Faj: Szimbionták

Go down

Faj: Szimbionták Empty Faj: Szimbionták

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 21 Feb. 2011, 14:50

Mielött a leírásba kezdenék megkell mondanom az adminiben egy ideje már gondolkodunk ezzen a tényen, mert nagyon sok szimbionta és démoni szimbionta jelent meg már az oldalon. Zack, Dorten, Ivan, Kyo mind mondhatni egy fajta szimbiontát hordoznak, de mi is egy szimbionta végülis? Hogyan juthat hozzá egy játékos? mi az eredete eme teremtményeknek? Most, hogy őnálló fajjá nőtték ki magukat ideje, hogy mindent elmondjunk róluk.

A szimbionták

Két fajtáját különböztetjük meg az oldalon: a mágikus és a tudományost. Na most a tudományost mint neve is súgja a tudósok kreálták a legtöbbször a Shield terméke volt ez a fajta torzszülemény. Mig a mágikusok áltlában varázslat hatására térkepun keresztül juttnak a földre. Persze ez azonnal kérdéseket vett fel: Honnan volt a kormánynak a prototípushoz a minta és honnan teleportálódnak pontosan ezek a lények? Jogos és fogós kérdések.
Történetük:
Szóval a szimbionták élősködő faj voltak majd vagy ezer évvel ez előtt a galaxis eme parazitái rájöttek, hogy képesek együtt is élni a célpont fajokkal így mondhatni lassan kivégezni őket vagy egyáltalán nem ártani nekik. A faj oly hosszú ideje él más civilizációkon, hogy valójábban saját kúlturájuk vagy emlékük már nincs is. Egy esettben egy ilyen kis rémség zuhant amerikába pontosabban Roswell Cityben landolt egy szikláűba zárva egy példány, amin a kormány kísérletezett majd azt klónozva hozták létre a tudmonyáso fajt. Mig a varázslók hívó szavukkal idéázni képeseke ezeket a förmedvényeket legyenek azok bárhol az univerzumban.
Képességeik:
Mire is képesek ezek a lényekg a valóságban? Először is van saját személyiségük, de az, hogy mennyire látszik ez meg rajtuk ez változó. Van olyan, amelyik lelkileg egyesül a gazdatesttel és segíti némán szolgálva, van amely bizonyos okokból nem tud felszólalni és olyan is amelyik egyszerűen csak ártani akar még saját társának is. Fizikai képességeik közé tartozik az alakváltás és a képesség imitálás. Tökéletes alakváltók így bár a méretüket maximum valamennyivel tudják növeni, de amúgy bármilyen szint és formát tudnak másolni. A testük folyékonytól az acélig terjed így ha a gazda test tud neki parancsolni akár karmokat, siklószárnyakat, ostorszerű vékony csápokat nőveszthet. (de ehez hosszú kapcsolat szükséges) Mint feljebb is írtam megjegyzik és másolják a képességeket, amiket már használt egy hordozójuk. (mint ahogy amikor Pókember hordta utána Venom is rendelkezet ugyanazon erőkkel) Minnél több volt az elöző hordozó annál több képességről beszélhetünk. (természetesen ezeket ki kell játszani és egy staffnak bele kell egyeznie) Utolsó érdekeség a képesség fokozás és regeneráció. Miután a lénynek is fontos, hogy a hordozó sokkáig éljen így képes gyógyítani a testet és fokozni a képességeket vagy a fizikai addotságokat. (ez a mágiától mutálódotakra nem mindig igaz)
Gyengék:
A lények érzékenyek a tűzre és egy bizonyos hang frekvenciára. Nagy adagban ezek képesek elpusztítani őt sőt azt is, akivel túlságosan össze van már olvadva. (ez a mágiától mutálódotakra nem mindig igaz.) Gazdatest nélkül bizonyos időn belüle (pár nap) elpusztulnak vagy csak fagyasztott állapotban élnek meg.
JK és NJK:
Mint njk egy ilyen karakter 5 pontba kerül és a staff szigorúan felügyeli mind a kijátszását mind a leírását.
Mint jk már komolyabb kérdés hisz a karakter már első pillanatában gyengülni és haldokolni kezd ameddig nem szerez egy gazdatestet. (a másik játékosnak bele kell egyeznie az egyesülésbe!)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Faj: Szimbionták Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.