Ki-Renn (Birodalmi MNJK)

Go down

Ki-Renn (Birodalmi MNJK) Empty Ki-Renn (Birodalmi MNJK)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 13 Júl. 2019, 00:02

Név: Ki-Renn
Egyéb név(i): Lady Ki, hercegnő
Faj: Élő számítógép, Mesterséges Intelligencia(?), szuperzseni (egykor kree örökkévaló)
Nem:
Jellem: elég szabadelvű és nagyszájú, aki szereti a szabadságot és kiáll az elveiért, az eredeti Ki-Renn tudata van az MI-be töltve, így egyszerre MI és élő számítógép, aki ugyanúgy érez és reagál mint amikor fizikai teste volt. Ezen felül mélyen tiszteli a kree törvényeket és azok szerint él.
Születési helye és idő: Hala, Nagy Magellán Felhő, ~ 30.000 éve
Kor: ~ 30.000 év
Család: egyedülálló
- La-Renn - ikertestvér, él
- Ta-Renn - ikertestvér, él
- Lady Zelia Belua - sógornő, él
- - 3 gyermek - 2 unokaöcs, 1 unokahúg, nem tudni, elvileg élnek
- Lady Dodhorn Harert - sógornő, él
Foglalkozás/kaszt: hercegnő, Mesterséges Intelligencia/érző gép, tudós
Testmagassága: 185 cm (android testben, hologramként változó)
Testsúlya: 150 kg (android testben, hologramként nincs)
Szeme színe: fehér
Haja színe: fekete
Bőre színe: kék
Különleges ismertetőjel: megjelenés
Egészségi állapot/ betegségek: teljesen egészséges

Életrajza:
Az ő életéről még kevesebbet tudni, mint az ikerbátyairól. Annyi bizonyos, hogy egyszerre született velük és ő volt az, akire mindig vigyázni kellett, legalább is a két férfi így gondolta. Mint minden kree ő is megkapta a katonai képzést, bár inkább mesterséges intelligenciák és robotok programozásával foglalkozott tudósként. Míg a két bátyja a hadtéren szereztek érdemeket Ki a tudományos pályán. Megannyi robotot, őrszemet hozott létre, MI-ket a Legfelsőbb Intelligencia parancsára. Ő maga elég sokat volt távol a két bátyjától, így minden percet kihasznált, mikor együtt lehettek.
Amit még tudni, hogy részt vett a Földi akcióban kutatóként, amikor létrehozták az Emberteleneket, sokat harcolt a skrullokkal is, mert neki is kellett.
Az ikertestvére La meggyőzte őt és Ta-t abban, hogy vegyenek részt a Földön a Nagy Kataklizma eseményei során, amik 20.000 éve voltak nagyjából. Mindez hiba volt, Ki-t a végsőkkel dolgozott együtt egy új számítógépen és programon, amikor Vanath és csatlósai megtámadták őket. A lány szállt szembe a nagyúrral, de alábecsülte a végső hatalmát, ahogyan a vele levők is. A végső képes volt arra, hogy teljesen elpusztítsa a lány fizikai testét, azonban a halálakor a felrobbanó számítógép a teljes elméjét és a szellemét mentette, letöltötte magába, így lényegében furcsa módon, de érző számítógépként túlélte a dolgot, de többé nem tudott fizikai testet ölteni.
A tudata tulajdonképpen Mesterséges Intelligencia lett, legalább is ennél jobb szót nem találtak rá, maximum az élő számítógép lehetne még. Mivel ebben a formában másolni és többszörözni lehet, így Ta és La sem engedte el, hanem maguknál tartották őt, aminek határozottan örült, hogy nem mondtak le róla.

Ki-nek ez a verziója Ta-Renn mellett maradt és bár nem örült annak, hogy ilyen távoli útra megy felfedezni a bátyja és elhagyja lehet, hogy örökre La-t, de nem tudott mit tenni. A következő közel 9.000 éve roppant magányos és unalmas volt, amikor a Szerencse Csillaga elindult. Ő volt fedélzeti számítógép a hajón, aminek Ta-Renn volt a parancsnoka. Az első pár év után elvesztette a kapcsolatot a másik felével és La-Rennel, többé pedig nem is hallott egyikőjükről sem. Az egyetlen társasága az időnként felébredő bátyja volt, akivel megosztotta mindazt, amit az utazás során megfigyelt, adatokat rögzített. Nem sok érdekes dolog volt, mindaddig, amíg egy különös galaxisba értek. Ahol a teljes hajó meghibásodott, próbálta korrigálni a dolgokat, de lezuhantak.

A legénység csak kis részét tudta megmenteni, a zuhanás után pedig a bátyja visszavette őt a hajóból és egy kézi kommunikációs eszközbe került. Hologramként elég szabad volt, tudott mozogni, kommunikálni és a bátyát is sok mindenben segítette. Ott volt a Birodalom megalapításakor is és már ekkor kialakult a kapcsolat, az Életkötelék közte és a bátyja között, ez is jelezte, hogy még mindig valamilyen szinten élőlény is, hiába muszáj gépekben laknia. Egy ideig még a Szerencse Csillagán hozott robotokban is lakott, hogy fizikailag is tudjon ténykedni.

Miután az unokaöccsei és unokahúga megszületett, akkor ő is segített a nevelésükben és velük volt. Amikor a hármas elindult a csillagokat felfedezni, akkor a bátyja engedélyével őket segítette. Így lett később a Naboo-i bázis parancsnoka, ott maradt. Ugyan tudott a kree rensdzerek között utazni, de maradt végig, folyamatosan kapcsolatban a bátyjával és a többi rendszerrel, így tudta, hogy mi is zajlik a csillagködben.

A következő nagyjából 10.500 évet itt töltötte, ez volt a kutatóállomása, itt dolgozott, ténykedett, mígnem egy csapat fel nem fedezte. Köztük egy skrull is volt, ahogyan azt rendje és módja szerint kínhalálra ítélte. Azonban mivel felfedezték vissza kellett térnie a bátyjához, aki egy droidtesttel lepte meg a húgát, aki így végre az eredeti testét kapta vissza, ugyan csak gépi formában.

Ezek után egy ideig a császári udvarban maradt, majd újra nekilátott mindenféle droid és mesterséges intelligencia területen. Illetve mivel az Erő olyan sok mindenre képes, az után is nekilátott kutakodni, hogy talán az Erő segítségével újra kaphat rendes fizikai élő testet. Hiszen a bátyja, vagy más urdrarr-ok/sithek is képesek megszállni másokat, miért pont ő maga lenne a kivétel ez alól?


Képességei:
Eredeti elmén alapuló Mesterséges Intelligencia, nem programozva lett, hanem konkrétan az élő Ki-Renn elméjének lenyomata lett, így részben élőlény, részben gép. Folyamatos kapcsolatban van a császárral, úgymond 3-as életkötelék van közöttük. A csillagködben egyedüliként ő tud vezeték nélküli hálózatot használni, de ő is csak a színtiszta kree technológiával tudja megtenni. A meglévő titkos kree műholdak között fénysebességnél gyorsabban képes átküldeni saját magát és hamar egyik bolygóról a másikra érni, ha szükséges. A hagyományos és más technológiákra fizikailag kell csatlakoznia, mint minden más droidnak.
Jellemzően a még meglevő titkos kree hálózatokban van jelen és vetíti ki magát, de kapott egy droidtestet is, ahol minden más csillagködbeli droid előnnyel és hátránnyal rendelkezik ő maga is.

Szakértelmei:
Sok minden, nem ismert a többség, ezen felül lényegében bármi, amit letölt magának.

Képek:
Ki-Renn (Birodalmi MNJK) Yh6N9IG
Ki-Renn (Birodalmi MNJK) OJ8PRx8
Ki-Renn (Birodalmi MNJK) 4f7f8pc
Ki-Renn (Birodalmi MNJK) Uqbk9Y8
Ki-Renn (Birodalmi MNJK) NBg64Gk

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ki-Renn (Birodalmi MNJK) 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.