Kettes (Birodalmi MNJK)

Go down

Kettes (Birodalmi MNJK) Empty Kettes (Birodalmi MNJK)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 10 Okt. 2018, 08:27

Név: Kettes
Egyéb név(i): -
Faj: ismeretlen (feltehetőleg ember)
Nem:
Jellem: katonás, rendszertő, lojális
Születési helye és idő: ismeretlen
Kor: ismeretlen
Család: egyedülálló
- Egyes – ikertestvér, él
Foglalkozás/kaszt: őrnagy a Szellemhadtest nevű különleges elitalakulatnál
Testmagassága: 178 cm
Testsúlya: 68 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: fekete
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: -
Egészségi állapot/ betegségek: teljesen egészséges

Életrajza:
Egyes és Kettes múltjáról semmit sem lehet tudni, minden a lehető legmagasabban – a három Sötét Tanácstag által – van titkosítva róluk. A külsejük alapján úgy lehet tippelni, hogy a harmincas éveik elején járhatnak.
Valószínűleg fiatal korukban kerültek be a szupertitkos Szellemhadtest projectbe. A projectről is alig tudni valamit, de annyi bizonyos, hogy a hadsereg és hadi szférák is akartak maguknak egy elitalakulatot, mint a hírszerzés Halálosztagosai, vagy épp a Rejtélyek szféra orvgyilkosai. Ennek az eredménye lett a Szellemhadtest.
Mint a nevük is utal rá, mindig láthatatlanul ténykednek, ha tehetik, hivatalosan nem léteznek, néhány beavatotton kívül senki sem tud a létezésükről. A legmodernebb felszereléseket használják és valószínűleg hasonló képzésben van részük, mint a Halálosztagosoknak.
Valószínűleg fiatalon került be ikertestvérével a projectbe, ahol genetikailag is átalakították őket, ahogyan implantokat is kaptak. A háború során több tucat bevetésen voltak, ahogyan utána is.
Egyes és Kettes éppen inspekciót tartott Ord Mantellen, amikor a rakata gépezet beindult, az elsők között voltak, akik legyűrték megszállást/elmeirányítást és segítettek Zerae-nek és Tormennek is kitörni onnan. Később a nő oldalán harcoltak és vették vissza a bázist, felszabadítva mindenkinek. Amint a bázis felszabadult őket titokban hívták vissza a Birodalomba és eltűntek mielőtt kérdéseket tehettek volna fel nekik.

Képességek/szakértelmek:
Mind a ketten több implanttal is rendelkeznek, a legjobb kiképzést kapták mindenre, ami a birodalmon belül van. Valószínűleg genetikai módosítást is kaptak mind a ketten.
Egy-egy speciális csak a Szellemhadtest tagjainak kifejlesztett testbe ültetett álcázóval is rendelkeznek, amivel bármikor láthatatlanná tudnak válni.
Speciális fegyvereket és páncélokat használnak.
Fontos megjegyezni, hogyha akarnának se tudnának beszélni a Szellemhadtestről, mert blokkolva van az elméjükben.

Képek:
Kettes (Birodalmi MNJK) ZW2SLdp
Kettes (Birodalmi MNJK) 66088

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kettes (Birodalmi MNJK) 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.