Végítélet

Go down

Végítélet Empty Végítélet

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 20 Jan. 2019, 00:01

Név: Végítélet
Egyéb név(i): Nephri, Apokalipszis (régen)
Faj: mutáns-örökkévaló
Nem:
Jellem: nézőpont kérdése, ugyanazt vallja, mint Apokalipszis, hogy csak az erős maradhat életben
Születési helye és idő: Ókori Egyiptom, nagyjából 5.000 éve
Kor: Ismeretlen, nagyjából 5000 év körül
Család:
- Apokalipszis – férj, él
- Ozymandias – báty, él
- Amenhotep – apa, ismereten
- Számtalan leszármazott az 5.000 év során
Foglalkozás/kaszt: Apokalipszis királynője
Testmagassága: 190 cm általában (változó)
Testsúlya: 85 kg (változó)
Szeme színe: arany (változó)
Haja színe: vörös (változó)
Bőre színe: szürke
Különleges ismertetőjel: külső
Egészségi állapot/ betegségek: teljesen egészséges

Előtörténet:
Amenhotep fáraó lányaként született, az apját elűzte, vagy megölte az ókori Egyiptomba érkező Kang, ő pedig szolgasorba került. Itt ismerte meg En Sabah Nur-t, aki később belé is szeretett. Az eredeti történelem szerint Apokalipszisnek le kellett volna győznie Kangot, de ebben az idősíkban nem ez történt.
A végzetes napon a jövőből érkező idegenek szembeszálltak Kanggal, vagyis hagyták, hogy a később Apokalipszissé váló En Sabah Nur tegye mindezt. Kang sikeresen életveszélyesen megsebesítette a fiatal mutánst, a jövőből érkezettek csapata pedig követte Kang-ot a jövőbe és nem segítettek a haldoklón.
Nephri már ekkor kiváló telepata volt és úgy kiszedte a jövőből jöttek fejéből, hogy minek kell történnie, hogy nem vették észre. Apokalipszis kezei között halt meg és a fiatal nő úgy döntött, hogy átveszi a helyét a történelem lapjain és megtalálja a módját, hogy a férfi egyszer újra az élők közt legyen. Visszament a Hajóhoz, ahol Apokalipszis testét sztázisba tette, saját maga pedig úgymond a Hajó szolgája lett, a gép átalakította és ezzel ő lett az, akinek a férfinak lennie kellett volna.

A következő évezredek azzal teltek, hogy ő maga játszotta el Apokalipszist, telepatikus és empatikus ereje omega szintűvé vált és ezáltal könnyedén hitethette el bárkivel, hogy ő az a személy, akinek a jövőből jött idegenek emlékei alapján lennie kellett volna. Ebben nagy segítségére volt a bátyja is, aki mindvégig mellette maradt és tanította, segítette. Így Apokalipszis ott volt végig a történelem során, csak épp más valaki játszotta el. Tudta nagyjából, hogy kik a legfontosabb személyek, akiknek bizonyosan meg kell születnie, így ott a férfi DNS-t használta arra, hogy azok az utódok megszülessenek. Ezen kívül saját magának is több utóda, vérvonala született.
Itt az élettörténete megegyezik teljes mértékben Apokalipszisével.

Különös figyelmet fordított arra, hogy a Slade vérvonalat irányítsa, egyengesse, ő volt az, aki Nathaniel Essex-et Mr. Sinisterré formálta az évek során. Ahogyan a jelenbe értünk Nephri a 2000-es évek elején végül sikeresen feltámasztotta Apokalipszist, ekkor vette fel a Végítélet nevet és háttérbe húzódott, hogy onnan segítse a férfit a tapasztalatával. Később, amikor Apokalipszis Wakandában alul maradt Thor-ral szemben, akkor láthatóan ugyan Slade vette át az Akkaba klán vezetését, de a háttérben Végítélet állt.
Ugyanez volt igaz, amikor Apokalipszis gyermekként feltámadt a Niffleheim-i dolgok után. ezek után csak látszat volt, hogy Judas és Sinister elmenekültek és Apokalipszis ellen fordultak, továbbra is Végítéleté volt a hűségük, csak az esetleges belső ellenségek megtévesztése miatt történt meg az „egyházszakadás”.
Végül 2018 vége felé elérkezett az a jelen, ami befolyásolta a múltat és létrehozta őt. A változások most már nem maradhattak titokban, így itt volt az ideje, hogy az alig fél tucat személyen kívül – Ozymandias, Apokalipszis, Judas és Sinister – mindenki megtudja, hogy az Akkaba klánnak és Apokalipszisnek van királynője is, akinek természetesen saját lovasai is vannak, az elmúlt ötezer év legjobbjaiból.

Képességek:
Ugyanaz, mint Apokalipszisnek, ezeken felül omega szintű telepata és empata.
Több más nem ismert egyelőre.

Külső:
Végítélet Rw3roUJ

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Végítélet AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.