La-Renn

Go down

La-Renn Empty La-Renn

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 13 Júl. 2019, 00:01

Név: La-Renn
Egyéb név(i): Jófiú (by Rozsomák)
Faj: kree örökkévaló, szuperzseni
Nem: férfi
Jellem: segítőkész, roppant lelkiismeretes személy, a legtöbb kree-vel ellentétben nem veti meg az embereket, hanem még a fajával szembemenve is védené a bolygót
Születési helye és idő: Hala, Nagy Magellán Felhő, ~ 30.000 éve
Kor: ~ 30.000 év
Család: egyedülálló
- Ta-Renn - ikertestvér, él
- Ki-Renn - ikertestvér, halott (MI-ként él csak)
- Lady Zelia Belua - sógornő, él
- - 3 gyermek - 2 unokaöccs, 1 unokahúg, nem tudni, elvileg élnek
- Lady Dodhorn Harert - sógornő, él
Foglalkozás/kaszt: tábornok, katona
Testmagassága: 198 cm
Testsúlya: 130 kg
Szeme színe: fehér
Haja színe: fekete
Bőre színe: kék, csillagokkal
Különleges ismertetőjel: megjelenés
Egészségi állapot/ betegségek: teljesen egészséges

Életrajza:
La-Renn élettörténete eléggé homályba burkolózik, egyrészt azért, mert nem sokan vannak, akik emlékeznek rá, másrészt saját maga sem beszél róla. Az azóta őt és az ikertestvérét leszámítva a kree örökkévalók már ki is haltak, bár Ta-Renn-ről nem tudni semmit, hivatalosan halottként tekintenek rá, révén 20.000 éve nincs kapcsolat vele.
Annyi bizonyos, hogy mint minden kree ő maga is megkapta a katonai képzést, a harcokhoz, taktikához való szakértelme hamar kitűnt, bár ő inkább jobban szerette, ha véget vethet háborúknak, mintsem kezdeményezni azokat, az az ikerbátyja volt, akit a saját képességeivel nagyon jól tudott kezelni.
Részt vett a Földi akcióban, amikor létrehozták az Emberteleneket, sokat harcolt a skrullokkal nem túl meglepő módon.
Ő győzte meg Ta-t és Ki-t abban, hogy vegyenek részt a Földön a Nagy Kataklizma eseményei során, amik 20.000 éve voltak nagyjából. Mindez hiba volt, Ki-t egy bizonyos Lord Vanath - egy Végső - képes volt elpusztítani, a húgának csak az elméje lenyomata maradt meg, amit a két testvér MI-ként hozott vissza magának.
Ezek után Ta nem akart a Földön maradni, hanem jelentkezett egy kvázi öngyilkos küldetésre, egy olyanra, ahol az univerzum távoli pontjait kell felfedezni a Legfelsőbb Intelligencia parancsára. Ta-Renn lett az Expedíció vezetője a Szerencse Csillaga admirálisként. Ekkor hallott az ikertestvéréről utoljára.

La maradt a Földön és tovább folytatta a harcot Lord Vanath csatlósaival, a deviánsokkal, noha ő maga meg akarta ölni a nagyurat, amikor végül elfogták és bebörtönözték, de nem hagyták a férfi számára. Szóval maradt, hogy megtisztítsa a bolygót, de a deviánsok csapdát állítottak neki, kihasználva azt, hogy mennyire védi a férfi az embereket. La a későbbi Stonehenge közelébe ért, ahol belesétáltak a csapdába. Az emberei mind egy szálig odavesztek, őt pedig egy mágiahasználó ejtette csapdába és kezdődött meg a húszezer éves álma…

Napjainkban a kree-k is megtudták, hogy a tábornokuk életben van, csak csapdába esett, így Gaia-Vell parancsba kapta, hogy találja meg a férfit és vigye haza. A kree-k meg is találták, csak a kiásása nehezebb és lassabb volt, mint számoltak vele. Ez pedig végzetes lett, mert az emberek is megtalálták a férfit, akik ki is olvasztották őt. Ki-Renn volt az, akinek az útmutatása során életben maradt. A Stonehenge-től a SHIELD-hez került a férfi, ahol magához is tért.

Szerencsére volt/van jó pár kree a bolygón, akik be is avatták abba, hogy jelenleg mi a helyzet az unvierzumban. Az elmúlt hónapok során a férfi felzárkózott az időben, elég sokat tanult. Megtudta, hogy Vanath kiszabadult, így ezek után főleg esze ágában sem volt visszatérni a Kree Birodalomba, egyébként is az emberek védelmét tartotta még mindig a legfontosabbnak. Így felajánlotta a szolgálatait a Bosszú Angyaloknak és az X-mennek is, hogy bármikor, ha szükség van rá, csak szóljanak és bármikor segít, akár a fajtársaival szemben is.

Mivel a kree-k támadása után most az emberek igencsak féltek a kree-ktől, ezért egy holografikus álcázót is szerzett, hogy emberi alakban tudjon elvegyülni közöttük, mert a kék alapon csillagos bőrével, még ha a páncélja nincs is rajta roppant feltűnő lenne az emberek között.


Képességei:
Szabvány kree és örökkévaló képességek. Örökkévalósága révén nagyon nehéz elpusztítani, csak úgy lehet, hogyha minden egyes molekulája elpusztul, különben akár évezredek alatt, de szépen lassan összeáll újra-

Szakértelmei:
Valószínűleg már csak a kora miatt is nagyon sok mindenhez ért. Kiváló katona, hadvezér, stratéga és harcos.
Egyelőre ennyit tudni róla, minden mást homály fed egyelőre.

Képek:
La-Renn 5o8eYKF
La-Renn YehQ7DO
La-Renn XYbkFB8
La-Renn M98ONoQ
La-Renn B2F3KA6
La-Renn Luo9LQH

Emberi álcában (holografikus álcázóval)
La-Renn MPAo5eF

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
La-Renn Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.