Concord Dawn

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Concord Dawn - Page 2 Empty Re: Concord Dawn

Témanyitás by Xeth E'ron Kedd 26 Márc. 2019, 08:53

Igazából sokkal nehezebb ellenfélre számítottam és nem valaki olyanra, aki mindössze még gyerek. Persze a galaxis nagy részében értendő gyerek, mert a mandaloriaiaknál eddig már jóval komolyabb képzésen kellett volna átessen, nem hogy ilyen könnyedén fogjul lehessen ejteni. Már kezdtem volna fellélegezni, hogy minden rendben és cseppet sem akar ellenkezni, amikor rá kellett jönnöm, hogy túl korán örültem.
- Mióta pánikolsz ennyire? - tettem fel a kérdést a huttnak miközben igyekeztem előbb csak elsősegély nyújtással, majd ha szükséges akkor a páncélomban levő elsősegély készlettel életben tartani, vagy ha lehetséges és muszáj, akkor az életbe visszahozni a srácot. Elég sok mindent láttam már, de hogy valaki attól terüljön ki, hogy elkapták azon még én is meglepődtem. Biztos ami biztos azért azt is ellenőriztem, hogy nem-e harapott rá valamire amivel fogságba esés esetén végezhet a saját életével. Akkor pedig úgyis fölösleges lett volna a dolog.
Munji kérdésére ami a srác levegőt vevő képességére utalt az elsősegély sikeressége szerint reagálok. Ha nem sikerült akkor fejrázással, más esetben bólintással.

_________________
Concord Dawn - Page 2 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Concord Dawn - Page 2 FUn312o
Concord Dawn - Page 2 6fZaEMM
Concord Dawn - Page 2 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Concord Dawn - Page 2 Empty Re: Concord Dawn

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 27 Márc. 2019, 00:02Ellopott kincsek

Condord Dawn, Mandaloriai űr


Résztvevő: Shayla Kelborn / Ophi Surr és Munji az Ordo klánból


Concord Dawn - Page 2 ZlsGiAn
Concord Dawn - Page 2 3S2psSH

Helyi Idő: 11:25 GSI, 123.3 MU
Helyszín: Concord Dawn
Feladat: Visszaszerezni az ellopott tárgyakat | Rájönni mit történt vele
Hutt emberei: Shayla Kelborn / Ophi Surr
Mandaloriai személyek: Munji az Ordo klánból
Többi információ:


Az események tényleg nem úgy zajlottak, ahogyan a páros várta. Remélték, hogy megfogják a kölyköt és némi megfélemlítéssel kiszedik belőle az információkat, amikre szükségük van. Nos ez közel sem jött össze, mert a kamasz fiú nagyon rosszul lett és még a szíve is leállt. Munji szinte bepánikolt a dologra, de szerencsére Shayla sokkal jobban kezelte a dolgot és elkezdte ellátni a fiút.

Ahogyan megnézte a pulzusát valóban nem volt neki, így mielőtt kiszedte a gyógyszereket a páncéljából még újra is kellett éleszteni a kamasz fiút. Ezt tényleg neki kellett megtennie, mert Munji alkatából fajából ítélve nem lett volna különösebben képes erre, hacsak nem az lett volna a cél, hogy megölje. Szóval miután egy percnyi újraélesztés után újra vert a fiú szíve jöhettek a gyógyszerek.

Azok leginkább arra voltak jók, hogy a szívet stimulálják, adrenalin löketet adjanak, vagy épp fájdalomcsillapítóként funkcionáljanak. Most itt az adrenalinra volt szükség, ami hatásos volt, mert annak – szívbe való – beadása után a fiú szemei felpattantak és a szívritmusa is gyors lett, illetve erős. Azonban egy nem várt kellemetlenség is adódott.

Nem, emiatt nem kellett aggódni, hogy kiabálni, vagy éppen ehhez hasonlót, mint csapdosás, szökés kísérlet lenne mindez. A kezeivel a saját torkához nyúlt és úgy mutatta, mintha megszorítaná, de a levegőben. Az ajkaival pedig szótlanul tátogta, hogy nem kap levegőt – mindezt közös nyelven. Néhány pillanattal később az arca is vörösödni kezdett és már látszott, hogy próbált levegő után kapkodni, nem sok sikerrel.

Ami pedig most már feltűnhetett a párosnak, sem ezelőtt, sem most egyetlen hang sem hagyta el a másik száját…

Concord Dawn - Page 2 ZlsGiAn


Aktuális térkép a pincéről.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Concord Dawn - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.