-= Bővítések =-

Go down

-= Bővítések =- Empty -= Bővítések =-

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 09 Szept. 2017, 20:38

A játékok és a háttérben történő dolgok interaktivitása miatt minden játék (magánkaland, vagy nagykaland) után egy-egy bővítést kérünk a játékosoktól. Szabadjáték után nem muszáj (ott ugye nem lehet szintet lépni, se nagyon extra cuccokat szerezni), de a többinél igen, hiszen itt is több hét, vagy hónap telik el az időben a kaland kezdete és vége után.
Mivel itt nem úgy működnek az Erőskillek, mint az oldalon máshol, hogy megveszed a képességet és tudod, itt az Erőskilleket gyakorolni kell, a zsákmányt el kell adni. Valószínűleg nem a játéktéren szeretné ezeket senki magánjátékban kijátszani, hanem hamarabb letudni.
A bővítések ezeknek a kijátszását szolgálják majd, leírjátok a kaland tartalmát, ahol voltatok, majd az azt követő időszakot, ami a kaland kezdete és vége között volt, hiszen a kalandok játékidőben 1-2 napnál nem tartanak többet. Az egyszerűség kedvéért a játéktéren 1 nap a valóságban is 1 nap.
A bővítésben szerepeljen értelemszerűen, hogy miket tesztek, hogyan, miként gyakoroljátok az új Erőképességeiteket, a jó leírástól és részletezéstől fog függni, hogy mennyire fog menni az új erőképesség. Nem kell aggódni, olyan nem lesz, hogy semmi haladást nem ér el. Aki ezen bővítésben adja el a dolgokat ott is hasonló jutalmazás lehet, hogy az eredeti árnál többért képes a zsákmányát eladni.
Ezeken felül a bővítésekben leírt üzletek, csempészet, stb. után is lehet majd pénzt kapni, persze realitásokon belül maradjunk egy hónap alatt nem fog valaki 100x csempészni, vagy 100 különböző embert levadászni stb.

Aki régebb óta nem játszott a karakterével és most térne vissza, annak is ajánlatos bővítést írni arról az időről, amíg nem játszott (ez Reneszánsz síkról megszokott lehet, hiszen ott is kérjük).

Kód:
[b]Karakter neve:[/b]
[b]Kaland címe:[/b]
[b]Játékostárs(ak) neve(i):[/b]
[b]Kalandmester:[/b] (opcionális, szabadjátékban ilyen nem lesz)
[b]Kezdő reag:[/b] (link)
[b]Záró reag:[/b] (link)

[b]Kaland tartalma:[/b]
Karakter szemszögéből, hogy mit is élt át az adott kalandon.

[b]Bővítés:[/b]
Mit csinált a kaland után a felzárkózási időben, esetleg következő kalandig/szabadjátékig.

Felzárkózási idő: azaz idő, amíg a való életben a kaland tartott, azaz a kaland kezdetének napja és a kaland vége közötti napok, révén maga a kaland 1-2 napot tart, de az idő a játéktéren telik közben. Szóval így ezen eltelt idő számít annak.

//A játékostársakat, a kezdő és záró reagokat kitudjátok majd másolni a HoloNet News-ból.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
-= Bővítések =- 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.