Az Állami Bíróság épülete (Trenton)

Go down

Az Állami Bíróság épülete (Trenton) Empty Az Állami Bíróság épülete (Trenton)

Témanyitás by Thorhalla Szer. 23 Feb. 2011, 16:26

Az eredeti helyszín

A legfőbb bírói hatalom épülete New Jersey-ben, Trentonban, nem messze az Új Parlamenttől. Az Állami Bíróságon csak a legsúlyosabb bűncselekményeket tárgyalják, és csak komoly terroristák elítélésével foglalkoznak. Előfordul, hogy a megyei bíróságokról kisebb ügyek is felkerülnek ide. Az épület előtt pedig mind a mai napig ott lobog a Bukás után elfogadott hivatalos zászló is.

Az Állami Bíróság épülete (Trenton) Flag2v

Az eredeti helyszín

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Az Állami Bíróság épülete (Trenton) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Az Állami Bíróság épülete (Trenton) Empty Re: Az Állami Bíróság épülete (Trenton)

Témanyitás by Thorhalla Kedd 01 Márc. 2011, 14:14

#2 2010-03-22 08:45:51
Patriot
Úgy tűnik nem úgy alakulnak a dolgaim, ahogy terveztem. Nem ellenkeztem a bilincs ellen, pedig megtehettem volna. Honnan vették ezek, hogy szökni akartam? Jó... tény, hogyha nem tetszett volna a módszer, vagy ha nem használt volna, megtettem volna ezeket a lépéseket. De túl sok a volna. Agyamban turkáltak? Csak ez lehet a magyarázat. Ez nem a személyiségi jogaimat sérti? Mindegy is. Könnyek szöknek a szememben, és a kocsi utat végig zokogom. Nem bömbölve, mint egy kisgyerek, csak szipákolva, és keserű arccal. Gyorsan intézkedik a S.H.I.E.L.D., az biztos. Már is bíróság, semmi várakozás, vagy mi egyéb. Mikor megérkezünk, a könnyeket letörlöm az arcomról, és ellenkezés nélkül hagyom, hogy terelgessenek. Úgy érzem magamat, mint valami birka.


#3 2010-03-24 11:45:27
Thorhalla
A lányt bilincsben vezetik be a tárgyalóterembe, odabenn már ott az esküdtszék is, egyelőre a bírót várta mindenkit. Alexis-t odakísérték az első sorba a vádlottak padjához és leültették rá, egy idősebb nő már ott ült, ő volt a védőügyvéd, egy fekete bőr
férfi volt a másik oldalon. Néhány perc telt el, amikor egy fiatalabb nő érkezett meg, ő volt a bírónő, természetesen ekkor mindenkinek fel kellett állnia, majd miután ő helyet foglalt mindenki leülhetett.
- Akkor ezennel kezdetét veszi a Miss Alexis Chandler tárgyalása – mondta a nő. – A vádak az ügyben, emberölés, birtokháborítás és lopás. Szólítom a vád képviselőjét Dr. Laney Flow-ot – nézett a férfira. – Kérem ismertesse a vádpontokat az esküdtszékkel doktor Flow.
Ezzel a bírónő kissé hátradőlt és hagyta, hogy a férfi kezdje el az egész ügynek a nyitását és felvezetését.

Laney Flow
Az Állami Bíróság épülete (Trenton) Gucci-suit


#4 2010-03-24 13:03:06
Tao
Laney Flow, PhD, a jog doktora, ahogy ő szereti mondani. Gucci öltönye kifogástalan, nyakkendője egyetlen miliméterrel sincs elcsúszva, mandzsettája pontosan annyira látszik ki a zakó alól, ahogy azt a nagykönyvben írják. Cipője kopog a tárgyalóterem márványpadlóján, ahogy a bírónő kérésére a pulpitus elé fárad. Nem igazgatja magát, ruháját, nem tesz egyetlen mozdulatot sem, ami ne árulkodna arról, hogy tökéletessége megkérdőjelezhetetlen - mind külsőleg, mind felkészültségében.
-Mélyen tisztelt bírónő, tisztelt esküdtszék - kezdi, és közben a megszólítottakra pillant, aztán a termet kezdi pásztázni -, nem olyan ügyben jöttünk ma el ide, amit hétköznapinak nevezhetünk. Nem, hölgyeim és uraim. Amivel ma szemben állunk, az nem más, mint társadalmunk legfőbb gondja, a legnagyobb problémája, mi több, rákfenéje! Korunk Amerikája megteremti a lehetőséget egy mutánsnak, csak úgy, mint egy embernek, hogy békében éljen, családjával lakjon, a közoktatásban részt vegyen, egyetemre menjen, egyenlő, mi több, akár kedvezőbb esélyekkel kaphasson állást, ha képessége segíti a munka elvégzésében. És mit látunk? Mivel kell szembenéznünk mégis ezen a napon? Azzal, tisztelt esküdtszék, hogy Miss Alexis Chandler elhajítja magától ezeket a lehetőségeket, nemet mond a társadalomra, a civilizációra, és inkább a törvénykívüli életet választja, hogy bűnözéssel tartsa fenn magát, melybe egyre mélyebbre süllyedt. Nem olyan süllyedés ez, mintha futóhomokból próbálna kimászni, nem kifelé evez, hogy mentse magát. Miss Chandler két kézzel teper a fertő legmélyére, hallották a vádpontokat, többszörös lopás, majd betörések, végül emberölés, a saját nevelőapja meggyilkolása. Kezünkben van a jövőnk, tisztelt esküdtszék, és nem hagyhatjuk, hogy ilyen irányba tartson. Állítom, hogy nem ez Amerika új generációja, nem ez a normális, az elfogadott, és tennünk kell azért, hogy ezt megmutassuk azoknak, akik hasonló választás előtt állnak. Normális élet - érkezik a befejezéshez, miközben a vádlott elé lép, és mélyen, győzedelmes szigorral a szemébe néz, mintha máris nyert volna - vagy olyan, mint Miss Alexis Chandleré, a vádlotté.
Befejezve visszalép saját asztalához.
-Köszönöm - mondja röviden a bírónőre nézve, és leül.


#5 2010-03-24 13:18:27
Patriot
Bilincsbe verve foglalok helyet a bírónő megérkezése után, és elkényelmesedek. Már amennyire egy ilyen helyzetben eltudok, hiszen nem egy tisztás közepén fekszek. A védőügyvédemre vetek egy pillantást. Idősödő hölgy, aki remélem megteszi a szükséges lépéseket. Bár nem nagyon várom el tőle. Csuklómat próbálom mozgatni, amennyire tudom, kissé szokatlan rajtam a bilincs. Még soha nem viseltem ilyen „ékszert”. Az ellenem felhozott vádakat képviselő férfire tekintek, aki láthatóan az a tipikus cápa, aki nem törődik semmivel, és senkivel, csak azzal, hogy nyerjen. Nem azt mondom ártatlan vagyok. Erről szó sincs. De nem akarva tettem amit tettem. Flow neki áll megnyitni a témát, és minden szavát figyelmesen hallgatom. Nem szólok közbe, elvégre illetlen dolog lenne, és kedvem sem nagyon van beszélni. Csupán kissé unottan bámulok előre, olykor elmosolyodva egy-egy mondatán az öltönyös alaknak. Kíváncsi leszek, a kirendelt ügyvédem mit mond. Mondjuk egyeztetni sem tudtam vele, pedig amennyire én tudom kellett volna. Vagy talán nekem nincs jogom hozzá? Persze... mutáns vagyok... mihez van jogom? Semmihez. Amikor Flow szemembe néz, és kiolvasom belőle, hogy ezt a menetet ő nyerte, csak felhúzom szemöldökömet, és félre húzom a szám, kissé flegmán. Még nem voltam tárgyaláson, szóval nem igazán tudom a menetét. Egyenlőre szerintem csak ülök, és figyelek, meg nagyokat hallgatok.


#6 2010-03-24 16:55:58
Thorhalla
Alexis mellett nem szólt semmit sem az idősebb nő, amíg a vád képviselője beszélt. Ahogyan Flow befejezte a beszédet az esküdtszék tagjai többen összesúgtak egymás között és a teremben is többen felmorajlottak. Az ügyvédnő továbbra sem zavartatta magát, a bírónő megköszörülte a torkát, mire mindenki csöndben maradt, majd beleszólt a mikrofonjába.
- Dr. Alize Piper – szólt a bírónő és nézett az ügyvédnőre. – Kérem adja elő a védelem beszédét.
A nő bólintott és felkelt a helyéről, miközben kiment a padok elé, még bátorítólag nézett a lányra és rámosolygott.
- Tisztelt bírónő, esküdtszék és dr. Flow – kezdte a beszédet. – Noha mindenki tudja, hogy 2019. óta hála Ozwell Spencer elnöknek minden mutánst és embert ugyanazon jogok illetik meg és ugyanúgy ítélkezünk felettük kivétel nélkül... a mostani eset mégis más. Miss Alexis Chandler nem tehet arról, hogy ilyen lett, amilyen. És arról sem, hogy azt tette, amit. Az ügyfelem azért menekült el otthonról, hogy ne árthasson másoknak, beismerem hibázott, hogy nem adta fel magát a hatóságoknál, de nézzék az ő helyzetét. Mutáns, ez már a külsejéről látszik, és két évvel ezelőtt másodlagos mutáció is kialakult benne, egy „belső én” legalább is az ügyfelem így nevezi. Amolyan tudathasadás, mert nem képes ezt kordában tartani, vagyis régen nem volt képes. Ezért menekült, hogy megtanulhassa kezelni, irányítani, ezért lopott, hogy életben maradhasson. Egy riadt gyermek csupán, nézzenek rá így. Segítségre van szüksége, nem pedig arra, hogy gyilkosként kezeljék. Maguk dönthetnek úgy, hogy megkapja a segítséget és a társadalom hasznos tajga lehessen Miss Chandler.
Ezzel hátrébb lépett, hogy befejezte a beszédet. Az esküdtek ismét összesúgtak, mire a bírónő szólalt meg ismét.
- Dr. Flow magáé a vádlott – mondta a bírónő.

Alize Piper:
Az Állami Bíróság épülete (Trenton) Hairstyles-for-Older-Women


#7 2010-03-25 10:37:21
Tao
Flow acélos, komor tekintettel figyeli Alize Pipert, a védőügyvédet, közben egy-két szót jegyzetel csak magának kígyóbőr kötésű noteszébe, majd amikor a nő végzett, megvárja a bírónő kérését, és ismét feláll.
-Roppant meglepő fordulat, tisztelt esküdtszék. Pályafutásom során soha nem találkoztam olyan esettel, hogy valaki mutánssága mögé akarjon bújni, hogy a változásokkal akarja magyarázni viselkedési zavarait - leszámítva persze az összes esetet, amikor mutáns volt a vádlott - némi hatásszünetet tart, és cinikusan, felhúzott szemöldökkel tekint a Piperre.
-A legújabb felmérések szerint világszerte csaknem EGY MILLIÁRD MUTÁNS ÉL. A tények bizony makacs dolgok, és szembe kell néznünk velük - ez az egy milliárd mutáns nem bűnöző. Vannak köztük bűnözők, ahogy az emberek között vannak, de nincsen bűnöző gén, nincsen genetikailag kódolt elvetemültség. Rengeteg mutáns rendelkezik külső elváltozással, és megbírkóznak a tudattal, ha kell, pszichiáterhez járnak, megbeszélik a családjukkal, a vádlott előtt minden lehetőség nyitva állt. Riadt gyermeknek nevezte őt az ügyvédnő, pedig 24 éves. Elég felnőtt volt, hogy önállóan döntsön a sorsáról, elég felnőttnek érezte magát, hogy áthágja a szabályokat, most azonban, hogy viselnie kéne a felelőséget érte, elillan az érettség.
Kortyol egyet az asztalára tett pohár víből, aztán a vádlotthoz lép.
-Miss Alexis Chandler, igaz-e, hogy ön egy "belső én" miatt menekült el otthonról, lopott, betört, és gyilkolt? De ne siesse el a választ! Ha valóban így van, akkor az ön védőügyvéde épp az imént hivatkozott permanens elmezavarra, mely a mutációjából fakad, így nem is gyógyítható, és könnyen lehet, hogy élete végéig egy elmegyógyintézet szűk szobájában kell majd üldögélnie. Szóval megkérdezem ismét: teljes tudatában volt annak, mit tesz, vagy valóban "valaki más" irányította magát, amikor elkövette ezeket a bűncselekményeket?


#8 2010-03-25 11:15:44
Patriot
Az ügyvédem szimpatikus. Egyet értek az érveivel. De honnan az istenből tud ez ennyit rólam? Nekem itt vannak gyanús foltok. A S.H.I.E.L.D. Olvasott a fejemben, az ügyvédnőm minden szóváltás nélkül tud rólam mindent... talán többet is tud, mint én magam. Beszédje után Flow fojtatja, és felém intéz egy kérdést. Sóhajtok egy nagyot, és felállok székemből, a magam közel 3 méteres magasságával, és lenézek a vádak képviselőjére, majd a bírónőre, és belekezdek rövid érvembe.

-Nem. A lopások, és a betörések elkövetésekor tudatomnál voltam. A gyilkolás idejekor viszont nem, és esélyem se volt megállítani, ugyan is ez a... másodlagos mutáció, akkor jelentkezett először. Közrejátszott, a halál eset is, de már korábban is bujkáltam kinézetem miatt, és nem igazán voltam otthon túl sokat. Emberekkel sem igazán volt kapcsolatom. De a tragédia után, végleg elhagytam otthonomat.

Érzem, ahogy szívem hevesen kezd verni. Ahogy a fejem egyre inkább kezd széthasadni. Kissé szédülök. Leülök, és mélyeket sóhajtok, egy pohár vízért nyúlok.


#9 2010-03-25 15:03:39
Thorhalla
Alexis kapott egy pohár vizet a válasza után. Az ügyvédje kissé feszengett amiatt, hogy azt a választ adta a lány, amit valószínűleg ezt is a „belső énre” akarta kenni, hogy a lányt ne tudják még jobban nehéz helyzetbe hozni. Tiltakozni felesleges lett volna, valószínűleg úgyis elutasították volna, így inkább nem szólt semmit sem, csak megvárta, amíg a bírónő megszólal.
- A védelemnek van kérdése vagy hozzáfűzni valója ehhez kapcsolódóan? – kérdezte a bírónő és Piper felé fordult.
- Nincs bírónő – felelte a nő.
- Ez esetben kérem folytassa doktor Flow! – szólt a bírónő.
Piper ekkor még odafordult Alexi felé és halkan szólalt meg.
- Máskor jobban vigyázzon a szavaira, hogy miket mond – súgott oda a nő a lánynak. – Bármit mond fel fogják maga ellen használni és ki fogják forgatni a szavait.


#10 2010-03-26 13:05:58
Tao
Flow arcán cseppnyi elégedettség látszik a válasz hallatán, de nem mosolyodik el, továbbra is összevont szemöldökkel figyel.
-Örömmel, bírónő! - Válaszol, majd hátralép a vádlottól, és ismét fel-alá kezd járkálni az esküdtszék előtt.
-Az a jó a mutánsságban, hogy genetikailag csak a másság van kódolva, de semmi sem utal arra, hogy miféle adottságokkal, képességekkel rendelkezik majd az illető. Ha például egy mutáns felemel egy kocsit, mondhatja, hogy szuperereje van, vagy azt, hogy a kocsi súlyát csökkentette le. Egy mutáns mondhatja, hogy gyorsan fut, vagy azt, hogy lelassítja az időt. És egy mutáns mondhatja, hogy mutációja hatására tett dolgokat, egy belső hang miatt, mikor valójában teljesen tudatánál volt, vagy éppenséggel tényleg mentális problémákkal küzd, de annak semmi köze a mutációjához. És itt térnék a lényegre, tisztelt esküdtszék! A vádlott önszántából, bármiféle belső én megjelenése előtt úgy döntött, hogy bűnöző lesz, rabló, betörő és még ki tudja, micsoda. Aztán átlép egy határt - nem az elsőt, csak egy újabbat, amikor megöl valakit, és talán eszébe jut, hogy ezt már nem ússza meg. Ezért tévképzeteket kezd kidolgozn, felépít egy világot magában, elgondolja, és ELHISZI, hogy valójában nem ő tette ezt, mert visszaút már nincs, de talán másra foghatja. Egy másik énre. A kérdés az, létezik-e efféle másik én, és ha létezik, valóban mutáció okozta-e, vagy a vádlott egyszerűen elvesztette józan eszét, amikor megpróbálta felfogni, hogy megölte a saját nevelőapját. Könnyen lehet efféle tudathasadás a gyilkosság, mint sokk eredménye. De hangsúlyozom: a gyilkosság eredménye a tudathasadás, nem pedig fordítva! - Sokatmondóan néz Alexisre, aztán gondterhelten, mint akinek a világ súlya lenne a vállán, felnéz a bírónőre.
-Köszönöm, bírónő, végeztem.


#11 2010-03-26 13:44:30
Patriot
A vizet nagy kortyokban nyelem le, utána hallgatom az ügyvédemet. Hallom amit mond, de nem igazán fogom fel. Eléggé forog velem a világ, és minden szó tompán csendül fülemben. Nem tudom mi van velem, talán lámpa lázam van. Flow beszédjét már nem is igazából hallom, csupán egy-egy szót értek meg. Végül felállok, rátámaszkodva az asztalra, mert eléggé ingatag a talaj alattam, számomra. Lassan mélyen veszek pár levegőt, és a bírónőre nézek.

-Kérem! Szólnék, ha lehet! -akár engedélyezett, akár nem, folytatom. -Maga mutáns, mr. Flow? -körbe nézek a teremben. -Van itt valaki, aki mutáns? -aztán hallgatok egy kicsit. -Nem kell jelentkezni. De ha van, nézzen magába, és mérlegelje át a helyzetét. Mikor kiderült, hogy mások, egyből uralni tudták a képességüket? ..én nem azt kérem, hogy mentsenek fel! Nem! Csupán, hogy segítsenek, de nem úgy, hogy zubbonyt húznak rám! Mikor elhagytam otthonomat, gyilkos lettem. De még is kihez mehettem volna? Hitt volna nekem bárki is? Itt a példa... -vissza szédülök a székembe, de mondataim miatt nem várok csodát.


#12 2010-03-26 16:07:43
Thorhalla
Az ügyvédnő lerántja az álló lányt még mielőtt az leülhetne.
- Ezzel csak a saját helyzetén ront! – mondta az ügyvédnő a lánynak. – A bírónő és én magam is mutánsok vagyunk. Komolyan nem tudom, hogy hol él kisasszony, mikor volt ebben az országban olyan, hogy valakit csak azért ítéltek el, mert mutáns?! A kormány tagjainak fele mutáns, lassan negyed évszázada teljesen egyenjogúságban élünk... – majd feláll. – Tiltakozom bírónő, az ügyfelem nincs tisztában azzal, hogy mit engedhet meg magának ebben a helyzetben...
- A tiltakozást elutasítom – mondta a nő. – Felvehetik a jegyzőkönyvbe, amit a Ms. Chandler mondott. Dr. Piper öné a vádlott.
A doktornő felkelt és kisétált a vádlottak padja elé, majd pedig Alexis-re nézett.
- Kérem mesélje el a kiváltó okokat, hogy milyen események vezettek el addig, hogy végül megölte a nevelőapját. Mindent, a legapróbb részletekig, azt is, hogy mit érzett akkor abban a helyzetben és, hogy most miként látja az akkori helyzetet, immáron két év távlatából.


#13 2010-03-27 10:01:08
Patriot
Nem érdekelnek most az ügyvédem szavai. Persze, ő nyerni akar, hiszen ez a munkája. De nem értek egyet az egyen jogúságban, hiszen Flow nem éppen úgy beszélt rólunk. Megkérdőjelezte, hogy mutáns képességem áldozata vagyok. Ez lenne az egyenjogúság? Az öregasszony inkább csak hallgasson. Elém sétál, és a bíró kérdésére most ő kérdez tőlem. Szédülésem és enyhe rosszullétem szerencsére elmúlt, így jobban a kérdéseire tudok figyelni. Mikor válaszolok neki, kissé ingerülten teszem azt.

-Nevelő apámat nem szerettem, de nem is utáltam. Elváltozásom, és képességeim megjelenésekor tűnt fel anyám életében, ami nem a legjobbkor jött. Össze voltam zavarodva, és még ott volt Harold is. Sose akartam megölni. Viszont évekkel később, az egyik éjszaka mikor az erdő sűrűjében voltam, düh fogott el. Sosem érezte korábban olyan hatalmas dühöt, amit az nap. Csupán megbotlottam egy kőben, de annyira eluralkodott rajtam valami, hogy... otthonom felé vettem az irányt. Nem éreztem semmit. Bűntudatot, fájdalmat, magányt, gátlásokat, semmit. Így vissza gondolva, olyan vagyok akkor, mint valami gép, aki nem ismeri a határokat. Lehet azért mentem haza, hogy lássam anyámat, de lehet, hogy nem. Ezt nem tudom, hogy a másik én mért akart oda menni. Az ablakon keresztül mentem be, és... -izzadni kezdek. A szívem hevesen ver. -... a háló szoba felé vettem az irányt. Az ajtót nem nyitottam ki. Betörtem, pedig biztosra veszem, hogy egy hálószoba ajtót nem zárnak kulcsra. A hangra felkelt anyám, és a nevelőm is. Anyám felém indult, arcán döbbenettel, de karjait kitárta. Ahogy közeledett, a falnak löktem, cseppet sem vissza fogva magamat, és Harold ekkori indult meg felém. -lábaim remegnek, szemem üvegessé válik. Hangom közömbössé. -Én is megindultam az irányába, és farkamat rátekertem a nyakára, és a földre taszítottam. Rengeteg ütést mértem a fejére. A vére, csak fröccsent a falra, a koponyájának csontja reccsent, és már szólni sem bírt. Talán már percekkel korábban meghalt, de én szilánkosra törtem a fejét. -egyre hevesebben veszem a levegőt, és mintha mosoly lenne arcomon. -A halálakor és utána sem éreztem semmit. Nem voltam elégedett, sem gondterhelt. Nem esett jól, de megtettem. Anyám mikor magához tért, férje széttrancsírozott fejét látta, amit senki ember fia nem mondott volna meg, hogy az egykoron Harold feje volt. Ordításba kezdett. Fájdalmas kiáltásba, és sírógörcsöt kapott. Nem tudott mihez kezdeni, nem tudta mit tegyen. Megindultam felé hogy kövesse férjét. Aztán... aztán megláttam valakit... -arcom elsápad, és sárgás, halvány zöldes bőrszínem szinte hófehérré válik. -...az ajtó sarkából nézett a szobába... -robban minden érzékem, mintha kilépnék a testemből és egy másikba lépnék. Minden élesebb, hangosabb, jobb. Az érzelmeim elszállnak és megindulok a legközelebbi személy felé, aki az ügyvédem. Nem kerülök padot, asztalt, vagy bármi mást. Átugrok azokon könnyedén, és Pippert a torkánál fogva emelném a magasba.


#14 2010-03-27 13:41:46
Tao
Flow érdeklődve hallgatja a Piper kérdésére adott válsazt, és közben tovább jegyzetel noteszába. Ahogy Alexis hangja, arca, mozdulatai egyre inkább kezdenek elembertelenedni, Flow összevonja szemöldökét, de ezúttal nem komoran, inkább aggódva. Majd amikor Alexis egy ugrással Piper mellett terem, és a torkát szorítja, már tudja jól, hogy tenni kell valamit. Azonnal felpattan a székből, és a teremben lévő rendőröknek, teremszolgáknak, biztonságiaknak int.
-Állítsák meg, mielőtt megöli!
Szemeit lehunyja, és egy pár másodperc múlva nyitja ki újra, közben láthatóan koncentrál valamire, és miután befejezi, nem is olyan nehéz kitalálni, hogy mi volt az...
Az Állami Bíróság épülete (Trenton) Laney_Flow1_www.kepfeltoltes.hu_


#15 2010-03-28 00:26:54
Thorhalla
Az ügyvédnő, a bírónő és az esküdtszék is hallgatja, amit a lány mesélt a vallomása címén. Döbbent csend fogadta, amikor felpattant a helyéről és odalépett a saját ügyvédjéhez. A nő nem is tudott mit reagálni, így Alexis könnyedén el tudta kapni az ügyvédnő torkát és felemelni a levegőbe. Az esküdtszék és a bent levők sikítva kezdtek menekülni az első döbbenet után. A bírónőt egy bent levő biztonsági őr lerántotta az asztal alá, hogy ő védve legyen az őrök és biztonságiak pedig fegyverrel közeletek a páros felé.
- Engedje el az ügyvédnőt most! – hangzott a felszólítás Alexis háta mögül.
Amennyiben a lány nem engedelmeskedik, vagy pedig bántani meri Piper-t, akkor az első lövések elhangzottak és sokkolókkal lőnek Alexis felé, amik elől még van esélye kitérni. Amennyiben elengedi az ügyvédnőt, akkor amint az méterekkel hátrébb jutott, akkor lőnek csak rá sokkolóval, és még így is szerencséje van, hogy nem éles lőszerrel próbálják leszedni egyelőre.


#16 2010-03-28 09:26:48
Patriot
Megint szabad vagyok! Nincs mi vissza tartson! Kezeim között ez a nő. Rászorítok torkára, minden erőmmel, majd pedig az egyik fegyveres őr felé hajítom el. Remélem széjjel loccsan az agya, és a kutyák nyalogatják majd fel a padlóról. Amint eldobom a nőt, azonnal neki rugaszkodom annak az őrnek, aki felszólított, hogy engedjem el az ügyvédemet. Ökölbe szorult kezemet hátra húzom, és egész testsúlyomat bele viszem az ütésbe, közben pedig farkammal ha lehetőségem van, elkapok egy másik őrt is, akit egy rántással Flow irányába hajítanék. Nem érzek fájdalmat, így hiába találnának el a sokkolóval, azt fel sem fognám, bár kétségen kívül ugyan olyan hatással lenne rám.


#17 2010-03-28 15:36:45
Tao
Alexis a felszólítás ellenére nem adja meg magát, Pipert az egyik őrhöz vágja, mire Laney már tudja, hogy itt el fog szabadulni a pokol - szó szerint. Vérvörös szemeivel bámulni kezdi Alexist, aki másodperceken belül pokolian égető érzést tapasztalhat a testében, mintha a vére forrna, berozsdásodnának az izmai, és tonnás súly nehezedne rá. Ha sikerülne Alexisnek felé hajítania az egyik őrt, az kétségtelenül megzavarná őt, mivel jelenleg teljes erejével öszpontosít, hogy a célpontja mihamarabb a földre kerüljön.


#18 2010-03-29 11:26:40
Thorhalla
Alexis sikeresen nekidobta az ügyvédnőt az őrnek, de az szerencsére fel tudta a nőt fogni anélkül, hogy a nő belehalt volna. Mind a ketten elterülnek a földön, majd Alexis nekiugrott a másik őrnek. Az azok után, hogy a sokkoló nem működött ejtette le a kezéből azt és vette elő a fegyverét, és próbált lőni, de már nem volt ideje, mert a lány rávetette magát, meglepő módon időben félre tudott ugrani és így nem találtak el és az őr visszaütött és meglepően nagy erővel találta el a lány arcát. A farkával sikerült elkapnia egy őrt, de az csak a Flow előtti padon nyekken és nem ért el Flowig. És Alexis ekkor kezdi el érezni az égető fájdalmat érezni és lassanként a fájdalom miatt a mozgás is nehéz lesz számára...


#19 2010-03-29 13:07:52
Patriot
Ég a bőröm, és a fájdalom belém nyilal. De hogyan? Ki? Egy gyors pillantás, az őr felé, akit elhajítottam. Flowtól nem messze terül el. Nem ért el a férfiig. Ekkor látom meg az ügyvéd pokolian izzó szemét. Csak ő lehet. Minden mást figyelmen kívül hagyva, megindulok választottam felé. A mozgás nehéz, de még kibírom. Nem is értem, hogy képes fájdalmat okozni. Gyík sebességével próbálok meg előtte teremni, amennyire tudok, és rávetni magamat, elrugaszkodva a földtől, ezzel a földre taszítanám, és addig verném a fejét, míg be nem törik a koponyája. Most csak ő a fontos. Jelenleg ő jelenti rám nézve a legnagyobb fenyegetést. Mi hamarabb ki kell végeznem! Kihalt érzelmekkel veszem fel- az irányt. Minden gesztusom azt támasztja alá, hogy önként semmi -féle képen nem állok le. Már nem parancsolok tetteimnek.


#20 2010-03-29 21:37:21
Tao
Ahogy Alexis nekihajítja a nőt az egyik őrnek, majd egy másikra támad, az égető érzés még erősebb lesz, mintha minden tettével egyre jobban fellángolna a fájdalom. Laney továbbra is csak áll, és mereven bámulja a nőt.
-Ez pokolian fog fájni... De neked még sokkal jobban - sziszegi fogai közt, és nem moccan Alexis elől, hagyja, hogy rávesse magát a gyík, és elkezdje ütni, ám már azután, hogy rávetődik a lény, a fájdalom még sokkal hatalmasabb lesz, és ez minden ütéssel csak nő és nő, legyengíti a támadót, szinte megbénítja azt - kérdéses persze, hogy önkívületi állapotban meddig bírja ezt Alexis átlag feletti ereje és tűrőképessége. Flow arcán pedig egyetlen érzelem sem látszik, csak folyamatosan figyeli a nőt tágra nyitott szemekkel, vérvörös tekintettel. Reméli, Alexis hamarabb dobja be a törölközőt, mint ahogy ő beadja a kulcsot.


#21 2010-03-30 10:33:37
Thorhalla
Alexis nem foglalkozott a férfival, aki kitért előle, hanem Flow felé ugrott, a fájdalom tovább nőtt a lányban és ő maga is csillagokat látott abban a pillanatban, amikor megütötte az ügyvédet. Flow elterült a földön és ebben a pillanatban még lövést is hallani lehetett, majd még egyet. Alexis igaz nem érezte a fájdalmat, de a lábai megroggyantak a lövés után. Az egyik a vállát, egy másik meg a combját érte, arra a lábára ettől kezdve nem tudta használni. Arra még volt ereje a lánynak, hogy egyszer Flow fejét a padlóba verje, az ügyvéd is érezte a fájdalmat, és azt, hogy minden megfordult vele, hányinger fogta el. De az ütés pillanatában akkora fájdalmat érzett Alexis, mint életében soha sem. Az egész szervezete teste lüktetett a fájdalomtól és újra már nem tudta a férfit sem megütni, csak elterült a földön, még magánál volt, de hatalmas kínok gyötörték.


#22 2010-03-31 07:23:21
Patriot
A fájdalom okát már talán értem. De nem vagyok képes gátat szabni tetteimnek, bármennyire is szeretném. Flow feje csattan, majd újra, de ezek után már többet nem vagyok képes tenni. A fájdalom minden apró porcikámat kínozza, mérhetetlen szinten, mozgás, a levegő vétel, a pislogás, és minden más aprónak tűnő cselekvés elképesztően szörnyű kínokat ad át. Flowtól néhány méterre kerülök, és a földre esek össze. Ordítok, és szenvedek a fájdalomtól, majd mikor lehunyom a szememet, és kezeimet fejemre teszem, össze kuporodok, és már talán csak a halálra várok, mert jobb lenne mint itt szenvedni. Hirtelen mintha egy televíziót kapcsolnának ki, úgy múlik el az őrületem, de ebben a pillanatban megjelenni a golyók által ütött sérülés is, és bár az eltörpül a vádak képviselőjének tette mellett, de nem hiányzott a palettáról. Talán fogadni is mernék, hogy most akár az egész bíróság épülete az én ordításomtól zeng.


#23 2010-03-31 14:05:03
Tao
Flow feje nagyot koppan a márványpadlón, a másodiknál már felrebed a kövezet, akárcsak az államügyész feje, szerencséje, hogy végül Alexis lefordul róla. Eddigre azonban már eleget kapott, hogy ne tudjon csak úgy felpattanni, feje betört, alatti kis vértócsa kezd kibontakozni, ruhája elég megtépázott, arcán hatalmas monokli, ahol Alexis először találta el. Szemei még mindig görcsösen nyitva vannak, majd egy sóhajtás kíséretében csukja be azokat, és mire odaér az egyik teremszolga, hogy megnézze, jól van-e, már elveszti az eszméletét. Csak a pupillavizsgálatnál látszik, hogy szemei újra normálisak, és még életben van.


#24 2010-03-31 16:19:47
Thorhalla
Flow elveszti az eszméletét és Alexis csak azt érzi, hogy többen lefogják, majd több szúrást is érez a nyakán és a karján, mire mindent átvesz a sötétség...

1 héttel később
Flow-t és Piper-t is kiengedték a kórházból míg Alexis-t a S.H.I.E.L.D.-nél tartották fogva, majd hozták vissza a bíróság épületébe. Nagy adag nyugtató volt a lányban, amit folyamatosan adagoltak neki, kényszerzubbonyba tették, amin fémpattentok voltak és a ruha anyagába is fémszálak voltak, hogy ne lehessen letépni. A bírónő és az esküdtszék is ugyanaz, akárcsak az ügyvédek, de ezúttal a rajtuk a S.H.I.E.L.D. katonáin és testőrségen kívül más nincs a helységben. A bírónő szólalt meg elsőként.
- Azt hiszem, hogy múlt héten kellő bizonyítékot gyűjtöttünk és tapasztaltunk – mondta a nő. – Dr. Flow kíván még valamit hozzáfűzni az ügyhöz?


#25 2010-03-31 17:38:10
Tao
Laney Flow immáron nyakmerevítővel, és egy jól látható monoklival az arcán jelenik meg a tárgyalóteremben, de ez nem állhat útjába öltönye tökéletességének. A bírónő kérdésére feláll.
-Nincs több kérdésem, bírónő, a múlt heti eset után azt hiszem, az esküdtszék megbizonyosodhatott róla, hogy a vádlottat nem vetette ki magából a társadalom, ő maga lázadt fel ellene. Egy kicsit kevesebb szerencsével már sokkal több gyilkosságot írhatnánk Miss Alexis Chandler számlájára. Köszönöm, bírónő.
Visszaül, és megigazítja az asztalán lévő dossziét.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Az Állami Bíróság épülete (Trenton) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Az Állami Bíróság épülete (Trenton) Empty Re: Az Állami Bíróság épülete (Trenton)

Témanyitás by Thorhalla Kedd 01 Márc. 2011, 14:15

#26 2010-04-01 06:57:35
Patriot
Egy héttel később ismét itt vagyok. Úgy érzem nem is önmagam maradtam. A rengeteg nyugtató, amit belém toltak, teljesen elnyomtak. Az biztos, hogyha akarnék sem tudnék bármit tenni, meg hát ez az átkozott zubbony. Idegesít. Úgy érzem magam, mint valami elme beteg. Pedig nem vagyok az! Mocskos állatok! Kivívtátok magatok ellen a sorsot. Ennek nagyon nem lesz jó vége! Nem én mondom, hanem aki felébred, ha már nem vagyok ebben az állapotban. Remélem... nagyon remélem nem így lesz, mert akkor az biztosra veheti mindenki, hogy mészárlás lesz. Alig birom nyitva tartani a szememet, és a körülöttem zajló világról, szinte nem is tudok. Látom a nyakmerevítővel büszkélkedhető Flow-ot, aki beszél de hogy miről, azt már nem tudom. Azt csodálom, hogy ezek után az én ügyvédem még engem véd. Nem akartam bántani. Sem őt, sem a többieket.


#27 2010-04-01 21:28:29
Thorhalla
Miután Flow visszaült a helyére a bírónő még belenézett a pírjaiba. Majd fáradtan fel, először még a vádlottra, majd pedig a az esküdtszékre, és a védő ügyvédre. Az Alexis mellett ült és megrázta a fejét mintegy jelezve, hogy nem akar semmit sem mondani ebben a helyzetben. Végül vette egy mély levegőt.
- Az esküdtszék meghozta a döntését? – kérdezte.
- Igen egyhangú döntés született, a vádlott minden ellene felhozott vádban... bűnös – mondta a vezető.
A bírónő bólintott, majd végtelen lassússággal fordult Alexis felé.
- Az ítélet megszületett, Miss Alexis Chandler minden vádpontban bűnösnek találtatott – kezdte. – Nem börtönbe fog kerülni, mert az ottani emberekre és mutánsokra veszélyes lenne a jelenléte, ezért úgy határoztunk, hogy az 1. számú orvosi- és büntetőtelepre kerül életfogytiglani büntetés terhe mellett. A legkorábbi szabadulási időpont 245 év múlva. Az ügyet lezárom, a fellebbezést 15 munkanapon belül megtehetik a megfelelő helyen. Az ülést pedig berekesztem.
Többen tapsolni kezdenek, a S.H.I.E.L.D. és a normális katonák közreveszik Alexis-t, és egy kint álló helikopterhez vezetik, azzal pedig átszállítják az 1. számú orvosi- és büntetőtelepre.


#28 2010-04-01 22:00:13
Tao
Laney arcán elégedettség tükröződik, ahogy a bírónő kihírdeti az ítéletet. Nem egyszerű mosoly, egyértelműen ördögi, elvetemült mosoly ez. Aztán hamar letörli képéről, és a dossziéját megigazítva összepakol, majd feláll, és megvárja, míg a bírónő kivonul. Addig is Alexis után néz, és figyeli, ahogy kivezetik a teremből. Végül ő maga is elégedetten kisétál cipőjével jókedvűen kopogva a bíróság márványpadlóján. Az ügy letudva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Az Állami Bíróság épülete (Trenton) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Az Állami Bíróság épülete (Trenton) Empty Re: Az Állami Bíróság épülete (Trenton)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.