Brahe Elaine McKenzie

Go down

Brahe Elaine McKenzie Empty Brahe Elaine McKenzie

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne Szomb. 12 Aug. 2017, 21:48

Név: Brahe Elaine McKenzie (ideérkezése után kapta)
Egyéb név(i): Atlantiszi Brahe Elaine (születési név)
Faj: ember, mágiaérzékeny, zseni
Nem: nő
Jellem: határozott, jó, komoly, a koránál jóval érettebb
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: ~ 23.000 évvel korábban, Atlantisz szigete
Kor: 16 év
Család: mind halottak, a jelenkorban Llyron, a családja és gyermekei a vérrokonai
- Lord Vanath - nevelőapa
- Calio és Maedel – nevelőanyák
Foglalkozás: diák, időutazó, hadvezér/stratéga, főparancsnok, hercegnő
Testmagassága: 155 cm
Testsúlya: 42 kg
Szeme színe: zöld
Haja színe: szőke
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: a szimbólum a homlokán
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: teljesen egészséges

Előtörténet:
Lady Brahe, Atlantiszi Brahe Elaine néven látta meg a napvilágot mintegy 23.000 évvel korábban Atlantisz szigetén, 16 évvel a Nagy Kataklizma előtt az uralkodóházban. Ekkoriban Atlantisz és Lemúria még sziget volt és szárazföldiek lakták. Korának legfejlettebb civilizációja és már itt is gyakran feltűntek a mágiahasználók és képességgel bírók is. Ő volt a legkisebb gyermek a családban, az egyedüli kislány, ám a szülei, a birodalom uralkodó párja nem lehetett maradéktalanul boldog, a kislány ugyanis némának született. Atlantisz népe igencsak jóban volt a Végsőkkel, így inkább úgy döntöttek, hogy rájuk bízzák a kislányt, hátha ők tudnak rajta segíteni. Nem tudtak, a mágikus átok, amivel a királynét sújtották a terhessége alatt gyermeken fogant meg. viszont éppen emiatt remekül fogékony volt a mágikus adottságokra. Az Örök Városban Lord Vanath, Calio és Maedel nevelték, de a családjával és a népével is rendesen tartotta a kapcsolatot. Mivel a kislány igencsak fogékony volt az asztrál és mentál mágiára éppen ezért ebben szereztek tanítót neki, akinek hála hamar tudott már kommunikálni másokkal. Alig volt három-négy éves, amikor már a három Végsőnek hála műveltebb volt, mint a legtöbb ember a bolygón. Már lassacskán tudott írni, olvasni, ismerte a történelmet, mind a földit, mind a Végsőkét. Szobrászkodott, festett és rajzolt, táncolni is remekül tudott. Mint minden gyermek ő is hamar kezdett fegyverekkel bánni, ilyen irányú képzést is kapott. Ahogyan idősebb lett fizikát, kémiát, biológiát, tengerbiológiát, herbalizmust, genetikát, filozófiát, történelmet, irodalmat, művészeteket is tanult tovább. Ezeknek a legtöbbje olyan volt, amit földi nem is tanult, tudott, mert olyan fejletlenek voltak még. Ahogyan idősödött a mágikus ereje is évről évre nőtt, mindenkinél gyorsabban szívta magába a mágikus dolgokat, talán azért, mert különféle sugárzásnak volt kitéve a Végsők városában.
Imádott lovagolni, Atlantisz városát felfedezni, egyre több időt töltött a sajátjaival, ahol úgyszintén tanult, barátokat szerzett. Noha a napjai többsége így is a gyakorlatozás, tanulás és hercegnői feladatainak ellátása volt. Rászorulókon segített, birodalomigazgatást, pénzügyeket, hadi dolgokat tanult. Ekkor még nem is lehetett tudni, hogy később mekkora szüksége lesz. Tizenkét éves volt, amikor Vanath elárulta őket, ebben az évben volt az első vérzése is, így ettől kezdve már felnőttnek, érett nőnek számított. Mivel a háború elején csapást mértek az idős mágiahasználókra, így a túlélők végül a lányt tették meg vezetőjüknek. A következő években valószínűleg több szörnyűséget látott, mint amennyit egy felnőtt ember egész életében. Nagyon sok barátját, bajtársát vesztette el a háború során, ezrek, tízezrek, százezrek halálát látta és élte meg. Mindez nem törte meg, csak határozottabb lett, mint valaha. A kényszer nagyúr így a háború nyomása alatt a saját bőrén tapasztalva vált remek hadvezérré és vezette a mágikus osztagát a nevelőapja ellen. Magát is átkozta, hogy nem vette észre azt, hogy mire készül a férfi. Maedel próbálta nyugtatni, hogy ők maguk sem vették észre, pedig évmilliók óta éltek egy társadalomban Vanath-al. A Vanath oldalán álló embereket hamar sikerült észhez téríteniük, vagy éppen legyőzni, azonban a deviánsok más kérdés voltak. Velük az Örökkévalók sem bírtak, pedig még ők is felvonultak a csatában. Nagyjából négy év telt el a fiatal lány már ősrögnek érezte magát, mire tizenhat éves lett, főparancsnok lett a hadseregben, a mágikus erőknek. Eddigre lett jegyese is, bár a nagyjából vele egykorú férfit – fiú, de ebben a korban férfi – soha sem láthatta. A negyedik év nagyjából végére már sikerült is eljutniuk Vanath kastélyáig és megvolt a végső támadási terv is, amit maga dolgozott ki. A támadás előtt két nappal, amikor elindult, hogy ismertesse a tábornokaival, haduraival a tervet, a deviánsok csapdába csalták és elfogták.
Vanath kastélyába vitték, ahol meg is kínozták a lányt, mindez két napon áttartott. Valószínűleg tovább is tartott volna, a haláláig, mert nem árult el semmilyen információt, de valami közbejött. Az emberei a megbeszélt ponton várták, azonban a lány nem érkezett meg, de a jövőből négy személy Calio képességének hála a saját ősének testében kötött ki 2028. nyarából. Godlaw, Rain Akerman, Cody Anderson és Alethea Faust. A lányugyan hátramaradt, de a három férfi meg akarta ismerni Vanath múltját, így elindultak. Egy deviánsba futottak, aki Brahe-hoz vitte a három férfit. Ők beadták, hogy elárulták a főparancsnokot és átállnának Vanath oldalára. A nő kikötötte, hogy bizonyítsák és öljék meg Brahe-t. Godlaw helyette a nővel végzett és kiszabadították a nagyon rossz állapotban levő lányt. Ő hamar rájött, hogy nem a saját embereivel áll szemben, de tisztázódott, hogy kicsodák. A mágikus hatalmával feloldotta az ősök erejét, így a három férfi immáron teljesen hozzáfért az ősei hatalmához. Együtt indultak, hogy megállítsák Vanath-ot. Elkéstek. Egyszerre kellett asztrális és fizikai harcot vívni a Végső és a segítője az Árnykirály ellen, aki túlságosan is könnyű ellenfélnek bizonyult, így sikerült őt meggyöngíteni, mivel szinte a teljes ereje arra ment el, hogy a bolygón beindítsa a geotermikus folyamatokat, amiknek a végén Atlantisz és Lemúria a tenger mélyére süllyedt. Cody dühében félbevágta az ellenfelüket.  Egy hatalmas robbanás következett és a következő pillanatban mindhárom férfi a saját testében találta magát, velük együtt Brahe is.
A lány így is nagyon gyenge volt már korábban, szinte azonnal eszméletét vesztette életveszélyes állapotban. Calio és Maedel elmondták, hogy ők maguk azt hitték, hogy a lány meghalt, mert szinte semmi sem maradt a harctérből a robbanás után, csontok sem. Hősként temették el, tetem nélkül, ahogyan a többiek ősét is. Nem is merték remélni, hogy túlélhette. Calio elvitte a lányt az Örök Városba március végén, ahol az életveszélyes sebeit és minden más károsodást rendbe hoztak neki pár nap alatt. Ez a világ azonban más volt, erre Brahe-nak rá kellett jönnie, mert a mágikus képességeinek jelentős részéhez, szinte az egészéhez nem fért hozzá, nem tudta használni. Csupán kommunikálni és minimális mértékben erősíteni a dolgokat. Calio és Maedel segítettek neki felkeresni a rokonait, amit a lány nagyvonalakban megismerkedett az elmúlt 23.000 év történelmével. Sikerült is rokonokat találni, mint kiderült a volt Atlantiszi és Lemúr túlélőkből az embertelenek létrehozták az atlantiszi és lemúriai fajt, akik immáron csak a víz alatt voltak képesek lélegezni. Az uralkodó vérvonal még mindig ugyanaz volt, mint amibe annak idején Brahe beleszületett, a bátyjai leszármazottai, azaz a rokonai, még ha nagyon távoliak is. A Végsők elintézték, hogy az Örök Birodalomba mehessen, ahol találkozhatott Llyron királlyal és a családjával, akik örömmel fogadták őt, kiderült, hogy a lány néhány mondájukban, mítoszukban szerepel még. Nagyjából két és fél hónapot töltött Attilan-on, majd Llyron és Melissa közbenjárásával bekerült a Xavier intézetbe, hogy itt töltse az idejét és tanuljon, illetve itt tudnak a legjobban segíteni neki abban, hogy visszanyerhesse a régi erejét, hatalmát és persze gondtalanul tölthesse a kamaszkorát, amihez a saját idejében nem volt lehetősége.
Miután a mágikus auráját beintegrálták az iskola védőpajzsába a lány augusztus közepén be is tudott költözni az iskolába. Számára roppant furcsa volt, hogy gyerekes fiatalokkal lehet majd együtt, hiszen számára az ilyen korúaknak már mind családja, gyermeke volt és felnőttnek számítottak, ahogyan egykor ő maga is. Egy sokat látott veterán hadvezér volt, akinek megadatott, hogy ismét gyermek, kamasz lehessen, de nem tudta, hogy ez sikerülni fog-e valaha is a sok szörnyűség után, amit átélt. Ráadásul ott volt benne a gondolat, hogy a legtöbben az ő idejében, az ő korában már családosak voltak, amennyire tudta itt is sokan vannak párkapcsolatban, van párjuk, csókolták már meg őket és sorolhatta volna, ő a hadtéren töltötte azt a kort, amikor a fiatalok ezzel foglalkoztak, volt jegyese is, de még csak egy csókot sem kapott soha senkitől, senkivel se került romantikus helyzetbe… így a jelenkoriak szavával élve ez ciki volt és kellemetlen. És így kell a hormonoktól fűtött társaságba mennie… a háborúban soha sem félt, ellenben most nagyon.

Szakértelmek:
Főleg a saját korabeli dolgokhoz ért, illetve ahhoz, amit a végsőktől tanult. Tud írni és olvasni, noha nem angolul, hanem a Végők által használt nyelven, és a sajátján. Remekül tud lovagolni, íjászkodni, kardokkal, lándzsákkal bánni. Közelharci ismeretei is vannak, így képes megvédeni magát. Kiváló hadvezér és stratéga, aki nem csak a katonai tervezőasztal mögött állja meg a helyét, de a csatatéren éles helyzetben is. Elég ügyes rajzolás és festészet terén, ért még a költészethez és a szobrászathoz is. Magas szintű mágikus tudása van, mind elméleti, mind gyakorlati szinten, bár a mágiájának jó 95%-hoz nem fér hozzá valami miatt, amióta a jelenben van. Ismeri az asztrális harcot, roppant gyakorlott mindebben. Képes olyan mágikus dolgokat megtenni, amihez ugyan szerencsére nem kell mágia, de egyébként csak hosszú tanulással tudnának mások. Ilyen a rúnák, varázslatok megtörése fizikai tárgyakkal, vagy éppen az alkímia használata.
A jelenkori technológiát még tanulja, a Végsők technológiája után minden kevésbé fejlett neki, ismeri és járatos a Végsők által ismert tudományokban és általános ismeretekben, amik a jelen felett állnak.
Zsenisége mágiára van!

Képességek:
Brahe mágiája egybe forrt a mutáns képességével, így lényegében a mutációja okozta dolgok is mágikusak. Úgymond külső jegyként a homlokán megjelent egy szimbólum (lásd képeknél), ami világít, hogyha a képességét használja. Minél erősebben veszi igénybe a képességét annál erősebben.
Mutáció: Képes a misztikus hatalmát átvinni tárgyakba, eszközökbe és szervetlen folyadékokba (élőlénybe nem!) 1-2 körig, maximum 1kg tömegnyi súlynyi holmit. Ezen idő alatt az adott tárgy, dolog erősebb, ellenállóbb lesz, mint volt korábban és mágikusnak hathat. A keze és az adott tárgy/dolog is aranyfényben dereng a képessége alatt, akárcsak a homlokán levő szimbólum.

Mágiák:
Alap képesség: Minden mágikus erővel rendelkező karakter érzékeli a mágikus aurákat. Legyen az varázstárgy, mágus vagy természetfeletti/isteni karakter. Ezt el lehet rejteni mágiával és ahhoz külön varázslatot kell megtanulni, hogy a mágikusan leplezett aurákat érzékelje a karakter. A homlokán levő szimbólum közepes fénnyel dereng.
Kommunikáció: Ez Brahe egyedi varázslata, amit saját maga fejlesztett ki. Képes mások fejébe telepatikus üzenetet küldeni, ahogyan érzelmeket is. Így ez mentál+asztrál mágia kombó. Egészen pici korától használja, csak ezzel képes kommunikálni másokkal. Ezzel nem képes gondolatokat olvasni, sem érzelmeket, csak ő maga tudja a sajátját közvetítetni egyszerre maximum 4-5 ember fejébe 50 méteren belül. Eközben egyáltalán nem világít a fején levő szimbólum.

Külső:
Homlokán levő jel:
Brahe Elaine McKenzie Crossgen-sigil1
Brahe
Brahe Elaine McKenzie 728874-picture_30
további képek:

_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Brahe Elaine McKenzie Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Brahe Elaine McKenzie Empty Re: Brahe Elaine McKenzie

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne Szomb. 12 Aug. 2017, 21:48

Kötelező órák: - Világtörténelem (ókortól napjainkig)
- Molekuláris biológia és egyéb alapvető tudományos koncepciók
- Irodalom és nyelvtan
- Képességfejlesztés és használat
- Veszélytermi órák
- Idegen nyelv (Angol, révén ő ezt sem ismeri)

Választott órák:
- Jövő történelem
- Vallásismeret
- Mutáns és filozófia
- Mágikus tanok (elméleti óra)
- Számítógép hackelés és informatika

Választott órán kívüli csoportok: (ide beírni a csoporttagságokat)
- Telepataklub
- Alternatív dimenziókat felfedező klub
- A harc művészete harccal és anélkül
- Vívószakkör
- Hogyan használd az otthoni dolgokat fegyverként
- Informatika szakkör
- Etika
- Önvédelem
- Archeológia

Jelentkezés egyéb programokra:
- Archeológiai kirándulás Wakandában/Tibetben/Egyiptomban
- Túlélő kirándulás Vadföldre
- Épület/városlátogatások: Attilan-on, Asgardon, Atlantiszon, SHIELD-nél, Csúcs űrállomáson és Baxter-toronyban
- Sportmérkőzés a Bosszú és Árny Angyalokkal szemben

Ezenfelül még egy órarendet is írni, hogy mikor milyen órátok van, értelemszerűen mindenki saját magának tölti ki a választottnak megfelelően.
Hétfő:
08-10 óra: -
10-12 óra: Kvantum biofizika, Molekuláris biológia és egyéb alapvető tudományos koncepciók
12-14 óra: Jövő történelem
14-16 óra: Képességfejlesztés és használat
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Telepataklub

Kedd:
08-10 óra: Angol
10-12 óra: Vallásismeret
12-14 óra: -
14-16 óra: -
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Alternatív dimenziókat felfedező klub

Szerda:
08-10 óra: Világtörténelem (ókortól napjainkig)
10-12 óra: Mutáns és filozófia
12-14 óra: Képességfejlesztés és használat
14-16 óra: A harc művészete harccal és anélkül
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Vívószakkör

Csütörtök:
08-10 óra: Irodalom és nyelvtan
10-12 óra: Mágikus tanok (elméleti óra)
12-14 óra: Számítógép hackelés és informatika
14-16 óra: Hogyan használd az otthoni dolgokat fegyverként
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Informatika szakkör

Péntek:
08-10 óra: Képességfejlesztés és használat
10-12 óra: Etika
12-14 óra: Ismerd meg az agyadat más módon
14-16 óra: Önvédelem
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Archeológia

Szombat: (nem kötelező órák)
12-14 óra: -
15-17 óra:

Vasárnap: (nem kötelező órák)
10-12 óra: -
13-15 óra: -
15-17 óra: -

_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Brahe Elaine McKenzie Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.