Morsus ház
X-Men Reneszánsz :: Alternatív síkok :: Inaktív síkok :: Outsiders :: Bronx
1 / 1 oldal • Megosztás
Morsus ház
Zack otthona egy kétemeletes családi ház, aminek földszintjén egy iroda, egy konyha, egy fürdőszoba és egy tévészoba van. Az emeleten pedig több üres háló és Zack rendetlen legénylakása.
A régi topic
A régi topic
A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 26 Feb. 2011, 20:49-kor.
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla- Fórumanyu
- Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders
Re: Morsus ház
#1 2009-03-20 23:54:57
Morsus
Zack otthona egy kétemeletes családi ház, aminek földszintjén egy iroda, egy konyha, egy fürdőszoba és egy tévészoba van. Az emeleten pedig több üres háló és Zack rendetlen legénylakása.
#2 2009-04-02 00:09:48
Yvette
Kinyitja a szemét és óvatosan kikúszik a férfi karja alól. Egy kicsit ül az ágy szélén, megdörgöli a szemeit, s kicsit támolyogva feláll. Hatalmasat nyújtózkodik, majd gyorsan összeszedi és egyesével visszaveszi a szétdobált ruhadarabjait. Ahol a férfié keveredett az övébe, ott valami rendszer alapján egy kupacba dobálja azt, ami nem az övé. A toppot és a melltartót nem veszi fel, mert kényelmetlen, így inkább lenyúlja Zack pólóját. Halk léptekkel kimegy a szobából és becsukja maga mögött az ajtót.
~ Bezárod?
~ Be kéne?
~ Lehet gyanús lenne, de mindenképp előnyös... Nem lopakodna a hátad mögé...
~ Lent maradt a táskám...
~ Remek. Akkor ne húzd az időt!
Szinte repül lefelé a lépcsőn a dolgozószoba felé, figyelve rá, hogy minél kisebb zajt csapjon. Az iroda ajtajánál megtorpan egy pillanatra, összeszedi a gondolatait.
~ Pendrive.
~ Mi?
~ PENDRIVE!
~ Jah, persze...
A lépcső aljában hagyott kabáthoz lép, felemeli és kikutatja a kiszakadt zseb mélyéről a pendrive-ot. Ellenőrzi, hogy az iroda ajtaja zárva van-e, ha igen, tolvajkulccsal megy be, aztán pedig belülről becsukja az ajtót. Az asztalon álló géphez siet, bekapcsolja. A szokásos rendszerfelállást az asztalon türelmetlenül doboló ujjakkal várja ki, aztán csatlakoztatja a drive-ot és az esetleges jelszó megkerülésével igyekszik gyorsan megtalálni a listát, amint megvan, azonnal lemásolni azt és a log file-ok közül kitörli a másolást. Kihúzza az adathordozót és kikapcsolja a gépet. Még egyszer végignéz az asztalon, hogy megbizonyosodjon róla, hogy mindent úgy hagyott, ahogy volt. Az ajtóhoz oson, lehunyt szemmel figyel s ha tisztának ítéli a levegőt kilép az előtérbe.
~ Hogyan tovább?
~ Feladat teljesítve.
~ Nyomok? Ujjlenyomatok?
~ Egyszerű fogás, megnézhetem van-e valami érdekes a kari honlapon? Be fog neki dőlni, csak előbb kérdezz rá, hogy van-e gépe!
~ Nem látszik, de nem vagyok síkhülye.
~ Tény, nem látszik... Irány a konyha, éhes vagyok...
~ Te mindig...
#3 2009-04-06 20:27:39
Morsus
Zack fáradtan ébred és körbe pillantva az ágya üres.
~ Mond, hogy nem rabolt ki. Mond, hogy nem rabolt ki. Mond, hogy nem rabolt ki. ~
Fogja a fejét és fáradtan felül. Majd körbe néz.
~ A tévé megvan, a nyakláncom meg van. Nem raboltak ki, aúúú, de szétkarmolták a hátamat. ~
Felül és elkezdi keresni a gatyáját Megunva elfogadja azt a szürkét, ami a földön van. Feláll és a hajába túr körbe nézve.
- Kupi van... tényleg kéne már egy nő a házhoz.
Mondja a nyomozó és elindul lefele a lépcsőn. Éppen indul a nő a konyhába.
- Pizza a mélyhűtőben.
Mondja automatikusan és akkor döbben meg, hogy a csaj még itt van!
#4 2009-04-07 15:20:47
Yvette
- Pizza... Nem túl nehéz az reggelire?
Kérdez visszanézve a válla felett a férfira.
~ Te, ez teljesen meg van lepődve, hogy még itt vagy!
~ Igen, azt én is látom... vajon miért?
- Miért lep meg, hogy itt vagyok? Le kellett volna lépnem? Vagy zavar,hogy itt vagyok?
Nekidől a konyhapultnak és kissé tanácstalan arccal néz fel a férfira.
~ Vajon tényleg le kellett volna lépnünk?
~ Nem tudom. Lehet azt szokta meg... a pizzázóban is teljesen furán vette a dolgokat.
~ Jah, de akkor nem érdekelt annyira. Be kellett jutni ide.
~ És lehet azonnal le is lépni, amint megvan amit kerestünk...
~ Esetleg szaglászni kezdett volna és még nagyobb bajba kerülünk, mint amibe kerülhetünk.
~ Nem fogunk.
Változatlan arccal néz a férfi szemébe, s várja a választ.
#5 2009-04-07 15:30:41
Morsus
- Hát van még kenyér, sonka és talán sajt.
Mondja Zack bizonytalanul, mert nem emlékszik rá mennyi kenyér maradt és, hogy megette e a sajtot vagy sem.
- Félre ne érts nem zavarsz vagy ilyesmi szimplán megdöbbentem. Ha valaki annyira érdeklődő, mint te voltál tegnap este...
~ Tiszta karmolás a hátam, aú! ~
- ... akkor általában reggelre kiszoktak osonni az ajtón, rosszabb esettben pár cuccommal.
Majd a kenyértartóban örömére friss kenyeret talál.
- Nahát.
Mondja büszkén és vágni kezdi figyelve a nőt mennyit kér majd.
Morsus
#2 2009-04-02 00:09:48
Yvette
Kinyitja a szemét és óvatosan kikúszik a férfi karja alól. Egy kicsit ül az ágy szélén, megdörgöli a szemeit, s kicsit támolyogva feláll. Hatalmasat nyújtózkodik, majd gyorsan összeszedi és egyesével visszaveszi a szétdobált ruhadarabjait. Ahol a férfié keveredett az övébe, ott valami rendszer alapján egy kupacba dobálja azt, ami nem az övé. A toppot és a melltartót nem veszi fel, mert kényelmetlen, így inkább lenyúlja Zack pólóját. Halk léptekkel kimegy a szobából és becsukja maga mögött az ajtót.
~ Bezárod?
~ Be kéne?
~ Lehet gyanús lenne, de mindenképp előnyös... Nem lopakodna a hátad mögé...
~ Lent maradt a táskám...
~ Remek. Akkor ne húzd az időt!
Szinte repül lefelé a lépcsőn a dolgozószoba felé, figyelve rá, hogy minél kisebb zajt csapjon. Az iroda ajtajánál megtorpan egy pillanatra, összeszedi a gondolatait.
~ Pendrive.
~ Mi?
~ PENDRIVE!
~ Jah, persze...
A lépcső aljában hagyott kabáthoz lép, felemeli és kikutatja a kiszakadt zseb mélyéről a pendrive-ot. Ellenőrzi, hogy az iroda ajtaja zárva van-e, ha igen, tolvajkulccsal megy be, aztán pedig belülről becsukja az ajtót. Az asztalon álló géphez siet, bekapcsolja. A szokásos rendszerfelállást az asztalon türelmetlenül doboló ujjakkal várja ki, aztán csatlakoztatja a drive-ot és az esetleges jelszó megkerülésével igyekszik gyorsan megtalálni a listát, amint megvan, azonnal lemásolni azt és a log file-ok közül kitörli a másolást. Kihúzza az adathordozót és kikapcsolja a gépet. Még egyszer végignéz az asztalon, hogy megbizonyosodjon róla, hogy mindent úgy hagyott, ahogy volt. Az ajtóhoz oson, lehunyt szemmel figyel s ha tisztának ítéli a levegőt kilép az előtérbe.
~ Hogyan tovább?
~ Feladat teljesítve.
~ Nyomok? Ujjlenyomatok?
~ Egyszerű fogás, megnézhetem van-e valami érdekes a kari honlapon? Be fog neki dőlni, csak előbb kérdezz rá, hogy van-e gépe!
~ Nem látszik, de nem vagyok síkhülye.
~ Tény, nem látszik... Irány a konyha, éhes vagyok...
~ Te mindig...
#3 2009-04-06 20:27:39
Morsus
Zack fáradtan ébred és körbe pillantva az ágya üres.
~ Mond, hogy nem rabolt ki. Mond, hogy nem rabolt ki. Mond, hogy nem rabolt ki. ~
Fogja a fejét és fáradtan felül. Majd körbe néz.
~ A tévé megvan, a nyakláncom meg van. Nem raboltak ki, aúúú, de szétkarmolták a hátamat. ~
Felül és elkezdi keresni a gatyáját Megunva elfogadja azt a szürkét, ami a földön van. Feláll és a hajába túr körbe nézve.
- Kupi van... tényleg kéne már egy nő a házhoz.
Mondja a nyomozó és elindul lefele a lépcsőn. Éppen indul a nő a konyhába.
- Pizza a mélyhűtőben.
Mondja automatikusan és akkor döbben meg, hogy a csaj még itt van!
#4 2009-04-07 15:20:47
Yvette
- Pizza... Nem túl nehéz az reggelire?
Kérdez visszanézve a válla felett a férfira.
~ Te, ez teljesen meg van lepődve, hogy még itt vagy!
~ Igen, azt én is látom... vajon miért?
- Miért lep meg, hogy itt vagyok? Le kellett volna lépnem? Vagy zavar,hogy itt vagyok?
Nekidől a konyhapultnak és kissé tanácstalan arccal néz fel a férfira.
~ Vajon tényleg le kellett volna lépnünk?
~ Nem tudom. Lehet azt szokta meg... a pizzázóban is teljesen furán vette a dolgokat.
~ Jah, de akkor nem érdekelt annyira. Be kellett jutni ide.
~ És lehet azonnal le is lépni, amint megvan amit kerestünk...
~ Esetleg szaglászni kezdett volna és még nagyobb bajba kerülünk, mint amibe kerülhetünk.
~ Nem fogunk.
Változatlan arccal néz a férfi szemébe, s várja a választ.
#5 2009-04-07 15:30:41
Morsus
- Hát van még kenyér, sonka és talán sajt.
Mondja Zack bizonytalanul, mert nem emlékszik rá mennyi kenyér maradt és, hogy megette e a sajtot vagy sem.
- Félre ne érts nem zavarsz vagy ilyesmi szimplán megdöbbentem. Ha valaki annyira érdeklődő, mint te voltál tegnap este...
~ Tiszta karmolás a hátam, aú! ~
- ... akkor általában reggelre kiszoktak osonni az ajtón, rosszabb esettben pár cuccommal.
Majd a kenyértartóban örömére friss kenyeret talál.
- Nahát.
Mondja büszkén és vágni kezdi figyelve a nőt mennyit kér majd.
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla- Fórumanyu
- Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders
X-Men Reneszánsz :: Alternatív síkok :: Inaktív síkok :: Outsiders :: Bronx
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.