Titkos bázis, Új-Zéland

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 3 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 07 Jún. 2014, 22:53

Résztvevők: Hershel Shepherd / Goblin, Joseph Soltzbauer (Raten), Daniel Long / Bérmajom és Reena Reynolds
Következő körváltás: 2014. június 12. (csütörtök)

Hershel könnyedén kiszámíthatta a kopogtatás után, hogy be lehet robbantani az ajtót, ugyan nem fog beszakadni, mert a falak végig erősítve voltak és nem minősültek gyenge pontnak, jó kivitelezés volt. Így egy lyukat lehetett robbantani az ajtón, utána pedig azt majd feszítéssel kinyitni. Bár ha megfelelő helyeken és több kisebb robbantást hajtanak végre, akkor egészen nagy lyuk robbantható rajta, amin beférhet az egység egyesével. Bérmajom üzenetét megkapta a fenti csapat és a választ is vissza tudták küldeni a mutánsnak.
- Értettük uram! – mondták a katonák válasznak.
A hat fő elindult, hogy a szintet azonnal biztosítsák, a többiek letérdelve, illetve állva vették fel a pozíciókat, hogy lefedjék a teljes területet. Mindenki más is nekiállt annak, hogy felszerelje a bombákat az utasítás alapján. Amennyiben szükséges még Reynolds is segít, ex-tengerészgyalogos révén ő is értett ehhez és tudott segíteni.
Odalent Bérmajom eltudta küldeni az üzeneteket és meg is kapta a választ, a másik őrnél egyetlen fegyver volt csak, annak a tára 13 golyóval tele. Ezek után, ha akart, akkor a folyosókon végighaladva még lát hat további tetemet végig tud érni a lépcsőkhöz és felmenni a felső szintre, ahol a többiek voltak. A folyosón levő őröknek is mind átvágott torka volt, vagy a mellkasuk átszúrva, tiszta és gyors profi munkával, de ezeknél nem volt fegyver. Szóval felérhetett a szintre, ahol megláthatta a Goblin által beállított csapatot, a folyosó végén a lezárt résznél pedig Goblin és Reena várakozott.
Ha Joseph-ék kimennek, egyébként hamar biztosítják a bázist, akkor visszaérnek a felszereléssel, amit Goblin hozatott velük.
Úgy 9 és fél perc múlva pedig minden készen állt a robbantásra, minden biztosítva volt, a felső szint immáron a benti AptB-t leszámítva Hydra irányítás alatt állt.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Titkos bázis, Új-Zéland - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 3 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by Bishop Szomb. 07 Jún. 2014, 23:59

Az ajtó megvizsgálása után megfelelőnek találom a robbantást is mint alternatívát. Sok katona hozott magával robbanószert, köztük én is, így elég nagy felületet robbanthatunk át, áttörve az ajtót. Ezen információk birtokában már valamilyen mértékben feleslegesnek érzem az embereket kiküldeni, vissza a kezdőponthoz a felszerelésért, azonban nem akarok semmit hátrahagyni, nem veszítünk azzal ha kimennek és visszajönnek, még fel is derítenek. Az ügynökök biztosítják a terepet és bár alig akarom elhinni, minden tiszta, a bázis ezen része teljesen ellenőrzés alatt áll, Bérmajom sem jelez semmilyen fenyegetést.
~ Ez túl könnyű. Talán az Árnyaktanácsa feladta a bázist és valamilyen módon elmenekült a legfontosabb személyeket és felszerelést magával víve, de erre nem látok sok esélyt. Rejtőzhetnek még az acél ajtó mögött vagy lehet az egész egy csapda. Különös ez a nyugodtság és a kis létszám a védők részéről.
Kivárom amíg mindenki visszaér, aki kiküldtem. Időközben kiadom a parancsot a robbanószerek felszereléséhez, amiben én is segítek, a detonátort, az elektronikával én helyezem el végül, szabályos módon, plasztik robbanószerekhez kellő módon.
- Jelentést, minden tiszta?
A beérkező válaszok után egy biztonságos pontra, megfelelő távolságra utasítok mindenkit, el az ajtótól, de még a bázison belül, az egyik oldalsó, félreeső részhez. Amennyiben biztonságos az Apt A vagy C jelzéshez, más esetben a bejárathoz. Ha belátható időn belül Bérmajom is megérkezik, akkor őt is megvárom. Az irányítót az egyik ügynök kezébe adom, magamban felkészülök és kiadom a parancsot a robbantásra.
- Jól van fiam, robbantás Három másodperc.
Ebben a pillanatban képek villannak fel előttem. Azonnal intek az ügynöknek, hogy álljon le. Ez nagyon nem tetszik.
-  Várjon ne! Visszavonva. Még nem robbantunk. Shepherd mindenkinek, haladéktalanul mindenki hagyja el a bázist, ismétlem hagyják el az épületet.
Én magam megyek hátul, utolsónak maradok, ellenőrizve, hogy senki nem maradt-e bent. A bejárat előtti részre várok mindenkit, a helikopter leszállóra. Itt adom ki újra az utasítást a robbantásra. Ha az interferencia miatt ez irányítóval nem lehetséges, marad a kábeles módszer. Tisztában vagyok vele, hogy túlreagálom, ezt szükségtelen rejtegetnem, vagy magyarázatot találni rá. Nyugodtan állok és várom a detonáció hangját. Ha valaki magyarázatot kérne, higgadtan válaszolok.
- A lövedékeik irreálisan nagy károkat okoztak becsapódáskor. A mi gránátjaink is egy bizonyos helyen jóval nagyobb területi sebzést okoztak. Nem akarok egy végzetes tévedést megkockáztatni. Még egy behatolás elfogadható veszteség az óvatosság javára.
Újra tervezek egy gyors, biztos behatolást, abban az esetben ha a robbantás sikeres. Az ajtón túl még kell lenniük ellenséges egységeknek, ez lenne a logikus, akkor őket is likvidálni kell és ha az osztag kint van, lépéselőnybe kerülhetnek a bent lévők.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 3 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by Danny Long Szer. 11 Jún. 2014, 15:22

//A két pisztolyos őrnek, akivel én harcoltam, mennyi volt a táraiban?//

A másik őrtől is elveszem a fegyvert, amiben van 13 töltény. Ezzel lehet kezdeni valamit. A rádió szerencsére most már működik, így sikerül is elérnem Goblint, aki megadja a pozíciójukat. Ezek szerint időközben sikerült bejutniuk, és nagy mértékben előrehaladniuk. Nem gondoltam volna, hogy ennyire gyorsan fog menni. Van valami rossz érzésem ezzel kapcsolatban. Elindulok feléjük, felfelé, közben az utasításnak és a józan észnek engedelmeskedve figyelem, hogy látok-e valahol mozgást, de úgy tűnik, Reynolds alapos munkát végzett. Jópár hulla mellett megyek el, mindegyikről látszik, hogy profi orgyilkos végezte ki őket egy mozdulattal. Gyorsan megérkezem a csapathoz, és semmiféle ellenállásba nem ütközöm. Ha a biztosító csapat átenged, a folyosó végén várakozó Goblinhoz és Reynoldshoz megyek, és egy biccentéssel üdvözlöm őket. A bázis nagy részét máris sikerült irányításunk alá valószínűleg főként Reynolds képességeinek hála. Ugyanakkor a kinti nagy erőkhöz képest aránytalanul kevés volt itt bent az ellenállás. Lehet, hogy csapda? Már csak az a lezárt terület van hátra, aminek ajtaját épp berobbantani készülnek. A robbanószer már fel is van szerelve, így a csapattal együtt visszahúzódom. Goblin már majdnem kiadja az utasítást a robbantásra, amikor végül meggondolja magát. Ezek szerint neki is támadt valami gyanúja, de nem tudom, hogy pontosan mire jöhetett rá, ezért megkérdezem:
-Miért?
A válaszát hallva eszembe jut, hogy az a golyó, amit az őr, akit megöltem a cella falába lőtt, szintén irreálisan nagyot robbant. Bólintok, és elindulok kifelé. Ha kirobbantjuk az ajtót, valószínűleg nem lesz szabad utunk odáig, úgyhogy minden verzió kockázatos, de megértem, hogy Goblin miért ezt választotta.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 3 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by King Raten Chromixen Csüt. 12 Jún. 2014, 01:10

Gond nélkül kimegyünk a terv szerint, és vissza is hozzuk a faltörőt. Épphogy beérünk, és mindenki felkészül a robbantáshoz – akkor minek az emelő? – amikor Sheperd hirtelen lefújja a dolgot, és mindenkit kiparancsol a bázisról. Azonnal cselekszem, és utasítom az ügynököket, hogy rendezett alakban, gyorsan, de azért körültekintően vonuljunk ki. Továbbra is fel vagyunk készülve bármilyen támadásra, viszont a parancsot minél hamarabb végre kívánom hajtani. Mivel a többiek az ajtónál álltak, most én vezetem az embereket, hacsak Bérmajom, vagy Reynolds nem akar leváltani az élen. Kint egyből biztosítjuk a terepet, bentről kifelé, és kintről befelé is védve mindent. Nagyjából elszórom az embereket, ha Sheperd nem ellenkezik, hogy ne legyenek könnyű célpontok egy rajtaütés esetén, mégis annyira közel maradjanak a bejárathoz, amennyire lehet, ha vissza kellene vonulnunk. Lehet, hogy túl óvatos vagyok, de abba még senki nem halt bele – míg egy felkészületlenül ért ember igen könnyen hagyja ott a fogát egy tűzpárbajban. Ez után várom a parancsot, és annak megfelelően helyezem át az embereket ha kell, illetve én is annak megfelelően veszek fel pozíciót. Az esetleges új behatolás alkalmával is mindent az utasítások szerint teszek.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 3 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 12 Jún. 2014, 10:16

Résztvevők: Hershel Shepherd / Goblin, Joseph Soltzbauer (Raten), Daniel Long / Bérmajom és Reena Reynolds
Következő körváltás: 2014. június 16. (hétfő)

Hershel kérdésére hamarosan meg is érkezik a válasz a többi katonától.
- Minden tiszta uram! – hallatszott a válasz.
A katona átvette az irányítót és feszülten várta a visszaszámlálást, amint az megkezdődött már kész lett volna lenyomni a gombot, amikor végül is Hershel megszakította azt, a férfi elvette a kezét a gombtól és feljebb emelte a kezét. A parancsnak megfelelően mindenki nekilátott egymást fedezve kijjebb menni.
Bérmajom felért és ekkor látta, hogy miért is ment gyorsan, idefent is minden tele volt holttestekkel, hasonló módon megölve mint a lentiek, Reynolds végezte ki őket, golyó ütötte seb senkin sem volt látható.
Végül is mindenki megérkezett kintre, Joseph szétszórta az embereit odakint, akik felvették így a védekező állást a robbantás pedig ki lett adva. Nem szólt nagyobbat, mint kellett volna, kint is csak az akusztika miatt lehetett hallani. Ám mielőtt kiadhatta volna Goblin a parancsot, hogy mindenki induljon befelé a betegeszöldes füstöt és ködöt, ami kezdett leerszkedni itt mindenki érzékelte. Ez minden műszaki és elektronikus dolgot teljesen összezavart.
- Utálom a mágiát – mondta halkan Reena. – A holtak fel fognak állni, ez ugyanolyan rituálé külsőre, mint amit a Kéz is használ!
És valóban tényleg ez történt a ködben alig látva a korábban megölt és hátrahagyott személyek mozogni és mocorogni kezdtek, majd lassanként felállni.

//Egy észrevétel, ma jutott eszembe, Reena-nak nincs kifestve az arca azóta, hogy elvittétek Japánból, csak a haja fekete, azt nem festette vissza az eredeti szőkére.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Titkos bázis, Új-Zéland - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 3 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by King Raten Chromixen Pént. 13 Jún. 2014, 10:15

Odakint felvettük az alap védekező formát, és Goblin parancsára megtörtént a robbanás. Hú de veszélyesnek tűnt. Sok hűhó semmiért. Mindegy is, hamarosan a saját szobám falát festhetem a bázisban, úgyhogy nem idegeskedek, ez a gondolat nyugtat. Meg az, hogy azért tudtam ma ölni. Mondjuk egy túsz jól jönne, akit kedvemre kínozhatok.
Eközben valami zöldes köd kezd leereszkedni, ami akárhogy is nézzük, nem jó előjel. Mármint, zöld színű köd – ez sehol sem lehet az. Reena is osztja a véleményem, amit szavak formájában közöl is, majd elmondja, hogy mivel állunk szemben. Sétáló hullák, szuper. Tehát ha valamit megölsz, azt megölheted többször is – erre már vigyorra rándul a szám, és meg is nyalom azt.
- Parancs? – nézek Goblinra, miközben jelzem az embereknek, hogy fokozott készültségben álljanak. Már ha tudom, és a kezemre nincs hatással a köd – ha igen, és ezt is összezavarja, mint a rádiókat, akkor valószínűleg elkezdek használhatatlanná válni. Sőt, az lesz a legjobb, ha a zárlatnak hála bekapcsol a hangfegyver, és saját magunkat szerelem le. Na, ilyenek miatt nem jó előjel a zöld köd.
Ezen kívül, amennyire tudom, követem a főnök parancsait, és próbálok annak megfelelően cselekedni.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 3 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by Danny Long Vas. 15 Jún. 2014, 15:25

A csapat kivonása rendben megy, és mindenki elfoglalja a helyét. Kissé feszülten figyelem az eseményeket, amikor Goblin végül kiadja a parancsot a robbantásra. A detonáció azonban pontosan úgy történik, ahogy normális körülmények közt várható, legalábbis, amennyire itt kint érzékeljük. Azonban mielőtt elindulhatnánk befelé, elszabadul a pokol. Természetellenes, zöldes köd ereszkedik le, ami teljesen megbolondítja a technikai eszközeinket. Reynolds felismeri, hogy mi ez, és egyáltalán nem biztató. Egy nekromancia-rituáléba csöppentünk. Tényleg túl könnyű volt eddig, de lehet, hogy ez most túl nehéz lesz? Viszont, ha ezt a varázslatot a Kéz használja, nem kizárt, hogy ők vannak a Tanács mögött. Van velünk lerendezetlen ügyük, úgyhogy nyilván örömmel irtanának ki mindannyiunkat. Közben a földön fekvő hullák lassan tényleg elkezdenek felállni. Csak tizenhárom golyóm van, és nincs kardom, amivel lefejezhetném őket. Nem valami biztató kilátások. Amíg Goblin parancsára várok, megkérdezem Reynolds-t:
- Ezeket is csak lefejezéssel lehet véglegesen kiiktatni, mint a nindzsákat?

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 3 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by Bishop Vas. 15 Jún. 2014, 23:07

A kiürítés időben megtörténik. Látom a kételkedést egyesek szemében, de biztosra kell mennünk, nem akarok egy olyan hibát sem megengedni magamnak, aminek a következménye súlyos lehet. Bérmajom végül kérdez, neki választ is adok. Soktzbauer elszórja az embereket, megfelelő felállásban. Reynolds készen áll mindenre, az ő képességeiben nem is kételkedem a látottak után. A robbanás megtörténik, nem irreális erősséggel. A tévedésemnek ezúttal kifejezetten örülök. De azt eddig is mindenkinek éreznie kellett és érezte is, hogy túl könnyű volt a bejutás. Valaminek még történnie kell. A zöld köd leereszkedésekor már tudom, hogy eljött a pillanat. Reynolds felé fordulok és végighallgatom. Azonnal lezárom a páncélom, és megpróbálok higgadtan gondolkodni.
~ Feltámadnak, mint a Kéz harcosai. Velük sem tudtuk felvenni a harcot számottevően, csak a túlélésért küzdöttünk. Ez itt nem elfogadható alternatíva. A fegyvereket kell a közelükből eltüntetni vagy időben elég nagy kárt tenni a fejrészben, levágni vagy szétlőni. Nem lesz elég időnk. Az, hogy nyílt terepen vagyunk kivételesen előnyös, bent ízekre szedhetnének minket az élőholtak hullámai.
Körülnézek és felmérem a terepet. Higgadt maradok és higgadtságom a katonákra is próbálom, ha más nem a hangommal, hangsúllyal és nemmel, ütemezéssel átadni.
- Mindenki készüljön. A messzebb lévő testeket robbantsák fel, a közelben lévők fejét vágják le, vagy lőjék teljesen szét, cafatokra. Végső esetben a fegyvereiket lőjék szét rajtuk, mellettük, rúgják el tőlük. Bármit meg kell tenni, hogy ne tudjanak tüzet nyitni miután felállnak. Négy fő figyeli a bejáratot, ha onnan érkezne támadás, a többiek szórt formációban maradnak és a kintiekkel foglalkoznak. Nem akarok összeszedetlenséget látni.
Miután kimondom az utolsó szavakat azonnal mozdulok. A hozzám legközelebbi testhez megyek, leütöm a földre a páncél keménységét használva, majd elkapom és megpróbálom a késemmel levágni a fejét. Ha erre nincs időm az energiafegyverrel próbálom szétlőni. Utána felkészülök a további eseményekre, esetleges tűzharcra. Fedezéket keresek előre, ahova be tudok húzódni a pusztító erejű lövedékek elől. Természetesen az ügynökök mozgását is figyelem, miként teljesítik a parancsokat, nem engedem meg, hogy elveszítsék a fejüket. Amennyiben Reynoldsnak van tanácsa, vagy más lépéseket tesz, hallgatok rá, neki van több tapasztalata ezen a téren.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 3 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 16 Jún. 2014, 09:47

Résztvevők: Hershel Shepherd / Goblin, Joseph Soltzbauer (Raten), Daniel Long / Bérmajom és Reena Reynolds
Következő körváltás: 2014. június 20. (péntek)

- A Kéz beültette a ninjáiba Rozsomák X génjét és onnan ered a regenerációjuk, akárcsak az enyém, ezért volt nehéz megölni őket. Ezek meghalnak, sima emberként újra. Amennyire tudom, ez rituálé és nem megy gyorsan – válaszolta Reena. – És halál után ugyanúgy megölhetőek az egyének, mint elette, a varázslat csak visszahelyezi a lelket beléjük és rendbe hozza a testet. Úgy vélem akkor kezdtek bele, amikor kint elkezdődött a támadás. Nem lesz idejük egy másodikra.
Mindenki emlékezhetett, hogy valóban volt azoknak a ninjáknak a Kéznél regenerációjuk és azért volt szükséges a fejük eltávolítása és hihetetlen mértékű roncsolása. Ezek az emberek úgy hulltak, mint a sima emberek. Ha igaz, amit Reena feltételezett, akkor valóban, ha most újra gyorsan megölik őket, akkor eltudják újra foglalni a bázist azelőtt, hogy egy esetleges második varázslat újra feltámasztana mindenkit.
- Adják oda Bérmajomnak a fegyvereimet! – adta ki a sima ügynöknek az utasítást a nő.
Amennyiben Bérmajom elfogadja az AK-t és a Glock-ot töltényekkel illetve a katanát, akkor az ügynök, akinek Reena azokat odaadta korábban, átnyújtja a mutánsnak. Mindenki belekezdett a harcokba, az ellenfélnek nem igen volt esélye, a Kéz ninjáival szemben, akik profin végig teljesen maguknál voltak ezek a harcosok megzavarodtak attól, hogy visszatértek az életbe a csapat a kintieket hihetetlen könnyedséggel mészárolta le újra anélkül lényegében, hogy magukhoz tudtak volna térni. Persze így egyértelmű lett, hogy a fő cél az az volt, hogy a bent vegyék vissza a bázist a lehető leggyorsabban, ami most sikerülhetett is, révén legalább ismét harminc, negyven fő lehetett odabent, akik visszatértek az életbe. Mivel a kintiek nem védekeztek és még épp csak tértek magukhoz sérülés és veszteség nélkül tudták a Hydra erői megölni őket és ahogyan Reena is mondta valóban senki sem kezdett regenerálni, vagy újra felállni a Kéz emberei bőven megtették ekkora már. A biztonság kedvéért ugyan levágták még mindenki fejét, és ezzel készen is voltak. Fegyvereket nem tudtak szerezni, mert minden ellenfélé eltűnt mire megtehették volna, füstté vált. Mire mindennel végeztek bentről hangokat lehetett hallani, de támadás és egységek nem jöttek ki onnan.
- Belső riasztó, nincs sok időnk uram mielőtt lezárják a bázist – fordult Shepherd-hez

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Titkos bázis, Új-Zéland - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 3 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by Bishop Kedd 17 Jún. 2014, 23:37

A testek teljes ártalmatlanítása és megsemmisítése vagy súlyos roncsolása megtörténik. Egy ember sem esik el, nem kerültünk nagy hátrányba, ráadásul a kinti rész ismét teljesen tiszta, nem kell a behatolás során egy esetleges hátbatámadástól tartani. Azonban az érmének mindig van egy másik, sokkal sötétebb oldala is. Kiparancsoltam mindenkit a biztonság miatt, de így a bent lévő feltámadó katonák újra visszafoglalhatják a bázist. A könnyen elért sikerek semmivé foszlanak az ujjaim között, újra kell kezdeni az egészet. Reynolds legalább hasznos információkat nyújt és a többiek is tudják a dolgukat. Most küldeném előre szívem szerint Smileyt, de ő már hallott. Kiadom a parancsokat a kinti terep biztosítására és végiggondolom a helyzetet.
~ Már van egy behatolási tervem, amikor használtuk az összes ellenfél éppen hallott volt. Heh, nevetséges ez a gondolat, éppen hallott. Nem látták mit csináltunk, az a terv még egyszer használható, de ezúttal veszteségekkel fog járni. Kockáztatni kell, különben csak veszíteni lehet és én hajlandó vagyok kockáztatni. Behatolunk, megpróbáljuk szétverni az erejüket, majd megkeresni a rejtett személyeket, akik a rituálét levezényelték. Egyszerűen hangzó munka, kemény megvalósítás.
Nem reagálok azonnal, pár másodpercig némán magam elé révedve állok, hirtelen oldalra kapom a fejem és intek a kezemmel, jelezve, hogy szólni fogok. Természetesen a halkabb megvalósítás érdekében a kommunikátort használom most is.
- Értettem. Az idő fogy sietnünk kell. Az előbbi behatolási tervet kivitelezzük most is kis kiegészítéssel. Ne feledjék, ezeket az embereket egyszer a Hydra már megölte, és megfogja még egyszer. Nem erősebbek most sem. Mint előbb, most is Reynolds ügynök vezeti a behatolást, őt követik akiket maga mögé vagy mellé rendelt, én is elől haladok. Az első folyosónál jobb illetve bal oldali szétválással fedezzük egymást. Most is szabályos, professzionális katonai mozdulatokat kérek. Benti részen használják a hő és elektromágneses érzékelőiket, a lézercélzókkal. A chipek most is jeleznek, a lézercsíkokat most is látnunk kell. Szét kell szórni a bent lévő közel három tucat személyt. Ezúttal ténylegesen le kell csapni rájuk. Bérmajom maga hátulról a lövész. Nekünk kell előbb lőnünk. Füstgránátokat lőjenek be az ajtón. Készüljenek a behatolásra.
Határozott hangon szólok és gyorsabban beszélek mint szokta. Spórolnom kell az idővel, ebben segít, hogy mindenki pontosan ismeri a terveket, nincs szükség túlmagyarázásra. Felveszem a kijelölt helyem, magam elé tartom az energiafegyvert. Bal oldalt viszonylag elől helyezkedek el, felkészülök a teljesen szabályos mozgásra, az elektromágneses és hőérzékelők által nyújtott cél szerint. Az optikákat korábban már ellenőriztem, de a lehető leggyorsabban most is megteszem. Megvárom amíg a füstgránátok aktiválódnak és kiadom a jelet a behatolásra. Egyenesen a fordulóig, onnan balra. Bármi is várjon bent, minden ellenséges mozgó objektumra tüzet nyitok, lehető azelőtt, hogy az nyithatna tüzet előbb rám. Ez most fájdalmasabb lesz, mint hittem, de más lehetőség nincs, szorít az idő. Bízom az embereim és saját magam erejében.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 3 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by King Raten Chromixen Csüt. 19 Jún. 2014, 22:27

A nő és a főnök beszélgetnek, miközben én a fegyvereimet ellenőrzöm - és közben persze szintén figyelek. Az elektromos műszerek megőrültek a füstre, de a kezem szerencsére nem tűnik rossznak, rendesen működik is, ami megnyugtató. Mikor megkapjuk a parancsokat, intek azoknak, akik korábban elől helyezkedtek el, hogy azonnal vegyék fel a pozíciójukat Reena és Sheperd oldalán, majd én is beállok az előbbi támadás során elfoglalt helyre. Ha az ügynökök profik, és követik maguktól is Sheperd parancsát, akkor hagyom, hadd tegyék a dolgukat, de amint akár csak egy másodperccel lassabban cselekednek, mint ami elfogadható, már egyből elfoglalom a helyem a parancsnoki láncban, és én adom ki a parancsokat - persze, csak ha így gyorsabb. Amint belőttük a füstgránátokat - amiben én is részt veszek, ha még mindig nálam van a gránátvető - felemelem a fegyverem, és a többiekkel együtt indulok meg. Felveszem a maszkomat is, amit magammal hoztam, hogy a füst ne akadályozzon a légzésben, illetve bekapcsolom a szenzorokat is, ha használhatóak, és nem zavarta őket össze a zöld köd. Ha bent vagyunk, mindenre lövök ami mozog, és nem mi vagyunk, vagy nem ordítja azt, hogy heil hydra.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 3 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by Danny Long Pént. 20 Jún. 2014, 01:52

Amit Reynolds elmond, kissé megnyugtat. Elég tehát egyszer végigmennünk a "zombikon" újra, ezt talán meg tudjuk oldani, pláne ha sikerül még azelőtt lecsapnunk, hogy feldolgozhatnák, hogy mi is történt. Amikor kiadja az utasítást, természetesen elfogadom a fegyvereit, bár az AK nem igazán az én stílusom, a Glocknak és a katanának viszont nagyon örülök. A gépkarabélyt és a kardot a hátamra akasztom, míg a pisztolyt a kezemben tartom a másikkal együtt. A kint levő, feltámasztott harcosok igen zavarodottak és fegyvertelenek, így nem is igen van szükség arra, hogy beavatkozzam. Nem akarom pazarolni a lövedékeimet. Amikor felmérem a helyzetet, elrakom a két pisztolyt, és az AK- val lövök néhányat, de főként a közkatonákra hagyom a rutinmunkát. A fő feladat úgysem ez lesz, hanem az újabb behatolás. Goblinnak természetesen máris van terve, erre mindig lehet számítani. Nem ellenkezem, hanem visszaváltok két pisztolyra, és a csapat mögé helyezkedem, hogy gyors és pontos lövésekkel tudjam segíteni a társaimat. Amikor bedobták a füstgránátokat, és megindulunk, az utasításnak megfelelően követem a csapatot, és igyekszem minél több ellenfelet kikatatni, amikor szembe kerülök velük, de nem lövök fölöslegesen, csak akkor, amikor tényleg szükség van rá.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 3 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 20 Jún. 2014, 10:10

Résztvevők: Hershel Shepherd / Goblin, Joseph Soltzbauer (Raten), Daniel Long / Bérmajom és Reena Reynolds
Következő körváltás: 2014. június 24. (kedd)

Reena bólintott Shepherd parancsára.
- Engedelmével uram, használnám a láthatatlanságot, önök úgyis látnak a hőérzékelőkön át – mondta. – A misztikus hatalmak ellen pedig a regenerációm közel sem olyan hatékony, mint a sima sérülések ellen. Nem szeretnék akció közben órákra kidőlni egy esetlegesen bekapott golyó miatt.
Amennyiben a férfi engedte neki azt, hogy láthatatlan legyen, akkor azonnal aktiválta a ruháját, így a társaság már csak hőérzékelővel volt képes követni. Ha nem kapott engedélyt, akkor az egyik pajzsot kérte el, hogy azzal haladhasson. Egyelőre még várakozott bármilyen állapotban is volt, majd a füst gránátok bedobása után indult el, a nyoma követhető volt és mindenki beért a folyosókra. Ami furcsa volt, hogy nem jött lövés, nem támadta meg őket senki sem. Ami így utólag esik le nekik, senkinél sem láttak fegyvert, akik itt bent hevertek és Reynolds sem tett említést róluk, ahol volt fegyver, ott Bérmajom összegyűjtötte azokat – a kintiek nem számítottak – de itt bent semmi. Mindenki szépen lassanként beért a folyosókra, de lőni nem kellett, amint végigmérték a terepet, semmilyen érzékelővel sem láttak senkit idebent. A folyosók üresek voltak, az úgy húsz-huszonöt megölt áldozatnak jele sem volt, továbbra is a vészfények világítottak és látható volt a távolban a robbantás helye, ahol Shepherd parancsa után az ajtó berobbant.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Titkos bázis, Új-Zéland - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 3 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by Bishop Hétf. 23 Jún. 2014, 02:10

Másodjára hatolunk be ellenállás nélkül, ez már nem véletlen. Két percet várok, nem többet a behatolás után és ha még mindig nem ütközünk ellenállásba, kiadom a parancsot az alakzatok megbontására. A helyzet több mint furcsa. Felmérem a terepet magam is, közben az esélyeket számolva.
~ Második behatolás, ellenállás nélkül, amikor sikerült kiszorítaniuk minket. Ez lehet ismételt csapda, de erre kisebb az esély, ilyen rövid idő alatt az erőiket vagy egy védett helyre vonták össze, vagy egyszerűen kimenekítették. Az utóbbi alternatíva a legvalószínűbb, ezek szerint az tanácsnak ezzel a bázissal még nincs vége, kell lenni máshol is központjuknak.
Miután magam is teljesen, elméleti és tényleges síkon is elemzem a helyzetet nyúlok csak a kommunikátorhoz. Még mindig bennem van az érzés, hogy ez túl könnyen ment, de nem akarom, hogy ez a beszédemen is érezhető legyen.
- Shepherd mindenkinek. Az ügynökök váljanak szét és kutassák át a helyet. Biztosítsanak minden termet, minden sarkot, vizsgálják át az alsó szinteket, tudni akarom, ha van itt még bármilyen ellenséges személy. Két ügynök marad az ajtónál, kettő jön velem. Soltzbauer maga maradjon itt és figyelje, irányítsa a műveleteket, még egy az előbbihez hasonló meglepetés nagyobb károkkal járhatna. Reynolds és Bérmajom, jöjjenek velem, két ügynök fedezetében biztosítjuk a kirobbantott ajtó mögötti AptB részt. Vége.
Megvárom, amíg mindenki mozdul és nekilát a parancs végrehajtásának. Időközben ellenőrzöm a fegyverem, ha kell újratárazok. Remélem ezúttal minden rendben fog menni, teljesen kitisztítjuk és biztosítjuk a bázist. Ha Bérmajom és Reynolds megérkeznek vagy már felállnak megyek előre. Megvizsgálom az ajtót, ha elég nagy a rés a behatoláshoz, akkor a páncélzatom védelmében előre megyek. Szabályos módon mérem fel a terepet és keresek bármilyen ellenséges egységet vagy csapdát. Gyakorlott, gyors módon akarok végighaladni a feltáratlan részen. Ellenségre azonnal tüzet nyitok, de nem meggondolatlanul, nem halálos sebek okozására törekedek. Egy fogoly is sokat jelenthet ebben a helyzetben. Nem számítok különösebb ellenállásra, ha mégis olyannal találkozok odabent, ami jóval erősebb a kezelhetőnél, fedezékbe húzódok és azonnal egy sokkológránátot hajítok a veszélyforrás felé, természetesen ha arra az hatással van. Ha nincs veszély, egyszerűen végigjárom a termeket.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 3 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by King Raten Chromixen Hétf. 23 Jún. 2014, 23:23

Ahogy behatolunk, gyanús, hogy semmilyen ellenállásba nem ütközünk. Folyamatosan attól tartok, hogy ránk rontanak, és lemészárolnak minket, ezért feszült vagyok. Továbbra is lövésre készen állok, hogy a legkisebb gyanús mozgolódásra tüzet nyissak. A Kéz ninjái tökéletesen szedtek le embereket a semmiből, és ez azóta is óvatosságra int. Mikor meghallom a főnök hangját a kommunikátoron, szinte összerezzenek a hirtelen hangra. Túl feszült vagyok, lazítok egy kicsit magamon. Nem lenne jó, ha megijednék, és tüzet nyitnék.
- Soltzbauer. Vettem. - mondom halkan és tömören, majd megfordulok, és irányítani kezdem az ügynököket. Ha parancsaimnak megfelelően történik minden, akkor lassan, módszeresen kutatnak át mindent, kis csoportokban, gyorsan, és tisztán. Fedezik egymást, és nem hagynak ki egyetlen sarkot sem. Legalább egy embert magamnál tartok, hogy fedezzen a tágas folyosón, míg a többiek átfésülik a helyet. Nem megyek utánuk, de ha problémába - azaz ellenségbe- ütköznek, akkor beküldöm az engem fedező tagot is, hogy segítsen nekik. Én inkább azért maradok itt, hogy egyrészt könnyebben irányítsam a műveletet, másrészről - bár parancsom nincs rá - fedezem Sheperedék seggét is innen kintről, hogy ne támadhassák őket hátba.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 3 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by Danny Long Kedd 24 Jún. 2014, 01:53

Befelé haladva még mindig nem ütközünk ellenállásba, de a hullák eltűntek. Ezek szerint valamiért visszavonták az erőiket. Ebből az következik, hogy valószínűleg a feltámadás sokkja ellenére tudtak szervezetten tevékenykedni, és könnyen lehet, hogy azóta már újra felfegyverezték őket és beállították a belső rész védelmére. Ott komoly ellenállásra számítok. Goblin rögtön ki is adja az utasítást a hely átkutatására, engem pedig Reynolds-szal együtt magához hív. Nem meglepő módon a központi rész felé indulunk, de az erőt, amit viszünk kicsit kevésnek érzem. Figyelmeztetem is a vezetőnket:
- Ha a központi rész nem csak a rítus miatt volt fontos, akkor valószínűleg oda vonták vissza az erejük nagy részét. Legyünk óvatosak, és előbb ellenőrizzük a terepet, hogy nem kell-e több ember.
Bárhogy is mozdulnak a többiek, én nagy ellenállásra számítva, óvatosan haladok, jobb félni, mint megijedni alapon. Mindkét kezemben pisztoly van, amikkel ha ellenféllel találkozunk rögtön pontos fejlövésekre törekszem, azonnal tüzet nyitva, amint észreveszem őket, közben pedig ha tudok, fedezékbe vetődöm, vagy inkább fedezékben maradok. Ha Goblin a páncél védelmében előre halad, akkor ő valószínűleg felfogja az ellenséges tűz jó részét, így nekem csak fedeznem kell. Ha nem ütközünk nyilvánvaló ellenállásba, akkor is körültekintően haladok, de nem maradok le a többiek mögött.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 3 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 24 Jún. 2014, 09:58

Résztvevők: Hershel Shepherd / Goblin, Joseph Soltzbauer (Raten), Daniel Long / Bérmajom és Reena Reynolds

A következő két percben sem történt találkozás az ellenséges erőkkel, így a csapat és az ott levő katonák több felé szakadtak. A katonák nekiálltak biztosítani a terepet Joseph és Hershel parancsai szerint. Minden tiszta volt, sehol sem a feltételezett élő ellenség, sem pedig akit a csapat, illetve Reena megöltek már. A berobbantott rést megvizsgálva könnyedén be lehetett jutni a központi részbe, de az is üres volt, csak a földön látszott egy hatalmas mostanra már kifakulóban levő rúna. Vöröses fényben izzott és ez halványult folyamatosan, mire odaért a hármas már nem is látszott. A hely is üres volt, sehol senki, a vészvilágítás és energia miatt azonban a számítógépek idebent működtek. Azokon egy üzenet volt látható: „Adatok törölve”. Ha megvizsgálja valaki a számítógépeket és a rendszereket, minden létező üzenetet, adatot töröltek a szervezetről. Az ellenség pedig nem tért vissza, amikor Shepherd kivonta az erőit a robbantáskor és a visszavonulás is lassabb volt az Árnyak Tanácsának volt elég ideje arra, hogy elmeneküljön. A bázis sértetlen nagyjából és semmilyen hátramaradt meglepetés nem volt itt, a Hydra elfoglalta a bázist, ami ettől kezdve az övék volt. Noha szereztek még egy ellenséget, de egy jól védhető és jó technológiájú, helyzetű bázist szereztek maguknak viszonylag elhanyagolható veszteségek mellett. A feladatot maradéktalanul hajtották végre.

Vége.
(Epilógusok a nap folyamán)

Következmények:
Mint mindenki eddig is, megkapja a fejenként 1 millió dollárját.
Ez a bázis lesz az e világi Hydra bázis ezentúl, így valószínűleg a csapat a legtöbb idejét itt tölti majd ha akarja persze, ha nem, akkor a világok közt ugráló főbázison is lehetnek.
Smiley… mivel Sarah mondta, hogy szeretné őt, ha Shepherd szeretné azt, hogy újra a csapatban legyen, akkor korábban vett mintákból klónozzák, mert most nem maradt miből venni. Nyers klón, emlékek és külső behatások nélkül, és első szintű a képességgel és persze a 3 kreditet ki kell fizetni érte.
Illetve Hershel megtudja, gyanúját eloszlatva, hogy Reena-t nem kémkedni helyezték a csapatba, hanem a nő maga kérte, hogy had lehessen a csapat tagja.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Titkos bázis, Új-Zéland - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 3 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by Thorhalla Kedd 24 Jún. 2014, 12:08

A Hydra felemelkedése 4: Néha a kígyó is alszik epilógusok

Epilógus 1. – Ismeretlen helyszín
Az Árnyak tanácsa sikeresen megmenekült és el tudott menekülni a bázisuk elfoglalása után. De voltak még bázisaik, az egyik ilyenre húzódtak vissza, hogy a sebeiket nyalogassák és felkészüljenek. Nem akarták ennyiben hagyni a dolgot, hogy ily csúfosan vesztették el a területüket és mindent, amit ott elértek. Noha sikeresen megsemmisítettek minden adatot úgy, hogy ne lehessen helyreállítani, de azért voltak veszteségeik, akik kint estek le. A tanács tagjai, akik közül senki sem hullt el, mert végig biztos helyen voltak most az új bázisuk tanácstermében ültek össze.
- Ezt nem tűrhetjük el szó nélkül – szólalt fel egy férfi.
- Valóban, gyűjtsétek össze minden emberünket, a Hydra megfizet azért, amit tett!

Epilógus 2. – San Francisco
Az Álmodó, legalább is ezt a nevet kapta a Dél-Amerikában az X-men által megtalált Celestial. Sokáig úgy tűnt, hogy teljesen inaktív és alszik, ám az egyik napról a másikra eltűnt. Nem ment messzire, csak annyira tűnt el, hogy nem sokkal később feltűnjön San Franciscóban. Oda ereszkedett le az égből, azóta tudósok, kutatók vizsgálják, de az Álmodó újra álomba merült és ismét mozdulatlan, inaktív lett. Két nappal a Celestial városba érkezése után kezdődtek az első rituális gyilkosságok, egy Celestial hívő szekta tagjai követték el, akik fel akarták ébreszteni az entitást. Magukat pedig Alvóknak nevezték el.

Epilógus 3. – Washington, Fehér ház
Apokalipszis lovasainak támadása után, illetve a Sherrill-i események miatt különleges sajtótájékoztatót hívott össze Norman Osborn az USA elnöke. Mélységes együttérzését nyilvánította ki a Sherrill-i események miatt, hogy ideáig fajultak az ügyek, hogy nem volt más lehetőség, mintsem lebombázni a kisvárost. De nem ez volt a fő tárgya a sajtótájékoztatónak.
- Biztonságos Amerikát ígértem a megválasztásomkor az állampolgároknak. Egy újabb lépést teszünk azért, hogy mindazt elmondhassuk, hogy erre is nagy lépéseket tettünk! Ezennel szeretném bemutatni minden állampolgárnak azt, hogy mi fogja a védelmüket szolgálni. Az őrszemek legújabb generációja, a MARK IV-es! Az összes korábbi őrszem pozitív tulajdonsága egyesül ezekben a gépekben. Most már sokkal nagyobb biztonságban lehetnek, hiszen ezek is ott lesznek a közelben, hogy megvédjék önöket! Ugyanez vonatkozik a Xavier iskolára is, öt őrszemet bocsátunk a rendelkezésükre, hogy megvédhessük a különösen nagy veszélynek mutáns gyermekeket, hogy az ország jövője biztosítva legyen.
Őrszemek 1
Őrszemek 2

Epilógus 4. – Cabal tanácskozás
A Cabal titkos tanácskozásán most is mint általában minden, mind a négy résztvevő jelen volt. A téma főleg Apokalipszis és a Hydra volt, mint általában mindig. Közel sem kecsegtetett jól a résztvevőknek az, hogy feladta az Asgard elleni haditerveit a mutánsisten. Mindenki tudta, hogy ezek után először az USA fog következni és az X-men, mert a gyermek oda került, aki miatt háborút indított volna Asgard ellen.
- Ott vannak az őrszemek, nem sokkal ezelőtt úgyis arról szólt Mr. Osborn, hogy megvédhetik Amerika népét. Apokalipszis köztudottan gyűlöli az embereket s őket is kiirtaná. Egy megelőző csapással bizonyíthatná, hogy országa biztonságban van, még mielőtt ő teszi mindezt s megöli magát.
Osborn elgondolkodott, ő is tudta, hogy nem sok választása van, mintsem ezt tenni.
- Az Angyalok az őrszemekkel együtt megteszik, amit kell – jelentette ki.

Epilógus 5. – AIMville, New York
Egy tudományos konferencia volt AIMville-ben, ahol igencsak sokan megjelentek, már csak azért is, mert a cég egy hatalmas bejelentésre készült. Maga Johanne Jones Tao is, az AIMville Corporation vezérigazgatója is itt volt és ő készült a bejelentésre.
- Tisztelt hölgyek és urak! Ezennel szeretnék egy fontos bejelentést tenni. Mindenki emlékszik a 2019 májusában történt eseményekre, amikor a Loki Laufeyson vezette AIM majdnem kiirtotta a világot. Ghost nagyúrról pedig kiderült, hogy soha sem volt gonosz, csak felhasználták. Azóta mindenki rettegi az AIM nevét, de! Mi itt az AIMville-nél mindig is azon dolgoztunk, hogy elfeledtessük önökkel a katasztrófákat, amiket Loki okozott. Mára a világ elég érett, hogy elfogadja azt, ami jön. Az AIM eddig is működött, újraalapult évekkel ezelőtt, titokban dolgozva AIMville mögött, közös munkatársakkal, az önök és az emberiség megsegítésére. Ma azonban egy újabb lépést teszünk meg, a vezetőség egyhangúan döntött úgy, hogy nyilvánosságra lépjünk és létrehozzunk egy új országot, ahol a tudomány és az emberiség segítése az elsődleges. Mától az AIM és az AIMville Corporation egy és ugyanaz, a mai naptól, amire az ENSZ is áldását adta AIM Birodalom néven vonul be a köztudatba. AIMville elszakad New Yorktól, mától önálló városállam vagyunk a város szívében. A Birodalom fővárosa és területe a Karib-szigetvilágra terjed ki és minden AIMville-s gyár, telep, ami szerte a világon van konzulátusként is funkcionál tovább. Az országunk fővárosa Barbuda szigete, illetve az itteni AIMville is ugyanilyen funkciót lát el. Minden dolgozónk és családja állampolgárságot kap, így örömmel jelentem be, hogy az országunk lakossága 6.234.562 főt számlál.
A szavait leginkább néma csend és döbbenet fogadta a sajtótól, az AIMville munkatársai felállva tapsoltak.
- Az országot a Felső tanács fogja irányítani, melynek a tagjai:
Az A.I.M. Felső tanács legfelsőbb vezetője – Johanne Jones Tao
A tudományok minisztere – Philip Ryan
Az egészségügyi miniszter – Dr. Bryant Strongholl
Közigazgatási miniszter – Veronica M. Averie
Oktatási miniszter – Ghost nagyúr
Védelmi miniszter – dr. Erwin Vayne
Az államtitkár, avagy az Állam minisztere – dr. Zield Jones
- Hölgyeim és uraim, egy új korszak kezdődik!


Epilógus 6. – Japán negyed, New York
Japán negyed, a Kéz tulajdonában van már igencsak régen, itt él Matsumoto is, a Kéz jelenlegi vezetője, aki korábban kiesett a Hydra köreiből és a volt emberüket, az AIMville-t, AIM-et és mára az AIM Birodalmat vezető Johanne Jones-t vették fel a helyére. Azóta nem igen volt lehetősége Matsumoto-nak arra, hogy újra megszilárdítsa a hatalmát. Eddig. Nem sokkal korábban Thorhalla egyik embere kereste fel a férfit, hogy az istennő eljön majd hozzá, emlékeztetve arra a japánt, hogy a férfinak van egy adóssága a nő felé. Igazából szerencsésnek mondhatta magát, nem azt akarta az istennő behajtani. Thorhalla egy Pokoltűz Klub jellel ellátott aktát tett le a férfi elé.
- Ezen pillanattól kezdve ön a Belső Kör Fekete futója – szólt az istennő. – S New Yorknak szüksége van valakire, ki összefogja a maffiát. Mától ön a város Kingpinje, a feladata, hogy a nemrég kitört maffia háborúnak, s természetesen az is, hogy információkkal lásson el mindarról, mi a városban történik.

Epilógus 7. – X-men bázis és iskola, Salem Center
A múzeumban történtek után úgy döntött Serena és Gabe, hogy a legjobb az lesz, hogyha az iskola elköltözik mielőtt atrocitás érné őket hála annak, hogy sokmillió dolláros kárt okoztak a diákok a támadás során. Az újságok egy része rájuk kente a dolgokat őket befeketítve. Osborn készségesen küldött öt őrszemet az iskola védelmére, ezekkel a szavakkal, hogy a fiatalság igencsak fontos. A Price és Wright család megvásárolta a korábbi Xavier birtokot Salem Center határában és készségesen az iskola rendelkezésére bocsátották. Stephanie Miller, Wanda Maximoff, Harcimadár és Jonah Wright segítségével, az erejüket felhasználva az egész iskolát birtokostul, épületekkel mindennel a régi Xavier birtokra teleportálták. Brooklyn-ban a korábbi kúria helyén egy hatalmas park jelent meg azok után, hogy az iskola eltűnt onnan.
És még volt egy eredménye a történteknek, Osborn „ajándékától”, amit az iskola, a tanárok és az ott tanulók védelmére küldött attól nem lehetett megszabadulni. Noha az iskola területére és a légterébe sem tudtak bejönni a védőmágia miatt, de magasan jól látható helyen az öt új típusú őrszem ott lebegett a birtok négy sarkán és közepén.

Epilógus 8. – Akkaba Metropolisz, New Jersey
A lovasok visszatértek a Metropoliszba, Tao pedig a két zsákmányolt diákot vitte Apokalipszis elé. Amint letette őket érezte magát furcsán.
- Ez meg mégis mit jelentsen? – kérdezte a mutánsisten.
Amikor Tao lenézett látta meg, hogy nem két diákot tett le ura elé, hanem két nagyobb törmelékdarabot. Üres kézzel tértek vissza a diákvadászatból. Valamilyen oknál fogva a két lovas végül is megúszta büntetés nélkül, de Apokalipszisnek volt egy kijelentése mindezek után:
- Ettől a pillanattól kezdve a háború nem Asgardiak az ellen folyik, hanem az X-men ellen.

Epilógus 9. – Sherrill romjai, New York állam
A bombázások és a hely felégetése után a helyből nem sok maradt, az ott élőket mind egy szálig halottnak nyilvánították. Az ügyet visszavette az amerikai kormány a SHIELD-től, révén szó sem volt itt terrorizmusról, ez nem tartozott rájuk. A helyből lényegében semmi sem maradt, közel háromezer-ötszáz fő halt meg itt, vagy az élőholtak, vagy pedig a bombázások miatt. Egyetlen ép ház sem maradt meg, a tűz pedig mindenkit elhamvasztott, ez állt a hivatalos jelentésekben is. Hajnalodott, a speciális védőöltözetben levő szakemberek éppen a helyet vizsgálták át, hogy tényleg minden odaveszett-e. Jócskán távolabb voltak már mindentől, amikor az egyik épület romjai alatt mocorgás támadt, senki sem észlelte, a kövek megmozdultak és végül a törmelékek és deszkák alól ez kéz nyúlt ki és görcsösen ragadta meg az egyik nagyobb deszkát.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Titkos bázis, Új-Zéland - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 3 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by Niteris Pént. 11 Nov. 2016, 18:03

SOROK RENDEZÉSE

Niteris sokáig azt hitte, hogy nincs is rosszabb, mint felébredni egy 65 millió éves hibernációból. Természetesen ilyenkor még nem vette figyelembe, hogy a hibernáció okozta besűrűsödés össze sem hasonlítható egy felrobbanással, ahogyan az ébredés sem hasonlítható össze egy újraélesztéssel. Napokig tartott, míg teljesen rendbe jött, még a folyamatos csokis keksz  fogyasztás mellett is, ami egyébként más körülmények között akár kellemes is lehetett volna.
Most azonban teljesen más gondjai voltak. Először is a Hydra tudomást szerzett róla, és immáron hivatalosan is nekik dolgozott, már ha lehet ezt így mondani. Ez alig jelentett valamit, hiszen miután beszámolt a Végsőkről, szinte teljesen figyelmen kívül hagyták. Másodszor pedig ismét Dr Malburg lett a hordozója, ami számos problémát vetett fel. Hiába kedvelte a tudóst, a laborban végzett munka egyre fárasztóbb lett. Számos alkalommal a doktor úr egyszerűen elaludt munka közben, és a szimbionta ott maradt, hogy egyedül aggodalmaskodjon a határidők miatt. Állítólag a legújabb áttörés valamilyen tárolóeszközben rejlene, amihez egy mérnökre is szükség lenne, de az valahogyan soha nem érkezett meg. A Hydra "bukása" óta minden lassabban történik...


Végre valami érdekes! Dr Malburg meghívást kapott a következő értekezletre, ami 11 órakor kezdődik. Persze a doktor urat ez nem hozta igazán lázba, de Niteris annál inkább remélte, hogy megbízzák valamilyen szupertitkos küldetéssel, aminek keretein belül hordozót válthat, és esetleg megdönthet egy kormányt. Mivel véletlenül sem szeretett volna késni, két órával előbb érkezett a helyszínre. Már korábban észrevette, hogy egyesek ferde pillantásokat vetnek rá, amikor teljes szimbionta formájában van, vagy a csápjait használja, ezért egyszerű laborköpennyé alakulva tölti az idejét a tudóson. Ha senki nem jön, így várakozik egészen az értekezlet kezdetéig.

//A kinézetet kérlek vegyétek figyelembe. Senki ne kezdje azzal, hogy "Fúj, egy szimbionta!"  Very Happy //
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 3 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 17 Nov. 2016, 00:00Kree Invázió – Prológus / Sorok rendezéseRésztvevők: Joseph Soltzbauer, Niteris / Dr. Marwyn Meinhard Malburg, Cypher Rex


és Reena ReynoldsKövetkező körváltás: 2016. november 21. (hétfő)

Prológus:
”Pár órával korábban…
Goblin lakosztályának iroda részében a semmiből tűnt elő Reena, ahogyan az álcázást kikapcsolta.”
- Hivatott uram – szólalt meg. – Szeretnék személyesen is gratulálni a kinevezéséhez. És ezzel egyidejűleg megkaptam magam is a parancsaimat, hogy a legfőbb feladatom az ön védelmének ellátása.
- A feladata továbbra is az lesz, hogy a csapatot kivigye és irányítsa, mint a helyettesem. Ugyanez igaz bármilyen felmerülő katonai problémára.
- Megtisztel tábornok – szalutált a nő.
A férfi egy aktát adott át neki.
- A csapat már össze lett hívva, menjen és tájékoztassa őket, ezt pedig adja oda Soltzbauer-nek. Leléphet parancsnok.
A nő még szalutált egyet, majd ahogyan hátralépett ismét láthatatlanná vált.”

- Hershel Shepherd tábornok és Reena Reynolds parancsnok/ezredes

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 3 00120

A megbeszélt időpontra mindenki megérkezett az eligazítóba, Rex-et egy tiszt kísérte, hogy a kutya ne tévedjen el a bázison. Amint mindenki ott volt és másodpercre pontosan nyílt ki az eligazító ajtaja és lépett be rajta a hosszú szőke hajú nő. Most valami furcsa volt vele kapcsolatban, máskor mindig a páncéljában jár még a bázison is, ám ezúttal katonai egyenruha volt rajta, zöld-fekete színű Hydra egyenruha, a ruhán pedig a második legmagasabb katonai rangjelzések voltak láthatóak a parancsnoki, avagy ezredesi. A kezében egy tok és egy tablet. Az asztal végébe ment, majd a társaság felé fordult.
- Uraim, üljenek le, Rex, te gyere ide mellém és itt ülj le – mutatott a kezével maga mellé.
Amint mindenki megtette, amit kért, akkor folytatta.
- Még mielőtt belekezdenék abba, hogy mi is lesz a mai feladatunk, Soltzbauer álljon fel! – mondta a parancsot, majd odalépett a férfihoz. – A tábornok utasításai alapján, mostantól az alezredesi, avagy alparancsnoki rangot viseli. Gratulálok!
Ezzel ki is tűzi a rangjelzést a férfi egyenruhájára, ruhájára, majd szalutál is neki. Mikor készen van, akkor megy vissza a helyére, hogy mondja a feladatot.
- Mai küldetés során három újoncot avatunk, az egyikőjük Cypher Rex, emberi intelligenciával rendelkező kutya. Dr. Marwyn Meinhard Malburg tudós, és a szimbiontája Niteris. Ha minket nem ismernének az új alezredesünk Joseph Soltzbauer, jómagam pedig Reena Reynolds parancsnok vagyok. A mai feladatunk New Jersey államba és ott is egészen pontosan Burlington megyébe vezet. Van ott egy vállalat, ami Wakandából indult, de most már az USA-ban vannak. Ipari kémkedéssel szereztek Hydra adatokat és technológiát, amit felhasználnak, nem csak hadiiparit, de biotechnológiát is, éppen ezért jön velünk a doktor, hogy ezeket az adatokat megtalálja, ha nem értené, hogy miért tart velünk. A feladatunk bejutni a céghez, törölni minden adatot, amit elloptak és a vezetőséget likvidálni, hogy még egyszer ne fordulhasson elő mindez.

//Felszerelés lista majd később ráér, ha indulunk a kalandra.//


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Titkos bázis, Új-Zéland - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 3 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by Phobia Csüt. 17 Nov. 2016, 15:24


- HYDRA -
Résztvevők: Cypher Rex; Dr.Marwyn, Niteris; Reynolds

Az érkezésem óta nem sok minden történt, így a napokat a HYDRA tanulmányozásával töltöttem. Az új vezetőimet a lehető legjobban akarom szolgálni, ehhez pedig nem árt a háttértudás. Főleg, ha már képes is vagyok tanulni. A mai nap folyamán azonban egy tiszt jelent meg, aki aztán elkísért az eligazítóhoz. És most itt vagyok.
A terembe beérve gyorsan körültekintek és mélyen beleszagolok a levegőbe, megízlelgetem a többiek szagát, és megjegyzem egy életre. Ha tippelnem kell, akkor a jelenlévőkből összeálló csapat lesz a mostani falkám. Pillanatokon belül be is fut egy szőke hajú nő, aki a rangjelzései alapján jóval felettünk állhat, nagy eséllyel ő az egyik vezérem. A terem végébe érve mindenkit leülésre, engem meg maga mellé parancsol, ahol aztán magam is helyet foglalhatok. Nem vártam mást persze, még mindig állat vagyok, nem hétköznapi, de attól még egy farkas.
Reena Reynolds, a nő ezután bejelenti Soltzbauer előléptetését, majd az újoncok bemutatását kezdi el. Én és egy doktor, akiben van valami lény, egy szimbióta. Nem tudok ezekről sokat, de állítólag nagy hasznuk van, szóval nincs kifogásom az ittléte ellen. Még ha lenne is, akkor se tenném szóvá, mert se beszélni nem tudok, se beleszólásom sincs a dologba. Azért remélem az ittlévők közül senkinek sincs kifogása ellenem.
Reynolds ezután felvázolja a helyzetet és a tervet, amit figyelemmel követek. Tehát egy intézmény, ami az elmondottak alapján biztosan erősen védett, de a likvidálás már jobban hangzik. Mindig is harcias voltam, a mostani erőmmel pedig pláne bele akarom méllyeszteni a fogaimat az ellenségbe.
A hűségem a HYDRA felé rendíthetetlen, aki pedig az ő ellenségük, az én ellenségeim is, és én korántsem vagyok kegyes ellenfél.

///Nekem listát írni amúgy is felesleges. Mármint mit tud magával vinni egy farkas? Very Happy ///

_________________
Titkos bázis, Új-Zéland - Page 3 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 3 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by King Raten Chromixen Pént. 18 Nov. 2016, 13:17


Joseph SoltzbauerKor: 27
Szervezet: Hydra
Faj: Y-project


Hail Hydra


Felszerelés:

A kanadai akciónkat esélyünk sem volt végrehajtani, haza hívtak minket, miután az offenzívánk közel sem volt olyan sikeres, mint terveztük. Megszakadt a kapcsolatunk a külső dimenziókkal, itt ragadtunk a Földön, és nem várhattuk a bázis segítségét. Ennek megfelelően Goblin szabad kezet kapott, egykori szakaszvezetőm most igen magasra került a hierarchiában, de nem irigyeltem, sőt, nem lettem volna a helyében sem. Engem terepre terveztek, ez volt a terepem, megőrülnék ha logisztikai feladatokat kellene ellátnom egy íróasztal mögött. Éppen ezért örültem is, amikor hívattak, újabb parancs érkezik és megyünk ki dolgozni. Összepakoltam az átlagos felszerelésemet, és örültem, hogy felvehetem az új egyenruhámat.
Nem sokkal az időpont előtt érkeztem, utáltam várakozni, de késni is, ezért időzítettem mindig így. Kicsit fura volt a megszokott ruházatom nélkül, más érzés volt ezt viselni, de mégse volt kényelmetlen. Egyszerűen szokatlan, de ezt élveztem benne a legjobban. Mikor Reena megjelent - számítottam rá, hogy ezúttal is vele fogok dolgozni - meglepődtem, hiszen nem a megszokott ruhájában jelent meg. Sőt, új rangjelzés is csillogtak rajta, méghozzá nem is akármilyen. Tölgyfalevél. Ne felejtsem el kifejezni elismerésem a nőnek egy alkalmas pillanatban. Közben már osztja is a parancsokat, a kutyát maga mellé hívja, minket pedig hellyel kínál, de csak azért, hogy szinte rögtön utána fel is állítson. Természetesen teljesítem a parancsot, haptákban várom ahogy hozzám lép, és előléptet. Obersturmbannführer lettem, szinte fel se fogom, miközben viszonzom a szalutálást.

- Köszönöm, Reena Standartenführer. Szintén gratulálok a kinevezéséhez.  - válaszolom, majd ahogy ezt letudtuk, ismét helyet foglalok. Mindezek után Reena ismerteti a feladatunkat, nem tűnik nehéznek, mondhatni 'rutin". Hasonló elképzelés lett volna Kanadában is. Alig várom.


* *

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 3 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by Niteris Pént. 18 Nov. 2016, 18:49

SOROK RENDEZÉSE

-Talán mégsem volt olyan jó ötlet két órával hamarabb jönni- elmélkedett Niteris amikor látta, hogy rajta kívül mindenki pontosan érkezett. Dr Malburgot ez egyáltalán nem zavarta, már hozzászokott, hogy az unalmasabb feladatokat Niterisre bízza, amíg ő az emberiség legnagyobb problémáin agyal. Niteris csodálkozva tapasztalta, hogy mindenki egyenruhában érkezik, ezért szándékosan a sor legvégén lépett be a terembe, hogy ott észrevétlenül "átöltözzön" (a Hydra egyenruhák másolásában már egészen gyakorlott volt). Miután helyet foglalt, bizonytalanul végignézte a kinevezést, majd tapsolni kezdett volna, de aztán észrevette, hogy a többiek nem tapsolnak. Ezután azt figyelte meg, hogy igazából egyedül ő lenne alkalmas a csapatból a tapsolásra, tehát lehet, hogy mégiscsak kellene. Mindenesetre mire ezt mind végiggondolta, Reena már át is adta a rangjelzést, ezért a tapsolásból végül csak egy nyugtalan fészkelődés lett. Amikor Rex bemutatása következett, Niteris előrehajolt, és elmélyülten tanulmányozni kezdte.
Véleményem szerint ez egy farkas... Nem csoda, hogy szükségük lesz ránk ezen a küldetésen
Ezután közölte a mélyen tisztelt doktor úrral az új szerepkörüket, aki erre csak panaszkodással felelt, hiszen éppen egy nagy áttörés küszöbén állt. A szimbionta úgy vélte, hogy ezeket az érzéseket most jobb lesz nem továbbítani a felettesei felé, ezért csak megértően bólogatott, mintha minden a legnagyobb rendben lenne.
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 3 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 21 Nov. 2016, 00:01Kree Invázió – Prológus / Sorok rendezéseRésztvevők: Joseph Soltzbauer, Niteris / Dr. Marwyn Meinhard Malburg, Cypher Rex


és Reena ReynoldsKövetkező körváltás: 2016. november 25. (péntek)

”Azt hitték, hogy legyőztek minket, újra és újra. Akárcsak a Második világháború után, de még most sem sikerült nekik. Mégis örvendnek, dőlnek a hazugságok a médiából, mint annak idején is. Még mindig nem tanulták meg, hogy egy eszmét nem lehet legyőzni, egy ilyen évtizedeket, századokat, vagy akár egy örökkévalóságot is túlélhet…”
- Strucker báró

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 3 00120

- Köszönöm – mondta egy halvány mosollyal a nő Joseph gratulációjára.
Miután elmondta a feladatot főleg a két férfira nézett, hogy kap-e kérdéseket, vagy sem, de mivel nem kapott, így néhány pillanat múlva folytatta is a beszédet.
- Amit tudunk még az az, hogy nagy mennyiségű vibrániumot loptak el Wakandából és ezeket is felhasználják. Aki nem ismeri az anyagot, Amerika Kapitány pajzsa készült belőle, illetve az én csontvázam és karmaim. Azon felül, hogy majdnem olyan keménységű, mint az adamantium, ez képes mindenféle rezgést és energiát elvezetni, így nem igen vannak rá hatással, plusz bármiben képes elektromos zárlatot okozni. Számítanunk kell rá, hogy a biztonsági erők birtokában vannak mindennek. Védelmi rendszer, mesterséges intelligencia irányítja a központot, ami teljesen le képes zárni az épületet, ha szükséges mindez. A biztonsági erők létszáma 20 fő a teljes épületre, saját fogalmazhatunk úgyis, hogy zsoldossereg speciális felszereléssel, aminek mibenléte nem derült ki a Hydra számára. Mindezeken felül esélyes, hogy fogva tartják a Hydra egyik korábbi Wakandai nagykövetét, aki hónapokkal ezelőtt eltűnt. Így, ha a nő ott van, akkor őt is ki kell szabadítani – ekkor kopogtattak az ajtón. – Egy pillanat.
Reena odament az ajtóhoz, amit résnyire nyitott ki és egy dobozt vett át kintről. Azzal jött vissza a helyére, majd a dobozt kinyitotta és Rex felé fordult, egy nyakörv volt a kezében.
- Ezen van egy hangszóró, ami közvetíti a gondolataidat, így lényegében tudsz beszélni majd. Megengeded, hogy rád tegyem?
Ha Rex engedi, akkor ráteszi a nő, majd még kedvesen megvakargatta a farkas füle tövét, és visszafordult a többiekhez.
- Van valakinek bármilyen kérdése az üggyel kapcsolatban? – kérdezte.

//Ami azt illeti nagyon sok mindent tud magával vinni és fog is Smile //


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Titkos bázis, Új-Zéland - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 3 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by Phobia Hétf. 21 Nov. 2016, 23:13


- SOROK RENDEZÉSE -
Cypher Rex

Miután Reynolds végighaladt a bemutatkozáson, Soltzbauer kitüntetésén, és az alapok közlésén, felvázolja a konkrét helyzetet. Én végig figyelem őt, és igyekszek minden hasznos adatot megjegyezni.
Vibránium van a dologban, az anyag pedig nagyon érdekesnek tűnik a számomra. Olyan, akár az adamantium, de magában hordoz pár extra tulajdonságot is, ami által sokkal jobb lesz, mint a vetélytársa. Ami azt illeti, én is hasznát tudnám venni a vibránium csontozatnak, karmoknak, és állkapocsnak. Azokkal sokkal hatékonyabban tudnám szolgálni a HYDRA-t, óvni a tulajdonosaimat és széttépni az ellenséget. Akár még a kemény páncélokat is át tudnám vele szaggatni, és a csontjaimat se törnék el egykönnyen. Persze ez elég drága lehet, de talán ha a jövőben elég jól szolgálom a HYDRA-t, akkor "megjutalmaznak" egy kis fejlesztéssel. Ehhez azonban bizonyítanom kell a rátermettségemet, és nem is fogok csalódást okozni. A bukás egy tiltott dolog.
A célterület az elmondottak alapján magas szinten védett, állig felfegyverzett magánhadsereg, intelligens biztonsági rendszer, és még túszuk is lehet. Nem kevés tervezés, felszerelés, és ember kell ehhez, de gondolom erre gondoltak.
Az eligazítást kopogás zavarja meg, majd rövidesen Reynolds hozzám jön egy nyakörvvel. Egy nyakörvvel, aminek köszönhetően képes lennék beszélni. A kommunikáció persze fontos, de azért akad pár ellenvetésem is a dolog ellen. Akárhogy is, hagyom, hogy rámtegye a nyakörvet, majd a vakargatás még külön jólesik. Amin rámkerül a szerkezet, megrázom egy kicsit a fejem, majd megpróbálkozom a beszéddel.
- Köszönöm, hölgyem. - mondom ki, ha működik a szerkezet. Aztán tovább figyelem az eligazítást.

_________________
Titkos bázis, Új-Zéland - Page 3 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 3 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.