Cody Atkinson

Go down

Cody Atkinson Empty Cody Atkinson

Témanyitás by Cody Atkinson Szomb. 05 Márc. 2016, 21:46

Név: Cody Atkinson
Egyéb név(i): Bolhás
Faj: lupine
Nem: férfi
Jellem: Vidám, optimista és közvetlen. Általában mindenkiről a legjobbat szereti feltételezni.
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: New York Bronx 1996
Kor: 31
Család: Robert Atkinson (apai nagyapa)
Thomas Burch(anyai nagyapa)
Linda Burch(anyai nagyanya)
Billy Atkinson(apa)
Sofia Atkinson(anya)
John Atkinson(bátyj)
Zack Atkinson(bátyj)
Devin Atkinson(öcs)
Chloe Atkinson(húg)
Foglalkozás: igazgatóhelyettes
Testmagassága: 181 cm
Testsúlya: 75 kg
Szeme színe: barna
Haja színe: barna(a bunda)
Bőre színe: barna(a bunda)
Különleges ismertetőjel: Szőrös test, kutyaszerű vonások. Fekete a pofája, az alkarja és a bokája. Szintén fekete foltok vannak a szeme körül. A tenyere és a talpa fehér. A farka mint a kutyáknak mutatja az érzéseit.
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek:

Életrajza:
Cody egy nagycsaládba született. Az anyja egyszerű embernő a szakmája orvos. Az apjától örökölte a kinézetét és a képességeit. Az ő szakmája rendőr. Cody harmadikként született a családba. Van két bátyja. Már kiskorukban is elég közeli kapcsolat volt a családtagok közt. Ennek egyik oka, hogy mindig nagyon sokan voltak, gyakran látogatták a rokonokat és gyakran voltak náluk is rokonok. Ezen kívül a természetes ösztön is segítette az összetartozást.  Észak Bronx-ban laktak és gyakran mentek el sétálni a természetbe. Ilyenkor volt, hogy horgásztak is. Cody vidám volt és kiegyensúlyozott. Biztonságos légkör vette őt körbe és nem is kellett soha semmiben nélkülöznie. Horgászott, voltak barátai, a bátyjai jól kijöttek egymással és a szülei is szerették őt és egymást is. Annyira is szerették egymást, hogy két évvel Cody születése után lett egy húga és ez után négy év elteltével, vagyis mikor Cody hat éves volt született egy öccse. Ezek az új családtagok felelősségre tanították Codyt. Ő is meg tanulta milyen bátynak lenni és vigyázni a fiatalabbra.
Az iskolában persze voltak gondjai mivel nem nagyon fogadták be. Elég nehéz volt neki. Gyakran elkezdett lógni. Mikor megalapult  akkor az X suliba ment tanulni. Az ottani hangulat igencsak ösztönző volt számára. Sok és sokféle emberrel találkozott, akik valahogy olyanok voltak, mint ő. Ez nagyon tetszett neki. A tanulmányaiból mindig jobban szerette azokat az órákat, amik izgalmasak voltak és nem valami elméletet tanultak. Eljárt lövészetre. A fegyverek és azoknak a használata tetszett neki. Ebben szívesen fejlődött. Elég jó eredményei is lettek. A harcművészetek is itt találtak rá. Először a muay thai-al ismerkedett meg. Az emberfeletti erejét és gyorsaságát itt tökéletesen tudta hasznosítani. Viszont a figyelmével mindig gondok adódtak, úgyhogy a tudása átlagos volt és csak a képességei miatt volt jónak mondható. Ez pedig zavarta őt és feltüzelte. Minél jobb szeretett volna lenni és minél többet meg tanulni erről a harcművészetről. Így talált rá a krabi krabong harcra is. Lőfegyver és pusztakezes harc mellé tökéletesen illett úgy gondolta. Viszont nem ez volt a fő ok, hogy elkezdte tanulni, hanem leginkább az, hogy jól nézett ki. Két kis furcsa kard használata vicces. Persze az iskolába nem csak ilyesmikkel foglalkozott. Szórakozott, is mint egy sima fiatal. Deszkázott, kosarazott, eljárt bulizni és fűzte a lányokat. Ugyanis minden harci tudása eltörpül a mellett, hogy rájött mire használhatja a kiskutyaszemeit. Ismert telepatákat akik mások fejébe bele tudtak mászni. Ő is sok mindent el tudott érni méghozzá nem is volt szüksége másra, mint a füleit hátra simítani és nagy szemeket mereszteni a meggyőzendőre. Mondhatnak akármit hasznos kis tudás. A lányok pedig szerették. Cody megdobogtatott pár szíves és össze is tört párat. Cserébe olyan is előfordult, hogy az ő szívét törték össze. Hát igen még ki kellett ezeket is tapasztalnia.
Az iskola elvégzése után harcművészeti viadalokon vett részt. Ehhez értett a legjobban, úgyhogy ezt folytatta. Voltak szép eredményei. Kialakított magának egy kis biztos rendszert. A lövészetet sem hagyta abba. Eljárt gyakran azt is gyakorolni nehogy kijöjjön a gyakorlatból. A családját is látogatta. Gyakran vacsoráztak együtt. Az egyik bátyja katona lett, a másik pedig építész. A húga és az öccse már nem tudta kijárni az iskolát mivel vpár évet halasztaniuk kellett. Ez, Xavier professzor halála és az egyre rosszabb mutáns ellenes hangulat kicsit megváltoztatta Cody-t. A sok támadás hatására ő is felvett egy támadó magatartást. Egyre nehezebbé vált a megélhetése is. Mikor a suli újra megnyitott akkor a két fiatalabb testvérével ő is visszatért oda. De mint tanár. Azt az állást biztosabbnak érezte, mint amit jelenleg végzett. Egy kis nyugalomban reménykedett, de az elkerülte. Egy súlyos vírus csapott le a világra. A közeli családját megkímélte, de sok rokona és barátja meghalt.  Abból, hogy az emberek elfogadóbbakká váltak a mutánsokkal szemben Cody semmit sem tapasztalta, mert ő megszakította a kapcsolatot az emberekkel. Azt viszont tapasztalta, hogy a birtokot felrobbantották és sok barátját megölték. Ezt a sok rosszat még az optimista és életvidám Cody se nagyon bírta. Eléggé tönkrement és a családja tartotta el.
Egészen a 2018-as szuperhumán regisztrációs törvényig nem is történik nagyon más Cody-val. Él napról-napra és kerüli az emberek társaságát. A családja próbál bele életet lehelni. Akkor megtagadja a regisztrációt hisz eleget szenvedett már az emberektől és ebben is csak egy csapdát lát. A családjából mindenki mást regisztrálnak csak őt nem. Ő terroristának lesz nyilvánítva és börtönbe kerül. Ott találkozik néhány régi baráttal. Az és a környezet ridegsége kicsit felébreszti őt. Az ottani rendszer kicsit visszahozza belé az életet.
Miután 2020-ban kiszabadul elhatározza, hogy elköltözik. A célpontja pedig Thaiföld. Ott főként az első pár hónapban elég nehezen élt meg. Meg kellett találnia a helyét, de sikerült. Azért utazott oda, mert úgy érezte, hogy szüksége van egy kis nyugalomra. Ezt a nyugalmat pedig jogosan úgy érezte, hogy New Yorkban nem találhatja meg. Ott azzal foglalkozott, amivel eredetileg is. Különböző viadalokon harcolt, de közben tanítványokat is fogadott. Megismerte az ottani kultúrát és az embereket is. A harcművészetekben teljesen kiforrott a tudása. Ott szokott rá, hogy folyton napszemüveget hordjon. Így kevésbé látszanak a foltok a szeme körül. Visszatért szép lassan a régi önmaga is. Ebben a legtöbbet Chirapa tette érte. Egy lány, aki segített neki beilleszkedni és elhelyezkedni. Szerelem is kialakult köztük és két évig együtt is voltak. Végül csendesen elváltak egymástól. Az kettejük közé állt, hogy Cody a jövőben vissza akart térni Amerikába és hogy mindketten másképp tervezték a jövőjüket.
Cody az érkezés után három évvel úgy dönt hazatér, de az ottani démonproblémák miatt úgy határozott mégis inkább marad. Azt remélte, hogy ez pár hónap halasztást fog jelenteni. Hát jó pár hónap volt, de sebaj. Hazaérkezett. Nem épp a legvidámabb kép várta otthon. Azért tartotta a kapcsolatot a családdal, még ha nem is látogatott haza és sejtette, hogy vannak problémák, de tényleg eléggé le voltak rombolva mind. A katona bátyja megsérült és az egyik karja fémből volt. Nem ez volt az igazi gond, hanem, hogy agyilag is eléggé megviselték őt a dolgok. Kicsit besokallt. Az építész legnagyobb gondja az volt, hogy a neje mert közben megházasodott terhes és házat kéne valahonnan szerezniük mert a jelenlegi nekik kettejüknek elég, de egy gyereknek nem megfelelő. A húga fásult lett és felvette azt a rossz szokást, hogy rikácsolt, ha valami nem tetszett neki. Hízott is és összejött valami barommal, akit szintén ő tartott el. Az öccse pedig közben elvégezte az iskolát és személyi edző lett. Hát, ha egy démonkatasztrófa után valamire nincs szükség, na, az a személyi edző. Nagyszülők Apai ágról egy, anyai ágról mindkettő, akik éltek elvesztették a lakásukat és Cody szüleivel éltek egy lakásban. Folytonos veszekedés, néhány anyagi probléma és a régi rend teljes hiánya fogadta otthon Cody-t. Egyből rájött, hogy rá ott tényleg nagy szükség van. Pár hónap alatt sikerült a családban valamennyi rendet hoznia. A húga pasija továbbra is egy ingyenélő, a katona bátyja továbbra is sokkal csendesebb és magába fordultabb, ahogy a szülők is együtt élnek apóssal és anyóssal, de a feszült hangulatot sikerült feloldani. Ez pedig fontos volt. Cody visszatért az X sulihoz mint tanár. Harcművészetet és nyelvet tanít a fiataloknak. Meg van elégedve az életével és újra boldognak és kiegyensúlyozott.

Képességei: - Kutya ember kinézet, karmok és fogak csontok töréséhez elég erősek
- 10 tonnás erő
- Fizikai ellenállás kisebb sebesülések ellen
- Fejlett érzékszervek
- Emberinél sokkal nagyobb gyorsaság
- Szerezhet másodlagos mutációt
- A lupine felismeri egymást szagról, hangról, kinézetről ha élőben találkoznak, szinte semmiféle álca nem fedi el őket.
A lupine nem csak érzékeli egymást, de ösztönös állati reakciójuk van egymás iránt, versengés az erősebb alfa hímek között, szexuális vágy a nőstényekben a legerősebb hím iránt és ösztönös nevelési és védelmezési hajlam az idősebb lupinokban a még fiatalok iránt (20-as évek elejéig számítanak fiatalnak a meddig képességeik mesterei nem lesznek).

Szakértelmei: Beszéli az angol, német és a thai nyelvet.
Gyakorlott muay thai harcos.
Gyakorlottan bánik a krabi krabong kardokkal.
Ismeri a Thai kultúrát.
Jól bánik a lőfegyverekkel.
Képes vezetni a z X suli járműveit.
Természetes szociális érzék.


A hozzászólást Cody Atkinson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 05 Márc. 2016, 22:22-kor.
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Cody Atkinson Empty Re: Cody Atkinson

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 05 Márc. 2016, 21:50

Elfogava, 2500$ kezdőtőkéd van. Egy adatlapot írj és utána mehetsz is a suliba Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Cody Atkinson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Cody Atkinson Empty Re: Cody Atkinson

Témanyitás by Cody Atkinson Szomb. 05 Márc. 2016, 22:10

Név: Cody Atkinson
Lakás/Létesítmény:  Ingyen lakás a kúriában.
NJK: 
Foglalkozás: igazgató helyettes
Munkahely:  Xavier iskola
Pénz: 1650$
Bevétel/hét: 500$
Eszközök: -
Felszerelés/fegyverek: 2 db krabi krabong kard
1 db 9 mm-es glock

Vállalat: -
Szövetség: X men
Törzshely, ahol megtalálható: Xavier birtok
Ismertebb szövetséges:
Ismertebb ellenség:

Felhasznált kreditek: -

Fennmaradó kreditek: 4

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Cody Atkinson Empty Re: Cody Atkinson

Témanyitás by Cody Atkinson Pént. 11 Aug. 2017, 01:14

Cody a Végsők látogatása és a lehangoló történelemóra után alaposan elgondolkozott. Ha van rá lehetőség akkor mindenáron keresztbe szeretne tenni ennek a Vanath-nak. Pontosan ezért belevetette magát a munkába, hogy minél többet megtudjon róla és beújított néhány drága eszközre amik talán megmenthetik a jövőben az életét. Ehhez pedig nem félt felhasználni a munkahelyi összeköttetéseit sem.

Vásárolt:
Többszörösen ellenálló speciális öltözék (bírja a magas hőmérsékletet, fagyot, véd az elektromosáramtól, golyóálló, saválló) 5000$
500-as Smith & Wesson 1100

Uzi géppisztoly 1100$
shotgun 2000$

maradt pénz: 29450$

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Cody Atkinson Empty Re: Cody Atkinson

Témanyitás by Cody Atkinson Szer. 27 Nov. 2019, 17:21

Eseménydús időszak volt ez az igazgatóhelyettes életében. Először is sikerült végre megvennie a régóta áhított versenymotort. Gyönyörű és Cody úgy süvíthet vele ahogy nem szégyell. A munkája alaposan megnőtt a kree-k érkezése miatt. Egyrészt mint suli igazgatóhelyettese, másrészt pedig mint az x-men vezetőhelyettese. Nem szereti a sajtót meg az ilyeneket, de neki is fel kellett időnként szólalnia. Kell az ilyesmi. Lelkesítés, meg a lakosság tájékoztatása mit érdemes veszélyes helyzetekben tenni(Amit amúgy nem fogadnak meg, hisz kell a szelfi...)hasonlók. És terepre is eljárt. Egyik küldetésen viszont mikor egy elszigetelt gyártelepen történteknek kellett utánajárni balesetet szenvedett. Váratlanul valami bűnözők találtak rájuk. Mint később kiderült a számítógépekről kellett nekik valami. Az ügy azóta is nyitva van. De az egyik támadó misztikus képességekkel rendelkezett és valami mágikus csapással eltalálta Cody-t. A többiek kimentették őt és ellátást is kapott, de kómába került. Hónapokig nem tért magához. Mikor mégis akkor meghatotta a sok aggódó és jobbulást kívánó üzenet, ami fogadta. Mint megtudta elég sok mindenből kimaradt míg aludt. A vizsgálatok kimutatták, hogy maradandó baja nem lett viszont mágiaérzékennyé vált. Ez utóbbi akár jó hír is lehetne, de mint megtudta megvan a maga veszélye. Könnyen kárt okozhat önmagában vagy másokban is. Szóval mindenképp tanulnia kell majd a használatát. Jelenleg a kórházból már kijöhetett és otthon lábadozik.

50 000 Kawasaki Ninja H2 versenymotor
2 kredit mágiaérzékenység

maradt pénz: 39 450
maradt kredit: 6Mágia ág: életerő manipuláció
Koncentrációval és megfelelő kézjelekkel lesz képes az életerejét használni és mágikus hatásokat létrehozni. Amennyiben túl gyakran használja az kimeríti a szervezetét és fáradtsághoz, ájuláshoz vagy a legrosszabb esetben halálhoz vezethet.
Egyelőre még nem képes varázslatokat létrehozni. Csak tanulja mit is jelent az, hogy mágia és hogy hogyan is kell használni az új képességeit.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Cody Atkinson Empty Re: Cody Atkinson

Témanyitás by Thorhalla Szer. 27 Nov. 2019, 18:58

Elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Cody Atkinson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Cody Atkinson Empty Re: Cody Atkinson

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.