Lady Zelia (Birodalmi MNJK)

Go down

Lady Zelia (Birodalmi MNJK) Empty Lady Zelia (Birodalmi MNJK)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 10 Okt. 2018, 08:26

Név: Zelia Belua
Egyéb név(i): Lady Zelia
Faj: sith (urdrarr)
Nem:
Jellem: számító, remek intrikázó, ambiciózus, anyáskodó
Születési helye és idő: Ismeretlen, valamikor ME 10.800 körül
Kor: sok, de nagyjából 35-40 lehet, amit leélt
Család: házas
- Ta-Renn (a Császár), férj, él
- - 3 gyermek, 2 fiú, egy lány – ismeretlen
Foglalkozás/kaszt: császárné, uralkodó, sith mester
Testmagassága: 168 cm
Testsúlya: 56 kg
Szeme színe: arany
Haja színe: vöröses-barna
Bőre színe:vörös
Különleges ismertetőjel: -
Egészségi állapot/ betegségek: még gyenge, fáradékony a közel 11.000 éves karbonfagyasztás nyomán

Életrajza:
Nem sokat tudni Zelia-ról, hiszen ennyi idő után szinte minden feledésbe merült róla. Annyit tudni, hogy első generációs sith/urdrarr, azaz az egyik szülője tisztavérű kree – rózsaszín alfajból, innen örökölte vörös színét – a másik szülő pedig egy tisztavérű aiper volt. Már fiatalon kimagaslott a többi vele egykorú közül. Az apja volt a császáron kívüli utolsó kree, aki még életben volt, bár nagyon hamar elvesztette őt, a magát frissen császárnak kikiáltott Ta-Renn figyelmet szentelt a lánynak.
Évekkel később, amikor Zelia felnőtt és már lovaggá, vagy inkább mesterré vált többször is találkozott a császárral, aki az egyik alkalommal a kezét is megkérte. A fiatal nő természetesen igent mondott, bár sokak nem tetszését is megkapta minderről. Úgy vélték, hogy nem méltó arra, hogy a gyors ütemben fejlődő Birodalom császárnéja legyen. szerencsére a Rettegés Mesterei őt pártolták, így nagyon sokáig fellépni sem mertek ellene.
Pár évvel később esett teherbe, ekkor már egy ideje Ziost-on volt az udvartartása. Itt is szülte meg a három gyermekét, amikor a leginkább kiszolgáltatottabb és gyenge volt, az ellenségei rátörtek és ugyan megölni nem tudták, vagy nem akarták, de elrabolták. Az utolsó emlékei a karbonfagyasztóból voltak…

Évezredek teltek és múltak, egy valami volt állandó a Császár. Úgyszintén a Ziost volt a helyszín, Such Traves és Yana Garr egy ősi romot kutattak, a Rakghoul nyakláncot, amikor Such vetélytársa és ők ketten egyrészt megtalálták a nyakláncot a császárné nyakán, másrészt a karbonfagysztott testét.
Kiolvasztása után hónapokig lábadozott és csak fél évvel később hozták nyilvánosságra azt, hogy visszatért. Ezek után fogadta Such-t tanítványául és mivel nem tudta, hogy a férje minden adatot megsemmisített a gyermekeikről, így nyomozni kezdett utánuk.
Such-ot és Grei-t kiküldte a Jabiim-ra, hogy korábbi szövetségeseit, a Rettegés Mestereit keressék meg és hozzák haza őket, hátha ők tudnak valamit a gyermekeiről.

Képességei/Szakértelmei:
Ismeretlenek, annyi bizonyos, hogy roppant erős Erőhasználó volt korábban és mostanság szépen gyűjti vissza a régi erejét.

Külső:
Lady Zelia (Birodalmi MNJK) CBk563o

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lady Zelia (Birodalmi MNJK) 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.