Szellembázis

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Szellembázis - Page 2 Empty Re: Szellembázis

Témanyitás by Xeth E'ron Szer. 18 Szept. 2019, 17:01

GONDOK OTTHON

Helyi Idő: Délután; 124.3 MU, első nap
Helyszín: Szellembázis
Feladat: A bázis ügyeinek intézése
Résztvevők: Lady Lairorellen Verenwar / Rix

Lord Triza szemöldöke kissé megemelkedett a hallottak alapján, de látszott rajta, hogy örömmel hallgatja végig az egészet. Talán még tovább is ment és érdekesebbnél érdekesebb tervek fordultak meg a fejében, amiből Ellen, Krant, a Birodalom és természetesen saját maga is hasznot húzhat, talán nem is keveset. Természetesen meglepő gyorsasággal jegyzeteket is készített magának, gyakorlatilag úgy nézett ki, mintha mindent azon nyomban le is írna szóról-szóra, amit Ellen elmondott neki.
- Le a kalappal, a kiscsaj jól kitervelt mindent. Mikor volt utoljára, hogy szinte semmi dolgunk nem volt, mivel minden rendben volt? Vagy volt ilyen valaha, főnök? - egy elég hangos füttyentés követte Ellen szavait, majd a tanítvány szólalt meg, most kivételesen elég komoly hanghordozással és ha oda figyelt Ellen, akkor láthatta, hogy beszéde közben a másik tanítvány is őrá kezdett figyelni, nyilvánvalóan szokatlan volt számára is, hogy ilyen kevés dolgunk van.
- Elnézését kérem ismét a tanítványom nyers modora miatt, viszont a mondanivalójával egyet kell értenem. Biztosan lesz pár dolog, amit pontosítanunk és átdolgoznunk kell, de úgy érzem, hogy összességében nem lesz nagyobb gondunk egymással. - szólalt meg ezután Lord Triza is és közben egy adathordozót nyújtott Ellen irányába, hogy az említett dokumentumot arra megkaphassa. A saját datapadját túl értékesnek tartotta ahhoz, hogy közvetlenül arra kérje.
- Azt hiszem akkor rövidebb is ez a megbeszélés, mint amire számítottam. Ez kellemes meglepetés, hiszen így több időt tölthetek ennek a gyönyörű bolygónak a csodálásával. Kedves engedelmével még néhány napot eltöltenénk itt, a Szellembázison. Egyrészt kikapcsolódással, másrészt néhány fontos ügy elintézéséhez és a kapcsolat kiépítéséhez idő kell. Úgyhogy tulajdonképp mostantól a Birodalommal való logisztikai kapcsolata én lennék. És még egy jó tanács. Ne igen használja a függetlenedés szót ilyen nyilvánosan. Egyesek félre értenék, mások pedig ön ellen használnák fel. Nem szívesen vesztenék egy egy ígéretes ügyfelet intrikák miatt. Most pedig ha megengedi visszavonulánk a jól megérdemelt pihenésünket kihasználni. - beszélt Triza miközben a tanítványához sétált és a grabancánál megragadva emelte fel ütéből, majd szó szerint kényszerítette erővel arra, hogy ahogyan ő maga is tett, meghajoljon Krant úrnője előtt, ezután pedig távoztak.
- Amikor az ember azt hinné, hogy furcsább urdrarral már nem igazán találkozhat, mint az előző, mindig meglepik. - sóhajtott fel Peakwall szándékosan úgy, hogy Ellen is hallhassa és a nő ha ránézett láthatta az elismerő mosolyt irányába a férfitól.
- Mindazonáltal, engedje meg, hogy gratuláljak, úrnőm. A szóbeszéd alapján tízből kilenc urdrarr elbukik Lord Triza felkeresése után. A logisztikai szféra legszőrösebb szívű urdrarrának tartják, természetesen a nagyúrat leszámítva. Úgy érzem ténylegesen ön a megváltó Krant számára, akire évek óta várunk. - a szavai után mélyen meghajolt az úrnő előtt, majd kényelmes pihenő állást felvéve várta a további parancsokat.
Néhány óra múlva a becsületőrök is jelentették, hogy a lázadók és családjaik készen állnak a tárgyalásra, és maga a tárgyalás is valóban sokkal könnyebben ment úgy, hogy a családtagok is ott voltak, mint "túszok", még ha önként is mentek oda.

@Rhyssa Edaara Quillan // A kalandnak vége, bocsi, hogy elhúzódott. Emiatt is, meg azért, mert amit terveztem azt teljesítettük, így Ellen 2 ponttal és 10.000 kredittel gazdagodik.//
Szellembázis - Page 2 5bdAooo Szellembázis - Page 2 NAo9aph Szellembázis - Page 2 066gw43 Szellembázis - Page 2 YDFpPQz

_________________
Szellembázis - Page 2 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Szellembázis - Page 2 FUn312o
Szellembázis - Page 2 6fZaEMM
Szellembázis - Page 2 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.