A Kristály Világa

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

A Kristály Világa - Page 2 Empty Re: A Kristály Világa

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 10 Ápr. 2018, 16:24

Helyet foglalsz az asztalnál, és M is melléd lebeg egy másik székre. Észrevehetően most sokkal kevésbé emberi az alkja, mint eddig: valóban csak egy energiagombócnak tűnik. Némi kitekintés után Annihilusról, bemutatkozol a társaságnak, felsorolod egy-néhány címedet, amit némelyikük hümmögve fogad, mások arcán nem tükröződik elismerés vagy tisztelet, csak biccentenek tudomást véve a dologról. Ezután azt is elmeséled, miért vagy itt, hogyan kerültél ide, és erre már sokkal jobban felfigyelnek, különösen a dimenziókapu említésére. Miután elhallgatsz, nem válaszolnak rögtön, helyette M felé fordítják a tekintetüket.
-Ó, igen, hogyne - kap észbe szórakozottan zömmögve és dörögve. - M vagyok, a Béta kvartilisból, de gondolom mindenki más néven nevezi a helyet, szóval a lényeg, hogy nagyon messziről mindentől, ami él. És... Az igazat megvallva nem tudom, hogyan kerültem ide, de Thorhalla szerint eddig a gazdateste voltam valaminek, ami megmagyarázza, hogy miért nem emlékszem túl sok mindenre. Gondolom ez a gazdatest hozott ide is, de most már csak én vagyok. Ja igen, én is szívesen kijutnék ebből a világból, a kristályok energia-deficiense egy kissé... Nyugtalanító, ha értitek hogy értem.
A hallgatóság arcából ítélve fogalmuk sincs, hogy értette M.
-Tehát egy dimenziókapu! Különleges erővel rendelkezhetsz, Lady Thorhalla, ha erre képes voltál - állapítja meg Xoz-Lox.
-És azt mondod, hogy ha segítünk neked, akkor nem csak kijuttatsz, de meg tudod oldani, hogy életben is maradjunk odakint... Így mondtad még az imént, ugyebár - sziszegi a Flemsz.
-Ami téged illet - szólal meg suttogva Akhillész M irányába -, egy raptor kristályához ért a tested, ezáltal megszállt téged, és a tudata átvette az irányítást a tested felett. Amikor elfogtunk, elválasztottuk a testedtől, így ismét önmagad lettél.
-Nem hallottam még ezekről a raptorokról, de ha jól értem, lényegében egy parazita. Ezesetben hálásan köszönöm, hogy megszabadítottatok a raptortól! - Örvendezik M, aztán Akhillész feléd fordul.
-És most térjünk rá a Dalra... Amit mondasz, nagyjából helytálló. Ha valaki hozzáér egy kristályhoz a valódi világban, annak lelke idekerül, és fogságba esik egy itteni kristályban, ami a kristályfáról lóg. A kristályokban fogvatartott lelkek időtlen időkig szenvednek itt, és bár néha bepillantást nyernek valódi testük életébe, többségében csak kétségbeesetten próbálnak kitörni börtönükből. Elkeseredett sikolyaik a kristályból csengő halk énekként hallatszik csupán annak, aki ezt a világot járja, és innen az elnevezés. A Dal tehát nem más, mint a raptorok rabságában sinylődő lelkek szenvedésének hangja.
-A kristályfa azonban megváltozott - folytatja Xoz-Lox. - Egy nap virágzásba borult. Minden kristálya, mint rügye, kinyílt, a benne lévő lelkek pedig kiszabadultak. A legtöbb lélek már olyan régóta volt bezárva, hogy beleőrült a fogságba, és ebből most egy olyan világba szabadult, ahonnan továbbra sincs hazaút. A szenvedő lelkek fájdalmas sikolya már nem ének volt, hanem fülsiketítő ricsaj. A fájdalomban és szenvedésben egyesültek a lelkek, és egy óriási góccá nőttek. A fiatalabb, még ép lelkek menekülni próbáltak, de a Dal lassan magába olvasztotta mindet. Ez uralja most a Kristály Világát.
-Eleinte sokunknak sikerült megmenekülni a Dal őrülete elől - veszi át a szót Flemsz. - A kristályfa virágzása után újabb fák nőttek, ekkor nőtt az Örökerdő. Ezeknek a fáknak a kristályai nem dalolnak már, mert a Dal összetöri azokat a kristályokat, amikben lélek van, és magába szívja őket. De az Örökerdő hatalmas, így el tudtunk bújni a Dal elől, és felépítettük a Kristálypalotát. Egykor sokan éltük itt végtelen rabságunk éveit, de lassan a lelkek elkóboroltak. Voltak, akik felfedezni mentek a világot, mások beleőrültek a tehetetlenségbe, és botor harcba indultak a Dal ellen, mások egyszerűen önként csatlakoztak. Végül csak mi négyen maradtunk...
Egy pillanatra elhallgatnak, majd Akhillész szólal meg ismét folytott hangon.
-A Kristály Világa már a Dal birodalma. Ő ural mindent, és ha elhagyjuk a kastélyt, megtalál minket is. Ha a Dal erejét akarod megszerezni, hogy a népednek segíts, akkor lelkekre van szükséged a kristályokban, de amíg a Dal uralkodik, erre nem lesz esélyed...
Ismét kisebb szünet következik, amit ezúttal M szakít meg.
-Ez elég rosszul hangzik. Lelkeket kéne bebörtönöznöd, hogy a népednek segíts, nem nagy ár ez? Hé, várjunk csak! Ezek szerint az én lelkem is a Dal része most?
Erre láthatóan senkinek nincs válasza a teremben, csak vállukat vonogatva néznek egymásra a társaság tagjai.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

A Kristály Világa - Page 2 Empty Re: A Kristály Világa

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 14 Ápr. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A kristály világa
Lady Thorhalla Lokidottir
A Tüzek, a Cselszövés, Káosz és a Raptorok istennője, a csalás úrnője, Jotunheim királynője, Asgard és Helheim hercegnője, a Cabal vezetője, Az Árnyak házának királynője, stb.


Játékostárs(ak) neve: -


~ Helyszín: A Kristály Világa, Örökerdő ~
kép:

Halla néhány pillanatra a mellette leülő most igencsak energiafelhőnek tűnő M-re pillantott. A bemutatkozások után az igencsak szórakozott társáról kiderült, hogy nem épp az erőssége az, hogy szociálisan kommunikáljon másokkal. A nő mit sem törődött azzal, hogy nem reagáltak semmit arra, hogy kicsoda, micsoda, őt sem nyűgözte le az, hogy ezek mik. Már csak azért sem, mert nem voltak egyebek a szemében, mint felhasználható, fogyó eszközök
- Mágia a neve, hogy érthetőbb legyen számotokra, kozmikus energia manipuláció – mondta.
Tudta, hogy kevés világon ismerik a mágia szót, így a közismertebb neve talán egyszerűbb volt. Figyelmesen hallgatta végig, hogy mit is mondtak a lelkek a Dalról. Amit megtudott pedig roppant érdekes volt, e szerint a szenvedés volt az, ami rezonáltatta a kristályokat és ez volt a dal. Igazából valahogyan teljesen másra gondolt, mint ez, hiszen annak fényében, amit a raptorok meséltek neki arról, hogy milyen erőket adott nekik mindez mást várt. Bólintott többször, hogy érti, ha pedig tudott, akkor egy-két helyen igyekezett is belekérdezni.
- Érdekes – mondta. – Volt valami előjele mindennek, vagy tudni, hogy mikor történt mindez?
Ezt a virágba borulásra volt értendő. A raptorok nem tudták pontosan megmondani mindezt, túl sok minden történt, bár az elzárást tartották lehetséges oknak, kíváncsi volt mindarra, hogy tényleg így lehetett-e.
~ Roppant szomorú ~ gondolta. ~
Mindezt arra, hogy újabb lelkeket kellene beáldozni arra, hogy visszakapja Kristály népe a Dalt.
- Szóval a feladat elég egyszerűnek tűnik, hogy meg kell tisztítani az erdőt a Daltól – mondta. – Úgy vélem minderre képes vagyok, de nagy mennyiségű kozmikus energiára lenne mindehhez szükségem… arról tudtok valamit, hogy miként lehetséges, hogy ez a Dal korábban megannyi képességgel ruházta fel a raptorokat? Így, hogy elszabadult s hatalmasabb, mint előtte… még több erőt kéne adnia, de odakint már nem hallja senki sem s gyanítom azóta, hogy létrejött az Örökerdő.
Már támadt is pár ötlete, amiket érdemes lett volna kipróbálni, mint például azt, hogy helyreállítani a világot s utána újra bebörtönözni minden lelket, de ezúttal úgy, hogy szép s gyönyörű álmokat lássanak, maguk építhessenek világot s ne higgyék mindazt börtönnek. Talán így még erősebb lehetne a Dal, ha nem, akkor ezen állapotnál már nem nehéz módosítani, hogy újra szenvedjenek, csak éppen biztonsági mechanizmusokat kell beépíteni, hogy a virágzás ne történhessen meg újra. Finom hangolni a dimenziót a tökéletességhez. Ekkor fordult M felé, mikoron nem kapott kérdésére választ.
- Nem, ha így lenne, akkor nem lenne úgymond tudatod, csupán a tested s vegetatív állapotban lenne. A lélek révén vagy képes a beszédre s a gondolkodásra, a nélkül csupán az üres vázad a tested lenne. Ez alapján úgy vélem a lelkek még kiszabadulhatnak s képesek további önálló létre s megtisztulhatnak. – fejtette ki a véleményét.

//Bocsánat, hogy most váltottam E/3-ra, most valahogy ebben könnyebb volt írni vele, remélem nem gond Embarassed //

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kristály Világa - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Kristály Világa - Page 2 Empty Re: A Kristály Világa

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 17 Ápr. 2018, 16:07

//Felőlem királyi többesben is írhatod, ha úgy esik jól éppen Very Happy.//

M némileg megnyugszik a válaszodra, mintha pusztán a szavaid miatt kapta volna vissza a lelkét. Az ő esetében különösen érdekes lehet a lélek és test kapcsolata, hiszen valódi, fizikailag megfogható test híján mondhatni csak lélekből áll.
Ezután Akhillész válaszol a kérdéseidre.
-Nos, nehéz megmondani, hogy mi okozta a virágzást. Egyesek szerint a Kristály Világa egyidős a létező univerzummal, mégsem tud róla senki, hogy előfordult volna valaha ilyen. Az én elméletem szerint azért került rá sor, mert a raptorok száma hirtelen megnőtt, és a fa érzékelte, hogy nem sokáig lesz már képes elég kristályt teremni a lelkeknek. De ez csak spekuláció.
Ezután azon is elgondolkodnak, amit a mágiáról, a szükséges kozmikus energiáról mondasz.
-Hogy a Dal milyen hatással van a raptorokra, azt nem tudjuk. Mi csak bentről hallottuk, amikor mi magunk is énekeltük - válaszol színtelen kánonban Xoz-Lox.
-Fogalmad sincs, mire képes a Dal, hogy gondolhatod, hogy egyszerűen legyőzheted? - Kérdi Flemsz. - Különben is, itt nincs kozmikus energia, ezen a helyen semmilyen normális energia nem marad meg, csak a kristályok beteges sugárzása tartja egyben a helyet. Én is használtam ezt a mágiát, ahogy nevezed, de itt nincs semmi, ami lehetővé tenné!
Egy pillanatnyi csend ül a szobára, ahogy az asztalnál ülők rájönnek, hogy mágia nélkül nem sikerülhet a terved. A csendet azonban zizegő, halk mennydörgés szakítja meg: M hangja.
-Ez így nem egészen igaz ebben a formában - állapítja meg tudálékosan. - Mármint az tökre igaz, hogy az energia nem marad meg ebben a világban. Meg az is igaz, hogy nincs klasszikus értelemben vett kozmikus energia. És a legtöbb energia sincs, amit az ember elvárna a fizikai szabályok szerint. Még gravitáció, sincs, tudtátok?
-Térj már rá a lényegre! - Förmed rá Flemsz, de M még csak meg sem rezzen.
-A lényeg: nem simán hiányzik az energia. Valami eltűnteti azt. Elszívja. Elszállítja. Amelyik tetszik. Amit az előbb is mondtam a kristályok energia-deficienséről, ezek szerint egyikőtök sem értette. A kristályok energiát igényelnek, azok szívják magukba az energiát. Ez a kristály - mondja M, és a falon lévő egyik, világító kristályra mutat -, öt különböző típusú energiát tartalmaz, főképp alacsonyabb rendűeket, de lényeges mennyiségű kozmikus energia is van benne. Csak éppen ki kell nyerni belőle.
Az asztal társasága ismét elnémul, de ezúttal hitetlenkedve néznek egymásra. M láthatóan élvezi, hogy valami igazán okosat mondhatott, már-már önelégülten néz körbe, majd rád mosolyog, mintha az elismerő dícséreteket várná.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

A Kristály Világa - Page 2 Empty Re: A Kristály Világa

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 21 Ápr. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A kristály világa
Lady Thorhalla Lokidottir
A Tüzek, a Cselszövés, Káosz és a Raptorok istennője, a csalás úrnője, Jotunheim királynője, Asgard és Helheim hercegnője, a Cabal vezetője, Az Árnyak házának királynője, stb.


Játékostárs(ak) neve: -


~ Helyszín: A Kristály Világa, Örökerdő ~
kép:

- Érdekes – szólt közbe. – Én úgy tudtam, hogy nem olyan régi a raptor faj, s valahol a shi’ar galaxisban hozták őket létre. Logikusnak véltem volna, hogy egy idős lehet a létrejöttükkel, hisz egy dimenziót készíteni nem túlságosan nehéz.
Szólt bele azon rész után, hol Akhillész mesélt a dimenzió eredetéről. Ezek után persze hagyta, hogy folytassák a beszédet a többiek. Xoz-Lox szavaira bólintott s ismét megszólalt volna, amikor Flem elkezdett okoskodni. Ha ölni lehetett volna tekintettel, akkor Flem már halott lett volna. Vagyis bárhol máshol már az lett volna, csak itt nem, hiszen Thorhalla igencsak sokoldalúan volt képes gyakorlatba ültetni azt, hogy a tekintettel ölni lehet.
- Pontosan tudom, hogy mire képes a Dal a való világban – mondta. – S mivel ruházta fel a raptorokat. S igen, számomra nem létezik olyan, hogy legyőzhetetlen, vagy megállíthatatlan.
Felelte némi gúnyos éllel, roppant magabiztosan, zöld szemeiben pedig mintha lángok égtek volna. Főleg, mert nem csak asgardi mágiát ismert, igazából a teljes dimenziót kitudta volna rendes „földi mágiával” is forgatni, a katasztfóramágiával, amihez nem kellettek volna kozmikus energiák. Nem is beszélve, hogy még mindig képes volt a saját felszerelését is energiaforrásnak használni és felerősíteni az arcane* mágiának köszönhetően.
- Hmmm érdekes mit szóltál – pillantott Xoz-Lox felé. – Már csak azért is, hiszen a kristályokat mesterségesen teremtik odakint a rendes világban s nem itt jönnek létre, ez a hely csak egy vízhangként jön létre. A kristály amint létrejön létrejön itt is a raptor lélekkel, mely miután legyőzi a gazdatestet, akkor az ő lelkük záródik a kristályba. Így nem hiszem, hogy ez lehet a kiváltó ok, valami másnak kellett lennie, ha így lenne odakint érződne mindez.
Ostoba férgek… a nőnek már megvolt a terve, hogy miként hozzon mágiát ebbe a világba, lehet, hogy itt nincsen, de neki már volt ötlete, többek között a térkapu is szerepet játszott benne. De ekkor még M is megszólalt, a szavai után pedig egy elégedett mosoly jelent meg a nő ajkain, s közben már fel is állt a helyéről.
- Az nem okoz gondot – jegyezte meg hűvösen.
A mutatott gyémánthoz, kristályhoz igyekezett lépni s hozzáérinteni a kezét, ha elérte. Koncentrálni kezdett s kimondott közben egy varázsszót is mellyel az arcane ősi mágiáját igyekezett segítségül hívni s ezzel kinyerni az M által említett energiát, ha sikerült, akkor azzal mutatta be, hogy úgy van, ahogyan a társa mondta, hogy a másik kezével egy rúnát igyekszik a levegőbe felrajzolni mellyel teljesen épp ruhát varázsolhat magára, ha sikerül. Olyat, mintha nem is lett volna soha sem a lezuhanása odakint.

*sima energiamanipulációnak van írva az arcane, amivel főleg erősíteni lehet mindenféle mágiát, varázstárgyakat stb. magát a manahálót lehet vele baszkurálni sokkal erősebben, hatékonyabban, mint mással. Erős robbanásokat is lehet vele létrehozni mint pl. a shadow runban a mana labda, stun spell Smile

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kristály Világa - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Kristály Világa - Page 2 Empty Re: A Kristály Világa

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 25 Ápr. 2018, 13:13

Az indulatok kezdenek fokozódni a teremben, de egyelőre magadban tartod a csípős megjegyzéseket, és diplomatikus módon kommunikálsz az világ lakóival. Elfilozofáltok arról, hogy a kristályok hogyan jönnek létre, és miért lehetett szükség a virágzásra, ám ez sokkal nem viszi előrébb a beszélgetést. Annál inkább viszont M szavai, és az utána következő kísérlet. A falhoz sétálva megfogod a kristályt, ami fehéres fénnyel világítja meg a szobát, de egészen hideg. Az arkáni mágia segítségével megpróbálod kinyerni belőle az energiát, konentrálni kezdesz, miközben másik kezeddel egy egyszerűbb varázslatot hozol létre. Néhány másodperc után a kristályon repedés fut végig, majd hangos csattanás kíséretében elpattan, némi hőt áraszt, felvillan, majd a fénye kialszik. Ezzel együtt érzed, hogy a mágikus energia immáron rendelkezésedre áll, és létrejön a varázslat, amivel próbálkoztál. A ruhád ismét ép, közben pedig érzed, hogy a maradék energia, ami kitört a kristályból, szétfoszlik a semmibe, nyilván a többi kristály szívta magába, ahogy ezt M magyarázta.
-Látjátok? Ahogy mondtam, a kristályok tele vannak energiával, csak a megfelelő módszer kell, hogy kinyerjük belőle azt. Nem minden kristály rendelkezik ugyan akkora energiával, de amennyi a rendelkezésünkre áll, nem okozhat gondot elegendő energia összegyűjtése - magyarázza boldogan zizegve-hümmögve M.
-És mégis honnan tudsz ilyen sokat a kristályokról? - Kérdi Akhillész tőle.
-Ó, a kristályokról szinte semmit sem tudok azon kívül, amit ti elmondtatok. Az energiáról viszont annál többet. Minden energiát érzékelek magam körül, látom az útjukat, a jelenlétüket, érzem a változásukat. Ez csak természetes, te anyagból vagy, és nem jelent gondot számodra megfigyelni más anyagokat. Én energiából vagyok - fejezi be a hasonlatot M, a hallgatóságra hagyva, hogy kikövetkeztessék a végét.
-Tehát le tudod győzni a Dalt - állapítja meg az eddig hallgatag Menemet csukott szájjal. - Csináld. Én megmutatom a helyet, ahol rátalálhatsz.
-Mind segítünk, nem igaz? - Kérdi Xoz-Lox. - Elvégre nem azért maradtunk életben ilyen sokáig, hogy az idők végezetéig rejtőzzünk.
Flemsz gyanakvó, hitetlenkedő tekintettel méri fel a helyzetet, de nem szól semmit, csak a többieket figyeli. Akhillész bólint.
-Úgy van. Segítünk, amiben tudunk - válaszol alig hallhatóan.
-Hát ez remek! - Örvendezik M, majd feléd fordul. - Ahhoz, hogy több embert ejthess fogságba a dimenzióban, először végezned kell a lelkekkel, amik már most fogságba vannak esve, ráadásul ehhez kristályokat kell összetörnöd, amik éppen a börtönéül szolgálnának a jövőbeni raboknak. Ez ám a nyakatekert helyzet! Indulhatunk?
Ekkor hirtelen hatalmas égdörgés hallatszik, és mintha a föld is megremegne.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

A Kristály Világa - Page 2 Empty Re: A Kristály Világa

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 28 Ápr. 2018, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A kristály világa
Lady Thorhalla Lokidottir
A Tüzek, a Cselszövés, Káosz és a Raptorok istennője, a csalás úrnője, Jotunheim királynője, Asgard és Helheim hercegnője, a Cabal vezetője, Az Árnyak házának királynője, stb.


Játékostárs(ak) neve: -


~ Helyszín: A Kristály Világa, Örökerdő ~
kép:

Halla kísérlete sikeres volt M. útmutatása alapján, érezte, hogy maga a kristály alapból hideg, de a feltörése után némileg meleg volt. Az arcane, majd utána a sima mágia után elsőként a jobb kezén kezdett a ruha összeállni, szépen összefolyt az anyag és kitöltötte a hiányzó részeket. Így ment mindez végig a kézfején, alkarján, felkarján, vállán egészen a nyakig. Ekkor indult lefelé a ruha javítódása, mind a teljes felsőtesten, mind pedig a balkézen. A felsőtest után derék, csípő, combok, vádlik részen is helyreállt az egész, végül pedig a cipők is. Amíg még háttal volt a többieknek megengedett egy gúnyos, elégedett mosolyt magának. A közjátéknál, ami a helyiek és M. között zajlott csak csöndben várakozott, eléggé ostobának tűntek, ki tudja, hogy hány száz esztendeje vannak itt bezárva, ennyi idő alatt ha okosságot nem is, de némi bölcsességet össze lehetett volna szedni, ezek többségével talán csak Menemet rendelkezett, de a többiek nem a nő szerint.
- Már egy ideje elmondtam ezen megállapítást – felelte lustán.
Közben a többiek is jelentkeztek, hogy segítenek a nőnek, amiben tudnak.
- Elsőként is szeretnem visszakapni a felszerelésem, mit elvetettek tőlem. A karod s a tőrt. – szólt még.
Azok nélkül esze ágában sem volt indulni, közben pedig még M. is felvázolta a lehetőségeket, vagyis azt, amit a többiek gondolni vélnek, hogy mi is fog történni. Igazából, ha kellően sok energiát tud gyűjteni, akár úgyis, hogy visszamegy a saját világába és energiagömböket hoz létre, melyeket elzár s majd itt kinyeri belőle az energiát, akkor a terve úgyis az volt, hogy a halandók szójárása, nyelvezete alapján újraindítja a dimenziót és visszaállítja az eredeti állapotát, a káosz mágia tökéletes erre, ha meg kevés, a katasztrófa is ott van. Ám mielőtt indulhattak volna az égdörgésre felkapta a fejét, ezt Einar közelségében szokta hallani a legtöbbször, bár ahhoz nem járt földindulás.
- Mindez megszokott errefelé? – érdeklődött.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kristály Világa - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Kristály Világa - Page 2 Empty Re: A Kristály Világa

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 02 Május 2018, 10:34

A dörgés után a föld is egyre érezhetőbben, erősebben kezd remegni. A helyiségben a kristályok csilingelése, összeütődése hallatszik, és a folyosók is valósággal zengenek a renegeteg apró kőtől, a visszhangok mindent betöltenek. Néhány másodperc után elül a zaj, és a rengés is abbamarad.
-Nem - válaszolja tömören Akhillész, és feláll az asztaltól, a többiek pedig követik. - A fegyvereid odafent vannak, a...
Mielőtt befejezhetné, ismét óriási dörgés hallatszik, és megint remegni kezd az épület, ám ezúttal sokkal erősebben, a bútorok is mozognak, egy szék felborul, és még neked is meg kell vetned a lábadat, hogy ne ess el. A jelenség ismét csak másodpercekig tart, de sokkal hevesebben kezdődik és ér véget, mint először.
-Ez nem földrengés - állapítja meg Flemsz.
-Áh, persze, hogy nem - mondja M, aki szinte felizzik, és látszólag élvezte az eseményt. - Nagy mennyiségű gravitációs erőt szabadított fel valaki, kinetikus energiák áramlanak mindenfelé.
-Valami megpróbálja lerombolni a Kristálykastélyt - állapítja meg némi kétségbeeséssel a hangjában Xoz-Lox. - De hogy találhatott ránk a Dal?
-De hiszen ez egyértelmű! - Mondja M, és egy pillanatra úgy tűnik, nem is fogja kifejteni a dolgot, hiszen mindenkinek tudnia kéne. - Engem követett. Pontosabban a lelkemet. Amikor levettétek a kristályt rólam, a lelkem visszatért a testembe. Ehhez viszont ki kellett szakadnia a Dalból, ahol eddig volt. Nyilván megérezte, és követte.
A többiek szúrós pillantást vetnek M felé, mintha őt hibáztatnák a dolog miatt, de mielőtt bárki szólhatna, harmadszor is megremeg a terem, ezúttal már kristályok potyognak mindenhonnan, és alig bírsz a lábadon maradni. Jó tíz másodperc múlva ül el az újabb rengés.
-Sietni kell, mielőtt betöri a kaput. Kövess! - Szólít fel téged Menement, és elindul egy folyosón, ahonnan egy lépcső vezet felfelé. Menemet mozgása, csak úgy, mint külseje, majdnem emberi, mégis valahogy nincsenek összerendezve a tagjai. Mintha a térde időnként mindkét irányba hajlana, csipője pedig egyáltalán nem is fordul, ahogy lép. Ha követed, hamarosan egy másik terembe jutsz fel. Ez jóval tágasabb, és ablaknyílások vannak a falon, ahonnan kilátni a szabadba, nagyjából két emelet magasságban vagy éppen. A szoba egyik végében egy kristályasztalon találod a fegyvereidet, és egy kristályt, amit korábban M viselt, és ami rejti Sol Jahanmi tudatát. Az ablakon túl pedig látod a Kristálykastély falát belülről, és óriási kapuját. Ekkor újabb rengés következik, melynek elültével látod, hogy a kristálykapu még mindig zárva van, de mintha repedések keletkeztek volna rajta. M is megérkezik melléd, aki egyre fényesebben pulzál, a testét alkotó, örökké tomboló lángvihar erősebb, mint korábban.
-Nincs sok időd, hogy összegyűjtsd a mágikus erődet, Thorhalla. Azt javaslom, ne várd meg, míg a Dal töri be azt a kaput. Tele van energiával - teszi még hozzá nagyon tagoltan, és közben mohón néz rád. - Akárcsak ez a kastély - suttogja zümmögve, ahogy melléd lebeg, és szinte alig hallhatóan folytatja. - Akárcsak ezek a lelkek...

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

A Kristály Világa - Page 2 Empty Re: A Kristály Világa

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 05 Május 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A kristály világa
Lady Thorhalla Lokidottir
A Tüzek, a Cselszövés, Káosz és a Raptorok istennője, a csalás úrnője, Jotunheim királynője, Asgard és Helheim hercegnője, a Cabal vezetője, Az Árnyak házának királynője, stb.


Játékostárs(ak) neve: -


Idő: ismeretlen
Helyszín: A Kristály Világa, Örökerdő
Cél / Feladat: Visszaállítani a Dalt a raptoroknak
Szövetségesek: M. (?)
Ellenségek: a Dal
kép:

Hamar kiderült a tény, hogy mindez nem volt túlságosan természetes, ami itt zajlott. A földrengés szerűség egyre erősebb lett és most már a kristályok hangját is hallhatta a nő, ahogyan egymásnak ütközve hangot adnak ki. Törmelékek darabjai is aláhulltak, valami ostromolta a helyet. De legalább megtudta, hogy tényleg odafent vannak azon a másik helyen, amit érzett korábban, amikor M. energiáját használta fel arra, hogy mágiát érzékeljen. Így most már könnyedén odatalált volna magától is, hogy meglelje őket. A következő rengés után Halla megtámaszkodott az asztalban, hogy talpon tudjon maradni. Valami nagyon erős volt és be akart jutni. Ismételten M. volt az, aki magyarázatot tudott szolgálni a jelenségre, a Dal volt az, őt követte. Hát persze, mindez teljesen logikusnak tűnt a nő számára, hogy éreznie kellett a Dalnak, hogy valamit kitéptek belőle. Legalább egy újabb fontos dolgot tudott meg a Dalról, hogy lehetséges, hogy valamilyen szinten van tudata, mert az biztos, hogy energiákkal teli lehet, teli van, ha másmilyennel nem is olyannal, amit a lelkek adnak, pszionikus. Gravitáció s kinetikus energia, ami pedig a mozgási. Ennyit tudott ő maga is, hogy a halandók így hívják. M. pedig nagyon lelkesnek tűnt, lehet, hogy ő maga is képes volt elnyelni ezeket? Egyelőre nem tudta, de nagyon is lehetségesnek tartotta.
- Akkor pedig a Dalnak van tudata is s értelmes létforma lehet – mondta.
Pillanatokkal később újabb rázkódás lett s ekkor már az épület is kezdte megadni magát, minden potyogott lentről, Halla úgy vélte, hogy nem sokáig maradhat egyben a kastély. Menement szavaira bólintott s követte őt fel az emeletre, oda, hol a felszerelése volt. Mikor ablakok előtt haladtak el, akkor kinézett s igyekezett felmérni a kinti részeket, melyeket állapota miatt nem tudott akkor, mikoron behozták ide. Odafent megvolt valóban a felszerelése, melyeket igyekezett is magához venni, mivel kesztyűben volt, így a kristályt is magához vette s ruhájának egyik tároló részébe – zsebébe – igyekezett tenni. Így bizonyosan nem érhetett a bőréhez s majd egy kellő pillanatban újra visszaadja az előjárónak a testét is. Mindezek után lép az ablakhoz s néz ki rajta, s itt már láthatta, hogy odakint megrepedt a kapuja az erődítménynek. Nagyon kicsit bólintott M. szavaira, tényleg nem volt túl sok ideje, mindezzel önmaga is teljesen tisztában volt.
- Látom kezded mindezt roppantul élvezni – jegyezte meg gúnyosan. – Látod már, hogy mily energiákkal rendelkezik a Dal?
Gyorsan igyekezett körbenézni, hogy mi lehet idebent a legerősebb energiaforrás. Annyi kellett neki, hogy mindezt eltudja nyelni, majd felerősítse majd arkán mágiával s utána képes legyen kiterjeszteni az erejét a teljes palotára s minden létező kozmikus energiát önmagába elnyeljen. Mindennek kivitelezéséhez pedig, hogyha sikerült ilyen kristályt találnia, vagy ha a levegőben volt kozmikus energia, akkor annak látott neki. A cél érdekében most varázsszavakat fog mindehhez használni. Ha M. látta, hogy mi van a Dalban s van abban is kozmikus energia, akkor megvárja, amíg a Dal betöri a kaput s annak energiáját is igyekszik elszívni, miközben egy védőmezőt emel maga köré, mellyel a Mjölnir csapásait is ki képes bírni, hogy senki s semmi se zavarhassa meg. Ha pedig már végre nagyon, de nagyon sok enerigája van, ha kellenek a helyiek lelkeinek energiái is, nem habozik elvenni, s amint felkészült káoszmágiát* igyekszik használni. azaz az akarata s szavai alapján magát a realitást igyekszik megávltoztatni.
< - Legyen minden olyan, mint mielőtt a Dal elszabadult, térjen vissza és álljon helyre a rend és a raptorok újra elérhessék a Dalt – hadarta. - Legyen minden olyan, mint mielőtt a Dal elszabadult, térjen vissza s álljon helyre a rend s a raptorok újra elérhessék a Dalt. LegyenmindenolyanmintmielőttaDalelszabadulttérjenvisszasálljonhelyrearendsaraptorokújraelérhessékaDalt. LegyenmindenolyanmintmielőttaDalelszabadulttérjenvisszasálljonhelyrearendsaraptorokújraelérhessékaDalt. >
Hadarta sokszor egymásutánban mindaddig míg minden nem változik az akarta szerint a mágiájának hála.

*ugyanaz, mint Skarlátboszi realitásmanipulációja. (just like: No more mutants)

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kristály Világa - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Kristály Világa - Page 2 Empty Re: A Kristály Világa

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 07 Május 2018, 14:40

M egyre fényesebben ragyog, ő is kinéz az ablakon, és vizsgálódik.
-A Dal nem rendelkezik számottevő önálló energiával, nem bírja megtartani, csak pszionikus energia van benne, de az többnyire haszontalan - közli M.
Míg ezzel foglalkozik, te elteszed a felszerelésed, majd elkezded kiszipolyozni az energiákat a kristályokból magad körül. A folyamat lassan indul be, eleinte csak néhány kristályból tudod kinyerni az energiát, és arkáni mágia segítségével kezdesz feltöltődni. Aztán minél több mágikus energiával rendelkezel, annál könnyebben tudod feltörni a kristályokat, annál gyorsabban áramlik beléd az újabb energia. Fél perc elteltével már az egész kastélyból csörömpölés hallatszik, ahogy sorra robbannak fel a kristályok, te pedig érzed, hogy lassan felgyülemlik benned a kozmikus energia, de még nem elegendő egy ilyen mértékű varázslatra, így hozzálátsz a lelkek kiszipolyozásához. Ezzel párhuzamosan M is kezd egyre vakítóbban világítani, és mintha már a mérete is növekedne, csaknem három méteresre nőtt már.
Mindeközben a Dal továbbra is ostromolja a kaput, újabb és újabb rengések érkeznek, majd a kapu berobban. Ekkor M móhon kiált fel.
-Az enyém! - Nevet fel, majd kiröppen az ablakon, lebegve ereszkedik le egy pillanat alatt a kastély udvarára, és a széttört kristálykapuból kiáramló energiát kezdi felfalni.
A kapu helyén pedig ekkor megpillanthatod a Dalt, teljes valójában. A tizenöt méter magas gömbszerű lény úgy néz ki, mintha emberek százait, ezreit gyúrták volna össze. Folyamatosan változik, végtagok, fejek, torzók lógnak ki belőle, majd tűnnek el benne. A guruló szörnyetegből földöntúli sikolyok törnek elő, üvöltő arcok terítik be a felületét, majd észreveszi az udvaron álló M-t. Ekkor kiér M mellé Akhillész, és társai, akik végső csatájukra készülnek a Dallal.
Ám mielőtt a harc elkezdődne, már véget is ér. Mind a négy lélek, ami időtlen idők óta rejtőzött a kastélyban, élettelenül rogy össze, ahogy kiszívod az energiájukat, testük pedig fátyolos lepelként suhan a Dalba, majd olvad belé.
A benned felgyülemlő mágia kezdi elérni a kritikus szintet, te pedig belefogsz a mantrába.
-Sajnálom, de a végjátékra nem maradhatok - kiált fel M az abalkba, ahol állsz. - Épp elég időt töltöttem egy kristályba zárva.
A Dal eközben megérzi a világot átalakító mágiát, és dühödten indul meg az irányodba, M-et pedig figyelmen kívül hagyja.
Ahogy feltűnhetett, M szintén jókora energiát szívott magába, részben a kapuból, részben a kristályokból, amelyeket te zúztál össze, hisz nem minden energiát tudtál hasznosítani a felszabadulók közül, ellenben vele. Úgy tűnik, nem csak felszívja, tárolja és érzékeli az energiákat M, hanem átalakítani is képes azt magában. Érzed, ahogy a kozmikus energia koncentrációja nőni kezd benne, és még el  is kezdi az arkáni mágiád elszívni ezt, de nem elég gyors a folyamat. M a tiédhez hasonló kaput nyit a dimenziók között, miközben a Dal becsapódik a torony oldalálba, amiben állsz.
-Egyszer még találkozunk - hallod M búcsúját, de az arcát már nem látod, mert a Dal elkezdett felkapaszkodni a torony oldalán, és elérte az ablakot.
Minden erőddel a káoszmágiára koncentrálsz, a mantrád pedig kezdi kifejteni a hatását, miközben az arkáni mágia segítségével folyamatosan újabb energiákat szívsz magadba magad körül. A kastélyban már nem nagyon maradt ép kristély, de már az udvaron is sorra robbantak fel a kristályok, és az egész épület kezd beleremegni a létrejövő mágia erejébe. A Dal már elkezdi bepréselni magát az ablakon, a torony fala pedig jóformán betörik a súlya alatt. Nem sokon múlik, hogy elérjen téged, amikor robbanásszerű változás történik. Az összegyűjtött mágikus erő egyetlen hullámban szakad ki belőled, és minden eltűnik a realitásban, amit magad körül látsz.

Egy pillanatig a teljes semmiben lebegsz, míg a dimenzió újra összeáll, és felveszi azt az alakját, amilyen a Dal elszabadulása előtt volt. Egy gyönyörű réten találod magad, veled szemben pedig egy óriási kristályfát látsz, tele csilingelő kövekkel, amik különféle színekben pompáznak. Nem messze tőled észreveszed a dimenziókaput, amit te magad nyitottál, hogy ideutazz. A rét elég nagy, de a vége után mintha a dimenzió is véget érne. Úgy tűnik, a fa virágzásakor kitágulhatott a dimenzió, ami most ismét összeszűkült erre az egyetlen helyre.
Egyszer csak motozást hallasz a fa ágai közül, majd a földre huppan egy apró teremtmény: a macskaszerű, kristályokkal borított állat az, amit korábban a barlangban láttál. Barátságosan közelít feléd a dimenzió immáron egyedüli lakója.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

A Kristály Világa - Page 2 Empty Re: A Kristály Világa

Témanyitás by Thorhalla Szer. 09 Május 2018, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A kristály világa
Lady Thorhalla Lokidottir
A Tüzek, a Cselszövés, Káosz és a Raptorok istennője, a csalás úrnője, Jotunheim királynője, Asgard és Helheim hercegnője, a Cabal vezetője, Az Árnyak házának királynője, stb.


Játékostárs(ak) neve: -


Idő: ismeretlen
Helyszín: A Kristály Világa, Örökerdő
Cél / Feladat: Visszaállítani a Dalt a raptoroknak
Szövetségesek: -
Ellenségek: -
kép:

- Számodra lehet, de én tudom használni azt is – felelte. – Félelmetesen erős fegyvereket lehet az elme hatalmából kreálni, mely a lelket fogja tovább kínozni.
Felelte mindarra, amit M. mondott neki. Az események innentől kezdve pedig igencsak gyorsan történtek. Egyrészt M. is elkezdett nőni, ahogyan mindenféle energiákat elnyelt s részben át is alakította olyanná, amiket Halla használni volt képes és megérkezett a Dal is, a maga tizenöt méteres magasságával. A nő látta, hogy odalent kiértek a lelkek is, hogy segítsenek M-nek, de mindez hiábavaló volt, pillanatok alatt emésztette fel az energiájukat az istennő. Ahogyan igazából várható volt, így nagyon meg sem lepte a nőt, hogy M. lelépett, valamilyen módon talált kiutat innen, az elköszönésre pedig nem volt lehetősége reagálni, mert koncentrált. A lény megérezte, hogy mire készül s mennyire gyűjti az energiát, így felé indult. Eddigre a mágia ott kavargott körülötte, a szemei, kezei és teljes aurája beteges zöld fényben, látta, ahogyan M. dimenzió kaput nyitott és megszökött. Ezek után engedte el a mágiáját Halla és fogant meg a varázslat a szavai után.
Minden megszűnt, a kastély, a Dal, a környék… néhány pillanatig csak a semmiben lebegett, majd egyetlen egy rét jelent csak meg, egyetlen egy fával, rajta megannyi kristállyal és most már hallotta a Dalt is, ahogyan csilingeltek a kristályok. Azaz a benne levők rémálmai hallhatóak voltak újra így. Látta a térkapuját nem messze magától és ismét felbukkant a kis lény is, Halla pedig igyekezett kideríteni azt, hogy vannak-e most energiák itt, vagy sem. Roppant kellemes csalódás volt, hogy most megvoltak az energiák, noha nem olyan erősen, mint Asgaron, vagy éppen Midgardon, de ettől még voltak. Így legalább nem kellett azzal fáradoznia, hogy visszatér a Plútóra és onnan hoz energiákat. Azonban most megvoltak a tervei, hogy miként próbálja megakadályozni azt, hogy a dal újra kitörhessen.
Defenzív mágiát készült mentál s asztrál mágiával kombinálni. Úgymond egy védőmezőt létrehozni a dimenzió körül, mely észleli azt, hogy mi a Dal és a kristályokban levők lelki állapota. Ha mindez burjánzani kezdene azért, mert túl sok a lélek és túl nyugtalanok, akkor olyan ingereket kapnának a kristálytokban levő lelkek, amik segítségével újra visszaállna az alapállapot. Hirtelen nem jutott jobb eszébe, sem konkrétabb dolog, hogy miként tudná megzabolázni a Dalt, mert még mindig nem ismerte eléggé. Így ha minderre képes volt, akkor ezt szándékozott rúnákkal és kézjelekkel elvarázsolni, azt pedig tudta, hogy mindenképp fel kell hívnia a raptorok figyelmét a túlzott terjeszkedés veszélyére. Ha sikerült létrehoznia ezen varázslatot, akkor a kis lényre pillant.
- Velem tartasz a való világba? Ha igen, elviszlek a fiaimnak, bizonyosan örülnek egy ilyen aranyos lénynek.
El is indul a térkapu felé, ha a kis lény csatlakozott hozzá, akkor vele együtt igyekszik visszatérni a térkapun a Plútóra, ha nem, akkor nélküle.

//Folytatás: Plútó//

felszerelés/egyebek:A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 09 Május 2018, 17:39-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kristály Világa - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Kristály Világa - Page 2 Empty Re: A Kristály Világa

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 09 Május 2018, 11:51

Az energiák feltérképezése után varázsolni kezdesz, ami kicsit több időbe telik, mint általában, de a mágiának ezen a szintjén már nem okoz gondot fenntartani a koncentrációt. Végül megfogan a varázslat, és érzed, ahogy védőmágia létrejön. A lelkek száma egyelőre nem haladja meg a kritikus szintet, a fa most jó állapotban van, és bár a lelkek keservesen szenvednek, a Dal csak halk csilingelés marad. Varázslat közben az apró lény a közelebb settenkedik, láthatóan most sokkal magabiztosabb, mint mikor először találkoztál vele, talán épp a dimenzió állapota miatt. Miután végeztél a varázslattal, és beszélni kezdesz hozzá, egész értelmesnek tűnik az arckifejezése, mintha értené a szavaidat. Végül azonban csak egy halk hangot hallat, ami hasonlíthat éppen nyávogásra vagy egy kutya nyüszítésére is. Ahogy a dimenzió kapu felé indulsz, melletted sétál az állat is, és veled együtt lép át rajta, hogy elhagyjátok a Kristály Világát.A Kristály Világa - VÉGE

Hamarosan: A Dal visszatérése

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

A Kristály Világa - Page 2 Empty Re: A Kristály Világa

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.