Sötét Jövő 3.: Börtönbetörés (Alternatív)

Go down

Sötét Jövő 3.: Börtönbetörés (Alternatív) Empty Sötét Jövő 3.: Börtönbetörés (Alternatív)

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 02 Aug. 2017, 11:10

A Sötét jövő harmadik kalandja lesz mindez.
Szóval ez egy alternatív kaland, ami 5 évvel később, 2033 elején kezdődik, és egy olyan világ, ahol a kree invázió a lehető legrosszabb forgatókönyv szerint alakult az emberiségnek.

előzőekben történt:
Első kalandban történt:
A korábbi AIM Birodalom két miniszterét, Zield-et és Erwint sikerült az Ellenállásnak beszerveznie, akik egy külön dimenzióban, a régi WAND főépület dimenziójában szervezkednek. Kiderült, hogy az Alsóvárosban Zield korábbi lemmingszérumának alternatív verzióját használják arra, hogy nyugton és kezelhetőként tartsák az egyre inkább lázongó embereket. Egy idegen faj képviselőjét „szerezte” meg az Ellenállás, a Kertészt, akit az Építők azért küldték, hogy helyrehozza a bolygót. Az Ellenállás azonban bizonytalan és megegyeztek a két tudóssal, hogy az Alsóvárosba kiküldik ügynökeiket, hogy megkeressenek valakit, aki tudhat az Építőkről valamit.

Második kalandban történt:
Többen az Ellenállásból információért mentek Svaroghoz, aki azonban nem tudott segíteni, szerencséjükre egy vámpír, Jesper jelent meg és ő segítette ki a csapatot és elkapkodták Ammon-t is Svarog elől extra élelmért cserébe. Az Ellenállás tagjai azért mentek ki, mert az egyik emberük eltűnt, Pókember és Ammon a helyi vízerőmhöz mentek, ahova be is törtek. Sikeresen megtalálták a célpontjuk páncélját, ami éppen androidként funkcionált. Tőle sikerült megtudni, hogy Eyjolf-ot hol is tartják fogva, a Raft-on, így a cél az ő kiszabadítása ettől kezdve.

Az előző kaland folytatása, most már tudni, hogy az Ellenállás tagját hol tartják fogva, már csak el kell menni és kiszabadítani. A Raft-ra kell betörni, ami jócskán a pajzsokon kívül található, még a vámpír által felajánlott teleportációval is veszélyes.
Így ez egy roppant veszélyes black ops akció lesz azok részére, akik jönnek Smile

FONTOS!
Ide továbbra sem kell új karaktert írni (hiszen ez az XMR jövője 5 évvel később), mindössze egy rövid pár mondatos bővítést a saját karakteredhez, akivel szeretnél jönni. A későbbiekben az egész korszak során lesznek itt kalandok, nem csak tőlem, a többiektől is lehetséges mindez.
A karakterek bármelyik részen lakhatnak, lehetnek Alsó- vagy Felsőváros tagok, Felsővárosnál kérek szépen okot, hogy miért is van a kree-kkel, megzsarolták, önként lett kollaboráns stb. A világról annyit, hogy roppant nyomasztó és darkos hely, így a kaland is nyomasztó, komor lenne, akció és egyebek attól függnek, hogy Ti mit hoztok ki a helyzetből Smile

A karakterek rövid pár mondatos bővítéséhez itt van a kronológia:
kronológia:
2027 második felétől:
Immáron kicsivel több, mint három hónapja, hogy a Hydra puccsának vége lett Amit végül is a Hydra elbukott, bár sok helyen nagy károkat tudott okozni. Így ennyi idő alatt értelemszerűen a felújítások, építkezések lezajlottak szerte a világon. Azonban ez a világ nem éppen a nyugodtságáról és békésségéről híres és ez most sem volt máshogy.
Szerte a világban újabb és újabb terroristacselekmények történnek, ami nem fogható senkire sem.
A befolyásosabb embereket megkörnyékezik ismeretlen személyek, vagy épp megölik őket.
Attilan-t is több támadás éri és ott is történnek terrorista cselekmények.

2028.
A furcsa támadások tovább folytatódnak a legsúlyosabb incidens, ami igencsak nagy érvágás, hogy 2028 tavaszán az ENSZ székházat is megmerénylik egy ülés közepén. Az összes ENSZ követ meghal a támadás során, Raten eltűnik.
Tavasztól kezdve a támadások erősödtek, most már komoly károkat okoztak mindezek, energiaellátó központokat érték ezek, nagy kórházakat, kommunikációs központokat, média központokat, katonai támaszpontokat, kiképzőtelepet, védelmi feladatokat ellátó központok stb.
Nyárra ezek miatt szinte az egész világon eluralkodott a paranoia, lassanként nyilvánvaló lett, hogy nem is a földi szervezetek, terroristák/ellenállók felelősek mindezért, hanem kívülről jött a fenyegetés.
Minderre a tényleges bizonyíték július 4-n lett, ugyanis űrből jött fenyegetések ekkor pusztítják el a bolygó körül levő összes műholdat, a Destroyer-t (Ko hajója) és a SWORD-ot is.
A bolygón a kommunikáció igencsak megcsappan, totális zűrzavar, káosz és pánik van odalent.
Mire elült a pánik odalent és a kommunikáció nagyjából helyreállt – újra vezetékes hálózaton a műholdak nélkül – a megérkező kree hadsereg minden létező kommunikációs csatornán bejelentette az inváziót és, hogy megszállják a bolygót, amit aztán saját maguknak kellő módon átalakítják.
Ezek után lőni kezdték a nagyvárosokat és a stratégiailag fontos pontokat. Azokra a nagyvárosokra, környékekre, amik nem voltak fontosak könnyedén bombákat dobtak, amik kozmikus sugárzásúak voltak.
A flotta megállítására induló Bosszú Angyalokat szétverték, egy részük ugyan el tudott menekülni, de sokan meghaltak, többségük fogságba került.
A bombázások az év végéig tartottak, szinte teljesen felőrölve a bolygó lakosságának ellenállását.

2029.
Az év elején, mikor már nem igen volt senki, hogy ellenálljon kezdődött meg a földi invázió.
A megmaradt országok, városok szinte mindegyike egymás után adta meg magát, miután látták, hogy aki ellenáll ott a kree-k mindenkit az utolsó szálig kiirtanak.
Miután minden város, ország megadta magát a kree-k blokkolták a dimenziók közötti utazást (nem tudták teljesen, de elég nehézkesen megy, ezért nem igen van utánpótlás Avalonból, a görögöktől, túlvilágokról, vagy asgardról).
Amint megszilárdították a hatalmukat (tavasz közepére tehető), nekiláttak annak, hogy az emberiséget összegyűjtsék és kategorizálják.
Aki nem volt jó a feladataikra, céljaikra azt egyszerűen kivégezték, a bolygó népességét így nagyjából 1,5 milliárdra redukálták.
A megmaradt embereket szétszórták a világon és hatalmas városokat kezdtek építtetni/építeni, nagyban az emberekkel.

2030-31.
Az emberiség ebben a két évben kettőbe szakadt. A hatalmas városok felépültek, amiket a kree-k emeltek és mindenki ezekbe lett elhelyezve. Kontinensenként 1-1 darab, és minden város két részből állt.
A hatalmas kietlen egyhangú városban éltek az egyszerű emberek, akiknek a kree-k osztották ki, hogy mi is a feladatuk. Lényegében eléggé szegénynegyedes, pusztulat hangulat van ezekben, az Alsóváros nevet kapta a hely. A másik fele azonban luxusban él a kree-knek is fenntartott városrészekben. Ők a befolyásos személyek, korábbi gyártulajdonosok, megzsarolt személyek, akiket erővel tartanak ott, tudósok, stratégák stb. és olyanok, akik kollaboránsok és kiérdemelték a helyet, ez a hely lett a Felsőváros.
A városokat egy-egy kree Vádló vezeti és úgy 100-100 fős létszámban a kree elit is jelen van.
A városokban többször is előfordult ezen időszakban is szabotázs, is történt, amit a kree-k mindig megtoroltak. Ennek ellenére 2030. végére a nagy városok többségéből kivonultak, mert nem érezték szükségesnek a jelenlétüket, helyette robotokat, őrszemeket küldenek be.
2031. tavaszának közepére a teljes bolygót terraformálták, légzőkészülék nélkül a városokból nem igen lehetett kimenni, az embereket a légkör és a sugárzás is megölhette.
A terraformálás végén lett bevett szokása a kree-knek, hogy az ellenük lázadókat nem kivégzik, hanem csak kihajítják a városokon kívülre.
Mivel kevesebb lett a kree a városokban 2031 őszétől egyre több ellenállási mozgalom kezdett szerveződni.

2032.
A mozgalmak tovább növekednek az Alsóvárosban, egyre több „terrorista”/ellenálló sejt jön létre.
Azonban a jobb élet reményében egyre több besúgó is van az Alsóvárosban, akik titokban kollaborálnak a kree-kkel és a Felsővárosban élőkkel.
A Felsővárosban a jólét és a gazdagság soha sem látott méreteket öltött, több embernek azt is hagyták, hogy elhagyják a bolygót és a Holdon létrehozott bázison, vagy bárhol az univerzumban telepedjenek le.
Külsőre úgy tűnik ebben az évben, hogy az emberek beletörődtek a sorsukba és nem fognak lázadást szítani már.

2033.
2033 eleje, napjaink.
Innen indulnak a kalandok, tudom, hogy picit előre rohantam 2-3 hónappal, de egyszerűbb így, mintha ott hirtelen az első kaland után váltanánk évet.
A történések feljebb láthatóak az előző kalandok leírásában.


Játékszabályok
Mivel ez egy alternatív kaland, így természetesen nincs befolyása a Reneszánsz síkon levő dolgokra, mégis szerves részét képzik a korszaknak.
Néhány mondatos bővítést szeretnék a jelentkezőktől, tényleg elég pár mondat, amiben írja le akár két-három mondatban, hogy miként élte túl a dolgot, és éppen mit dolgozik, ha Alsóvárosban van, Felsővárosnál miért került oda (zsarolták, önként, vagy mert cége volt, befolyásos személy) és csak élvezi az életet, esetleg politizál, megvan még a cége stb.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sötét Jövő 3.: Börtönbetörés (Alternatív) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14856
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sötét Jövő 3.: Börtönbetörés (Alternatív) Empty Re: Sötét Jövő 3.: Börtönbetörés (Alternatív)

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 05 Aug. 2017, 11:56

Még mindig várom a jelentkezőket. Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sötét Jövő 3.: Börtönbetörés (Alternatív) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14856
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sötét Jövő 3.: Börtönbetörés (Alternatív) Empty Re: Sötét Jövő 3.: Börtönbetörés (Alternatív)

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Hétf. 07 Aug. 2017, 22:15

Jelentkezek a kalandra és ez a bővítésem:

Bővítés:
Amint lejelentkeztek az Ellenállásban, Erwin rögtön elkezdte megvizsgálni a chipjét. Jól be volt kalibrálva, ám egy másik dologra felfigyelt. Iszonyat amatőr volt amikor ezt a chipet megalkotta. Mondjuk jogos, hogy több mint egy évtizede készült el, de akkor is. Nem is igazán kellett sokat tervezni és javítani a felépítésén. Legalábbis egész addig amíg bele nem kellett tenni az új chipet a fejébe. Ez kicsit... vegyes érzelmeket váltott ki benne. Mindenesetre tudta, hogy váltani kell. Hogy mondhatja, hogy bármit megtenne a kreek kiűzésért, ha még egy kis műtétet se vállal be. Bár az is igaz, hogy nem a műtét volt a gond, hanem a chip maga. Az előző rengeteg patkány kísérlet után született meg és még így sem lehettek benne biztosak, hogy működött. Akkor ez? Lehet, hogy instant kisüti a fejét. Lefuttattak pár szimulációt és aszerint simán túlélhette. Így hát végül elhatározta, hogy aláveti magát a műtétnek. Szerencsére nem volt komplikáció se a műtét, se a lábadozás során sem. Leszámítva, hogy teljesen újra kellett az életet. Nehéz volt megszokni, hogy most már minden fele érzékel. Gyors tanuló volt, szóval lassan megszokta. Igazán fura érzés tökéletes tudni, hogy mi hol van a környezetében, de az biztos, hogy segített mindenben. Hálóvetés? Persze. Akrobatika? El se hinnéd. Labor munka? Ööö, nyilván. Közben még egy új pókember ruhát is varrt, hogy az új chippel az alteregója is újjá szülessen.

A chipnek hála most már 30 méteresen gömbben mindent érzékel.

Új Ruha:
Sötét Jövő 3.: Börtönbetörés (Alternatív) Asm-ross-blogjpg-9c6ba2_1280w

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sötét Jövő 3.: Börtönbetörés (Alternatív) Empty Re: Sötét Jövő 3.: Börtönbetörés (Alternatív)

Témanyitás by Ammon Einarson on Hétf. 07 Aug. 2017, 23:04

Akkor Ammonnal érkeznék ismételten. Valószínűleg a vörös démon fogja úgy is megkérni és persze elvállalja mert kaját jelent neki.

Bővítés:

Miután elváltak az útjaim azzal a pizsamás majommal és a robottal meg az egész szervezetükkel sikerült dűlőre jutnom. Békén hagynak és én is őket. Biztosak lehettek benne, ha nem hagyják abba a nagy hadjáratukat, hogy megvédjenek az alsóvárosban a kellemes kis felsővárosi palotájukból akkor meg fogom dolgoztatni őket a vesztegetett idejükért. De miután nem feszegették és megígérték, ha ez persze bármit is számít, hogy nem fognak tovább jótékonykodni körülöttem. És lám úgy is lett. A következő időszak is persze ugyan olyan nyugodt és csendes volt mint szokott. Néha persze szarabb mint az átlag de ez semmi különleges nem volt idelent. Megszokottnak számított. A vörösnek persze füleltem és informáltam mikor épp volt mit, és mivel kaptam tőlük extra kaját is így már annyira nem is kellett lopkodni a dolgokat és kicsempészgetni. Persze még csinálgattam időnként, de jóval ritkábban hisz nem maradtam már annyira éhen mint előzőleg. Az erőimet meg gyakorolgattam néha, nem mintha olyan nehéz lett volna elaludni a napi munkák után de mikor épp nem akkor kicsit ráedzettem mindig magamra, hogy fejlődjek benne. Nem akartam mindörökre idelent maradni, sem a Kreeket szolgálni. Végül két hónapnyi idő úgy eltelt mind mindig, a napi rutin sose változott. Mindig csak ugyan az. Kicsit most hiányzik is, hogy valami mást csináljak.


Képességfejlesztés:

erején és a gyorsaságán. ami így már 750kg erő, 80km/óra futás/repülés) A regenerálása marad 1. szintű és a palys az pár (2-3) lövést fog fel és az energiával egy erősebb lökést tud csinálni.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Sötét Jövő 3.: Börtönbetörés (Alternatív) Empty Re: Sötét Jövő 3.: Börtönbetörés (Alternatív)

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 08 Aug. 2017, 00:03

Hurrá, játékosok \ o /
Mindketten elfogadva. Az nem vörös démon volt egyébként, hanem vámpír!

Elfogadott játékosok:
dr. Erwin Vayne / Pókember
Ammon Einarson

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sötét Jövő 3.: Börtönbetörés (Alternatív) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14856
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sötét Jövő 3.: Börtönbetörés (Alternatív) Empty Re: Sötét Jövő 3.: Börtönbetörés (Alternatív)

Témanyitás by Ashley Godwin on Kedd 08 Aug. 2017, 20:36

Jelentkezni szeretnék a kalandra, ha még megoldható.

Név: Gwendolyn Brightmore
Kor: 22
Képességváltozás: Képessége abban merül ki, hogy képes mások mutációját felerősíteni, vagy gyengíteni. Kétszeresével képes duplázni vagy felére csökkenteni azokat. Az erősítés mindig +100% a meglévőhöz képest. A képesség határai max. 1 fő, 3-4 kör erejéig.
Bővítés: Amikor megkezdődtek a támadások, kész káosz uralta a világot. A nővérének a haláláról is csak pár hónappal később szerzett tudomást. A többi "jelentéktelen" emberrel együtt az Alsóvárosba került, bár valamiért a szerencsésebbek közé tartozott, hiszen gyári munka helyett az ételosztók közé sorolták be. Csendben, és megtörve éli mindennapi nyomorban gazdag életét, várva egy apró jelre, hogy még van remény egy jobb létre.

_________________
Ashley Godwin - énekes, boszorkány; Raven Brightmore - ex-wand-ügynök; Gwendolyn Brightmore - x-diák
Ashley Godwin
Ashley Godwin
2. szint - 6 kredit

Singer
Witch
Hozzászólások száma : 105
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Sep. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Ashley Godwin
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Sötét Jövő 3.: Börtönbetörés (Alternatív) Empty Re: Sötét Jövő 3.: Börtönbetörés (Alternatív)

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 09 Aug. 2017, 07:47

Elfogadva, még lehet jönni, de napokon belül kezdünk.

Elfogadott játékosok:
dr. Erwin Vayne / Pókember
Ammon Einarson
Gwendolyn Brightmore

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sötét Jövő 3.: Börtönbetörés (Alternatív) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14856
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sötét Jövő 3.: Börtönbetörés (Alternatív) Empty Re: Sötét Jövő 3.: Börtönbetörés (Alternatív)

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 13 Aug. 2017, 11:32

Gwen visszamondta, még valakit nem érdekel a kaland? Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sötét Jövő 3.: Börtönbetörés (Alternatív) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14856
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sötét Jövő 3.: Börtönbetörés (Alternatív) Empty Re: Sötét Jövő 3.: Börtönbetörés (Alternatív)

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 17 Aug. 2017, 00:03

Ma fogom kezdeni a kalandot, így még mindig lehet jelentkezni, ha szeretne valaki jönni.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sötét Jövő 3.: Börtönbetörés (Alternatív) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14856
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sötét Jövő 3.: Börtönbetörés (Alternatív) Empty Re: Sötét Jövő 3.: Börtönbetörés (Alternatív)

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 22 Aug. 2017, 00:01

A kalan kezdédött itt:
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3568-borton#69612

Ha valaki még csatlakozna, akkor be tudom mesélni.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sötét Jövő 3.: Börtönbetörés (Alternatív) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14856
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sötét Jövő 3.: Börtönbetörés (Alternatív) Empty Re: Sötét Jövő 3.: Börtönbetörés (Alternatív)

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 03 Szept. 2017, 09:45

Játékosok híján a kalandot befejeztem/félbehagytam. A síkot pedig átmozgatom az arhívumba, úgyse volt érte túl nagy lelkesedés.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sötét Jövő 3.: Börtönbetörés (Alternatív) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14856
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sötét Jövő 3.: Börtönbetörés (Alternatív) Empty Re: Sötét Jövő 3.: Börtönbetörés (Alternatív)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.