Hiro Yirumagato

Go down

Hiro Yirumagato Empty Hiro Yirumagato

Témanyitás by Mickey Thunder Vas. 02 Szept. 2018, 20:49

Hiro Yirumagato 250?cb=20090727042355

Adatok:

Név: Hiro Yirumagato
Egyéb név(i): Kicune
Faj: ember
Nem: férfi
Jellem: nyugodt, tisztességtudó, tanulékony, kitartó
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: 2004, Osaka
Kor: 25
Család: Apa: Kumi Yirumagato, anya: Sanjanami Akamiato, testvérek: Hidetoshi Yirumagato (öcs)
Foglalkozás: profi szumós
Testmagassága: 190 (cm)
Testsúlya: 180 (kg)
Szeme színe: barna
Haja színe: sötétbarna
Bőre színe: halványsárga (ázsiai)
Különleges ismertetőjel: szumós alkat, tradicionális hajviselet
Egészségi állapot/ betegségek: a speciális étkezésnek és a sok stressznek “hála” túlsúly, ebből eredő enyhe keringési és szívritmuszavar, csontkopás a térdében

Életrajza:
Hiro hagyománytisztelő, tehetős japán családba született. A szülei magas rangú hivatalnokok. Kiskorától fogva tanulta a szokásokat, a vallást (náluk ez a sintoizmus volt) és mindent, ami a japán néppel kapcsolatos volt. Szüleit nagyon tisztelte, jó gyerek volt, egyáltalán nem okozott nagy problémákat. A gyerekkora emellett úgy telt, mint a legtöbb japán gyermeknek. Játék, tanulás és a fejlett technológia gyors megismerése. Amit egy átlag felhasználó tudhat, azt ő már tíz évesen tudta, ebben nem volt különleges. Abban volt inkább kiemelkedő, hogy nagyon jó tanuló volt és nagyon sok minden érdekelte a csillagászattól kezdve az irodalmon át a történelemig és nem csak Japán, hanem az egész világ tekintetében. Rengeteget olvasott, rajzfilmeken, meséken kívül sok tudományos, ismeretterjesztő műsort is nézett és az interneten is búvárkodott mindenféle témában. Barátnőnek egy filozófia iránt érdeklődő lányt választott, akivel nagyon jól megértették egymást. Hiro szeretett a társaságában lenni, mély beszélgetésekkel kezdtek és hamarosan megismerték, milyen az, amikor szavak nélkül, csak egymás jelenlétét élvezték.
Öccse felett mindig védőként jelent meg, ha a nagyobb fiúk bántották, ha beszólogattak neki, Hiro ott volt. Nyugodtan, türelmesen lépett fel és a nagydarab gyerekkel nem sokan akartak szembe szállni. Mégis volt, aki megtette és előfordult, hogy megverték. Ezért is és hogy a sport is része legyen az életének, a szülei szumóra íratták be. Megszerette és felfedezte, hogy tehetséges benne. Stabilan tudott állni és ráérzett, hogy boríthatta fel vagy tolhatta el az ellenfeleit. Már az elején tudta, hogy nem lesz könnyű, még tehetséggel sem, de érdekelte a sport és nagyon szorgalmasan edzett.
Az iskolát kitűnő eredménnyel fejezte be és több kisebb versenyt is megnyert, úgyhogy a sportban utazott. Ahogy hivatalosan is felnőtt lett, az elvárások egyre komolyabbak lettek. A diétában is profivá kellett válnia és lassan az egész élete a szumóról szólt. A sporttársaival töltötték a napokat reggeltől estig, szinte katonai kiképzésnek felelt meg. Előre akart lépni, haladni akart, mindent megtett, hogy győztesen kerüljön ki a versenyzők közül. A profik között már nem volt olyan különleges, még az alkatával sem, de jó eredményeket ért el. Edzője a Kicune becenevet adta neki, ami egy bölcs és intelligens, nagy tudású mitológia lény, ezzel utalt arra, amivel Hiro igazán kiemelkedett a többi sportoló közül. A családra kevesebb ideje maradt, a barátokra is, viszont a sok kitartó edzés miatt mára a harmadszintbe került, ami ebben az életkorban nagyon sokat jelent.
Az élete lett a sport, noha tudja, hogy így nem fog túl sok napot megélni, mert a diéta, a sok stressz, hogy szinte sosem pihenhet, mert ha bukik egy versenyt, mindig kezdheti elölről, nem tesz jót az egészségnek. A rendszeres vizsgálatok miatt pontosan tudja, mennyi túlsúllyal rendelkezik, milyen szívproblémái vannak és milyen állapotban van a térde. Hagyomány, hobbi és hivatás is egyben, amit csinál, komolyan is veszi. Mindennapos lett neki a kamera, az újságírók jelenléte, akik természetesen nem csak vele foglalkoznak, hanem az összes felkészülővel, az edzőkkel és azokkal, akik bármilyen szerepben részt vállalnak a rendezvényeken.
Hiro még mindig Osakában él, hű a városhoz, amelyben felnőtt, a szüleihez, az öccséhez is, támogatja és ha teheti, meglátogatja őket, amennyire ez lehetséges az elfoglaltságai mellett. Barátnője több éve kutatni ment, távolról tartják a kapcsolatot. Hiro szabadidejében a családján kívül a barátokra koncentrál és ha nagy ritkán ráér, tudományos műsorokat, könyveket keres. Hiányzik neki az a rengeteg idő, ami régen a rendelkezésére állt, hogy művelődjön, de elfogadja, mert ő választotta ezt az életutat. A hagyományokat is igyekszik ápolni, de mivel a világ minden tájáról származó tudás, szokás érdekli, sokat magáévá tett azok közül. Például nem vallja teljes mértékben a sintoizmust, de az alapjait még mindig elfogadja, a császárt nem tartja minden felett állónak és falja az európai, amerikai, de még az afrikai kultúrát is. A tisztelet nagyon fontos neki, türelmes szokott lenni mindenkivel szemben. Ha ki kell állni magáért vagy másokért, akkor viszont megteszi. A jakuzákhoz vagy a Kézhez még nem volt szerencséje, de már hallott róla, hogy állítólag a sportág legmagasabb rangú vezetői és az élen járó szumósok az ő támogatásukat élvezik.

Képességei: -

Szakértelmei:
- szumótudás: kiváló egyensúlyérzék, stabilitás, állóképesség, nagy fizikai erő, rúgások, lökések ismerete
- japán hagyományok és sintoizmus mélyen szántó ismerete
- alapos természettudományos és történelmi ismeretek
- magasfokú (világ)irodalmi műveltség
- modern hétköznapi technológiák ismerete

Megjegyzések:
Harcművész
- Harcművész az, aki legalább egy harcművészeti ágat/küzdősportot ismer átfogóan, és képes is alkalmazni azt.
- A harcművészek – ha az általuk használt harcművészeti stílus indokolja – nagy valószínűséggel felülkerekednek közelharci összecsapásokban. (Figyelem! A harcművészet nem egyenlő a küzdősporttal, egy tai chi-t gyakorló harcművész tudása korántsem jelent kellő előnyt egy kommandóssal szemben.)
- Egyéb speciális tulajdonságokkal rendelkezhetnek a harcművészek, melyek az adott harcművészeti ágazattól függenek. Így például egy ninjutsu-t gyakorló harcművész kiválóan lopakodhat, míg egy karate mester átütheti a több centi vastag falapot.

Kerekasztal Lovagjai kalandból
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Hiro Yirumagato Empty Re: Hiro Yirumagato

Témanyitás by Thorhalla Szer. 05 Szept. 2018, 07:27

Bocsánat a késlekedésért.

Lancelot-ról, ahogyan a többi lovag ő maga sem keresztény volt, hanem az ősi hit volt a vallása. Ismeri és tudja, hogy hol vannak átjárók Avalonba. Minden szakértelme és tudása megvan, ami korábban Lanclot-nak is megvolt.
Ennek köszönhetően Hiro a jelenkori világ egyik legjobb kardvívójává vált, és a világ legjobb lovagi párbajozójává (lovagi tornás öklelős dolog).
Egészen kicsi gyerekkorától kezdve lovagnak készült, tanult, így remek vívó, szinte minden korabeli fegyvert majdhogynem mesteri szinten forgat. Ismeri a régi korabeli taktikákat, alkalmazni tudja őket, ahogyan a nehézvértes harcmodort is. Kiválóan lovagol páncélban, vagy a nélkül is. Ezeken felül pusztakezes harcot is kiválóan ismeri, boksz szerű harc és ezenfelül bírkózást is a szumón kívül. Beszéli az óangolon felül a kelta és a római/latin nyelvet is.
Még minden fizikai tulajdonsága, mint erő, állóképesség, kitartás, reflexek, gyorsaság és ügyesség emberi maximumra nőtt (olimpiai sportolói szint).
És mivel az egyik legjobbképűbb lovag volt, ami most külsőre nem tükröződik, így a kisugárzása lett olyan, aminek kevés nő tud csak ellenállni. Passzív asztrális kisugárzásos dolog, amit csak akaraterővel lehet kivédeni a hölgyek számára. De már csak a jelenléte is mámorítóan tud hatni, a szavaival pedig egyenesen képes a gyengébb akaratúakat elvarázsolni.

A történet megegyezik a legismertebb történettel, hogy a királynő iránt érzett vágya és a titkos kapcsolatuk lett a végzete Lancelot-nak a múltban. Mivel Lancelot teljesen felébredt, így szegény Hiro is szerelmes Guinevere-be.
Ezt a wikipédiás szószedetet vettem alapul Lancelot történetének.
A jelleme olyan, amilyennek a történetek leírják. Tőled függ, hogy Hiro mennyit is vesz át.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hiro Yirumagato Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.