Arvel Teneb (Köztársasági, alvilági - MNJK)

Go down

Arvel Teneb (Köztársasági, alvilági - MNJK) Empty Arvel Teneb (Köztársasági, alvilági - MNJK)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 29 Júl. 2017, 18:02

Név: Arvel Teneb
Egyéb név(i): Magnus Baret Drenall (eredeti)
Faj: humanoid (ember)
Nem: férfi
Jellem: semleges
Születési helye és idő: ME 38, Theed város, Nabbo
Kor: 40 év
Család: van egy fia
Foglalkozás/kaszt: jedi lovag (kém, húsz éve van beépülve a Nar Shaddaa-i és Tatooine-i alvilágba)
Testmagassága: 180 cm
Testsúlya: 75 kg
Szeme színe: barna
Haja színe: őszes, barna
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: nincs
Egészségi állapot/ betegségek: teljesen egészséges

Életrajza:
Naboo-n született 40 évvel korábban Theed városában, az egyik nemesi családban, mind a két szülő politikus. Másfél éves volt, amikor felfedezték, hogy erőérzékeny és ekkor került be a rendbe. 10 évesen lett padawan, a tanulóévek alatt leginkább a kémkedés volt a legfontosabb feladata neki és a mesterének is. 15 éves volt, amikor először járt Nar Shaddaa-n és a Tatooine-on, a sivatagbolygón ő és a mestere kiszabadítottak egy lányt a fogságból és visszavitték a családjának a holdra, viszont ekkor egy elválaszthatatlan kötelék alakult ki a fiú és a tizennégy éves lány között.
Később szinte állandóan a holdon teljesítettek szolgálatot, és a fiú hamar kitanulta, hogy miként vegyülhet el a helyiek között és a mesterének hála az alvilágban is. Mindvégig fenntartotta a kapcsolatot Liranna-val.
Tizenkilenc évesen lett lovag és a mestere javaslatára a Tanács a Nar Shaddaa-ra küldte, hogy itt figyelje folyamatosan a helyzetet. És ezzel itt is maradt végleg, megismerkedett egy Virginia nevű nővel, akibe bele is szeretett, egy évvel később a nő egy fiúgyermekkel ajándékozta meg, de a nő belehalt a szülésbe.
A fiú neve Tarlion lett és a mostanra már Arvel Teneb néven ismert férfi Liranna Teneb-re bízta a fiút, hogy a fogadott húga nevelje fel. A Tanács soha sem szerezhetett róla tudomást, a beépülés jobban ment mint várta, és öt évvel később már egy ismert nevű alvilági személy lett, aki értékes információkat szállított a Jedi Rend számára és a tanácsnak továbbra sem volt indoka visszahívni őt.
Soha sem hagyta el a fény ösvényét a sötétségért, bár inkább vált szürke jedivé ez idő alatt. ki tanulta a fejvadász szakmát is, bár a legtöbb esetben életben hagyta az embereket. Időközben szoros barátságot kötött egy férfival, Funo Xys-sel a Tatooine-en, de a férfit és a feleségét megölték, még a férfi halála előtt megígérte h vigyázni fog majd annak a fiára, akit azóta is pátyolgat és feladatokkal lát el.
Ezt be is tartotta, a srácot elvitte a Nar Shaddaa-ra, ahol ő maga fejezetbe be annak fejvadász kiképzését. És a későbbiekben is mindig segítette, ha kellett. Férfi volt ezen felül, többször voltak szeretői is, szinte soha sem mocskolta be a kezét, később erre nem is volt szükség, mert olyan hírnévre tett szert, hogy mással csináltathatta a piszkos melót.

Képességei:
Fénykardvívás: 3 (Shien mester, ataru haladó)
Telekinézis: 3
Receptív-Projektív telepátia
Több nem ismert egyelőre.

Szakértelmei:
Beépülés, álcázás, üzletvezetés, fénykardvívás, jedi trükkök, alvilágismeret, értékbecslés, stb.

Külső:
Arvel Teneb (Köztársasági, alvilági - MNJK) 808312-001
Arvel Teneb (Köztársasági, alvilági - MNJK) Jim_Raynor_(StarCraft)
Arvel Teneb (Köztársasági, alvilági - MNJK) Raynor_1

Megjegyzések:
Segítő NJK-k: - a bandája, amit évek során gyűjtött össze, a fia Tarlion (úgy tudják, hogy unokaöccse)
Vállalkozások: - X Clubban van a székhelye, csempészettel, fegyverkereskedelemmel foglalkozik, de időnként rendes üzletember is
Kredit: ismertetlen, feltehetőleg igen sok

Megjegyzés: még egészülhet ki egy-két dologgal időközben, ha kitalálok valamit, de akkor is marad a vázlatos megjelenítés.

Tarlion-ról egy kép:
Arvel Teneb (Köztársasági, alvilági - MNJK) ABAFuVg

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Arvel Teneb (Köztársasági, alvilági - MNJK) 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.