Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala)

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Empty Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala)

Témanyitás by Mich Csüt. 17 Nov. 2011, 23:14

Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) B_zis_www.kepfeltoltes.hu_

A helyszín egy Kína melletti ideiglenesen felépített katonai központ/bázis, délután 2 óra. Amerika és Európa nagy haderővel vonult ki ide, rengeteg katona és tudományos szakember dolgozik a problémán. Amikor megérkeztek, egyenként a főépületbe kísérnek titeket, a fogadó katonák. Ott egy nagy tanácsterembe vezetnek. Egy kör alakú asztalhoz ültetnek le, majd szép lassan megtelik az összes szék. Kilencen vagytok jelen az asztal körül. Ti hárman, az amerikai szuperkatona részleg tábornoka James Lake, a vámpír alakulat vezetője Gert Hilberd, az európai hadsereg tábornoka Léonard Sandrine, két kínai nagykövet (amerikai és európai), valamint egy érdekes kinézetű kínai férfi Tsakuro Yue Se Fu.
- James Lake vagyok az amerikai Szuperkatona hadsereg tábornoka - mondta James, miközben felállt a székéről. - Az elmúlt pár napban, sokat tanácskoztunk a jelenlévő vezetőkkel, megoldást keresve a fennálló problémára. Eddig képtelenek voltunk bejutni Kína területére, minden próbálkozásunk kudarcba fulladt. Ezért döntöttünk úgy, hogy egy kis létszámú, de annál ütőképesebb csapatot küldünk be a területre. A feladat, kideríteni mi folyik Kína területén, minél több információt gyűjteni a benti dolgokról, és ha van rá mód akkor megszüntetni ennek a problémának az okát. - fejezte be, és vissza leült a székébe.
- Léonard Sandrine vagyok az európai hadsereg tábornoka - ezzel most ő áll föl a székéből. - A terv a következő: a csapat tagjaira egy új katonai fejlesztés segítségével, egy háti repülő szerkezetet csatolunk, amivel be tudnak majd lavírozni a fekete oszlopok között. A küldetés végeztével ezzel fogják elhagyni is a helyszínt. Mindenkinek biztosítunk egy védőruhát, ami kisebb kaliberű golyókat fel tud fogni. - ezzel leül.
- Gert Hilberd. Gondolom mindenki tudja. - mondja hátradőlve a széken a VA vezetője. - Öt fős csoport fog bemenni, Tyson Chandler szuperkatona, Borzalmino és Darren Dewrey vámpír. A helyi erőket Tsakuro fogja képviselni, nem árt, ha van egy személy aki otthonosan mozog azon a területen. Az ötödik tag még kérdéses, de 100%, hogy lesz valaki még aki a csapat tagja lesz. Az indulás pontban holnap délután 4 órakor. Addig megmutatják maguknak a háti rakétákat, és a működésüket is. Az egyik katona megmutatja maguknak az ideiglenes szállásukat, mindenkinek külön szobával. Kérdés, óhaj-sóhaj? - ezzel befejezi mondandóját.
/kérdések után, (ha van) szabadjáték van indulásig/


Tsakuro
Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) 1862318-sc3_kilik_01


A hozzászólást Mich összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 19 Nov. 2011, 15:33-kor.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Rspic__1__www.kepfeltoltes.hu_Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Rspic_www.kepfeltoltes.hu_
Mich
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 38

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Empty Re: Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala)

Témanyitás by Hazátlan Pént. 18 Nov. 2011, 15:09

A rövid eligazítást követően nincs különösebb kérdésem. A csapat felépítésén gondolkodok el egy rövid ideig, és hamar megállapítom, hogy nem tetszik. Nem igazán bízok a két vámpírban, de muszáj lesz összedolgozni velük, ha sikert szeretnénk elérni. Szemügyre veszem a 3 másik egyént, kicsit sem rejtegetve tekintetemet, majd miután megmutatják az eszközt, amivel behatolunk a veszélyeztetett terepre, erőteljes hangon szólalok meg.

-Uram! Nincs uram!

Mondom a megszokott katonai stílusban, majd egyenesen a pihenőhely felé veszem az irányt. Nem igazán akarok vámpírokkal bájcsevejbe kerülni, és a Kínát képviselő harcossal sem. Az ötödik tag érdekelne, viszont nem áll szándékomban a feletteseimet faggatni, így jobbnak látom, ha lepihenek. Valószínűleg nehéz feladat előtt állunk, és kipihentnek kell lenni ahhoz, hogy ne csak testileg, de lelkileg is az akcióra tudjunk koncentrálni. Csak remélni tudom, hogy a többiek is követik a példámat, mert nem akarok egy fáradt, és kómás csapat tagja lenni.

_________________
Karakterek: Tyson Chandler - Hazátlan; Tyson Chandler - Alternatíva;
George Strong - Gabriel; Charles O'neil; Fu-Hang Katemi - Árny

Hazátlan Felszerelés/fegyverek:
Telepata blokkoló sisak, Speciális golyóálló mellény, Éjjellátó, Katonai kés, Sokkoló, CZ-100 lőfegyver, s&w .500 magnum, PDW, Shotgun, 2x SMG, Sniper, 3xEMP gránát, 9xRepeszgránát, 1xFoszfor gránát, 3x Hang gránát, 3xTaposóakna
Eszközök:
Jeladót, radart, adóvevőt, telefont zavaró PDA, Mobiltelefon, iránytű, svájci bicska
Egyéb:
5db csokoládé, ragtapasz, fertőtlenítő, sebkötöző, gyújtó
Hazátlan
Hazátlan
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 168
Hozzászólások régi : 1005
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Patriot
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Empty Re: Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala)

Témanyitás by Sam Pént. 18 Nov. 2011, 21:50

Hosszú út után egy katonai bázisra értem, nem számítottam ekkora táborra, de ez is az esemény fontosságáról és veszélyéről árulkodik. Érkezés után rögtön az eligazításra vittek, majd az asztalhoz leülve észreveszem a vámpír vezetőt, néhányszor már találkoztam vele, és a kinevezésemen is jelen volt, végül is ő az egyik felettesem. Fejbólintással üdvözlöm, hisz többre itt nincs lehetőség. A helyzet felvázolása után kérdésem nem lévén távozok a teremből. Egy ifjú katona a szállásomhoz vezet, amit gyorsan be is veszek. Nem igazán tetszik az ötlet, hogy egy szuper katonát és egy kínait is a csapatban tudhatok, de nemigen van választásom, a vámpírvezetőség iderendelt, így a feladatot végre kell hajtanom… Tehát küldetés erejéig kénytelen-kelletlen magamban kell tartanom az irántuk táplált ellenszenvet. A gondolatmenetet követően álomba merülök, holnap nehéz nap vár rám, és nincs túl sok kedvem fáradtság miatt ottmaradni a fronton…

//Szeretném megkérdezni, hogy milyen felszerelés van a karakteremnél, mivel az nálam elmaradt.//

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Vampirewwwkepfeltoltesh
Sam
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 29

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Empty Re: Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala)

Témanyitás by Borzalmino Pént. 18 Nov. 2011, 22:39

Mióta beköszöntött alig volt esélyem arra, hogy a képiségemet tökéletesen kihasználhassam. Bár egyike vagyok a rengetek újoncnak de kevés olyan harc megszállott mint én. Gyakran előfordult, hogy fényes nappal küzdöttem meg kisebb embercsoportokkal akik törvényszegést készültek elkövetni. Nem voltak többen soha fél tucatnál. Sajnos egyszer se tudtak halálosan megsebezni. Éppen egy ilyen szórakozás közben találtak rám a vámpír alakulat követei. Azt mondták azonnal velük kell mennem. Az arcukon láttam egy kis ellenszenvet irántam. Ez azért lehetett mert az egyik gyakori vámpírfegyvert a körmömet én nem tudtam használni. Erre fittyet hányva szerettem volna folytatni a rossz fiúk kezelgetését. Sajnos a tanács hívását azonnal késlekedés nélkül kell teljesíteni mert nem tűrik az ellenkezést. Ezért pár perc alatt kitekertem a 3 olasz drogárus nyakát. Miután végeztem autóba ültünk és amilyen gyorsan csak lehetett a repülőtérre mentünk onnan azonnal elhagyhattuk a pizza országát. Délután két óra felé járhatott az idő mikor megérkeztünk a célhoz. Azonnal a tárgyalóba kísértek ahol nem voltam egyedül bár csak keveseket ismertem. Gert Hilbert a vámpír alakulat vezérét csak hírből ismertem és Darren Drewrey. Vele pár éve összerúgtam a port mert ki akartam deríteni melyikünk a jobb harcos. Sajnos mint kiderült ő volt az de azóta már fellőttem és alig vártam a visszavágót. Ott elmesélték, hogy a Kínaiaknál zűr van és nekünk kellene megoldanunk. Vagyis nekem Darrenek egy turbó katonának meg még pár embernek. Miután az eligazításnak vége lett elvezettek minket a felszerelésünkhöz. Egy háti rakétát húztak ránk és megpróbálták elmagyarázni hogyan működik. Első próbálkozásra túl nagy gázt adtam neki és faltörő kosként szálltam bele a bejárati ajtóba. Én megúsztam de a szegény ajtó sajnos menthetetlen lett. Ezek után már szépen hallattam mikor nem figyeltem oda és berepültem egy magas fa lombjai közé. Négy méterről zuhantam le és közben nem egy ág tört szét rajtam. Mikor földet értem sajgó végtagokkal azonnal letéptem magamról a rakétát és amilyen erősen csak tudtam elhajítottam. Pár ember mondta hogy inkább pihenjek kicsit mert már késő délután fele jártunk. Jobban szerettem volna még mozogni egy kicsit hisz a sérüléseim elég gyorsan gyógyultak de igazat kellet adnom nekik. Ha a testem bírja is az elmémnek szüksége van pihenésre. Ezért elmentem aludni egyet és reménykedve, hogy másnap életem kihívásán vehetek részt.
Borzalmino
Borzalmino
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 139
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 21.

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Empty Re: Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala)

Témanyitás by Mich Szomb. 19 Nov. 2011, 15:31

Miután vége az eligazításnak, mindenki elindul a dolgára. Tsakuro odamegy hozzátok még mielőtt szétválnátok.
- Tsakuro Yue Se Fu vagyok. - mutatkozik be és kezet nyújt mindenkinek. - Remélem nem lesz gond az együttműködéssel, de ezt ti is jól tudjátok, hogy a helyzet súlyosabb annál mintsem személyes ellentétek miatt valljunk kudarcot. - mondja mindezt határozottan és minden érzelemtől mentesen. Jó katona benyomását kelti, aki képes félretenni minden érzelmét, és kizárólag ésszerűen gondolkozni, ha a helyzet úgy kívánja.
A gyakorlaton a háti repülővel Tsakuro is jelen van, szinte úgy manőverezik vele mintegy profi, hihetetlen mutatványokat hajt végre vele. Borzalmíno szerencsétlenkedése, sok katonának mosolyt csal az arcára aki éppen arra jár és látja, de hangosan nevetni senki nem mer, mert tudják elég nagy a hatalma és senki nem szeretne vele összetűzni.
A táborban állomásoznak Szuperkatonák, és a Vámpír Alakulat vámpírjai is az egyszerű emberkatonák mellett. A bázis közepén egy ideiglenesen felépített kutatólaboratórium van, itt elemzik a különös oszlopok anyagát, és a talajon terjengő fekete masszát.
Amint haladtok a pihenőhelyre, ti is szemtanúi lehettek, amint a furcsa oszlopokból álló kör Kína körül egyre növekszik. Hangos robajjal nőnek ki újabb és újabb oszlopok a földből, és ahogy terjeszkedik úgy nő az áthatolhatatlan felhő is vele együtt. Elég nyomasztó látvány, mindamellett monumentális és hihetetlen, ameddig csak a szem ellát ez látvány fogadja a nézelődő szemeket.

A látkép a távolban:
Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Ghhjkgj_www.kepfeltoltes.hu_


/Továbbra is szabadjáték, következő körben indulás!
Sam van nálad két 9mm-es beretta, annyi lőszerrel amennyire szükséged van. Ezenkívül megkapod ugye a golyóálló ruhát, és golyóálló plexiből készült fiolákban, elegendő vért kapsz az útra./

Update: Közben, hogy most már láttam pár megalkotott karaktert kissé módosítom a rendszert. A vámpírok, és a szimbionták alapból 1-es gyógyulással indulnak, a szuperkatonák pedig 1-es ellenállással. Tehát ezek a tulajdonságok mindenkinél nőnek egyel. Így fogom venni a képességeket a kalandban.


A hozzászólást Mich összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 19 Nov. 2011, 19:20-kor.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Rspic__1__www.kepfeltoltes.hu_Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Rspic_www.kepfeltoltes.hu_
Mich
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 38

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Empty Re: Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala)

Témanyitás by Sam Szomb. 19 Nov. 2011, 18:50

Akármennyire is akartam aludni, az izgalom és a Kína felől érkező hangos zúgás párosa megtette a hatását, amint elszenderedtem azon nyomban fel is ébredtem. Végül arra a döntésre jutottam, hogy körbenézek. A terepszemle közben összefutottam a Vámpír Alakulat több tagjára, köztük nem kevés ismerős arcot is felfedeztem, néhány volt osztagtárs, de nagy többségük magasabb rangon álló tiszt. Rövid velük való társalgás után tovább haladtam, végül odaértem a gyakorló terepre, eszembe jutott az az újfajta háti repülő szerkezet. Az előző gyakorlaton még nem ment tökéletesen a kezelése, így előhozattam az egyik katonával és gyakoroltam. Rövid időn belül sokat fejlődött az irányítási készségem. Minél jobban akartam csinálni, hogy a holnapi bevetésen minden simán menjen. Néhány óra kimerítő repkedés és körülbelül két tucat manőver hibátlanul való betanulása után úgy éreztem, hogy talán most már nem lesz gond. Ezután benéztem a központi épületbe, hogy megtudjam mi is ez a valami… Miután a tudósoktól megtudtam a kért információt visszatértem a szállásomra, és próbáltam pihenni…

//Borzalmino, ha eszedbe jut valami a karaktereink között fennálló kapcsolat, az nem baj, de mielőtt leírod értesíts róla engem is. Elég zavaró ahogy azt olvasom, hogy a karakterem valamikor a múltban elpáholta a tiéd, és én erről nem is tudtam. xD//

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Vampirewwwkepfeltoltesh
Sam
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 29

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Empty Re: Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala)

Témanyitás by Borzalmino Hétf. 21 Nov. 2011, 22:46

Álmomban már a elkezdtük a küldetést. Azonban épphogy csak fölszálltunk azokkal a repülő micsodákkal én azonnal beleszálltam olyan massza szerű falba. A testemet teljesen befonta az a gusztustalan massza csak a fejem látszott ki. Azonban jobban jártam volna ha az is elsüjed. Ugyanis alig hogy földetértek a többieket azonnal megtámadta három szimbionta. Minden erőmmel próbáltam kiszabadulni, hogy csatlakozzak a harchoz de nem tudtam. Nem birtam elviselni, hogy a társaim nélkülem hacorlnak. És azt se, hogy egy remek összecsapásbol kimaradjak.
Erre rögtön fölébredtem. Még mindig fáradt voltam de ahoz elég pihent, hogy újra megprobáljam annak a vacaknak az irányítását megtanulni. Mert semmi kedvem nem volt még egyszer átélni ezt a szörnyűséget. A gyakorló terepen rajtam kivül más is jelen volt. Megvoltam gyözödve, hogy egy madár se tudott volna olyan kunsztokat csinálni mint ő. Én annak is örültem, hogy nem zuhantam egyből le. De vele elentétbe ha le is zuhantam én utána elsétálhttam a helyszínről nem úgy mint ő. Miútán kibámultam magam eleztem gyakorolni a repdesést és nem kevés örömömre kicsit jobban ment. Igaz, hogy baromi lassan hallattam előre de legalább nem estem le. Ha a az istenek azt akarták volna, hogy repüljek szárnyakat adtak volna.

/Sam én ezt onan vettem, hogy irtad szereted kiprobálni az embereid mire is képesek én meg olyan harcias tipus vagyok. Ezért valoszinű ha a VA-nál egy fönök postot töltesz be öszefutunk én pedig száz hogy laposra akartalak verni. Nem fontos ha nem emlékszel rá ez olyan mint baladai homály egy régi emlék amire nem emlékszel./
Borzalmino
Borzalmino
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 139
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 21.

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Empty Re: Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala)

Témanyitás by Hazátlan Kedd 22 Nov. 2011, 11:13

A gyakorló pályán töltött idő nem volt túl sok, mivel szerencsémre és mindenki máséra is volt affinitásom a katonai fejlesztések teszteléséhez, bár tény közel sem megy olyan jól a használatuk, mint a kínainak. Sajnos a neve nem maradt meg bennem, még a bemutatkozása ellenére sem, de nem is igazán érdekel. Nem barátkozni vagyunk itt és a nevek csak felesleges tényezők. Sorszám szerint könnyebb lenne mindenkit azonosítani. A két vámpírral eddig és ezután sem szándékozom túlságosan is foglalkozni, inkább a felszerelkezésre fordítom az időt és a felkészülésre. Ha valami, az biztos, hogy nem könnyű út áll előttünk. Tekintetem egy pillanat erejéig a távolba vész és a monumentális pillanat rabságába kerülök, amit megfékezni próbálunk. A repülő eszközzel hátamon már nem igen van mire szükségem, mert hogy felkészültem a bevetésre. Mindössze a parancsra várok, hogy indulhassunk.

_________________
Karakterek: Tyson Chandler - Hazátlan; Tyson Chandler - Alternatíva;
George Strong - Gabriel; Charles O'neil; Fu-Hang Katemi - Árny

Hazátlan Felszerelés/fegyverek:
Telepata blokkoló sisak, Speciális golyóálló mellény, Éjjellátó, Katonai kés, Sokkoló, CZ-100 lőfegyver, s&w .500 magnum, PDW, Shotgun, 2x SMG, Sniper, 3xEMP gránát, 9xRepeszgránát, 1xFoszfor gránát, 3x Hang gránát, 3xTaposóakna
Eszközök:
Jeladót, radart, adóvevőt, telefont zavaró PDA, Mobiltelefon, iránytű, svájci bicska
Egyéb:
5db csokoládé, ragtapasz, fertőtlenítő, sebkötöző, gyújtó
Hazátlan
Hazátlan
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 168
Hozzászólások régi : 1005
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Patriot
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Empty Re: Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala)

Témanyitás by Mich Szer. 23 Nov. 2011, 13:24

Résztvevők: Tyson Chandler (JK), Borzalmino (JK), Darren Dewrey (JK), Tsakuro (NJK), James Lake (NJK).

Az éjszaka eseménytelenül telik el, a két vámpír persze ilyenkor aktivizálódott kicsit. Borzalmino gyakorolni ment, aminek hála már jobban ment a repülés. Darren is gyakorolt kicsit, és régi ismerősökkel diskurált egy kicsit. A laborból megtudta, hogy a folyadék ami a földön terjed, hasonló szerkezetű mint egy szimbionta, de többet nem tudtak még eddig megállapítani. Az oszlopok pedig olyan anyagból vannak, amiből még csak mintát sem tudtak venni, ellenállt minden próbálkozásnak. A felhő anyagában is szimbiontákra utaló jeleket fedeztek fel.
Másnap még tartanak egy kis gyakorlást a repülő szerkezettel, mostanra már mindenkinek stabilan ment, kinek jobban kinek rosszabbul, de nagyjából mindenki stabilan tudott manőverezni elfogadható tempóban. A kínai már nem gyakorolt, ő első próbálkozásra úgy ment vala mintha a hátán ezzel született volna. Biztosan nem gyakorolhatott vele többet mint ti, mert valószínűleg, nemrég húzhatták elő a NASA fejlesztési osztályáról ezeket a prototípusokat.
A feszültség tapintható mindenkin, amikor 15:30-kor előáll a harckocsi amivel az oszlopok közvetlen közelébe fognak szállítani. Mindenki bepakolja a holmiját, és bekerül 5 háti repülő szerkezet is. Ekkor feltűnik James Lake a Szuperkatona egység vezetője, teljes menetfelszerelésben fegyverrel a kezében.
- Igen én - szólal meg kis mosollyal a száján - Szeretném ha innentől fogva mindenki úgy kezelne, mint a csapat egyik tagját. Sem feljebb, sem lejjeb nem állok mint ti mostantól. - mondja, majd ő is bepakolja minden holmiját.
Az út elég rázós a harckocsi belsejében, majd negyed óra múlva meg érkeztek az oszlopok lábához. Amint kiszálltok mindenkinek eláll a szava a látványtól. Az oszlopok hatalmasak innen testközelből, felhőkarcoló méretűek, átmérőjük némelyiknek több mint száz méter. A sűrű felhő, ami kavarog felettük szinte szüntelen mennydörgéssel jelzi, hogy nem kívánatos személyek vagytok errefelé. Az oszlopok közül érezhetően erős szél fúj kifelé, és a felhő morajlása miatt, szinte csak ordítva tudtok kommunikálni egymással.
- A felhő valószínűleg teljesen leárnyékolja majd a napot, így minden vámpírképességeteknek a birtokában lesztek majd - ordítja Tsakuro a két vámpírnak - Én indulok előre, mivel én tudom legjobban kezelni ezt a masinát. - megvárja míg mindenki felszerelkezik, majd elindul az oszlopok közé.
Amint megpillantjátok hátulról, látjátok hogy a szimbiontája egyesülve van a szerkezettel, ezért tudja profi szinten irányítani. Mindenki egyesével elindul Tsakuro után viszonylag közel egymáshoz, hogy tudjanak segíteni a másikon ha elvesztené az irányítást a szerkezeten.
- Én leszek az utolsó - ordít James a többieknek, majd elindul utoljára.

Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Gfjzu_www.kepfeltoltes.hu_

Bent azonnal elnémulnak a rádiók, és a vámpírok minden képességeket birtokolják, mivel a napfény nem szűrődik be ide. (mindenki repülő szerkezetén van reflektor amivel világítani tud).
Nagyon nehéz irányítani ebben az erős szélben a szerkezetet, Borzalminot többször is másfelé sodorja a szél, ezért a többieknek kell visszasegíteni őt a helyes irányba. Már egy ideje haladtok befelé, valószínűleg már több kilométert haladtatok, amikor a szél csendesedni kezd, majd teljesen eláll. Megszűnik a szél süvítő hangja, ahogy a felhőből a mennydörgés is. Ezáltal hallhatóvá válik a talajon hömpölygő fekete massza hangja. Fortyog, szürcsög, cuppog és mindenféle undorító hangokat ad ki. A köd egyre lentebb és lentebb ereszkedik, a hőmérséklet ugrásszerűen megnő. A felfő és a talaj között már csak alig 10 méter van, ennyi a mozgástér felfelé, és az oszlopok is egyre sűrűsödnek ahogy haladtok befelé. Viszonylag gyorsan haladtok az oszlopok között, Tsakuro remekül felfedezi a lehető legjobb útvonalakat. A szél már nem zavaró, a hőséget pedig mindenki elég jól tűri a csapatban.

Már körülbelül a félúton járhattok amikor egy hangos robaj hallatszik a föld mélyéről. Aztán hirtelen egy hatalmas oszlop emelkedik a magasba iszonyatos sebességgel. Az oszlop eltalálja Borzalmino repülő szerkezetét, és besodorja a felhőbe.
A felhő olyan sűrű hogy szinte mozdulni is alig bírsz, a repülő szerkezeted az ütés hatására használhatatlanná válik, de nem esel ki a felhőből, hanem az körülölel és nem enged szabadulni. Ahogy körülfon a felhő iszonyatos fájdalmakat élsz át, mintha beledobtak volna egy savval teli kádba. Kiabálsz ordítasz, de a felhő elnyomja a hangod és nem tudsz szabadulni belőle. A sebeket amit ejt a felhő folyamatosan gyógyítod, de érzed te is, hogy nem sokáig fogod kibírni itt.
- Gyorsan! - ordít fel James - Valaki menjen és rántsa ki a felhőből, mielőtt meghal.
Tsakuro kissé előrébb jár, és láthatóan James nem fog belemenni a felhőbe, így rátok marad Borzalmino kimentése.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Rspic__1__www.kepfeltoltes.hu_Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Rspic_www.kepfeltoltes.hu_
Mich
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 38

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Empty Re: Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala)

Témanyitás by Sam Szer. 23 Nov. 2011, 23:00

Másnap reggel jó formában ébredek, igaz kissé furcsa, hogy nem a sötét éj, hanem a nappal köszönt. De ez nem okoz gondot, eléggé gyorsan megszokom. Ahogy egyre közeledik a bevetés időpontja úgy nő az izgalom és a kíváncsiság. Tegnap nem sok mindent tudtam meg, ahogy azt előre sejtettem. Az újdonságot az jelentette, hogy a felhőben és a masszában is jelen vannak a szinbionták. De lényegében ezzel is csak azt támasztották alá, hogy nem kellene ezekhez az anyagokhoz érnem. Ehhez mérten az utolsó próbarepülésen, mint afféle műsor előtti főpróbán apait-anyait beleadva szálltam. Aztán eljött az idő, az indulás ideje. Megékeztek a szállító eszközeink, gyorsan, rutinosan készültem elő a bevetésre. Már mindenki készen állt, amikor megjelent a fogadásunkról a szuperkatona vezető. Amint megláttam, hogy ő is bevetésre készen állt, rögtön tudtam, hogy ki az ötödik ember a csapatban. A nevére már nem emlékeztem, nem tartottam fontosnak a megjegyzését, így most kénytelen voltam visszagondolni az érkezésre. Szerencsére nem volt nehéz felidézni, szinte rögtön beugrott „James Lake”. Vegyes érzelmekkel fogadtam, örültem, hogy egy tapasztalt katona csatlakozik hozzánk, ugyanakkor jobban örültem volna egy fajtámbelinek. Mindenesetre elindultunk és rövid idővel ezután már meg is érkeztünk. Amint kiszálltunk a járművekből rögtön tudtam, hogy nehezebb lesz, mint amire bármelyikünk is számított. A látvány egyszerűen lélegzetelállító volt, és nem a jóféle… A rossz környezeti viszonyok se nagyon támasztották alá a sikeres bejutás lehetőségét. De ha már itt vagyunk akkor mennünk is kell. Mielőtt elindultunk volna Tsakuro egy jó hírrel is tudott szolgálni, végre ismét sötétség. Nem nagyon siettem így James előtt az utolsó előtti helyre álltam be a sorba. Gyorsan rendezetten haladtunk, de az irányítás nehézsége miatt Borzalminot többször is visszakellett rángatnunk, mielőtt még beleszállt volna az oszlopokba. Szerencsére a szél sem tartott örökké. Viszont ahogy haladtunk egyre szűkült a hely, már abban is kezdtem kételkedni, hogy van kijárata. De ezen nem sokat volt időm töprengeni, mivel Borzalminot telibe kapta egy oszlop, aminek következtében a felhőben kötött ki. A katona ordít a hátam mögött, de nem mintha anélkül nem indultam volna. A lehető leggyorsabban akartam kihozni, mivel tudtam, hogy veszélyes a bent tartózkodás. Amint behatoltam a felhőbe éreztem, ahogy szinte megragadott, a fájdalom nagy volt. Testem akármennyire is ellenálló ez a felhő folyamatosan sebezte. Szerencsére vámpírtársam nem sodródott mélyre. Amilyen gyorsan csak lehet megpróbálom megragadni a karját, majd ugyanazt a lendületet kihasználva kifelé veszem az irányt. Amint sikerül kiérnem megállok egy percre, hogy visszanyerjem az erőm. Tudtam, hogy gond lesz ezzel a fiatal kölyökkel, de hogy ennyi, azt nem gondoltam.

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Vampirewwwkepfeltoltesh
Sam
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 29

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Empty Re: Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala)

Témanyitás by Hazátlan Pént. 25 Nov. 2011, 09:16

A bevetés elkezdődik és a terjedő massza szíve felé vesszük az irányt. Ki könnyebben, ki nehezebben közlekedik a háti jármű segítségével, szerencsémre nekem nincs túl nagy gondom vele. Bár nem a szerencsének tulajdonítanám be, mind össze annak, hogy nem vagyok olyan esetlen, mint a vámpír faj. De mikor szembesülök azzal, hogy a kínai miért is olyan jó eszköz használó morogni kezdek orrom alatt. Érzem, ahogy a düh egyre erősödik bennem.

-Hisz ez egy szimbionta...

Suttogom ingerülten magam elé, és fegyveremhez nyúlok. Hatalmas önfegyelemre van szükségem ahhoz, hogy ne lőjem le a lényt és a gazdatestét egyszerre. Érzem, ahogy egyre sűrűbben veszem a levegőt, de állapotomból kizökkent az, mikor egy újabb oszlop nő ki a semmiből és rabságba ejti az egyik vámpírt. Látszólag nem fog tudni kiszabadulni, és a nagy James parancsnok inkább hárítja másra a feladatot. Megvallom csalódok benne, és tekintélye is veszít a szememben jó néhány erkölcsi pontot, de nem érek rá szitkokat szórni. Egyből felfelé veszem az irányt és megpróbál a lehető leggyorsabban felérni a képződmény tetejére. Bár a másik vérszívó fajtársa segítségére siet, követem őt, és a szükségessé válik a beavatkozásom csak akkor lépem meg. Ha nem tudja egyedül menteni az áldozatot segítek neki.

_________________
Karakterek: Tyson Chandler - Hazátlan; Tyson Chandler - Alternatíva;
George Strong - Gabriel; Charles O'neil; Fu-Hang Katemi - Árny

Hazátlan Felszerelés/fegyverek:
Telepata blokkoló sisak, Speciális golyóálló mellény, Éjjellátó, Katonai kés, Sokkoló, CZ-100 lőfegyver, s&w .500 magnum, PDW, Shotgun, 2x SMG, Sniper, 3xEMP gránát, 9xRepeszgránát, 1xFoszfor gránát, 3x Hang gránát, 3xTaposóakna
Eszközök:
Jeladót, radart, adóvevőt, telefont zavaró PDA, Mobiltelefon, iránytű, svájci bicska
Egyéb:
5db csokoládé, ragtapasz, fertőtlenítő, sebkötöző, gyújtó
Hazátlan
Hazátlan
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 168
Hozzászólások régi : 1005
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Patriot
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Empty Re: Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala)

Témanyitás by Borzalmino Pént. 25 Nov. 2011, 14:16

Végre elérkezett a várva várt bevetés napja. Már nem is foglalkoztam azzal a szörnyű rémálommal. Nem zavart, hogy nappal kell elindulnunk az csak izgalmasabbá szokta tenni az összecsapásaimat. Bár a jelentésekből sejtettem odabent nem lesz ilyen gondunk mert eltakarja az az izé a napot. Egy harckocsi jött el értünk, hogy elvigyen minket a bevetési zónára. Előre beraktak öt háti rakétát majd mindenki a saját fegyvereit. Nekem nem volt fegyver én magam voltam a fegyver. Megvoltam győződve, hogy bármi is lesz odabent megbirkózok vele. Persze magamon viseltem a golyóálló mellényt bár az öngyógyító képességemnek hála nem volt rá szükségem. Majd mikor mindannyian beültünk megjelent az a szuper katona nagyfőnök, hogy ő lesz az ötödik tag. Engem kicsit emlékeztetett arra a fickóra aki majdnem megölt de az elég régen történt és ezek mind egy kaptafáról valók. Ahogy elindultunk már akkor tudtam nem lesz sétagalopp a küldetés. Olyan zötyögős volt az út, hogy kapaszkodnom kellet. Néha megfordult a fejemben, hogy inkább gyalog megyek de nem akartam feltűnősködni. Úgy értve majd a csata mezőn ott majd megmutatom Darrenek mennyit feljöttem azalatt a pár év alatt mióta utoljára találkoztunk. Negyedórás kínszenvedés után végre megérkeztünk az akció színhelyére. Lélegzett elállító látványt nyújtottak ezek az ismeretlen eredetű oszlopok. Némely olyan magas volt akár egy felhőkarcoló és a szélessége is tiszteletre méltó. Az oszlopok felől igen erős szél fújt felénk és a furcsa kinézetű felhők is elkezdtek dörögni. mintha azt próbálnák a tudtunkra adni nem vagyunk kívánatos személyek. A szél és a mennydörgés miatt alig halottunk egymást. Az a kolibri végül ordítva eltudta mondani nekünk, hogy bent a képességeink működni fognak. Pont ahogy sejtettem de nem akartam ordítozni ezért megtartottam magamnak ezt az információt. Majd a kolibri háta és rakétája között valami nyúlós kezdett széterjedni. Pár pillanat múlva rájöttem, hogy ő is egy szimbionta. Így már nem is olyan lenyűgöző a repülési képessége. Mivel ő volt közülünk e legügyesebb ezért ő repült legelöl és a GIJOE főnök pedig védte a hátsónkat. A szél felszállás óta rettenetes volt. A többiek valahogy még elvoltak de engem úgy dobált akár egy rongybabát. Hiába próbáltam meg kormányozni mindig oda sodrottam ahova nem akartam. Szerencsére mindig Darren mindig ott volt és korrigálta az útirányomat. Azonban a szúrós tekintete miatt inkább zuhantam volna bele abba a trutyiba ami alattunk hömpölygött. Úgy éreztem semmi nem változott mióta utoljára találkoztam Darennel pedig akkor még csak zöldfülű voltam. Azonban nem csak a széllel kellet megbirkóznunk hanem az oszlopokkal is. A trutyiból egy új oszlop emelkedett ki nagy sebességgel amit nem tudtam kikerülni. Nagy erővel belelökött az egyik felhőbe ami masszaként font körbe engem. Az ütés teljesen tönkre tette a hátirepülömet. Erre rögtön a rémálmom jutott az eszembe csak ott nem égetett az a s. Mintha egy kád sósavba fürödtem volna meg. A fájdalom szinte elviselhetetlen lett volna de nem számomra. Új életem hajnalán voltam de jó pár dolgon átestem és tudtam szervezetem baromi gyorsan regenerálja önmagát. A fájdalmat nagy nehezen eltudtam viselni de azt nem hogy másnak kell megmentenie. Ezért minden erőmet beleadva megpróbálom kiszabadítani önmagamat. Sietnem kell mielőtt a többiek neki állnak megmenteni és abban a felhőben sem maradhatok életben örökké akármilyen jó az öngyógyító képességem.
Borzalmino
Borzalmino
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 139
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 21.

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Empty Re: Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala)

Témanyitás by Mich Szomb. 26 Nov. 2011, 01:02

Résztvevők: Tyson Chandler (JK), Borzalmino (JK), Darren Dewrey (JK), Tsakuro (NJK), James Lake (NJK).

Borzalmino próbál szabadulni a felhő fogságából, de segítség nélkül nem megy neki, talán ha a háti repülője működne akkor esetleg azzal ki tudna jönni. Közben észreveszi azt is hogy a ruháját már szinte szétmarta, a felhő és a háti repülő fém szerkezetét is megkezdte, pedig ez nem akármilyen fémből készült.
Darren nem habozik, már az utasítás előtt elindul társa után. Amint behatol a felhőbe, egyből pokoli fájdalmakat él át amint a felhő őt is körülöleli, valószínűleg Darren nem akart teljesen elmerülni a felhőben, de az hirtelen beszívta magába. Gyorsan észreveszi a szenvedő Borzalminot, miközben neki is elkezdi marni mindenét a felhő. Gyorsan megragadja a karját, majd a háti rakétákat beindítva ki tudja szabadítani társát. Amint kiérnek, látják, hogy ott volt Tyson is, ha esetleg valami nem sikerült volna.
Borzalmino igen rossz állapotban volt, szinte az egész testén égési sérülések voltak, alig volt eszméleténél. A háti repülője használhatatlan, és a golyóálló ruháját is elvesztette. A ruhának Darren is búcsút mondhat, mert használhatatlan lett az övé is. Darren is csúnya sebeket szedett össze a felhőben. További kérdés az volt, hogy jön tovább Borzalmino háti repülő nélkül. Mivel egyedül Tsakuro szerkezete képes, a szimbiontával egyesülve hosszabb távon két embert vinni, ezért vele kell utaznia az út hátrelevő részében. Darren szerkezete is sérült kicsit, de ő folytatni tudta vele az utat.
Újabb kilométereket tettek meg eseménytelenül, kicsit kezdenek ritkulni újra az oszlopok, a felhő ismét magasabbra húzódik, és a hőmérséklet is normalizálódik.
- Bent vagyunk - szól hátra Tsakuro izgatottan, majd mindenki kiér az oszlopok közül.
Érdekes látvány fogad benneteket: A sűrű felhőnek nyoma sincs, szép tiszta az ég, kicsit süt is a nap, de már lemenőben van (az erőtök ugyanúgy megvan). Az utat körülbelül 3 óra alatt tettétek meg. Kezdtek mindketten felépülni a sérülésekből, de még legalább egy óra kell mindkettőtöknek hogy teljesen jól legyetek. A táj olyan mintha ezer évet visszamentetek volna az időbe. Földutak, rengeteg zöld terület, és fura régi stílusú kínai házak. A közelben egy kisváros képe rajzolódik ki, ami egy csendes folyó köré épült.

Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Samurai-jack-backs-02_www.kepfeltoltes.hu_

Látszólag minden rendben van a városban, zajlik az élet, sok kínai embert láttok, régi viseletben amint élik mindennapjaikat. Nem vettek még észre titeket, elég messze vagytok még.
- Ez hihetetlen! - mondja Tsakuro - Mi folyik itt? Mi ez itt? Vagyis látom, de nem hiszem el. - mondja zavartan.
- Ez felettébb érdekes - nyugtázza nyugodt hangon James - Mi legyen? Megnézzük a várost, vagy messziről elkerüljük? - kérdezi.
Eközben Tsakuro leteszi egy kisebb szikla mögé a háti repülőjét jól elrejtve, és tesz rá egy nyomkövetőt is.
- Ide tegye mindenki a repülő szerkezetét - szól Tsakuro. James így is tesz.
Ezután letesztelik a nyomkövetőt, és működik. A rádiók is működnek, de csak egymás között, a külvilággal nem lehet felvenni a kapcsolatot.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Rspic__1__www.kepfeltoltes.hu_Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Rspic_www.kepfeltoltes.hu_
Mich
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 38

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Empty Re: Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala)

Témanyitás by Borzalmino Hétf. 28 Nov. 2011, 22:07

~Nem veszithetek egy ilyen pacával szemben semiképp nem veszíthetek.~ Csak ez járt az eszembe miközben minden erőmmel azon voltam, hogy kiszabaduljak abból a pudingból. Bár az öngyógyító képességem még a vámpírok között is dicséretre méltó voltmár nem tarthattam ki sokáig. A háti rákétát teljesen tönkre tette a felhő pedig azzal talán ki tudtam volna kerülni a kulimászból. A villág kezdett elsőtétülni a fájdalom is enyhült. nem halottam semit se kiabálást se a vihart semmit. Még azt sem éreztem, hogy valaki megragad és nagy lendülettel kifelé tart a felhöből. Végre bár foltokban de újra láttam a külvilágot. Egy furcsa folt lebegett a szemem elött ami nagyon hasonlítot Tysonra. Ezután egy helyben lebegtem egy darabig majd valaki más átvett és ezentúl vele repültem. Az út során lassan viszanyertem a látásomat. Elöször csak sötétséget láttam majd foltok váltották fel a sötétséget és végül a kép újra tiszta llett. Bár már újra rendesen láttam bele tellet pár percbe mig felfoktam a kolibri járattal utazok. A többiek közül Darren öltözéke és elhasználtnak tünt. Nem kellet atomfizikusnak lennem ahoz, hogy rájöjek ő mentett ki a kulimászból. Ez egyáltalán nem tetszett mert így biztosan egy nyavalyás újoncnak fog tekinteni. Órák mulva megérkeztünk a célhoz. Kiderült amiért lelasítottam a csapatot három órába tellet mig eljutottunk a megbeszélt hejre. A nap már kezdett lemenni de ettől még én gyogyultam. A külső sérülések eltüntek ezért önbecsülésemet megőrizve feláltam. Bár a sebeim nagyon fájtak nem engedhettem meg magamnak a panaszkodást. Darren sebei is szépen gyogyultak. Ahogy odébb bicegtem egy újabb csoda tárult a szemem elé. Az épületek és az emberek mintha az ezer évvel ezelötti önmagukban ponpáztak volna. A kolibri mutatott egy helyet ahova elrejthettük a rakétákat. Bár az enyém totál káros lett és Darrené is megsérült. A szuperkatona fejes megkérdezte megnézük közelebről vagy kerüljük el.
***
Ekkor végignézek magamon és észreveszem nem vagyok valami szalon képes. A ruhám és a golyóálló mellény is teljesen tönkre ment.
-Hé ha le be akarunk kukantani szerintem nem lenne valami jó dolog ha félmesztelenül jelennék meg.- Majd úgy álok mint akinek semmi baja. Ez részben igaz is bár nem gyogyultam meg teljesen de azért harcolni még csak csak tudtam.
Borzalmino
Borzalmino
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 139
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 21.

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Empty Re: Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala)

Témanyitás by Sam Kedd 29 Nov. 2011, 21:48

Tudtam hogy nem vagyok normális, hogy belevetődök a felhőbe… De mégiscsak fajtárs, akkor is ha még fiatal és tapasztalatlan meg kell védeni. A felhő iszonyatos fájdalmakat okozott, de szerencsére ellenálló testem és gyors regenerációs képességem hatására nem sérültem meg súlyosabban, a ruhát igaz hogy elvesztettem, de nem az a legfontosabb. A felhőből való kimanőverezés nem volt túl könnyű, még szerencse, hogy hosszan gyakoroltam a háti rakéta használatát… Ha nem fordítok rá elég időt lehet, hogy a mentőakció balul sült volna el. De szerencsére nem így lett, kár ezzel foglalkozni.
A felhőből kiérve teljes erővel dolgozni kezd szervezetem a sérülések begyógyításán, ilyenkor örülök neki, hogy ez is egy természetes adottságom. Tsakuro odarepül hozzám, hogy átvegye Borzalminot. Ez részben jó, mert szervezetem eléggé elfoglalt, és minden erőmmel a gyógyulásra kell koncentrálnom, így nem bírnám el a plusz terhet. Ráadásul a rakéta is megsínylette az önkéntes mentőakciómat. De másrészről nem szívesen adok át egy eszméletlen vámpírt egy szimbiontának… De nincs más választásom. Továbbhaladva a helyzet javul, kevesebb az oszlop, szélesedik a mozgástér, és többé nem fullasztó a hőmérséklet sem. Végre átértünk, amit a kínai is megerősít. Három órás kőkemény erőbefektetés után végre egy kicsit fellélegezhetünk…
Szerencsére a nap már lemenőben van, így az erőm még sokáig használható marad. Várjunk csak, a nap? Belülről tiszta az ég, de hol a felhő? A sérüléseim szépen gyógyulnak, nem kell már sok és teljesen egészséges leszek, mintha csak most indultam volna. Ekkor figyelmem kissé lejjebb terelődik és az égen kívül más furcsaság is feltűnik. Kína, hát hogy is mondjam kissé visszareppent az időben. Kissé még nosztalgikus is, kölyökkoromban jártam erre, ahhoz hasonló a táj jelenleg. Leveszem a sérült háti repülőt és a többi mellé fektetem. James kérdésére automatikusan válaszolok.
- Szerintem kerüljük el, nem szükséges bemennünk, ráadásul még sérültek vagyunk és a ruháink is szakadtak. Várjunk egy rövid időt, még besötétedik, akkor nem leszünk annyira feltűnőek. Addigra talán még rendbe is hozhatjuk magunkat. – mondom nyugodt hangon, majd folytatom - Nézzétek Borzalminot, neki még kell egy kis idő még rendbe jön, nem voltam elég gyors, és elég sok ideig maradt a felhőben. Ő még fiatal, nem szokta meg az éles szituációkat. – teszem hozzá komoly hangnemben. Tudván, hogy éles harci helyzetben valószínűleg nekem van a legtöbb tapasztalatom bízom benne, hogy hallgatnak a racionális érveimre. Ezután leülök és összpontosítani kezdek, eközben intek az ifjú vámpírnak, hogy tegye ugyanazt.

//Ha jól gondolom az alap vámpír dolgok nem változtak, így az összpontosítás gyorsítja a regenerációt. Mivel a karakterem tapasztalt, így repülés közben is képes volt összpontosítani, és nem töltött el annyi időt a felhőben, mint társa. (+van ellenállása) Így valószínűleg rövidebb idő alatt fog felépülni, mint társa.//

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Vampirewwwkepfeltoltesh
Sam
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 29

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Empty Re: Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala)

Témanyitás by Hazátlan Szer. 30 Nov. 2011, 06:12

A csapatunk nem szenved csorbát és bár láthatóan gyarapszik a sérültek tábora, nem vesztünk el senkit. Nincs rám szükség, a vámpír segít társán, elegendő ő oda. Miután ismét teljes a létszám és tovább haladhatunk, mind végig a Kínait figyelem. Nem tetszik a szimbiontája, sem pedig ő maga. Nem kis önuralomra van szükségem, hogy vissza fogjam magam attól, hogy meghúzzam a ravaszt. Utunk végül nem torkol lázadásba részemről, és egy olyan vidékre érünk, ami egyesekből megdöbbenést vált ki. Egy ősi Kínát idéző falu (?). Valószínűleg ez nem volt itt korábban, mert akkor nem ámulna-bámulna itt mindenki. Nem vagyok egy földrajz zseni, de látva mások, reakcióját ez minden bizonnyal nem lehetne itt. Az utasításnak eleget téve talajt fogok, és leszerelem magamról a szerkezetet, maj leteszem oda, ahová a többiek. A két vérszopó már kinyilvánította a véleményét, és úgy érzem rajtam a sor.

-Ha jól tudom, ezekről az oszlopokról semmit sem tudunk és a masszáról sem ami megzabálja a természetet. Lényegében a szimbiontákról sem tudunk túl sokat, de van egy olyan érzésem, hogy ebben a faluban kideríthetünk néhány dolgot! Lesz@rom hogy ki hogy néz ki, krízis helyzet van, és most kell indulnunk, nem éjjel.

Fegyveremet kissé előtérbe helyezem majd a kínai pasasra bökök.

-Netán megkérdezhetjük az élősködő barátodat is, hogy nem tud-e valamit erről az egészről.

Kissé undorral mondom szavaimat.

_________________
Karakterek: Tyson Chandler - Hazátlan; Tyson Chandler - Alternatíva;
George Strong - Gabriel; Charles O'neil; Fu-Hang Katemi - Árny

Hazátlan Felszerelés/fegyverek:
Telepata blokkoló sisak, Speciális golyóálló mellény, Éjjellátó, Katonai kés, Sokkoló, CZ-100 lőfegyver, s&w .500 magnum, PDW, Shotgun, 2x SMG, Sniper, 3xEMP gránát, 9xRepeszgránát, 1xFoszfor gránát, 3x Hang gránát, 3xTaposóakna
Eszközök:
Jeladót, radart, adóvevőt, telefont zavaró PDA, Mobiltelefon, iránytű, svájci bicska
Egyéb:
5db csokoládé, ragtapasz, fertőtlenítő, sebkötöző, gyújtó
Hazátlan
Hazátlan
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 168
Hozzászólások régi : 1005
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Patriot
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Empty Re: Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala)

Témanyitás by Mich Csüt. 01 Dec. 2011, 18:11

- Jól beszélsz Tyson - kezdi James. - Azért küldtek bennünket, hogy kiderítsük mi folyik itt. Aki akar jön aki akar itt marad. - ekkor Tsakurora néz. A férfi bólint, és elindulnak a település felé.
- Tyson, a szimbiontával nem lehet beszélgetni, ha akar valamit közölni azt sugallatként tudatja velem. - fordul Tyson felé. - Tudok mondani egy két dolgot a szimbiontákról. Színük alapján lehet következtetni a képességeikre. A fekete csupán testi erővel és gyorsasággal bír, nem tudja formázni végtagjait. Az olyan mint az enyém, a piros-fekete általában egyesülni tud gépekkel, és egyéb fegyverekkel megnövelve annak hatékonyságát. A piros, tudja formázni végtagjait és megkeményíteni azt. A legveszélyesebbek a zöld-feketék. Bármilyen képességet birtokolhatnak, akár többet is, de ezek elég ritka szimbionták. A legtöbb a fekete szimbiontából van. Elpusztításukhoz elég megölni a gazdatestet, anélkül életképtelenek. Persze ez nem olyan egyszerű, mivel a szimbionta védi a gazdatestet. Vámpírral, vagy szuperkatonával nem tud egyesülni, szóval ettől nem kell tartani. - mondja Tysonnak.
Aki itt marad azzal folyamatos rádió-összeköttetésben lesznek a többiek. Amint beértek a városba, mindenki felfigyel rátok, elég különös látvány vagytok számukra. Többen elkezdenek kiabálni kínaiul, amit még Tsakuro is nehezen ért meg. Próbál kommunikálni velük és megnyugtatni őket, de pánikszerű hangulat alakul ki az utcákon. Kisvártatva megjelennek lovas katonák szamurai páncélban, kardokkal felfegyverezve, és körbeveszik a csapatot. Körülbelül egy tucat lehet belőlük. Kivont karddal közelednek feléjük, majd felszólítják őket, hogy menjenek velük a vezetőhöz. Ennyit ért meg a mondandójukból Tsakuro.
- Rossz előérzetem van. - súgja felétek James.
Tyson neked is rossz előérzeted van, a hatodik érzék jelez.
- Nekem sem tetszik ez. - mondja Tsakuro - Mit tegyünk? Velük menjünk, vagy támadjunk? - kérdezi Tsakuro.
- Én a támadásra szavazok - mosolyog James, és közben kibiztosítja gépfegyverét. Ha beleegyeztek azonnal elkezd támadni, mint ahogy Tsakuro is.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Rspic__1__www.kepfeltoltes.hu_Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Rspic_www.kepfeltoltes.hu_
Mich
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 38

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Empty Re: Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala)

Témanyitás by Hazátlan Szomb. 03 Dec. 2011, 10:46

James mellettem van és az én meglátásomat támogatja. Bár ez nem meglepő, hisz mindketten katonák volnánk, és reálisan látjuk a feladatunkat, amit semmi nem homályosíthat el. A kínai magyarázkodása szükségtelen, mert már nem igen vagyok hajlandó a bizalom táplálására irányába. Ez meg is látszik rajtam és figyelmemet főként a rejtélyes falu felé összpontosítom, mint a szövegelő gazdatestre, aki nem látja miféle játékot űz, ha lepaktál egy olyan masszával akivel erősebbnek hiszi magát, de mind hiába. Mikor véget ér a monológ, elindulunk a faluba, de nem várnak tárt karokkal. Mondjuk nem meglepő számomra, nem is számítottam a terülj-terülj asztalkára. A kínainak nem tudjuk sok hasznát venni, mert nem igen érti meg megzavarodott népek ordibálását. Végül oda torkol az egész, hogy lovasok jönnek szamurájokra emlékeztető ruházatban. James egyből hangot ad a rossz előérzetnek, és engem is hasonló előérzet kerít hatalmába. Valami nem tetszik nekem. Őrült gondolatok kezdenek körvonalazódni fejembe és elméletek, hogy vajon mi is ez a falu. Talán a szimbionták olyan magas szinten képesek alkalmazkodni, hogy már gazdatestre sincs szükségük, és elérték azt a szintet, hogy szimulálják a környezetüket. James kibiztosítja fegyverét és látom a kínai is tettre kész lenne, ha oda kerül a sor. Úgy érzem rajtam áll a döntés, hogy hogyan tovább. Az előérzetemre hallgatok, és úgy döntök, hogy akkor kezdődjön a buli. Gyorsaságomra támaszkodva az egyik lovas jószágának próbálok minden erőmmel ráverni a fegyveremmel lábára, hogy boruljon fel a ló és a lovas is egyaránt, majd kibiztosított fegyveremmel nem ölni hanem csak sebesíteni próbálok. Láb és a vállak a fő célpontjaim mindenki számára aki támadást indít felém, vagy társaim irányába.

_________________
Karakterek: Tyson Chandler - Hazátlan; Tyson Chandler - Alternatíva;
George Strong - Gabriel; Charles O'neil; Fu-Hang Katemi - Árny

Hazátlan Felszerelés/fegyverek:
Telepata blokkoló sisak, Speciális golyóálló mellény, Éjjellátó, Katonai kés, Sokkoló, CZ-100 lőfegyver, s&w .500 magnum, PDW, Shotgun, 2x SMG, Sniper, 3xEMP gránát, 9xRepeszgránát, 1xFoszfor gránát, 3x Hang gránát, 3xTaposóakna
Eszközök:
Jeladót, radart, adóvevőt, telefont zavaró PDA, Mobiltelefon, iránytű, svájci bicska
Egyéb:
5db csokoládé, ragtapasz, fertőtlenítő, sebkötöző, gyújtó
Hazátlan
Hazátlan
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 168
Hozzászólások régi : 1005
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Patriot
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Empty Re: Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala)

Témanyitás by Borzalmino Vas. 04 Dec. 2011, 00:07

-Ha kérhetlek ne kezelj úgy mint egy taknyos kölyköt. Sokkal erősebb vagyok mint amikor először összecsaptunk. És ha netán elfelejtetted én is részt vettem a háborúban és nem babázgattam. Ráadásul a mesterem kinézete ellenére elég kemény tud lenni.-
Bár igaz nem voltam száz százalékos de akkor is ez nagyon rosszul esett.Majd az a szuper katona megvetően odaszólt kolibrinek, hogy kérdezzen meg pár dolgot a szimbiontájától. Rajta kívül tudtommal még Darren akinek fajgyülölöi hajlamai vannak. Én mikor ember voltam gyűlöltem őket mert erősebbek voltam nálam azonban az új életemnek hála megváltozott a látásmódom. Nekem tökmindegy volt szúperkatona, szimbiónta vagy vámpír az ellenfelem. Csak az számított, hogy elég erős legyen. Minél erősebb az ellenfél annál élvezetesebb az összecsapás. Sajnos a háború után nem sok mókában volt részem ezért harcoltam emberekkel fényes nappal. Majd kolibri elmesélte mi a pudingfejűek közötti különbség. Bár nem sok újat mondott de volt köztük pár friss információ is. Én addigi életem során egyetlen egy piros szimbiontával találkoztam. Mindig lángra gyúl a lelkem akárhányszór arra a harcra gondolok. Ezen az egyen kívül csak feketével találkoztam.
A boldog emlékeket a két izomagyú szakította félbe. Mindketten a faluba akartak menni azonban én félig meztelen voltam. Szívesen elmentem volna de nagyon feltűnő lettem volna a ruházatom és a sebesüléseim miatt. Ezért úgy döntöttem maradok.
***
Megpróbálok egy házhoz lopakodni majd a szárító kötélről kölcsön veszek magamnak és Darrenek néhány ruhát. Ezekkel könnyebb dolgunk lehet elvegyülni az emberek között.
Borzalmino
Borzalmino
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 139
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 21.

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Empty Re: Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala)

Témanyitás by Sam Vas. 04 Dec. 2011, 22:03

Ahogy sejtettem, nem volt jó ötlet katonákat bevonni a küldetésbe. Jobb lett volna, ha a vámpírok veszik kezükbe az ügyet. Ez a két katona tökéletesen elsieti a döntéseket, ezzel veszélyeztetve társaik és a küldetés sorsát is. De ha nekik ez jelenti az örömet, akkor nyugodt szívvel rájuk hagyom. Nekem nincs kedvem felesleges lépéseket tenni, hisz a küldetés érdeke nem az, hogy frontálisan rárontsunk egy falura, amiről semmit sem tudunk.
Amikor a katona kiborul egyértelműen megmutatkozik gyengesége és rossz stratégiai készsége. Hisz egy tapasztalt harcos nem vonja bele érzelmeit a küldetésbe. A döntés megszületett mennek, az én döntésem is megszületett, nem tartok velük. Ahogy látom vámpírtársam is hasonló véleményen van. Majd később csatlakozunk hozzájuk. A távolodó triótól azonban még érdekes információkat kapok a szimbionták erejét illetően. Ez még hasznomra válhat küldetés folyamán. Miután kellő távolságra jutottak tőlünk felállok és elindulok a falu felé, de nem olyan eszetlen módon, mint amit ők választottak. A falu határát elérve hangos kiáltozás veszi kezdetét, ebből nem volt nehéz kikövetkeztetni, hogy a többieket is odaértek. Ahogy sejtettem, rossz ötlet volt csak úgy rárontani a falusiakra. Borzalmino ekkor elindul az egyik közeli ház felé, az udvarban én is kiszúrom a száradó ruhákat, így innentől kezdve nem foglalkozok a fiúval. Az egyik közeli dombon feljebb mászok, hogy belássam a falu azon részét, melyre a csapat másik fele jár. Nem távolodom el túlságosan, így a fiatal vámpír észrevesz majd, ha visszafordul. Feljebb jutva észreveszem, hogy a három okostojás már bajba is került... Néhány szamuráj veszi körbe őket. Nem hinném, hogy ez nagy fenyegetést jelent három felfegyverzett és kiképzett katona számára, de azért jobb ha figyelemmel kísérem az eseményeket. Nem lehetünk tőlük túl messze, csupán pár száz méterre, így szükség esetén könnyen beavatkozhatok akár fegyverrel is. Viszont a kis felfordulás jó hatással van a mi rejtőzködésünkre, hisz a környék szinte üres lett. Amint társam visszatér a ruhákkal közelebb indulunk a csapat többi tagjához.

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Vampirewwwkepfeltoltesh
Sam
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 29

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Empty Re: Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala)

Témanyitás by Mich Kedd 06 Dec. 2011, 14:50

Tyson Chandler (JK), Tsakuro (NJK), James Lake (NJK).

A támadás mellett döntötök. Tyson emberfeletti gyorsaságával az egyik lovas lovához rohan, majd jól irányzott ütéssel leteríti azt. Lovasa leesik a földre, egyelőre nem képes támadni, mert az esés hatása alatt van, de kardja a kezében maradt. Hirtelen mindenki támadásba lendül, Tsakurot és botját körülveszi a szimbiontája, ezzel a botja körülbelül kétszer olyan hosszú lesz. Így egy csapással két lovast is kiüt a nyeregből. James rövid sorozatokat ad le, amivel leszed három szamurájt. Tyson fegyverével megsebesít még két lovast, akik társait próbálják támadni, ezzel meghiúsítva a támadásikat.
Négy sértetlen lovas marad, amelyből az egyikre ráfonódik szimbiontája, egy fekete-piros szimbionta, olyan mint Tsakuroé. A szimbionta körülveszi a szamuráj páncélját, és kardját is. James felé rohamozik, aki oldalra vetődve kitér a vágás elől, és esés közben elereszt egy sorozatot felé. A páncéljáról könnyedén pattognak le a hatalmas kaliberű golyók, nem törve meg lendületét. Lova azonban megsérül így amikor végzett a rohammal összeesik alatta. Elegánsan pattan le a lóról, majd ismét James felé támad.
Két lovas Tsakurot támadja, két oldalról, egy pedig Tyson-t szemből. Lóról próbálnak lesújtani kardjukkal, eközben Tyson jobb oldalán, a földön fekvő szamuráj is megpróbál támadni. Tyson lába felé vág.
Mindenkinek megvan a saját baja, ezért egyelőre mindenkinek maga kell megoldania a helyzetet.

Borzalmino (JK), Darren Dewrey (JK)

Borzalmino sikeresen szerez magának pár ruhát, majd látja, hogy Darren is ott van, és figyeli az eseményeket. Ekkor Borzalmino is látja a kialakult helyzetet. Miközben figyelnek, halk szipogásra lesznek figyelmesek a hátuk mögül. Ha hátranéztek egy tíz év körüli kis kínai gyereket láttok, aki zavartan néz titeket és a sírás szélén áll.
Ekkor történik a támadás. Gépfegyver lövések dördülnek el, és hangos kiáltásokkal huppannak a földre a szamurájok. Jól állnak társaitok, egyből 8-at le is szedtek, de az egyik egy szimbionta, akit nem fog a golyó. Talán szükség lesz a segítségetekre. A hatalmas zaj hallatán a kisfiú éktelen zokogásba kezd, majd a falu közepén lévő hatalmas épület felől, ami egy kimagasló dombra van építve, hangos robaj hallatszik, és egy pillanatra fura kép jelenik meg mindenki előtt.

Az égbolton feltűnik a sűrű felhő, az épületek pedig romos, valós kori házaknak látszódnak. Az emberek akikkel harcoltok, vagy csak egyszerűen látjátok őket, a lovak, a kisfiú, mindegyikük holtan fekszenek. Egyedül a szimbionta látszik élőnek. Ez csak egy pillanatra látszik, majd ismét visszatér az előző kép. A toronyból, ami felől az imént hatalmas robaj hallatszott, mindenféle szimbionta kezd kiáramlani belőle. Nem tudjátok pontosan megszámolni, de körülbelül 25-30-an biztosan lehetnek. A harc felé tartanak, ahová hamar oda fognak érni.

Darrennek és Borzalminonak feltűnik, hogy elhallgat a mögöttük lévő sírás, és ha hátranéznek, a kisfiú helyett két fekete szimbiontát látnak, akik támadni készülnek.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Rspic__1__www.kepfeltoltes.hu_Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Rspic_www.kepfeltoltes.hu_
Mich
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 38

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Empty Re: Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala)

Témanyitás by Borzalmino Szer. 07 Dec. 2011, 11:18

A ruha darabok számomra ismeretlenek voltak azt sem tudtam férfi vagy nöi holmit vizsgálgatok. Szerencsére nem történt galiba mert hasonló ruhákat vettem magamra mint Darren mert néha rákukantottam ő mit választ. Mikor befejeztem az öltözködést léptem egyet előre, hogy lássam nem akadályoz-e a mozgásban. Mint kiderült a ruha tökéletesen állt rajtam. Önvizsgálat közben észrevettem, hogy Darren mellém állt és figyelt valamit. Nemsokára észrevettem amit ő is pár szamuráj kinézetű fickó szóba elegyedett a mi kis elöörsünkel. Arra gondoltam, hogy ezek a beképzelt alakok talán eltudnak bánni néhány gyenge emberrel. Nem tüntek valami erősnek én az ilyenekkel nappal szoktam elbánni. Gondolataimat a hátam mögül jövő szipogás szakította félbe.Gyorsan hátranéztem és egy kisfiút láttam aki majdnem elbögte magát ilyetébben. A gyerekről Darrenre néztem értettlenül miért nem vetük észre, hogy ez a kölyök közelít felénk. Ekkor hírtelen elszabadult odalent aa pokol. Gépfegyverek hangos zajátol telik meg a környék. Az egyik szúper katona felpofozott egy lovat a kolibri egy bottal hadonászott és a nagypofájú fönök pedig kikapott egy szimbiontát. Pont olyat amilyen a társunknak is van. A páncéljárra fonodott rá így nem fogott rajta a golyó. A kölyök kiabálásával nem is foglakoztam ellenben a domb tetején lévő toronyból jövő robajal igen. Egy pilanatra mintha a pokolban teremtünk volna. Minden lepusztult volt és mindenki halott. Csak az a szimbionta tünt élőnek akivel az a nagyágyú viaaskodott. Ez midössze egy pilanatig tartott. A toronybol ezután mindenféle szimbionta kezdett özönleni a még mindig harcoló társaink felé. Számukat harmincra becsültem. A másik nagyon meglepő az volt, hogy a bömbölés abba maradt. Hátra néztünk és két fekete szimbionta állt mögöttünk.
***
Imádom a jó csatákat de most sajnos küldetésem van. Egyáltalán nincs inyemre othagyni egy jó csetepatét de a töbieknek tudniuk kell a nyakukba zuduló veszélyről.
-Hé Darren sajnálom de itt kell hagynalak hogy szoljak annak a két szerencsétlennek és kolibrinek a hatalmas tömegről. Remélem elboldogulsz ezekkel egymagad is.- mondom neki egyáltalán nem boldog arcot vágva. Majd fénysebeségre kapcsolok és meg sem állok a társainkig.
-Hé emberek pucolás váratlan vendégek közelednek!-
Ha szükséges a szimbionta mögé suhanok és kegprobálom kitörni a nyakát.
(Tudom még kicsit sérült lehetetk da minden bele adok amire akkor képes vagyok.)
Borzalmino
Borzalmino
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 139
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 21.

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Empty Re: Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala)

Témanyitás by Hazátlan Csüt. 08 Dec. 2011, 08:36

A harc elkezdődik, és gyorsan leszedünk pár lovast, de a kezdeti hirtelen jött támadásból származó túlerőnk talán kicsit vissza húzódik, mikor már észhez térnek a harcosok. Az egyik lovas egyenesen nekem iramodik, míg egy másik harcos a lábam felé próbál vágni. Próbálok egyszerre két legyet leütni, és elvetődni a a lábamra irányult vágás elől ellenkező irányba, így remélem a lovas beleszalad abba a kardba amit nekem szántak volna. Ám ha nem, akkor is van egy pót tervem. A földön feküdve fegyveremmel egy kisebb sorozatot engedek a lovon ülő testére,/ fejére attól függően melyik a tisztább célpont, majd a másik szamurájt is célba véve ismét elengedek egy sorozatot még mindig a földön feküdve. Remélem, hogy lövéseim célt érnek.

_________________
Karakterek: Tyson Chandler - Hazátlan; Tyson Chandler - Alternatíva;
George Strong - Gabriel; Charles O'neil; Fu-Hang Katemi - Árny

Hazátlan Felszerelés/fegyverek:
Telepata blokkoló sisak, Speciális golyóálló mellény, Éjjellátó, Katonai kés, Sokkoló, CZ-100 lőfegyver, s&w .500 magnum, PDW, Shotgun, 2x SMG, Sniper, 3xEMP gránát, 9xRepeszgránát, 1xFoszfor gránát, 3x Hang gránát, 3xTaposóakna
Eszközök:
Jeladót, radart, adóvevőt, telefont zavaró PDA, Mobiltelefon, iránytű, svájci bicska
Egyéb:
5db csokoládé, ragtapasz, fertőtlenítő, sebkötöző, gyújtó
Hazátlan
Hazátlan
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 168
Hozzászólások régi : 1005
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Patriot
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Empty Re: Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala)

Témanyitás by Sam Csüt. 08 Dec. 2011, 22:27

Miután Borzalmino visszatér a ruhákkal gyorsan felveszem a szükséges darabokat, furcsa több évszázad távlatából ismét efféle ruhadarabokat látni, de még emlékszem mi hogy van, így nincs problémám. Ifjú barátom még életében nem láthatott efféle ruhákat, mivel folyton azt leste, hogy én mit veszek fel. Ez nem baj, hisz látszik, hogy próbálkozik. Szemeim a távol kialakult helyzetre szegezem, a helyzet egyre feszélyezettebbé kezd válni, látom, ahogy társaim a fegyvereikhez nyúlnak. Sejthető hogy lassan megteszik a szükséges megelőző lépéseket.
Azonban figyelmemet egy kissé meglepő hang zavarja meg, megfordulok és velem szemben egy kis gyermek áll. Látszik rajta, hogy fél tőlünk, nem tudja kik vagyunk és mit keresünk itt. A sírás küszöbén áll. Sok mindent tudok, de azt nem hogy hogy kell egy gyermeket megvigasztalni. Már épp belekezdenék egy kis akadozó-dadogó monológba, hogy megnyugtassam. De még mielőtt kinyögném az első szót meghallom a fegyverlövéseket. Hátrakapom fejem és látom a zuhanó élettelen testeket a földre hullani, nem volt meglepő, hisz mégis gépfegyver a kard ellen. Azonban egy zavaró tényező is felfedte magát. Az egyik szamuráj egy szimbionta birtokosa, szinte látszott, ahogy a golyók lepattantak testéről. Már épp indulnék meg a trió felé, amikor a kisfiúnál elpattan az a bizonyos cérna és hangosan bömbölni kezd és hangos robaj hallatszik a központi torony felől.
Ekkor a táj teljesen megváltozik, feltehetőleg világ valódi arculata tárul elénk. Az ég eltűnik és helyette a maró felhő tűnik elő, a kis régi falu helyén pedig a modernkori város romos épületei jelennek meg. Az összes ember és állat, melyek eddig még eléggé elevenek voltak és társainkkal hadakoztak mind élettelenül hevertek. Az egyetlen élő a szimbionta volt. Ezután a táj visszaváltozik az eddigivé. Az előbbi robaj felől most szimbionták hada áramlik, ha jól láttam körülbelül harmincan lehetek, és a kis társaság felé tartanak. Nem hinném, hogy ők harc közben észreveszik őket, így figyelmeztetni kell őket az érkező veszélyre.
Ekkor eszembe jut a fiú, az iménti hangos sírás abbamaradt, így hátrafordulok, hogy megtudjam mi történt vele. Kissé meglepő volt számomra, hogy helyén két fekete szimbionta állt. Korábban gyakran küzdöttem „ilyenekkel”… Így tudom mire képesek, és tudom, hogy megvan a tudásom ahhoz, hogy elintézzem őket egyedül is. Már épp intenék a fiatal vámpírnak, hogy induljon. De mintha megérezte volna mire gondolok már szedte is a lábait, habár látszott rajta, hogy nem nagyon akarja kihagyni a harcot. Így egyedül maradtam két vendégemmel szemben.
A kis távolság végett lőfegyverem felesleges lett volna előrántanom, sőt, megmerem kockáztatni, hogy időm se lett volna rá. Ehelyett két évszázad harcművészeti tudására kell támaszkodnom. Abból kifolyólag, hogy ellenfelekről és nem ellenfélről beszélünk, inkább a védekező harcművészetre kell hangsúlyt fektetnem, és eközben gyors, egyszerű, mégis hatásos csapásokat mérni rájuk. Ehhez először is felveszem a kezdő pozíciót, majd karmaim kiengedve várom a lények lépéseit.

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Vampirewwwkepfeltoltesh
Sam
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 29

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Empty Re: Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala)

Témanyitás by Mich Szomb. 10 Dec. 2011, 13:04

Tyson Chandler (JK), Tsakuro (NJK), James Lake (NJK).

Tyson oldalra vetődik, így sikeresen elkerüli mindkét támadást. A rohamozó lovas már nem tud megállni ezért lova agyontapossa a földön fekvő társát. Ezután Tysonnak már tiszta a célpont, lévén háttal van neki. A földön fekve elereszt két sorozatot, minek hatására ellenfele holtan esik le a még mozgó lóról.
Tsakurot két oldalról támadják. Elindul az egyik felé, majd a botját ugrólécnek használva a levegőbe emelkedik és páros lábbal lerúgja a nyeregből az egyik szamurájt, majd talpra érkezik. Hihetetlen gyorsasággal fordul a másik irányába és botjával védi a felé mért csapást, majd amikor elhalad mellette a másik ellenfele, egy jól irányzott erős ütéssel hátba vágja botjával. Ájultan esik le a nyeregből az is.
James folyamatos tűz alatt tartja a szimbionta ellenfelét, aminek csak annyi a hatása, hogy kicsit lassabban ér oda hozzá. A szimbionta végigvágja James testét, mire az fájdalmasan felkiált és elejti fegyverét. A legtöbb embert ez valószínűleg ketté vágta volna, de James-en, csak egy mélyebb vágás keletkezik. Vérben forgó szemekkel, a dühtől alig látva veti rá magát James a szimbiontára. Két ütést mér a fejére. Az első hatására a szamuráj sisakját elengedi a szimbiontája és a földre hullik. A második ütése pedig bezúzza ellenfele koponyáját és az, holtan terül a földre.
Mindenki legyőzve, csupán James-en van egy nagyobb vágás, de tud mozogni és harcolni még egyelőre.

Borzalmino (JK), Darren Dewrey (JK)

Borzalmino hihetetlen sebességgel elindul a csapat többi tagja felé, a két szimbionta kissé meglepődik ezen, de beérik az itt maradt Darrennel is. A két szimbionta ráveti magát Darrenre, az leginkább védekezik, aminek hála nem kap be sok ütést. A szimbionták körülbelül ugyanolyan gyorsak mint ő, így a gyorsaság miatt senki sincs előnyben. A visszatámadások hatékonyak, mivel ellenfelei nem törődnek a védekezéssel, csak a támadással. Karmaival súlyos sebeket ejt támadóin, de érzi, hogy van ellenállásuk, mivel egy normál embert már széttépett volna. A bekapott ütésektől megszédül ugyan, mivel emberfeletti erejű ütésekkel rendelkeznek a szimbionták. Végül felőröli ellenfeleit Darren, és mindkettő holtan esik a földre szétkarmolt testtel. Darrennek enyhe agyrázkódása, két megrepedt bordája van, és fájdalmas zúzódások vannak a két karján amivel hárította az ütéseket. Ennek ellenére még harcképes marad, de közelharcba most nem nagyon szeretne keveredni.
Borzalmino odaér a helyszínre, és látja, hogy társai végeztek a támadókkal. Ezután figyelmezteti őket a közeledő veszélyre, amit ha odanéztek már látjátok ti is, hogy rengeteg szimbionta közeledik ide.

/ Gondolom ezután menekülőre fogjátok, ha valaki mégis meg akar küzdeni velük, az búcsút mondhat a karakterének /

Mindenki:

Szélsebesen hagyjátok el a kisvárost, a leglassabb James, mivel neki nincs gyorsasága, ezért egy átlagos ember sebességével halad. Ezt erejével próbálja kompenzálni és hatalmasakat ugrik, úgy halad előre így annyira nem marad le.
Amint kiértek a városból, hirtelen egycsapásra megváltozik a táj, az imént látott kép jelenik újra meg, ami valószínűleg a valóság, de most már így is marad, nem csak egy pillanatra látszódik. Pusztaság van amerre a szem ellát, így nem tudtok elbújni üldözőitek elől, egyetlen esély, a menekülés.
Egy országutat láttok meg, amin kiégett autók állnak, sehol egy élő ember sem, mindenfelé holttestek hevernek, az autókat mintha szándékosan gyújtották volna föl, vagy valami maró anyaggal öntötték volna le, olyan hatást keltenek.
- Az autók felé! - mondja James - ott fedezékbe tudunk vonulni, nagyobb lesz az esélyünk ha harcra kerül a sor! - néz a többiek felé.
- Igen, más esélyünk nincs! - állapítja meg Tsakuro és elindul felé - mindenki nézze az autókat, keressen olyat aminek nem teljesen sérült a motorja, és kerekei is vannak. A szimbiontám talán be tudja majd indítani! - ezt leginkább Borzalminonak mondja, mivel ő a leggyorsabb és így nem vesztenek ezzel időt, a támadóikkal szemben.
Az országút túloldalán, körülbelül egy kilométerre, újabb szimbionta csapat tűnik fel. Azok még többen vannak, mint üldözőik, olyan ötven körül lehetnek. Azok is elindulnak a csapat felé, viszont ezek már modern kori fegyverekkel is fel vannak szerelve.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Rspic__1__www.kepfeltoltes.hu_Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Rspic_www.kepfeltoltes.hu_
Mich
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 38

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala) Empty Re: Kína melletti ideiglenes katonai központ - (Szimbionták hajnala)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.