Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis Empty Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis

Témanyitás by Morsus on Vas. 01 Május 2016, 00:43

Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis DEC072166
Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis 285753-113980-apocalypse

Mi az a Gótika?
Ez a világ ellenben a reneszánsszal 2016 február harmadikán játszódik. Sosem volt X-men, Testvériség, Thor, Vasember, Bosszú Angyalok, semmi. A világban pletyka volt a mutánsok. Online mítoszok, ritka youtube felvételek, stb. Két hónappal ezelőtt New Yorkba csapódott valami. Mai napig zavaros,d e az biztos, hogy egy másik realitásból származó robotsereg jelent meg, maaajd velük együtt fura lények és gyűrűk, amik képességeket adtak az embereknek. Ennyi után is, ha civilként megélted az előző kalandokat nagyon keveset lehet tudni, mert ténylegesen a kormány se tudja hová tenni. Mire megnyugodtak a dolgok és a Föld első szuperhős csapata a Fantasztikus Négyes (Négy asztronauta különleges erőkkel) megalapult, mint a világ első hivatalos hősei, megérkezett egy aranyfényekben izzó nő, aki elmondta, hogy a gazdája elfogja pusztítania bolygót. Annak a hatalmas űrhajója látszódott az ágból pedig nem volt Uránusz körvonalán állt meg. Mikor a nő felrepült az égbe nem sokkal később az űrhajó is eltűnt. mai napig nem tudni miért. Azóta egy hónap telt el és a mutánsok száma picit növekedett. New Yorkban legendákat mondanak élő ruhaszerű lényekről, amik gazdatestekről-testekre mennek ölni és ha megjelenik egy szuperlény az a Manhattani Baxter buildingbe viszi a hatóság, hogy a Fantasztikus Négyes ki tudja vizsgálni.

Miről fog szólni a mostani kaland?
Mivel az előző sztorit én nem tudtam folytatni és nagyon sokan nem aktívak a résztvevők közül ezért így visszamenőleg lett megírva mi is történt a többiekkel. A hírnök valamiért megkímélte a bolygót és Galactus is. Most viszont a leendő X-men film fő gonosza emelkedik fel látva a mutánsok és szuperlények ébredését. A karaktereknek pedig dönteniük kell: szolgálják vagy küzdenek ellene. Egy biztos: a kalandot csakis a legerősebb éli túl!


Mikkel jelentkezhetnek a játékosok? (Nincs karakter limit, tőlem aztán viheted a teljes f4-et és hozhatsz húsz karaktert is)
1. Akik eddig jelen voltak csak írják meg az előtörijük bővítését ide, és persze ha kérdésük van akkor csak szóljanak. Kérem a játék indulásáig jelenkezése elején kiemelve jelezze az, akinél van valamelyik gyűrű és azt, hogy megszeretné-e tartani! Különben induláskor elveszem tőle és máshoz kerül!
2. Mostantól elfogadok reneszánszos karaktert is, kérlek figyeljetek a dátumra és lehet módosítani a karaktert, az erőt, a kinézetet, stb. Szóval lehet más a karaktered, mint reneszánszon vagy majdnem ugyanolyan. Arra figyelj, hogy itt még nem voltak világrengető események. /Lásd feljebb/ nagyon örülnék sok X-diák mutánsnak mivel itt nincs Xavier és Magneto így izgalmasabb lesz Very Happy
3. A Fantasztikus Négyes újra elvihető!
Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis GAF_newFF1
- Reed Richards
Élő agyvelő. Telepatikus és telenetikus képességei vannak. Ezeknek a határai ismeretlenek, de Reed csakis telepatikusan tud már kommunikálni. Főleg erre használta ezt az erejét s telenetikával folyamatosan lebeg.
Reed zseni ennek a világnak a legnagyobb zsenije, főleg űrtechnológia, elektronika, programozás, biológia a témakörei, de hamar beletanul bármilyen tudományba.
- Sue Strom
Képes testét szinte lehetetlen formákba önteni. A teste képes egy gumiszerű állagot felvenni, ami után gyurmaszerűen bármijen formába tudja magát alakítani. Még nem ismertek a képességei hatérai, de még ekkor is a bőre csak annyira kemény, mint volt és a fitikai ereje az eddigi átlagos ereje.
Sue a világ egyik vezető biokémikusa, pontosan ezért került a csapatba. Szakértelme a különböző sugárzások hatása szerves elemekre.
- Ben Grimm
Ben hátán két fesztávolság szerint 2 méter 20 centis bőrhártyás szárnyak nőttek, amikkel képes repülni akár (nagyon megerőltetve magát egy rövid időre képes) 50 km/órával.
Grimm amúgy nem változott, de társaival szemben Grimm katonai képzést kapott pilóta és volt amerikai focista. Átlagosan képes 100-120 kilót kinyomni, gyors, képzett MMA harcban, rutinos a félautomata pisztolyokkal és a katonai rohampuskákkal. Állítása szerint bármit eltud repülni és jogosítványa van kisrepülőre, vadászgépre és helikopterre, továbbá ő vezette az Kennedy 15-öt, amivel felmentek az űrbe.
- Johnny Strom avagy MANDROID
Képes organikus fémé alakulni, mint Kolosszus. Ellenben vele képes külön bármelyik végtagját is fémé alakítani. Ekkor különösen ellenálló és maximális 40 tonnás ereje van. Mandroid formában avagy fém formában képes a kezéből mágneses energiát sugározni. Ezzel taszítani vagy vonzani a fémeket.
Mandroid is zseni rakétaszakértő, szerelő zseni könnyedén összerak egy járművet legyen az egy oldsmobil vagy egy űrhajó meghajtója. Persze ha éppen nem csinál selfiket a csata közepén. #Herolife
4. Speciális mutánsok. Csinálhatsz teljesen új karaktert,m aki még nem volt egyik síkon sem, de a megkötés ebben az Évadban más. Ugyanis, ha csinálsz akkor annak mutánsnak kell lennie és a képességét a lenti 8 lehetőség közül kell választanod. A karaktered lehet 13 évestől 99-ig bármennyi, de a képességének legalább egy napja aktívnak kell lennie, szóval az előtörténetbe kérlek rakd bele, hogy már rendelkezik a képességével és ismeri is azt valamennyire, vagy tudatában van, hogy valamitől ő más. Ha hosszú ideje rendelkezik  vele számold, hogy itt (még) nincs x-men és ilyesmik szóval vagy eltitkolja, vagy menekülnie kell, vagy csak páran tudják az igazat róla. Előtörid előtt írd le, hogy ha az egyik erőt lefoglalod ezek közül, ezért neveztem el őket. Smile Csak azért, mert ezekből pár az eredeti Lovasokról van mintázva messze nem jelenti azt, hogy te magad is az leszel, ha ezt az erőt választod!!!
Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis Latest?cb=20130331141807
Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis 2816780-ace_comics_6_issue_subscription_all_new_x_men
- Küklopsz: A szeméből folyamatos és erős opti-sugár jön. Ez a vörös energia látszólag hőt termel, de valójában egy erős taszító-sugár, mint Vasemberé és ha csak egy pillanatra eltalálnak vele olyan, mint egy keményebb rúgás, hosszútávon viszont...
- Bestia: A mutációnak hála erősebbé válik a mutáns. A fizikai ereje eléri féltonnát, az alkata átalakul és a rugékonysága és mozgékonysága csakis egy cirkuszban nevelkedett professzionális atlétáéhoz fogható lesz. A lábujjaival ugyanolyan könnyen képes bármit megcsinálni, mint az ujjaival.
- Jégember: Képes a körülötte lévő nedvességet lehűteni mínusz fokokra, hogy azt hóvá vagy jéggé dermessze. Érthető okokból a sivatagban az ereje nem fog működni. A teremtett jégből tud valamiféle páncélt vonni magára, afféle második bőrt. Ez a kisebb kaliberű fegyverektől megtudja óvni őt.
- Angyal: A hátán hatalmas tollasszárnyak vannak, amikkel tud repülni. Továbbá A csontjai őregessé váltak, mint a madaraknak, de még így is olyan kemények és ellenállóak, mint egy emberi csont.
- Csodalány (Jean Grey): Rendelkezik egy telenetikus erővel, aminek hála képes tárgyakat mozgatni. Ezeknek a súlya pontosan annyi, amennyit a mutáns magától feltudna emelni vagy dobni. Jelenleg csak a látókörében lévő dolgokkal képes ezt megcsinálni.
Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis 1457855-389px_x_factor_vol_1_19
- Háború: Ez a mutáns képes a két kezét összecsapva egy kinetikus robbanás hullámot gerjeszteni. Ezt úgy kell elképzelni, hogy hang helyett a tapsolása egy energia hullámot generál, aminek egy fakó sárga fénye van és tőle elfele terjed egyre szálesebben durván félre söpörve és összetörve mindent. Egy gyengébb ilyen támadás felér egy alaposabb pofon adagnak egy igazán erős robaj olyan, mint legurulni egy 20 fokos lépcsőn.
- Éhség: Ha más élőlény felé emeli a kezét képes a benne lakozó életenergiát/zsírt/cukrot/stbt elszívni, mint egy vámpír. Ellenben Éhség mindig éhes, ez a mutáns képessége megjelenésétől kezdve egy csont vékonnyá vált és nem képes ételt megemészteni csak másoktól elnyelni és így életben maradni. Nem kell megérinteni a célpontot, de rá kell emelnie a kezét és annak két méter közelében kell lennie. Egy pár pillanatig ez inkább, mint egy megszédülés, egy pillanatra erejét veszti az áldozat, de ha sokáig nem tesz ellene senki semmit, akkor a mutáns képes a megölni a személyt attól függően pontosan mennyire jóllakott az. Pl: Egy vézna gimis lány pár perc alatt belehalhat, de egy 150 kilós férfi akár órákig is szenvedhet. Az áldozat számára ez olyan, mintha egyszerre lenne hihetetlenül éhes és vesztene a szervezete vizet egy forró nyári napon. Gyengén szervezetű személy akár eszméletét is vesztheti ettől.
- Kórság: A mutáns egy állandó halálos betegséget generál a szervezetéből, ami a bőre érintésével ad át és az áldozatot (növény, állat ember) méretétől függöen öli meg, persze hacsak nem kap kezelést. A betegség nem megy át új gazdatestre, hanem az áldozattal együtt kipusztul, de elég vitamin és gyógyszer hatására pár napon belül jobban lehet az áldozat, persze ez attól is függ, hogy mennyi idei érintkezett a mutánssal, mennyire jó az egészsége, pontosan mekkora alkat és milyen gyorsan került orvosi ellátásra. Maga a betegség, amit a mutáns generál hasonló egy rákos vírushoz ám daganatok helyett egyszerűen minden elkezd leállítani. Először az immunrendszert, majd lassítja a vérkeringést, az izomműködést, az idegek közti kommunikációt, fájdalmassá tesz minden mozdulatot majd szép lassan vagy meghal szívleállásban az áldozat, mivel a vér már nem jut el a szívig. Egy átlagos, jó egészségű embert egy pár pillanatig tartó érintés egy hét alatt öl meg, persze az első pillanattól kezdve érzi a hatásait.

Lássuk ki a legerősebb

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis Empty Re: Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Vas. 01 Május 2016, 14:24

Rendben. Akkor vinném Ad'-et. Ő amennyire lehet megszokta, hogy akarata ellenére megszállta egy szörnyeteg. Elkezdett sportolni és új célja, hogy majd rendőr legyen.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 101
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis Empty Re: Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis

Témanyitás by Morsus on Vas. 01 Május 2016, 18:24

Kérlek másold be újra az előttörit és úgy írd hozzá az egy hónapot Smile

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis Empty Re: Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Vas. 01 Május 2016, 20:50

Bronx-ban született. Az apja mindig is drogos volt. Az anyja csak egy fiatalkori hiba miatt esett teherbe tőle, de már nem volt mit tenni együtt maradtak és miközben meismerte a férjét jött rá annak a megbízhatatlanságára. Ő maga igyekezett minden erejével felnevelni a fiút. Mikor Adrian tizenhárom éves volt akkor az apa ott is hagyta a családot. Az anyát ez úgy megrázta, hogy elkezdett nyugtatókon élni és rá két évre meg is halt. Adrian pedig a nagyapjához került aki alkoholista. Adraian igyekezik kezdeni valamit magával és ezért tanul. A céljai nem túl nagyra törőek. Ha sikerülne elérni, hogy egy autószerelő műhelybe bekerüljön azzal is tökéletesen megelégedne. De a világ nagyon megváltozott. Jelen helyzetben pedig Adrian nem számíthat senkire. A nagyapja bolond, a haverjai meg nem megbízhatóak ezt ő is tudja. Mindenesetre az öreget nem hagyhatja magára. A biztonságot adó házat nem szívesen hagyja el.
Egy hónapja az utcán sétálva látta ahogy pár punk egy csövessel keménykednek. Ad' közbe avatkozott, de leszúrták az öreget majd elmenekültek. Ad' hívta a mentőket, de egy szimbionta ami a csöves testéből jött ki rámászott és hát összeszimbiontázta. Ad' azóta valamennyire megtanult ezzel élni. A testi adottságainak a növekedése miatt vannak már céljai. Mégpedig, hogy rendőr lesz. El is kezdett erre készülni. Eljár sportolni.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 101
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis Empty Re: Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 01 Május 2016, 21:04
Előtörténet
LINK

Kaland
Gótika, ötödik évad
Valkűr aka Svanhild Ragnardottir
Galactus volt hírnöke, Midgard védelmezője


Játékostárs(ak) neve:


Előtörténet:
előtörténet:
Név: Svanhild Ragnardottir
Egyéb név(i): Svan, Valkűr, „Shield-Maiden”
Faj: ember
Nem: nő
Jellem: semleges, rideg és távolságtartó (régen lobbanékony volt, manapság a kora miatt megnyugodott)
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 1552. június 13., Skandinávia
Kor: 474 év
Család: A Miller vérvonal szülőanyja, a fia (aki Einar-tól született) vette fel elsőként a Miller nevet, vagyis annak régies formáját
Foglalkozás: Galactus hírnöke
Testmagassága: 178 cm
Testsúlya: 66 kg
Szeme színe: barna
Haja színe: vörös
Bőre színe: eredetileg kaukázusi, manapság fémes
Különleges ismertetőjel: megjelenés
Repülési sebesség: változó
Egészségi állapot/ betegségek: tökéletesen egészséges

Előtörténet:
A 16. század közepén látta meg a napvilágot Skandinávia északi részén, nem tudni pontosan, hogy melyik részen, hogy Norvégia, vagy Svédország területén. Egészen északon, közel a sarkkörhöz, vagy azon túl is. Egy vándorló kis törzs, klán tagjai voltak, errefelé több efféle is megtalálható volt. Mindannyian hagyományőrzők, akik nem tértek át a kereszténységre, hanem a régi hitet hagyták meg, így emiatt is üldözték őket, eretneknek, pogánynak tartották őket. Egy ilyen klánba született bele Svanhild is, a törzsfő leányaként. A törzs mindazonáltal a vikingkorig tudta visszavezetni a családfáját, őseik szinte minden nagy háborúban, portyán részt vettek, ott voltak Párizsnál is, később Borföld felfedezésénél. Mindvégig nemesi családnak voltak mondhatóak, évszázadokig jarl-ok is voltak Norvégia és Svédország területén – mindkét ország területén voltak a családnak birtokai, földjei –, akik a kereszténység miatt vesztettek el mindent. Az ok egyszerű volt, nem tértek át az új isten imádatára. Így a törzs és a hozzá hűségek felülkerekedtek és északra mentek, ahova már nem érhetett el az ellenség keze. A gyermek és fiatalkora teljesen hasonló volt egy régi átlagos vikingéhez. Már egészen pici kora óta tanult harcolni is fegyverekkel, az anyja is harcos nő volt. A kislány roppant értelmes volt és gyorsan tanult, később pedig gyönyörű leány cseperedett belőle.
15-16 éves lehetett, amikor idegenek érkeztek a rögtönzött kis falujukba, városukba, ahol éltek. Nagy harcosok, akik a régi legendákat idézték. Svan-t az egyik fiatal férfi – Einar – vette le teljesen a lábáról, akibe beleszeretett. Több éjszakát is együtt töltött a férfival, majd amikor a férfiak távoztak velük akart menni. Természetesen erről szó sem lehetett, annak ellenére, hogy Einar akkor is több asszonnyal hált együtt mindig ügyelt arra, nehogy gyermeke szülessen, de Svan mégis teherbe esett. Mivel nem voltak keresztények akkora bűnnek mindez nem számított, a nagyobb gond az volt, hogy Svannak már volt jegyese, akihez feleségül kellett volna mennie, noha a lányt nem érdekelte mindez mert reménytelenül szerelmes volt gyermeke apjába. Egy késő nyári viharos éjszakán meg is született a gyermeke, akinek a létezéséről nem is tudott a gyermek apja. A lány azonban a gyermek mellett is boldogtalan volt, hiába kereste és kutatta a titokzatos szőke férfit nem akadt rá. háborúkban vett részt, küzdött, hiába. Tizenkilenc évesen végül már készült feladni és megölni magát, amikor „összetalálkozott” egy entitással, vagyis az akadt rá. Az idő és a történelem homályába vész, hogy miért pont Svan-t találta meg, de felajánlotta a lánynak, hogy vele tartson. Már Svan sem emlékszik pontosan, halványan él az emlékében, hogy törzse, világa és a szeretett férfi életéért ment Galactussal, aki erőt ígért neki, hogy megszerezhesse őt később. Már nem is számított.
Évszázadok teltek el és a nő még mindig Galactust szolgálja, az időérzékét teljesen elvesztette, valahol mélyen még mindig Einar-t kutatja, mit sem tudva, hogy nem egy-két szempillantás telt el, hanem évszázadok. A korábbi nyílt és lobbanékony lányból ridegebb, távolságtartóbb személy lett, senkit sem enged közel magához és próbál minden érzelem elől elzárkózni. Mindez tökéletes volt ahhoz, amit csinált, így nem könyörült meg soha egyetlen bolygón sem, hiszen a mesterének is élnie kellett, táplálkozni.

Szakértelmek, Képességek:
A régi születése ellenére ért a legmodernebb eszközökhöz is, ha ilyesmi kerül az útjába. Roppant járatos különböző harcstílusokban, a középkori vikingtől kezdve a kozmikus fajokéig bezárólag nagyon járatos. Mind pusztakezes, mind pedig fegyveres harcokban. Tudományokhoz átlagos szinten ért, nem kiemelkedő bennük, de mindent felfog és megért. Anyanyelvén felül – skandináv, rúnaolvasás – a legnagyobb kozmikus nyelveket beszéli (kree, shi’ar, skrull és badoon)
Galactus hírnökeként a képességek ezzel egyeznek meg:
http://www.comicvine.com/frankie-raye/4005-11605/

Külső:
Emberként:
Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis 2936219-pro_end
Hírnökként:
Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis 1816168-seeker___silver_surfer_4
Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis 1781121-make_out003


Bővítés:
Az előző kaland során az Ego-val folytatott harc kilökte őt és Galactust a megadott korábbi útról és hónapokig sodródtak az űrben. Egy megfelelő világ közeledte keltette mindkettejüket a hibernációból, ahova Svan ment is, hogy értesítse a bolygó népét. Nem ismerte meg a helyet és előre már siratta az ott élőket. Azonban Galactus felismerte a bolygót és a nő tudtára hozta, hogy mindez a Föld, azaz Midgard, ahonnan Svant közel fél évezrede elhozta. Noha éhezett, hatalmas áldozatot hozott és Galactus megkímélte a bolygót, hiszen megígérte annak idején, hogy ezért vette a nőt maga mellé. Ezzel egy magának tett régi ígéretet is megtartott, saját maga nem tudta megmenteni a saját világát a pusztulástól a megátkozása előtt, de megadja az esélyt Valkűrnek arra, hogy ő megvédhesse a sajátját. Így elbocsátotta nőt a szolgálatából, elengedte, hogy védje a bolygót. Mivel még emlékezett Svan arra, hogy a közelben, alig egy parscenyire van az Alfa Centaurinak is egy lakott bolygója, így Galactus arra vette az irányt. A nő azzal vált el mesterétől kissé anyáskodva, hogy:
" - Miként fogsz boldogulni nélkülem Mester?"
Persze tudta, hogy meglesz és hamarosan új hírnököt választ magának. Most itt volt az ideje annak, hogy felfedezze a bolygót, hiszen olyan sokat változott. Szerencsére az emberi alakját is vissza tudta venni, így nem volt olyan feltűnő, mint lángoló alakban. Az egy hónap során sikerült kiderítenie, hogy a vérvonala nem szakadt meg és nagyon, de nagyon sokan élnek szerte a világban, ami büszkeséggel töltötte el, főleg, hogy egyenes ági leszármazott is életben volt még. Egyelőre nem tervezte azt, hogy felkeresi őket, sokkalta inkább hatalmas családfát szándékozott írni, összegyűjteni, hogy a vérvonal minden tagja meglegyen rajta. Mivel Midgard védelme volt a fő feladata saját magának kitűzte, hogy a vérvonalat is óvni fogja, hiszen a fia életéért cserébe lett Hírnök annak idején.
Jelenleg Skandináviában van, a világot már megnézte magának, most hazatért a gyökereihez, hogy megtalálja azt a helyet, ahonnan elindult annak idején az útjára, hogy az ősei sírjánál, illetve istenei korábbi szentélyeinél tegye tiszteletét és áldozzon nekik, amire már nagyon, de nagyon régen nem volt lehetősége mindezt megtenni. Hiába telt el közel ötszáz év, ő maga még mindig viking maradt, aki tisztelte az ősi hagyományokat, hitet, főleg, hogy már tényleg tudta, hogy az istenei léteznek és remélte, hogy egyszer találkozhat is velük személyesen. Így egyelőre Svédország és Norvégia északi részét járta, hogy megtalálja a régi helyet, amit sajnos nem tudott pontosan, hogy hol lehet, hiszen az ő idejében a térképek nagyon pontatlanok voltak még.


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14873
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis Empty Re: Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis

Témanyitás by Tyler on Hétf. 02 Május 2016, 18:29

Adatok:

Név: Tyler Jackson
Egyéb név(i): Nincs
Faj: mutáns
Nem: férfi
Jellem: ember-barát; mutáns-barát;
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 1991, New York
Kor: 25
Családi állapota: nőtlen
Foglalkozás: Kikötői rakodó munkás
Testmagassága: 173 cm
Testsúlya: 68kg
Szeme színe: zöld
Haja színe: átlagos barna
Bőre színe: erősen napbarnított
Különleges ismertetőjel: Nincs
Repülési sebesség: nincs
Egészségi állapot/ betegségek: Egészséges

Jellem: Nem igazán érdekli semmi, nincsenek céljai azon kívül, hogy meglegyen a lakbérre és kajára, sörre való, depresszív alkat


Életrajza: 1991-ben született, egy közép gazdag családban. Apja egy érzéketlen középszerű politikus, anyja egy tipikus otthon ülő házi asszony, egy húga van akit nagyon szeret. Átlagos gyerekkora volt, kisebb balhék, szökések otthonról, első bagó a garázsban a haverokkal, első korty alkohol, számtalan szobafogság, első csók stb.. 

A szüleivel soha nem ápolt szoros kapcsolatot, és őket sem érdekelte túlzottan a fiúk, csak akkor ha valami balhét csinált, hisz ilyenkor sorba esett az apja "karrierjén" ami valószínűleg csak az ő fejükben létezett, hisz soha nem ért el soha nagyobb politikai sikert. 
Egyszóval mintha idegenként éltek volna egymás mellett, ami úgy szólván nem nagyon zavarta. Jobban szerette ha békén hagyják és ő se törődött sokat velük. 
Az iskolai teljesítményei átlagosak voltak, igazából soha nem volt kiemelkedően jó semmiből, és se akkor se mostanában, nem igazán vannak életcéljai. A suli után nem tanult tovább, lelépett otthonról, bérelt egy lepukkant albérletet és alkalmi munkákból tartja el magát, jelenleg a kikötőben melózik. Az utóbbi idők eseményei igazából nem érintették igazán személyesen, természetesen ő sem tudja hova tenni a történteket, de nem igazán foglalkozott vele...legalábbis pár napig ezelőttig...
Éppen melózott mikor egy daruról leszakadó konténer maga alá temette, temette volna ha nem aktiválódik a mutációja, ahelyett hogy ott helyben meghalt volna, a teste egyszerűen beleolvadt a konténerben és annak az oldalán jött ki. Tudta mi történik vele, és szerencsére a kevés ott tartózkodóval sikerült elhitetnie, hogy időben kiugrott a konténer alól, valószínűleg bevették, nem feszegették a témát. Azóta próbálja titkolni és egyáltalán kitalálni, hogy mihez kezdjen most?


Képesség:

Szervetlen anyagok irányítása
Képes a testét beolvasztani szervetlen anyagokba és így irányítani azokat. Képes részlegesen beolvasztani a testét, képes a beolvadt dolgokban mozogni. Alakját nem lehet észrevenni legfeljebb azt ha mozog.
(Mivel csak rövid ideje birtokolja az erejét, nem bánik túl vele, de annyit már elért, hogy akaratlanul ne használja.)//Remélem megfelel, de ha van valami szóljatok nyugodtan.// 
Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 966
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 26
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis Empty Re: Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis

Témanyitás by Morsus on Kedd 03 Május 2016, 22:21

Ad: Kérlek az előtöridet is másold be vagy a linkjét az előző kalandból!
Nefi: Elfogadva Smile
Tyler: Neked is rég meséltem Very Happy Elfogadva!

Hát még jöhetnek a játékosok és persze a gyűrűk gazdái még nem jelentkeztek szóval ha nem fognak azt is megkapjátok grátisz Very Happy

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis Empty Re: Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis

Témanyitás by Peregrin on Kedd 03 Május 2016, 22:57

Morsus, amiért nem igazán vagyok semmilyen módon kompetens bármiféle kalandon részt venni, és nem akarom, hogy a mágus vonal velem szakadjon meg. Tekints úgy, hogy Leopold-nál lévő ereklyék ereklyéje felszabadult, ő pedig eltűnt vagy meghalt. Annak a társaságnak köszönhetően amibe bele született.
Köszönöm a figyelmet.
Peregrin
Peregrin
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 279
Hozzászólások régi : 10
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2014. Sep. 10.
Tartózkodási hely : Egy darabig itt, majd máshol.

Karakteradatok
Főkarakter: J. Maun Janus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis Empty Re: Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis

Témanyitás by Morsus on Kedd 03 Május 2016, 23:02

Ahogy érzed Smile Akkor Aggamoto szeme is játékba fog kerülni... valahogy Twisted Evil

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis Empty Re: Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Kedd 03 Május 2016, 23:28

Név: Adrian Sommerfield
Egyéb név(i): Ad'
Faj: ember
Nem: férfi
Jellem: ember-barát; mutáns-barát
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: Amerika, New York,  2007. április. 8. 
Kor: 18
Család: Valahol az apa.
Nagyapa aki alkoholista és folyton csak veszekszik Ad'-el.
Foglalkozás: diák
Testmagassága: 183 cm
Testsúlya: 65 kg
Szeme színe: fekete
Haja színe: fekete
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: hosszú haj, olcsó farmer és vékony fekete bőrdzseki ami alatt szürke Led Zeppelin póló van.
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek:-
Életrajza: Bronx-ban született. Az apja mindig is drogos volt. Az anyja csak egy fiatalkori hiba miatt esett teherbe tőle, de már nem volt mit tenni együtt maradtak és miközben meismerte a férjét jött rá annak a megbízhatatlanságára. Ő maga igyekezett minden erejével felnevelni a fiút. Mikor Adrian tizenhárom éves volt akkor az apa ott is hagyta a családot. Az anyát ez úgy megrázta, hogy elkezdett nyugtatókon élni és rá két évre meg is halt. Adrian pedig a nagyapjához került aki alkoholista. Adraian igyekezik kezdeni valamit magával és ezért tanul. A céljai nem túl nagyra törőek. Ha sikerülne elérni, hogy egy autószerelő műhelybe bekerüljön azzal is tökéletesen megelégedne. De a világ nagyon megváltozott. Jelen helyzetben pedig Adrian nem számíthat senkire. A nagyapja bolond, a haverjai meg nem megbízhatóak ezt ő is tudja. Mindenesetre az öreget nem hagyhatja magára. A biztonságot adó házat nem szívesen hagyja el.
Szakértelmei:  A rockzene világában járatos de, hangszeren nem játszik.
Ismeri a Bronxi bandákat és néhány tagot is bár nem áll velük komoly kapcsolatban.


Konkrétan ez volt az előző kalanban elfogadott előtörim a képességeim meg minden.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 101
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis Empty Re: Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis

Témanyitás by Morsus on Kedd 03 Május 2016, 23:42

Köszi Smile A szimbióta még mindig nem igazán hallgat rád, de ezt majd a kalandon megoldod valahogy Smile

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis Empty Re: Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szer. 04 Május 2016, 00:12

Vicces lesz.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 101
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis Empty Re: Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis

Témanyitás by Jenna Collins on Szer. 04 Május 2016, 21:39

Előző évadban hoztam 3 karaktert de abból egyet hozok csak.

Irinához került két gyűrű: 8. Anyag újrarendező gyűrű, 6. Elektromos-sugár gyűrű --> akkor ezek szabadok
Sue S. - előző előtti évadban talált valami fekete gyűrűt -> az is szabad (bár nem tudtam meg hogy az mi azért ide írom ><)

Jennát hozom csak.

Az elfogadott előtörije:
Név:  Jenna Collins
Egyéb név(i):  J, Vörös
Faj: ember
Nem:
Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis Mary-Jane-Watson

Jellem:Nem ítél el senkit faji hovatartozás alapján. Kissé zárkózott, ugyan akkor kedves. Jó emberismerő, először csendesnek tűnik, míg megfigyeli az illetőt, később megnyílik ha úgy gondolja. Saját, megszokott környezetében energikus pörgős, szeret új dolgokba belevágni. Kicsit forrófejű, de tud hideg és kegyetlen is lenni(ha valaki kihúzza nála a gyufát), és olykor jó stratéga (főleg ha veszélyben van). Hiperaktív, főleg akkor ha sok édességet eszik.
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: 1998. június 3.  Hawaii, Honolulu
Kor: 18
Család:
Nagy bátyja(apa öccse, később nevelő szülő): Adam Collins
Apa: Richard Collins
Anya: Mary Collins
Bátyja: Kyle Collins
Foglalkozás: diák
Testmagassága: 165 cm
Testsúlya: 55 kg
Szeme színe: zöld
Haja színe: vörös
Bőre színe: világos, kicsit sápadt
Különleges ismertetőjel: -
Egészségi állapot/ betegségek: Egészséges

Életrajz:  

Mióta az eszemet tudom állandóan marjuk egymást a bátyámmal, de sajnos mindig én húztam a rövidebbet. Szerencsére rájöttem, hogy ha anyu mellett vagyok békén hagy és ráadásul érdekesebb, amivel ő foglalkozik, mint tv-t nézni.  Anyu régész volt és sok érdekes mesét és legendát tudott. Amikor nagyobb lettem megengedte, hogy segítsek is neki, de csak szigorúan a házi után.  Na igen, a suli, utáltam, a reggelek szenvedősek voltak és a tanulásnál is lett volna jobb programom. Az osztálytársakat  inkább hagyjuk, csodabogárnak tartottak, nem volt túl sok barátom.  Magamnak való voltam, mindig olvastam és a szobámban vagy anya mellett kuksoltam, nagy ritkán ki mentem a partra sétálni, de pár óra után menekültem vissza a házba, talán ezért is voltam olyan sápadt és beteges.  A szüleimnek is feltűnt, hogy nem nagyon mozgok, ezt szakkörökkel akarták orvosolni. Rábeszéltek a tornára, az atlétikára és arra hogy járjak a Kyle-al karatéra, az utóbbinak egyáltalán nem örültem de nem mertem arra a kérdésre válaszolni hogy „miért?”, inkább folytattam.
Megszerettem a sportokat, versenyeken vettem részt, nagyon jól teljesítettem, büszkék voltak rám. Úgy néz ki megtaláltam azt amiben tehetséges voltam és szettem is csinálni. Azóta eltelt pár év és még mindig a pályán vagyok, szerintem ez edzőm már nyugdíjba vonult volna egy ideje de azt mondta nem ad ki a kezéből, még jön egy hülye aki elbarmolja a "tehetségem", ezt nem értettem hogy mégis hogy lehetne elképzelni de rá hagytam a dolgot. Kicsit olyan artistás dologba kezdett átmenni az edzés, legalábbis a tornás része, mindig kitalált valami kihívást amit le kellett küzdjek.Néha volt olyan hogy dühösen hagytam ott csapot papot azzal hogy abba hagyom az egészet. Volt is egy rövid időszak, mindössze 2 hétig bírtam sport nélkül, elnézést kértem az edzőmtől és egy kis megtorló kínzás után folytattam az edzéseket.
Apám annyira nem volt boldog amikor megtudta hogy én ezzel akarok foglalkozni, na ne már egy tudós lánya, diploma nélkül, csak egy sima sportoló??? Esetleg olimpikon, hát ez lehetetlen, nyomás tanulni! Száműzött New York-ba, az egyetemre, fel is vettek sport ösztöndíjjal, nem akartam kolis lenni, de sikerült megszeretni, vagy inkább elviselni valahogy. Beléptem a helyi sport klubba jobb híján, kicsit necces volt tanulás mellett tartani a szintet de belejöttem és megy aaaz. Egyetlen épp kéz láb rokon itt Adam volt, akivel olyan sokat nem beszéltem de mióta itt vagyok kiderült hogy elég sok a közös, megmozdulások, szokások stb., talán jobban hasonlítok rá mint a saját apámra, gyanúúúús. A lényeg tőle is ragadt át rám egy két dolog, szerencsére nem a dohányzás és az alkohol szeretete hanem némi tudás, fegyverekkel és lövészettel kapcsolatban, szóval lett egy új hobbim is de ez még gyerek cipőben jár.
Egyelőre lesz egy újabb verseny, valamivel kisebb szabású mint amihez szoktam de istenem ez is valami, valahogy csak be kéne mutatkozni vagy mi, bele kell dobni a maxot úgyhogy ezerrel edzek rá....otthon. Egy jó kis betegség miatt utaztam haza hogy ne fertőzzek le senkit, ez volt szerintem a szerencsém, aztán utaztam volna vissza de lekéstem a gépet, ezt a fene mázlit, ugyanis komoly pusztító hullám haladt át a városon egy halom barom mániákussal vagy én nem tudom de nem volt szép az biztos. A tanítás is leáll egy időre, attól függ meddig hogy egyben maradt-e a suli vagy a földdel lett egyenlő, remélem nem az utóbbi, vagy mégse? Nem tudom eldönteni mi lenne a jobb, mindkettőben látok előnyöket és hátrányokat. Tehát Hawaii újra, hurrá, egészen megszoktam a városi nyüzsgést és ez most fura, túl nyugi van, túl sok időm van. Azért két hullám közt néha aggódok a városért a parton, az edzést már le tudtam, de amúgy tanulni is kéne, nyeeeeeh, rá ér az, amúgy s ki tudja mikor lesz terem pad meg asztal megint ahol nyomhatom a hátsóm a profra bambulva.

Bővítés:
Elindult a koliból barátnőjével hogy megcsodálják a különös lényt ami felbukkant, de nem értek oda ugyanis útközben érte őket egy kis baleset és egy furcsa gyűrű repült  Jenna ujjára, amitől először szinte sokkot kapott.
Kezdetben barátkozott a tudattal hogy az a valami végülis őt választotta és most már hozzá tartozik. Arra ugyan nem jött rá mire is képes a kis fekete gyűrű, de  már egészen megszokta. Közben folytatta a tanulást és a sportot, néha megpróbált megszabadulni tőle egy rövid időre, az edzések erejéig, de ha nem sikerült és úgy tűnt nem zavarja a szabad mozgásba nem nagyon foglalkozott vele. Azért néha nézegeti és gondolkodik vajon mi a csuda lehet, elvégre beszélt vagy mi és hordozónak nevezte, de a kísérletezgetéstől kissé tart még, ki tudja mit tudhat a kis karika.

7., fekete, Robbanósugár gyűrű


A hozzászólást Jenna Collins összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 31 Május 2016, 22:02-kor.

_________________
Multik:
Reneszánsz:  Irina Shane
X-diák: Kayla Felice Norwood
Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis Empty Re: Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis

Témanyitás by Morsus on Pént. 06 Május 2016, 00:09

Akkor Sue gyűrűje laborba kerül Smile Jenna azt is írd meg mit csináltál az utolsó egy hónapban Smile Mivel embert hozol kérhetsz mutáns képességet a lehetséges listából Very Happy

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis Empty Re: Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis

Témanyitás by Jenna Collins on Pént. 06 Május 2016, 22:30

Bővítve. Smile
Egyik képességet sem érzem a karakterének, kínozni meg nem szeretném úgyhogy marad büszke ember. Very Happy

_________________
Multik:
Reneszánsz:  Irina Shane
X-diák: Kayla Felice Norwood
Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis Empty Re: Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis

Témanyitás by Tyler on Vas. 08 Május 2016, 20:49

Név: David Shaw
Egyéb név(i): Nincs
Faj: ember/mágiahasználó
Nem: férfi
Jellem: ember-barát; mutáns-barát;
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 1993, New York
Kor: 23
Családi állapota: egyedülálló
Szülei: Elisa Shaw, Geogre Shaw-eltűntek
Nagyapja: Mark Shaw - halott
Foglalkozás: gyógynövény bolti eladó
Testmagassága: 169 cm
Testsúlya: 60kg
Szeme színe: kék
Haja színe: fekete
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: Nincs
Repülési sebesség: nincs
Egészségi állapot/ betegségek: Egészséges
Jellem: Kicsit hiperaktív, szétszórt(kivéve ha munkájáról van szó), alapvetően kedves és szerény, képes azonban dühbe gurulni, ha a gyengébbeket bántalmazzák, vagy valaki visszaél a hatalmával, legyen az pénz vagy testi erő, zaklatás stb...


A kis boltban felhangzik, az ajtó nyitó csengő ami egyéb iránt a belépő vásárlót hívatott jelezni, azonban most nem égnek a fények. Csak a jól megszokott, különböző gyógynövények kellemes illata érződik és a csend. 
Összerezzenek a hangra, de csak elmosolyodok rajta, végül is én csaptam be az ajtót a kelleténél hangosabban. Megfordítom a táblát, jelezve zárva. Ma nem alkalmas, ne zavarjanak. Igaz a vevőim 99%-a tudja, hogy ma zárva vagyok, a legtöbb sürgős rendelést, amúgy is letudtam már a héten. 
A pulthoz lépek, az egyik legalsó polcon, van egy üveg jó fajta whisky, lekapok egy polcot és töltök. A lábam a pulton -öregem ezért tuti egy hónapig hallgatnám az öreget - kortyolok és majd megfulladok. Nem szoktam inni, kivéve a mai napot. Az öreg halálának az évfordulója, pont egy éve, hogy meghalt....ami pedig a legrosszabb, nem is valami menő mágikus harcban halt meg, csak elütötte egy részeg sofőr....így simán.... 
Töltök egy újabb pohárral, ezzel most lassabban végzek. Ez az én gyászszertartásom, persze nem mintha nem hiányozna az év minden napján...csak most egy kicsit jobban...valószínűleg egész életemben hiányozni fog...
Ahogy gyerekkoromban kivitt a parkba, vagy csak együtt lestük a rajzfilmeket kora reggel, mindig ébren volt az öreg, persze később ki is derült, hogy miért....
Mindig kész volt segíteni annak akinek szüksége volt rá, legyen az a szomszéd, vagy egy öreg hölgynek átkelni az úton, vagy bármi apróság, vagy amit az embereknek hülyeségnek tartottak volna...egyszer szemtanúja voltam, hogy elvert, szó szerint taccsra tett egy huligán bandát, aki a környéken zaklatta a nőket....egy nagyapától ez nem is annyira rossz teljesítmény, persze nem az a tipikus öreg volt, ez már a kinézetén is látszott....
Az üzenet rögzítőn két üzenet, az egyik Deby miszerint holnap nem tud bejönni....remek, dolgozhatok majd másnaposan, a másik pedig egy megrendelés, sürgősbe, persze mindegyik megrendelés sürgősbe kell...
Szeretem csinálni, a növényekkel pepecselni, gondozni őket ráadásul nagyapa rendesen kitanított és szerencsére hivatalos oktatást is kaptam, persze a legtöbbet tőle tanultam, rám hagyta az üzletet, és szerencsére nem volt semmi akadálya, hogy tovább vigyem....
Na meg a mágiát is....
Bár már ittam, azért a pulton heverő kis magra pillantok, koncentrálok érzem ahogy az erő belém áramlik, felemelem a mutató ujjam és egy zölden világító pecsétet rajzolok a levegőbe, mire a mag megpattan és előburjánzik és pillanatok alatt ki is virágzik....
A legelső varázslat ami sikerült, az öreg szerint anyának is ez volt az első ami sikerült, fogok egy üres cserepet, virág földet és szép lassan elültettem.
Apám mekkora volt, mikor haza érve a suliból és berobogva a nappaliba azt látom, hogy lótusz ülésben lebeg...mondom LEBEG és valami zöldes energia sugárzik belőle....gondolom hogy állhattam ott, leszakadt állal meghökkenve....
Ekkor voltam körülbelül vagy 16 éves, leültetett és elmagyarázta, hogy a mágia létezik blablabla...a szüleim is azok voltak, ahogy ő is meg én is és itt az ideje, hogy megtanítson arra amire tud....persze mivel már letagadni se tudta volna. 
Szóval ekkor tájt kezdtem mágiát tanulni, és még van mit tanulnom az biztos. Kemény egy tanár volt, ebben nem ismert tréfát, néha végkimerülésig magoltam és gyakoroltam, a növényekkel töltött idő pedig igazi vakációnak tűnt. 
Suli, tanulás, mágia, gyógynövények.... nagyapa, ezek tették ki az életem nagy részét, de nem bántam meg, így utólag sem, ha lehetne sem kívánnék jobb gyerekkort magamnak....
Megtörlöm a kezem, a cserepet benne a virággal, az egyik szabad polcra rakom, és töltök még egyet. Körbenézek ezen az apró kis boltban, dugig növényekkel, hátul pedig a kis helységre, ahol krémeket, kenőcsöket, teákat készített, készítek...Ez az otthonom és semmi pénzért nem hagynám el...az öreg viszont elhagyott engem...na nem mintha nem készített volna fel az életre, de maradhatott volna még egy kicsit, annyi mindent nem mondott el, a szüleimről, hogy hova tűnt néha napokra, éjszakákra...miért nem tudom kinyitni azt a vaskos könyvet amit rám hagyott, rajta egy cetlivel - "majd ha készen állsz"-
Mit kezdjek a mágiával, léteznek démonok vagy ilyesmik? Velük harcolva tűntek el a szüleim vagy csak elhagytak? Mihez kezdjek ezzel az erővel? 
A mostani felbolydulás amik történtek mostanában, azok a pletykák, homályos felvételek mutánsokról és szuper lényekről, jel hogy keressek hozzám hasonlóakat vagy tartsam titokban ezt az egészet...valamit csak kell kezdenem, ezzel az erővel, a mágiával, nem lóghat csak úgy a levegőben az egész....
Jól esne egy kis útmutatás...hiányzol, öreg, nagyon hiányzol....
Ijedten felkapom a kezem, mikor valami megnyalja, csak te vagy az Milo...jól van na, abbahagyom a piálást, és meglátogatjuk a kedvenc tűzcsapodat....


Kinézet:
Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis Sorcery_by_tattletale616-d8o16h9

Kutyája, Milo szinte mindenhova elkíséri:
Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis Bernathegyi

Mágia:
Növénymágia:
     Részmágia: A megfelelő rúna megrajzolása után, képes megnöveszteni a növényeket, indákat létrehozni vagy már meglévő növényeket nagyobbra növeszteni. Leginkább a boltban használja. Harci mágiaként nem sok haszna van, de indákat létre hozva le tud fogni embereket, tárgyakat felemelni, vagy akár egy-két erősebb csapást, enyhe sérülést, zúzódást okozni velük.
Komponens szükséges: Növényi magok nála, vagy a közelében valamilyen növényzet
(A semmiből nem tud teremteni növényeket)


A családi grimoire:
Valószínűleg a család "varázskönyve", de eddig nem volt képes kinyitni, akármivel is próbálkozott
Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis Antique_book_replica_by_millecuirs-d65co4y

//Remélem a varázslatokkal nem lőttem bakot, de ha hozhatok még többet vagy erősebbet akkor szóljatok Very Happy //


A hozzászólást Tyler összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 19 Május 2016, 18:44-kor.
Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 966
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 26
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis Empty Re: Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis

Témanyitás by Morsus on Vas. 08 Május 2016, 21:59

A karakter kinek az altere lenne? Csak mert tök újak helyett fent írtam miféléket lehet hozni Smile

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis Empty Re: Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis

Témanyitás by Tyler on Vas. 08 Május 2016, 23:07

Upsz, a szegény asgardi Laaksonen/Henry White altere, csak mivel nagy átlagban Tylerrel vagyok fenn, vele küldtem el. Very Happy Remélem az nem akadály, hogy reneszánszon már meghalt szegény Razz
Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 966
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 26
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis Empty Re: Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis

Témanyitás by Morsus on Pént. 13 Május 2016, 13:08

Nos egy kicsit lebetegedtem, de semmi súlyos, remélhetőleg csak csúszok egy valamicskét a kezdéssel Smile Még max pár nap és indulunk.

Tyler: én elfogadom a karaktered, de a kezdésben csak a növénymágiát kapod meg Smile

Kicsit gondban leszünk, hisz a nagy mutánsok hajnala, Apokalipszis felemelkedése kalandomra van kőkemény egy mutánsom Very Happy Igazán kéne még pár lelkes személy a kalandba vagy senki se szeretne lovas lenne / Apokalipszis útjába állni?
Persze erre a kalandra BÁRMIKOR lehet jelentkezni!

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis Empty Re: Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis

Témanyitás by Svarog on Szomb. 14 Május 2016, 10:04

Előtörténet:
Név: Boris Dragunov
Egyéb név(i): Svarog
Faj: mutáns
Nem: férfi
Jellem:   semleges
Személyazonosság: nyilt
Születési helye és idő: 1978, december 8. Vlagyivosztok
Kor: 40
Család: Nincs senkije
Foglalkozás: Bombagyáros, zsoldos
Testmagassága: 180 cm.
Testsúlya: 97 kg.
Szeme színe: kék
Haja színe: kopasz
Bőre színe: zöld
Különleges ismertetőjel: Egy magas és izmos lény, aki inkább egy hüllőszerű lény mint ember, a hátából bőrszárnyak nöttek ki a másodlagos mutáció következményeként. A testét zöld szarupikkelyek borítják
Repülési sebesség: 30 km/óra
Egészségi állapot/ betegségek: Ahhoz képest hogy antiszociális és piromániás egész jó egészségnek örvend.


1978.ban született a Szibériai Vlagyivosztokban. Ebben a városban nagy volt a bűnözés. Az Orosz maffia, az illegálisan itt tartozkodó kinai Triádok. Átlagembereket terrorizáltak. Védelmi pénzt szedtek. És ha nem kapták meg akkor kiverték a delikvensből.
Amikor Boris megszületett az édesanyát Irinát megrémísztette a csecsemő külseje. Csak a szeme volt emberi. De a gyermek testét pikkelyek borították, az arca az ember, és egy ragadozó hüllő arca között volt. Az ujjain fejlettlen karmok voltak. A hátán pedig két csontkinövés. Az édesapja elsápadt a fia látványán. Már tudta hogy mi. Egy szörnyszülött, egy rossz ómen. Maga a gonosz. Az első dolguk az volt hogy kilökjék egy szemétdombra. De ott megtalálta egy guberáló aki azonnal eladta egy üveg vodkáért, a Moszkvai Lenin cirkusznak ami akkor a városba volt. Mindenféle torzszülött volt ott, szakállas nő, sziámiikrek, medveember. És most meg a végitélet fenevadja. Svarog. A fiú amint megtanult járni már a porondon volt. Az embereknek az volt a szórakozás ha megdobálhatták szerencsétlen lényt. A nevét egy szláv szörnyetegről kapta. És ahogy nőt a cirkusz igazgatója felfedezte hogy a különös fiú képes manipulálni a lángokat. Képes pusztán az akaratával tűzes karikákat meggyújtani. A közönség félelemel tekintett rá. A cirkusz igazgatója pedig mostohán bánt vele. Kenyéren, és vízen élt. Ha egyáltalán adtak neki enni. És ez az ő kedvüktöl fügött. Néha megtörtént hogy a fiatal mutáns csótányokon, és patkányokon élt. A nélkülözés miatt lassan megbomlott az agya. A cirkuszigazgató egyszer bejött heccelni szerencsétlent. Verte a rácsot, és üvöltözött vele. Ekkor Svarog üvöltött, és a következő pillanatban a férfi teste lángra kapott. A lény örömmel nézte végig hogy az utált férfi vonásai hogy vesznek el a lángok között. Hogy tünik el. Hogyan lesz belőle egy égett csontváz.
A szörnyeteg kiszabadult, és dühében végzett az egész cirkuszal. És eltünt. A Nyugat-Oroszországi erdőben bújkált szerencsétlen lény. Itt nöttek ki a szárnyai a másodlagos mutáció miatt. Iszonyat fájdalmas volt miközben az új képződmények áttörték a börét, és végül kiterjedtek. A fájdalom elborította az elméjét. Látomásai voltak égő városokról. Majd egy angyal jött oda hozzá. És az angyal pedig azt mondta hogy gyújtson tüzet. Tisztítsa meg ezt a világot szenytől. Tovább folytatodott a bosszú hadjárata. Az útját égő házak, és falvak jelezték.
Az orosz hatóságok vérdíjt tüztek ki a fejére. De ő egymás után intézte el az ellene kiküldött rendőröket. Közben egy régi könyvtár épületében lakott. Itt egy ÁBC-és könyvből megtanult olvasni, és írni. Hamarosan nagyon müvelt lett. Kiolvasta klasszikusokat. Sokból ihletet is meritett a további tetteihez.
Majd egy téli éjszakán őt is elkapták. Egy lónak is elég nyugtatót adtak be szerencsétlennek. Innen egy elmegyógyintézetbe került ahol leláncolva, és benyugtatózva tartották. Itt az örülete tovább fokozodott. Akkora már azonosult hogy a szláv mitológia sárkányaival. De nem tudott innen kiszabadulni. Pedig repülni akart.

De hamarosan megérkezett egy Igor nevű férfi az Orosz Maffiától aki megkente az orvosokat hogy bocsássák a rendelkezésére a mutánst. Az orosz maffia elkezdte alkalmazni a mutánst. Megtanították neki a bombakészítés fortélyait. Pár év alatt profi bombagyáros lett belőle. Több embert eltett igy láb alól. Mestere lett ennek a mesterségnek. És ezt jobban élvezte mint a gyújtogatást. Politikusokat, ellenséges maffiavezéreket, és adósokat ölt meg igy. De egyszer megizlelte milyen a hatalom. Egy boltos rajtakapta hogy bombát akar elhelyezni a boltjában. Elkezdett könyörögni hogy ne robbantsa fel a boltját. És ő akkor rájött hogy milyen könnyen összetudja törni egy ember életét. Felrobbantotta a boltot, és hagyta hogy a tulaj végignézze az üzlete pusztulását.

Svarog megizlelte a hatalmat, és rájött hogy zsoldosként nem juthat hozzá. Még az nap este végzett az Orosz Maffia embereivel. Majd elindult Amerikába. Mert egyszer azt olvasta hogy ahhoz hogy újjáépítsen valamit akkor el kell pusztítania. Elkell pusztítania Bábelt, hogy felépítse az újat ahol ő uralkodik.

Svarogot a földalatti sárga minionjai, az igorok - mivel hogy sikeresen így nevezték el magukat, most már nem tud rájuk másként gondolni - elvitték a becsapódás helyszínéről, és két hét alatt felgyógyították. Persze alig gyógyult fel sérüléseiből, de azonnal elkezdett egy kisebb fajta háborút vívni az uralomért a birodalmába betévedt Nikostratossal, akinél ott van három mauklan gyűrű.
Svarog ezeket is visszaakarja kapni. Kemény háború dúlt a város alatt. A harcuk egyfajta sakkjátszma lett, amiben ritkán találkoztak. Közben megszerezte a mentális erősítő gyűrűt Fekete Özvegytől.

Szeretnék jelentkezni. Két gyűrűm van.
A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló.

Bővítés

Miután Svarog megszerezte a második gyűrűt, úgy gondolta, hogy Galactus ellen semmi esélye sincs. Miután visszavonult a csatornarendszerbe, utána még nagyobb erőfeszítésekkel kezdte keresni a Földön lévő, többi mauklant.
Persze próbál az igoroknak valamiféle civilizációt létrehozni, miközben ő kvázi isteni szerepben tetszeleg előttük. A terve az, hogy miután felkutatja a többieket és maga mellé állítja őket, akkor együtt meghódítják a bolygót. Nehéz feladatnak találja, de legalább lefoglalja magát valamivel.
És nem kell az igorok által faragott kőtrónon unatkoznia.


A hozzászólást Svarog összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 15 Május 2016, 11:58-kor.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis Empty Re: Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis

Témanyitás by Morsus on Vas. 15 Május 2016, 03:12

Svarog: az eredeti előtörit is kérem Smile Amúgy elfogadva.

Hát mutánsom nem lett több. Még Tylerre várok és kezdünk bár se F43, se mutánsok. Ééééérdekes lesz ez így Very Happy

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis Empty Re: Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis

Témanyitás by Svarog on Vas. 15 Május 2016, 11:54

Kibővítve.Very Happy

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis Empty Re: Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis

Témanyitás by Morsus on Csüt. 19 Május 2016, 15:10

Kaland itt elindult Smile
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2484p250-gotika#62887

Tyler második karakterének nem indítottam el ameddig nem választott a két ereje közül!

MÉG MINDIG lehet jelentkezni és szabad az F4!!! A csapatot akár egy játékos is viheti!

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis Empty Re: Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis

Témanyitás by Tyler on Csüt. 19 Május 2016, 18:44

Javítva Smile
Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 966
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 26
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis Empty Re: Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis

Témanyitás by Morsus on Pént. 20 Május 2016, 02:42

Kövi körben bemesélek Smile

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis Empty Re: Gótika: Ötödik Évad - Apokalipszis

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.