Kurama Alusia

Go down

Kurama Alusia Empty Kurama Alusia

Témanyitás by Ammon Einarson Hétf. 31 Okt. 2016, 12:29

Név: Kurama Alusia
Egyéb név(i): Fagyos kutya
Faj: mutáns
Nem: nő
Jellem: semleges
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: New York 1995 december 20.
Kor: 28
Családi állapota: egyedülálló
Foglalkozás: munkanélküli
Testmagassága: 176 cm
Testsúlya: 57 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: kék
Bőre színe: fakó
Különleges ismertetőjel:
Lehül körülötte a levegő mivel hideg sugárzik ki a testéből és a vére is fagyos ezért nemigen tud elvérezni.
Repülési sebesség:
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges

Életrajza:
Hugánál 4 évvel idősebb és erősebb is jóval. 17 éves korában szüleiket meggyilkolják mert két lányuk "korcsok" huga pedig egy rabló banda támadása miatt amnéziát kapott. Terry( a huga) ekkor egy Joe nevezetű férfihoz kerül aki felneveli és a nagybátya lett. 

Mikor is 17 évesen szülők nélkül maradt és nem akart nevelő szülőkhöz kerülni többször is elszökött intézetből és fojton utazott mint potyautas. A Kontinens sok területén megfordult a 2 év alatt majd Brazília volt az egyetlen ahol 2 évet töltött el végül. Ez a két év jócskán hemzsegett a megélhetéshez szükséges lopkodásokból, betörésekből. Egész szépen keresték is emiatt. Dolgozni nem igazán dolgozott és állampolgársági igazolása sem volt. E miatt sem találta őt meg a rendrség sem, hisz olyan volt mintha egy szellemet keresnének. Egy év után ismerkedett meg egy nála 4 évvel idősebb nővel aki szintén mutáns volt. Szyle volt a neve a nőnek és ő is egy bűnöző volt.

Mí irónikus a sors ezekután együtt szegték a törvényeket. Ketten pár bankot is fosztottak ki és az innen szerzett pénzből akart viszajutni szülővárosába, mivel itt már túl sokáig időzött és kezdett szorulni a kapca. Mikor ezt megemlítette Szyle-nek ő örömöt mutatott.

...és itt jött a bökkenő...

Mikor el akart tűnni kiderült, hogy Szyle nem is annyira bűnöz, inkáb rendőr volt. Nem volt tiszta végül hogy találtak rá és épült be mellé a rendőr viszont a biztos az az volt, hogy el kell tűntetnie még a nyomát is Szyle nek külömben megtalálták volna újra. Így hát hibernálta képességével és eltűnt újból mint a kámfor. Visszatért Queens be és vett egy házat. Kicsit mondhatni megelégelte a sokéves menekülést a rendőrök elől és 22 évesen egy vállalkozást indított fedésnek.

Megtudta, hogy huga 18 lett és neki is saját üzlete lett de jobbnak látta nem megismerkedi vele mondván: eddig is megvolt nélkölem, ezután is meglesz...
A sok hajcihő és 5 évi utazgatás után ellátogatott az Angyal temetőbe ahol szüleik voltak eltemetve. Kicsit irracionálisan de belefuott a Suromi bűnszervezetbe és segítkezett nekik ezekután. Később nagyobb szereppel volt jelen a szervezetben.. Az egy év alatt amit már szülőhazájában töltött eléggé felpörögtek. Megismerkedett a Kakuna szervezettel is és miután a Suromin bosszút áltak egy lerombolt mutáns suliért átszegült a Kakunához és most itt tevékenykedik... Bár kitudja lehet újra eltűnt a városból...

Megjegyzés:
-Van egy hófehér macskája fekete tappancsokkal, egy laptop-ja és egy gördeszkálya. 
-Terry testvére.

Képességek:
Képes bármit megfagyasztani és a jeget, fagyot formálni. pl.: egy jégcsap alakú kardot teremteni a kezére de bármely testrészére képest ezt megcsinálni. Jókis védekezés... Hamar tüskeböki lehet belőle. Persze ez igen hideg jegek ezért sokáig nem tarthatja magán mert lefagyna az egész teste.

Tovább bírja a fagypont alatti hőmm. mint egy átlag emgber képességemiatt.
Képes egy kutya alakú "fagydémont" hoz létre amit irányítani is tud egy jégnyalábbal ami vagy a földön húzódik vagy a falon vagy föld alatt a lényeg, hogy amíg a keze és a "kutyadémon" között ez a jégnyaláb ép addig irányíthattya de amint megszakítja valami akár valaki elvégja a kutya darabokra törik szét.

Egy max. 40 m2-es területet képes megfagyasztani (a talajt, falakat, rajta álló emberek/mutánsok lábát térdig). Ez a terület méretétől és az emberek számától függően változik. 5 személy és 40m2 esetén 20mp-et vesz igénybe. Kevesebbnél gyorsabb.

Egy 5m magas és 10cm széles, 8m hosszú jégfalat képes emelni. ez persze időigényes és 10mp-be beletelik. Kissebbet term. gyorsabban készít el.

Képes farkas alakú jégszobrokat alkotni amiket irányít. Ehhez a kezét a földre kell helyeznie. Ha a kezét a földre teszi onnan lehet tudni, hogy hol fog felbukkani a farkas, hogy egy jégcsík húódik a földön majd abból "ugrik" elő a farkas. Egyszerre max. két jégfarkast tud kreálni mivel csak két keze van. Ez 2-3 mp-et vesz igénybe. De ha a falat fogja meg akkor ugyan így működik minta földnél. más tárgyaknál nem működik (mint pl. kuka.)

Képességéből fakadóan nulla fokot bocsájt ki a teste. Körülötte így könnyen megfagynak dolgok. Ezt letudja fogni mivel elég nehéz lenne úgy fürdeni például. De így egy kissebb medencébe belenyúlva megfagyaszthatja azt. Így akár eltudja hinteni azt a hitet is, hogy jár a vizen mert mindig megfagyasztja a talpa alatt a vizet. Ez viszont nagyon kimerítő, főleg ha mély a víz.

Védőpáncélt tud alakítani testén ami lehet 1 cm vagy max. 5cm vastag. Ez őt nem akadályozza a mozgásban viszont ha vastagabb jégpáncélt akarna az erősen lekorlátozná már.

Karján egy jégkardot tud kialakítani támadáshoz, másik kezén pedig egy palyzs szerű jégtömböt ami 10cm vastagságot is elérheti. Ez viszont már igen nagy sújjal rendelkezik ezért ezt megkell támasztania és nemigen tud vele rohangálni.

Támadásra még sok féle képpen tudja használni az erejét mint : dárdát alakít ki, jéggolyót teremt és azt dobja ellenfele felé mintha hógolyó lenne (csak keményebb és fájdalmasabb). Ha elég párás a levegő akár tőle max. 10m ig jégdárdákat képes létrehozni a földtől . Ezek 1m hosszúak lehetnek. De jégesőt is tud létrehozni. Dez ezek előfeltétele a párás levegő vagy az eső.

Szakértelmei:
alkudás, fagyasztás, utcai harc(bunyózás és “vasrudakkal” verekedés), a jég teljes ismerete.

Kinézete:
Ruházkodása kicsit változó. Van, hogy militarista kabát és világoskék koptatott farmert visel ami lelóg a sarka alá is de van, hogy a kabát helyett egy ujjatlan fehér póló van rajta. Ezek mellett a kesztyű viszont szinte állandó kellék.

Előző adatlapok:

A fentiek kis eltéréssel (extra commentek nélkül) ugyan az mint ami volt az előző topicban. Lejjebb a bővítés és frissítés olvasható.

Név: Kurama Alusia
Egyéb név(i): Fagyos kutya
Faj: mutáns
Nem:
Jellem: semleges
Személyazonosság:
- hosszú idő után amit papírok nélkül töltött vége szakadt miután az AfterLife szórakozóhelyen letartóztatták pont ennek hiánya miatt igazoltatáskor és egy bírság után távozhatott is. Más bűncselekményről amit elkövetett nincs adat a NY-i rendőrségen.
- Brazíliában lehetséges róla rendőrségi akta álnevén de nem bizonyos miután azt a személyt aki nyomozott utána lefagyasztotta.
- Az alvilágban ismert Kurama-ként vagy a Fagyos kutya aggatott neve ként.
Születési helye és idő: New York 1995 december 20.
Kor: 32
Családi állapota: egyedülálló, a szervezete a családja
Foglalkozás: Zsebtolvajlás, fekete-kereskedelem, szervezetének vezetője
Testmagassága: 176 cm
Testsúlya: 57 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: kék
Bőre színe: fakó
Különleges ismertetőjel: Lehűl körülötte a levegő mivel hideg sugárzik ki a testéből, ezt egy pár méteres (1-2) körében lehet érezni, a vére is fagyos ezért nemigen tud elvérezni.
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges
Lakás/Létesítmény: Maffia városban a negyedében.
Foglalkozás: Zsebtolvajlás, fekete-kereskedelem, szervezetének vezetője
Munkahely: Kurama szervezet
Pénz: 1000$
Bevétel/hét: 200$ (100$ szervezet 100$ saját"munka)
Eszközök: gördeszka, Laptop
Felszerelés/fegyverek: -
Mutáns szint:
Vállalat: Kurama szervezet
Szövetség: Kurama szervezet, mutáns cirkusz örökösei
Törzshely, ahol megtalálható: Maffia városi területén/házában, bajban, Angyal temetőbe a szülei sírjánál.
Ismertebb szövetséges: Kurama szervezet
Ismertebb ellenség: rendvédelmi szervek és önjelölt hősök.

A bővítés érkezik...

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Kurama Alusia Empty Re: Kurama Alusia

Témanyitás by Thorhalla Kedd 08 Nov. 2016, 16:37

Ismét elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kurama Alusia Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.