Werda'cuw'eghoo (Birodalmi - MNJK)

Go down

Werda'cuw'eghoo (Birodalmi - MNJK) Empty Werda'cuw'eghoo (Birodalmi - MNJK)

Témanyitás by Xeth E'ron Vas. 01 Okt. 2017, 21:50

Név: Werda'cuw'eghoo
Egyéb név(i): -
Faj: urdrarr
Nem:
Jellem: kíváncsi, taktikus, könyörtelen
Születési helye és idő: ME 28. Dromund Kaas
Kor: 30 év
Család: ismeretlen
Foglalkozás/kaszt: Sötét Jedi (Lovag)
Testmagassága: 174 cm
Testsúlya: 60 kg
Szeme színe: vörös
Haja színe: sötétkék
Bőre színe: kék
Különleges ismertetőjel: -
Egészségi állapot/ betegségek: teljesen egészséges

Életrajza:
Tanulmányait Korribanon kezdte, könyörtelenségét hamar megismerték a társai és tanárai egyaránt, valamint az akkoriban még rá jellemző forrófejűséget. Mindenkit félreállított így vagy úgy az útjából és a legapróbb ellenlépésnek is általában élet-halál párbaj lett a következménye. Szoros kapcsolatban állt az Erővel, de a forrófejűsége gyakran keverte nagyobb bajba, mintsem kellett volna. Legelső mestere egy fiatal lovag volt, aki talán elhamarkodottan, de úgy gondolta, hogy meg tudja szelídíteni. Az egyetlen dolog amit tőle megtanult Werda az archeológia, és azon belül a fénykard kristályok és drágakövek imádata. Ennek a mesternek ez lett a veszte is, hisz hamarosan az általa felhalmozott kristályok és kövek miatt végzett vele a lány. A tanács viszont úgy ítélte, hogy még túl éretlen ahhoz, hogy mester nélkül bolyongjon, így újabbat kellett keresni. Egy Allen Fumer nevű személy vállalta ezt el, és hamar kiderült, hogy nem olyan gyenge tanító, mint elődje. Werda hamar megtanulta, hogy hol a helye, valamint az új tanító hatására végbement az, amire más nem volt képes. Megszelidült, de ez cseppet sem kárára, sőt, előnyére vált.
A tanulmányai befejezte után a háborúban elért cselekedetei juttatták a jelenlegi magas pozíciójába, és abból az időből szerezte fénykardgyűjteményének jelentős részét is. A háború félbemaradásával kicsivel több figyelmet szentelt igaz szerelmének a kristályok és drágakövek kutatásának és gyűjtésének. Ugyanakkor azért is mindent megtesz, hogy a ranglistába egyre előrébb haladjon.

Képességei/Szakértelmei:
Egyelőre csak a telekinetikában való jártassága ismert. Egy átlagnál hosszabb markolatú fénykardot visel.

Faji képesség:
- Képesek fizikailag manipuláni a férfiak vágyát, érzelmeit. Férfiakban (ha azok vonzódnak nőkhöz) képes nehezen leküzdhető vágyat kelteni önmaga iránt, vagy szerelmet. Az erőssége az a célpontjától (hogy miként érez, gyűlöletet, ellenszenvet, vonzódást stb.) függ de erősített ellenszenvtől, leküzdhetetlen vágyig terjedhet. Ehhez viszont fizikai kontaktot kell létesítenie az illetővel, például megérinteni. Feromon alapú ez, ezért nehézkes legyőzni és kell a fizikai kontaktus.

Külső:

Werda'cuw'eghoo (Birodalmi - MNJK) D9ATTCX

_________________
Werda'cuw'eghoo (Birodalmi - MNJK) 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Werda'cuw'eghoo (Birodalmi - MNJK) FUn312o
Werda'cuw'eghoo (Birodalmi - MNJK) 6fZaEMM
Werda'cuw'eghoo (Birodalmi - MNJK) EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.