Niteris

Go down

Niteris Empty Niteris

Témanyitás by Niteris Hétf. 16 Május 2016, 18:26

Adatok:

Név: Niteris
Egyéb név(i): Niteris Malburg
Faj: szimbionta
Nem: osztódással szaporodik...
Jellem: ember-barát, kíváncsi, HYDRA szimpatizáns
Személyazonosság: többnyire nyílt
Születési helye és idő: ismeretlen
Kor: ismeretlen
Család: 'Apja': Dr. Marwyn Meinhard Malburg
Foglalkozás: adrenalinszint-növelés
Testmagassága: változó
Testsúlya: változó
Szeme színe: fekete-fehér
Haja színe: hordozótól függ
Bőre színe: többnyire fekete
Különleges ismertetőjel: hosszú nyelv, csúf vigyor, HYDRA jel (hordozótól függ)
Repülési sebesség: hordozótól függ
Egészségi állapot/ betegségek: C-vitamin érzékenység, hő-érzékenység, bizonyos hangokra való érzékenység, hordozó nélkül haldoklik

Életrajza:
Niteris emlékei igencsak homályosak. Még azt sem tudja biztosan, hogy idézték-e, vagy laborban rakták-e össze, de mivel abban biztos, hogy sok időt töltött el egy laborban, az utóbbi sokkal valószínűbb. Talán az lenne a legjobb, ha nem is az ő szemszögéből néznénk meg a történetét, hiszen igencsak keveset tud róla. Niteris életére a legnagyobb hatással Dr. Marwyn Meinhard Malburg volt. Nem ő alkotta, hanem az AIM-től lopta, de jobban ismerte, mint bárki más. Dr. Malburg a HYDRA-nak dolgozott. Az igazat megvallva ötlete sem volt arról, hogy mi is a HYDRA, de legalább itt senki nem nevezte a találmányait morálisan megkérdőjelezhetőnek. Dr. Malburg ugyanis nagyon szeretett szörnyetegeket teremteni. A HYDRA egy viszonylag jól felszerelt labort biztosított neki, ahol az egyetlen apró feladata az lett volna, hogy megfejtse a különleges képességekkel rendelkező egyedek erejének forrását, és ruházza fel vele a HYDRA ügynököket. A legtöbben ilyenkor azonnal a szuperkatona-szérum lemásolásába kezdtek volna bele, de Dr. Malburg inkább a szimbionták átalakításával kísérletezett. Mindig is lenyűgözte, ahogy ezek a lények képesek voltak eltárolni magukban mások tulajdonságait. Nézzünk hát meg egy pár részletet az ő titkos naplójából, amit az ágya alatti meglazított deszka alatt rejteget, de persze rendszerint elküldi a felettesének:

1. „Bejegyzés (Niteris-project)
Végre megérkezett az első tesztalanyom. Első ránézésre valami nyafogó mutáns, de most ez is megteszi. Niteris jelenlegi állapotából mintát veszek, utána hagyom, hogy megbarátkozzanak.
Éjen a HYDRA!

2. Bejegyzés (Szimbiózis)
Nem értem, miért kéne dátumoznom a jegyzeteimet. Azt sem tudom, mi történik a laboron kívül, hogyan tarthatnám számon az idő múlását? Na, mindegy, térjünk át Niterisre. A szimbiózis remekül működik. Habár a Nyafogós (a mutáns) eddig semmi szokatlant nem mutatott, most mindenfelé savat köpköd. Ebből mintát is vettem, a vasat gond nélkül átmarja. Szerencse, hogy megerősített tesztkamrában tárolom őket, különben már rég megszöktek volna.
Éjen a HYDRA!

3. Bejegyzés (Fizikai változások)
Csak a kedvetekért megjegyzem, hogy körülbelül 1 hét telt el a legutóbbi bejegyzésem óta. Niteris és a Nyafogós erősebb köteléket alakított ki, már teljesen beborítja a testét. Ezen kívül nyelvet növesztett. Nagyon elragadó, mintha csak a fiam lenne. El is nevezem magam után Niteris Malburgnak. Kár, hogy meg akar szökni.
Éjen a HYDRA!

4. Bejegyzés (Filozófia)
Egyáltalán nem fecsegek sokat feleslegesen. Csak azt írtam le, amit feltétlenül szükségesnek találtam. Szóval azt hiszem, Niteris Malburg teljesen átvette az irányítást Nyafogós felett, és kimondottan agresszív lett. Egyszer, amikor szokás szerint az etetője bedobta volna a napi csokis kekszet (azt hiszem, ez a kedvence), felmászott a falon, és megpróbálta lerántani az etetőjét (ez nem sikerült neki, csak a kezét törte el. Kaphatnék másikat?). Ezt a képességet nem tudom honnan szerezte. Lehet, hogy nem ártott volna a leírást is elhozni vele együtt. Ma elkészült a biztonsági fülke, le is mentem beszélni vele. Nagyon megzavarodott szegény, nem tudja, hogy mi is ő, és hol van. Közöltem vele, hogy a neve Niteris Malburg. Ezzel viszonylag megelégedett.
Éjen a HYDRA!
(Ezt miért is kell mindig ideírni? Készíteni fogok egy hidrát is?)

5. Bejegyzés (Filozófia 2)
A kérésetekre elbeszélgettem vele a HYDRA jelentőségéről. Nem hiszem, hogy sikerült meggyőznöm, de azért rávettem, hogy tegye ki a HYDRA jelét a mellkasára. Nagyon fenyegetően néz ki vele. Pont mint az apja. Amúgy nem ártana, ha küldenétek egy leírást a HYDRA terveiről és filozófiájáról, mert már én sem tudom megválaszolni Niteris kérdéseit.
Éjen a HYDRA!

6. Bejegyzés (Filozófia 3)
Azt hiszem, sikerült meggyőznöm, hogy a HYDRA jó. Kösz a tippeket.
Éjen a HYDRA!

(…….)

123. Bejegyzés (Csapattárs)
Azt hiszem, egészségtelen kapcsolatot folytat a Nyafogóssal. Elkezdett összedolgozni vele az elnyomás helyett. Már nem is beszélnek velem annyit. Most mi legyen?
Éjen a HYDRA!

124. Bejegyzés (Szétválasztás)
Akármennyire fáj is ettől a szívem, le kell választanom Niterist a Nyafogósról. Túl messzire mentek, már megint szökni akarnak. Utoljára még követelték is, hogy engedjem el őket, és leszedték a HYDRA logót a mellkasukról. Szégyen…
Éjen a HYDRA!

125. Bejegyzés (Siker)
Igen, végre megcsináltam! Niterist sikeresen leválasztottam. Az elején mérges volt, de a remek technikámnak köszönhetően elfelejtette az egész esetet. És a legjobb az egészben, hogy a képességmásolás teljes volt (vettem is mintát). Röviden ráengedtem egy új tesztalanyra, és mind a falon mászást, mind a savköpést végrehajtotta kérésemre, sőt, még a gazdatestet is elhagyta a kedvemért. Emellett jelenleg apjaként tisztel, ismét kitette a HYDRA logót (vagy nem logó?). Briliáns, én mondom. Azt hiszem, kiérdemeltem az év alkalmazottja díjat. Szerintem, ha megkérném, harcolna is értetek.
Éjen a HYDRA!

126. Bejegyzés (?????)
Hogy értitek azt, hogy elviszitek? Még csak két képességet tárol. és ti máris terepre vinnétek? Hát elfelejtettétek, hogy megírtam a 42. bejegyzésemben, hogy mind a tűzre, mind a hangokra kimondottan érzékeny? Azóta sem láttam a mágust, akit ígértetek a probléma orvosolására (amit nem is csodálok, ezek a mágusok úgyis mind csalók). Az álcája sem tökéletes még, ruhákon kívül még mást nem másolt. Határozottan tiltakoznom kell! És nem árulom el, hogy hogyan töröltem az emlékeit, az csak feleslegessé tenne.
Éjen a HYDRA!”


Az ezt követő napon Dr. Malburg drasztikus lépésre szánta el magát. Bement Niterishez, és megpróbálta kiönteni az ablakon.
- Szabadság- kiabálta, de Niterisnek esze ágában sem volt távozni. Helyette visszamászott az üvegen, és egyesült Dr. Malburggal. Mivel tisztelte, nem vette át az irányítást, de ennek ellenére teljesen beborította, és szélesen elvigyorodott. Dr. Malbug kimondottan élvezte az esetet, szó szerin lenyalta a frizuráját, majd a táblájához rohant, hogy belekarmoljon egy két értelmezhetetlenül bonyolult egyenletet. Pillanatokkal később már az egész iroda romokban hevert. Ekkor valaki kopogott.
- Mr. Marwyn Meinhard Malburg, a szimbiontáért jöttünk- kiabálta be egy ismeretlen hang
- Dr. Malburg- morogták, és Niteris gyorsan sugárzás elleni védőruha alakot öltött, majd ajtót nyitottak- a nevünk Dr. Malburg. Sajnos egy kis baleset történt, Nem javaslom, hogy a közeljövőben bemenjenek.
Felettesei kifejezték elégedetlenségüket a helyzettel kapcsolatban, és rövidesen távoztak. A mérnök hamarosan jelezte, hogy az iroda ismét rendben van, és hogy a doktor hamarosan újra munkához láthat. Ezt követően Niteris és Malburg gyorsan összedobott egy újabb szimbiontát Niteris korábbi mintái alapján, majd kiszöktek, hogy gyorsan egy különleges képességekkel rendelkező egyedre tegyék át Niterist.


Képességei: Képességmásolás, ruhák imitálása (alapvető szimbionta képességek)
- örökölt képesség: falon járás: a legtöbb felületen meg tud tapadni
- másolt képesség: sav/méreg köpés: vasat átmarja, csak közvetlen harapás okozhat mérgezést

Szakértelmei: tesztek megoldása, képességek összeválogatása, hordozó elnyomása

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Igen

Megjegyzések: kedvence a csokiskeksz


A hozzászólást Niteris összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 19 Május 2016, 21:18-kor.
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Niteris Empty Re: Niteris

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 16 Május 2016, 19:45

1 apró hiba volt benne, az elején, ennyiért nem küldök privát üzit.
A SHIELD-től fix h nem lopták, mert nincs szimbionta pojectjük, se ilyesmi. Régen az AIM (az előző) gyártotta őket és 2017-ben engedte rá a szimbiket az East Side-ra, onnan származhat a tied. Ezt javítsd, ha kész lesz elfogadlak.
Ezenfelül Dr. Marwyn Meinhard Malburg előtörijét tedd ki a játékosi NJK-k közé, illetve ide egy adatlapot is írj egy új reagba Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Niteris Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Niteris Empty Re: Niteris

Témanyitás by Niteris Csüt. 19 Május 2016, 21:31

Adatlap:

Név: Niteris (Malburg)
Lakás/Létesítmény: nincs
NJK: nincs
Foglalkozás: tesztalany
Munkahely: Dr. Marwyn Meinhard Malburg laborja
Pénz: 0
Bevétel/hét: 0
Eszközök: -
Felszerelés/fegyverek: -
Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: -
Ismertebb szövetséges: Dr. Marwyn Meinhard Malburg
Ismertebb ellenség: -

Felhasznált kreditek: 0
Fennmaradó kreditek: 4
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Niteris Empty Re: Niteris

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 19 Május 2016, 21:49

Akkor így elfogava. Majd a gazdatested kap kezdőtőkét, Neked nem jár.
Mehetsz is játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Niteris Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Niteris Empty Re: Niteris

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 07 Nov. 2016, 00:05

Az Örök város c. kalandon való szereplésért megkapod ingyen NJK-nak dr. Malburg-ot, így kikerül a user kezéből. 3 kredites NJK-nak minősül. Kérlek a játékosi njk-k részen hozz egy topicot létre a karakternek és a korábban elfogadott karaktert másold be oda így jelezve, hogy ő már a Te irányításod alatt van.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Niteris Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Niteris Empty Re: Niteris

Témanyitás by Cerebro Csüt. 22 Dec. 2016, 00:02

A bannerversenyen történtek miatt (amit olvashatsz a topicban) 2 kreditet kapsz jutalmul kárpótlásként és a Te bannered kerül ki a nap folyamán az oldal tetejére.

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Niteris Empty Re: Niteris

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 11 Márc. 2017, 17:25

Rémálom utóhatás:
Mint minden karakternek neked is megjelent a testeden, a hátad közepén egy tetoválás, egyébként a "bőrödön" egy tetoválás, amit nem tudsz eltűntetn, amivel Rémálom úgymond avatárja lettél, ennek köszönhetően misztikusnak éreznek a mágiahasználók a későbbiekben.
A tetoválás:
Mivel meghaltál a kalandon a karaktered úgy ébredt, hogy erős mazoista hajlamai lettek, kívánja, hogy fájdalmat érezzen, ez legyen hang, tűz, vagy bármi más.
Az avatarságnak egy másik hatása is van, bárhova mész, bárki kerül 50 méter sugarú gömbben a közeledbe megfertőzöd és mindenki, aki így jár folyamatos rémálmokkal fog küzdeni mostantól.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Niteris Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Niteris Empty Re: Niteris

Témanyitás by Niteris Vas. 26 Márc. 2017, 21:39

Bővítés:
Az első sikeres bevetése után Dr Malburg úgy vélte, hamarosan megkezdheti a szimbionták tömeggyártását, ám ez egyelőre sajnos nem következett be. Így egyszerűen folytatta a munkáját, próbált rájönni, hogy hogyan működik a klyntar kaptárelme, de mivel egyedül Niterisen kísérletezhetett, csak halványan sejtette az ebben rejlő lehetőségeket. Egyértelművé vált, hogy a következő nagy áttöréshez több mintára lesz szüksége. Az első ötlete az volt, hogy kimegy az ŰRbe, hogy felkutassa a szimbionták hazáját, és korlátlan mennyiségű mintával térjen vissza. Erre a felettesei csak furcsa kifogásokkal reagáltak, így végül egy sokkal szerényebb tervvel állt elő. Találnia kell egy másik szimbiontát, hátha az eltérő génekből több információt nyerhet. Éppen ezért a megbízható internet segítségével hozzálátott a következő példány levadászásához.
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Niteris Empty Re: Niteris

Témanyitás by Thorhalla Vas. 26 Márc. 2017, 22:00

Írtam korábban is, hogy nem tud a karaktered a klyntar bolygóról, se semmi ilyenről, ugyanis nincs olyan szimbi a Földön, aki emlékezne arra a helyre és így annyit tudni, hogy az űrből származnak és pont, ez ugye Venom volt, az összes többi már a földről és azoknak is jelentős része az AIM klónozásokból.
De akkor maradtál a Hydra-nál, ez volt a lényeges jelen pillanatban nekem.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Niteris Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Niteris Empty Re: Niteris

Témanyitás by Niteris Szer. 09 Aug. 2017, 17:39

Niteris meghalt, és természetfelettiként tért vissza.

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Új külső:

Démoni alak:
A démoni alakban két méteres magassággal, 130 kilós tömeggel rendelkezik, bőre vörös. Karmai, éles fogai, szarvai vannak, és sárgán világító szeme.
Kép:

Emberi alak:
Egy idősebb, kopaszodó úr, kialvatlan szemekkel.
Kép:

Új képességei:
1. Képes akarata szerint egyetlen szempillantás alatt alakot váltani, így kedvére veheti fel a démoni formáját és az emberi testét. Démoni alakjában az emberi maximális erővel és gyorsasággal rendelkezik.

2. Démoni teste ellenálló, egyszerű pengék (kardok, kések, bármilyen acél fegyver) nem hatolnak át a bőrén. Ezen kívül a pisztolyok, és kisebb kaliberű géppisztolyok sem elég erősek ahhoz, hogy sebet ejtsenek rajta. Szupererővel nem rendelkező lények ütéseit szinte meg sem érzi.

3. Képes kilépni a testéből, és rövid időre megszállni másokat. Egyszerre egy ember felett tudja átvenni így az irányítást. Kifejezetten gyenge akaratú személyek (mentálisan képzetlen JK-k, és az NJK-k többsége) esetében az irányítást akár öt körig is fenn tudja tartani. Edzettebb, erősebb akaratú célpont esetén ez 2-3 körre csökken. A mentális védekezésben kifejezetten járatos célpontok akár egy kör után is lerázhatják magukról a befolyást. Amíg irányítja az illetőt, tudatába kerül az összes képességének, legyen az fizikai vagy mentális eredetű. Szinte bármit tehet a testbe bújva, de közvetlen módon nem okozhat benne kárt, és nem ölheti meg, vagy sodorhatod egyértelműen halálos helyzetbe. (Tehát nem ugorhat le vele egy házról, nem lőheti fejbe, de például megtámadhat vele valakit, aki sokkal erősebb, és akár meg is gyilkolhatja.) Amíg a megszállás tart, addig a saját teste élettelenül összerogyva fekszik. Ha három körnél nem tölt több időt egy megszállt testben, és magától távozik (azaz a maximális időtartam lejárta előtt), akkor újabb három kör után megint használhatja a képességedet. Ha viszont ennél hosszabb időt tölt egy testben, vagy a megszállt test elméje legyűri, és kidobja (azaz eléri a maximális időtartamot), akkor legalább egy órát kell várnia, mire megint használhatná a képességét.


A hozzászólást Niteris összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 13 Aug. 2017, 15:46-kor. (Reason for editing : Niteris)
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Niteris Empty Re: Niteris

Témanyitás by Niteris Kedd 28 Nov. 2017, 21:33

Niteris nehezen viselte a kiképzést. Túl sok kiabálással és értelmetlen aktivitással járt... Ettől függetlenül tagadhatatlanul jót tett neki egy értelemben. Számtalan orrba-vágás után lassan rájött, hogy a 'terpeszkedés és sok irányból támadás' többé nem elfogadható stratégia számára, valamint alapszinten megismerkedett a Hydra által kedvelt fegyverekkel. (Még a villanógránáttal is, pedig attól legszívesebben elmenekült volna. Ördögi egy szerszám...) Egyedül az elsősegélyoktatásról tudott elszökni, de időt nem nyert ezzel, mert hamar ráparancsoltak, hogy addig tanuljon meg vezetni.
Amikor viszont mégis akadt egy kis szabadideje, még rosszabb volt a helyzet. Amikor elkezdett utánajárni, el sem tudta volna képzelni, hogy ennyi istenségről talál majd információt. Mindegyiknek megvoltak a maga hóbortjai és kedvelt imádási formái... egy nagy halom hülyeség! Ahelyett, hogy tennének valamit Rémálom ellen, elvárják, hogy valaki imádkozzon hozzájuk. Számításaik persze bejöttek, Niteris igyekezett betűről betűre mindent betartani, amikor imádkozott. Bármire hajlandó lett volna azért, hogy véget vessen ennek a szörnyű állapotnak. Az istenek beperelésére ráér majd azután.

Adatlap:
Név: Niteris / Frederick Mare (új személyazonosság)
Foglalkozás: Hydra ügynök
Munkahely: Hydra
Pénz: -
Bevétel/hét: 700$
Szövetség: Hydra
Ismertebb szövetséges: Hydra ügynökök
Ismertebb ellenség: Rémálom, a végsők ÉS Alethea Faust (+ a Szellemlovas is, de az jelenleg nem megoldható)
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Niteris Empty Re: Niteris

Témanyitás by Thorhalla Kedd 28 Nov. 2017, 21:39

Elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Niteris Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Niteris Empty Re: Niteris

Témanyitás by Cerebro Szomb. 02 Jún. 2018, 12:42

A születésnapi "akció" keretében 1,5 kredit jutalmat kapsz.

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Niteris Empty Re: Niteris

Témanyitás by Niteris Vas. 08 Júl. 2018, 00:13

A Hydra ügynökök élete nagyon nehéz. Niteris majdnem minden nap órákig lófrált a közeli állatkertben. Csupa munka, és semmi szórakozás... Az leírások siralmasan egyszerűek voltak (mintha csak valaki gyerekbaráttá akarta volna tenni őket), maguk állatok pedig kívülről legalább annyira unalmasak voltak, mint belülről frusztrálóak.
Bizony, az utóbbi bevetésén félresikeredett megszállás után Niteris az állatvilág segítségével kívánta tágítani tűrőképességét. Olyan tökéletes rendszert alakított ki magának, amitől még a mélyen tisztelt doktor úr szeme is könnybe lábadt volna: A törzsfejlődésnek megfelelően végighaladt a legfontosabb állatokon, hogy minden eshetőségre készen álljon.
Ezen az alapon megjárta a denevéreket, sasokat, nyulakat és minden más állatot, ami valamilyen téren kiemelkedik az élővilágból. Olyan színeket, hangokat és szagokat tapasztalt, amik létezéséről eddig fogalma sem volt. Egyedül Rémálom megállításával nem haladt sokat...

// Éljen a powergaming! Very Happy //

//Bővítés: Utoljára Niteris sokkot kapott, amikor megpróbált megszállni egy lupine-t. Ennek a megismétlődét kívánom elkerülni gyakorlati alapon. (Tehát ha a megszállott egy érzékszerve sem sokkal fejlettebb, mint minden állaté, Niteris nem hányja el magát. Persze egy Daredevil még kikészítené Smile)//


A hozzászólást Niteris összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 08 Júl. 2018, 14:43-kor. (Reason for editing : Niteris)
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Niteris Empty Re: Niteris

Témanyitás by Thorhalla Vas. 08 Júl. 2018, 13:03

Ezt kifejtenéd bővebben, hogy mit is jelent egészen pontosan? És Tao-val egyeztess majd, hogy mire jutsz vele.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Niteris Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Niteris Empty Re: Niteris

Témanyitás by Cerebro Pént. 14 Szept. 2018, 09:41

Az idei kvízen Te nyertél, a jutalmad meg sajnos nem tud passzív lenni, ugyanis a második perc után migrénnel halódna emberek között a karaktered.

Auraérzékelés
Niteris új démoni képessége az auraérzékelés, koncentrálnia kell egy nagyon kicsit, hogy érzékelje mások auráját. A képesség látótávolásgon belül hat. Koncentrációval képes érzékelni mások auráját, így felfedni az esetleges láthatatlan ellenfeleket is. Ezzel képes a mágikus és egyéb lényeket megkülönböztetni egymástól, annak köszönhetően, hogy mindnek más-más az aurája. Azonban azok ellen nem használható, akik mágiával, vagy egyéb módokon leplezik magukat, ott csak a leplezettet fogja érzékelni.
A hatás hat körig tart, de bármikor meghosszabbíthatja közben, esetleg kikapcsolhatja, ha úgy akarja.

Az elején fogalma sincs a karakternek, hogy melyik aura mit jelent, saját magának kell rájönnie, kitapasztalnia mindezt.

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Niteris Empty Re: Niteris

Témanyitás by Cerebro Szer. 22 Ápr. 2020, 00:02

A tojáskereső versenyen elért eredményed alapján a kért jutalmat kapod, azaz Niteris alakváltása fejlődött (majd az aktuális kaland utánra):
- Azaz most már képes komolyabb ruhák alakját is felvenni és azok teljesen valódinak fognak tűnni. Nagyon részletes, mintás ruhát még nem,de olyanból, aminek nincs sokmillió kis részlete már bármilyet.

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Niteris Empty Re: Niteris

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.