtermek

Témanyitás by Cody Atkinson Csüt. 19 Okt. 2017, 12:42

Föl lett ismerve a lány is, aki lassan már kész nő. Mivel Cody kicsit beletemetkezett a papírokba, órákon kívül kevés időt töltött a diákok közt. Így csak éppen köszönni tudott neki. Mindenesetre a másik kis alkotása ha nem is ment teljesen ki a fejéből, de egy vicces kis emlék. A megjegyzésre megrázza a fejét.
-Nem szabad hagyni magad. Egyszer vagy fiatal. Ki kell évezni!
Süti el az ilyenkor kötelező tanácsokat és kezdd el ő is bemelegíteni. Hála a sportolói múltjának és hogy még manapság sem hanyagolja el az edzéseket elég hajlékonynak számít. Közben meg azért hallja a lány kérdését.
-Nem teljesen, de úgyis csak edzéshez veszem fel.
Tényleg nem zavarja a dolog. Balesetek megesnek, túl nagy problémát nem okoz az a póló és biztos benne, hogy a lány nem szándékosan csinálta. Közben Alethea elkezdi a bokszzsákot püfölni. Ezzel kapcsolatban szerencse, hogy Cody nem tud mert most biztos elmosolyodna. Van egy olyan rossz szokása a tanároknak, hogy mindig a saját tárgyukat tartják a legfontosabbnak vagy leghasznosabbnak és ez igaz Cody-ra is.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Testnevelés- és edzőtermek Empty Re: Testnevelés- és edzőtermek

Témanyitás by Serenity Pént. 20 Okt. 2017, 02:17

Alethea Faust
X-Diák
ÚJ ÉV - ÚJ HARCOK (szabadjáték)
TESTNEVELÉS- ÉS EDZŐTERMEK
Résztvevők: Cody Atkinson
Az igazgató helyettes replikájára csupán legyeztem a levegőbe egyet, mintha el akarnám hessegetni. Mondjuk gondolom ez olyasmi amit kötelessége, vagy kötelességének érzi mondani, de attól sokkal több jelentést nem fog nyerni. Hiszen igen, fiatal vagyok és ki kell élvezni, de épp ezért nem akarok semmi olyat magamra erőltetni, aminek tudom jól, hogy minden lenne, csak jó vége nem.
- Annak mégsem örülne, ha azért kéne az irodájába hívasson, mert betörtem valakinek az orrát. - tettem azért hozzá vigyorogva, hisz feltehetőleg a kevés találkozásunk alatt egy annyit tud rólam, hogy nem vagyok a nyugton ülős és tűrős típus.
- Ha gondolja festhetek rá valamit, hogy más alkalmakkor is tudja használni. - ajánlottam fel nevetve, és bár elsősorban viccnek szántam, de ha valóban szeretné, akkor biztos meg tudom oldani. Igaz, hogy ruhára még nem igazán próbáltam művészkedni, de nem lehet olyan nehéz dolog. Főleg nekem, aki járatos a festészetben.
- És ön hogy-hogy itt van és nem a bálon? Biztos van egy csinos nő a felnőttek között akiért érdemes lenne elmenni, vagy akivel. Hiszen még ön is fiatal. Ki kell élvezni! - kapva kapok az alkalmon, hogy a saját szavait szembefordítsam vele, miközben elképzelem, hogy a zsák egy valós, hús-vér személy, aki ellentámad is, így a védekező mozdulatokat is be tudom építeni a mozgássorba, habár ez kívülről biztosan elég viccesnek tűnhet, de nem igazán van akivel együtt tudnék edzeni a szakkörön kívül. A barátnőim más szakkörökre járnak, az öcsémmel meg rövid úton rivalizálás alakulna ki közöttünk, aminek az lenne a vége, hogy nagyobb fizikai erejének köszönhetően, valamint a jobb állóképességének is, hamar alulmaradnék és egy elég rövid idő után mind a ketten megunnánk az egészet és hagynánk a francba.

Képesség:
Felszerelés:

Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Testnevelés- és edzőtermek Empty Re: Testnevelés- és edzőtermek

Témanyitás by Cody Atkinson Hétf. 23 Okt. 2017, 20:23

A lány mondatára Cody bólintott.
-Valóban nem. Hívhatnám fel a szüleiteket meg felesleges papírmunka lenne vele. Inkább hagyd  az ilyen meglepetéseket, de bálról van szó nem birkózó meccsről.
~Ha én tudok önuralmat erőltetni magamra akkor ő is. Neki pedig csak a sima idegesítő alakokat kell elviselnie. Hát még ha néhány ember csak úgy is szúrná a szemét.~
Az ajánlatra ő is felnevetett.
-Persze. Pár tininindzsa teknőcöt, hogy a korszaknál maradjunk.
Persze lehet ezzel olyat mondott amit nem ismer a lány. Az ilyesmi inkább az ő generációja. Bár ha a terminátort ismerte akkor ki tudja. Az biztos, hogy meg tudja lepni őt. Mint most is a visszavágással. Fel is röhög.
-Az ilyesmi nem az én műfajom. Akár hiszed akár nem régen én voltam a mókamester, aki a felügyelők munkáját megnehezítette. Most meg én vagyok a felügyelő és nincs egy mókamester sem. Még táncolni sem szokás, sokan például csak ülnek és nyomkodják a telefonjukat. Változnak az idők.
Nem mintha az ő idejében nem telefonoztak volna, de akkor is biztos benne, hogy akkoriban nagyobb bulik voltak. Ugye mindenki a saját generációját tartja a legtöbbre. Cody a karjával köröz miközben a lányt figyeli. Szakmai ártalom, de ha nem is annyira a box a szakterülete, de muszáj beleszólnia.
-Mozogj is! Táncold körbe! Használd a lábaidat is! Mint méhecske a virágot.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Testnevelés- és edzőtermek Empty Re: Testnevelés- és edzőtermek

Témanyitás by Serenity Szer. 25 Okt. 2017, 21:49

Alethea Faust
X-Diák
ÚJ ÉV - ÚJ HARCOK (szabadjáték)
TESTNEVELÉS- ÉS EDZŐTERMEK
Résztvevők: Cody Atkinson
- Ugyan. Az apám biztos értékelné, hogy milyen rátermett lánya van. - egy rövidebb kuncogás is követte a dolgot. Akármekkora nagy, erős és komoly ember, a legnagyobb gyengéi mindig is a lányai voltak az apámnak. Mondhatni ránk fordította a legnagyobb figyelmet, ez pedig egyszerre volt jó és rossz dolog is. Hétköznapi dolgokban jó volt, edzéseknél már kevésbé.
- Ha már választhatok, legyen inkább Szecska mester. Az találóbb is. - lehet meglepetést okozok azzal, hogy ilyesmit tudok, de ez nem egészen az én hibám. Nem tehetek róla, hogy olyan rajzfilmeket meg filmeket néztem otthon, amilyet a szüleim szerettek volna, és hát azok nem éppen a jelenlegi évtizedekből valóak. Persze a saját társaim között ez nagyobb gondot jelentett, hisz sokszor úgy néztek rám, mintha legalább egy másik galaxisból jöttem volna. A felnőttekkel viszont emiatt könnyebb volt a közös hangot megkapni valamilyen szinten.
- Na ezt tényleg nem tudom elhinni. - álltam meg meglepetten a mozdulat közben, aztán folytattam a korábbi lelkesedéssel. Atkinson tanár úr, mint mókamester tényleg furán hangzott. Még mosolyogni sem láttam soha, vagy épp viccet mesélni az egyik folyosó sarkán. Sőt talán nevetni sem hallottam.
- Megütni akarom, nem megtermékenyíteni. - válaszoltam nevetve a szavain, de ettől függetlenül úgy tettem ahogy kérte. Már megszoktam otthon ugyan ezt az apámtól és nem zavart az, hogy külön figyelnem kellett rá, vagy hogy beleszóltak az edzésembe. Az öcsém már kevésbé tolerálta ezt és gyakran összezördülések voltak emiatt közte és az apám között.

Képesség:
Felszerelés:

Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Testnevelés- és edzőtermek Empty Re: Testnevelés- és edzőtermek

Témanyitás by Cody Atkinson Hétf. 06 Nov. 2017, 21:30

-Ha lehet másképp próbáld lenyűgözni.
Cody-nak mindig óvatosabbnak és visszafogottabbnak kellett lennie ugyanis egyrészt erősebb mint az átlag, másrészt vadabb is mint az átlag. Ha valaha lesz gyereke akkor valószínűleg nem engedheti majd meg magának, hogy ilyen könnyen vegyen majd egy verekedést. A lány az ismereteivel ismét csak meglepi a tanár urat.
-Nocsak! Általában a diákok csak furcsán szoktak rám nézni mikor a saját gyerekkoromból mesélek dolgokról. Remélem te nem abból a szörnyű filmből vagy a még szörnyűbb rebute-ból ismered őket mert akkor nagyot csalódok.
A tanár úrnak a következő mondatával sikerül a lányt meglepnie. Kicsit rosszul is esik neki, hogy nem nézték volna ki belőle, de nem mutatja jelét.
-Pedig így van. Valamivel le akartam lazulni mikor épp nem sportoltam valamit. Deszkáztam, BMX-eztem, futottam, már akkor harcművészetet tanultam és mikor épp nem csináltam semmit akkor bajt kevertem. Most alig látok sportolókat és futókat meg bajkeverőket is. Nem mintha utóbbiak hiányoznának, de azért remélem élvezitek az itt töltött éveket és szereztek néhány jó emléket.
Ő is mikor még csak tanult itt akkor a legszebb emlékeit szerezte. Meg a legrosszabbakat is, de arra vigyáz, hogy azoktól megmentse a diákjait. Egyszer fiatal az ember ki kell használni. A tanácsot a lány egy komolytalan megjegyzés kíséretében, de megfogadta. Cody pedig bólogatott.
-Úgy lesz az valahogy.
Majd abbahagyva a bemelegítést odasétált az egyik kondigéphez és elkezdett rá súlyokat pakolni. Mikor már elég súly volt rajta, hogy számára is megterhelő legyen az edzés nekiállt edzeni. Az adott rudat a mellkasához húzta majd vissza. Ha nem volna itt ez a terem akkor ő nem nagyon tudná megterhelni magát.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Testnevelés- és edzőtermek Empty Re: Testnevelés- és edzőtermek

Témanyitás by Serenity Csüt. 09 Nov. 2017, 02:46

Alethea Faust
X-Diák
ÚJ ÉV - ÚJ HARCOK (szabadjáték)
TESTNEVELÉS- ÉS EDZŐTERMEK
Résztvevők: Cody Atkinson
Csupán egy semmitmondó kacsintással válaszolok a tanár kijelentésére. Nem ígérhetek semmi olyat, amit lehet, hogy nem fogok tudni betartani. Különben is, milyen gyerek lennék, ha jól viselkednék és semmi galibát nem csinálnék? Még azt hinnék, hogy beteg vagyok, vagy, hogy időközben kicseréltek a saját klónomra. Az hiányzik a világnak, két Alethea.
- Rajzfilmek, könyvek, képregények, ha ez megnyugtató. A többi diák engem is űrből, vagy legalább előző évszázadból jöttem volna, pedig csupán annyi az egész, hogy a testvéreimmel olyan filmeket, rajzfilmeket meg más dolgokat néztünk vagy olvastunk, amiket a szüleink adtak nekünk. Ilyen ha az ember egy szigeten él. - remélhetőleg ezek után nem csalódik bennem a férfi, illetve ha pontosabb akarok lenni, akkor a szüleim ízlésében nem fog csalódni. Azt viszont meg kell adni, hogy tényleg jó dolgokat nézettek és olvastattak velünk, aminek egy része persze mainak számított, de voltak régebbi darabok is, mint a Harry Potter, vagy épp a Tini Nindzsa Teknőcök.
- Egész ígéretes fiatalember lehetett. Most is ilyen akkor, amikor épp nem igazgatóhelyettes? - igyekeztem a lehető legkedvesebb mosolyomat elővenni. Az igazat megvallva végigfutott pár jelenet a fejemben ahogy Salemben épp a tanárral együtt keverjük a bajt, hisz máshol ez elég elképzelhetetlen lett volna. Bár az is lehet, hogy most már túlságosan rajta maradt a felnőtt szerep és nem tudja levetni magáról. Azt meg nem hiszem, hogy képes lennék én megoldani ezt, hisz csak egy tinilány vagyok, nem valami pszichológusféle.
- Nem lesz az egy kicsit sok? - tettem fel a kérdést a zsák püffölése közben, és elkövettem azt a hibát, hogy odapillantottam, mikor elkezdte azokat emelgetni. Beletelt néhány pillanatba, amíg észrevettem, hogy a kezem megállt a levegőbe és, hogy a tanárt stírölöm. Igaz nem meglepő, hisz azok az izmos karok, meg mellkas, de akkor is.
~ Basszus, basszus, basszus... ~ igyekeztem valahogy elterelni a gondolataimat mondjuk a zsákra, amit ütlegelnem kéne, meg az edzésre amit folytatnom kéne. Eléggé nehéz volt, és jelenleg mindennél jobban gyűlöltem emiatt a biológiát és a hormonokat. Oké, hogy férfi, meg hogy most serdülök meg ez mindenféle fura dologgal jár, de hogy egy tanárt stíröljek csak azért, mert jó izmai vannak. Komolyan legszívesebben a fejemmel ütlegelném tovább a zsákot, csak hogy az ilyen gondolatokat ki tudjam verni amik teret akarnak nyerni. A végn mgé valami nyálzó zombit csinálnak belőlem, vagy tudom is én.

Képesség:
Felszerelés:

Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Testnevelés- és edzőtermek Empty Re: Testnevelés- és edzőtermek

Témanyitás by Cody Atkinson Kedd 14 Nov. 2017, 06:38

A lány magyarázatára Cody bólogatott. Ismeri az aktáját természetesen hisz bár nem diákok hátterének olvasása a hobbija, de mikor veszélyes feladatra vállalkozókról van szó akkor utánuk néz.
-Ha engem kérdezel jók is voltak azok. Manapság már nem lehet olyan ötletes történeteket találni. Meg mindent túl gyerekbaráttá és sterillé tesznek. Mindenbe kell egy másmilyen bőrszínű szereplő és mindkét nemnek szerepelnie kell. Meg néha fel is cserélik az eredeti szereplő nemét. Például abban az új Micimackóban. Mintha a gyerekeket érdekelné az ilyesmi. Csak egyszerűen tönkreteszik a történetet.
Na, ez a tipikus régen minden jobb volt szöveg, de Cody szerint régen tényleg minden jobb volt. A ki nem mondott kérdésre, hogy élvezik-e az itt töltött időt nem kapott választ hanem egy kérdést amin ha tudott volna akkor jót mosolyog.
-Már nem deszkázok és nem is BMX-ezek. Futni szoktam, meg a jövőben majd tervezek venni egy versenymotort. Egyébként viszont egy érett fiatalember vagyok, aki mikor nem a munkájával törődik és nem is sportol a családját látogatja. Elég szoros kapcsolatot ápolunk.
Aminek lehet az-az oka, hogy lupine-ok, lehet, hogy egyébként is így lettek volna. Ha a mutáció az oka akkor sem panaszkodnak érte. Ez egy pozitív ajándék. A lány megjegyzésére a súlyokkal kapcsolatban Cody felnevet.
-Egyáltalán nem. Egy elefántot lazán megemelek. A célom, hogy tíz tonna fölé menjek és sikerüljön a Hubble űrtávcső.
Mutánsként az embernek lehetnek kicsit extrémebb céljai mint az átlagos sportolóknak. A lány tekintetét nem veszi észre magán.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Testnevelés- és edzőtermek Empty Re: Testnevelés- és edzőtermek

Témanyitás by Serenity Szer. 15 Nov. 2017, 04:40

Alethea Faust
X-Diák
ÚJ ÉV - ÚJ HARCOK (szabadjáték)
TESTNEVELÉS- ÉS EDZŐTERMEK
Résztvevők: Cody Atkinson
- Amióta az Államokban vagyok nem igazán néztem rajzfilmeket vagy úgy bármi ilyesmi médiát. Mindig került jobb elfoglaltság. Edzés, festés vagy épp a házi feladatok és a tanulás. - válaszoltam egy vállrándítás keretében. Őszintén fogalmam sem volt, hogy mik mennek mostanában a tévében, és mit néznek a fiatalok. Voltak akik ezzel ütötték el az időt, amikor le kellett engedniük a gőzt, vagy hasonló, de nekem arra ott volt a festés vagy a skiccelgetés.
- Versenymotort? Az király! És az is, hogy ön egy érett fiatalember. - a mondandóm első fele talán egy kicsit több lendületet kapott, mint kellett volna, de nem igazán tehetek róla, hogy minden dolog, ami egy kis akciót, vagy nagyobb pörgést jelent, az megmozgatja a fantáziámat. Azért, hogy ne tűnjek túlságosan tuskónak igyekeztem menteni a helyzetet, bár nem kizárt, hogy azzal csak még jobban bizonyítottam ezt.
- Elefánt és Hubble űrtávcső? Komoly? Én meg örülök annak, ha a bőröndömet a taxiig el tudom cipelni nyáron. - igyekszem a szavaim alatt, hogy lehetőleg ne remegjen meg a hangom, majd mély levegővételekkel erőltetni nyugalmat magamra és tisztítani ki a fejemet. Egy elefánt emelgetése meg se kottyan neki. Most már biztos, hogy egész este meztelen férfi felsőtesteket fogok skiccelgetni.
Végül csak sikerült annyira helyrepofozzam magam, hogy folytathattam az edzést, bár meg kell hagyni, kicsit talán keményebb ütéseket kezdtem bevinni, mintegy így vezetve le a felgyülemlett energiákat. Azt hiszem messze megnyugtató, hogy nem valami hormonbeállítottságú képességem van, vagy hogy nem jöttem annyira zavarba, hogy visszafelé beszéljek. Az biztos jobban lefárasztotta volna, mint egy pocsék szóvicc.

Képesség:
Felszerelés:

Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Testnevelés- és edzőtermek Empty Re: Testnevelés- és edzőtermek

Témanyitás by Cody Atkinson Szer. 15 Nov. 2017, 07:01

- Én se sokat nézek, de amit igen az általában szörnyű szokott lenni. Előre sajnálom a bátyám gyerekeit. Szerencsére még egy évesek sincsenek. Nekik azt hiszem olyan műsorok vannak amikben színes formák vannak meg ilyenek bár nem értek hozzá.
Cody-nak nem kell még olyan kicsi gyerekekkel foglalkoznia. Meg ugye más gyerekeket általában könnyű lenyűgözni főleg ha valakinek kiskutyaszemei és aranyos fülei vannak. A megjegyzésre Cody kicsit felnevetett.
-Azért a motor jobban hangzik mi? Az ilyesmikért is megérte ide járni. Szinte mindent el tudok vezetni földön, vízen, levegőben. Ha lehetőséged lesz te se hagyd ki. Máshol szerintem nem tanítanak meg, hogy kell elvezetni például egy Blackbird-et. Bár robotpilótával is működik, de van benne valami izgalom ha te irányítod.
Bizony. Sport, nagy járművek és lövészet. Cody kedvenc órái ezekhez tartoztak. Meg ugye a veszélytermiek és önvédelemmel kapcsolatosak. Cody már akkor is és azóta is tele van energiával amit szinte muszáj neki levezetnie. Csak ugye számára ez nem olyan egyszerű. Egy kocsit olyan könnyedén kap fel mint más egy vekni kenyeret. A lány megjegyzésére bólint.
-A teleportálás is jó képesség. Őket bírtam mindig meg akik képesek a telekinézisre. Bár olyan mutációval én biztos ellustulnék. Ennek ellenére nagyon menők.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Testnevelés- és edzőtermek Empty Re: Testnevelés- és edzőtermek

Témanyitás by Serenity Vas. 19 Nov. 2017, 18:48

Alethea Faust
X-Diák
ÚJ ÉV - ÚJ HARCOK (szabadjáték)
TESTNEVELÉS- ÉS EDZŐTERMEK
Résztvevők: Cody Atkinson
- A mai technológiával nem nehéz ezt a problémát kiküszöbölni. Csak egy számítógép vagy házimozi rendszer és a megfelelő filmek, azzal kész is. - én is ilyeneken nőttem fel. Azt nézettek velem amit jónak láttak, és nem úgy érzem, hogy gondom lett volna belőle. Igaz bizonyos szempontból elég egyedi az én helyzetem is, de ez nem hiszem, hogy olyan sokat befolyásolna.
- Biztos lehet benne, hogy élek a lehetőséggel. Vagyis, akkor holnap tart egy Blackbird vezetés órát? - akaratlanul is széles vigyor került az arcomra a szavaimat követve. Nem adtam sok lehetőséget annak, hogy bevállalná ezt, de ettől még jó szórakozás volt kicsit húzni a tanár agyát ezzel. Végtére is azért vagyunk, mi jól nevelt és ügyes gyerekek, hogy a tanárok agyára menjünk akár pozitív akár negatív értelemben. Kinek mi jut, és mire képes.
- A maga határaival, de igen, érdekesnek mondható. Bár azt hiszem az én esetemben a sokkal specifikusabb teleportálást fogtam ki. Vannak akik szinte akárhova vagy akármikor tudnak teleportálni, van akinek még csak látnia sem kell, hogy hova kell mennie. Az én esetemben viszont a súly eléggé jelentős tényező. Például önnel nem nagyon tudnék teleportálással helyet cserélni, maximum ha sikerülne is, ön eléggé megsínylené a dolgot fizikailag. - közben abbahagytam a zsákkal való bokszolást és a táskámhoz lépve a kezembe vettem a vizemet és ittam belőle. A mozgás után jól esett, és legalább a torkomban levő szívemet is a helyére tudtam nyelni, így remélhetőleg a hormonjaim is lenyugszanak végre. Hacsak a tanár nem csinál valami olyat, amitől ismét az egekbe ugranak. Ilyen szempontból elég rossz tinédzsernek lenni.

Képesség:
Felszerelés:

Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Testnevelés- és edzőtermek Empty Re: Testnevelés- és edzőtermek

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.