Ta-Renn / Császár (Birodalmi MNJK)

Go down

Ta-Renn / Császár (Birodalmi MNJK) Empty Ta-Renn / Császár (Birodalmi MNJK)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 13 Júl. 2019, 00:02

Név: Ta-Renn
Egyéb név(i): Császár, Sith/Urdrarr Császár, Halhatatlan nagyúr, A Zsarnok
Faj: kree örökkévaló, szuperzseni
Nem: férfi
Jellem: nem ismert, annyi bizonyos, hogy a sötét oldalon áll, kiváló taktikus, manipulátor, imádja és vágyja is a hatalmat, de ezen felül még mindig benne van a kree katonai merevség és a kree elveket vallja
Születési helye és idő: Hala, Nagy Magellán Felhő, ~ 30.000 éve
Kor: ~ 30.000 év
Család: házas
- La-Renn - ikertestvér, él
- Ki-Renn - ikertestvér, halott (MI-ként él csak)
- Lady Zelia Belua - feleség, él
- - 3 gyermek - nem tudni, elvileg élnek
- Lady Dodhorn Harert - feleség, él
Foglalkozás/kaszt: Sith/Urdrarr Birodalom császára, sith/urdrarr varázsló, egykor admirális, hadvezér/hadúr, stratéga és hódító
Testmagassága: 198 cm
Testsúlya: 130 kg
Szeme színe: arany/vörös
Haja színe: fekete
Bőre színe: kék
Különleges ismertetőjel: megjelenés
Egészségi állapot/ betegségek: teljesen egészséges

Életrajza:
A Császár élettörténete eléggé homályba burkolózik, egyrészt azért, mert nem sokan vannak, akik emlékeznek rá, másrészt saját maga sem beszél róla. Az azóta őt és az ikertestvérét leszámítva a kree örökkévalók már ki is haltak.
Annyi bizonyos, hogy mint minden kree ő maga is megkapta a katonai képzést, a harcokhoz, taktikához való szakértelme hamar kitűnt, ahogyan az is, hogy hadúrként, hadvezérként igencsak keménykezű már-már zsarnoki és kegyetlen. Szerencsére a nála sokkalta szelídebb lelkű ikertestvére La-Renn vissza tudta fogni és kiegyensúlyozta a férfit.
Részt vett a Földi akcióban, amikor létrehozták az Emberteleneket, sokat harcolt a skrullokkal nem túl meglepő módon.
Az ikertestvére La meggyőzte őt és Ki-t abban, hogy vegyenek részt a Földön a Nagy Kataklizma eseményei során, amik 20.000 éve voltak nagyjából. Mindez hiba volt, Ki-t egy bizonyos Lord Vanath - egy Végső - képes volt elpusztítani, a húgának csak az elméje lenyomata maradt meg, amit a két testvér MI-ként hozott vissza magának.
Ezek után Ta nem akart a Földön maradni, hanem jelentkezett egy kvázi öngyilkos küldetésre, egy olyanra, ahol az univerzum távoli pontjait kell felfedezni a Legfelsőbb Intelligencia parancsára. Ta-Renn lett az Expedíció vezetője a Szerencse Csillaga admirálisként.

Mivel neki 9.000 év nem olyan sok többször jött ki a hibernációból ezen idő alatt, a hajót közben Ki vigyázta. Mígnem beértek egy titokzatos galaxisba és át nem haladtak rajta a hiperűrben. Amikor elértek egy csillagködhöz a hiperhajtómű meghibásodott és kizuhantak, a hajó pedig egy Korriban nevű bolygóra zuhant, ahol az aiper nevű faj élt. A túlélő kree-k kénytelenek voltak itt megvetni magukat. Új faj jött létre a helyiek és a kree-k párosodásával, az urdrarr, vagy sith. Egyedül Ta-Renn-t nem fenyegette a halál, így ő módot próbált keresni a tovább haladásra, hazajutásra. Nem nagyon sikerült.
Volt, hogy a sajátjait neki kellett megölnie, mert volt, akikben felmerült az, hogy klónozniuk kéne magukat. Egy kree legyen kree, nem hiába a Birodalomban sem engedte azt, hogy legyenek klónok.
Ő maga is Erőérzékeny lett és rájöttek, hogy a Főnix okozza mindezt. Nem sokkal később ő volt az utolsó életben maradt tisztavérű kree, így kikiáltotta magát császárnak és megalapította a Birodalmat. Ezek után a legjobb barátja lányát - Zelia-t - feleségül vette és született három gyermeke is, akiket Zelia eltűnése miatt unokatestvére, Lady Benûwia nevelt a császár helyett sajátjaiként. Mivel a Császár úgy vélte, hogy a gyerekek erősebbek, mint ő maga, így amikor felnőttek próbálta az Erő hatalmával megszállni mindet, de nem sikerült. A négyes küzdelme során a Malachor V lakhatatlan lett és a császár fizikai teste is elpusztult, amihez majdnem 11.000 év kellett, hogy újra teljesen regenerálódjon.

Ezen eseményeket teljesen kitörölte a történelem lapjairól és évezredekig nem is lehetett tudni, hogy voltak egyáltalán gyermekei, mert mindent elpusztított róluk. Noha megtudta volna tenni, de soha többé nem próbálkozott azzal, hogy gyermeket nemezzen. Egyszer bőven elég volt az egész.
Ezen idő alatt hol Erőszellemként, hol másokat megszállva létezett, közben végig a Naboo-n levő Ki-vel tartva a kapcsolatot, aki onnan figyelte és vizsgálta a Csillagködöt. A fizikai testének helyreállásáig nem sokat tudni róla, időről időre kiemelt egy-egy személyt, akiket bizalmasként kezelt, vagy speciális rangba tett, de rituálét kevesekért tett. A birodalom kormányzását teljesen a Sötét Tanácsra bízta, időről-időre felmerült, hogy már életben sincs.
Az egykori legjobb barátja után Lord Hiuval Dorat, egy anzati orgyilkos - később a Sötét Tanács vezetője és a Császár hangja - lett bizalmasa és a legjobb barátja, akivel megosztotta az erejét és halhatatlanná tette az anzatit.

A Fellegvár Csillaga új reménnyel kecsegtetett neki, mert a hajón megannyi kree is utazott. A DNS-eket begyűjtötték és a Hylarin-ról lopott tisztavérű aiper DNS-ekkel keverve a Kesh bolygón mintegy félmillió új urdrarr/sith vérvonalat tudtak létrehozni, ahol most a felgyorsított fejlődés mellett gyermekektől fiatal felnőttekig levő új urdrarr/sith törzs növekszik várva arra, hogy a Birodalomba hozza őket a császáruk.

MU 2-ben megtalálták Zelia-t is, így a felesége visszatért hozzá, majd MU 4-ben egy második feleséget is vett magához, nem azért, mert utódot akart, azt még mindig kizártnak tartotta. Csupán presztízsből. MU 3 végén a Szellemholdon egy olyan egykori őskövületre, egy rakatára bukkantak, aki már-már felért az ő hatalmával, így a hatalma egy részét a saját kínzómesterével, avagy a személyi informátorával - Lord Xeth - is megosztotta, hogy képes legyen a férfi megöli a rakatát.

MU 4-ben végül fellebbent a lepel arról, hogy a gyermekeit megtalálták, akiket annak idején karbon fagyasztottak és újra ott vannak a Malacor V-n, ami időközben feléledt. Mivel saját maga nem tudott a bolygó közelébe menni, sem a legjobbjai, így bárkinek, aki oda tudott menni a Birodalomból parancsba adta, hogy pusztítsák el a három gyermekét!


Képességei:
Szabvány kree és örökkévaló képességek. Ezeken felül ő a leghatalmasabb Erőhasználó a csillagködben. Valószínűleg sok olyan dologra képes, amire senki más nem.
Örökkévalósága révén nagyon nehéz elpusztítani, csak úgy lehet, hogyha minden egyes molekulája elpusztul, különben akár évezredek alatt, de szépen lassan összeáll újra, ahogyan ezt tette a gyerekeivel való összecsapás után is.

Szakértelmei:
Valószínűleg már csak a kora miatt is nagyon sok mindenhez ért, amit tudni, hogy kiváló uralkodó, bürokrata, bár eléggé untatja ez az egész, ezért is tartja a Sötét Tanácsot. Kiváló katona, hadvezér, stratéga és harcos.
Egyelőre ennyit tudni róla, minden mást homály fed.

Képek:
Ta-Renn / Császár (Birodalmi MNJK) A5UQeLt
Ta-Renn / Császár (Birodalmi MNJK) 5ikCXL8
Ta-Renn / Császár (Birodalmi MNJK) 0Vl4niq
Ta-Renn / Császár (Birodalmi MNJK) FVLMf5M
Ta-Renn / Császár (Birodalmi MNJK) CagO648
Ta-Renn / Császár (Birodalmi MNJK) KnXEx2T
Ta-Renn / Császár (Birodalmi MNJK) FlzeB6R

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ta-Renn / Császár (Birodalmi MNJK) 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.