Munji

Go down

Munji Empty Munji

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 24 Május 2018, 14:14

Név: Munji az Ordo klánból
Egyéb név: Nagy Testvér
Faj: Hutt
Nem: Hermafrodita
Jellem: Haszonleső, a legtöbb embert szívesen kihasználja, csak kevés közeli barátja van, akiknek nem akar a kárán keresni. Igazi hazafi, sokat jelent neki a Mandaloriai Birodalom.
Születési helye és idő: Mandalore, ME 97
Kor: 100 éves
Család: szülei, Fuji a Leseth kajidicből, később az Ordo klánból; Luddo a Leseth kajidicből, már nem él
Foglalkozás/kaszt: Információbróker / Üzletember
Testmagassága: 242 cm (még növésben van)
Testsúlya: 210 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: -
Bőre színe: borostyánsárga
Különleges ismertetőjel: -
Egészségi állapot/ betegségek: Kiváló egészségnek örvend

Életrajza:
Munji története Fujival, az apjával kezdődik. Fuji a Hutt a Leseth kajidic (klán) nemzettségfője volt, szülei legidősebb gyermekeként élete jelentős részében erre készítették fel, míg végül eljött az idő, hogy átvegye az irányítást a klán felett. Fujinak azonban több testvére is volt, akik pedig egész életükben arra készültek, hogyan érvényesülhetnek majd Fuji irányítása alatt. Testvérei az idő többségében rivalizáltak a job pozíciókért, a magasabb megbecsülésért és elismerésért. Végül azonban egyikük összefogta a közös akaratot, miszerint Fujit el kell távolítani a helyéről. Ennek különösebb oka nem volt, Fuji nem vezette rosszul a klánt, bár igazán jó húzásai sem voltak. Fuji elsődleges célja a jelenlegi status quo fenntartása volt a klánok között, mivel a Lesethek viszonylag előkelő helyet foglaltak el a hierarchiában. Ez a langyos víz azonban óvatlanná tette Fujit, és nem vette észre, hogy hataloméhes testvérei összefogtak ellene. Trükkel és cselvetéssel fordították más klánok vezetőit Fuji ellen, aki túl későn ébredt rá a helyzet súlyosságára. Végül kénytelen volt saját és élettársa testi épsége védelmében elhagyni a Hutt űrt. Fuji és kedvese, Luddo messzire menekült a Huttok befolyása elől, a független régiókban próbált szerencsét. Szűkös erőforrásait hamarosan újra gyarapítani tudta, hiszen nemzettségfőként kiváló üzleti és diplomáciai képességeket sajátított el, valamint kapcsolati hálója a huttokon kívülre is kiterjedt. Így sikerült helyet kapnia a Mandaloriai Birodalomban, eleinte egyszerű kereskedőként, később mediátorként dolgozott, tárgyalásokat vezetett le független félként a mandalorok és más népek között. Egy alkalommal komoly nézeteltérés támad egy tárgyaláson, ami végül fegyveres konfliktussá alakult. Fuji testi fölényét kihasználva taglózta le az egyik támadót, hatalmas hasával összeroppantotta annak csontjait, egy másikat pedig egészben nyelt le. Ezzel Fuji kivételes bátorságról tett bizonyságot, egy idős, magas rangú, született mandalor polgárt mentett meg a haláltól, aki a tárgyaláson a mandaloriai álláspontot képviselte, és akinek keze messzire elért. A mandaloriai diplomata ezután előterjesztette klánjánál Fujit, az Ordo klán pedig rövid időn belül sajátjai közé fogadta a Huttot.
Fuji nem sokkal ezután esett teherbe Luddotól, és gyermeke már mandalor polgárként született meg az Ordo klánban. Mivel Fuji nem akarta, hogy az áruló fivéreinek klánnevét kapja a gyermeke, úgy döntött, Munji nem visel majd kajedic nevet, helyette csak az Ordo klán különbözteti őt majd meg. Tekintettel arra, hogy a mandalor polgárok körében szinte egyáltalán nincsenek Huttok, amúgy sem túl nehéz megkülönböztetni őket.
Munji tehát mandalorként született meg, szülei pedig ebben a szellemben is nevelték. Fuji ugyanis mandalorabb lett a legtöbb mandalornál, ami a szokásokat és törvényeket illeti. Munji sokáig egyáltalán nem gondolt magára másként, mint mandalorként, nem érdekelték a fajok közti különbségek, ő mindössze egy volt a polgárok közül, akinek kötelessége és joga egyaránt ugyan annyi, mint bárki másnak. Ennek megfelelően neki is kötelező volt katonai kiképzést kapnia. A klánban ez okozott némi fejtörést, mivel korábban nem volt példa Hutt klántagra, de végülis kidolgoztak neki egy kiképzési programot, és egyedi fizikai teszteket, amiknek meg kellett felelnie. Munji viszonylag idősen (emberekhez képest) végezte el az alapkiképzést, azon belül is a felderítői ágazatot. Így megtanult lőfegyverekkel bánni, közelharcolni, kisebb űrhajókat és földi járműveket irányítani. Ezen kívül technológiai kiképzést kapott, kifejezetten számítógépek és kódok feltörésére szakosodott, valamint kémtechnikákat sajátított el.
A hadsereg alapkiképzése után Munji úgy döntött, nem marad hivatásosként a seregnél, helyette inkább a privát szektorban kamatoztatja tudását. Fuji ekkoriban kezdte el megtanítani neki saját mesterségét az üzlettel kapcsolatban. Szintén ezidőtájt mesélte el neki a saját történetét a családjáról, és meneküléséről. Munji mindezt nem érezte akkora csapásnak, ő az ismeretei alapján sokkal szívesebben élt itt, mint a Huttok között. Némi tanulás és szárnypróblgatás után saját üzletbe fogott információbrókerként. Felderítői ismereteit kamatoztatva jutott információkhoz, titkos tervekhez, legyen az katonai, üzleti vagy éppen magánéleti. Ezután pedig a legjobban fizető félnek adta el a tudást, figyelve arra, hogy a forrásait sose adja ki. Munji számára a két legfontosabb szabály a munkája során a diszkréció, és hogy sosem ad el olyan titkokat, amikkel valaki árthat a birodalomnak. Hamarosan sikerre vitte vállalkozását, az üzleti körökben csak Nagy Testvérként emlegették, aki mindenről és mindenkiről tud valamit.
Munji hetvenes évei környékén Luddo meghalt, ő eddigre már elmúlt hétszáz éves, ami szép kor a fajtájában. Fuji ezután hímként élte életét, míg Munji a lányaként tekintette magára, ez persze idővel változó dolog a Huttok között, akiknek a nemiség inkább személyes döntés, mint biológiai adottság. Hermafroditaként Munji éppúgy szülhetne gyermeket, ahogy nemzhetne is egyet. Luddo halála mindenesetre érzékenyen érintette Fujit, aki már szintén elég idős volt. Fuji visszavonult az üzlettől, és öregkorára a megtakarított, bőséges vagyonából éldegél a Mandalore-on. Gyakran látogatják egymást lányával, továbbra is jó kapcsolatot ápolnak.
Munji életére is hatással volt Luddo halála, ekkor nézett szembe igazán örökségével, mely nem csak a mandalor polgárság, hanem a Hutt származás is. Sikerült erőt merítenie ebből, és ahelyett, hogy hátrányként tekintett volna erre, inkább kihasználta a lehetőségeket. Munkája nem igényel fix irodát vagy üzlethelyiséget, de ezután nagyjából egy konkrét helyre helyezte a központját. A birodalom határán kezdett dolgozni A Nakar’tuur űrállomáson, amely a Hutt űrhöz vezető kereskedelmi út elején helyezkedik el. A Huttok szívesebben üzleteltek vele más független vagy mandaloriai információkért, mint a fajon kívüliekkel. Ugyanakkor mandalor polgárként a birodalom védelmét is élvezte, és az Ordo klán tagjaként bizonyos mértékű presztízzsel rendelkezett. Ezidőtájt már a klán vezetősége is többször fordult Munjihoz információkért, ő pedig boldogan szolgálta a klánt, mint egyfajta külső hírszerző.
Jelenleg Munji a Nakar’tuur űrállomáson él, ideje nagyrészét munkájával tölti, időnként szűk baráti körével mulat, és készül századik születésnapjára.

Szakértelmei: Ért a lőfegyverekhez, közelharcban is egész jól megállja a helyét, fizikuma Huttokhoz képest fit, agilis, fiatalos. Ügyesen vezet földi járműveket, kisebb űrhajókkal is elboldogul. Kiváló hírszerző, ismeri a kémtechnikákat, gyakorlott számítógépek és kódok feltörésében. Remek üzleti érzékkel rendelkezik, ügyesen tud alkudni, és hatékonyan vezeti a vállalkozását.[/b]

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Munji Empty Re: Munji

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 24 Május 2018, 14:16

Adatlap

Szint: 1.
Pont: 10

Felszerelés:
Lézerpisztoly (500 kredit)
Protokoll droid (2,500 kredit)
Datapad
Komlink
Holoprojektor
Memória implantátum (2 pont)
Saját üzlet (7 pont)

Kredit: Bevétel 20,000 kredit/hó (15,000 üzlet + 5,000 kaszt)
Bevétel:
Kezdés: 500 kredit
Június-November: 120,000 kredit
Kiadás:
Pisztoly -500 kredit
Protokoll droid -2,500 kredit

Egyenleg: 117,500 kredit

Pontok: 10
Elhasznált: 9
Maradt: 1


A hozzászólást Godlaw / Tao összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 26 Nov. 2018, 21:42-kor.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Munji Empty Re: Munji

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 24 Május 2018, 17:24

Elfogadva, megbeszéltek alapján kövi körben bemeséllek Shayla kalandjába, majd kapod a linket.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Munji 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Munji Empty Re: Munji

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.