Revolver Corporation központi épülete (Somerville)

Go down

Revolver Corporation központi épülete (Somerville) Empty Revolver Corporation központi épülete (Somerville)

Témanyitás by Thorhalla Szer. 23 Feb. 2011, 16:28

Az eredeti helyszín

A Cinnamon család kezében lévő Revolver Corporation, ami a nevével ellentétben nem fegyvergyártással foglalkozik, hanem kereskedelemi cég és ügyvédi iroda is egyben. A Parlament közelében található az épület.

Revolver Corporation központi épülete (Somerville) 2347605

Az eredeti helyszín

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Revolver Corporation központi épülete (Somerville) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Revolver Corporation központi épülete (Somerville) Empty Re: Revolver Corporation központi épülete (Somerville)

Témanyitás by Thorhalla Kedd 01 Márc. 2011, 15:18

#2 2011-01-28 09:38:12
Thorhalla
2045. július 10. Hétfő délután, 18:55 – Revolver Corporation központi épülete, Somerville

~ Ethan Jackson, Amara Hinytia, Leroos, Zyro Tao, Freyr Johnson és Lorna Howlett ~
Alighogy a csapat megérkezett erre a helyre és elindult volna befelé az ügynök hangját lehetett hallani, ahogyan kikeresték az adatbázisból, hogy melyik cégről is van szó.
- Revolver Co. szimbóluma a jel, amit találtak – kezdte az ügynök. – A Cinnamon család kezében levő cég, ami kereskedelemmel és ügyvédeskedéssel foglalkozik. A Szövetséges Államok egyik legbefolyásosabb szállítócége. Hihetetlenül gazdagok és a kezükben van az ország legjobb és legtöbb ügyvédje is. ami viszont érdekes, hogy ebben a cégben April Cinnamon-nak vajmi kevés befolyása van, a családja sikeresen kivonta őt ebből, vagy éppen be sem vették. A támadóikhoz egyelőre semmivel sem tudjuk kötni, de azért vigyázzanak remekül őrzött a hely.
Manó elindul befelé, hogy körbenézzen, a gyors körbenézés nem olyan könnyű és gyors, mint a fiú elképzelte, mert az épület hatalmas kiterjedésű és iszonyúan magas is. még neki is órákba telne, hogy mindent átnézzen. De a földszinttel már mostanra végezhetett, még dolgozók is voltak benn, jó néhányan és fegyveres biztonsági őröket is látott. Maszkos alakot egyet sem. A főcsarnokban volt egy recepciós is, hátrébb hat liftet látott és egy lépcsőházat is.

A többiek pedig elindultak befelé, és a hatalmas főcsarnokba értek. Néhányan igen furcsán néztek a társaságra, majd végül a recepciónál levő sörhasú alak nézett rájuk.
- Segíthetek valamiben?

~ Hjuchia Algernon ~
Lassan kezd magához térni egy üvegfalu irodában, láthatóan igen magasan van, mert a város igen jelentős részét belátni innen.


#3 2011-01-28 10:10:06
Serena Davidson
//Előzmény: Az Új Parlament épülete (Somerville)//

Manó elindult befelé, míg Zyro arról érdeklődik, hogy miért is vagyunk itt. Most komolyan úgy jött el ide, hogy fogalma sincs semmiről? Igaz ki volt ütve, így nem lehet érte hibáztatni. A többség támogatta, hogy menjünk be, még mielőtt válaszolhattam volna az ügynök mondta az infót, amit kértünk tőle. Remek, legalább ennyivel előrébb vagyunk, de minek kellett nekik Algernon? Ez még mindig jó kérdés volt.
- Elvitték Algernont – mondtam Zyro-nak. – És a szimbólum vezetett ide, amit otthagytak nekünk.
A többiek amelett voltak, hogy bemenjünk, igen érdekes látványt fogunk nyújtani a megítélésem szerint és valóban így is lett, ahogyan beértünk még dolgozók is voltak odabent, akárcsak biztonságiak és recepciós. Aki pedig egyértelmű, hogy egyből afelől érdeklődik, hogy mit is keresünk itt, igaz jó pont, hogy kérdez és nem egyből kitenni készül minket.
- Ti vagy a szavak emberei pubik – mondtam mosolyogva.
Ezzel Freyr-t és Zyro-t toltam oda a recepciós elé, hogy dumálják ki ők maguk azt, hogy bejussunk könnyedén az épületbe.


#4 2011-01-28 13:39:34
Tyler
A többiek előtt mászok be az épületbe, igaz csak képletesen mivel inkább a falakban és a padlóban közlekedek.De így jobb is, legalább észrevétlen tudok maradni. Már az előtérben is rengeteg a kamera van, gondolom rejtettek is, néhány fegyveres is. Közben megkapjuk a fülest. Remek Cinnamon is benne, vagy legalábbis a rokonai. Így talán némi értelmet is nyert, miért is lőtték ki a sofőrt, bár a miért még mindig kérdéses. Anyám, de éhes vagyok, a dolgozók meg itt zabálják nekem a pizzát....de legalább nem nindzsák. Az elsőn, földszinten nem találok semmit. Irány a következő emelet, vagy kiderítem merre van itt egy biztonsági szoba, és szépen a falból meglesem a kamerák képeit. Talán így kiderül merre van Al, vagy van-e olyan része az épületnek amit titokban tartanak, vagy külön engedély kell a belépéshez. Addig is Lornáék csapata majd elcsevegnek a recepcióssal. Addig is nyugodtan tudok kutakodni.


#5 2011-01-28 17:47:40
Tao
Szerencsére Lorna tömören össze tudja foglalni az eseményeket.
-Vagy úgy! - Ekkor meghallom az adóvevőből, hogy hová tévedtünk. - Egy cég, amit April Cinnamon családja vezet, bérgyilkosokat fogad fel, hogy végezzenek Aprillel? Vagy... A sofőrjével? - Gondolkodom el hangosan, miközben befelé bandukolunk. Első ránézésre jól álcázták magukak, egy maszkos támadót sem látok, de valószínűleg nem is itt rohangálnak Algernonnal, biztos egy védett részére vitték az épületnek. Amikor a recepción egy túlsúlyos férfi kérdezősködik rólunk, Lorna szerint nekem kéne beszélnem vele.
-Igen, a barátunkat keressük, aki eltűnt. Jó okunk van feltételezni, hogy itt van valahol az épületben. Nagyban megkönnyítené a dolgunkat, ha nem kéne megkeresnünk, hanem elmondaná, hol találjuk meg Hjuchia Algernont. Köszönöm!
Hát végülis barátságosan kérdezte, remélhetőleg a továbbiakban is barátságos marad.


#6 2011-01-28 19:54:09
Henry White
Azon csak én akadok ki, hogy Manó elviharzott. Ki tudja mibe keveredik. Óvatos mozdulatokkal követem Zyro-t a recepcióhoz, menet közben végigmérem a terepet, de semmi furcsát nem látok. Egy átlagos vállalat földszintjének tűnik. Persze korántsem az, megkapjuk az információt, Cinnamon családjának a keze van a dologban. De az még mindig kérdés miért pont a sofőrt ölték meg...lehet hogy nem az volt akinek kiadta magát, fontosabb lehetett, mint elsőre bárki is gondolta volna.
-Üdv, a SHIElD-től jöttünk....-felmutatom a kapott papírokat, amik igazolják a kilétünket.-...szeretnénk átkutatni az épületet, esetleg a cég egyik vezetőségi tagjával beszélni ez ügyben ha lehetséges.-
Csatlakozom Zyrohoz, és adom elő udvariasan a kérést, és esetleg majd rádión megmozgatni néhány szálat, a kutakodással kapcsolatban.


#7 2011-01-30 09:53:28
Thorhalla
2045. július 10. Hétfő délután, 19:00 – Revolver Corporation központi épülete, Somerville

~ Amara Hinytia, Leroos, Zyro Tao, Freyr Johnson és Lorna Howlett ~
A férfi először úgy néz a csapatra, hogy nem tudja, hogy most helyben elröhögje-e magát, vagy pedig hívja a biztonságiakat, hogy kidobassa a csapatot, mert egyszerűen hülyének nézik. Főleg, amikor közölte Zyro, hogy állítólag itt tartanak valakit fogva, aki az ismerősük.
- Biztosíthatom, hogy semmi ilyen nem történt itt – mondta. – Ez egy tisztességes cég és enm engedek be emberrablókat! Ha nem távoznak hívom a biztonságiakat!
Azonban az arcára fagyott a mosoly, amikor Freyr felmutatta a S.H.I.E.L.D. igazolványát, hogy honnan is érkezett a csapat. A mozdulat, amivel nyúlt volna a rádiójához abbamaradt és most már komolyabban nézett a csapatra.
- Megkaphatom ellenőrzésre? – kérdezte gyanakodva.
Láthatóan még mindig nem hitte el, hogy azok vagytok, akiknek mondtátok magatokat. Ha valaki odaadta a kártyáját, igazolványát, akkor azt számítógéppel ellenőrizte és utána vissza is adta annak, akitől elvette.
- Rendben valódi – mondta. – Akkor láthatom a házkutatási parancsot? Anélkül hiába jöttek a S.H.I.E.L.D.-től nem engedhetem be magukat. Még hogy emberrablók itt, nevetséges – az utolsó mondatot csak morogta az orra alatt már.

~ Ethan Jackson ~
Az épület igen magas, legalább hetven szint található itt, így ez igen sok időbe fog telni a fiúnak, hogy végignézze. Az első emeleten sem talál semmi különöst sem érdekeset Manó, a biztonsági szoba nem ezen a szinten volt. Azonban talált egy térképet, amin semmi ilyen nem volt feltűntetve. Azonban, ha a liftet is megnézi, akkor abban látja, hogy még negatív szintek is vannak az épületben. Öt szint épült a föld alá, plusz egy hatalmas mélygarázs ezen szintek alatt. Egyelőre nem talált olyan helyet a térkép segítségével Manó, amihez kéne valami külön belépés.

~ Hjuchia Algernon ~
Ugyanaz.


#8 2011-01-30 09:54:07
Serena Davidson
Egyelőre nem úgy tűnt, mint akit meg lehetett volna győzni arról, hogy beengedjen minket. Türelmetlenül tettem csípőre a kezem és néztem a fickóra, amikor egyszerűen komplett idiótának nézett minket. A nyakamból levettem az igazolványomat, kártyámat és a kezébe nyomtam, hogy nézze meg, hogy tényleg onnan jöttünk, amit a fiúk mondtak, hogy igen. Amikor rájött, hogy tényleg nem hazudtunk, akkor vette elő a második ütőkártyáját, miszerint távozzunk, ha nincs házkutatási parancsunk. A filmekben igen hamar szokás ilyen szerezni, vajon nekünk mennyi időbe telne? Túlságosan sokba Algernon életét szem előtt tartva. Minden erőmre szükségem volt, hogy ne vicsorogjak a férfira és ne szorítsam a karmaimat a nyakához, hogy márpedig ez be fog minket engedni és most és nem nyitok vitát erről. Azonban még volt egy megoldás, legalább is, ha a többiek nem tudják kibeszélni, hogy bejussunk, ami pedig a valahol az épületben kóricáló barátom volt.
- Manóm – suttogtam halkan a fülesembe, elfordulva a pacáktól, mintha nézelődnék. – Mi lenne, ha egy kis káoszt csinálnál, hogy bejussunk?
Végül a „nézelődés” végén visszafordultam a férfi és a többiek felé.


#9 2011-01-30 11:52:44
Hjuchia Sakura
Kezdek magamhoz térni az ütés után, nem tudom mennyi idő telt el viszont teljesen máshol vagyok mint az előbb. Üveg falak vannak. Feltápászkodom a földről és elkezdek nézelődni. Irodának tűnik a helység és egy egész jó kilátással bíró irodának. Az üveghez megyek és kifelé nézek, hogy hol a francba lehetek, valamennyire talán be tudom magam tájolni.
Mi a franc történik itt. Nem egy irodába szokás valakit elrabolni. Egyáltalán miért?


#10 2011-01-30 20:55:36
Tao
Úgy tűnik, Freyr módszere hatásos, mármint ez az igazolványos, de a fickó még mindig akadékoskodik, pedig elsőre olyan segítőkésznek tűnt.
-Milyen parancs? Nem, mi nem parancsolunk, csak egyszerűen a barátunkat keressük, nem akaratoskodunk. Néhány sötét ruhás bérgyilkos hajtott végre gyilkosságot, náluk találtuk ennek a vállalatnak a szimbólumát, így jutottunk idáig, és gyanítjuk, hogy nem véletlenül egyezik meg a minta a gyilkosoknál és a vállalatnál. Ezért szeretnénk beszélni a vezetőkkel, ehhez nem kell házat kutatni, nem igaz?
Fogalmam sincs, mit csinálok igazából, próbálom észérvekkel meggyőzni a férfit az igazamról, de könnyen lehet, hogy valamiféle formális rendszer működik ebben a társadalomban, ami megnehezíti majd a dolgomat. Jól van, hát akkor majd megoldják a többiek legfeljebb. Amúgy Ethan hol járhat eközben? Mintha elment volna körülnézni, remélem nem került valami bajba már megint. És Freydis meg a többiek? Ők vajon még mindig az ünnepségen vannak? Egyáltalán tart még az ünnepség? Azt hiszem, kicsit elvesztettem a fonalat az ájulásom miatt. Majd utólag körbekérdezősködöm, hogy teljes legyen a kép.


#11 2011-02-03 09:24:06
Thorhalla
2045. július 10. Hétfő délután, 19:05 – Revolver Corporation központi épülete, Somerville

~ Amara Hinytia, Leroos, Zyro Tao, Freyr Johnson és Lorna Howlett ~
Manó egyelőre nem válaszolt arra, hogy csinálna valamit, Freyr pedig szótlan volt, akárcsak Amara. A férfi Zyro szavaira úgy nézett a csapatra, mintha éppen most szabadultak volna a zárt osztályról. Végül, amikor továbbra is az emberrablás üggyel érveltek a fiatalok, akkor megadóan sóhajtott.
- Egy perc, várjanak itt! – morogta.
Visszalépett a pult mögé és telefonálni kezdett, az arca pedig csak egyre komorult, majd végül letette a kagylót és visszament a csapathoz.
- Hamarosan jön valaki, aki beszél magukkal – morgott továbbra is, majd elindult visszafelé. – Kész őrültek háza ez a mai nap… emberrablók itt, ha így van megeszem a kalapomat.
Nem kellett a csapatnak sokáig várnia, amikor egy fiatal nő lépett végül oda a társasághoz.
- Üdvözlöm önöket – mondta. – Barbara Lorant-Cinnamon vagyok, a PR igazgató. Miben lehetek a segítségükre? Úgy hallottam, hogy valami emberrablási ügyet említettek, hogy ide hoztak valakit az önök emberei közül.

Revolver Corporation központi épülete (Somerville) 530450-0002

~ Ethan Jackson ~
Ugyanaz.

~ Hjuchia Algernon ~
A helység még mindig egy egyszerű irodának, vagy inkább táragyalónak tűnt. Ahogyan a fiú kinézett az ablakon láthatta New Jersey-t, itt volt a közelben a parlament is, illetve a környező épületeket is úgy-ahogyan be tudta lőni, hogy mi micsoda lehet. Így igen nagy bizonyossággal azt is sikerült meghatároznia, hogy hol is van a Revolver Corporation központi épületében lehet. És egyetlen gond volt ezzel a hellyel Algernon számára, eszébe jut, hogy az anyjának volt gondja a céggel, egy félresikerült terrorcselekmény úgy tíz évvel korábban.


#12 2011-02-03 09:24:34
Serena Davidson
Az események túl gyorsan zajlottak és Manó sem válaszolt. Úgy tűnt, hogy Zyro nem nagyon értette meg ennek a világnak a dolgait és fogalma sincs arról, hogy mi az a házkutatási parancs. Túl kevés filmet nézett meg, vagy pedig leginkább csak természetfilmeket. Mert ha megnézett volna egy-két akciófilmet, akkor tudnia kellett volna, hogy ez mit is takar. A fickó pedig úgy nézett ránk, mintha őrültek lennénk, nem azok még éppen nem, csak másik világban nőttünk fel. Elment telefonálni, ekkor fordultam Zyro-hoz.
- Milyen nem parancsolunk? – kérdeztem felvont szemöldökkel. – Mond pubi, néztél te bármilyen filmet is itt, vagy van fogalmad arról, hogy mit kért tőlünk?
A portás felé sandítottam, valami nagyon nem tetszett neki, majd végül visszajött, hogy mindjárt jön valaki, aki beszél velünk. El sem akartam hinni, hogy ez is megtörtént. Miközben ment vissza a helyére, még morgott valamit az orra alatt, amivel nem foglalkoztam, végül egy nő szólított meg minket.
- Üdv! – köszöntöttem egy fejbiccentéssel.
Hagytam megint a többieket beszélni jobban járunk. Bár Zyro előző mutatványa után voltak már kétségeim.


#13 2011-02-03 12:05:53
Tyler
Sehol semmi, öltönyös muksók meg nőcik, néhány takarító személyzet, karbantartók. Biztonsági szoba sehol, legalábbis egyenlőre nincs. A tervrajzon sehol nincs feltüntetve, külön szoba vagy emelet ami furcsa lenne. Ráadásul földalatti szintek is fel vannak tüntetve. Na persze egy nyilvános tervrajzon nem fogják senki orrára kötni, bocs erre van egy titkos szint, ahol embereket tartunk fogva, ja és ez a bérgyilkos csoportunk főhadiszállása. Remek. Épp megállnék, hogy kitaláljam merre is tovább mikor Lorna, adja ki a parancsot. Csináljak zűrzavart, amekkorát csak tudok. Na nézzük csak.....hopsz egy szoba teli takarító cuccokkal. Ez pont jó lesz. Ha tiszta a levegő gyorsan ellopok pár cuccot, amivel tudok egy kis tüzet csiholni, aztán azzal beindítani a tűzjelzőt. Egy ekkora épületnél nyilván ki fogják üríteni az épületet, vagy legalább lesz egy kis jókora felfordulás. Utána pedig tovább nézelődök, vagy talán elkapok valakit, aki elég fontosnak látszik hogy tudhasson valamit Al-ról, vagy a bérgyilkosokról.


#14 2011-02-03 12:45:16
Henry White
Remek, Zyro elrontotta az egészet. Szerencsére az igazolványok máris hatással voltak a csöppet sem készséges portásra. Zyro néha, mint egy álomvilágban élne....na de mindegy is itt van a főnök, vagyis egy afféle. Cinnamon, remek egyre jobb lesz. Mindenesetre ha benne van itt mindenki, akkor úgyis csak akadályozni fognak minket. Kezet nyújtok felé.
-Üdvözlöm, Freyr Johnson vagyok, SHIELD ügynök. Ahogy a többiek is. Nyomós okunk van feltételezni, hogy az egyik társunkat itt tartják fogva....-mielőtt röhögve kidobatnának innen, felmutatom a jelképet, és Al haját is, amit még a tetőn dobtak le.-....ezt a jelképet és a társunk haját, kaptuk mint egy figyelmeztetésként. Szeretnénk körül nézni az épületben, ha lehetséges lenne....ellenben házkutatási parancsot is szerezhetünk.-


#15 2011-02-03 13:23:44
Tao
Freyr megrovóan néz rám, de hát ő nem szólt egy szót sem, valakinek meg csak kellett beszélnie, és Lorna is kérdőre von, hogy nem tudok eleget, de végül a pultos férfi mégiscsak leküld valakit.
-Látjátok? Csak őszintének kell lenni, az ellen nem tehetnek semmit - válaszolom Lorna provokatív kérdéseire. Lehet, hogy nem tudom, mit kértek tőlem, de a célunkat így is sikerült elérnem, szóval egy szavuk sem lehet.
Kisvártatva egy igencsak dekoratív nő tűnik fel, biztosan sokat sportol, hogy ilyen szép alakja van. Amikor meghallom a nevét, már nem örülök ennyire, Cinnamon, méghozzá Lorant-Cinnamon, ha jól gondolom ez azt jelenti, hogy eredetileg nem Cinnamon volt, hanem egy Cinnamon vette el. Vagy akkor Cinnamon-Lorant lenne? Lehet hogy Cinnamon, csak felvette a férje nevét is? Áh, akárhogy is, a lényeg, hogy ő is benne van a Cinnamon katyvaszban, ami rossz, mert Cinnamon rajta volt a veszélyes emberek listáján. Szóval akármilyen szép is ez a nő, mégis igyekszem szúrós szemekkel nézni.
Freyr kérdése után már hallom is a nő válaszát: ilyen jelképet bárki használhat, akár egy konkurens cég is felbérelhette a bérgyilkosokat, és szándékosan az ő logójukat használta. És bizony, ez nagyon is igaz, nincs bizonyítékünk, hogy valójában honnan jött ez a jelkép. De ha ezzel jön, majd megkérdem, miért éppen ezt a jeképet választotta a cég. Végülis lehetséges, hogy tényleg nincs közük a gyilkossághoz, és a rabláshoz, de talán a szimbólum jelent valamit.


#16 2011-02-05 09:21:48
Thorhalla
2045. július 10. Hétfő délután, 19:10 – Revolver Corporation központi épülete, Somerville

~ Ethan Jackson ~
Manó talált megfelelő felszerelést, amiből az egyik tűz- és füstjelző alá még tüzet és füstöt is tudott csinálni gyorsan. Ahogyan ezek elérték a jelzőt a riasztó az egész épületben megszólalt. Már egészen késő volt, így nem sokan voltak már itt, akik menekülni kezdtek. Takarítókat lát a fiú, illetve néhány jól öltözött hivatalnokot, de semmilyen gyanús elemet egyelőre.

~ Amara Hinytia, Leroos, Zyro Tao, Freyr Johnson és Lorna Howlett ~
A nő elfogadja Freyr kézfogását és biccent is neki a bemutatkozáskor. Láthatóan ő sem volt teljesen boldog annak köszönhetően, hogy a S.H.I.E.L.D. szabadult be ide az épületbe, de azért még mindig kedvesen mosolygott. Ő a portással ellentétben teljesen diplomatikus arcot vágott akkor is, amikor az emberrablást említette a fiú. Azonban egy kisebb megdöbbenés került az arcára, amikor a tőrt és a hajat mutatták fel neki.
- Ez igazán érdekes – mondta. – De sajnos fogalmam sincs, hogy mit is jelenthet. Mi nem gyártunk késeket, szállítmányozási és ügyvédi vállalkozást folytatunk csupán, a hivatalos és működési adatokat is megnézhetik, hogyha érdekli önöket. Miért állna érdekünkben emberrablási ügybe bonyolódni, ami egyrészt árt a hírnevünknek és még az ügyfeleket is elriasztaná? Bizonyosan valaki be akar minket mártani ebbe az egészbe, de köszönjük, hogy figyelmeztettek mi…
Ebben a pillanatban szólalt meg az épületben a tűzjelző, hogy valahol tűz van az épületben. Többen jelentek meg az épületből, hogy futva menekülnének. A nő pedig a csapatot igyekezett kissé riadt arcon kiterelni.
- A protokoll szerint el kell hagyni az épületet… - magyarázta.

~ Hjuchia Algernon ~
Ugyanaz. Csak éppen ő is hallja a tűzvédelmi riasztót az épületben.


#17 2011-02-05 09:22:08
Serena Davidson
Zyro válaszára csak megcsóváltam a fejemet, vajon az apja lehetett hasonló gondolkodású, mert az anyja biztosan nem ilyen, igaz olyan sem, mint Manó. A többiek próbáltak érvelni, hogy miért is jöttünk ide, de a nő sajnos nem úgy tűnt, mint aki ma jött le a falvédőről. Mintha csak egy prospektust olvasott volna fel úgy érvelt azért, hogy nekik biztosan semmilyen ilyenben nincs benne a kezük. Ezt mi is megmondhattuk volna, hogy így fog reagálni. Azonban arra sem tűnt fel semmi érdekes, hogy a hajat és a tőrt felmutatta Freyr. Erre is volt válasza és Manó ténykedése úgy tűnt, hogy ebben a pillanatba meghozta a gyümölcsét. Ami persze szebb lett volna, hogyha azelőtt teszi, mielőtt még a nő leér. Aki pedig azonnal elkezdett minket kitessékelni. Ha most befutunk az épületbe bajba kerülünk, azonban kint…
< - A föld alatt be? – kérdeztem asgardi nyelven. >
Utalva a csatornára, mivel arról fogalmam sem volt, hogy azt miként mondják azon a nyelven, annyira azért nem beszéltem. De presze, ha volt másnak jobb ötelte, akkor a szerint cselekedtem.


#18 2011-02-05 13:02:36
Hjuchia Sakura
Nézelődök körbe, ismerős épületek után fürkészve. Aha az ott a parlament ahol voltunk, igen az arra akkor ez itt a..
- Nemáár...
Egy sóhajjal kísérve az elnyújtott szót fogom a fejemet mikor rájövök, hogy hol is vagyok pontosan. Ez egyre vidámabb. Miért én? Ahh. Mindegy ez nem fogja megoldani a dolgot ha szenvedek itt. Tárgyaló szerűség ez az egész. Ajtó ajtó merre vagy haha... Odaslattyogok az egyik ajtóhoz - bizonyára van csak nem rontják el az építészek ezt a fontos elemet - s ha megvan megpróbálom kinyitni. Tuti kulcsra lesz zárva egyébként meg nem leütöttet volna és hoztak volna ide ha másképp lenne, szerintem. Na de ha zárva van akkor fogom magam és egy jó kis teljes erős ütést mérek a zárra. Lehet, hogy kicsit fájni fog de reményeim szerint a zárszerkezetet kiütöm a helyéről és már slattyoghatok is el a francba. A csöndet viszont megtöri egy tűzvédelmi riasztó hangja. Na remek, ezek is most égnek le? Nemár amilyen modern ez az épület mindenhol le fog csúszni a tűzkapu azt szívok vele mert azon át nem megyek... Nembaj az első az ajtó mielőtt klausztrofóbiám lesz a kötelező szobától. Aztán már ráérek gondolkozni a többin.


#19 2011-02-07 16:36:46
Tao
A nő válasza egész pontosan az, amit megjósoltam, de mégsincs időm visszakérdezni, ahogy azt terveztem, mert megszólal egy éles, víjogó hang. Azt hiszem, ez rosszat jelent, tüzet, vagy más veszélyt.
-Ne aggódjon, asszonyom, még szerencse, hogy a shield emberei épp itt vannak. Máris hozzálátunk a veszély elhárításához! - Jelentem be a nőnek, és ellenállva a terelgetésének, elindulok befelé az épületbe. Egy lépés után viszont megtorpanok.
-Erre szükség lesz! - Mutatok rá a belépőkártyájára, hiszen a legtöbb ajtó és lift is ilyennel működik, a shield legalábbis így csinálja. Remélem kooperál a nő, ha nem, akkor csak annyit teszek hozzá:
-Ez az ügy nem tűr halasztást, veszélyben lehetnek az emberek! - És elveszem a belépőt, majd intek a többieknek, hogy induljunk befelé.
-Gyerünk, evakuáljuk az épületet!
Azt hiszem, Lorna asgardiul beszél, de mit jelenthet az, hogy a föld alatt be? Hova be? És egyáltalán miért menjünk a föld alá? Vagy a tűzről beszél?


#20 2011-02-09 10:31:47
Tyler
Na ennyit a zűrzavarról, kész is van. Tűzjelző bekapcs, emberek rohannak, Lornáék hátha most már képesek bejutni, mert egyedül, elöregszek mire átkutatom az épületet. Elég röhejes lenne, ha járókerettel, kellene feljutnom az emeltre. Az a néhány ember, aki még itt lézeng máris kifelé igyekszik. De nem látok senki fontos személyt. fenébe már, kezd ez az egész az agyamra menni. Nem igaz, hogy nem jutok egyről a kettőre.
Na gondolkodjunk, titkos szint nincs, fontos ember nincs....hol tarthatják fogva azt az Al kölyköt. Nyilván nem a WC-ben, vagy a takarító nénék közt, szóval valami fejes irodáját kellene keresnem. Egy olyat aki elég magas pozícióban van ahhoz, hogy az itt dolgozók ne kérdezősködjenek, ha esetleg valamelyik helységben egy fiatal fickót tartanak bezárva. S mivel ezek mindig minél magasabb pozícióban vannak, annál magasabban vannak az épületben is, akkor irány a legfelső emeletek, a főnökség irodái. Ezek nyilván fel vannak tüntetve a térképen, úgy hogy meg lesem merre is helyezkednek el pontosan, aztán tovább kutatok.


#21 2011-02-09 10:49:14
Henry White
A nő láthatólag nem akadályoz minket, azért nem tetszik neki, hogy itt vagyunk. Már csak az a kérdés, tud-e Alról, vagy tényleg csak a cég hírnevét félti. Mindenesetre furcsa. Ahogy a nő elkezd beszélni, egy kicsit elbizonytalanodok az ügyben, de ekkor a tűzjelző szólal meg. Biztos hogy Manó műve, de ez egyszer nem jön rosszul. Cinnamon kifelé tessékelne minket, de Zyro kapcsol.
-Akár itt van a társunk, akár semmi közük az egészhez, mint hivatalos szerv, aki a legközelebb található, kötelességünk kivizsgálni a helyzetet. S segíteni az evakuálást Ellenőrizni, hogy mindenki kijutott-e épségben.-
Jelentem ki és befelé indulok az épületbe, közben válaszolok Lornának.
<-Nem, jobb ez így. Ha kiderül, hogy Al nincs itt, még mindig fedezhetjük magunkat azzal, hogy csak a veszélyt akartuk elhárítani.->
Próbálok olyan szavakat használni amit Lorna is megért. Már csak az a kérdés, hogy tudjuk gyorsan átfésülni az épületet. Talán Lorna ki tudja szúrni Al nyomát a fejlettebb érzékeivel. Jó lenne ha ismernék valami kereső varázst. Mindenesetre próbálom kiterjeszteni a mágikus érzékeimet, hátha így is találok valamit.


#22 2011-02-09 13:38:06
Thorhalla
2045. július 10. Hétfő délután, 19:15 – Revolver Corporation központi épülete, Somerville

~ Ethan Jackson ~
Ethan némi gondolkodás és töprengés után rájöhet, hogy a biztonsági, vagy kamera szoba lehet a legjobb hely számára, ahol megkeresheti Algernon-t. A térképen látta, hogy hol volt a hely és az általa keltett riadónak hála valószínűleg az a helység is üres lesz most. Mivel tudja, hogy merre van a hely és most csak oda menne, így akár fél percen belül is megérkezhet abba a helységbe.

~ Amara Hinytia, Leroos, Zyro Tao, Freyr Johnson és Lorna Howlett ~
A nőt azonban nem lehetett eltántorítani, ahogyan a csapat elindult volna befelé. Esze ágában sem volt átadni a kártyáját.
- Panaszt teszek Miller ezredesnél a viselkedésük miatt főleg, mert a kártyájuk fel sem hatalmazza önöket semmire! – mondta a nő felháborodva. – A S.H.I.E.L.D. csupán terrorizmus-elhárító és hírszerző szervezet, és maguk nem is szervezet tagjai, csak a felügyeletük alá tartoznak, nincsen semmilyen jogkörük, az egy fegyvertartási papír a mai napra! Ha bemennek, akkor mindenüket lepereljük magukról!
Ahogyan Freyr indult beljebb a nő elunta az egészet.
- Őrség, van a bejáratnál egy csapat fiatal, akiknél fegyver van és nem hajlandóak távozni a protokoll szerint! – mondta hangosan a levegőbe.
Az emeletekről ekkor érkeztek meg azok, akiknek erre kellett elhagynia az épületet, majd az egyik oldalsó folyosóról fegyveres és pajzsos biztonsági őrök, akik a pajzzsal próbálják a csapatot kitessékelni és jó amerikai módjára fegyvert is fogtak a csapatra. Mindeközben Freyr semmit sem talált a mágiájával, hiszen Algernon-ban nincs semmi sem, amit megérezhetne.

~ Hjuchia Algernon ~
Az ajtó meglepő módon nyitva volt Algernon előtt, de ahogyan kinyitott az ajtót nem a folyosóra ért, hanem egy rétre. Az épületnek nyoma sem volt semerre sem, ha hátranézett a mögötte levő ajtó is eltűnt és csak a fás rét volt ott mindenhol. A fiú hirtelen varjókárrogást hallott és itt már érezhette, hogy gond van. Majd egy női nevetés hallatszott, ha a hang irányába fordult, akkor egy feketehajú nőt láthatott meg, aki nem volt más, mint Lady Karasu (カラス (varjú)). A Karasu távol keleti tradíciókkal is rendelkező alvilági társaság fejével. Sakura mesélt már róluk a fiának, egy rivális banda volt, akik beleszóltak a nő ügyeleteibe és ő illetve a férje nem sokkal a házasságuk után számolták fel őket. Vagyis azt hitték, hogy felszámolták. Karasu férjét megölték és így túlképp lefejezték a szervezetet. A nő, akkor elmenekült és úgy tűnt, hogy most visszatért.
- Apád vagy anyád fia vagy? – kérdezte. – Milyen remek is lett volna, ha Barbara is itt lenne, ugye így hívják a nővéredet?

Revolver Corporation központi épülete (Somerville) The_Crows_by_MichelaDaSacco


#23 2011-02-09 13:38:41
Serena Davidson
Most komolyan pubik, csak én néztem rá a papírra, hogy mi is van rajta? Igazából fogalmam sem volt, hogy honnan vette Freyr, hogy a S.H.I.E.L.D. berkeibe tartozunk. Ez a lehetőség csak a rémálmaimban kerüljön elő, kellene a nyavalyának valami hivatalos szerv köreibe csatlakozni. Csak több felelősséggel jár, mint nem. És ma sem a S.H.I.E.L.D. az, akinek dolgozunk, hanem a Bosszú Angyalai voltak azok, akik felkértek minket, hogy segítsünk nekik… a nő valami perrel fenyegetőzik, ha a többiek bemennek. Vajon a valóságban is úgy működik mindez, mint a filmekben, amiket eddig láttam? Nem akartam megtudni, menekülők jöttek le, majd távoztak és még a további erőszakoskodás után a nő fegyvereseket kért. Ennek nem lesz így jó vége, talán nem kellett volna ennyire erőszakosnak és nyomulósnak lenniük a srácoknak. Ahogyan a fegyveresek kiértek inkább felemeltem a kezem.
- Akkor mi szerintem távozunk! – mondtam.
Belekaroltam Amara-ba és kimentem vele a helységből, ha hagyták. Ha igen, akkor odakint az első dolgom az volt, hogy nekiállok csatornát keresni.


#24 2011-02-09 16:09:36
Hjuchia Sakura
Az ajtó nyitva. Furcsa de inkább örülnék neki ha nem egy rétre vezetett volna. Értetlenül nézelődök majd hátrébb lépek, hogy vissza mennyek a szobába de már nincsen ajtó ott. Fák, fű és egy varjú károgása vonja magára a figyelmet, kivert a víz a hangjától ám megrezzentem mikor a női kacajt hallottam hátam mögül. Arra kaptam a fejemet, s fordultam is meg a hang irányába ahol ott volt teljes valójában Lady Karasu. Nyelek egy nagyot. Sosem akartam egy olyannal sem találkozni akiről anyám mesélt. Sose éreztem úgy, hogy az jól sül majd el.
Karba teszem kezeim és bár tartok a nőtől, határozottságot és komolyságot erőltetek arcomra s tekintetemre. Nem akarom elárulni magam, hogy legszívesebben eltűnnék most rögtön.

- Anyámé.

Válaszolok röviden a kérdésére de mikor nővéremet említi nem reagálok rá válasszal már.

- Mit akar?


#25 2011-02-09 19:52:31
Tao
A szabályok sosem azok a dolgok voltak, amik engem kötnek, és itt és most ez azt hiszem el is dönti a kérdést. Ennyi civil közt úgysem kezdenek el lövöldözni, szerintem könnyedén felmehetnék az emeletre, de jó kérdés, hogy utána mihez kezdek. Hol tarthatják Algernont? Ez a hely hatalmas, rengeteg emelet, szoba, és zárt ajtó. Lornára nézek, aki szerint mennünk kéne. Nem lesz ez így jó, nem hagyhatjuk itt Algernont. Mindenesetre kint elmagyarázhatja, hogyan értette ezt az "alul be" dolgot, vagy hogy is mondta. Némi habozás után indulok Lorna mögött, és odakint, ha eltávolodtunk a nőtől és a biztonságiaktól, meg is kérdem Lornát.
-Mi a terved? Nem egészen értettem, amit odabent asgardul mondtál.
Az épületre kívülről nézek fel, hogy mégegyszer tudatosítsam magaman, ez a hely túl nagy, hogy egyedül megtaláljam Algernont, mielőtt a biztonságiak elkapnak. Lorna meg mintha a földön keresne valamit.
-Elvesztettél valamit?

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Revolver Corporation központi épülete (Somerville) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Revolver Corporation központi épülete (Somerville) Empty Re: Revolver Corporation központi épülete (Somerville)

Témanyitás by Thorhalla Kedd 01 Márc. 2011, 15:23

#26 2011-02-10 14:13:47
Tyler
Nah irány a biztonsági szoba, legalább nem fogok életem végéig ebben a hodályban keringeni. Különben is hol vannak már a többiek, mit kell ennyit totojázni. Ja amúgy meg mi lehet Rachelel meg a többiekkel. Na ez is eggyel több dolog amiről nem tudok. Kezd idegesíteni.
Sehol senki, na nézzük csak. Kihuppanok a falból és gyorsan végigpásztázom a kamerák képeit. Ha kell esetleg gyorsba meg keresem a kezelő felületet. Annyit azért értek a dologhoz, hogy tudjak képeket váltani a monitorokon, esetleg a többieket is megkeresem, bár inkább Alra koncentrálok. A többiek jól megvannak, legalábbis még egyenlőre. Ha megtalálom el is indulok felé, vagy ha bármi furcsát ide nem illőt találok az épületben.


#27 2011-02-10 14:31:25
Henry White
-Rendben, rendben azonnal távozunk. Nincs szükség erőszakra....-
Mondom a nőnek aki enyhén fel van háborodva és szép lassan kifelé indulok a többiekkel együtt. Lorna pillantására csak bosszúsan fintorgok egyet.
-Csak blöfföltem, és nyilván nem jött be. Hamarabb lebuktam, mint gondoltam. Nincs ötletem, hacsak...-
Morgom a többieknek, miközben a kifelé tartó embereket bámulom, míg Lorna a csatorna lejáratot keresi addig távolabb sétálok. Ahol lehetőleg takarásban vagyok, és vízből, teremtek pár apró madarat. Az igaz, hogy én nem érzek semmit, de talán ha Al megérzi a mágiámat, akkor abban a pillanatban létrejön valamiféle kapcsolat és képes vagyok őt megérezni merre is lehet. A madarakat az épület felé irányítom, és lentről fölfelé, irányítom őket. Talán nem érek el vele semmit sem, de jobb mintha meg sem próbáltam volna.


#28 2011-02-11 15:40:07
Thorhalla
2045. július 10. Hétfő délután, 19:20 – Revolver Corporation központi épülete, Somerville

~ Ethan Jackson ~
Manó neki is állt annak, hogy a kamerákat végignézze, hogy merre is lehet a társuk. Kellett néhány perc, hogy rájöjjön miként is lehet váltogatni a képek és monitorok között, de utána már minden remekül ment és könnyedén tudta használni az amúgy nem bonyolult rendszert. Hamarosan meg is találta a fiút egy nő társaságában a legfelső emelet legnagyobb tárgyalóhelységében. A fiú, mint aki meg lett volna babonázva úgy állt szemben a nővel, aki pedig ezekben a pillanatokban vett elő egy kardot és szegezte a fiú torkának. Manó el is indult felfele, mivel az épület igen magas, van legalább 150 méter magas is, így egy kis időbe bele fog telni mire felér oda, ahova mennie kell. Amúgy ezt leszámítva semmilyen furcsa dolgot nem talált a felvételeken.

//A legfelső szintig felérhetsz a körben//

~ Amara Hinytia, Leroos, Zyro Tao, Freyr Johnson és Lorna Howlett ~
Freyr rájöhet miközben varázsol, hogy Algernon csupán az Asgardi mágiára érzékeny, ő pedig nem ilyen fajta mágiát űz, így igazából teljesen feleslegesen törné ezzel magát, mert a társuk nem fogja megérezni.
A csapat időközben az egyik kis sikátorszerű mellékutcában talál egy csatornafedőt, amin lemászva bejutnak a csatornába, majd nem sokkal később egy sarokkal odébb fel tudnak rajta mászni a főépület alatt levő mélygarázsba is, ahol senkit sem látnak, és tudnak tovább haladni, amerre csak akarnak az épületen belül.

~ Hjuchia Algernon ~
A nő elégedetten bólint, amikor Al mondta, hogy inkább az anyja fia, mintsem az apjáé. Ahogyan intett a varjak károgva szálltak el mellőle és szálltak le a földre Algernon mellett. Egy kardot vett elő a semmiből és lépett néhányat Al felé. Lassan ráérősen húzta ki a katanát a helyéről és a meztelen vérvörös pengén megcsillant az égen levő nap fénye.
- Annak ellenére, amit hiszel, ez nem személyes, pusztán üzleti ügy – mondta. – Hogy pont ti, te kerültél célba pusztán mellékes apróság.
A karddal pedig máris Algernon nyaka felé vág hihetetlen gyorsan.


#29 2011-02-11 15:40:33
Serena Davidson
Freyr kezd ideges lenni, míg Zyro még mindig nem ért semmit sem.
- Csatorna Zyro, csatorna! – morogtam. – Tudod a föld alatt van és ott be tudunk menni az épületbe!
Mintha egy másik világban lenne és nem ebben. Tovább kutakodtam és hamarosan meg is lett egy lejáró az egyik közli kis utcában. Legalább még szem előtt sem leszünk. Odamentem és kinyitottam a fedelet, majd a többiekre néztem,
- Lefele pubik! – mondtam.
Ha mindenki lement, akkor utolsónak mentem le és magunk felett becsuktam a fedelet, majd elő a telefont, remélhetőleg kellően elég fényt fog adni. Aztán majd ha kilyukadtunk az épületben, kell Manó útmutatása, hogy eligazodjunk az épületben. Hamarosan pedig lett egy feljárónk is, ahogyan kinéztem autók, akkor valamilyen garázs lehet majd. Felmásztam és az egyik autó mögé lapultam, hiába nem láttam senkit sem, hallgatóztam, hátha meghallok, vagy próbálkoztam volna kiszagolni valamit, ha nem a saját csatornaszagunkat éreztem volna.
- Manó, itt Lorna – mondtam halkan a rádióba. – Bent vagyunk az épületbe, kellene a segítséged és az útmutatásod…


#30 2011-02-11 17:42:02
Tao
Vagy úgy, a csatornák! Ennek így már több értelme van, bár érdekes, hogy az épületben is van csatornafedő, végül egy garázsban lyukadunk ki, és a szmokingom már teljesen tönkre ment. Lorna szaglása nem hinném, hogy sokat segít most, sajnos a bűzünk elnyom mindent, így elveszítünk egy előnyt, nem tudjuk, mikor közelítenek felénk észrevétlenül, és így nehezebb megtalálni Algernont is a szaga alapján, de nem lehetetlen. Közben azt hiszem, rájöttem, nyilván ide lefolyik az esővíz, mert nincs a bejáratnál kapu, csak valami sorompó, ezért kell ide is csatornafedő.
-Először egy liftre lenne szükségünk, mert szerintem Algernont egy magasabb emeleten tartják fogva, ahol nincs szem előtt, és nehéz elérni. Megkereshetnénk a biztonsági szobát, ahol kamerák vannak, most már mindenki kiment az épületből a tűzriadó miatt, így nem lesz nehéz megtalálni a nindzsákat - teszem hozzá Lorna kéréséhez, és az adóvevőn is továbbítom Ethannek, akiről még mindig nem tudom, hol lehet éppen, de Lorna szerint olyan helyen, ahonnan tud minket irányítani.


#31 2011-02-13 13:19:33
Hjuchia Sakura
Elismerő bólintás majd a varjak mellém szálltak. Hátra lépek egyet majd a nőre nézek ahogy üzleti ügyként emlegeti ezt az egészet. Egy katana van nála és felém jön. Ráérős, de én nem akarom, hogy ideérjen. Hátrálok a nőtől, oldalamhoz nyúlok bokeneimet keresve. De a nő nem tétovázik és a nyakam felé vág fegyverével. Elrugaszkodva hátrafelé szökkenve megpróbálom elkerülni a vágást.

- Piszkálja apám, ne engem. Kicsi vagyok még az üzleti balhékhoz.

Nem hiszem, hogy meg tudnám győzni de próbát megér. Ha megvannak bokenjeim akkor előveszem, ha nem akkor idegesen figyelem a nőt és próbálok támadásai elől kitérni.


#32 2011-02-14 18:09:12
Tyler
-Na ez az....meg is vagy....-
Alt végre megtalálom, némi kapcsolgatás után. Valami nőcivel van, aki karddal hadonászik a torka előtt. Remek, démonok, bérgyilkosok, nőci bazi nagy karddal, halott sofőr....ez egyre jobb lesz. Gyorsan a falba ugrok és suhanok felfelé, amennyire tőlem telik. Fenébe, mi a francnak van ekkora épület ebben a nyamvadt városban. Ha ennek vége remélem nem találkozok még egyszer egy ilyen bazi nagy épülettel. Végre lassan közeledek a felső szintre, közben Lorna jelentkezik.
-Szia bébi. Megtaláltam Al-t, a legfelső emeleten van, valami nőcivel, aki egy bazi nagy karddal fenyegetőzik....-Gyorsan útba igazítom őket, már amennyire emlékszek az útra, és folytatom az utat Al felé. Remélhetőleg még helyén van a feje. Á már itt is vagyok, nézzük csak mi a szitu.


#33 2011-02-14 18:18:03
Henry White
Feloszlatom a vízből készült madarakat, nem megyek semmire sem. Utálom azt az érzést, mikor semmit sem tudok csinálni. Lorna után sietek, és utolsóként mászok le utánuk. Szokásos csatorna szag, de most ez foglalkoztat a legkevésbé. A többiek után mászok, valami mély garázsba jutunk. Nyilván az épületben vagyunk, ha legfelső szinten van Al, már ha itt van sokáig fog tartani. Hacsak nem élünk Zyro ötletével, hacsak le nem zárták a lifteket a tűzriadó miatt.
Körbenézek, nehogy belefussunk valamibe, valakibe majd egy lift után nézek, különben lépcsőzhetünk.


#34 2011-02-15 11:24:55
Thorhalla
2045. július 10. Hétfő délután, 19:25 – Revolver Corporation központi épülete, Somerville

~ Amara Hinytia, Leroos, Zyro Tao, Freyr Johnson és Lorna Howlett ~
Manó gyorsan elmagyarázta, hogy a csapatnak merre is kell mennie ahhoz, hogy a liftekhez és a lépcsőházhoz jussanak főleg, hogy megvolt Algernon. A következő pillanatban pedig megszakadt a fiúval a kapcsolat, nem válaszol semmire és hozzá sem jutnak el. a csapat végül elindult az útmutatás alapján és Freyr jól gondolta, a liftek nem működtek, legalább is itt lent nem. Hogy feljebb mentek-e fogalmuk sem lehetett, azt majd meg kellett ott nézni. A lépcsőház maradt, hogy ott menjenek fel, ameddig akarnak, két lépcsőház is volt, az A volt közelebb hozzájuk, a B pedig pontosan az épületkomplexum másik végében volt. Ahogyan elindultak a földszintig tudtak feljutni, itt azonban úgy tűnt mindenkinek, mintha fentről valakik közeledtek volna, legalább is az árnyékok ezt sejttették.

~ Ethan Jackson, Hjuchia Algernon ~
Ethan végül felért a legfelső emeletre és bement a helységbe is, ahol Algernon is volt. Azonban ahogyan megérkezett egy réten találta magát, vagyis egy rét szélén, nem messze tőle Algernon és a nő, a fiú pedig azt tapasztalhatta, hogy egy falban van, beragadva a fiú képessége pedig nem működött, nem tudott kijönni belőle.
A következő pillanatban a réten egy fal is megjelent, egy hosszú kőkerítés és Al megláthatta benne, Manót, ahogyan abba félig beleragadva. A bokenek megvoltak, azonban Manó megjelenése miatt nem támadott a nő, csak megállt.
- Hányan vagytok még? – kérdezte.


#35 2011-02-15 11:25:28
Serena Davidson
Bólintottam Zyro-nak, ez valóban jó és egyszerű lett volna, akárcsak az, hogyha Manó navigál minket, remélhetőleg tényleg értette is, amit üzentem neki, mert tudom, hogy nem vittem túlzásba mindezt. Hamarosan pedig jelentkezett is, hogy megvan Algernon és még össze is foglalta, hogy miként juthatunk oda. A legfelső emelet, természetesen! Miért is nem lehetett valahol lejjebb elrejteni őt? Ne legyen szem előtt? Hát az biztos, hogy nem mennek olyan sokan olyan magasra, még a takarítók sem biztos. Akkor irány a lift. Azonban az le volt zárva, persze riadó, a fenébe is! Dühösen csaptam a liftajtóra, majd indultam meg a lépcsőház irányába. Mintha ha nem lépcsőztünk volna eleget, most még folytathatjuk is. csöndben haladtam addig, amíg lehetett ezt tenni, aztán a földszint körül mintha nem lettünk volna egyedül, fentről mintha társaságot kapnánk.
- Akkor most merre? – kérdeztem a többieket.
Hátha nekik volt jobb ötletük arra, hogy megtámadjuk ezeket, már ha nem csalt meg a szemem. Nagyon reméltem, hogy nem az én ötletemet fogják felvetni, hogy előre és harcolunk, mert az már igen kellemetlen lenne mindenki számára.


#36 2011-02-15 11:59:29
Tyler
A fej még a helyén, mi meg egy rét közepén...héééé mi a nyüves nyavalya van itt. Na ne már, ez egy rét, én meg a falközepében vagyok, és nem tudok kijönni innen. Bekrepált a képességem, vagy mi van már itt. Elkezdek izegni mozogni, de némi erőlködés után tehetetlenül lógok, kifelé félig a falból. Ez de kínos már!
-Helló, Al látom még meg van a fejed! Izé, üdvözlöm magát is. Lenne olyan kedves és elmondaná miért is rabolta el a társam, és minek öletett meg egy sofőrt? Már ha persze Ön volt....-
Fecsegek zavartalanul mintha nem is lennék egy kőfalba szorulva. Egyenlőre csak az időt tudom húzni, hátha a többiek ide érnek.


#37 2011-02-15 12:12:23
Henry White
Manó elmagyarázza az utat, aztán elhallgat és el sem tudjuk érni. Nem jelent sok jót. A liftek sajnos pont úgy vannak ahogy gondoltam, marad hát a lépcsőzés. A közelebbi lépcső ház felé intek, és gyorsan el is indulunk felfelé. Nem jutunk messzire csak a földszinti, itt megtorpanunk, mintha valakik közelednének. Ráadásul pont felénk.
-Nem tudom.....-Körbe nézek ha van hely ahol elrejtőzhetünk egy darabig akkor intek a többieknek hogy húzódjunk be oda, ha nincs akkor megvárjuk míg azok leérnek. Ha alkalmazottak akkor nem történt semmi sem, lerázzuk őket, hisz már van bizonyítékunk arra hogy Al itt van. Ha pedig az előbbi bérgyilkosok, úgy sem rejtőzhetünk sokáig előlük, ha Al-t és Manót is ki akarjuk húzni időben a pácból. Ha nincs hova elrejtőznünk, akkor legalább felkészülhetünk a harcra, előnyösebb pozícióba kerülve, keresek egy helyet ahonnan az érkezőket könnyebben tudom hátba támadni.


#38 2011-02-15 22:43:26
Hjuchia Sakura
A nő megállt mikor elég furcsa dolog történt. Egy kőfal benne Manó és viccelődve beszél hozzánk. Sóhajtok egy nagyot. Közben előveszem a bokeneket. Egyet balba, egyet jobba és visszafordulok a nő felé.

-Sok fél valami. De nagyon veszélyesek, inkább velük foglalkozzon és hagyjon engem lógva néni.

Válaszolok a nőnek, közben a biztonság kedvéért egy alap állást felveszek a bokenekkel. Biztos vagyok benne, hogy az első vágással annyi ezeknek a fadaraboknak de legalább az első vágást megúszom. A többit majd utána..


#39 2011-02-16 12:13:59
Tao
Ethan megadja a szükséges információkat, a lift irányát, és Algernon pozícióját, innen már rajtunk a sor, hogy idejében odaérjünk, és megmentsük ettől a kardos nőtől. Jó lesz sietni. Sajnos a lift nem megy, így marad a lépcső, de felérve úgy tűnik, zsákutcába értünk. Lorna és Freyr is tétlen, nyilván az egyik lehetőség a harc, de nem szívesen vállalnám most be, csak hárman vagyunk, és ki tudja, ők mennyien lehetnek.
-Utánam! - Szólok neki röviden, mert nincs idő most elmagyarázni az ötletemet. Elindulok vissza a parkolóhoz, ezúttal lefelé kicsit gyorsabban szedem a lépcsőt, ugrálok egyik fordulóból a másikba, remélem a többiek is szedik a lábukat. Leérve rögtön rohanva indulok az épület túlsó vége felé, a másik lépcsőházhoz, talán ott nem jönnek lefelé emberek. Az egyetlen veszély még az, hogy a mögöttünk érkezők szintén a parkolóba jönnek, ezért igyekszem a kocsik takarásában maradni, ha meghallok valami zajt a hátunk mögül, és úgy haladni tovább.
-A másik lépcsőház talán üres. Használjátok az autókat fedezéknek és búvóhelynek, ha utánunk jönnek! - Ennyiből már ők is biztosan megértik a tervet. A földszinten is mehettünk volna a másik lépcsőházhoz, de azt az emeletet nem ismerjük még, nem tudjuk, hol lehet elbújni, ha leérnek a lépcsőn a... Valakik, és ráadásul lehet, hogy mások is vannak ott, ellenben az üres, átlátható parkolóval, ahol csak autók sorakoznak.


#40 2011-02-18 14:33:50
Thorhalla
2045. július 10. Hétfő délután, 19:30 – Revolver Corporation központi épülete, Somerville

~ Amara Hinytia, Leroos, Zyro Tao, Freyr Johnson és Lorna Howlett ~
Zyro terve után remélhetőleg mindenki elindult visszafelé, ahogyan a csapat rohant lehetett hallani, hogy a másik csoport is gyorsított a léptein, mert most már hallani lehetett, hogy nem voltak egyedül. A csapat leért a parkoló szintig és itt a lépcsőház fém ajtaját le is lehetett zárni maguk után, hogy nehezebben lehessen haladnia azoknak, akik utánuk jöttek. Úgy az út háromnegyedénél járhattak, amikor hallani lehet, hogy a maszkosok megérkeztek erre a szintre, azonban, ha bezárták az ajtót, akkor csak a csattanást, hogy elakadtak benne.
Már csak néhány méter volt hátra és sikerült a másik lépcsőház ajtót kinyitni, ezt is be lehet zárni, és mire maguk mögött becsukták az ajtót lehetett egy kisebb robbanást hallani maguk mögül, vagyis a másik lépcsőháztól, valószínűleg kirobbantották az ajtót, de itt egyelőre szabad volt a négyes és a kutya útja felfelé.

~ Ethan Jackson, Hjuchia Algernon ~
- Annyira veszélyesek, mint ez itt? – kérdezte és a fejével a beszélő Ethan-ra bökött. – Majd az embereim elbánnak velük.
Ebből egyértelmű lehetett, hogy választ nem nagyon fog kapni arra a kérdésre. Bár tulajdonképpen a válasz benne volt a szavaiban. Manó közben érezheti, hogy igaz be van épülve szó szerint a falba, de azért néhány téglát igen lassan és nagyon kicsit képes mozgatni.
- Tényleg azt hiszed, hogy azokkal a bokenekkel képes vagy bármire is? – kérdezte.
A következő pillanatba egy rendes katana jelent meg Algernon lábai előtt.
- Vedd fel és készülj gyermek – mondta még.


#41 2011-02-18 14:34:12
Serena Davidson
Freyr-nek sem volt ötlete, de legalább Zyro-nak valami, ami különbözött az enyémtől, hogy támadjuk meg azokat, akik jönnek. Elindult visszafelé a lépcsőn, így hát követtem rohanva. Ahogyan ő is, én is legalább fél emeleteket ugrottam, majd ha megreped valamim, vagy bajom lesz rendbe jön igen hamar, így sérüléssel nem törődve közlekedtem. Ahogyan visszaértünk a földszintre, vagyis az alaksorba megvártam, amíg a többiek kijöttek és bezártam magunk mögött az ajtót, legalább lassabban jöhessenek utánunk. Reméltem, hogy a kardjaik, vagy hasonlóik nem olyan jók, mint apa karmai, mert akkor ez sem állítja meg őket. Már leesett nagyjából, hogy mire készülünk, de Zyro mondta is, hogy teljesen értsük. Ez jó ötlet volt különben. Az autók mögött igyekeztem haladni, hogy legalább némileg takarva legyek, amikor egy idő után lehetett hallani, hogy a „barátaink” megérkeztek. De nem tudtak bejönni, még. Végre odaértünk a másik ajtóhoz, azt szinte téptem fel, majd vágódtam be a lépcsőházba, ha mindenki bent volt csaptam be az ajtót és zártam be ezt is, majd indultam felfelé a lépcsőn.
- Ha ennek vége szereztessünk teleportáló készüléket – morogtam. – Nem mintha zavarna ez a folyamatos lépcsőzés.
Egy kicsit már kapkodtam a levegőt, ennyit azért általában nem szoktam rohangászni. Főleg nem lépcsőzés közben.
- Így soha sem érünk fel a legfelső emeletre… - morogtam tovább futás közben.


#42 2011-02-19 20:30:51
Tyler
A nyanya szoldian lenézi a csapatom, a barátnőm a tesóm meg a barátaimat. Amúgy mielőtt beszól nézzen már magára már rég az öregek otthonában a helye ehelyett itt hadonászik egy kardal, ami majd letöri a kezét. Na jó nyilván elég veszélyes lehet a nőci, de akkor is visszavehetne az arcából.
-Sokkal veszélyesebbek a többiek, mint ahogy én kinézek....-
Vágok vissza, ami nyilván nem érdekli a nőt, mivel kardpárbajt akar vívni Al-l. Közben szolidan bevallja, hogy a nindzsák az ő emberei. Nem mintha nem sejtettem volna. Na mindegy, hoppá, ez meg egy laza tégla lenne? Az bizony, és talán itt van egy másik is....óvatosan elkezdem a testemmel mozgatni, illetve tovább lazítani a tégla darabokat. Már amennyire képes vagyok mozogni...ki nő a szakállam mire végzek. Remélem Al, eltereli annyira a figyelmét, hogy gyorsabban kiszabadulhatok ebből a hülye tégla falból.


#43 2011-02-19 21:12:37
Henry White
Szerencsére Zyronak támad ötlete, a másik lépcső házzal kapcsolatban. Utána rohanok, kiérünk a parkolóba, majd a másik lépcső sor felé rohanok. Lehet hallani, hogy üldöznek minket. Gyorsan beugrok az ajtón, amit Lorna azonnal be is zár.
-Nyertünk egy kis időt.....-
Zihálva veszem a levegőt, de elszántan futok Lorna után. A lépcsőn fok-fok után. A tekintettemmel egy liftet keresek, hátha innen már működnek, ha nem találok, nos marad a lépcsőzés. Talán....
-Lorna talán feltudlak vinni gyorsabban is.....nem vagy olyan nehéz, és csak fölfelé kellene repülnöm, aztán visszajönnék Zyroért...-
Vetem fel az ötletet, bár kétséges, hogy Zyro-t elbírnám-e, de talán így is fentebb juthatunk pár emeletet, ezzel lehagyva az üldözőinket. Ha belegyeznek, akkor máris megragadom Lornát, és elindulok fölfelé lebegve amilyen gyorsan csak tudok és merek.


#44 2011-02-20 13:01:34
Tao
A tervem beválni látszik, és Lorna még be is zárja az ajtókat mögöttünk, így még több időt nyerünk, ami most igazán ránkfér. A lépcsőházban felfelé menet már lihegnek a többiek, Lorna teleportálni szeretne, Freyr pedig repülni. Én igazából bírom a lépcsőzést, nem annyira fáraszt ki, de talán ez betudható annak, hogy a vadonban egy meredekebb hegy több kihívást jelent, mint pár tíz emeletnyi lépcsőzés. Tény, hogy az erőltetett tempó azért nehezíti a dolgot, de a futásnak köszönhetően már megszokta a lábam és a tüdőm a tehelést, és szinte alig fáradok már. Meg azt hiszem, az emberfeletti állóképesség és erő sem árt.
-A liftet tudom ajánlani, gyorsabb, és elbír mindannyiunkat. Talán egy feljebbi emeleten már működik.
Közben folytatom a lépcsőzést, és ha felértünk néhány emelettel magasabbra, és a többieknek nincs ellenvetése, meglesem a liftet.
-Megnézem, működik-e, ha igen, szólok, ha nem, akkor majd beérlek titeket.
Ezzel gyorsan kimegyek a lépcsőházból, és ellenőrzöm a legközelebbi liftet, ha működik, felmegyek vele három-négy emeletet, hogy onnan szólhassak nekik. Ha nem jó a lift, akkor csak rohanok vissza teljes erőből, és hálát adok a képességemnek.


#45 2011-02-20 15:16:12
Hjuchia Sakura
Érthetően majdhogy kinevet a Bokenjeimmel együtt és "ad" egy katanát. Bokenjeim csak oldalra eldobom és felveszem a földről a fegyvert. Alapállást veszek fel ezzel a fegyverrel is. Viszont nem várom most már meg míg a ő kezd. Rendes fegyverre nem kell csak védekeznem. Vágást indítok felé és próbálok egy fix távolságot fenntartani azért kettőnk között. Biztos, hogy jól forgatja fegyverét ha ezt választotta. Baromi idegesítő ez a nap,és még ez szerencséntlenkedik. Aludni akarok...


#46 2011-02-22 10:18:30
Thorhalla
2045. július 10. Hétfő délután, 19:35 – Revolver Corporation központi épülete, Somerville

~ Amara Hinytia, Leroos, Zyro Tao, Freyr Johnson és Lorna Howlett ~
A csapat felért újra a földszintre, ahol most újra megnézte Zyro a lifteket, és szerencsére itt már nyitva voltak és működtek, így azokat könnyedén lehetett használni. Mindannyian beférnek egybe, erre Zyro rájött, de egy kicsit óvatosan kellett haladnia, hogy az épület főcsarnokában itt a földszinten a biztonsági őrök és a tűzoltók ne vegyék észre őt, de meg tudja oldani és elindulni felfelé. Olyan öt szinttel feljebb pedig a többiek is tudtak csatlakozni hozzá. A lift gyors és végül a csapat csak a lift hirtelen megállását érzi meg, elméletileg a legfelső emeletre értek.

~ Ethan Jackson, Hjuchia Algernon ~
Manó szépen lassan tudja bontogatni a téglákat, bár eleinte igen nehézkesen megy, mert mélyen a falban mozgott valamelyik és nem kívül. De ahogyan egyet sikerült egy következő is elkezdett mozogni.
Eközben nem messze tőle Algernon felkapta a katanát és a nő pedig elégedetten vonta ki a sajátját a tokból. Algernon támadott egy vágással kezdett, ami elől a nő kitért oldalra és egészen közel került Al-hez, belharcba, itt sem vár sokáig, mire Algernon reagálhatott volna a nő már hihetetlen gyorsasággal és rutinsággal oldalról derék magasságban vágott a fiú felé.


#47 2011-02-22 10:19:03
Serena Davidson
Ahogyan haladtunk Freyr állt elő egy ötlettel, ami igazából nem is volt olyan hülyeség, mint aminek kihallatszott, de!
- Sérült vagy pubi – morogtam. – Még csak az kéne, hogy összeess itt nekünk a fő küzdelem előtt.
Amit pedig nem kellett volna, bólintottam Zyro-nak, hogy a lift kellett volna valóban. Ő elindult kifelé, hogy megnézze, hogy működik-e, én pedig morogva néztem feljebb, hogy vajon még hány darab emeletet kellett megtenni. Nem mintha zavart volna különösebben még! De mire felérünk, hiába vagyunk edzettek a tüdőnket fogjuk kiköpni, mire ezt az egészet megmásszuk. Szerencsére úgy öt szinttel később Zyro újra megjelent, ezúttal előttünk, ezek szerint már működött a lift. Vigyorogva néztem rá egy pillanatra, majd leesett, hogy Manó azóta sem jelentkezett. Így ha Zyro tényleg kijött elénk, akkor beszállok a liftbe, majd várakozom, hogy végre felérjünk, ha ez is megvolt, akkor ahogyan felértünk az emeletre a karmaimat is kiengedtem és így lépek ki a folyosóra, hogy körbenézzek, hogy merre is lehetne menni.


#48 2011-02-22 19:36:52
Tao
A lift megy, és be is tudunk szállni feltűnés nélkül, úgy tűnik, nem is figyelték, vagy legalábbis leállítani nem tudták a biztonságiak. A legfelső emeleten - legalábbis elvileg - meg is áll a lift, az első dolgom, hogy keresek valami jelzést, hogy valóban jó emeleten járunk-e. Ha igen, akkor Lorna mögött lépek ki a liftből, és körülnézek a folyosón. Csak egy ajtó van, szóval nem kellenek további tanácsok Ethantől, hogy merre menjünk. Akkor ne is várakozzunk tovább, Ethan vár ránk, hát még Algernon, ki tudja, mit tehetnek vele.
Az ajtó felé indulok sebes, de halk léptekkel, ha az ajtón van kulcslyuk, vagy hasonló kukucskáló, azon megpróbálok belesni, ha nincs akkor megvárom, míg odaérnek a többiek is, ujjammal számolok, és háromnál belököm az ajtót.


#49 2011-02-22 22:25:39
Tyler
A fene ezekbe a téglákba. Lazáknak lazák, de nem eléggé ráadásul, nem is kívűl helyezkednek el. Mindegy azért hősiesen próbálom lazítgatni őket, és gyorsítok is a tempón, mikor a nőci elkezd kardozni Al-al. Szegény kölyök, ezt nem fogja sokáig bírni, a középkorú banya jól tolja a bunyót.
-Al mozdulj!-
Ordítok rá, ahogy a nőci derékban akarja ketté szelni szegényt, én meg minden erőmet beleadom a tégla bontásba. Próbálom az összes izmomat, a laza téglák még jobban kibontására koncentrálni, először a végtagjaimat szabaddá tenni valamennyire. Utána már gyorsabban menne a dolog, legalábbis remélem.


#50 2011-02-22 22:44:17
Henry White
-Igazad van.....-
Morgom beleegyezően Lornának. Bár az ötletem azért nem volt rossz, és a dobócsillagok ütötte sebek sem fájnak, ráadásul ellátták őket rendesen. Jobb ha nem kockáztatok több emeletnyi zuhanást. Azt is csak Lorna úszná meg. Így nem marad más hátra, mint a rohanás. Közben Zyro megtalálja a liftet, és végre hamarabb feltudunk jutni az emeletre. Ssjnos Manó-tól nem kapunk újabb instrukciókat, azt illetően merre is kellene mennünk. Így tanácstalanul nézek körbe, hátha észre veszek valamit, ami nyomra vezethet minket, Al hol létét illetően.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Revolver Corporation központi épülete (Somerville) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Revolver Corporation központi épülete (Somerville) Empty Re: Revolver Corporation központi épülete (Somerville)

Témanyitás by Thorhalla Kedd 01 Márc. 2011, 15:26

#51 2011-02-23 23:07:12
Hjuchia Sakura
A csapás elől a nő kitér és vágást indít oldalam felé. Hallom ahogy kiált egyet Manó, morcos lesz tekintetem miközben előre rugaszkodva teljes erőbedobással megpróbálom ellökni a nőt, de legalább meglökni, hogy a csapásához túl közel legyek hozzá és ha sérülök is te tudjon fegyverével ketté szelni. Ha nem sikerül messzire löknöm akkor ráfogok jobb kezére és eltolom, csavarva rajta egyet. Ha sikerül messzebb is löknöm, hogy kardtávolságon kívülre kerüljön akkor egy lépést lépek hátra és a nőre szegeszem tekintetem.

- Kussolj. Nem a te ügyed, nincs közöd ehhez! Maradj csendben!

Intézem szavaimat Manónak mogorva stílusban, tőlen nem megszokhatóan. De nem törődök tovább vele és újra harcot kezdeményezek a nővel, vágást indítok alulról fölfelé majd ha van időm egy átellenes csapást is. Ha a nő is mozdul akkor fegyverére ütve próbálom azt eltéríteni.-ha távolabb voltam tőle, ha közelebb akkor beszúrással próbálkozom.


#52 2011-02-25 09:28:22
Thorhalla
2045. július 10. Hétfő délután, 19:40 – Revolver Corporation központi épülete, Somerville
~ Amara Hinytia, Leroos, Zyro Tao, Freyr Johnson, Lorna Howlett, Ethan Jackson és Hjuchia Algernon ~

Ahogyan a kis csapat felért a legfelső emeletre valóban csak egyetlen ajtót láttak, illetve volt még egy, de az a lépcsőházé, így nem maradt túlságosan sok választásuk, csak azon az ajtón bemenni. Ahogyan Zyro nyitotta az ajtót nem egy irodában találta magát az újonnan megérkező csapat, hanem egy fás helyen, egy rét szomszédságában, a réten egy nőt láttak meg, aki kard párbajt vívott Algernon-nal és mellettük egy kőkerítés, abban pedig Ethan szenvedett és próbált kijutni. Mögöttük a folyosó és az ajtó pedig teljesen eltűnt, mintha soha sem létezett volna.
Manó végül sikeresen kiszabadítja az egyik kezét és az egyik lábát és ekkor látja meg a társait is, innen már nem kell túl sok ahhoz, hogy teljesen kiszabadulhasson.
Algernon számára jól jött, hogy a mutáns képességének köszönhetően erősebb az átlagnál és úgy tűnt, hogy ezzel a nő nem számolt és muszáj volt méterekkel hátrébb lépnie és így végre kikerült kartávolságon kívülre az ellenfele. A keze fájhatott, mert nem támadott azonnal Al ezt tudta kihasználni és lendült előre, a két penge találkozott egymással, a nő ezt gyönyörűen blokkolta még és jött a szúrás is. ezt is gyönyörűen megoldotta, ahogyan a pengét végigvezette Al pengéjén, majd ahogyan a markolathoz ért, akkor csapta fel a sajátját, hogy végigvágja a fiú mellkaság.


#53 2011-02-25 09:28:47
Serena Davidson
Végül fenn voltunk, gyors körbenézés után meg is láttam az egyetlen egy ajtót, mintha olyan sok választási lehetőségünk lett volna, hogy merre menjünk. De legalább a kör leszűkült, hogy merre is lehet Algernon. Azonban annak nem örültem, hogy nem lehet hova elbújni, ha megérkeznek a „barátaink” lentről. Zyro után mentem és léptem be a helységbe, ahova mennünk kellett a karmaim elől voltak, hogy védekezhessek, ha szükséges lenne, azonban olyasmi fogadott, amit nem vártam. Nem ott voltunk, ahol kellett volna.
- Most jól jönne Rachel – morogtam.
Ugyanis nem lehetett itt egy rét, sem pedig rajta harcolók és az pedig teljesen abszurd volt, hogy Manó is a falban benn és nem jön ki belőle. Valami nagyon nem stimmelt, főleg, hogy még Algernon is harcolt. Oké, lehet, hogy csak álmodunk, vagy az átokba fogalmam sincs, hogy mi lehet ez, de ha a karmaim működtek, akkor úgy indultam el a harcoló páros irányába, hogy megakadályozhassam, hogy a nő megölje előbb vagy utóbb a társunkat.


#54 2011-02-25 10:27:27
Tao
Földi pályafutásom miatt már azt sem mondanám, hogy meglepő, hogy egy erdőbe vezető térkapu volt a Revolver Corporation legfelső emeletének egyetlen ajtaja mögött, legfeljebb... Figyelemre méltó, igen, ez talán a jó szó rá, meglátom, elismerően bólintok, vagy rosszallóan a fejemet rázom, ha értek az efféle dolgokhoz, és aztán az egészre fittyet hányva megyek tovább, valószínűleg így reagálhat egy átlagos földi lakos az efféle dolgokra. Nekem azért ennél még kicsit újszerűbb, de Lorna megjegyzésével teljes mértékben egyetértve veszem elő a pisztolyomat, és amint nem annyira veszélyes Al és a kardos nő távolsága, igyekszem meglőni őt, nagyjából akárhol, csak ő legyen, és ne a társam. Lorna még nem ér oda, meg úgyis túléli, sőt, pár pillanat alatt meggyógyul a lövésből, de azt hiszem, azért megorrolna rám egy picit, szóval maradjunk az eredeti tervnél.
Ethan azt hiszem beszorult egy falba. Nos, ez is megesik, ha az ember a földön jár. Nem vagyok ebben jártas, de egészen biztos vagyok, hogy van olyan ember a városban, sőt az épületben, aki több ppéldát istud hozni arra, hogyan lehet beszorulni egy falba.
-Ethan, gyere ki onnan, de rögtön, nincs idő a szórakozásra! - Ki tudja, lehet hogy az egyik ok, hogy valaki önszántából bele akar szorulni a falba. Nem tudom miért, de lehet hogy például jó érzés, vagy megvéd a kardok elől.


#55 2011-02-27 15:25:36
Tyler
-Még hogy kussoljak! Ezért megkapod a magadét, ha kiszabadulok innen....-
Mondhatom nagyon hálás ez a kölyök. Nem elég hogy itt szenvedek egy falban, ráadásul mennyit kínlódtunk mire megtaláltuk. Erre ez a hála, lehet jobban járnánk ha fej nélküli lenne. ez az végre szabad vagyok, legalábbis félig. erre befutnak a többiek is.
-Épp ideje volt már....-
Nyögöm ki, miközben azon szórakozok, hogy teljesen kiszabaduljak innen. Zyro beszólására csak mérgesen lesek rá. Persze csak múlatom itt az időt, mintha jobb dolgom nem is lenne. Inkább nem is szólok semmit, csak tovább bontom a falat, min valami kőműves.


#56 2011-02-27 15:28:04
Hjuchia Sakura
A nő hárítja két támadásom de úgy fest fájhat a karja. Lehet jobban sikerült alrébb löknöm mint gondoltam. De nem lustálkodik és ahogy a második csapásom hárítja vezeti is át egy felfelé ívelő vágással. Kardom forgatom tovább, hogy azzal megtámasztva az övét a pengémen csússzon végig a kardja és ne a mellkasomon. Kicsit eltolva fegyverét próbálom végrehajtani ezt. Olyan helyzetbe próbálom hozni a kardját, hogy ne tudjon könnyedén bevágni de magamat ne akadályozzam. Jobb oldalra hosszan kilépek, magam mellett levezetem a kardot míg az vízszintesbe nem kerül és ebből a szögből előre, a magasságot megtartva vágok egyet, kardom addig vezetve, hogy hegye előre mutasson a csapás végén. Fölényem van vele szemben ami az erőm. De nem szabad csak erre támaszkodni mert semmit se érek vele ha technikailag ő a jobb. Csak figyelnem kell, hogy gyorsabban tudok mozogni nála és ha a csapásom nem is talál be azonnal felé forduljak ismét, sose mutassan neki a hátam egy pillanatra se mert akkor vége a menetnek. Balszerencse, hogy nehéz úgy belemerülnöm a harcba ha itt vannak a többiek és zajonganak. Pláne ha még ugrálni is fognak körülöttünk.


#57 2011-02-27 15:43:03
Henry White
Legalább most nem kell végig kutatnunk az egész emeletet. Csak egyfelé mehetünk. Ahogy a többiek én sem zökkentem ki túlságosan, azért hogy egy rétre kerültünk az épületből. Valószínűleg egy térkapu esetleg valami elemtrükk lehet a dologban. A mágikus dolgot esetleg kiszűrhetem valahogy. A mágiára koncentrálok és ha ezt tényleg a mágia által létrehozott tér, akkor megpróbálom megszüntetni. Ha tudom, ha nem akkor kicsit távolabbról nézem a harcot és ha kell akkor közbeavatkozok.Egy nő ellen talán hárman már boldogulni fognak.


#58 2011-02-27 19:47:18
Thorhalla
2045. július 10. Hétfő délután, 19:45 – Revolver Corporation központi épülete, Somerville
~ Amara Hinytia, Leroos, Zyro Tao, Freyr Johnson, Lorna Howlett, Ethan Jackson és Hjuchia Algernon ~

Freyr koncentrált, de rá kell jönnie, hogy ez nem mágia volt, de eszébe jut valami, amit Púpos mesélt, amíg nála volt, hogy a telepaták képesek ilyesmire, hogy olyat hitessenek el valakivel, ami nem is valóság. Ahhoz pedig nagy akaraterő kell, hogy le lehessen küzdeni, ha képesek rá.
Zyro lőtt még mielőtt Lorna odaért volna, azonban a nő mesterien vágott ki oldalra és a golyó két darabban esett le a földre anélkül, hogy a nőt elérte volna.
Manó sikeresen kiszabadította magát a falból és Lorna is olyan távolságra ért, hogy képes támadni a nőre.
Közben pedig Al és a nő harca tovább folytatódott. Al ügyesen próbált védekezni, de a nő gyors volt, igaz a halálos vágást így is sikerült elkerülnie és csak egy kis részen vágta meg a nő Al mellkasát. De a fiú már lépett is oldalra és vágott, a nő lehajolt csak előle, most nem próbált a vágást blokkolni, már rájött, hogy a fiú erősebb. Al pedig ismét szemben volt vele, ezt sikerült is végrehajtania.
A nő közben, hogy a többieket távol tartsa karddal vágott Zyro és Lorna felé, és a vágás helyén egy vastag fal jelent meg elzárva a két közeledő útját. Így most nem maradt ideje arra, hogy Algernon támadjon a fiúnál a kezdeményezés.


#59 2011-02-27 19:47:38
Serena Davidson
Zyro mellettem lő és Manó pedig úgy tűnt, hogy végre kikászálódik a falból. Mit keresett egy falban? A képességével már régen kinn kellett volna lennie onnan. A lövés nem talált, csak egy vágást láttam a katanával. Nem semmi a nő, az egyszer már biztos. Akkor viszont még nekem is vigyáznom kellett, azt nem akartam kipróbálni, hogy milyen lehet, ha ez levagdossa a karmaimat, vagy a karomat. Apa szerint talán visszanő, neki biztosan, de én nem akarok gyíkot játszani, hogy ezt kipróbáljam. Így majd óvatosan, hogy miért is nem figyeltem a kardos órákon. Már lendültem volna előre, amikor a nő felénk vágott, egyelőre Al még talpon, de már vérzik és mi a…? éppen volt időm megállni mielőtt egy fal nőtt volna ki előttünk. Zyro-ra néztem kérdőn, majd igyekeztem felugrani, vagy felmászni arra, hogy onnan ugorhassak majd a megfelelő pillanatban a nőre, hogy ledönthessem a földre. Ami persze nem lesz olyan egyszerű a párbaj miatt. Gyerünk pubik, egy megfelelő pillanatot…


#60 Tegnap 09:12:21
Tyler
-Na gyerünk már......-
Komolyan mondom ennyire hülyén még életemben nem jártam. Egy rakás téglába szorulva, upsz, puff, na most meg egy tégla halom alatt. De legalább kiszabadultam innen, már csak a tégla halom alól kell kikecmeregnem. De ez már lényegesen gyorsabban fog menni. Legalábbis remélem. Lornáék is téglafalba ütköznek, legalább ők nem beleragadtak. A másik irányba rohanok, kikerülve az újabb, valószínűleg rémálmokat okozó, téglafalat és majd a megfelelő időben a kardozós nőcire vessem magam. Persze titánium bőrrel az arcomon, na meg mindenhol máshol is.


#61 Tegnap 11:11:29
Henry White
A többiek máris ugranak, hogy harcoljanak. Manó meg egy halom tégla alatt szerencsétlenkedik. A mágikus érzékeim semmit sem jeleznek, de egy időre ki zökkenek a koncentrálásból. Mikor a nő egyszerűen kettévágja a golyót a kardjával. Veszélyes, veszélyesebb ellenfél mint amennyire elsőre látszik. mágia nincs jelen, de púpos szavai jutnak az eszembe. Szóval telepata lenne, vagy esetleg valami olyasmi képessége, ereje van a nőnek. Megpróbálok átlátni az illúzióján, talán nekem könnyebben megy, hisz a mágia is nagyban múlik az ember akarat erején. Összegyűjtöm az akaraterőm, mintha csak varázsolni készülnék, de nem engedem szabadjára. Csak a káprázaton próbálok meg áttörni. Ha nem sikerül akkor a levegőbe emelkedek és inkább a harcolóknak segítek.

#62 Tegnap 11:42:42
Tao
A lövésemet kettévágja a nő, ami nem csak azt jelenti, hogy a pisztolyom semmit sem ér a gyorsasága mitt, de azt is, hogy nagyjából teljesen esélytlenek vagyunk, ha tényleg minden mozdulata ilyen gyors. Ráadásul megsebesíti Alt, és egy falat is emel közénk, amit nemtudom hogyan csinált, de kezd ez az egész zavaróvá válni. Rögtön futok tovább, hogy megkerüljem a falat, és ezúttal nem mesziről akarom megtámadni, a pisztolyt el is rakom, hanem a sokkolót veszem kézbe, és közelharcba akarok bonyolodni. Igen, tudom, hogy kard van nála, és veszélyes, ezért akrok nagyon közelharcba kerülni, hogy ne is tudjon megvágni, és lehetőleg megpróbálom megbénítani a sokkolóval. Ha minden jól megy, hátulról támadom meg, hiszen neki meg kell osztania a figyelmét, mert Algernonnal harcol. Persze arra is figyelnem kell, nehogy pont a társam vágásába fussak bele, ami elől a nő kitér. Szóval összetett a dolog, de menni fog, remélem.


#63 Tegnap 23:26:52
Hjuchia Sakura
A vágását nem teljesen sikerül védenem de közel sem okoz olyan sérülés mint amilyent ő akart volna. Az én vágásom elől viszont egyszerűen kitér, nem akaszkodik bele a csapásomba, hogy hárítsa. Érdekes lesz ennek a csata kimenetele, a félig tanult erőből és a tapasztalt technikából és gyorsaságból. De mégis lett egy szabad résem hála a társaimnak akik úgy érzik muszáj beleszólniuk a csatába. Egy falat emel a nő közénk és közéjük. Eleresztenék egy köszönöm-öt de annak nem most van a helye és ideje. Bármennyire is bolondság részemről de megvárom míg a fal emelés után eltelik pár másodperc, hogy figyelme rám irányuljon vissza és akkor nyugodt, lassú lépést teszek felé, teljesen befordulok magamba, megpróbálom teljesen kizárni a külvilágot, csak a nőre koncentrálni, minden mást kizárni. A könnyű csata egy vágásból, egy jó csata pedig sok gondolkodásból áll.

Figyelem a nőt, ahogy mozdul, ahogy a fegyverét tartja, a tekintetét megragadva figyelem, hogy mit akar most tenni, merről akar jönni. A katana-ra rászorítok, magam előtt tartom. És kivárom míg csapásra mozdul vagy megindul egy irányba ahonnan nem tud már időben visszamozogni és akkor mérem csapásom a torso-jára.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Revolver Corporation központi épülete (Somerville) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Revolver Corporation központi épülete (Somerville) Empty Re: Revolver Corporation központi épülete (Somerville)

Témanyitás by Thorhalla Kedd 19 Júl. 2011, 12:55

#64 2011-03-02 11:28:59
Thorhalla
2045. július 10. Hétfő délután, 19:50 – Revolver Corporation központi épülete, Somerville
~ Amara Hinytia, Leroos, Zyro Tao, Freyr Johnson, Lorna Howlett, Ethan Jackson és Hjuchia Algernon ~

Freyr nem képes átlátni az illúzión, lehetséges, hogy mágiát tanul, de mentális védelme attól még nem volt az ilyesfajta elmére ható dolgok ellen. Így egyelőre a levegőbe emelkedett.
Lorna felugrott a magas falra, hogy onnan támadhasson majd, de egyelőre a többiek miatt nem nagyon volt alkalma.
Zyro sikeresen megkerülte a falat és a nő most nem törődött vele, hanem továbbra is Algernon-nal volt elfoglalva. A fél kree fiú meghúzta a ravaszt és beleállt a nő hátába, de az, mintha meg sem érezte volna a sokkoló hatását harcolt tovább, azonban…
Manó vetődött a nőre, és ekkor egy ütést érzett a mellkasában és ekkor látja, hogy a titánium bőre egyszerűen eltűnt azon a részen, helyette a sokkoló áll ki belőle. Az áram ebben a pillanatban csapta meg és a fiú eszméletlenül zuhant Algernon lábaihoz. A többiek is látták, hogy mi történt ekkor.
A nő mozdult és látta a vágást, ami érkezett vele szemben a teste irányába, azonban most meglepően nem kívánt kitérni előle, hanem hagyta, hogy a vágás végigmenjen. Ahogyan Algernon csapott a vágás gyönyörűre sikerült – az anyja büszke lett volna, ha látja – érezte, hogy valakit megvág, majd mégvalakit, de a következő pillanatban a felső testén vérző Lorna és az oldalán sebes Amara dőlt el előtte. Lorna néhány bordája törött el a vágásnak hála, ahogyan a fiú szinte kibelezte a lányt és a hasán is mély vágás, melyből dől a vér és a belek is látszanak. Amara úszta meg könnyebben egy egyszerű mély vágással.
A nő pedig az előbb emelt falon állt, körülötte majd egy tucat varjú repkedett, amik Zyro felé szálltak, hogy karommal és csőrrel támadják meg őt.


#65 2011-03-02 11:29:18
Serena Davidson
Figyeltem a megfelelő pillanatot, hogy mikor is ugorhatnék, de a harc túlságosan is olyan volt, hogy egyelőre nem lehetett ezt megtenni, mert mindenki folyton útban van. Zyro ért a nő hátába lőtt, de Manó zuhant a lábaihoz. elkerekedtek a szemeim, a francba! Ennyire nem diktálhatta a nő itt a játékszabályokat. Talán a legjobb az lett volna, ha kiutat keresünk és nem pedig nekiállunk harcolni. Éppen kiáltottam volna ezt a többieknek, amikor éles és jeges fájdalmat éreztem a mellkasomon, reccsenést hallottam, ehhez már émelyítő fájdalom párosult, felsikoltottam fájdalmamban, majd a földre rogytam, a kezet a fájdalmas részre tapasztottam, de a földön így is láttam a saját véremet omlani, ahogyan a beleimet is. Hányinger fogott el, a szemeim csíptek a könnytől, de összeszorítottam a fogaimat és a sebeimet próbáltam lefogni valahogyan és a beleket visszapasszírozni magamba, miközben teljesen elterültem a földön levegő után kapkodva.


#66 2011-03-02 12:08:55
Tao
A lövésem, Ethan ütése, és Lagernn vágása után, hárommal kevesebb társunk maradt harcképes állapotban. Illúzió. Ez a nő illúziókat kelt. Azt hittem, ő áll ott, de Ethan volt. Algernon azt hitte, ő áll ott, de Lorna és Amara volt. Azt hittük itt van lent, de ott ül fent. Most varjakat küld rám. Kétlem, hogy valóban lennének itt varjak. Kétlem, hogy valóban itt lenne ez a fal. Kétlem, hogy valóban egy rét vagy a Revolver Corporation legfelső emeletének egyetlen ajtaja mögött. És az, hogy kétlem, már elég okot ad, hogy ne is legyen. Minek hihetek, ha a szememnek nem? Az elmém okosabb, mint a szemem? Élesen koncentrálok a varjakra, hogy lássam a valódi lényegüket, mely gyanítom, egyszerű levegő. Ebben a nehéz helyzetben segítségemre van valami, amit anyámtól tanultam, aki pedig azt apámtól tanulta. Úgy nevezte: meditáció, vagy másnéven tisztánlátás.
Jól emlékszem, mennyit gyakoroltatta velem, akkor még nem érettem, miért olyan fontos ez, de évekkel később, mikor a vadonban jártam, sokszor hasznát vettem. Segített, hogy kitisztítsam a tudatom, hogy meglássam valóban a körülöttem lévő világot, és érezzem annak rezgéseit.
Ilyesmivel próbálkozom most is, a varjak csípése és karmolása négy, vagy öt után már nem okoz majd kárt bennem, és még segít is, hiszen az általuk okozott fájdalom csak még inkább felfedi létezésük lehetetlenségét. Koncentrálok, kitisztítom a fejem, és elvonatkoztatok minden tévképzettől, előítélettől, hogy mit is kéne itt látnom. A nő szerint rétet, falat és varjakat kéne látnom. Lefogadom, hogy egyiket sem. Hiszem, hogy egyiket sem.


#67 2011-03-02 13:42:33
Tyler
Vetődök a nőre, és máris ütném a fejét. Ahol a leggyengébb ugye, mikor látom hogy a titánium bőröm egyszerűen felszívódik, mintha nem is lett volna.
-Ez meg mi a.....-
Mondom csodálkozva arra a kiálló izére ami belém csapódott. Többre nem is marad időm, egyszerűen elkezdek rángatózni, a lelki szemeimmel már látom hogy alaposan füstölgök is. Zyro köszi szépen ezt a sokkoló élményt. Komolyan. Miközben a földre zuhanok, rángatózó izmokkal, még átfut a fejemen....
Talán jobb lenne ha lelépnénk innen.


#68 2011-03-02 14:06:18
Henry White
Ahogy gondoltam, hiába próbálom kizárni a fejemből, megkülönböztetni az illúziókat képtelen vagyok rá. Ez így nagyon veszélyes is lehet. Épp csak a levegőbe emelkedek, látom ahogy a többiek megsebesítik egymást. Ezek a káprázatok veszélyesebbek, mint elsőre gondolná az ember. A nő a kőfalon jelenik meg, azonnal egy vízből készült hálót dobok felé. Mással nem merek támadni, nehogy a többieket sebesítsem meg. Aztán gyorsan elmormogok pár varázs szót és esőt teremtek a helyiségben, ami zuhogva esik alá. Talán ezzel feltudom fedni a nő tartózkodási helyét, és így nem tudja elrejteni magát. Talán, elég kétségbe esett egy lépés, de egyenlőre nem tudom, hogy láthatnék át az illúzióin.


#69 2011-03-02 18:04:54
Hjuchia Sakura
Beviszem a vágást, gyönyörű szépen, ahogy azt illik, mosolyogni kezdek, most büszke lenne rám anyám. De mikor realizálom, hogy nem azt vágtam meg akit akartam lefolyik arcomról a mosoly. Lorna és Amara az akit megvágtam és dőlnek is el.
A nő már a fal tetején van varjaival együtt.
- Ne húzz fel. Gyere le harcolni! Te akartál akkor ne trükköz! A varjaiddal is az idegeimre mész!
Közben ellépek a vérző Lorna és Amara és a sokkolt Manó mellől a fal felé ahol a nő állt. Egy határozott suhintással magam mellett lecsapom a vért a pengéről. Ha nem jön le akkor én megyek fel érte ami esélyesebb, ezért inkább nem is város sokáig és felugrok a falra de nem a nőt támadom meg hanem a varjak egyikére csapok rá. Ha eltalálok egy varjat ha nem utána a nőre támadok rá ismét. Nekiiramodok és megpróbálom lelökni a nőt a falról, ha szúr kardommal rácsapok az ő fegyverére, hogy így térítsem el ha kell.


#70 2011-03-03 09:26:02
Thorhalla
2045. július 10. Hétfő délután, 19:55 – Revolver Corporation központi épülete, Somerville
~ Amara Hinytia, Leroos, Zyro Tao, Freyr Johnson, Lorna Howlett, Ethan Jackson és Hjuchia Algernon ~

Ahogyan Freyr vízhálót dobott a nő felé, csak gyönyörű és hatalmas buborékokat idézett meg, amikor az esővel próbálkozott japán cseresznye rózsaszín szirmai kezdtek hullani mindenfelé. És a varjak egy része úgy a fele otthagyta Zyro-t és a fiúra is rátámadtak mély sebeket hagyva a csőrükkel és karmukkal.
- Egyedül a szamuráj párbajok szerint – mondta a nő. – Máskor visszatérünk rá gyermek!
Algernon eközben felugrott a falra és az egyik varjút, ami Zyro-t támadta le is tudta vágni, majd ahogyan a nőre vágott, az egyszerűen eltűnt, mintha ott sem lett volna. Zyro pedig próbált átlátni az illúzión az apja módszereivel, a varjak még rajta is okoztak sérülést mire a képessége aktív lett. De egy pillanatra átlátott az illúzión, ahogyan Al mindenfelé egy katana-val csapkod, de a madarak tényleg ott voltak a helységben.
Ahogyan Zyro átlátott rajta mindenki körül megtört ez, Algernon a helységben levő asztalon állt, a kezében tényleg egy katana volt, Lorna és Amara sérülten a földön feküdtek, a regenerálódó lány sebei javultak, akárcsak Al mellkasán a seb begyógyult. Manó a földön feküdt kiütve a sokkolóval Zyro előtt, és Freyr-t még mindig varjak támadták (6 darab), akárcsak Zyro körül is ott repkedtek (5 darab).
A nő viszont sehol sem volt és most már hallani lehetett a szirénák hangját is odalentről.

//Henry: Ne felejtsd el, itt még megvan Neked a fagyharang.//


#71 2011-03-03 09:26:29
Serena Davidson
Nem igazán tudtam mit kezdeni, hiába próbáltam volna felkelni nem sikerült. A beszélgetést hallottam, igen tisztán, de arra sem volt erőm, hogy beleszóljak. Legalább a vérzés kezdett csillapodni, és nem amiatt, hogy kezdtem kifogyni belőle. Egyelőre inkább nem próbáltam felkelni, csak szorítani a sebet úgy, hogy a lehető legkisebb rész látszódjon majd meg a hegből, ha egyszer tényleg rendesen beforr. A varjak idegesítőek voltak a károgással, és a nő még mondott valamit, majd minden a rét a virágok, az ég és a rózsaszín szirmok is kezdtek eltűnni, majd egy iroda szerűségben voltunk. A vérem a sajátom volt, az átokba, hogy a sérülés tényleg valós. Odalentről szirénák, reméltem, hogy még egy orvos is van köztük.
- Kedves ismerős? – kérdeztem fájdalmas hangon.
Bár legalább a nőt nem láttam, igyekeztem a hátamra feküdni, oké én innen most nem mozdulok egy ideig pubik, az átokba, hogy mennyire fáj még levegőt is venni…


#72 2011-03-03 13:40:55
Tao
Sikerült! Engem is meglep, de sikerült átlátnom a nő által keltett illúziókon. A következő pillanatban azonban már el is tűnik az illúzionista, és mi egyedül maradunk a teremben. Egyszerű tárgyalóterem, épp ahogyan vártam.
-Zyro a központnak, mentőt kérek a Revolver Corporation központjához, több sérültünk is van, de megtaláltuk Algernont.
A jelentés leadása után a körülöttem zavargó varjakra nézek, kárt már nem tudnak bennem okozni, néhány helyen kissé megkarmoltak, de azok egy-két nap alatt eltűnnek. Megpróbálom elhussingatni őket, ha nagyon agresszívak, hát neadjisten oda is csapok egy-kettőnek, bár különös bátorságra vallana ilyen kistestű állatoktól, ha továbbra is harcolnának. Ha sikerült, segítek Freyrnek is.
-Algernon, tedd el a kardot, az őrök mindjárt ideérnek, és nem lenne jó, ha veszélyesnek tűnnél a szemükben. Megvan, amiért jöttünk, úgyhogy szépen meg fogjuk adni magunkat.
A madarak hajkurászása után, ha van még időm, megpróbálom felpaskolni Ethant, minden rendben lesz vele, csak a sokkoló ütötte ki, azt hiszem.


#73 2011-03-04 14:28:25
Henry White
-Fenébe......-
Dühöngök hangosan, ahogy a próbálkozásaim mindegyre csődöt mondanak. Ha mással történne még talán viccesnek is találnám ahogy virágeső hullik víz helyet. De ez egyáltalán nem mulattat. Hirtelen mintha minden újra normális lenne, az illúzió elfoszlik. Az épület egyik irodájában találjuk magunkat, bár a tépdeső madarak valódiak. Hogy elkerüljem az újabb csapásaikat a földre ereszkedek és Fagyharangért nyúlok, hogy egy nagyobb fagysugárral megszabaduljak tőlük. Remélem ez azért már sikerül. Ha meg van, Amarához lépek és megvizsgálom a sebét. Lorna rendben lesz, remélem nem súlyos a többiek sebe sem.#74 2011-03-05 07:34:32
Thorhalla
2045. július 10. Hétfő délután, 20:00 – Revolver Corporation központi épülete, Somerville
~ Amara Hinytia, Leroos, Zyro Tao, Freyr Johnson, Lorna Howlett, Ethan Jackson és Hjuchia Algernon ~

Itt kint most, hogy nagyjából mindenki magához tért felfoghatta, hogy minden úszik a vízben, idekint láthatóan tényleg az eső esett és nem pedig virágeső. Megnézve Amara sebét, egy igen mély vágás, hiszen egy katana okozta, de láthatóan semmilyen életveszélyes sérülést nem szenvedett el, szernecsés volt, ha a másik vágás kapja telibe, akkor valószínűleg már halott lenne. Ellenben Lorna még mindig a földön szenved vérezve, bár lassanként, még ha a seb nem is múlt el még, de legalább a vérzés kezd ténylegesen abbamaradni. Zyro próbálkozása, hogy az öccsét felébressze úgy tűnt, hogy sikerrel jár, mert Manó lassan magához tér, noha igen erősen kótyagos és fáj a feje, meg a mellkasa ott, ahol a sokkoló telibe találta.
Ekkor kintről néhány puffanást lehetett hallani, majd nyílt az ajtó, eldőlt ninja-kat lehetett a földön látni altató lövedékkel a mellkasukban, majd egy S.H.I.E.L.D. ügynök lépett be az ajtón, a régi jó ismerősötök Sarah Davis, aggódva nézett körbe, majd orvosért kiáltott.
- Mindenki más jól van? – kérdezte. – Jöttünk, ahogyan megtudtuk, hogy merre vannak… mi történt?


#75 2011-03-05 07:34:49
Serena Davidson
Ahogyan láttam mindenki mászkált mindenfelé, egymással törődtek, míg hozzám senki sem jött oda. Oké pubik, hogy regenerálok, de azért egy egyben vagy kérdés igazán megtette volna. Próbáltam felülni, vagy legalább felemelni a fejem, hogy a sebemre lássak, de egyből fájdalom hasított végig a hasamba. Felnyögtem, majd a fejem koppant a földön újra. Bár már nem vérzett, ha minden igaz, nem mintha a már amúgy is teljesen véres kezemen bármit is láttam volna. Az ajtó nyílt, majd még egy régi ismerős is megjelent, orvos. Nos ez nem utolsó szempont, de mire ideér, már szükség sem lesz rá. Addig rendbe jövök, és Amara sebe pedig nem tűnt olyan vészesnek, hogy kelljen. Mármint nekem nem vészes. A kérdés után elfintorodtam.
- Jah pubi, mert úgy nézünk ám ki – morogtam.
Ismét megpróbáltam felülni, felkelni, de ismét csak addig jutottam, hogy a fájdalomtól felnyögjek.
- Valaki segítene felállni? – kérdeztem a többieket. – Nem akarok megfázni a vizes földön…
Mintha képes lettem volna egy megfázásra…

//Folytatás: A Bosszú Angyalainak tornya (Sussex)//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Revolver Corporation központi épülete (Somerville) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Revolver Corporation központi épülete (Somerville) Empty Re: Revolver Corporation központi épülete (Somerville)

Témanyitás by Thorhalla Kedd 19 Júl. 2011, 12:56

#76 2011-03-05 13:50:31
Hjuchia Sakura
Azthiszem, igen... Dühös vagyok, de rohadtul. Az ajtóból puffanás majd egy S.H.I.E.L.D.es lép be. Ökölbe szorítom a kezem majd hozzávábom az egyik falhoz a katanát amit szorongattam. Dühösen lépkedtem Lornához oda és a sebét néztem. Mindenki más aki rászorult még már foglalkozott azzal valaki. Lehajoltam és felemeltem Lornát és az ajtó felé indultam ki. Elvileg lesz orvos a közlelben. Nem néztem rá, meg se szólaltam csak elkezdtem ölbe kivinni az épületből.
Remek ez a nap, pont ez kellett nekem, hogy valaki aki rühelli anyámat halálig tartó párbajra hívjon ki. Cseszhetem a lazulást, sokkal felettem áll tudásban és még fegyvert is kell szereznem eme dicső alkalomra. Remélem, nagyon remélem, hogy én nyerek. Nem akarok veszteni... Heh... meghalni valamiért amiért a szüleid felelősek. Csodás hétköznapok. Pillanatra Lornára nézek majd előre vissza.
- Bocs...
Nyögöm ki halkan.


#77 2011-03-05 14:00:32
Henry White
Leguggolok Amarához, a sebe elég mély de túl fogja élni. Szegény lány, egyszer csatlakozik hozzánk és rögtön ilyen sebet szerez. Minden vízben ázik, tehát a mágiám létrejött, csak az a nő fedte el az illúziójával. Jobb lesz ha megjegyzem magamnak, hátha összefutunk még egyszer vele. Próbálom elállítani a vérzést, úgy ahogy. Fagyharanggal nem merem el-le fagyasztani a sebet, lehet csak még nagyobb sebet okoznék vele. az ajtó hangos puffanással kidől, és végre megérkezik a SHIELD is.
-Jöjjenek, orvosi segítségre van szükség.-
Kiálltok feléjük, a magyarázkodást a többiekre hagyom egyenlőre, inkább Amarával foglalkozok.


#78 2011-03-05 14:12:06
Tyler
-Jaj anya....még korán van.....-
Nyögöm ki kótyagosan ahogy valaki paskolgatja az arcom. Mondjuk ahogy telik az idő, azért rá jövök hogy anya nem szokta veregetni az arcom. Sőt ez már fáj.
-Aúú....nem is csináltam még semmit....-
Végre valahára kinyitom a szemeimet, Zyro paskolgatja az arcom vagy mit csinál, eltolom a kezét. S nyögve feltérdelek, közben próbálom feldolgozni hogy akkor most mi is a helyzet. A mellkasom viszket, ég és fáj egyszerre ahogy a végtagjaim is nehezek. Ja tényleg Zyro lesokkolt egy kicsit. Lorna is épp feltápászkodik, egy vágás rajta, ahogy Amarán is. Ráadásul csupa vízben tapicskolunk. Az a nőci meg lelépett és a shieldesek toppannak be.
-Huh, ideje volt már hogy ideérjenek.....-
Nyögöm ki miközben megpróbálok felállni, közben kénytelen vagyok a tesómra támaszkodni, mert meg-meg remegnek a lábaim.
-Köszi Zyro ezt a sokkoló élményt.-


#79 2011-03-05 16:55:35
Tao
A segítség megérkezik egyetlen jól képzett ügynök képében, nem is kell több, ha el tudja látni a feladatát, már csak az orvosokra várunk.
-Sajnálom, az illúziók egy pillanatra megzavartak, nem sikerült elég hamar átlátnom rajtuk, bár talán ha korábban leplezem le, korábban menekül el.
Ethant felsegítve valami támasztékot keresek neki, akár falat, akár ülőhelyet, hogy meg tudjon pihenni, aztán Lornához sietek, hogy őt is felsegítsem, de egy pillanatra meglepődve torpanok meg.
-Meg tudsz fázni? - Teszem fel a kérdést, aztán felsegítem figeylve arra, hogy ne ráncigáljam, és ne szakítsam fel a gyógyulásban lévő sebet. Freyr közben gondoskodik Amaráról, ez jól is jön, mert már két sérült et is nehézkes egyszerre támogatnom. Közben próbálom összefoglalni a dolgokat Sarah Davisnek.
-Ninják támadtak a parlamentre, megölték April Cinnamon sofőrét, de gyanítom, hogy nem ő volt a célpont. Mielőtt az épülethez értek volna, felvettük velük a harcot a közeli háztetőn. Többen is jöttek, végül sikerült elmenekülniük, és elrabolták Algernont is. De szerencsére találtunk egy nyomot, ami ide vezetett minket. Nem akartak beengedni minket, de riadó volt az épületben, így be tudtunk osonni a csatornákon át a parkolóba, onnan pedig ide, ahol rátaláltunk Algernonra. Egy öhm... Illúzionista volt még itt, boszorkánynak is nevezhetnénk talán, elvarázsolta a helyet, és a trükkjeivel megzavarta elménket, hogy egymásra támadjunk. Algernonnal akart megharcolni, ahogy észrevettem, de megzavartuk, és sikerült is lelepleznem az illúzióit, így jobbnak látta elmenekülni. Hogy miért akart Algernonnal harcolni, és miért rabolta el... Azt nem tudom, de remélem, hogy ő igen.
Kérdőn nézek Algernon felé, hátha választ adhat a rejtélyre.


#80 2011-03-06 15:54:36
Thorhalla
2045. július 10. Hétfő délután, 20:05 – Revolver Corporation központi épülete, Somerville
~ Amara Hinytia, Leroos, Zyro Tao, Freyr Johnson, Lorna Howlett, Ethan Jackson és Hjuchia Algernon ~

Algernon lépett oda először Lorna-hoz és emelte fel a lányt a földről, ahogyan kiért a folyosóra ott már látta a lelőtt és mostanra megkötözött ninja-kat. Lorna sebe már egyáltalán nem vérzik és szépen gyógyul továbbra is.
Freyr semmivel sem tudja itt ellátni Amara sebét, mert minden tiszta víz jellemzően és csak koszos nem steril holmikat tudna a sebre tenni. Nem fog belehalni Amara, ez teljesen egyértelmű, hála a katanának pedig teljesen tiszta és egyenes a seb, nem roncsolt. Egy orvos lépett oda, aki Davis után lépett be és vette kezelésbe a lányt.
- Lady Karasu – mondta Algernon helyett Davis. – Algernon családjának volt vele korábban összetűzése, ez lehetett a személyes ok arra, hogy pont őt. Amara rendben lesz, csak pihennie kell, Ms. Howlett úgyszintén a képességét ismerve. Mi pedig most visszamegyünk az angyalok tornyába, odalent a sajtó szétszedne titeket, ugyanis egy merényletet akadályoztatok meg, Miss Cinnamon és Mr. Spencer ellen ezzel az akcióval.
Odakint egy katona állítja meg Algernon-t, majd Davis szólt mindenkinek.
- Mindenki érintse meg a kezem – mondta Davis.
Ahogyan ez megtörtént a teljes csapat a Bosszú angyalainak tornyában találta megát Rachel-ékkel egy szobában.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Revolver Corporation központi épülete (Somerville) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Revolver Corporation központi épülete (Somerville) Empty Re: Revolver Corporation központi épülete (Somerville)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.