Ötödik Kerületi Börtön

Go down

Ötödik Kerületi Börtön Empty Ötödik Kerületi Börtön

Témanyitás by Thorhalla Szer. 23 Feb. 2011, 16:58

A régi topic

Másnéven A Harlemi Sírbolt

Ötödik Kerületi Börtön Harlem6a
Ötödik Kerületi Börtön Harlem1a

Az intézményt 1885-ben hozták létre, eredetileg abból a célból, hogy az Ötödik Kerületi Bíróság ideiglenes fogvatartóhelyéül szolgáljon, de aztán, ahogy a város nőni kezdett úgy növekedett a börtön is egyre nagyobbra és nagyobbra. Valamikor az 1920as években még tizenhat, női foglyoknak szánt cellát is készítettek, természetesen elkülönítve.
Eddigre a börtön már nívós, ámde különösen kegyetlen fegyintézménynek számított a városban, egyfajta kis sing-singnek, ahova a legnagyobb mocskokat (általában feketéket, és azokat a fehéreket, akiket meg akartak szívatni) szállították.
Ötödik Kerületi Börtön Harlem2a

1940-re a földalatti börtön jelentős bővítésen és átalakításon esett át, modernizálták a "lakóhelyeket" és a biztonsági rendszert, de ettől még persze egy patkánylyuk maradt, ahol rendszeresen verték a rabokat, és a női részleg lakói gyakorlatilag a szexrabszolga szintjéig süllyedtek. Minden létező korrupciós és végrehajtási törvényt megszegtek a börtönben, ami csak létezik.

Ötödik Kerületi Börtön Fremantle%20Prison%20interior

Majd a Második Világháború előtt egy rab tisztázatlan körülmények között megszökött a fegyintézetből és menekülés helyett tálalt a hatóságoknak. Az ügyészség által rendezett nagy tisztogatási hullámot ez a börtön sem élte túl, 1945-re bezárták.

Majd eljövél a mutánskorszak, meg a hősök kora, és a bűnözés sosem látott méretekben csapott át a városon, szabad rablás, ugráló maskarások a háztetőkön és a velük küzdő őrültek, új horizontot nyitottak a büntetés-végrehajtás terén. 1970-ben újra megnyitották a felujított börtönt, ahová a kevésbé veszélyes mutánsokat zárták, azzal az egyszerű kitétellel, hogy minden szökési kísérlet automatikusan a SHIELD-nél letöltendő életfogytiglanival jár. A rövidebb büntetéseket töltő és békésebb mutánsok mai napig is a Sírboltban raboskodnak...

Ötödik Kerületi Börtön Prison

Leírás:

A Börtön gyakorlatilag a föld alatt található, még mindig a régi bíróság épületéhez közel. Csak egy kis dühöngőt, akarom mondani szabadteret alakítottak ki, hogy a legminimálisabb rabtartási törvényeket kielégítsék az úgynevezett "yardon".

A jobb magaviseletű, illetve enyhébb büntetést kapott rabok már-már jónak mondható körülmények között laknak.

Ötödik Kerületi Börtön Prisoncell

A veszélyesebb mutánsok, a szökésgyanús egyedek, és azok, akik egyszerűen csak hagyj szívjanak, pedig egy ilyen remek cellában tengethetik mindennapjaikat:

Ötödik Kerületi Börtön Prison--toilet

Állítólag több, helyi átlag zsaruk által elkapott rosszfiú idekerült, akik túl nagy trófeák ahhoz, hogy átengedjék őket a SHIELD-nek. De végül rájönnek, hogy bezárni még csak-csak könnyű volt, de kiengedni már nem annyirra vicces a pirokinetikus mocskot. Így vannak cellák, amiket évekig nem nyitnak ki.
És kaját sem adnak be...
Ettől eltekintve a Sírbolt már híres a jó bánásmódról, akik idekerülnek általában örülnek a szerencséjüknek és nem balhéznak sokat, a legjobb magaviseletűek közmunkákat is végezhetnek a város utcáin, illetve a bíróság épületét takarítják.

A börtön két és fél szintes, és három jól elkülöníthető szakaszra, az ideiglenes cellákra, az állandó cellákra, és "egyéb" területekre oszlik meg, amibe beletartoznak a börtönőrök szállásai, az étkező és az edzőtermek/fürdők is.
Ötödik Kerületi Börtön Arch-drawing-03r

A régi topic


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 26 Feb. 2011, 20:47-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ötödik Kerületi Börtön Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ötödik Kerületi Börtön Empty Re: Ötödik Kerületi Börtön

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 26 Feb. 2011, 13:10

#2 2009-02-24 17:20:36
Zöld Ördög
Egy alak rajzolódik ki a távoli égbolton, ki egyre gyorsabban halad a börtön felé és a következő szavak hagyák el ajkait.
- A rengetg ember kik ártatlanúl űlnek benn. Szánalmas a mostani kormány. Nincs más lehetőség. Az ártatléanoknak ki kell szbadúlnia.
- Mit csinálsz? Rengeteg bűnöző is köztük van és utcára kerülésükkel káosz szabadúl el.
-Te csak halgass most én vagyok a főnök.
- ÁGhhhhhh!
- Így már jobb...

Vívódik magában a Zöld Ördög. Majd egyreközelebb kerűl a létesítményhez. Előkap 3 bombát és egyenesen a falnak hajítja. Az esetleges őröket pedig a deszkáján lévő fegyverrel iktatja ki.
-Most gyertek ki gyermekeim és teremtsetek káoszt a környéken!!! Hihiihihihihihihiiiiiihhhhiiihihih!!!

A falak, mint egy kártyavár dőlnek be és omlik le a fal. Az őrök már biztos tudják, hogy itt vagyok és jön az erősítés. Akkor csak most kezdődik az igazi móka. Elővesz még egy gránátot és kibisztosít, majd a keszében dobálja fel s alá.
- Nos? Hogyan tovább bácsik?


#3 2009-02-26 19:33:23
Zöld Ördög
Az ördög folytattja rombolását. A gránátot ami kezében van, a falhoz vágja, ami már így is ki van szakadva.
- Gyertek ki kicsi csigák a házatokból és lepjétek el a földet!!! - ordít be a lyukon az elítélteknek.
- Csiga biga gyere ki, berobanntom a házad oda benn! - Danonászik az Ördög és most karmait verdesi egymásnak.

Körűl néz és nézi az esetleges őrőket, rendőröket és egyéb rendfenntartókat.
- NA mi van srácok???!!! A buli elkezdődött!!! Hihahihihihihihihihhihihh!!
Majd kicsit feljebb repűl és figyeli a rabokat.


#4 2009-02-27 19:38:59
Paladin
(Most ne nézzetek hülyének. Vannak akik tudják most miről beszélek, akik nem azoknak egy hatalmas titok marad egy darabig.)

Egy ezüst színű férfi közeledik a távolból. Magasból közelíti meg az épületet és egy darabig figyelemmel kíséri a történéseket, hogy felmérje a terepet.
-Tehát akkor... Zöld férfi, fegyőröket gyilkol és rabokat enged ki ergo, rosszfiú. Akkor irány előre!!!
Leront egyenesen a deszkás elé, és kezével befagyasztja a hatalmas tátongó lyukat, ami a börtön falán ékeskedik.
- Ebből nem eszel te eszelős!! - fordulok az Ördög felé.
Aztán 1-ik kezével a börtön falát fagyasztja be, míg a másikkal az ördögre céloz és rá irányítja a tenyerében összegyűlő fagyaztó sugarat. Aurája is egyre hidegebb. -25C fokkal szórja a jeget.
- Tünj el innen, míg szépen mondom!


#5 2009-02-28 11:04:44
Zöld Ördög
- Nem, nem, nem, nem!!! Tünj el te míg szépen mondom, retkes mutáns! - mondja az ördög és elővesz egy-egy bombát. Kibiztosítja és a kezébe nyomja a fehér alaknak. Ezeket fogd meg szépen, majd már egy másikat is kibiztosít, élesít és el is dob, egyenesen a járókelők felé.
-Na most mit csinálsz? Vagy te mardsz életben vagy az emberek. Siess! - kacsintással és elégedett vigyorral kíséri a mondatait.


#6 2009-02-28 11:09:07
Paladin
-Nem vagyok mutáns!- kiáltom és jelentem ki a Zöld alaknak. A kezembe gránátokat nyom, amik már élesítve is vannak. Zavarodottan nézek egy pillanatig, majd látom, hogy még egy bombát élesít, de azt az emberek közé dobja. Végig hallgatom szavait, és azonnal cselekedek.
A két bombát, az égbe dobom, majd megfagyaztom, és szinte zuhanni kezdek a harmadik után. Közben azt is fagyaztom. Egy kisebb csúzda formát kreálok a jégból, amin végig gurúlva vissza repűl a tulajdonosához.

A másik két bomba berobban az égben és remélhetőleg senkit nem ért kár.


#7 2009-02-28 11:16:18
Zöld Ördög
A két felső bomba robban és a robbanás kicsit érint, de nem vészesen, majd a harmadik bomba felém repűlve is robban. Az már jobban sért és eléggé meg is éreztem. -Ezt most nagyon megbánod!!! - kutakodni kezd táskájában a bombák után de már nem talál többet, csupán füst gránátot. - MIndegy ez is jó lesz. -motyogja magába és mind a ketőt elő veszi és az ezüst férfire dobja. -Nyeljél egy kis füstüt, te mutáns!!! - ordítom és kuncogok is egyben.
Majd belátom, hogy már nem igazán van esélyem és hazafelé veszem az irányt. A füst miatt nem láthat a férfi merre is megyek, ezért biztonságban távozok. A biztonság kedvéért néha néha pár darab golyót lövök magam mögé.
-HIHIHIHIHIHIHIHIHI!!!! Még találkozunk te MUTÁNS!


#8 2009-02-28 11:27:31
Paladin
Az akcióm sikeresen bevállt. A fura férfi megsérűlt, saját robbanásaiban. Most pedig irány móresre tanítani!
Felfelé veszem az irányt, amikor a 2 füstgránátot, egyenesen a képembe dobja. Semmit nem látok, de végig repülök rajta, kitörve a füstből. De az alaknak semmi nyoma. Már mint jó messze jár és egy két golyó meg is sérti bőrömet.

Nem megyek után inkább befagyaztom a börtön falán keletkezett lyukakat és a sérülteket egy helyre hordom. Kihívom a mentőt, majd ott sem vagyok.

(EZZEL be van fejezve Smile )

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ötödik Kerületi Börtön Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.