Plútó

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Plútó Empty Plútó

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 08 Nov. 2017, 16:04

A Naprendszer legkisebb bolygója, melyet évekkel ezelőtt a Raptorok kozmikus faja, a Kristályok Népe kolonizált. A felszín alatt kiterjedt városok húzódnak, és több helyen a felszínt is lakhatóvá tették terraformálással. Misztikus és tudományos eszközök együttesével álcázzák a bolygót, így a legtöbb érzékelő számára a bolygó továbbra is lakatlannak, érintetlennek tűnik.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Plútó Empty Re: Plútó

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 13 Nov. 2017, 13:37

Helyszín: A Kristály Népének Városa

A mágikus szavak és varázsjelek kifejtik hatásukat, te pedig egy szempillantás alatt utazol bolygók között a végtelen űrön át. Mikor megérkezel, és körbenézel, egy technológiailag fejlett városban találod magad. Körös körül fények tízezrei világítanak, óriási épületek emelkednek a földből, sőt, sokszor látszólag a sötét égből nyúlnak lefelé, és nem is érintik a földet. Ekkor tűnik fel, hogy ami elsőre annak tűnt, az nem a fekete éjszaka, hanem egy tömör boltozat, ami az egész várost borítja. A föld alatt vagy, és több épület nem lentről felfelé épült, hanem fentről lefelé, egyesek pedig összekötik a boltozatot és a talajt.
Az épületek közt vannak nagyobb terek, platformok, de utakat nem látsz, hiszen földi jármű sincsen, ami használná ezeket. Helyette teherautóra hasonlító repülőgépek szállnak az épületek közt, és raptorok szárnyalnak ide-oda. A városi látkép nagyrészét a szürke épületek uralják, de ahogy jobban megnézed, láthatod, hogy több helyen is nagyobb, egybefüggő zöld területek vannak.
Te magad egy tágas tér közepén állsz, ami akkora lehet, mint egy futball stadion. A lábad alatt zöld fű nő, és nem sokkal melletted egy hatalmas tölgyfa áll, ami a méretét és terebélyességét tekintetbe véve, legalább ezer esztendős lehet. A tér szélén körös-körül raptorok állnak körülötted, de tőled elég nagy távolságot tartva, jó 50 méterre vannak. A tér egyik oldalán óriási épület emelkedik, ami elüt a többi, egységesen szürke toronytól. Az építmény több elemében is asgardi építészeti vonásokat mutat, de ezek furcsán keverednek a város modern stílusával. Hatalmas kapuja most nyitva áll, a kapu előtt pedig egy ismerős alak áll.
Az érkezésedre a raptorok tömege egy emberként ereszkedik féltérdre, ekkor jobban szemügyre tudod venni őket, ránézésre több tízezren gyűlhettek itt össze a fogadásodra. A kapu felől Sol Jahanmi érkezik eléd, és ő maga is féltrédre ereszkedik, mikor a közeledbe ér. Sisakját leveszi, és alatta örökké tomboló lángvihar cikázik.
<-Légy üdvözölve a Kristály Népének városában, a Templom terén, fennséges istennőnk!>
Az előljáró szavai után a térdelő tömeg hangja halkan, mégis erőteljesen szól, és egy asgardi szót ismételnek mindannyian, bár érzed rajtuk, hogy vélhetően ők nem beszélik úgy az asgardit, mint az előljárjuk.
<-Dícsértessék!> - Hangzik a mantra, aztán síri csend lesz, és az előljáró néz rád.
<-Ez a nap, amikor a Kristály Népének istennője, Thorhalla, először jött el a kiválasztott népéhez! Örökkön emlékezünk erre a napra!> - Az előljáró ezek után elhallgat, úgy tűnik, ezúttal nem akarja olyan hosszan hallatni a hangját, mint legutóbbi találkozásotokkor. Helyette várakozik, hogy mik lesznek népedhez intézett első szavaid.
Plútó U6

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Plútó Empty Re: Plútó

Témanyitás by Thorhalla Kedd 14 Nov. 2017, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A kristály népének városa
Lady Thorhalla Lokidottir
A Tüzek, a Cselszövés, Káosz és a Raptorok istennője, a csalás úrnője, Jotunheim királynője, Asgard és Helheim hercegnője, a Cabal vezetője, Az Árnyak házának királynője, stb.


Játékostárs(ak) neve: -


~ Helyszín: Plútó, Templom tér ~
kép:

//Előzmény: Hyrrokkin-birtok//

A kimondott szavak a felrajzolt rúnák után meg is érkeztem oda, mit az előjáró sugallt számomra. Körbepillantottam a helyen, hol voltam, az, hogy ily modernség fogadott nem lepett meg, nem is számítottam másra, révén szint mind a csillagok közül származott. Megannyi magas épület, sok fénypont szerte mindenfelé. A csillagokat is kerestem, hisz számomra oly megszokott volt, hogy lássam azokat az esték során, de itt nem volt. S nem csupán a fények miatt, hanem mert barlangnak a mennyezete fogadott, mintha csak a „Maffiavárosban” lennék ezen szempontból. Megértettem, hogy miért is a bolygófelszín alá építkeztek, így könnyebb volt elrejteni önmagukat mindenki más elől. Az épületek többsége roppant impozáns, miként fentről nyúltak lefelé, s voltak melyek összekötötték az „eget” s a földet is. Hatalmas szabad területek s platformok az épületek között; az égen repülő járművek s raptorok. Az egész hely azt sugározta magából, hogy él s nem pedig egy halott város. S minek örültem, hogy sok zöld terület is volt, nem kedveltem az efféle szürke egyhangú helyeket, a természet számomra természetes s otthonos volt. S éppen ezért örültem annak, hogy jómagam is egy ilyen helyen álltam s mellettem egy ősöregnek tűnő tölgy. A közelben levő épületek egyike asgardi vonásokkal is bírt, noha a raptor építészet nyomait is feltudtam rajta fedezni, furcsa együttes, de impozáns, tehát az volt a templomom.
S miként láttam megannyi raptor volt, ki érkezésem várta, elmosolyodtam elégedetten, igen, ez volt az a fogadtatás, mit megérdemeltem, de mindeddig nem kaptam meg. A szavak után, noha sejtettem, hogy lesz fordítógépük igyekeztem egy egyszerű s gyors varázslatot elvarázsolni, s ha összejött a varázslat a szavaimat mindenki a saját anyanyelvén fogja mindezek után érteni.
< - Kristály népe! Népem! – kezdtem szavaimat. – Számomra is öröm az, hogy eljöhettem megtekinteni azt, mit miattam építettetek s végtelenül elégedett vagyok a látottakkal. Halljátok szavaim, mióta az előjáró megkeresett minden időmet azzal töltöttem, hogy megtaláljam a módját, hogy újra hallhassátok a Dalt. S úgy érzem, hogy jó úton haladok a közös célunk irányába. S addig is, míg nem sikerül megfejteni a módot s utána is számíthattok támogatásomra s segítségemre, miként én is a tiétekre. Örvendjetek, hamarosan egy új aranykor köszönt a Kristály népére, olyan, melyet népetek még soha sem látott, közösen mindezt elérhetjük… s el is fogjuk. >
Mindezzel felemeltem mindkét kezem jelezve, hogy befejeztem beszédem s ők maguk is felállhatnak, s kifejezhessék esetleges véleményüket a hallottakról.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Plútó Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Plútó Empty Re: Plútó

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 15 Nov. 2017, 10:53

A beszédedben, bár istennőként intézed a Kristály Népéhez savaidat, örömödet, elégedettségedet fejezed ki, és a kölcsönösségre, közös célokra és sikerekre helyezed a hangsúlyt. Az olvasottak, és Sol Jahanmi által elmondottak alapján tudod, hogy történelmük elején a shi'ar nép szolgájaként éltek a raptorok, és minden bizonnyal nehéz döntés lehetett számukra, hogy valaki olyantól kérjenek segítséget, aki ismét uralkodni fog rajtuk. Ehhez képest te nem leigázni vagy uralni próbálod őket, inkább beszélsz velük partnerként, mégha egyértelmű is, hogy rád vannak utalva. Így érthet a szavaid után kitörő öröm és üdvrivalgás. Ráadásul úgy tűnik, hogy egyre többen érkeznek még a térre, a levegőből újabb és újabb raptorok szállnak le. Lassan megtelik a tér az ünneplőkkel, és sok már le sem tudnak szállni, cask repülve ujjonganak. A tömeg sűrűsödik, és míg eleinte tisztes távolságra voltak tőled a hívek, most már egy-két lépésre is ott állnak, és ezernyi nyelven éltetnek téged. Több percig is eltart az ünneplés, míg végül egydörgő hang szólal meg.
<-Örvendjetek, Kristály Népe, mert eljött hozzátok a istennőtök! De most engedjétek, hogy megtekintse az első és legnagyobb templomot, amit neki építettünk, és gyönyörködhessen népe imádatában.> - Az előljáró szavai után a tömeg lassan csendesedni kezd, néhány felröppennek az utadból, mások csak odébb állnak a tömegben. Végül utat nyitnak neked a templom kapuja felé, ahol Sol Jahanmi vár téged. A tömegben haladva az emberek utánad nyúlnak, meg akarnak érinteni, ha csak egy pillanatra is, közelről megnézni, végigsimítani ébenfekete hajad egy tincsén, megérinteni a ruhádat. Beletelik újabb néhány percbe, mire elérhetsz a templomhoz. Itt az előljáró félreáll, hogy bemehess a kapun, és ha így teszel, ő is követ téged, majd maga után végül becsukja a kaput, és a tömeg zsibongása szinte teljesen eltompul a nehéz ajtók mögött.
A templom felépítése hasonlatos az asgardi templmokéhoz, de grandiózussága és a fémes textúrák miatt mégis idegennek hat. Ami a legszembetűnőbb, hogy a föld alatt nincs természetes fény, ezért ablakokra sincs szükség az épületeken. A fény mégsem csillárokból vagy lámpákból érkezik, hanem a lábad alól. Maga a padló áraszt fényt, de olyan tisztát, mintha a nap sütne a föld alól. A fény nem egybefüggő, egyes helyeken a világosság erősebb, máshol minha sápadtabb lenne. A lentről felfelé törő fény kísérteties hangulatot kölcsönöz az egész helyiségnek.
A kapuval szemben, egy nagy oltár mögött van az egyetlen ablak, mely kör alakú, színezett üvegből kirakva. Valamilyen fényforrás lehet mögötte, és a beáradó világosságban a színes üveg fénye a padlóra esik, épp a bejárathoz, ahol a föld amúgy nem világít.. Első ránézésre az ablak csak színes mozaikok összessége, de a padlóra vetített fényük már egyértelműen egy alakot mintáz: egész pontosan a te arcodat.
Rengeteg ülőhely van, és több emeletnyi karzat, több ezer embert befogadhat egyszerre a templom. A főhajó végében, a színes ablak alatt oltár helyezkedik el, ami jelenleg is tele van pakolva. Látsz rajta tányérokat étellel megpakolva, kupákat és kancsókat, ékszereket és kincseket, drágaköveket. Egyértelműen asgardi mintára van összeállítva az áldozat, hiszen kétséges, hogy a raptorok számára milyen értékkel bírhat az arany. De látszik ez abból is, hogy a tányérok, tálak és kancsók is asgardi stílusúak, vélhetően vagy onnan származnak, vagy nagyon ügyes másolatok.
Az előljáró tesz néhány lépést, hogy melléd érjen, sisakját pedig leteszi az egyik padra.
<-Az Első Templom - mutatja be az épületet. - A Kristály Népének azon tagjai tervezték, akiknek gazdatestei asgardiak, vagy sokat jártak ott. Ennek mintájára épült az összes többi, szerte az egész bolygón, de kétségkívül ez a legimpozánsabb. Itt négyszemközt beszélhetünk, fényességes istennő, ahogy kívántad.>

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Plútó Empty Re: Plútó

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 18 Nov. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A kristály népének városa
Lady Thorhalla Lokidottir
A Tüzek, a Cselszövés, Káosz és a Raptorok istennője, a csalás úrnője, Jotunheim királynője, Asgard és Helheim hercegnője, a Cabal vezetője, Az Árnyak házának királynője, stb.


Játékostárs(ak) neve: -


~ Helyszín: Plútó, Templom tér ~
kép:

Szavaimat direkt választottam úgy, ahogyan, hogy valamelyest, szinte teljesen egyenrangú félnek tekintsék magukat, de közben egyértelműen fölöttük álltam. Mindez a politikában s diplomáciában is igencsak fontos volt. Istenként pedig, ha nem vagy kegyes s nem játszod el azt, mit várnak tőled, ellen fordulnak s elfordulnak tőled, rosszabb esetben, ha olyasfajta panteonból származik valaki, akkor még meg is tudják ölni. Mindezt pedig eszem ágában sem volt kockáztatni. S egy ekkora s ily erős népet, kik lényegében jobban halhatatlanok mitn én felesleges lett volna úgy kezelni, mint a halandókat s egyébként is imáikból erőt nyerhetek. Szavaim után indultam volna a templom irányába, de egyelőre igencsak nehézkesen ment. Igyekeztem nem kimutatni a nemtetszésem, ahogyan mindenki meg akart valamilyen módon érinteni, de roppant nagy sajnálatomra mindez ezzel járt. Inkább próbáltam megnyerően s kedvesen mosolyogni, noha ez igencsak távol állt tőlem s csupán gyermekeim s Einar volt, kik láthatták. Az utamból sem távoztak az ünneplés közepette mindaddig, míg végül az előjáró nem szólt, hogy had mehessek oda a templomhoz. Mikor már engedtek, akkor végigsétáltam a kerten s valószínűleg rövid úton, hogy csatlakozhassam hozzá a templom bejárata előtt. Köszönésképpen biccentettem neki s ha minden igaz, akkor vele együtt sétáltam be a templomba, minek ajtaja be is csukódott s nagyban kizárta az ünneplő tömeg zaját.
Odabent végignéztem a roppant grandiózus templomon, mi rendelkezett asgardi s idegen vonásokkal is. A fények megoldása is tetszett s az is, hogy az oltáron túli kép fénye az arcomat tette ki s így vetült le egyben a mozaikok képe egy komplett képpé.
< - Grandiózus s lenyűgöző – szólaltam meg elismerősen. – Igazán csodálatos munkát végeztek előjáró! >
Közben még egyszer végignéztem a hatalmas csarnokon, hova úgy saccoltam, hogy akár több ezren is beférnek. Végül a tekintetemmel visszatértem Sol Jahanmi irányába.
< - Valóban – értettem egyet. – Elolvastam mindent, mi az adattárban volt, s azt kell mondjam jómagam is azokkal értek egyet, kik szerint a Dal a dimenziótokból fakad. Ha jól értettem a gazdatestek lelkei, tudatai is oda kerülnek. Van egy oly elméletem, hogy ezen tudatok, ha képesek egymással kommunikálni ők is megtagadhatják tőletek a Dalt. Ha valamilyen módon megoldható szeretnék ezen dimenzióba „alámerülni” s megismerni a helyet, remélve, hogy megtalálhatom a megoldást számotokra. >

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Plútó Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Plútó Empty Re: Plútó

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 20 Nov. 2017, 11:45

A dícsérő szavaidra az előljáró csak szerényen fejet hajt, és elmosolyodik.
<-Mindig öröm, ha az istennő kedvére válik a munkánk -> válaszolja tisztelettel, aztán meghallgatja, a mondandódat.
A szavaidra bólogat az előljáró, és közben kezével mutatva az utat, sétára invitál a templomban.
<-Sok elképzelés szól erről, valóban, de a tiédhez hasonló elméletet még egyszer sem hallottam. Hogy a gazdatestek tudata szabna gátat a Dalnak, ez érdekes elgondolás, de a többihez hasonlóan ezt sem tudjuk sem igazolni, sem cáfolni. Az, hogy te magad elmenj a mi... Dimenziónkba, ahogy nevezted, nem lehetetlen. Ugyanakkor a szokásos módon nem is egyszerű. Több ezer év alatt csak néhány esetről hallottam, amikor valaki képes volt legyőzni a kristály erejét. Persze egy istennő számára ez nem lehet túl nehéz -> teszi hozzá, de mintha ő maga is kételkedne a dologban, és tényleg félne attól, hogy nem jársz sikerrel.
<-A Kristály Világa, ahogy mi nevezzük, számunkra is rengeteg rejtélyt tartogat. A tudatunk csak szunnyad, amíg gazdatest híján ott vagyunk, és miután kiszabadulunk erre a világra, már nem látunk bele az ottani dolgokba. Akármi is vár rád ott, arra nem tudnak felkészíteni a feljegyzéseink és a legendáink.>
Séta közben elértek az oltárhoz, az előljáró pedig kicsit megigazítja a terítőt, amin a felhalmozott holmik állnak, hogy ne gyűrődjön egy kupa alatt.
<-Intézkedem, hogy a rendelkezésedre bocsássunk egy kristályt. Egy fiatalt, amiben gyenge még a tudat - teszi hozzá, és elgondolkozik. - Hm, talán ez fontos lehet. Népem egy tagja ősi asgardi vérvonalból származó gazdatesttel rendelkezik, tőle tanultam a nyelvet is. Ő említette egyszer, hogy foglalkozott asgardi mágiával, de persze nem olyan behatóan, mint te, fennséges istennő. Mindazonáltal végzett kísérleteket a kristály segítségével is. Én magam nem értek ehhez, de valahogy úgy fogalmazott... Fókusznak használta a kristályt, azt hiszem, így mondta. Talán érdemes lehet találkoznod vele, szolgálhat esetleg némi információval az asgardi mágia és a kristályok kapcsolatáról.>

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Plútó Empty Re: Plútó

Témanyitás by Thorhalla Szer. 22 Nov. 2017, 00:02
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A kristály népének városa
Lady Thorhalla Lokidottir
A Tüzek, a Cselszövés, Káosz és a Raptorok istennője, a csalás úrnője, Jotunheim királynője, Asgard és Helheim hercegnője, a Cabal vezetője, Az Árnyak házának királynője, stb.


Játékostárs(ak) neve: -


~ Helyszín: Plútó, Templom tér ~
kép:

Mikor invitált a sétára bólintottam s követtem, közben pedig alaposan végignéztem immáron a haladás közben a templom minden apró részletét s kifejtettem, mit mondani óhajtottam az előjáró számára. Úgy tűnt, hogy a gondolatom új volt számára miszerint a tudatok vethetnek gátat a Dalnak. Egyelőre csak feltételes gondolat volt, de bizonyosat egyelőre nem tudtam, s ők sem, így mindennek érdemes volt utánajárni. Az aggodalmára csupán magamban mosolyogtam mikoron óvni próbált attól, hogy megérintsek egy kristályt, mert az uralma alá hajthatott.
< - Ismerek egy halandót Midgardon, ki legyőzte s uralma alá hajtotta a raptorját – feleltem. – Ő képesség nélküli személy, a Bosszú Angyalainak egyik tagja, ha tanulmányoztátok Midgardot, bizonyára hallottátok hírét… >
Néhány szívdobbanásnyi időre elhallgattam, kivártam, hogy minderre mit reagál s utána folytattam.
< - Jómagam pedig képzett empata s telepata vagyok, mely nagy segítségemre lenne abban, hogy a kristályban lakozó raptor ne hajthassa uralma alá elmémet – szóltam. – Mindazonáltal nagyra értékelem aggodalmát, de úgy vélem, hogy felesleges. >
Mikoron az oltárhoz értünk bólintottam szavaira s elégedetten mosolyodtam el azon, hogy mégiscsak felajánlott egy kristályt számomra. További szavai viszont már roppant érdekesek voltak, szóval tényleg volt itt asgardi s nem csupán azaz elf, kit magával hozott első találkozásunk alkalmával. S még mágiához is értett, egyre érdekesebb volt, miként az is, hogy fókusznak használta a kristályt. Így hirtelen nem tudtam, hogy mire véljem mindezt, révén nem állt módomban még egyetlen kristályt sem megvizsgálnom s így mindez sok újdonságot tartalmazott számomra. S mi több, izgalmat, hogy új dolgot tanulhatok s érthetek meg, a mágia talán új aspektusát is.
< - Egyetértek – feleltem. – Örömmel megismerném a Kristály népének eme tagját akár még mostani látogatásom során, hogyha mindez megoldható. Lehet, hogy a vele való beszéd még közelebb visz a megoldáshoz, hogy visszakapjátok a Dalt. >

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Plútó Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Plútó Empty Re: Plútó

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 22 Nov. 2017, 14:25

Az előljáró meglepődik a híren, hogy egy halandónak sikerült legyőznie a raptor tudatát, és egyszerű ember létére felülkerekedett.
<-Nincs tudomásunk erről a földiről, a bolygót csak azóta figyeljük, hogy a Plútóra érkeztünk, gondolom ő még korábban szerezte a kristályt. Már gondoskodtunk azokról, akik rendelkeztek kristállyal, hogy ne kelthessenek a továbbiakban feltűnést a Földön. Elhoztuk az összes földi kristályt azoktól, akiken uralkodtak, és végeztünk a gazdatestekkel. De őszintén szólva nem gondoltuk, hogy bárki képes lehetett volna uralni egy követ. Így nem hallhatta a hívásunkat, és kicsúszhatott a markunkból. Ez még okozhat problémát...>
Egy pillanatra elmorfondírozik a dolgon, aztán elhessegeti a gondolatot, és figyel a további szavaidra. Bólint a válaszodra, hogy szívesen találkoznál mielőbb a raptorral, aki képes az asgardi mágiát is használni.
<-Az illető jelenleg a városban van, meglátogathatod akár most rögtön is, ha úgy kívánod. Én addig intézkedem a kristályodról, fennséges istennő -> ajánlja fel az előljáró.
Ha van még számára mondanivalód, akkor természetesen meghallgat, de ha úgy döntesz, hogy rögtön az asgardi gazdatesthez akarsz ellátogatni, akkor segít ebben. A páncéljának állítgatása után megmutat egy holografikus térképet, amin jól látható a hely, ahol megtalálhatod, akit keresel. Bár valóban a városban van, a térkép méreteiből is megállapíthatod, hogy ez a város akkor mint egy nagyobb ország a Földön. A megjelölt hely valamivel kevesebb, mint száz mérföldre van innen.
<-Jolek Bar Agantinak hívják, és ha úgy kívánod, máris értesítem a látogatásodról, hogy ne érje meglepetésként.> - Teszi még hozzá Sol Jahanmi készségesen.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Plútó Empty Re: Plútó

Témanyitás by Thorhalla Vas. 26 Nov. 2017, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A kristály népének városa
Lady Thorhalla Lokidottir
A Tüzek, a Cselszövés, Káosz és a Raptorok istennője, a csalás úrnője, Jotunheim királynője, Asgard és Helheim hercegnője, a Cabal vezetője, Az Árnyak házának királynője, stb.


Játékostárs(ak) neve: -


~ Helyszín: Plútó, Templom tér ~
kép:

Azt a reakciót kaptam mit vártam is, hogy meglepődött az előjáró, vele ellentétben jómagam nem tartottam oly furcsának mindazt, hogy valaki hatalmas akaraterővel bírjon, nem egy oly személlyel találkoztam kik képesek lettek volna.
< - Még évekkel korábban, mikor Galactus másodjára itt volt s a raptorok megérkeztek Midgardra, akkor szerezte meg a kristályt s akkor győzte le. Mindennek több mint nyolc esztendeje. S nem próbálkoznék a helyetekben a megszerzésével, Midgard védelmezőinek tagja, kiket a Bosszú Angyalainak hívnak. Saját érdeketekben említem, hogy ne akarjátok azon kristályt. Nem fog gondot okozni az a halandó. >
Ezen kis közjáték után merült fel, hogy van agy asgardi mágiahasználó is a raptorok között, kivel megejthetnék egy beszélgetést, hátha közösen többre jutunk a Dallal kapcsolatban. Azonban a férfi nem akart jönni, pedig úgy véltem, hogy hasznos lenne.
< - A kristály ráér utána – szóltam. – Úgy vélem, hogy te is első kézből hallanád miről értekezünk egymással; a te bölcsességed is segítségünkre lehetne, hátha van oly tudásod, mely a kirakós hiányzó részeit kipótolja. >
Figyeltem a térképen, hogy hol is lakhat ezen illető. A kép alapján hatalmasnak volt mondható a város, bolygóvárosnak neveztem volna talán, bár akkor még nem volt. Kellően távol lakott Jolek Bar Aganti ahhoz, hogy újabb teleportálást kelljen végrehajtanom, vagy járművel vitessem el magamat.
< - Az értesítést megköszönném – feleltem. – Ha pedig velem tartasz, akkor kettőnket teleportálom oda, hogy mihamarabb megérkezzünk. >
Megvárom, míg beszél Jolek-kel, s a válaszától függően úgy rajzolok fel rúnákat, hogy mindketten oda jussunk, vagy csak én egyedül.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Plútó Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Plútó Empty Re: Plútó

Témanyitás by Godlaw / Tao Szomb. 02 Dec. 2017, 12:03

Nem könnyű a tűz és vihar alkotta arcból olvasni, így nem tudod, mi pontosan a reakciója az elöljárónak, amikor azt tanácsolod, hogy ne foglalkozzanak az utolsó földi kristállyal. Mindenesetre némi habozás után bólint.
<-Igenis, fenséges istennő -> válaszolja.
Mikor felveted neki, hogy a kristály beszerzése helyett tartson ő is veletek, természetesen esze ágában sincs ellenkezni, főleg miután bölcsességét fényezed. Vélhetően jól jön neki, hogy egyfajta földi helytartódként járhat el a Kristály népe között, és az, hogy személyesen vezethet fel téged, csak tovább növeli a renoméját. Az már most biztos, hogy ha sikerrel jársz a feladatodban, és visszaszerzed nekik a Dalt, Sol Jahanmi mostanában nem fog leváltásra kerülni elöljárói tisztségéből.
<-Ez esetben természetesen veled tartok, megtiszteltetés, hogy ilyen értékesnek tartod a tudásomat, fenséges istennő. Máris értesítem Bar Argantint -> teszi még hozzá, és a páncélja alkarján lévő panellel matat valamit, majd bólint, hogy elvégezte a feladatot.
Ezután felrajzolod a rúnákat, hogy mindkettőtöket elteleportáld a megadott helyre. Ahogy a varázslatod megfogan, ismét érzed az erőt, ami mintha visszafogná a mágiádat, de pár másodperc után szertefoszlik ez az erő, és egy zöld villanás kíséretében mindketten eltűntök a templomból.
Egy tágas, legalább 80 négyzetméteres teremben jelentek meg, az egyik fala teljes egészében egy panoráma ablak, amin keresztül láthatod az alattatok elterülő várost. A kilátás alapján magasan lehettek, a barlang boltozatának közelében, alattatok járművek és raptorok suhannak el. A terem berendezése elég puritán, ülőhelyet, asztalt, vagy más, hétköznapi bútort nem látsz benne. Az egyik falon hatalmas kivetítő van, előtte számítógép. Ezen kívül látszólag véletlenszerűen vannak elhelyezve különféle tárgyak a szobában, amikről fogalmad sincs, hogy mi lehetnek, gépek, díszek vagy valami speciális jellegű bútorok. A terem egyik végében egy ajtó is van, ami most kinyílik, és egy zöld páncélba bújt alak lép be rajta, sisakja a fején, így arcát nem látod. Ahogy felé fordulsz, rögtön megáll, és féltérdre ereszkedik, mint korábban a téren a többi híved.
<-Dicsőség a nevednek, fenséges Thorhalla istennő!>
<-Ő Jolek Bar Agantin, a Kristály népének mágikus tudósa. Ő felel a város mágikus védelmének megszervezéséért, és sokat tett azért is, hogy veled fel tudjuk venni a kapcsolatot -> sorolja az elöljáró, miközben az egyik különös alakú berendezési tárgyhoz megy, és valami állít rajta, amitől a panoráma ablak opálos lesz, mint a tejüveg, így már nem lehet egyszerűen belátni, de a fény beszűrődik.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Plútó Empty Re: Plútó

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 04 Dec. 2017, 08:13
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A kristály népének városa
Lady Thorhalla Lokidottir
A Tüzek, a Cselszövés, Káosz és a Raptorok istennője, a csalás úrnője, Jotunheim királynője, Asgard és Helheim hercegnője, a Cabal vezetője, Az Árnyak házának királynője, stb.


Játékostárs(ak) neve: -


~ Helyszín: Plútó, Templom tér ~
kép:

Biztosra vettem, hogy válaszom nem nyerte el a tetszését, hogy hagyja békén Sheppard-ot s utána fog nézetni annak, hogy kicsoda az illető. Majd akkor rájön, hogy mért tanácsoltam mindazt, hogy ne foglalkozzon vele. Ezek után a megfelelő fényező szavakkal bírtam rá, hogy ő legyen az, aki elkísér fajtársamhoz, hiszen vélhetően ő maga tudja a legtöbbet az egész érintett dologról a Kristály népe körében. Szavaim után gondolatolvasás sem kellett, hogy tudjam nagyjából, hogy mire gondolhat s mennyire jól esett neki az egész, mit mondtam s mekkora presztízzsel járhat a népe körében mindez. Ezt az egészet tényleg csak az koronázná meg valószínűleg a számára, ha a törekvéseink sikerrel járnának. Szavai pedig mindezt támasztják alá, hogy helyesen gondoltam azt, amit.
< - Botorság lenne bárki részéről nem felismerni a megfelelő személyeket – feleltem. >
Megfelelő mennyiségű diszkrét utalás mindig jól tud jönni, hogy még nagyobb imádatot keltsünk másokban. A rúnák felrajzolása után ismét érezhető volt a gátló tényező, de úgy véltem, ha akarnám s nem ők maguk oszlatnák fel is át tudnám törni, de nem támadóan voltam itt, így elégedetten nyugtáztam mikor mindez megszűnt s megérkezhettünk a célhelyszínre. A teleportálás után egy nagyobb helység, vagy éppen egy kisebb csarnok – asgardi szemmel – hova érkeztünk. Kipillantottam az ablakon s megállapíthattam, hogy magasan vagyunk már-már a barlang mennyezetének tetején. A helység puritán s mégis furcsa a benne levő tárgyak miatt, miknek funkciója mindezidáig rejtve maradt előttem. De ha asgardi az illető, akkor ereklyéknek s midgardi szóval múzeumi helységnek mondtam volna a csarnokot. S végül megérkezett Jolek Bar Agantin is, kinek raptora jó ízlésről adott tanúbizonyságot, hiszen zöld színben pompázott a páncélja. A térdre ereszkedés után intettem neki s szóltam is hozzá.
< - Kelj fel Jolek Bar Agantin! – szóltam. >
Fél szemmel még figyeltem, hogy az előjáró mit tesz s úgy tűnt, hogy a helységet levédte a kíváncsi tekintetek elől. Amint ez megtörtént s Agantin is felállt szólalok meg ismét.
< - Mindeddig nagyszerű munkát végeztél s most szükségem lesz szakértelmedre s tudásodra. Az utóbbi hónapban azon dolgoztam, hogy mihamarabb visszakaphassátok a Dalt s egyelőre arra jutottam, hogy a megoldás a Kristály Népének dimenziójában lehet. Az előjáró utalt arra, hogy voltak mágikus vizsgálataid a kristályt illetően. Szólj hát, érdekel minden mit megtudtál. >[b]

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Plútó Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Plútó Empty Re: Plútó

Témanyitás by Godlaw / Tao Vas. 17 Dec. 2017, 15:12

A szavaid után a zöld páncélos raptor feláll, és kihúzza magát előtted. Most tűnik csak fel, hogy megtermett alakról van szó, több fejjel föléd magasodik, két és fél méter feletti lehet. Miután elmondod, mi járatban vagy itt, és miért van szükséged éppen rá, ő is megszólal.
<-Hatalmas megtiszteltetés, hogy az istennő figyelmét felkeltette a munkám. Ahogy az elöljáró mondta, valóban a legtöbb időmet a város védelmének és álcázásának szenteltem, de tényleg kutattam a kristály és a mágia kapcsolatát is, a két feladat szorosan összekapcsolódik. Rengeteg kozmikus faj technológiáját ismerjük, fajtánkból is adódik, hogy gazdatesteink sokszínűsége adja az egyik legnagyobb erősségünket. Ezeket a technológiákat azonban sokszor nehéz ötvözni, mert annyira más alapokon működnek, mint amennyire különbözik isten és halandó. A mágia segítségével próbáltam szinkronba hozni a különféle tudásokat, de ez igen komplikált feladat. Nem untatnálak most a részletekkel, és a megoldás menetével, mert amit te kérdezel, fenséges istennő, annak ehhez nem sok köze van. Annál inkább fontos lehet a módszer, amire rátaláltam a kutatás közben. A raptorok kristályai általában külső szemlélők számára semmilyen különleges képességgel nem rendelkeznek. Van azonban köztük néhány, ami különleges, ritka sugárzásoknak volt kitéve, ezekben pedig egyedülálló erő rejlik. Ha mágikus energia éri az ilyen kristályt, akkor az megsokszorozza az energiát. Feltételezéseim szerint a mágia ilyenkor áthalad a Kristály Világán, amely minden bizonnyal a mágikus erők által átitatott hely lehet, és mikor újra elhagyja a kristályt, rengeteg erőt gyűjt magába. Ilyen módon egyfajta fókuszpontja a mágiámnak a kristály. A varázslat, ami csak szikrát vetne, tűzförgeteget okoz a kristályon keresztül; a gyenge védőmágiából áthatolhatatlan pajzs lesz; és ha egyszerű teleportáló varázslatot hozok létre... Kit tudja, hová lyukadhatnék ki. A módszer nem veszélytelen, épp ezért csak kevés aspektusát teszteltem, és elsősorban arra használtam, hogy megvédjem a várost.->
Egy rövid időre elhallgat, tanakodik, majd folytatja.
<-Ha fenséged a Kristály Világába akar menni, valószínűleg egy ilyen kristállyal ez sem lehetetlen.-> Teszi még hozzá befejezésül.
<-De ilyen kristályból valóban csak kevés akad, egy a tízezerből - jegyzi meg Sol Jahanmi melletted állva. - Bar Agantin igen szerencsés, hogy a kristálya képes erre. Sajnos azonban egyetlen ilyen kristály sincs gazdatest nélkül. Ha valóban erre van szükséged, fenséges istennő, kerítünk neked egyet... És elválasztjuk.>
Az utolsó szót úgy mondta ki, mint aminek komoly súlya van.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Plútó Empty Re: Plútó

Témanyitás by Thorhalla Szer. 20 Dec. 2017, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A kristály népének városa
Lady Thorhalla Lokidottir
A Tüzek, a Cselszövés, Káosz és a Raptorok istennője, a csalás úrnője, Jotunheim királynője, Asgard és Helheim hercegnője, a Cabal vezetője, Az Árnyak házának királynője, stb.


Játékostárs(ak) neve: -


~ Helyszín: Plútó, Templom tér ~
kép:

A férfi magassága Skurge-vel vetekedett, meg mertem volna esküdni rá, hogy nem csupán asgardi, de félig óriás, vihar, vagy jég az illető. Azok szoktak ily magasak lenni. Figyelmesen hallgattam végig szavait s roppant érdekesnek tűntek ezen kristályok, jó lett volna, ha jómagam is megvizsgálhatnék majd idővel egy ilyet.
< - Tudom, de még ha a mihaszna atyám, Loki is képes volt arra, hogy a skrull technológiát vegyítse az asgardi mágiával, akkor biztosra veszem, hogy te is képes vagy minderre – szóltam. – A menetét pedig szerencsére ismerem, így valóban nem szükségeltetik a magyarázat. >
Nagyon sok mindent hagyott hátra ezekről a kódexeiben, ha másra nem is voltak jók, arra igen, hogy a tudásomat mélyítsem s bővítsem. Technokráciával, technológia s mágia vegyítésével nem szándékoztam foglalkozni mágia szinten, de lehet, hogy szükségem lesz rá előbb, vagy utóbb. Ha már voltam oly kegyes, hogy dr. Doom-ot tanítottam, akkor megkérhetném, hogy ő pedig mindezzel viszonozza kegyemet. A folytatás, mit mondott viszont már érdekesebbnek hangzott, az űrben úgy tudtam, hogy sok minden szert tehet kozmikus sugárzásra például s már ötletem is támadt, de egyelőre még kivártam, hogy befejezze a két férfi, mit mondani akartak. Az elválasztás nem nyerte el az előjáró tetszését, még szerencse, hogy a gondolatom s ötletem alapján minderre nem volt szükség.
< S, ha a kristályt felhasználva dimenziókaput nyitnánk a raptorok dimenziójába? – tettem fel a kérdést. – Jómagam képes vagyok realitások közötti teleportációra is, igaz mindehhez komolyabb felkészültség kell. De ha a kristályt egyfajta fókusznak használnánk egy kapuhoz úgy vélem, hogy mindhárman kár fizikai formában is elérhetnénk a belső dimenziótokat s ott tudnánk vizsgálódni. Természetesen csak akkor, hogyha mindez nem tiltott a Kristály Népe számára. >

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Plútó Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Plútó Empty Re: Plútó

Témanyitás by Godlaw / Tao Pént. 22 Dec. 2017, 10:50

Az atyádra tett utalásnál érzel némi habozást a raptorok részéről, talán kicsit különös nekik, hogy szidod őt előttük. Nem is feltétlenül azért, mert ne ismernék a kapcsolatotokat, inkább azért lehet, mert maguknak nem engednék meg, hogy az istennőjük bármilyen rokonát szájukra vegyék. Még akkor sem, ha éppenséggel maga az istennő is gyűlöli az illetőt.
Az ötletedre Sol Jahanmi morfondírozva tesz néhány tétova lépést fel és alá, Bar Agantin viszont helyeslően bólogat.
<-Ez egyáltalán nem hangzik lehetetlennek. Én a térmágiához csak kis mértékben értek, de logikusnak tűnik, hogy a realitások közötti teleportáció a kristály erejével felerősítve képes lehet kaput nyitni a Kristály Világára is.>
<-De hogy mi magunk is átmenjünk a Kristály Világára... -> Teszi hozzá az elöljáró.
<-Igen, nos ez már érdekesebb kérdés. Elméletben semmi akadálya, de ha amennyiben az én kristályomat használjuk, én nem mehetek át a másik világra. A kristályom a fókuszpont, azért erősíti fel a varázslatot, mert az áthalad a másik világon. De ha a másik világba kerül maga a kristály is... Nos, annak beláthatatlan következményei lehetnek. Talán megszűnik a varázslat, és nem tudjuk újra létrehozni, így ott ragadnánk. Vagy túlságosan sok mágikus erővel töltődne a kristály, amitől instabillá válna. Ez nagyon veszélyes. De annak semmi akadálya, hogy más kristályok átmenjenek -> válaszolja Bar Agantin.
<-Nos, ebben az esetben, megtiszteltetés lenne az elsőnek lenni a Kristály Népéből, aki a fenséges istennő segítségével átjut a Kristály Világába. ->
Mostanra talán már ismered annyira Sol Jahanmit, hogy szinte várható volt ez a kijelentése. Az ajánlatod, hogy magaddal vinnéd, felér egy földi helytartósággal, hiszen ki más vezethetné az istennő távollétében a népet, mint aki saját szemével látta a Kristály Világát.
<-Azt mondod, mindenható istennőnk, hogy felkészülésre van szükség a mágiához. Mondd, mire van szükséged, és mindent azonnal beszerzünk, csak egy szavadba kerül. Ez a helyiség alkalmas lesz? -> Kérdi Sol Jahanmi most már kifejezetten lelkesen, miközben Bar Agantin a mellkasán lévő kristályon simít végig a kezével. A kristály egészen kicsi, mint egy sárgabarack, és páncéljához hasonlóan zöldes színű.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Plútó Empty Re: Plútó

Témanyitás by Thorhalla Vas. 24 Dec. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A kristály népének városa
Lady Thorhalla Lokidottir
A Tüzek, a Cselszövés, Káosz és a Raptorok istennője, a csalás úrnője, Jotunheim királynője, Asgard és Helheim hercegnője, a Cabal vezetője, Az Árnyak házának királynője, stb.


Játékostárs(ak) neve: -


~ Helyszín: Plútó, Templom tér ~
kép:

Nem különösebben foglalkoztam mindazzal, hogy meghökkentette a két raptort miként viseltettem atyám irányába, s most még finoman is fogalmaztam vele kapcsolatban. Lehet, hogy halála előtti percekben megtért s újra jó lett az ősi isteneknek hála, de mindez nem változtatott azon, hogy miként éreztem irányába. Ötletemre, mit felhoztam kétféle reakciót is kaptam, az előjárótól azt, mit számítottam s az asgarditól is azt, mit reméltem, hogy mindez kivitelezhető. De úgy tűnt, hogy alábecsülte mire vagyok képes s így igyekeztem kicsit kiegészíteni szavaimat.
< - A nélkül is lehetséges, képes vagyok rá – feleltem. – A kristály egyfajta irányjelzőként szolgálna, mivel megtalálhatnánk a megfelelő utat a Kristály népének dimenziójába. Ahhoz, hogy kaput tudjak nyitni valahova ismernem kell az úticélt s azt, hogy miként lehet oda jutni. A kristály hatalma s sugárzása lenne képes mutatni mindezt. >
Érdeklődve vártam, hogy mit is szól mindehhez s figyeltem további szavait, mikre bólintottam.
< - Ha oda áttudtunk menni visszatalálni sokkalta könnyebb, de te értesz a legjobban mindehhez, ha úgy véled, hogy veszélyes, akkor nem kockáztatunk, túlságosan sok forog kockán – szóltam. >
Néhány pillanatra elgondolkodtam, hogy mennyi idő kellhet ahhoz, hogy mindezt megtaláljuk, nem számítottam sokra, hiszen elég erős varázslat fog megszületni s a kristály tökéletes fókusz s irányjelző volt.
< - Úgy vélem néhány percnél, legfeljebb fertályóránál többre nem lesz szükség s ennek is a legnagyobb része az lesz, hogy Bar Agantin segítségével egymásra tudjunk hangolódni s a megfelelő dimenzióba nyissuk a kaput. A helység pedig megfelelő. >
Bar Agantin-ra pillantottam.
< - Nekiállhatunk, vagy még van, mit előtte elintéznél? – érdeklődtem. >

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Plútó Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Plútó Empty Re: Plútó

Témanyitás by Godlaw / Tao Szomb. 30 Dec. 2017, 14:35

Bar Agantin és Sol Jahanmi együtt bólogatnak arra, hogy a kristályt fogod irányjelzőnek használni. Persze az elöljáró vélhetően nem ért igazán a mágiához, ahogy eddig meg tudtad állapítani, így inkább csak azért bólogathat, hogy ne maradjon le.
<-Így van, sok forog kockán, és már így is túl sok az ismeretlen változó ebben az egyenletben -> helyesel Bar Agantin arra, hogy ő inkább itt maradna ebben a dimenzióban. Végtére is ki tudja, milyen hatással lenne a mágiára, ha maga a fókuszpont is átkerülne a másik dimenzióba.
Amikor azt is elmondod nekik, hogy mindössze pár perc kell az egész folyamathoz, mindketten izgatottá válnak. Érthető, hisz egyikük nem ért a mágiához, másikuk pedig elég kezdő szinten jár még, így vélhetően neki sokkal több idő és rákészülés kell egy jóval kisebb varázslathoz is, hát még egy efféléhez.
<-Nincs semmi, ami ennél fontosabb lehetne -> válaszolja az asgardi testbe zárt raptor, és hozzá is láttok az előkészületekhez.
Miközben elkezdesz ráhangolódni Bar Agantin kristályára, Sol Jahanmi sisakját a kezébe veszi, és néhány módosítást hajt végre a páncélján. Az eddigi díszes, de letisztult páncélra most néhány gombnyomás után néhány kiegészítő csúszik fel: egy-egy megerősítés az illesztékeknél, mintha pár helyen fegyverek aktiválódnának, és összességében vaskosabbnak látszik most a vért.
A kristály erejét rögtön érezni kezded, ahogy hozzáfogsz a varázslat előkészítéséhez, és némi koncentráció után azt is megérted, miről beszélsz Bar Agantin. Bár hatalmas mágikus erőt áraszt, egyértelműen érzed, hogy nem a kristály az erő forrása, az mindössze közvetíti valahonnan ezt. Mivel a mágikus erő is nagyon közel áll a kozmikus sugárzáshoz, nehéz lenne megállapítani, a kristályt valóban sugárzás érte, és ezért jó közvetítő, hogy valamiféle mágiával hatottak rá, talán épp olyannal, ami a másik dimenzióból fakad.
Az mindenesetre egyértelmű, hogy ennek a kristálynak a segítségével hatalmas varázslatokat vihetsz végbe. Ahogy hozzáfogtok a térkapu - jobban mondva dimenziókapu - megnyitásához, a mágia elözönli a termet, ahol álltok. Szinte érzed, hogy hullámzik a levegőben, és a kristály zöldes fényében fürdik minden. Végül létrejön a kapu, egy örvénylő portál nyílik meg a terem közepén, ami zölden lüktet.
<-Még sosem láttam ekkora erőt... - > Bar Agantinnak még a lélegzete is eláll, a mellén lévő kristály és a kapu közt mintha vékony, zöld fonál húzódna.
<-Hát ez lenne az? - Kérdi Sol Jahanmi, és közelebb lép a kapuhoz. - A Kristály Világa... Talán ott találjuk meg a Dalt, népünk elveszett örökségét.>
Ahogy a villámokból, viharból és örvénylő tűzből álló arc belebámul a zölden pulzáló dimenziókapuba, mintha emberi érzelmeket látnál rajta, talán izgatottságot, esetleg félelmet.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Plútó Empty Re: Plútó

Témanyitás by Thorhalla Vas. 31 Dec. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A kristály népének városa
Lady Thorhalla Lokidottir
A Tüzek, a Cselszövés, Káosz és a Raptorok istennője, a csalás úrnője, Jotunheim királynője, Asgard és Helheim hercegnője, a Cabal vezetője, Az Árnyak házának királynője, stb.


Játékostárs(ak) neve: -


~ Helyszín: Plútó, Templom tér ~
kép:

Úgy tűnt, hogy a másik kettő nem tudta annyira palástolni az érzelmeit, mint jómagam s sokkal izgatottabbak voltak nálam mindebben. Számomra csak egy feladat volt, de nekik valóban sokkalta több. Így hát nem is várakoztam tovább, hanem nekiláttam a rituálénak mely pár percet ölel át. Azonnal éreztem, hogy mire is utalhatott, mikor említette, hogy mért oly különleges a kristály. A Norn kövekre emlékeztetett azok olyanok, mik felerősítik a használója hatalmát. Bár ezek mások voltak, mint azon kövek, azok maguk adták a hatalmat, akárcsak a Végtelen gyémántok, de ez nem, ez máshonnan nyerte a hatalmát, maga a kristály is csak egy fókusz volt. Bár jobban megvizsgálhattam volna, de ehhez soha sem járultak volna hozzá, pedig mily hatalmat juttathatott volna a kezembe, ha sikerülne megkaparintanom. A hatalmam így is óriási volt, de mindezzel, ha feljebb tudtam volna a saját limitjeimet vinni megállíthatatlan lettem volna. Tán még a nagybátyám elől is jobban elrejtőzhettem volna s nem kellett volna attól tartanom, hogy mindig ott liheg a nyakamban. Így azt nem tudtam ennyiből megállapítani, hogy mitől van ekkora hatalma, hogy sugárzás, vagy mágia érte, vagy valami más. Ahhoz jobban meg kellett volna tudnom vizsgálni. De most nem volt oly fontos, ha sikerül, mit akartunk. S neki is láttam a rúnákat felrajzolni a földre s a levegőbe is. Ekkora segítséggel jócskán könnyebb volt, mint egyébként lett volna s végül zöldes fényben meg is nyílt a portál, mely a Kristály népének dimenziójába vezet. Valószínűsítettem, hogy saját mágiám miatt volt ily színe a portálnak, hiszen a mágiám színe alapból is beteges zöldes.
Jómagam nem először találkoztam efféle hatalommal s még ők sem látták azt, mivel rendelkezem, így nem is méltattam szóra mindezt.
< - Igen, ez lenne az – feleltem. – Szerintem ne is késlekedjünk, hanem induljunk. >
Javasoltam az előjárónak s kíváncsi voltam, hogy mit is fog szólni minderre, most, hogy szinte emberi érzelmek is voltak a energiaforgatagban, mit az arcának lehetett volna nevezni. Én is odalépek a kapuhoz s az entitásra pillantok.
< - Ha nem bánod egy felderítőt küldök előre, hogy tudjuk, hogy mi vár odaát ránk. >
Ha egyetért, akkor ismét koncentrálni kezdek s egy nagyobb labda* alakú szemlényt igyekeztem a mágiámmal létrehozni, illetve egy illúziót, mire az vetül ki, mit a lény lát. Ha mindez sikerült, akkor a lényt átküldöm a kapun túlra, hogy feltérképezze mi is vár ránk odaát.

*kézilabda nagyságú

//Folytatás: A kristály világa//

felszerelés/egyebek:A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 23 Jan. 2018, 20:48-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Plútó Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Plútó Empty Re: Plútó

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 03 Jan. 2018, 15:11

Elrendeled az indulást, mire Sol Jahanmi felteszi fejére a sisakját, és közelebb lép a kapuhoz, de mielőtt ténylegesen átmennétek a kapun, még újabb varázslatot hozol létre. Mivel nem egészen tudja, milyen felderítésre készülsz, az elöljáró csak tétován bólint a kérdésedre. Rövid időn belül megjelenik a varázslatod, a lebegő szem, amin keresztül majd érzékelni próbálod a Kristály Világát. Az illúzió is létrejön, a lény pedig áthalad a kapun, hogy felderítse, mi vár rátok a másik oldalon.
Először csak vakító, zöldes fény látszik az illúzión, vagyis vélhetően így néz ki a kapu belülről, amin a szem épp átutazik. Néhány másodperc múlva azonban a fény tompulni kezd, a képen pedig egy barlang jelenik meg. Első ránézésre nem különbözik egy átlagos barlangtól, és teljesen üresnek látszik, egyedül a kapu zöldes fénye ad világosságot a helyiségben, de az is csak néhány méterig terjed el, azon túl vaksötét van. A szem elindul egyik-másik irányba, de a kapu fénykörén kívül hol sziklákban akad el, hol zsákutcába botlik. Végül sikerül találnia egy járatot, amire kissé rávetül még a kapu fénye. Ahogy elindul ebbe az irányba, valami megvillan a sötétben, mintha egy szempár lenne, ami a következő pillanatban villámgyorsan közeledik a szem felé. Ezután a mágiád megszakad, úgy tűnik, a szemlény már nem képes tovább közvetíteni, amit lát. Az utolsó, amit az illúziómágiád megmutatott, egy éles fogsor volt, ami a szem felé tartott, ennél többet a sötétség miatt nem tudsz kivenni.
<-Remélem, ennél barátságosabb lakóival is találkoztok a világnak -> jegyzi meg Bar Agantin.
<-Ideje, hogy mi magunk végezzük el a felderítést! -> Határozza el az elöljáró, és egy gombnyomással bekapcsol egy zseblámpa szerű fényt a sisakján. Testtartásával előzékenyen jelzi, hogy ha szeretnél, előremehetsz. Legyen bármi is a sorrend, végül beléphettek mindketten a dimenziókapun keresztül a Kristály Világába, ahol titeket is a ragyogó zöld fény vakít el.
<-Sok szeren... -> Hallod tompán magad mögül Bar Agantin szavait, amit mintha elvágtak volna, úgy hallgat el, mikor átléptek a túloldalra.

A Kristály Népének városa - VÉGE

Hamarosan: A Kristály Világa

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Plútó Empty Re: Plútó

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 09 Május 2018, 12:15

A Dal visszatérése

Résztvevő: Thorhalla Lokidottir
Helyszín: Plútó, A Kristály Népének városa, a Kapu Terme
Időpont: 2029. Boszorkányszombat/Walpurgis éj (földi idő szerint május 1.)


A zöld fényt árasztó kapun átlépve a dimenziók közt utazol, melletted pedig végtelen nyugodtsággal lebeg a Kristály Világából érkező állat is. Mikor a másik oldalon kilépsz a kapuból, a már ismert terembe érkezel, most mégis másképp néz ki. A helyiségben nincsenek berendezési tárgyak, helyette oltárok vannak felállítva a térkapu körül, ahol különböző áldozati tárgyak és kegytárgyak vannak felhalmozva. A kaputól nem messze egy emelvényen áll a kristály, aminek segítségével a térkaput létrehoztad. A kő továbbra is a kozmikus energiák fókuszaként sugározza magából az erőt, de miután megérkezel, megszakad a varázslat, és a hátad mögött bezáródik a kapu, a kristály fénye pedig elhal. Melletted a kristályokkal borított macskaszerű állat is átért a kapun, de mintha haloványabb lenne, csaknem átlátszó.
A szoba óriási panoráma ablaka opálossá válik, és egy eddig ott nem lévő ajtón át egy raptor lép a helyiségbe. Bar Agantint ismerheted fel a személyében, sisakja nincs rajta, így jól láthatod arcán, hogy nagyon meggyötört, csaknem a végkimerülésig fáradt. Ennek ellenére kihúzza magát, amikor észrevesz téged, és fejet hajt.
<-Istennő! Hát visszatértél közénk! - Állapítja meg, és talán a tisztelet jeleként, talán csak a kimerültségtől térdre rogy előtted. - Őszintén szólva már kezdtük elveszíteni a reményt, hogy sikerrel jársz. De mindvégig őriztük a kaput, én védőmágiával tartottam bent a lelkeket, amik megpróbáltak átszökni. Rengetegen érkeztek, hogy áldozatot mutassanak be, és imádkozzanak hozzád... De mondd, hol van Turkon Qahanii Sol Jahanmi? A száztizenhatodik elöljáró nem tért vissza a Kristály Világából?>
Arcán némi csalódottságot fedezhetsz fel, talán a gyász jeleit is. A kissé áttetsző kristályállat közelebb sétál az asgardi raptorhoz, már-már siklik a levegőben, és szaglászva vizsgálgatni kezdi őt.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Plútó Empty Re: Plútó

Témanyitás by Thorhalla Pént. 11 Május 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A Dal visszatérése
Lady Thorhalla Lokidottir
A Tüzek, a Cselszövés, Káosz és a Raptorok istennője, a csalás úrnője, Jotunheim királynője, Asgard és Helheim hercegnője, a Cabal vezetője, Az Árnyak házának királynője, stb.


Játékostárs(ak) neve: -


Idő: 2029. Boszorkányszombat/Walpurgis éj
Helyszín: Plútó, A Kristály Népének városa, a Kapu Terme
Cél / Feladat: Elmondani, hogy a Dal visszatér
Szövetségesek: Raptorok
Ellenségek: -
kép:

//Előzmény: A kristály világa//

Szerencsére létre tudta hozni a varázslatot, amit szeretett volna a kis lény pedig úgy tűnt, hogy sokkalta értelmesebb, mint elsőre látszott, mert vele tartott át a dimenzió kapun a Plútóra. Ahol azonban egy kellemetlen meglepetés fogadta a nőt. A helység ugyanaz volt, azonban a kristály most külön volt egy oltáron, a korábban látott ereklyék, dolgok sehol sem voltak, most pedig ajándékok és hasonlók voltak mindenfelé. Abban azonnal bizonyos volt, hogy hosszabb idő telt el, már csak azt kellett tudnia, hogy miként fog magyarázatot adni minderre Thor-nak s Einar-nak, nah meg az anyjának, akik bizonyosan halálra aggódták magukat az elmúlt időben, hogy hova tűnt. És persze a gyerekek… Azon nem csodálkozott, hogy máshogy telt az idő, ezt pontosan tudta, hogy minden dimenzióra más-más szabályok vonatkoznak.
A kis lényre pillantott, az eléggé áttetsző lett itt. Igyekezett leguggolni mellé, s ha a lény hagyta, akkor óvatosan igyekezett megérinteni és megsimogatni őt, hogy ezzel is tesztelje, hogy csak mint kristály vett fel áttetsző színt, vagy fizikailag is kezd eltűnni. Felkapta a fejét, amikor megérkezett Bar Agantin, ezúttal sisak nélkül, végtelenül elcsigázva és fáradtan. A belépésére feláll a guggolásból. Szóval tényleg sok idő telt el, erről megbizonyosodhatott. A kérdésre pedig felelt is, ami az elöljárót illette.
< - De visszatért, csupán új gazdatestre lesz szüksége – felelte. – A Dal pedig hamarosan visszatér. >
Ekkor elővette a kristályt és átnyújtotta a raptor irányába. ha a férfi átvette, akkor még egy röpke varázslatot is igyekszik létrehozni, amivel regenerálja Bar Agantin testét, hogy a fáradalmai, sérülései, amiket a kimerültség okozott elmúljanak és teljesen fittnek, kipihentnek érezze magát. Mindehhez egy varázsszót és egy apró kézmozdulatot igyekszik használni. ha sikerült és a férfi fáradalmai elmúltak, akkor szólal meg ismét.
< - A Kristály világa elburjánzott a gyors terjeszkedésetektől s nem volt képes a gazdatestek sirámát elviselni, elszabadult. Ez okozta azt, hogy a Dal többé nem volt elérhető számotokra. Modern szavakkal élve újraindítottam a dimenziót, visszaállítottam az eredeti állapotokat, mikoron a Dal még elért hozzátok. Védővarázst vontam a kristályfa köré, mely igyekszik szinten tartani a lelkek kínlódását. Úgy vélem évszázadokig, évezredekig nem lesz a Dallal újra gond s hallani fogjátok. >

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Plútó Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Plútó Empty Re: Plútó

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 14 Május 2018, 15:28

A kristálymacska nem húzódik el az érintésedtől, és egy pillanatra meg is akadnak benne az ujjaid, de utána áthatolnak, mintha csak egy zselészerű burok tartaná egyben a lényt. Ezzel együtt nem úgy néz ki, mintha el akarna tűnni, jelenlegi állapota stabilnak látszik, csak épp eltérő attól, ahogy a másik világban kinézett.
Bar Agantin felsóhajt a válaszodra, megkönnyebbül a hír hallatán, hogy Sol Jahanmi életben van, és csak gazdatestre lesz szüksége. Az ezután érkező hír pedig már kifejezetten megmosolyogtatja az asgardi testben lakozó raptort.
<-Tehát sikerült! - Jelenti ki áhitattal a hangjában.>
Átveszi tőled a kristályt, aztán szemmel láthatóan kipihentebbé, energikusabbá válik, ahogy megfogan a varázslatod. Ahogy felfogja, hogy mi történik vele, alázatosan hajt fejet köszönetképpen.
Amikor megmagyarázod a Kristály Világában megismert helyzetet, Bar Agantin érdeklődéssel hallgat téged.
<-Nos, őszintén szólva korábban sosem volt problémánk a terjeszkedéssel, fel sem merült, hogy a meglévő kristályaink számán kívül más is gátat szabhat nekünk. Az elöljáró bizonyára bölcs döntéseket fog az új információ birtokában hozni a terjeszkedési stratégia kapcsán. Minden bizonnyal neked és az elöljárónak sok mondanivalója lesz a részletekről, a Kristály Világáról, és a Dal visszatéréséről. Az elmúlt fél évben türelmetlenül vártuk a visszatéréseteket, a kapu egyfajta kegyhellyé vált. Most viszont vége az imák idejének, helyette az ünneplés következhet - fejezi be mosolyogva, és közben a kezében lévő kristályt nézegeti, amivel valamit kezdenie kéne.>
Ekkor odakintről egy távoli robaj tompa hangja szűrődik be az ablakon keresztül. Ha kinézel az ablakon, füstöt látsz felszállni egy toronyépület oldalából, de mielőtt alaposan szemügyre vehetnéd, hogy mi történt ott, újabb zajt hallasz. Ezúttal látod is, ahogy egy raptor a levegőben zuhanni kezd a távolban, és szinte torpedóként csapódik a földfelszínbe, míg egy épület meg nem állítja. Bar Agantin csodálkozva lép az ablakhoz, és figyeli, ahogy újabb és újabb raptorok zuhannak le az égből szerte a városban, néhány helyen pedig repülő járművek is elveszítik az irányítást, és a föld vagy az épületek felé tartanak.
<-Ez meg micsoda? - Kérdi Bar Agantin zavarodottan.>

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Plútó Empty Re: Plútó

Témanyitás by Thorhalla Kedd 15 Május 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A Dal visszatérése
Lady Thorhalla Lokidottir
A Tüzek, a Cselszövés, Káosz és a Raptorok istennője, a csalás úrnője, Jotunheim királynője, Asgard és Helheim hercegnője, a Cabal vezetője, Az Árnyak házának királynője, stb.


Játékostárs(ak) neve: -


Idő: 2029. Boszorkányszombat/Walpurgis éj
Helyszín: Plútó, A Kristály Népének városa, a Kapu Terme
Cél / Feladat: Elmondani, hogy a Dal visszatér
Szövetségesek: Raptorok
Ellenségek: -
kép:

A lény érintése igencsak furcsa volt, de stabil s maradandónak tűnt. Az pedig, hogy efféle állagú volt azt Halla úgy vélte, hogy akár teljesen természetes s normális is lehet annak fényében, hogy egy másik dimenzióból származik. Látta a férfi arcán a némileges megnyugvást, hogy a kristály megvan s épp csak gazdatest kell neki. Közben még egy másik varázslatot is küldött a férfira, mivel az az visszanyerte az erejét. Bólintott arra, hogy sikerült.
< - Elméletileg ugyanolyan a helyzet odaát, mint mielőtt elvesztettétek a Dalt. Nem tudom, hogy mennyi idő az, míg itt a való világban rendeződik mindez. >
Azt is megtudta, hogy pontosan mennyi idő volt mindaz, amit odaát töltött s így tényleg érezhette már, hogy mily különbség volt a két világ között időbeli eltolódás szempontjából. A férfi szavaira is bólintott, hogy valóban sokat kell majd beszélnie az elöljáróval, hogyha már kapott a „férfi” egy újabb gazdatestet. Azért csak idézőjelben gondolt rá férfiként, mert tudta, hogy lehetséges, hogy egy női gazdatestet kap, vagy éppen egy olyat, aminek nincs neme, vagy ki tudja, hogy miféle lény lesz.
< - Számomra néhány óránál több idő nem telt el odaát – felelte. – S való igaz, sok mindent kell megbeszélnem vele… >
Itt elakadt a hangja, mert odakintről ekkor lehetett hallani a zajokat. Ő maga is igyekezett az ablakhoz lépni, hogy kinézzen odakint s hasonlót látott, mint ami odaát a raptorok világában az elöljáróval történt. Noha ő maga sem tudta, hogy mi történik, de azért voltak elképzelései.
< - Gyanítom a kristályokhoz most kezd elérni az a változás, mit kieszközöltem a dimenziótokban – gondolkodott el. – Lehet, hogy a megváltozott sugárzás okoz némileg gondot, míg reményeim szerint a Dal elér hozzátok. Vagy az is lehet, hogy a Dal letaglózza azokat, kik nem érezték korábban. Te érzel valamilyen változást? De elsőként javaslom, hogy mindenkinek tiltsd meg, hogy levegőben legyenek mígnem rájövünk mindennek kilétére. >
Közben néhány pillanatra a férfira nézett, hogy mit is fog felelni a szavaira, utána újra a kinti eseményeket figyelte s várta a változást, mely remélhetőleg bekövetkezik.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Plútó Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Plútó Empty Re: Plútó

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 15 Május 2018, 09:59

Bar Agantin meglepetten hallgatja az elméletedet arról, hogy a másik dimenzió változásai vagy maga a Dal visszatérése okozza a kinti eseményeket.
<-Tiltsam meg? Öhm, erre legfeljebb az elöljárónak lenne lehetősége. De megpróbálok értesíteni mindenkit, remélem, hallgatnak majd rám. Addig is, mihamarabb testet kell találni az elöljárónak. Én nem érzek semmi változást magamon, de gondolom ahogy korábban, most sem mindenki hallja a Dalt, márha valóban ez áll a háttérben.>
Odakint újabb és újabb raptorok zuhannak tehetetlenül alá, miközben Bar Agantin a páncélja alkarján néhány gombnyomással holografikus kijelzőt jelenít meg. Ezen kezd valamit dolgozni, kisvártatva pedig két raptor lép be a terembe, akik rögtön féltrédre ereszkednek, ahogy meglátnak téged.
-Thorhalla istennő visszatért, de az elöljárónak új testre van szüksége. A kristályt a keltetőbe kell vinni, de nem repülhettek. Teleportálni foglak titeket - adja ki a feladatot Bar Agantin ezúttal nem asgardi nyelven, inkább a shi'ar nyelv valamiféle dialektusának tűnik, amit beszél. Ezután néhány varázsszó és kézmozdulat segítségével térkaput nyit a szobában.
<-Ha a lehető leghamarabb beszélni akarsz az elöljáróval, fényességes istennő, ők elkísérnek téged a keltetőhöz, ahol új test várja majd Sol Jahanmit. Addig én igyekszem minimalizálni a katasztrófát odakint. - Magyarázza neked, és ismét a holografikus kijelzőn kezd dolgozni.>
Melletted a kristálymacska hangosan dorombolni kezd, amikor létrejön a térkapu, és egész közel is sétál hozzá, mintha élvezné a kapu jelenlétét.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Plútó Empty Re: Plútó

Témanyitás by Thorhalla Szer. 16 Május 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A Dal visszatérése
Lady Thorhalla Lokidottir
A Tüzek, a Cselszövés, Káosz és a Raptorok istennője, a csalás úrnője, Jotunheim királynője, Asgard és Helheim hercegnője, a Cabal vezetője, Az Árnyak házának királynője, stb.


Játékostárs(ak) neve: -


Idő: 2029. Boszorkányszombat/Walpurgis éj
Helyszín: Plútó, A Kristály Népének városa, a Kapu Terme
Cél / Feladat: Elmondani, hogy a Dal visszatér
Szövetségesek: Raptorok
Ellenségek: -
kép:

Várakozó tekintettel nézett a férfira, amikor az visszakérdezett a tiltásra. Valószínűleg az arckifejezése elég sokat elárult arról, hogy mit is gondolt valójában, de ezúttal nem is akarta elrejteni mindazt. Szerencsére nem kellett hangosan folytatnia, hogy akkor tanácsolja, hogy a biztonságuk érdekében tegyenek így, de legalább Bar Agantin-nak is eszébe jutott mindez és valamit tett is. Bólintott arra, hogy a férfi nem érez változást, de nem is mindenki hallja a Dalt, így akár mindez még helyes is lehet, hogy azokkal van gond, akik érzik. Igen, még Halla sem volt benne biztos, hogy tényleg ez okozhatja a gondokat, ennyire nem ismerte a Dal természetét, valószínűleg mások sem nagyon. Halla a belépő két raptorra pillantott és hozzájuk szólt a férfi, de mindezt nem értette, hiszen olyan nyelven beszélt, amit a nő nem értett, de azért eléggé biztosra vette, hogy az elöljáróval kapcsolatos dolgok lehettek mindezek. A térkapu nyitása után immáron asgardi nyelven ő maga is megkapta a tájékoztatást. Kíváncsi volt, hogy miként szereznek ilyen gyorsan új testet. Keltető, vajon klónok, vagy más sztázisban tartott testek voltak mindezek s ha szükség volt egy újra, akkor azt elővették. Azonban ekkor valami magára vonta a figyelmét, így egyelőre nem lépett a térkapu felé.
< - Nem lehet, hogy az ő ittléte okozza ezt? – kérdezte. – Furcsa is volt, hogy odaát a dimenzióban van egy élőlény s csak egy. >
Az apró macskaszerű lény igencsak érdekes volt a nő számára, főleg, ahogyan most reagált. Igyekezett koncentrálni, hogy érzékelhesse a manahálót – jelen esetben a kozmikus energiákat – s arra volt kíváncsi, hogy mennyire összpontosul mindez a lény körül s elnyeli-e mindezeket. Természetesen lehetséges, hogy bármilyen más energiát is elnyel, de azokat a nő nem tudta észlelni.
< - Vizsgálat alá kellene venni, odaát a dimenzióban korábban a kristályok elnyeltek minden energiát s odaát ő is kristálylény volt – szólt. – Itt hagyom neked s addig én megyek a keltetőbe – ekkor a lényhez fordult. – Maradj itt vele s hamarosan visszajövök. >
Ezzel, ha tud akkor átveszi az elöljáró kristályát, hogy átvigye a keltetőbe, hacsak nem a páros hozza majd. Ha átérkezett akkor körülnéz itt s most, hogy már itt voltak arra is figyel, hogy nehogy ő legyen az, akit kiszemeltek új gazdatestnek.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Plútó Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Plútó Empty Re: Plútó

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 16 Május 2018, 16:15

Bar Agantin szemlátomást meglepődik rajta, mikor felhívod a figyelmét a kristálylényre, mintha eddig fel sem tűnt volna neki a jelenléte. Homlokát ráncolva vizsgálja meg az állatot, miközben te mágiát használsz. A kozmikus energiából akad bőven a bolygón, de nem érzed, hogy a lény elnyelné bármilyen formában is azt. A legtöbb létformához hasonlóan inkább kifelé áramlik belőle az energia, igaz, nem egészen úgy, mint mondjuk egy emberből, vagy raptorból, de ennek sok oka lehet. Alaposabb vizsgálat híján csak annyit tudsz megállapítani, hogy nem szívja magába a mágikus vagy kozmikus erőt.
<-Természetesen, fenséges istennő - bólint a parancsodra Bar Agantin, bár az arckifejezése arra utalhat, hogy nem egészen tudja, hogyan kéne hozzálátnia a lény vizsgálatához.>
Ezután a kristályállatnak is parancsot adsz, ami egyelőre a kapu közelében marad. Amikor azonban magadhoz veszed Sol Jahanmi kristályát, és az átjáró felé indulsz, kicsit eltávolodik onnan, és néhány méterrel arrébb figyel, ahogy átlépsz a kapun a két kísérőddel együtt.
A kapu túloldalára érve bezárul mögötted az átjáró, a kristálymacska a túloldalon maradt, te pedig a két raptorral egy folyosón találod magad, egy ajtó előtt. Az ajtó mellett komoly biztonsági rendszer panelja látható, amit az egyik raptor kezd el működtetni. Gombok nyomkodása, és valamilyen szkennelés után az ajtó szisszen egyet, majd lassan kinyílik, feltárva ezzel a keltetőnek nevezett helyet.
Grandiózus terem helyett egy mindössze kisebb nappali méretű szobába érkeztek. A terem jobboldali felében orvosi asztalt látsz, mellette pedig egy robotot, a rajta lévő mászerek és eszközök alapján medikusi szerepe lehet. A szoba szemközti falát teljes egészében egy számítógép foglalja el, egész pontosan egy óriási monitor, ami képes a háromdimenziós és holografikus megjelenítésre is. Végül bal kéz felé a szoba falán egy kapszula alakú nyílás van, ám ez a nyílás jelenleg le van zárva.
A szobába lépve a robot aktiválódik, és a számítógép elé gördül. Felépítése teljes mértékben praktikus célokat szolgál, inkább tűnik egy nagy hűtőszekrénynek, mint embernek. A robot aktiválja a számítógépet, a kijelző pedig életre kel. Egy sor ikonnak tűnő négyzet kezd el betölteni, jobban megnézve azonban ezek nem ikonok hanem különféle fajokba tartozó alakok. A legelső van éppen kiválasztva, akiről bővebb információ is megjelenik, vélhetően alapvető adatok a testről és képességeiről, de ezt nem feltétlenül tudod értelmezni, ha nem ismered a már korábban is hallott, shi'arhoz hasonló nyelvet.
A két raptor is bejön a terembe, és beszélgetni kezdenek a robottal, közben az egyik raptor rád is mutat, mintha rólad magyarázna valamit. Talán már kezdenél készülni rá, hogy téged akarnak gazdatestnek választani, de kisvártatva megszólal a robot.
-Üdvözlöm, Thorhalla istennő. A kísérőid elmagyarázták, hogy te vagy a nép választott legfelsőbb hatalma. Örvendek! - Mondja a robot angol nyelven, monoton hangon az egyik hangszórójából. - A nyelvi korlátok leküzdése végett, rendelkezem a naprendszer főbb nyelveinek ismeretével. Tudomásom szerint ezt beszélik a legtöbben a fejlett társadalmakban.
Amennyiben megerősíted, hogy érted, az angolt, a robot folytatja.
-Ezt a helyet a keltetőnek nevezik. A kijelzőn látható egyedek jelenleg gyorsfagyasztott állapotban vannak, úgymond hibernálva, valójában persze klinikailag halottak. A fizikai tulajdonságaik fel vannak töltve az adatbázisba, a testek teljes háromdimenziós képével együtt. Ezek segítségével választhatjuk ki a megfelelő gazdatestet a nálad lévő kristályhoz. Tekintettel a kristály különlegességére, egy speciális protokoll szerint kell eljárnunk.
A robot lélegzetvételnyi szünetet tart, persze lélegzés nélkül, és a számítógépen állít valamit. A rengeteg képből mindössze három marad fenn a monitoron.
-Ez a három test került előzetesen kiválasztásra a kristályhoz. Szeretnél te dönteni az új gazdatestről, vagy inkább rám bízod a feladatot? - Kérdi a robot udvariasan, miközben még arra is figyel, hogy érthető legyen számodra a monitoron lévő szöveg. Az adatok ugyanis szép sorjában átalakulnak, és angolul jelennek meg az egyes képek mellett.//Ha te szeretnél dönteni, akkor a kövi posztban felsorolom a lehetőségeket adatokkal együtt.//

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Plútó Empty Re: Plútó

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.