Acklay Csúcsok

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Acklay Csúcsok Empty Acklay Csúcsok

Témanyitás by Traya Vas. 01 Szept. 2019, 22:43

Acklay Csúcsok Eb735910
Helyi Idő: 10:10 GSI, Ismeretlen MU
Helyszín: Acklay Csúcsok, ősi, ismeretlen város romjainál.
Feladat: Tárgyalás, a régészeti leletek beszerzése, tanulmányozása.
Résztvevő: Lady Ireria Antares / Tala-Ras

Or'azath ékszere

Egy több ezer éves Gossam város romjait fedezték fel a helyiek miközben a Czerka Corporation bányatelepet kezdett létesíteni egy még fel nem tárt barlangrendszer környékén. Mikor felfedezték az ősi várost, el akarták tusolni a dolgot, de végül kiderült, és azonnal a legközelebbi bolygón található, megbízható, és elismert régészettel foglalkozó céget kérték meg a feltárásra. Czerka nem tehetett mást mint félre állt, de csak látszólag, kivárták mi lesz. Már megvásárolták azt a földterületet, bármi is kerül ki onnan az-az ő tulajdonukat képezi. Azt viszont rejtély fedi, hogy miért pont ott kezdtek el fúrni. Köztudott volt, hogy az egy utóképződmény, valami szerves élőlény burka volt ami kővé szilárdult, vagy pontosabban kifejezve elkezdett fosszilizálódni mindaz ellenére, hogy ahhoz nagyon sok időnek kell eltelnie, valamelyik mérgező növény, vagy állat behatására.
A környéket magát pedig a helyiek kerültél, mert veszélyes. Történtek alapján érződik, hogy Czerka Corporation valamiben sántikál mint mindig is.
Végül AERO régészeti osztály ásatásokat kezdett el végezni kérésre Felucia bolygón. Két teljes hetet igényelt a kemény munka két tucat munkatárssal. Sajnos a város maga rongálódott, a nyomok alapján nem a Czerka ormótlan gépei miatt, hanem már olyan öreg volt az anyag amiből építették a falakat, házakat, járdákat, és egyebeket. A kora is felbecsülésre került, nyolcezernyolcszázkilencven évesek voltak a kőből faragott város, aminek mintázatai, és formái nem hasonlítottak Gossam építészeti kultúrára azokban az időkben. Az ősi íratókból olyan régre visszamenőleg csak kevés maradt meg amit feljegyezhettek. Mintha akkortájt nehéz időket élte volna a Gossam faj ezen a bolygón.
Acklay Csúcsok 2749e210
Ugyan a város nagy része megsemmisült, de még így is terjedelmesnek volt mondható, ahogy a barlang falán elhelyezkedő egykori épületek sokasága a mélység sötétjéig elhúzódnak. Az egész struktúra arra ad utalást, hogy ez a hely nem volt betemetve. Hanem valószínűleg egy egy dombság volt amire, valamilyen érdekes célból az oldalára építkeztek az ottaniak.
A város feltárása után még egy hét kellett ahhoz, hogy átvizsgálják a helyet, úgy, hogy semminek ne essen baja, és lent, a mélységben, vezet egy kacsakaringós út egy a boltozat repedezettsége által megvilágított fura helyiségbe.
Acklay Csúcsok 6e4a5a10
A régészek még nem láttak ilyesmit, s amit bent találtak... egy kör alakú helyiséget, korom sötét volt bent, de egykoron volt ott világítás. Egy pódium volt oda elhelyezve, és rajta egy érdekes tárggyal, amit az enyészet vasakarattal kívánta megsemmisíteni, még mielőtt bárki megtalálná.
A talált régiségtől azonnal elküldték a képet a főnöküknek, és ő pedig Ireria-nak mondván ilyennel még sose találkoztak, és az régiség kora több mint ötvenezer egyszáz éves, a többi képet is elküldték. ( Ha ez túlságosan közvetlen, akkor a maga módján Ireria hozzáfért a friss feltárási eredményekhez )
Acklay Csúcsok 5a029011
Jobban megvizsgálva az épületeket, voltak olyanok amik tizenötezer évesek is voltak.
Egyenlőre őrzik a helyet, várják a további utasítást. A városban pedig különféle kő táblákat találtak, nagyon masszív fajtából, így szerencsére a rúna írások megmaradtak rajta. A toronyszerű házak falak belseje is tele volt vésetekkel, s ami nagyon fura, hogy több házban fellelhető volt valamiféle oltár emelvény, rajta egy negyvenszer negyven centis kerek, feltehetőleg oszloppal. Nem tudni pontosan mert az összeset letörték, és a maradványok nem voltak a házakban.
Czerka pedig egyre inkább nem akarja, hogy bármit is elmozdítsanak, elvigyenek további elemzésre.
Traya
Traya
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 77
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2019. Feb. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Traya
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Acklay Csúcsok Empty Re: Acklay Csúcsok

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 02 Szept. 2019, 00:02
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Or'azath ékszere
Lady Ireria Antares / Az Arctalan / Tala-Ras
Csillag Kabal egyik vezetője, üzletasszony, Alkirály, sith mester, a Mandaloriai Fejvadász Céh vezetője, régész


Játékostárs(ak) neve: @Traya

Acklay Csúcsok 4O6xbN5
Acklay Csúcsok Qc8VDND

Idő: 10:10 GSI; 250.4 MU
Helyszín: Acklay Csúcsok, ősi, ismeretlen város romjainál.
Cél / Feladat: Tárgyalás, a régészeti leletek beszerzése, tanulmányozása.
Többiek: -
Egyéb információk:

Ritkán fordul elő, amikor Lady Ireria-nak ki kell mozdulnia régészeti ügyben otthonról az Agamar-ról. Eltalában az egyetem képviselői, vagy az ásatások felügyelői az AERO-tól kezelni tudják az ügyeket, ez a nap nem olyan volt. Szerencsére a Felucia nem volt túl messze, így igencsak hamar megérkezett oda. Az emberei hamar értesítették, hogy gond van. Amúgy azért is keltette fel a figyelmét, mert annak idején már egyszer átfésülte a környéket, még eredeti életében, de akkor a Felucia-n nem talált semmit sem, most pedig hirtelen egy egész város is felbukkan? Már csak ez a tény is elég volt ahhoz, hogy a Agamar alkirálya személyen is meglátogassa a bolygót. Nem mint politikus, sokkal inkább mint az egyeteme alapítója és régésze. Így nem is verte nagydobra mindezt a bolygó vezetőinél és az AERO egyik hajóját vette igénybe, a saját régészei között érkezett meg. Közben már századszor is elolvasta a jelentést, amit kapott. Kivételesen nem a Czerka Részvénytársaság kezdett ásni, hanem kiadták másnak, amikor kiderült, hogy beleütköztek ott valamibe. Okos; így mossák a kezeiket. Azonban annyira mégsem, mert a környéken az AERO volt a megbízható közeg régészet szempontjából, így szereztek tudomást róla és csak hozzájuk fordulhattak. Azt pedig nem volt hajlandó hagyni, hogy a Czerka magáénak mondhassa a leletet, mert megvették a területet. Kész volt akár a Független Rendszerek Konföderációjának parlamentjéig is elmenni, hogy ne így legyen. A terület felett „őrködő” nagy cégek úgysem feltétlen nézik jó szemmel a Czerka megavállalatát, akik mindenhol ott vannak.
Az emberei már két hete ástak ott és kiderült, hogy a város maga megsérült, és az is kiderült, hogy miért nem emlékezett arra, hogy talált volna itt bármit is. A hely fiatalabb volt, mint ő. Ezt némileg aranyosnak találta, hogy saját maga idősebb lesz, mint amit kiástak, de ettől függetlenül érdekelte a hely. Természetesen mindig megnézte a képeket, és mivel szakértő volt, így meg is mutatták neki, nem kellett elkérnie. A koron, hogy mennyi idősek voltak, amiket találtak ez volt az, amit keresett! Végre megint ilyen ősi dolgok, csak úgy, mint annak idején. Mindenről teljes részletes holofelvételeket akart, hogy dokumentálják és 3D-s képeket is csináljanak. Még az utazás közben a helyi képviselőnek küldött egy üzenetet, hogy érkezik és a megérkezése után a lehető leghamarabb akar vele beszélni, mindez nem tűr halasztást!
Miután megérkezett a bolygóra elsőre azonnal a romokhoz akart menni, hogy megnézze őket, de nem tehette meg. Régóta várt már ennyire régi leletekre, amiket részletesen is meg akart személyesen is vizsgálni, de a „hobbinak” várnia kellett. Elsőként a munkával kellett foglalkoznia, ami jelenleg az volt, hogy hasson a Czerka helyi képviselőjére. Így a megérkezés után, ha nem jött eléjük senki sem, akkor igyekszik megkeresni a legelső Czerkás tisztnek tűnő személyt, ha pedig eléjük jött valaki, akkor az üdvözlők vezetőjét szólítja meg.
- Üdvözlöm, Lady Ireria Antares vagyok, az Agamari Egyetem alapítója és vezetője, a Czerka Részvénytársaság kirendelt képviselőjével akarok beszélni, már küldtem értesítőt, hogy jövök – mondta kimérten. - Megengedem, hogy oda kísérjenek.
Mielőtt megérkeztek, mint mindig most is teljes mértékben elrejtette magát az Erőben, hogy ne érzékeljék őt erőhasználónak, csak a sima egyszerű üzletasszonynak. Ha odavezetik, akkor követi azt, aki megteszi. Ha nem és próbálják tartóztatni, akkor saját maga indul el, ha van itt épület abba az irányba, ha nincs és csak vezetői sátor van, akkor oda. Nem igazán szándékozik azokkal törődni, akik megpróbálják megállítani. Csak ha rátámadnak, akkor igyekszik kitérni a támadások elől.

felszerelés/egyebek:

Acklay Csúcsok XBLEbue Acklay Csúcsok I5fVERg Acklay Csúcsok EQEHnJx Acklay Csúcsok Y5zPBEf Acklay Csúcsok VZwKC7u Acklay Csúcsok H2cDZ33
Acklay Csúcsok O6Cmyfr Acklay Csúcsok QbAKfQn Acklay Csúcsok YujFOBR Acklay Csúcsok W1uiDs7 Acklay Csúcsok YLGZvmx Acklay Csúcsok TL5zR2h

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Acklay Csúcsok 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Acklay Csúcsok Empty Re: Acklay Csúcsok

Témanyitás by Traya Hétf. 02 Szept. 2019, 12:10

Idő: 10:20 GSI; 250.4 MU
Helyszín: Acklay Csúcsok, ősi, ismeretlen város romjainál.
Cél / Feladat: Tárgyalás, a régészeti leletek beszerzése, tanulmányozása
Résztvevő: Lady Ireria Antares / Tala-Ras


Lady Ireria érkezését már várta két Czerka Részvénytársaság alkalmazott, egyik zöld színű Twi'lek férfi volt, egy sebhellyel a bal arcán, ami egy tíz centiméter hosszú sebhely volt ami az a szemét is érintette. A másik férfi egy ember volt, feltehetőleg Koréliai. Rövid fekete haja volt, ami felfelé ágaskodott. Tekintette inkább volt bambának mondható mintsem határozott, vagy bármiféle erőt tükrözne. Mindezzel ellentétben a Twi'lek, az egy szemével inkább szúrós tekintetett tudhatott magának, amivel a nőt nézte a mondandója után.
- Már vártuk magát Lady Ireria Antares, odavezetjük a kirendelt képviselőhöz - mondta megvetéssel a hangjában a sebhelyes Twi'lek, és pár maroknyi Cszerka zsoldos mellett elmentek. Ha valaki Erő érzékeny vagy sem, kézzelfogható volt a a megvetés ami a többiekből áradt a nő felé. Mi másért, mint azért, mert ő, és a régészei hátráltatják őket, de lehet többről van szó. A környéken már több helyen ki is tették a Czerka Részvénytársaság zászlaját, a jelükkel.
A környék maga olyannyira burjánzott mint amilyenre Ireria emlékezett.

Acklay Csúcsok Banner10

Jó pár perc séta után megérkeztek egy terjedelmes sátorhoz ami jelentősen kimagaslott a többi, környező sátor közül, s ha másból nem a sátor bejárata mellé két zászlót állítottak, hogy véletlenül se lehessen eltéveszteni a kirendelt képviselő tartózkodási helyét.

Bevezették a sátorba, és a két kísérő egyik tagja jobbra, míg a másik balra helyezkedett el a tágas sátor hátsó részén. A helyiségben egy asztal fogadta, két székkel, jobbra tőle egy számítógép, volt a könnyen mozdítható kerekes szekrényen. A sátoron belül is hátul volt egy zászló, és két oldalt egy kis holoprojector ami egy zöld fa hologramját kívánta folyamatosan közvetíteni.
A képviselő férfi ruházata eléggé változatos volt, feketétől a sötétzöldön át a világító pirosig volt látható rajta. A jobb szeme egy kibernetikus műszem volt, egy kis számítógéppel kiegészítve. A ruházata több helyen meg volt erősítve mintha a kövér alkata ellenére küzdelmekben venne részt, mindenesetre valamiért úgy érzi védenie kell magát.
Csípőre tett kézzel várta a nőt az őszes szakállú kopasz férfi.

Acklay Csúcsok Dims11


- Lady Ireria Antares? A nevem Reydaq Unswsev már vártam magára, foglaljon helyet - köszöntötte, és mutatott az egyik székre. Utána ő maga is helyet kívánt foglalni.
- Az ereklyékről kíván beszélni? - kérdezte fölényes hangon.
Traya
Traya
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 77
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2019. Feb. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Traya
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Acklay Csúcsok Empty Re: Acklay Csúcsok

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 03 Szept. 2019, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Or'azath ékszere
Lady Ireria Antares / Az Arctalan / Tala-Ras
Csillag Kabal egyik vezetője, üzletasszony, Alkirály, sith mester, a Mandaloriai Fejvadász Céh vezetője, régész


Játékostárs(ak) neve: @Traya

Acklay Csúcsok 4O6xbN5
Acklay Csúcsok Qc8VDND

Idő: 10:20 GSI; 250.4 MU
Helyszín: Acklay Csúcsok, ősi, ismeretlen város romjainál.
Cél / Feladat: Tárgyalás, a régészeti leletek beszerzése, tanulmányozása.
Többiek: -
Egyéb információk:

Ahogyan kiszállt a hajóból nem is kellett túl messzire mennie Ireria-nak, mert ketten már várták, egy ember és egy twi’lek. Nem egyszer fordult elő, hogy twi’leknek adta ki magát, de most a mű lekkukat otthon hagyta és nem fáradt mindezzel. Az ember férfi eléggé bamba tekintetű, a testfelépítése alapján talán koréliai, de nem tudta volna bizotsan megmondani, amíg meg nem szólal, hogy az esetleg akcentust belője. A twi’lek zöld és sebhelyes, nem zavarták a sebhelyek, mielőtt elvesztette a fizikai testét saját maga is rengeteggel rendelkezett már és speciális páncélra is szüksége volt az életben maradáshoz. Ezt rosszabbul csinálta, mint az ikernővére, aki összesen ezer évig élt. De ez is a múlt volt, amiben nem volt szabad elveszni. Az ember férfi nem sűrűn volt határozott, őt talán már csak a szavaival és fellépésével megfélemlített, a twi’leket viszont keményebb fából faragták. A gúnyos, megvető élt elengedte a saját füle mellett, mintha meg sem hallotta volna mindazt. A Birodalomban ezt szerette igazából, hogy az ilyeneken lehet remekül példát statuálni a megengedett hangszínért. Nem is szólt a férfihoz már semmit, csak intett neki egyszerre hanyag és elegáns mozdulattal, hogy vezesse. A megvetést és lenézést érezte a katonákból, de egy pillanatra sem tekintett rájuk, mintha ott sem lettek volna. Még csak a tekintetét sem fordította feléjük, a szeme úgysem látszott, de még azzal sem nézett feléjük.
Nem tartotta jó munkaadónak a Czerkát, saját maga, hogyha ezt érezte volna a saját dolgozói felől, akkor annak következményei lettek volna, itt biztosra vette, hogy nem lesz és a felettesük is hasonló lelkesedéssel fogja őt fogadni. A pár perc séta nem különösebben volt megterhelő a számára, igazából semennyire, ahogyan a tájat lehetett nézni, ott már érdeklődve fordult a felé, de még ott is direkt úgy, hogy semmilyen helyi munkás – hacsak nem a sajátjai – ne essen bele a látómezejébe. Közben már látszott a sátor is, amin nem csodálkozott, hogy fennhéjázó, a zászlóktól pedig egyenesen a hányinger kerülgette. Szíve szerint lemészárolta volna az egész telepet az itt levő összes Czerkással együtt. Szerencsére már régen nem volt ilyen forrófejű és mindezt a vágyat eltudta zárni az elméje legmélyebb bugyraiba, hogy még csak megérezni se lehessen. A sátor kinézetét egyszerűen nevetségesnek találta, de nem kommentálta, hanem csak belépett, amikor odaértek. Az eddig látottak után már nem is tudott meglepődni azon, hogy miként nézett ki a képviselő.
- Igen, én vagyok, üdvözlöm! És köszönöm! – mondta egyelőre illedelmesen, amikor hellyel kínálták.
Le is ült, a ruháját kissé maga alá húzta, hogy ne legyen ott mindenhol, ha már ilyen fazonút választott magának. A férfi szavaiból már tudta, hogy e szerint a passzív-agresszív támadó taktikát szándékozik használni. a gunyoros élt most is elengedte a füle mellett, mintha meg sem hallotta volna, ezzel tudta, hogy ki lehet zökkenteni a másikat. Így csak egy tökéletesen megjátszott gyengéd és kedves mosolyt engedett meg magának.
- Kedves Reydaq Unswse… nem, nem az ereklyékről kívánok beszélni. Nem vagyok kincsvadász, ahogyan az AERO emberei sem szerencsevadászok, vagy kincskeresők. Az ásatásról kívánok beszélni és arról is fogunk. Az ereklyék csak egyfajta bónusz, amit a régészek találhatnak – mondta kedvesen, mézes-mázosan.
Természetesen részben hazugság volt, az ereklyék érdekelték első sorban, de ettől még maga a lelet és a város is nagyon fontos volt és azokat is meg kívánta menteni, nem csak az ereklyéket.
- Az egész helyzet kicsit, vagy nagyon fog fájni, nem nekem, hanem a Czerkának. És leginkább önön fog múlni, hogy melyik helyzet is fog fenn állni. Ha együtt működik kevéssé, ha nem, a legkevesebb az lesz, hogy új munkahelyet kell keresnie, már ha a főnökei életben hagyják – tért át a férfi stílusára, bár még mindig kedvesen, anyáskodva beszélve.
Itt most nem mondott többet, inkább csak várta és figyelte a másik reakcióját, hogy mit is fog minderre lépni.

felszerelés/egyebek:

Acklay Csúcsok XBLEbue Acklay Csúcsok I5fVERg Acklay Csúcsok EQEHnJx Acklay Csúcsok Y5zPBEf Acklay Csúcsok VZwKC7u Acklay Csúcsok H2cDZ33
Acklay Csúcsok O6Cmyfr Acklay Csúcsok QbAKfQn Acklay Csúcsok YujFOBR Acklay Csúcsok W1uiDs7 Acklay Csúcsok YLGZvmx Acklay Csúcsok TL5zR2h

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Acklay Csúcsok 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Acklay Csúcsok Empty Re: Acklay Csúcsok

Témanyitás by Traya Kedd 03 Szept. 2019, 15:39

Idő: 10:25 GSI; 250.4 MU
Helyszín: Acklay Csúcsok, ősi, ismeretlen város romjainál.
Cél / Feladat: Tárgyalás, a régészeti leletek beszerzése, tanulmányozása
Résztvevő: Lady Ireria Antares / Tala-Ras

Ireria határozottsága, és erős akaratereje mindenki számára érezhető volt a sátoron belül, ahogy kimondta a szavakat, és azok súlya nyomot hagyott.
A férfi, Redaq vár fél percet a válaszával, és nem próbálta leplezni a véleményét az arcáról, és a testbeszédéről sem. Száját húzogatta kelletlenül, és unottan nézett a két alkalmazottjára, kicsit nyitott szájjal a nyelvének hegyével birizgálta a hátsó fogait, utána a nőre nézett.
Láthatóan kellemetlenül érintette mindez, és az elhangzottak is. Ha pedig mindez nem lenne elég nem tetszett neki ez a rejtélyes ruhába öltözött tárgyalni kívánó fél. Egyedül a borzongását nem mutatta ki.
- Szóval az ásatásról szeretne beszélni? A területünkön végzett kiváló munkájukat köszönjük, de az ásatásnak vége, és örömmel hallom, hogy nem kincsvadászok, ugyanis az ereklyéket,
és egyéb tárgyakat már meg is vette egy ügyfelünk, tehát már nem a mi tulajdonunk
- pöfögtek oda az asztal közepére eme sértőnek vehető szavakat a maga nyegle és bunkó módján, és hátradőlt a székében,
s az egyik vaskos lábát rátette a másikra, kezeit összekulcsolta, és a nagy hasa fölött tette, és ott pihentette, miközben a nőt nézte, miközben néha szívta az egyik fogát, amit csattogó hang kísért ami az ajkak kinyílásával engedte ki a szájából.
Normális esetben a Czerka Részvénytársaság magának szeretné tudni az ősi ereklyéket, és egyéb régi tárgyat, de ez a mostani eset rendhagyó, és még a kirendelt képviselő sincs megfelelően tájékoztatva az ügyről.
Traya
Traya
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 77
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2019. Feb. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Traya
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Acklay Csúcsok Empty Re: Acklay Csúcsok

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 04 Szept. 2019, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Or'azath ékszere
Lady Ireria Antares / Az Arctalan / Tala-Ras
Csillag Kabal egyik vezetője, üzletasszony, Alkirály, sith mester, a Mandaloriai Fejvadász Céh vezetője, régész


Játékostárs(ak) neve: @Traya

Acklay Csúcsok 4O6xbN5
Acklay Csúcsok Qc8VDND

Idő: 10:25 GSI; 250.4 MU
Helyszín: Acklay Csúcsok, ősi, ismeretlen város romjainál.
Cél / Feladat: Tárgyalás, a régészeti leletek beszerzése, tanulmányozása.
Többiek: -
Egyéb információk:

A szavai után kellemetlen csönd ereszkedett a sátorra, de nem neki volt kellemetlen, ő maga roppantul élvezte a másik fél kínlódását, hogy egyelőre nem tud mit mondani rájuk, hogy mennyire mérlegelheti a helyzetet. Csak teljes mozdulatlanságba burkolózva várakozott, a legkisebb rezzenést sem engedte meg magának. A teljesen rideg és hűvös nyugalom lengte körbe. Még csak arra sem volt szüksége, hogy az Erőbe kinyúljon és a sötét oldal hatalmával keltsen nyugtalanságot a Czerka embereiben. Csupán bábok voltak, nem többek, nem értek annyit, hogy ennyi erőfeszítést tegyen. Ha a feletteseik, vagy a Czerka Részvénytársaság vezetői lettek volna itt, akkor az már nagyobb hatalmi játszma lett volna, bár ez is roppant szórakoztató és nem vont le az érdeméből semmit, hogy ennyire alantas létformákkal kellett csevegnie. És Ireria még csak bele sem lendült, most még lehet, hogy unott volt a másik, de a végén félni és rettegni fog a negatív és kellemetlen érzelmei pedig őt magát fogják táplálni és csodálatos érzést fognak okozni. És végül a másik beszélni kezdett, ahogyan megtette Ireria ajkaira kegyetlen mosoly húzódott, mint egy ragadozó, aki éppen most ejtette csapdába az áldozatát és ettől kezdve csak játszadozni akar vele. Úgy vélte, hogy a Czerka nagyon hamar le akarta tudni a dolgot, vagy hibáztak és egy olyan alakot küldtek ide, aki nem ért semmihez. Lehet, hogy a modorával félelmet tudott kelteni az egyszerű dolgozókban, még az AERO embereiben is, de a sith varázslót nem ebből a fából faragták. Ez az alak talán, ha három-négy éves korában tudta volna megijeszteni utoljára, de akkor sem a szavaival, maximum a külsejével, mert az roppant visszataszító volt valóban.
- Ha így haladunk, akkor lehet, hogy alkalmaznom kellene, mert roppantul tehetséges abban, hogy miként ártson a Czerka Részvénytársaságnak és hajtsa malmomra a vizet – felelte elégedetten.
Azonban a hangszínéből nem lehetett leszűrni, hogy ez most dicséret volt-e, vagy pedig fenyegetés a másik részére. Egészen eddig nem mozdult, most egy nagyon kicsit oldalra biccentette a fejét, hogy tökéletesen rálásson a férfira.
- Összeszámoljam én, hogy hány törvényt sértettek meg, vagy tudja magától is? Kezdve azzal, hogy az ereklyéket nem adhatják el, amíg nincsenek katalogizálva és hitelesítve, amit az AERO végezne a szektorban. Ha gondolják kapcsolatba léphetünk a legnagyobb hitelesítővel, az Alderaan-i egyetemmel, de az hónapokig fog tartani, vagy évekig, mert ők is kijönnek ásni és valószínűleg mindent felásnak, többet, mint mi. És akkor még tovább nem fognak fúrni ezen a környéken – mondta még mindig kedvesen, türelemmel.
Néhány pillanatnyi hatásszünetet tartott, hogy utána még jobban megszorongathassa a férfit.
- Nem is beszélve arról, hogy a leletek miatt szólni kell a Feluciai hatóságoknak, hogy mit találtunk és még igényt is tarthatnak őseik kincseire. A segítségünk nélkül ez is hónapokig húzódhat – folytatta.
Ekkor fordította el a tekintetét a másikról és úgy folytatta.
- De ön úgy látszik, hogy további egy-két hétnyi időt ki szeretné hónapokra, évekre húzni s nem mellesleg kockáztatni, hogy Konföderáció parlamentje elé vigyem az ügyet, amivel kockáztathatják, hogy minden befolyásukat és területüket elveszik a frakció területén. De persze, ha együttműködik az AERO-val, akkor amint végeztünk a vizsgálatokkal, katalogizálással folytathatják, amit elkezdtek. De ha nem, már hallotta, hogy mi fog történni, a teljes csillagködben meginoghat önökkel kapcsolatban a bizalom – felelte továbbra is kedvesen.
Ha eddigre már eléggé szenvedett a másik, akkor szándékozik a végső döfést bevinni, amivel remélhetőleg meg is semmisíti majd.
- Szóval elkezd velem normálisan viselkedni és együttműködik, megadja az AERO-nak, amit akar, vagy jöhet a keményebb és nehezebb út. melyiket választja kedves Redaq? – kérdezte kedvesen és ezúttal teljesen visszafordulva a férfi felé.

felszerelés/egyebek:

Acklay Csúcsok XBLEbue Acklay Csúcsok I5fVERg Acklay Csúcsok EQEHnJx Acklay Csúcsok Y5zPBEf Acklay Csúcsok VZwKC7u Acklay Csúcsok H2cDZ33
Acklay Csúcsok O6Cmyfr Acklay Csúcsok QbAKfQn Acklay Csúcsok YujFOBR Acklay Csúcsok W1uiDs7 Acklay Csúcsok YLGZvmx Acklay Csúcsok TL5zR2h

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Acklay Csúcsok 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Acklay Csúcsok Empty Re: Acklay Csúcsok

Témanyitás by Traya Csüt. 05 Szept. 2019, 10:35

Idő: 10:30 GSI; 250.4 MU
Helyszín: Acklay Csúcsok, ősi, ismeretlen város romjainál.
Cél / Feladat: Tárgyalás, a régészeti leletek beszerzése, tanulmányozása
Résztvevő: Lady Ireria Antares / Tala-Ras

Redaq láthatóan unta az egészet, tudja hogy esélye sincs arra, hogy ezen a területen Czerka nyerjen, de azért megpróbálta. Az elhangzottak nem igazán rémítették meg, túl hülye ahhoz, amihez igazán értett világéletében, hogy minden helyzetben maradjon tapintatlan, bunkó és unott. Csökkent agyi kapacitása ellenére számított rá, hogy a nő ilyesmivel fog előhozakodni, nagyon komoly dolgokkal, és eljárásokkal, hogy pontot tegyen az ügy végére, megfélemlítse őt és letudják az ügyet.
A gyomorszáján pihent két kezét a feje fölé emelte, és egy mozdulattal az összekulcsolt kezét a tarkójára tette, egy kicsit jobban hátra hajolt, és a sátor tetejét nézte pár pillanatig, utána elvette a kezeit a tarkójáról, változtatott az ülésén, most már egyenes szögben ülve, kezeit az asztalra tette, és ott összekulcsolta őket. Tekintete találkozott a két alkalmazottéval, utána egy jobbra felfelé irányított fejmozgással jelezte nekik, hogy menjenek ki. Így is történt a két másik férfi elhagyta a sátor helyiséget, kettesbe hagyva a tárgyalókat. A Redaq egy darabig a nőt nézte, próbált olyan módon  szólni ami megfelelő lenne számára, de nem jött össze, ő nem képes normálisan tárgyalni, s ott ahol dolgozott eddig még nem volt gond.
A normális ülőhelyzetét újfent megváltoztatta, hátát hátravette a székbe, és a bal könyökét a szék támlájának támasztotta. Öklével pedig a pufók fejét támasztotta, szürke szakálla pedig mereven nézett lefelé. A jobb kezét a jobb combján hagyta pihenni. A bárgyú tekintetével pedig újfent a nőt nézte és ezt mondta:
- Tekintsük úgy az ügyet, hogy itt sem járt, és a Czerka Részvénytársaság szabad teret engedd AERO régészeti osztályának, és igazgatójának, hogy végezzék a munkájukat, és ha további kéréseik vannak azt teljesítik - válaszolta unottan. Utána letette a bal kezét is a combjára, a nyakát pedig megmozgatta, és ezt még hozzá tette:
- Továbbítom a változtatást az alkalmazottak részére - jelentette ki, és felállt a székéből, és oda vánszorgott az adatkomputerhez, és elkezdett pötyögni rajta. Még hátra pöfögött valamit a nőnek ha még ott van.
- Azt hiszem végeztünk, mehet a dolgára.
Traya
Traya
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 77
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2019. Feb. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Traya
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Acklay Csúcsok Empty Re: Acklay Csúcsok

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 06 Szept. 2019, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Or'azath ékszere
Lady Ireria Antares / Az Arctalan / Tala-Ras
Csillag Kabal egyik vezetője, üzletasszony, Alkirály, sith mester, a Mandaloriai Fejvadász Céh vezetője, régész


Játékostárs(ak) neve: @Traya

Acklay Csúcsok 4O6xbN5
Acklay Csúcsok Qc8VDND

Idő: 10:30 GSI; 250.4 MU
Helyszín: Acklay Csúcsok, ősi, ismeretlen város romjainál.
Cél / Feladat: Tárgyalás, a régészeti leletek beszerzése, tanulmányozása.
Többiek: -
Egyéb információk:

Ireria kissé sajnálta, hogy nem tudta megfélemlíteni a másikat, de hát az ostobákkal mindig ez van, nem tudják, hogy mikor kell megijedni és riadtnak lenni. Ez a férfi csupán egy „majom” volt, egy figura, akit arra tartanak, hogy a nála is nyomorultabbakat félemlítse meg. Semmi több, egy báb a nagyok kezében. De így is megtette a kötelességét, aminél nem sok esélye volt. A nő türelmesen várta ki, amíg a másik férfi gondolkodni próbált, hogy mit is mondjon. Úgy vélte, hogy valószínűleg a másik fél számított arra, hogy ezekkel fog előhozakodni, és ha akarják, akkor évekre, vagy évtizedekre keresztülhúzhatják a Czerka számításait. Talán arra számítottak, hogy mégsem fog a nő ezzel élni? Akkor pedig eléggé ostobák voltak. Egy pillanatra mozdult csak egy nagyon picit a fejével, amikor a férfi a két munkatárását kiküldte a helységből. Ezek után pedig még mindig várni kellett egy kicsit arra, hogy a másik válaszoljon. Az egész olyan volt Ireria számára, mintha csak az időt akarná húzni a másik, vagy éppen a szavakat keresi, hogy miként és mit is mondjon a nőnek ebben a helyzetben. Ő türelmes volt, ha a férfi nekilát annak, hogy titokban kiadja a robbantásra, vagy ásatásra a parancsot, akkor itt nem marad életben senki és beállítják balesetnek az egészet, ezen nem múlt, így vagy úgy, de meg fogja szerezni azt, ami miatt idejött. A módszerek kétségesek, de bízott abban, hogy a Czerka részvénytársaság nem lesz annyira ostoba, hogy saját maguk alatt vágják a fát. Ahogyan a férfi mozgott egyre inkább meggyőződése lett a nőnek, hogy a másik tényleg kellemetlenül és kényelmetlenül érezte magát, nem valószínű, hogy volt már ilyenben korábban. Nem erre volt tartva, hanem arra, hogy ugráltassa az embereit. Arra talán még jó is volt, arra, amit itt vártak volna el tőle, arra meg egyszerűen alkalmatlan. De ez Ireria-t nem zavarta, annál könnyebb volt a dolga, minél rosszabbul érezte magát a másik. Végül pedig csak kimondta azt, amit kellett, hogy szabad az AERO részére a további munka. Amint ezt meghallotta Ireria már fel is állt a helyéről és elindult kifelé.
- Bölcs döntés. Bíztam benne, hogy megfelelő egyezségre jutunk – mondta hasonló hangszínben, mint eddig.
Azt is már csak az ajtóból hallotta, hogy közli az embereivel Redaq, hogy mi a helyzet. Még hallotta, hogy a dagadt férfi felállt a helyéről és mozogni kezdett, de eddigre már valószínűleg saját maga éppen kilépett a sátorból. Amint kilépett a tekintetével most nézett körbe, az ásatást és a saját embereinek táborát kereste. Ha meglátta mindezt, akkor arrafelé vette az irányt, hogy az ide kiküldött vezető professzorral beszéljen. A régészeti részleg minden professzorát ismerte személyesen, hiszen ő maga vette fel őket és ő szokta kiküldeni feladatokra is őket, így amiatt nem aggódott, hogy ismeretlen személybe futna bele. A diákok persze lehettek azok, ahogyan a más egyetemekről érkezett gyakornokok is, de a vezető régészek mind ismerősök és nem csak annyira, hogy látásból ismerte őket, hanem konzultálni, beszélni is szokott velük rendszeresen. Amennyiben megtalálja az itteni ásatásvezetőt, akkor már távolabbról biccent neki és odamegy hozzá, ha a sátrában van, akkor ott látogatja meg.
- Üdvözlöm! – köszönti az illetőt. - Az ásatásokat tovább folytathatjuk, a Czerka Részvénytársaság nem fog akadékoskodni. Megtenné, hogy körbevezet itt és tájékoztat a legfontosabbakról?
Már-már kedvesen és előzékenyen kérte az illetőt, legyen az férfi, vagy nő, esetleg droid. A saját embereit nem kezelte olyan lekezelően, mint a Czerka embereit. A sajátjai fontos dolgot végeztek a szemében és olyat, amit ő maga nagyra értékelt. Éppen ezért becsülte meg őket is és a legjobbakat akarta az egyetemén tudni. A testtartása most is nemes, de azért a kíváncsiságot is hagyta meglátszani belőle, mert ez a dolog, hogy mik vannak itt és élőben láthatja tényleg érdekelte őt.

felszerelés/egyebek:

Acklay Csúcsok XBLEbue Acklay Csúcsok I5fVERg Acklay Csúcsok EQEHnJx Acklay Csúcsok Y5zPBEf Acklay Csúcsok VZwKC7u Acklay Csúcsok H2cDZ33
Acklay Csúcsok O6Cmyfr Acklay Csúcsok QbAKfQn Acklay Csúcsok YujFOBR Acklay Csúcsok W1uiDs7 Acklay Csúcsok YLGZvmx Acklay Csúcsok TL5zR2h

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Acklay Csúcsok 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Acklay Csúcsok Empty Re: Acklay Csúcsok

Témanyitás by Traya Pént. 06 Szept. 2019, 20:07

Idő: 10:30 GSI; 250.4 MU
Helyszín: Acklay Csúcsok, ősi, ismeretlen város romjainál.
Cél / Feladat: Tárgyalás, a régészeti leletek beszerzése, tanulmányozása
Résztvevő: Lady Ireria Antares / Tala-Ras

A könnyedén lezajlott tárgyalás utána Ireria becsatlakozott az AERO régészeti osztályához, akiknek a szintén a felszínen volt a sátraik, és különféle eszközeik. A legnagyobb sátorban Zek Gea'kus Professzort találta, aki egy magas bothan férfi volt, díszes ruházatban, amin ott ékeskedett a cég emblémája. Örömmel fogadta az igazgatót, akik jó barátja volt, a hallottak után pedig még inkább jó kedve lett.
- Lady Ireria, örömteli hírek, és örülök, hogy láthatom, szívesen körbevezetem, csak egy pillanat - mutatott fel jobb keze mutatóujjával, és odaszaladt az egyik  AOTC Sp-4 számú kutató droidhoz, bekapcsolta az, és kiadta neki a parancsot.

Acklay Csúcsok Sp_411

- Sp - 4, kövess minket az ásatásokhoz, és készítsd elő a vizsgálati hologramokat - adta ki neki a parancsot, amire csipogással válaszolt, felemelkedett a földről két  hajtóművének köszönhetően, és a páros mellett haladt bármerre is mentek.
Elindultak a lefelé vezető liftszerkezet rámpájához, és szép lassan haladtak több méter mélyre, míg el nem érik a városba vezető szakaszát.
- Még nem kívánom a többieknek elmondani a jó hírt, végén még izgatottságukban olyan gyorsan munkának látnak, hogy nem tudom megmutatni amit szeretnék - vallotta be kedves hanglejtéssel, majd folytatta.
- Nem mindennap találni ilyen öreg várost, megtöltve történelmének darabjaival, mintha sietve hagyták volna el ezt a helyet - mondta el véleményét, s mikor megérkeztek a célállomáshoz, az egyik magas, téglalap alakú házhoz kísérte Ireriat. Megérkezve az épület belsejébe, jól láthatóan egy templom szerűséghez érkeztek. Az imádkoznak apró kő térdelőket építettek, de akadtak olyan lapos kő emelkedések is amit azok használhattak, akik nem akartak, vagy nem tudtak valami miatt térdelni. A belső templom elején pedig egy megrongálódott kőoszlop hevert, csekély része maradt épségben.
- Megérkeztünk, az legnagyobb templomhoz, itt maradt a legtöbb abból az oszlopszerű istenség ábrázoláshoz, ami minden kicsi vagy nagyobb háznál megtalálható - mesélte, és intett a robotnak.
- Sp-4 gyere ide, és mutasd be Lady Irerianak, a rekonstrukciós hologrammot - utasította a droidot, aki odaröppent a maradványhoz, és aktiválta a holokgrafikus kivetítőjét, amit a legnagyobb lencséjén sugárzott magára az egykori oszlopra.
A látható istenség Ireria számára nagyon is ismerős volt, a Névtelen, vagy ahhoz hasonló, de ami az oszlop aljára van vésve, azt a jelet még sose látta.

Acklay Csúcsok 6c9f8f12

A szobor maga egy polipszerű lényt ábrázol amihez hasonlót már látott a galaxisban, de a munkatársai még nem találkoztak hozzá hasonlóval.
- A különféle törmelékekből, ezt reprodukciót tudtuk elkészíteni hologram formájában, a jel jelentését még nem tudtuk megfejteni, sose láttunk még hozzá hasonlót, és a helyiek is értetlenül állnak a dologhoz - mesélte és haladt kifelé az egykori templomból.
- Köves minket Sp-4- es! - utasította a kutatótornyot, aki mereven ottmaradt a létesítmény belsejében.
- Megmutatom a többi házat is, akadnak különféle szertartásra szánt kések, edények, és fogók, azok rosszabb állapotban vannak mint maga a város - állapította meg, és megmutatta Irerianak a város minden érdemleges zugát.
Voltak olyan házak ahol a falak külseje, és belseje háthatóan jelekkel volt bevésve, ami az idő múlásával leomlott és csak nagy mélyedések maradtak hátra, a sok ilyenből maroknyi nem omlott le annyira, hogy ki lehetett venni a mintákat, rúnákat.
Lady Ireria mint a Névtelen, Azalor egykori szorgalmas kutatója jól emlékezhetett a rúnákra amiket különféle táblákon látott múltjában, és egy nevet tudott összerakni a látottakból: Or'azath.
A fennmaradt eszközök többsége fémből, ásványból, vagy csontból volt faragva, vagy összerakva, mind eléggé primitívek voltak, az ellenére hogy majdnem tízezer évesek, akkoriban már nem kellett volna őskövületként viselkedniük, de a látottak alapján valamilyen oknál fogva ezt érvényesítették. Útközben több alkalmazottak is találkoztak, de nem zavarták meg őket a körút során.
- Végezetül elérkeztünk a legérdekesebb részhez, a gömb szentélyhez, amiben az a világító zöld szerkezet van elrejtve, aminek technológiája kiemelkedik az eddig látottaktól. Már a bejárat is elképesztő, fából faragták ki ezt az ősi arcot, és a feltehetőleg a befolyását szimbolizáló tekervényeket - mesélte szenvedélyesen, és a droid biztosította számukra a hiányos világítást mikor a sötét keres szobába értek.
- A tárgyat tartó emelvényen fennmaradtak a nyelvezetük vésetései, még dolgozunk a lefordításán, mit gondol mindezekről Lady Ireria? - kérdezte kíváncsian. A nőnek nem kellet ráhangolódnia a tárgyra, már pár méterről érezni lehet, ahogy a harmonikus Főnix Erőt sugározza magából, ami sem nem világos oldali, se nem Sötét oldali. Az emelvényről pedig ezt tudja leolvasni: " Or'azath ékszere - mely kísér - odavezet - ahozzá - ahozzá - mikor éj sötét - a csillagok tükrözik."
Traya
Traya
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 77
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2019. Feb. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Traya
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Acklay Csúcsok Empty Re: Acklay Csúcsok

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 07 Szept. 2019, 00:02
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Or'azath ékszere
Lady Ireria Antares / Az Arctalan / Tala-Ras
Csillag Kabal egyik vezetője, üzletasszony, Alkirály, sith mester, a Mandaloriai Fejvadász Céh vezetője, régész


Játékostárs(ak) neve: @Traya

Acklay Csúcsok 4O6xbN5
Acklay Csúcsok Qc8VDND

Idő: 10:30 GSI; 250.4 MU
Helyszín: Acklay Csúcsok, ősi, ismeretlen város romjainál.
Cél / Feladat: Tárgyalás, a régészeti leletek beszerzése, tanulmányozása.
Többiek: -
Egyéb információk:

Ireria meg is érkezett a saját részlegük területére, ahol sokkalta jobban fogadták, mint ahogyan azt a Czerka Részvénytársaság emberei. Miközben haladt fel is idézte, hogy kiket is küldött ki ide az egyetem, ha pedig az emlékei nem csaltak, akkor a Zek Gea'kus Professzor volt az, egy bothan férfi. Amikor belépett a sátorba, akkor meg is győződhetett arról, hogy tényleg így van. A hozott híreire azt az örömteli reakciókat kapta, amiket várt, hogy folytathatták a kutatást és a vizsgálatot. Azt nem tette hozzá, hogy most már csak rajtuk állt, hogy meddig húzzák el, a Czerka nem nagyon fog merni fellépni ellenük. Ha megtennék, akkor majd a többi vezetővel is beszélnie kellene a Csillag Kabalon belül, különösképpen azokkal, akik a Czerka ügyei közelében vannak, hogy lépjenek. De egyelőre erre nem volt szükség és nem is akarta ezt megtenni, amíg nem muszáj. Az önös érdekei és céljai nem állhattak a Csillag Kabal érdekei előtt és nem is állt szándékában.
- Köszönöm Gea’kus professzor – felelte.
Természetesen megvárta, amíg a bothan aktiválta a droidot és így hármasban indultak el. ahogyan megjegyezte a férfi, hogy nem mondaná még el a többieknek, hogy maradhatnak, Ireria illedelmesen kuncogott egy picit. Akik közelebb kerültek hozzá, azok előtt nem volt olyan távoli és érinthetetlennek tűnő, valamelyest közelebbinek tűnt. Persze ez csak színészkedés volt, de nem akarta, hogy teljesen feszültek legyenek a közelében az emberei. Így emiatt volt minderre szükség.
- Mindig történnek katasztrófák, vagy bármi, ami miatt mindez szükséges lehet – mondta. - Vagy elrabolták őket, esetleg mint az ősi mondák és mítoszok, ahol egyik napról a másikra eltűnt egy-egy teljes kolónia.
Tette még hozzá, de ettől függetlenül érdekesnek találta a professzor szavait és még kíváncsibb lett a hellyel kapcsolatban. Amikor beérkeztek a templomba, akkor érdeklődve nézett ott körbe, felmérve az elrendezést és mindent, ami megmaradt. A nézelődés közben természetesen figyelte azt is, amit Gea'kus mondott. És végre ismerős dolgot talált, olyasmit, mint a Névtelen volt, de mégsem. Ez a bolygó közel volt ahhoz, ahol annak idején kutakodott, miért nem találta meg ezt a helyet? Vagy tényleg az ő élete után éltek itt emberek és egyéb lények? Azon nem csodálkozott, hogy senki sem találkozott ilyennel, nagyon kevés helyen lehetett fellelni ezt.
- Mivel ez a lény és a kultúrája még a Rakatáknál is ősibb és nagyon kevés dolog maradt fenn – mondta. – Fiatalabb éveim alatt több dolgot is találtam velük kapcsolatban. Közel százezer éves a kultúra a legfiatalabb leletek is ötven-hatvanezer évesek. Én majd szívesen ránéznék a feliratokra, régebben tanulmányoztam a nyelvet és nagyjából megtudtam fejteni.
Az a nagyjából teljes egészében volt, de ennyit elég volt a másiknak tudnia. Az nem volt meglepő számára, hogy a tárgyak nem voltak jó állapotban, mint az épületek, ez valahogy természetes volt, főleg, ha a tárgyak nem voltak védve, vagy nem jó anyagból készültek. Még felirat is megmaradt, amit örömmel fogadott, oda is lépett, hogy elolvassa, majd hangosan mondta ki, amikor a rúnákat értelmezte és elolvasta.
- Or'azath – mondta.
Soha sem hallotta korábban ezt a nevet, vagy fogalmat. Bár inkább névnek vélte, kellemes hangzással. Még több dolgot látott, ahogyan haladtak tovább, ez a hely kész aranybánya volt, régen nem látott ennyi leletet a Névtelenhez kapcsolódóan és így már volt egy tippje is, hogy ki volt az, aki innen ereklyéket vásárolták, nem lehetett más, mint Mr. R 'lyeCraft. Mást az effélék nem igen érdekelnek. A világító zöld ereklye viszont tényleg felkeltette a figyelmét, egy pillanatra híres önuralmát is elvesztve kapta fel a fejét és sürgetően mutatott előre a férfinak, hogy vezesse. Ahogyan beléptek a helységbe, máris észlelte és érezte a tárgyat, ami semleges volt az Erőben. Gyönyörűnek vélte.
- A fordítást bízzák rám, nekem gyorsabban megy. Azt, hogy nagyon régen nem láttam ennyi leletet és ilyen sok fenn maradt dolgot ebből a kultúrából. Ennek a felirata "Or'azath ékszere - mely kísér - odavezet - ahozzá - ahozzá - mikor éj sötét - a csillagok tükrözik." Abban biztos vagyok drága barátom, hogy ezeket a leleteket nem kaphatja meg az a személy, akinek eladta a Czerka, túlságosan is fontosak. Létre tudjuk hozni a tízezer évvel ezelőtti csillagképeket holokivetítésben a szobában, hogy meglássuk hova és kihez vezet ez az ékszer? – kérdezte.

felszerelés/egyebek:

Acklay Csúcsok XBLEbue Acklay Csúcsok I5fVERg Acklay Csúcsok EQEHnJx Acklay Csúcsok Y5zPBEf Acklay Csúcsok VZwKC7u Acklay Csúcsok H2cDZ33
Acklay Csúcsok O6Cmyfr Acklay Csúcsok QbAKfQn Acklay Csúcsok YujFOBR Acklay Csúcsok W1uiDs7 Acklay Csúcsok YLGZvmx Acklay Csúcsok TL5zR2h

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Acklay Csúcsok 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Acklay Csúcsok Empty Re: Acklay Csúcsok

Témanyitás by Traya Vas. 08 Szept. 2019, 10:10

Idő: 11:30 GSI; 250.4 MU
Helyszín: Acklay Csúcsok, ősi, ismeretlen város romjainál.
Cél / Feladat: Tárgyalás, a régészeti leletek beszerzése, tanulmányozása
Résztvevő: Lady Ireria Antares / Tala-Ras

Egy órába telt mire körbejártak mindent, Gea’kus professzor pedig döbbentségét nem elrejtve, konstatálta Lady Ireria gyors fordítását, és a lefordított szavak jelentését. Hamar észhez térítette magát, és válaszold az igazgatónő kérdésére:
- Lehetséges, igen, viszont ott van az a fura anyag amivel körül van ölelve az ékszer, ami meggátolja hogy teljes egészében megkapjuk a csillagtérképet. Bármilyen régi ékszer is ez, inkább tűnik egy doboz szerkezetnek, amibe bele zárták az ékszert, és valószínűleg a belső szerkezet világítja meg az ékszert - válaszolta, de részben tűnődött is elrévedt tekintettel.
- Érdekes, nem látok rajta útvonalat, lehetőséget,hogyan lehetne kinyitni. Ha pedig erőszakkal szedjük le róla, valószínűleg az ékszer is megsérül - állapította meg a bothan professzor, miközben az állán csüngő kis szakállát fogdosta.
- Lady Ireria - szólt barátjának, és a figyelmét teljes egészében neki szenteli, és folytatta a mondandóját:
- Mit kíván? Az munkatársakkal vizsgáljam át a tárgyat, vagy ön óhajt előbb ránézni? - kérdezte kíváncsian a bothan férfi.
Ireria ha letapogatta a tárgyat az Erő által, megérezhette, hogy olyan érzékeny módon reagál rá mint egy holokron.
Traya
Traya
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 77
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2019. Feb. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Traya
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Acklay Csúcsok Empty Re: Acklay Csúcsok

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 09 Szept. 2019, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Or'azath ékszere
Lady Ireria Antares / Az Arctalan / Tala-Ras
Csillag Kabal egyik vezetője, üzletasszony, Alkirály, sith mester, a Mandaloriai Fejvadász Céh vezetője, régész


Játékostárs(ak) neve: @Traya

Acklay Csúcsok 4O6xbN5
Acklay Csúcsok Qc8VDND

Idő: 11:30 GSI; 250.4 MU
Helyszín: Acklay Csúcsok, ősi, ismeretlen város romjainál.
Cél / Feladat: Tárgyalás, a régészeti leletek beszerzése, tanulmányozása.
Többiek: -
Egyéb információk:

Kellemesen hosszú időt ölelt fel az egész procedúra, amíg a professzor mindent megmutatott Ireria számára. A nőnek fel sem tűn, hogy mennyire hamar elrepült az egy óra, amíg végignézték az egész helyet. Sokkal inkább érdekelték a leletek, a feliratok, így nem is volt csoda, hogy olyan gyorsan elrepült ez az idő, amíg megnézték a helyet. Már az apróbb leleteknek is nagyon örült, az épületeknek, rúnának. Még tökéletesen emlékezett mindarra, hogy ennyire jó lelőhelyet nem igen talált, szinte minden el volt pusztítva. A legjobb hely az volt, ahonnan a ruháján hordott kristályt, ékkövet találta és a többi táblát, amiket ott is hagyott végül, mert azokat már tudta. Régen, csak lemállott falakkal találkozott, egy-két tárggyal. Talán még volt egy-két kisebb ellenállóbb ékszer, vagy használati tárgy, de nem több. Lehet, hogy talált volna másokat is, ha azok Or’azath és képviselői nem pusztítottak volna el nagyon ok mindent. És most pont Or’azathtól talált dolgokat. Ez lehetett az oka annak, hogy ez itt ennyire megmaradt, amíg semmi más nem, amit ő talált. Mert ez a kultúra végig pusztította Azalor, a Névtelen által felállított, hátrahagyott emlékhelyeket, templomokat. De persze kétségei sem voltak, hogy a hosszú idő és az is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy Azalor emlékének ne maradjon sok nyoma és a Főnix öt, vagy hat felébredése is. Meg a Rakaták és sorolhatta volna nagyon sokáig. De most legalább volt újabb információja, amit össze tudott tenni annak köszönhetően, amit nem is olyan régen hallott Traya-tól a chiss bolygón.
Az útmutatásra támadt is ötlete, hogy miként lehetne megvalósítani, ami egyszerű és gyors volt, hiszen ennyire régi fényeket kapjon a hely. Azonban a bothan hamar letörte a lelkesedését, úgy tűnt, hogy neki is eszébe jutott azok után, hogy mondta a nő. Azonban egyetértett a szavaival, amire bólintott is.
- Igen, egyetértek, az egész egy komplex eszköznek tűnik és lehet, hogy maga az egész az ékszer és nem pedig csak, amit rejthet – mondta.
Tovább gondolkodott, éppen akarta volna már megvizsgálni az Erőn keresztül a tárgyat, amikor a professzor kizökkentette a gondolataiból.
- Egyetértek, semmilyen módon ne próbáljuk meg erőszakkal megbontani. De még rengeteg olyan módszer van, amivel megtudhatjuk, hogy mi lehet benne, amivel nem roncsoljuk, nem károsítjuk – felelte.
Átvilágítják, leszkennelik és még más módszerek is voltak, illetve ott volt az Erő is. ezzel pedig élt is, hogy megnézze és egy roppant kellemes és ismerős érzést érzett, ami még kíváncsibbá tette. Ennyire archaikus holocron szerűséget még soha sem látott, még a Rakatáktól sem nagyon látott holocronokat, nemhogy még régebbi fajoktól, ez eléggé különleges volt. olyan információkat tartalmazhat, amit még nem is tudtak, vagy olyan technológiát. Ez alapjaiban rengetheti meg a holocronok elterjedését is. A professzor hangja zökkentette vissza a valóságba, túlságosan is elmerengett, így nem volt benne biztos, hogy a bothan nem beszélt-e hozzá és ő maga csak a kérdést hallotta-e.
- Elnézést, elmerengtem – szabadkozott egy kicsit az illem miatt.
A bothan professzor kérdése igazából adta magát választ illetően, gondolkodnia sem kellett rajta.
- Én kívánom megvizsgálni, hagyjanak nekem egy-két órát egyedül, addig készítsenek elő minden létező vizsgálati módszert. Ha nem jutok semmire, akkor önök jönnek – felelte kedvesen.
Ha a férfi magára hagyta a tárggyal, akkor saját maga ruháját kissé megigazítva térdel le, majd helyezkedik meditációs pózba. Mivel nem tudják róla, hogy erőhasználó, így ezért akart egyedül maradni. Amennyiben elhelyezkedett, akkor kinyúl az Erőbe, hogy az által érintse meg az ereklyét és vizsgálja meg. több lehetőség volt, lehet, hogy zárszerkezet volt benne, amit csak Erővel lehet kinyitni, ha így van, akkor ezt próbálja. Ha nem és az Erővel kell átitatni, akkor azt teszi. Amennyiben ez sem, akkor próbálja kideríteni, hogy miként lehet működésre bírni és amire rájön azzal igyekszek majd kinyitni, vagy aktiválni.

felszerelés/egyebek:

Acklay Csúcsok XBLEbue Acklay Csúcsok I5fVERg Acklay Csúcsok EQEHnJx Acklay Csúcsok Y5zPBEf Acklay Csúcsok VZwKC7u Acklay Csúcsok H2cDZ33
Acklay Csúcsok O6Cmyfr Acklay Csúcsok QbAKfQn Acklay Csúcsok YujFOBR Acklay Csúcsok W1uiDs7 Acklay Csúcsok YLGZvmx Acklay Csúcsok TL5zR2h

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Acklay Csúcsok 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Acklay Csúcsok Empty Re: Acklay Csúcsok

Témanyitás by Traya Szer. 11 Szept. 2019, 19:15

Idő: 11:40 GSI; 250.4 MU
Helyszín: Acklay Csúcsok, ősi, ismeretlen város romjainál.
Cél / Feladat: Tárgyalás, a régészeti leletek beszerzése, tanulmányozása
Résztvevő: Lady Ireria Antares / Tala-Ras

A Bothan férfi érdeklődve figyelte minden reakciót, és véleményt, amit Lady Ireria mondott az ereklyéről, és türelmesen várt mikor el is merengett a néhol zölden világító kocka szerkezetnél, s mikor Ireria úgy döntött, hogy ő maga kívánja először megvizsgálni a tárgyat, bólintott, és ezt válaszolta:
- Rendben van Lady Ireria, akkor egy-két óra, addigra minden szükséges felszerelést, és berendezést összeszedek - búcsúzott az igazgatótól, és elhagyta a helyet. Ireria parancsolhat a droidnak, és ha úgy kívánja akkor ott lehet mellette, vagy a közelében szolgálatra készen. Ha nem igényli a szolgálatát akkor a robot csöndesen a környéken várja a feladatát, vagy csak világítja az utat.

Fizikai vizsgálat során ha megérintené az eszköz széklét, vagy az oldalát, olyan érzése támadt mintha egy érdes tetejű hideg fémet fogna meg, semmi különös, egyedül az, hogy a szerkezete olyan mintha számtalan réteg, vékony fém szálakba csomagolták volna be a zölden világító tárgyat.
Az egész elfért volna egy kis kezű ember tenyerében, maga a tárgy kicsi volt, mégis erős volt a fénye, érintésre pulzálóvá vált a fénye. Erő behatásra pedig olyan volt mintha gőzölögne valami, és annak érdekes táncát világítja meg erős zöld fényével a belseje.

Erővel való átvizsgálása valami szokatlant mutatott. Első röpke áttekintésre pontosan úgy viselkedett mint a holokronok, fogékonyak az Erőre, és annak behatásával lehet aktiválni, tehát változás kiváltani a szerkezetében. Viszont ez a tárgy nem a belső szerkezetet indította be, hanem a külsőt, óvatosságot igényelt az Erő irányítása mert egy hirtelen mozdulattal akár önmagát semmisíti meg a tárgy.
Bárki is készítette rendkívülien tudta az Erőt mentális szinten irányítani. Ami alátámasztja azokat a legendákat, ami Azalor fajról szólnak, hogy már rendelkeztek egyfajta képességgel, amit felerősített a rájuk ható Erő.
Ez nem volt más mint egy ősöreg elme puzzle, olyan ritka, hogy az galaxis különféle ismert, de leginkább ismeretlen szegleteiben maradtak fönn. Ezt a fajtát biztos, hogy a Névtelen egyike alkotta meg, mert olyan intellektust kívánt az ilyesmi összerakása, és a szétszedésének kidolgozásának létrehozása, hogy ilyesmit nagyon kevés erőhasználó zseni lenne képes létrehozni. Összerakni még úgy ahogy, de úgy megalkotni, hogy szét is lehessen szedni a megfelelő telekinetika segítségével, olyat alkotni még senkinek nem sikerült több évezred múltával sem, ha sikerült is akkor titokban tartották.

Lady Ireria valószínűleg hallhatott a legendás kocka puzzlekről, de sokakat nem érdekelte, és az évezredek alatt az említett időtlen kockák váltogatták a gazdájuk úgy mint az őszi évszakokban hullajtják levelüket a lombhullató fák. Többségében egy ősöreg ereklye volt, amit nem tudtak használatra fordítani.
Az ilyen tárgyakhoz nincs útmutató, mindegyik egyedi szétszedési útvonalat képvisel. Mintha egy pamutgombolyaggal lenne körbetekerve egy gyémánt. Ha nem a végén kezdjük el bontani, akkor csak jobban összegubancolódik.
Viszont egy közös mégis van köztük, az útvonal kezdete felfedezheti.

Olyan finom keresgélést és mozdulatokat igényel a puzzle megfejtése, hogy Irerianak ki kell találnia, milyen módon tudja megoldani a az említett útvonalat felfedezni, és kidolgozni a szétszedésének a finom menetét. Intelligenciája, és Erőalkalmazási tudása meg van hozzá, ugyanis alap telekinetika tudás elég hozzá, csak magas intelligencia kell a megoldáshoz.
Észlelhető, hogy az-az anyag amivel körbe van bélelve az elrejtett tárgy, az Erő hatására halmazállapotot változtat, ezáltal lefejethetővé válik. További vizsgálódás kimutatja, hogy az anyag látszatra fém, de igazából egy kihalt élőlény szöveti sejtje, ami hosszú időn keresztül oxigénnel való találkozása egyfajta oxidációs folyamat során fémes szilárdságúvá válik.
Ezen a bolygón pedig olyan gombafajok élnek amik nem voltak képesek lebontani az említett szöveteket.
Traya
Traya
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 77
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2019. Feb. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Traya
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Acklay Csúcsok Empty Re: Acklay Csúcsok

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 15 Szept. 2019, 00:02
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Or'azath ékszere
Lady Ireria Antares / Az Arctalan / Tala-Ras
Csillag Kabal egyik vezetője, üzletasszony, Alkirály, sith mester, a Mandaloriai Fejvadász Céh vezetője, régész


Játékostárs(ak) neve: @Traya

Acklay Csúcsok 4O6xbN5
Acklay Csúcsok Qc8VDND

Idő: 11:40 GSI; 250.4 MU
Helyszín: Acklay Csúcsok, ősi, ismeretlen város romjainál.
Cél / Feladat: Tárgyalás, a régészeti leletek beszerzése, tanulmányozása.
Többiek: -
Egyéb információk:

Szerencsére a férfi nem különösebben akadékoskodott azt illetőn, hogy mit is kért tőle Ireria. Szerette azt a munkaerőt, aki nem kérdőjelezte meg a parancsait, kéréseit. Sokkal könnyebb volt velük dolgozni, mint az akadékoskodókkal. Persze saját maga beismerte, amikor nem tudott valamit és ilyenkor kikérte mások véleményét. Eleget élt ahhoz, hogy ezt beismerje. Egykor persze ő is öntelt volt és úgy hitte, hogy csak neki lehet igaza, de szerencsére már kinőtte ezt a korszakot.
- Hálás vagy érte – mondta.
Ezek után a droidnak is intett, hogy ő is távozzon. Úgy vette valamiért, hogy az megy a professzorral együtt, de ha nem, akkor őt is kiküldte. Nem akart szemtanúkat még akkor sem, hogyha azok csak sima egyszerű gépek voltak. Amint végül is egyedül maradt, nekilátott annak, hogy megvizsgálja a tárgyat. Soha sem értette, hogy miért pont erre élezte ki Azalor faja a dolgokat, egy sima egyszerű telepata messze jobb volt ebben, mint egy Erőhasználó. Ha pedig még az is volt, akkor aztán annak ez gyerekjáték volt. Korábban is elmerengett, hogy lehet, hogy akkoriban nem voltak telepatikus erővel bíró fajok és csak az Erőn keresztül lehetett ezt megoldani. Bár néhány olyan adatot talált korábban, amik alapján olyanok voltak mint manapság az umbara lakossága. Telepaták és erőérzékenyek. De saját maga szerencsére megtanulta kellően uralni mindezt, volt rá ideje, így remélte, hogy sikerülni fog, amivel próbálkozik.
Ahogyan vizsgálgatta rájött, hogy egy puzzle, amikkel a gyerekek szoktak játszani, csak amiatt bonyolultabb, hogy az Erőben van. Hallani hallott róluk, de találkozni még nem volt szerencséje, eddig. Így még nagyobb és kellemesebb kihívásnak tűnt ez az egész. Útmutatót hiába is keresett volna, mindegyik egyedi tervezésű és készítésű volt, ha volt is, akkor már valószínűleg év tízezredekkel ezelőtt elveszhettek. Nem sok olyan személyt ismert, akiknek volt olyan tudása, hogy ezzel megpróbálkozhasson. Nem tudta, hogy saját magának van-e, de azért remélte, hogy igen, mert igencsak okos és magas intelligenciájú volt és nagy tapasztalatokkal rendelkezett az Erőben is. Észlelte, hogy a tárgy, ahogyan lenni szokott bele van gabalyítva, már csak ki kellett kobozni mindezt. Ehhez pedig támadt is egy ötlete, hogy miként lehetne megtenni.
Igyekezett az egész komplex dolgot maga elé képzelni a tudatában, ahogyan azt az előbb az Erőben érzékelte. Majd ezt szépen rétegről rétegre lebontani – ezt csak gondolatban – hogy szép összképet kapjon az egészről. Ahogyan a zárszerkezetekkel is lenni szokott, hogy látod magad előtt, hogyha Erő segítségével igyekszel kinyitni azt. Most is pont ezt szándékozott megtenni, hogy megismerje a tárgyat a lehető legjobban, ahogyan a puzzle-t is. Közben igyekezett minden apró részletet megfigyelni és keresni azt a pontot is, ahol eltudja kezdeni a visszafejtést. Ha megvan, akkor végigköveti az utat, amin ez megvalósítható. Ha sikerül, akkor majd így kezdi el szépen telekinetikával. Ha azonban ez nem jár sikerrel, akkor a tárgy teljes feltérképezése után egy másik szemlélettel igyekszik megfejteni. Az alapján, amit eddigi életei során tanult a Névtelenről és fajáról. Az ő szemléletükkel, ismert gondolkodásmódjukkal igyekezett nézni a tárgyat és e szerint próbálja akkor lefejteni ezt az anyagot nagyon óvatosan, ugyanis nem akarta megsemmisíteni azt.

felszerelés/egyebek:

Acklay Csúcsok XBLEbue Acklay Csúcsok I5fVERg Acklay Csúcsok EQEHnJx Acklay Csúcsok Y5zPBEf Acklay Csúcsok VZwKC7u Acklay Csúcsok H2cDZ33
Acklay Csúcsok O6Cmyfr Acklay Csúcsok QbAKfQn Acklay Csúcsok YujFOBR Acklay Csúcsok W1uiDs7 Acklay Csúcsok YLGZvmx Acklay Csúcsok TL5zR2h

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Acklay Csúcsok 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Acklay Csúcsok Empty Re: Acklay Csúcsok

Témanyitás by Traya Csüt. 19 Szept. 2019, 20:50

Idő: 12:22 GSI; 250.4 MU
Helyszín: Acklay Csúcsok, ősi, ismeretlen város romjainál.
Cél / Feladat: Tárgyalás, a régészeti leletek beszerzése, tanulmányozása
Résztvevő: Lady Ireria Antares / Tala-Ras

Lady Ireria Antares jól állt neki a puzzle kocka feltérképezésének, és a szétszedésének is.
A feltérképezés során érzékelhető volt, hogy a fonalak mögött négy tartó sarokkal rendelkezik a kocka, ami éltérővé teszi a puzzle kockákkal szemben, pontosabban nem úgy tűnik mintha mintha csak ki kellene bogozni, hanem az alatta lévő szerkezetet is geometrikus mozgatásokkal kellene elérni azt, hogy kinyíljon. Természetesen amiért elég kevés az információ az ilyen régiségekről, ezért nem lehet tudni, hogy az összes ilyesmi kocka, háromszög, dodekaéder formájúak ezt a rendszert követik e, az ellenére, hogy mindegyiknek más a szétszedési útvonala.

A remek módszerének köszönhetően, Lady Ireria több percnyi feltérképezés után megtalálta a gombolyag végét. Amit ha el akarta kezdeni lefejteni, akkor azt tapasztalhatta belső szemével, hogy felpöndörödik, és más halmazállapotúvá változik az anyag. S minél tovább halad, óvatosan, és türelmesen elvégezve a lefejtéseket, annál könnyebben indul meg az említett szál. Mikor már negyedszerre fordult a kocka, a zárgombolyag egyre vastagabb szálakat ragasztott magához, és a lefejtés egyre gyorsabb ütemben tudott zajlani.

Sikeres harminc kettő percnyi lefejtés után már nem volt mi beárnyékolja a kocka szerkezetét. Ám ahogy az várható volt egy újabb akadály védte az ékszert. Négy sarkát egy szürke, csiszolt ásvány képezte, a sarkok helyükön tartották az matt fényáteresztő kristály lappokat. Amik több darabok álltak össze.
A kocka alja egybefüggő kristálylapból áll. A teteje nyolc darabol áll, mindegyik a kocka szélétől indulva vékonyodtak a központ felé. Tehát valószínűleg itt fog kinyílni a kocka teteje a sikeres művelet után. A kristálykocka négy oldalán fejenként tizenkettő kristálykocka volt látható. A négy sarok rész pedig az egészet összefogta.
Tüzetes átvizsgálás után érzékelhető, hogy mind a négy sarka befelé nyomható ha megfelelő az oldalsó lapokon lévő gomb kombinációk. Az oldal lapokon lévő benyomható kristály kocka lapokon különféle karcolatok vannak.

Acklay Csúcsok Puzzle10

Lady Ireria ezekre a karcolatokra emlékszik, és jó párat felismer a karcolatokról.

Acklay Csúcsok 62965410

Mindegyik rúna egy betűt vagy számot jelent. Látottakból ítélve ha megvan a megfelelő szó vagy mondat, akkor a kocka sarkait egyszerre lenyomva kinyílhat a doboz. Rossz megoldás esetén csak a tervezője tudja, hogy mi történne.
Traya
Traya
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 77
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2019. Feb. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Traya
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Acklay Csúcsok Empty Re: Acklay Csúcsok

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 21 Szept. 2019, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Or'azath ékszere
Lady Ireria Antares / Az Arctalan / Tala-Ras
Csillag Kabal egyik vezetője, üzletasszony, Alkirály, sith mester, a Mandaloriai Fejvadász Céh vezetője, régész


Játékostárs(ak) neve: @Traya

Acklay Csúcsok 4O6xbN5
Acklay Csúcsok Qc8VDND

Idő: 12:22 GSI; 250.4 MU
Helyszín: Acklay Csúcsok, ősi, ismeretlen város romjainál.
Cél / Feladat: Tárgyalás, a régészeti leletek beszerzése, tanulmányozása.
Többiek: -
Egyéb információk:

Szerencsére jónak bizonyult az a módszer, amit választott, szinte érezte, ahogyan a halmazállapot is változott a fonalnál, ahogyan fejtette lefelé és minél többet tett meg, utána úgy lett egyre könnyebb az egész. Nem tudta, hogy azért, mert már belejött és amiatt egyszerűbb, vagy azért, mert tényleg egyre kevésbé kellett figyelnie, hiszen egyre kevesebb anyag volt hátra. Igazából mindez hamarosan nem is számított, mert sikeresen leszedte azt, amit le akart szedni. Ekkor nyitotta ki a szemét és a meditációs állapotból is felállt. Nem gondolta volna, hogy ennyire egyszerű lesz ez az egész és végül nem is nagyon tévedett ezt illetően, mert egy újabb akadály, újabb fejtörő fogadta. Igyekezett megnézni a lehető legjobban ezt az dolgot, ami még hátravolt ebben a helyzetben. Abban biztos volt, hogy nem akarja megfogni, sem pedig hozzáérni. A számok és betűk kombinációja, egy kissé archaikus megoldású zárszerkezet volt az egész. igyekezett megnézni a számokat és betűket, értelmet találni rajtuk, az biztos, hogy három darabból már ki tudta tenni az Or’azath szót például. Ez volt az első megérzése, de azért ennél óvatosabb volt.
Jó pár percig tanulmányozta és memorizálta a jeleket, szimbólumokat. Közben igyekezett felidézni, hogy esetleg megvan a „nyitás”, „kinyit”, vagy éppen ehhez hasonló szinonima, ami kitehető ezekből. Aztán pedig mondókákra, korábban falakra felvésett szavakat, olyasmit, ami Azalor-ra utalhat, vagy bármi mást. Ha azonban semmi ilyesmit nem talál, akkor marad annál, hogy az Or’azath-ot fogja használni. És közben ezúttal kis „csaláshoz” is folyamodott, kinyúlt az Erőbe, hogy megtudja, hogy van-e valamilyen rossz érzése, vagy bármi attól, amit tenni készül. Szóval, ha volt rajta olyan szám és betűkombináció, ami a nyitásra enged következtetni, akkor azt fogja használni, ha nincs, akkor marad az Or’azath-nál. mivel nem tudta, hogy mi történhet rossz nyitáskor, így a biztonság kedvéért igyekezett valamilyen szikla, vagy efféle mögé elbújni.
Ha ez sikerült, akkor ott áll neki koncentrálni és telekinetikával lenyomni a megfelelő betűket, számokat, majd a négy oldalsó tartórészt is a nyitáshoz. Arra azért igyekszik figyelni, ha valami rátámadna ezek után, vagy csapda lenne, akkor kitéréssel próbálkozhasson, vagy telekinetikával védje magát, ha az egész felrobbanna. Ha azonban nem történik semmi támadás, mert vagy sikerrel járt, vagy nem, akkor igyekszik megnézni, hogy mi is történt magával a tárggyal.

felszerelés/egyebek:

Acklay Csúcsok XBLEbue Acklay Csúcsok I5fVERg Acklay Csúcsok EQEHnJx Acklay Csúcsok Y5zPBEf Acklay Csúcsok VZwKC7u Acklay Csúcsok H2cDZ33
Acklay Csúcsok O6Cmyfr Acklay Csúcsok QbAKfQn Acklay Csúcsok YujFOBR Acklay Csúcsok W1uiDs7 Acklay Csúcsok YLGZvmx Acklay Csúcsok TL5zR2h

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Acklay Csúcsok 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Acklay Csúcsok Empty Re: Acklay Csúcsok

Témanyitás by Traya Hétf. 23 Szept. 2019, 07:34

Idő: 12:30 GSI; 250.4 MU
Helyszín: Acklay Csúcsok, ősi, ismeretlen város romjainál.
Cél / Feladat: Tárgyalás, a régészeti leletek beszerzése, tanulmányozása
Résztvevő: Lady Ireria Antares / Tala-Ras

Lady Ireria, kipróbálja az eggyértelmű variációt ami eszébe jut, fedezékben, erőt használva. Nem történik semmi, annyit érzékel, hogy a sarkokat nem lehet lenyomni, mintha még pár oldal zárva tartaná. Ha pedig az Or'azath nevet nem az elülső, és a jobb oldali kocka oldallal együttesen nyomkodta be, akkor az össze gomb ki kattan a a benyomott helyéről, jelezvén, hogy nem volt jó a megoldás.
Úgy dönt összegyűjti mindazt amit tudni lehet a kockáról, és a hozzá fűzhető információkból leszűrt megoldásból.
Or'azath található jó pár ház falán, ahogy a szokatlan kinézetű helyiség ajtaja mögötti pódiumra vésve is. Ami ki van egészítve ékszerrel, és egy segítő szöveggel.
" Or'azath ékszere - mely kísér - odavezet - ahozzá - ahozzá - mikor éj sötét - a csillagok tükrözik." - Mindez szólhat arról mire lehet használni az ékszert, de arra is adhat útmutatást mi a választ a kocka kinyitásához.
Lady Ireria tudja, hogy ez egy puzzle, és nyilvánvaló válassz megadásával nem lehet kinyitni az ilyesmit, tehát a nyilvánvaló válaszok nem lehetnek Or'azath egymagában, vagy Or'azath ékszere sem, mindenesetre nem is lehet bonyolult. Tekintve négy oldal van, és ha egyfajta félig kész rúna formát követ minden oldalon, akkor megkapja a két szót, ami a négy oldal tesz ki. Ha az elülső, és a jobb oldali oldalon nyomta be azokat a rúnának amik Or'azath-ot tesznek ki, akkor a betűk nem ugranak ki a helyükről, tehát egy nyilvánvaló mégis szerepel a megoldásban, már csak az a kérdés mi a másik szó, amit a másik kettő kockával kell kitennie.
Traya
Traya
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 77
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2019. Feb. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Traya
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Acklay Csúcsok Empty Re: Acklay Csúcsok

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 24 Szept. 2019, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Or'azath ékszere
Lady Ireria Antares / Az Arctalan / Tala-Ras
Csillag Kabal egyik vezetője, üzletasszony, Alkirály, sith mester, a Mandaloriai Fejvadász Céh vezetője, régész


Játékostárs(ak) neve: @Traya

Acklay Csúcsok 4O6xbN5
Acklay Csúcsok Qc8VDND

Idő: 12:30 GSI; 250.4 MU
Helyszín: Acklay Csúcsok, ősi, ismeretlen város romjainál.
Cél / Feladat: Tárgyalás, a régészeti leletek beszerzése, tanulmányozása.
Többiek: -
Egyéb információk:

Az Oz’arath nevet az elülső és jobb oldaliból nyomta le, így egyelőre a zár még zárva maradt és nem tudta lenyomni a négy sarkat. De legalább tudta, hogy az első két oldal jó volt és nincs gond vele, azaz nem lehet semmit sem kinyitni, és valószínűleg nem fog semmi sem történni, hogyha nem találja ki a többit. Az első szó legalább jó volt, de akkor még ott volt a másik fele. Elsőre olyan szavakat keresett, mint a pusztítás, halál, végzet, vagy efféléket, de ilyeneket hiába nézett a két oldalon nem tudta összetenni. Egy részüket igen, de az egészet nem. Szóval maradt más, mint „Life és away”, vagy a „side és way”, vagy éppen a „fly”. Az élet tovatűnik, szabad fordításban az már jobban illett ahhoz, aki a Névtelen Puszítót akarta eltűntetni. De az oldal és az út is, hiszen ez lett volna az, hogy valahova vezet. Így hirtelen ezek voltak azok, amik beugrottak neki, hogy ezek lehetnek a megoldások. Ha a Life away nem lenne jó, akkor még a megtalált szavakat cserélgetheti ezen, amíg meg nem kapja, hogy mire van…
Ha nem lett volna ura az érzelmeinek, akkor még fejbe is csapta volna magát, hogy ennyire buta volt és lassan fejtette meg az egészet. Úgy érezte, hogy nagyon látszik, hogy régóta nem volt komolyabb ideje foglalkozni ilyesmikkel, mert mással ment el az ideje. A lényeg, hogy most már sejtette, hogy mi lesz a megoldás, így a másik két oldalon az előző Oz’arath mellé a „lead way”, azaz a mutass utat kifejezést igyekezett telekinetikával benyomni, úgy, mint az első két oldalnál is tette.
Acklay Csúcsok B7lpIBC
Ha mindezt megkapta, akkor jöhetett az, hogy kinyúlt az Erőbe ismét és ezúttal próbálta a sarkakat nyitásra bírni, hogy meglelje, hogy mit rejthet még ez a tárgy. Most is figyelt, ha támadás érné valahonnan próbál kitérni. Ha azonban nem történik semmi, akkor kénytelen lesz tovább gondolkodni, hogy mi lehet a megoldás és a korábban talált szavakkal is próbálkozni a kinyitás érdekében.

felszerelés/egyebek:

Acklay Csúcsok XBLEbue Acklay Csúcsok I5fVERg Acklay Csúcsok EQEHnJx Acklay Csúcsok Y5zPBEf Acklay Csúcsok VZwKC7u Acklay Csúcsok H2cDZ33
Acklay Csúcsok O6Cmyfr Acklay Csúcsok QbAKfQn Acklay Csúcsok YujFOBR Acklay Csúcsok W1uiDs7 Acklay Csúcsok YLGZvmx Acklay Csúcsok TL5zR2h

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Acklay Csúcsok 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Acklay Csúcsok Empty Re: Acklay Csúcsok

Témanyitás by Traya Kedd 24 Szept. 2019, 09:52

Idő: 12:35 GSI; 250.4 MU
Helyszín: Acklay Csúcsok, ősi, ismeretlen város romjainál.
Cél / Feladat: Tárgyalás, a régészeti leletek beszerzése, tanulmányozása
Résztvevő: Lady Ireria Antares / Tala-Ras

Lady Ireria elgondolása, hogy Or'azath Life Away megoldása találó bizonyos szempontok alapján, lehet majd fel is tudja használni, viszont nem ennél a puzzlenél. A pódium elmondása szerint ez Or'azath ékszere.
Amikor a benyomott betűkkel megpróbálja kioldani a kristály zárat, akkor azok ugyan benyomhatók, de a bal, és a hátsó oldalak felül kattanás érkezett, és a hibás kombináció hatására a nem megfelelő betűk nem
maradtak benyomva, de az L rúna, a bal oldalon benyomva maradt, a hátsónál pedig a kettő A rúna.

Acklay Csúcsok Puzzle11

Ha végig követi a hibátlanul nyugalmi állapotban maradt elülső és jobboldali kocka oldalakat, és ha képzeletben összeköti a kiindulóponttól az összes többi betűt, akkor észlelhető hogy a két oldal
a második oszlop közepétől indul egyenesen a harmadik oszlop első betűjéhez, onnan pedig a negyedik oszlop utolsó betűjéhez, ez jellemzi az elülső oldalt.
A jobboldali is ugyan ilyen, egy kiegészítéssel, hogy az összekötés visszaindul az alsó sorokon az első oszlop alsó betűjéhez.

/ Nem angol szót kell keresni. /
Traya
Traya
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 77
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2019. Feb. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Traya
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Acklay Csúcsok Empty Re: Acklay Csúcsok

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 25 Szept. 2019, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Or'azath ékszere
Lady Ireria Antares / Az Arctalan / Tala-Ras
Csillag Kabal egyik vezetője, üzletasszony, Alkirály, sith mester, a Mandaloriai Fejvadász Céh vezetője, régész


Játékostárs(ak) neve: @Traya

Acklay Csúcsok 4O6xbN5
Acklay Csúcsok Qc8VDND

Idő: 12:35 GSI; 250.4 MU
Helyszín: Acklay Csúcsok, ősi, ismeretlen város romjainál.
Cél / Feladat: Tárgyalás, a régészeti leletek beszerzése, tanulmányozása.
Többiek: -
Egyéb információk:

Már majdnem jó volt az, amit kitalált, három betű bent is maradt, így ahogyan ránézett pedig már látta, hogy micsoda is valójában az utolsó szó, amit keresett. A „csillag”. Úgy látszik, hogy ez valamilyen könnyű, gyermeki játék lehetett, csak saját maga komplikálta túl, hogy megtalálja a választ. De mégis jó úton járt, mert nem kattantak ki a betűk, de most már ennek a fényében nem volt nehéz az, hogy megoldja ezt az egészet. De a csillagban teljesen biztos volt már, semmilyen más olyan szót nem talált, amire a betűk megfelelőek lettek volna. Így ismét kinyúlt az Erőbe és a maradék betűket igyekezett „lenyomni” a telekinetikus képességével.
Acklay Csúcsok CtrpiTo
Ha ez sikerült, akkor meg is nézi így a kockát egy pillanatra, majd következhetett a tényleges mutatvány, hogy kinyissa a kockát és meglássa, hogy van-e még mögötte valami. Igazából úgy sejtette, hogy még fogja meglepetés érni, így továbbra is felkészül az esetleges csapdákra, és azok támadását igyekszik majd kikerülni, ha tényleg úgy alakulna. Mivel azonban az Erőbe való kinyúlást nem szüntette meg, így ismét igyekszik megragadni azt és telekinetikával most már remélhetőleg ki fog nyílni a kocka és megtekintheti, hogy mi is várja még ezek után őt. Ha tényleg kinyílt a tárgy, akkor alaposan igyekszik megnézni azt, hogy van ezek után, amennyiben ismételten tárgy fogadja, akkor először szemmel, majd Erővel próbálja megvizsgálni, hogy tudja mire számítson azzal kapcsolatban.

//Bocsi a rövid reagért, csak nehéz volt ezt ragozni Smile //

felszerelés/egyebek:

Acklay Csúcsok XBLEbue Acklay Csúcsok I5fVERg Acklay Csúcsok EQEHnJx Acklay Csúcsok Y5zPBEf Acklay Csúcsok VZwKC7u Acklay Csúcsok H2cDZ33
Acklay Csúcsok O6Cmyfr Acklay Csúcsok QbAKfQn Acklay Csúcsok YujFOBR Acklay Csúcsok W1uiDs7 Acklay Csúcsok YLGZvmx Acklay Csúcsok TL5zR2h


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Acklay Csúcsok 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Acklay Csúcsok Empty Re: Acklay Csúcsok

Témanyitás by Traya Szer. 25 Szept. 2019, 20:37

Idő: 12:35 GSI; 250.4 MU
Helyszín: Acklay Csúcsok, ősi, ismeretlen város romjainál.
Cél / Feladat: Tárgyalás, a régészeti leletek beszerzése, tanulmányozása
Résztvevő: Lady Ireria Antares / Tala-Ras

A helyes megfejtés utána a négy sarok lenyomásával a kocka záró tető szép lassan kiemelkedett, és a középső része pedig egyre inkább eltávolodott egymástól, míg nem széttárva helyezkedett el a kocka tetején, csúcsai pedig kifelé ágaskodtak. Mikor Erővel letapogatja akkor nem érzékel semmilyen csapdát, vagy trükköt, csak egy zavart az erőben, ami szép lassan hullámszerűen tart felé.
Lady Ireria könnyedén kitudja szedni telekinetika segítségével a kockába bele helyezett ékszert, amit négy kis pöcök tartott a helyén. Maga az ásvány egy fél tenyérnyi nagyságú, több oldalon csiszolt zöld, félig meddig áttetsző ásvány volt. Amint megmozdította az ékszert, és az emelkedni kezdett az Erőben lévő zavar elérte őt. Az évek során felgyülemlett Erő, és egy bizonyos ősi nexus energiája volt, ami érintetlen volt a világos és a sötét befolyásoktól. Mindez azt jelentette, hogy az ásvány maga az egykori nexusban található ásványok közül való, amit még meg is csiszoltak, s annak hatására maga az Erő jelenléte nem lett sötét.
Először a csodálatos Erőhullám lepte be a kerek mennyezetű helyiséget, a következő pillanatban pedig Lady Ireria egy ismeretlen helyen találta magát. A felgyülemlett Nexus energia lenyomatokat tartalmazott, amit engedélyezett a megtekintésre.

A jelenség minden részlete színtelen volt, mintha az egész csak egy formálható energiából alkották volna, a helyet, és a lebegő lényt is. Pont ugyan azon a helyen történik az esemény, mint ahol épp tartózkodik, de azokban az időkben máshogy nézett ki. Lentről fölfelé valamiféle kövekkel volt kirakva az egész, mindegyik kőn volt egy rúna, eddigi tudásai szerint feltehetőleg egy történetet mondanának el. Ám a jelenség nem engedte, hogy részletesen látszódjon a helyiség minden egyes része. Ettől függetlenül láthatta azt is, hogy a talapzat teljesen átlátható, és alatta valamiféle hatalmas szerkezet összessége indul a pódiumtól, a helyiségen kívüli térre. Mindezekből már semmi sem látszott, a rúnák lekoptak, a talapzatot pedig betakarták az üledékek.
Az egyik lény Ireriaval szemközti falat nézte, csöndesen, aprókat le fől mozogva a levegőben lebegve. Teste köpennyel, és csuklyával volt eltakarva, mindez meglehetősen szakadtnak látszott, a ruházat szélein rúna jelek kaptak helyet, amikhez hasonlót sem látott még. R'lyehian rúnák jellemzőek a szögletes, keskenyedő végeikről. Az említett rúna viszont tele volt kerek, görbe elemekkel.

Acklay Csúcsok 54089d10

Hamar kiderült, hogy két lény beszélgetése az ami mutatni akar az Erő. Az bejáraton ami kijáratként szolgált is egy folyamatosan mozgó fejcsápokkal megáldott non-human nő tért be a helyiségbe, a szeme egyszínűen világítottak, és a bőre szerkezete kígyószerűnek tűnt. A ruházata régies, többnyire katona, vagy más fizikai munkát végző személyekre jellemző lehetett, a ruháján pedig egy koponya jel volt látható, amiből hat csáp nyúlt lefelé, s mindegyikvége egy félkört alkot.

Acklay Csúcsok 9d6cb810


Acklay Csúcsok Or_aza11
Embléma rajta

Amiért a jelenség a fejében zajlott, ezért nem volt szüksége fordításra.
- Nagyuram, elkészült az áhított ékszere - sziszegte örömtelien, és letérdelve, átnyújtotta az csiszolt ásványt. A Nagyúr továbbra is eltakarta magát, de most már a nő felé fordult kopottas csuhája, és magához hívta a tárgyat, aminek hatására előkerült az egyik négy ujjú keze, és feje irányába lebegtette a tárgyat, néhányszor meg is mozgatta, utána motyogott valamit, és véleményt kívánt nyilvánítani a munkáról.
°° Kiiváálóó munka, benne van minden ami egy iránymutató csillagképhez kell, az én csillagom, mint oly régen... mikor ilyenek potyogtak az égből, egy csillag mely ékszerként ragyog, egy ékszer mely csillagként ragyog mikor a fény átöleli °° - hangzott a túlvilágias, hamar elhalkuló visszhangos hangja minden egyes kő mögül, minden egyet résből, és a szoba minden létező zugából hangzott, s a négy, hosszúkás, rajta sötét hegyes körmű nyálkás ujjai elkapták az ásványt, és bezárták őket a tenyerébe.
A látomásnak vége szakadt, a múlt emléke Ireriaban él tovább, és az ékszerben míg ténylegesen el nem halványul.
Újra a kopottas sötét kerek helyiségben találta magát, amiben az Erővel átitatott nexus kristály szüntelenül világított. Lady Ireria érzékelhette, hogy a kristályon belül van valami, de olyan részletes és apró, hogy szabad szemmel nem igazán lehet látni.
A kocka belsejében, egy még sose látott jel volt a kristály lapra vésve, amilyet, talán egyszer a Dathomir bolygón látott egy koporsón, de nem biztos benne, mintha az mégis más lett volna.

Acklay Csúcsok Dem_in10

Acklay Csúcsok Ad-01210
Az említett jel a kocka belsejének alján alján.

A sikerekkel teli pillanatot megzavarta egy földrengésszerű jelenség, és kintről kiáltások hallatszottak.
Ha kiment láthatta, hogy tőle jó pár száz méterre a város egy része beomlott, és a kráter mélységét mélyét a sötétségtől, és a pórtól még nem lehetett látni, és még nem tudni kik kikiabáltak és pontosan miért, akadtak e áldozatok az esetnek, vagy csak sérültek.
Traya
Traya
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 77
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2019. Feb. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Traya
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Acklay Csúcsok Empty Re: Acklay Csúcsok

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 27 Szept. 2019, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Or'azath ékszere
Lady Ireria Antares / Az Arctalan / Tala-Ras
Csillag Kabal egyik vezetője, üzletasszony, Alkirály, sith mester, a Mandaloriai Fejvadász Céh vezetője, régész


Játékostárs(ak) neve: @Traya

Acklay Csúcsok 4O6xbN5
Acklay Csúcsok Qc8VDND

Idő: 12:35 GSI; 250.4 MU
Helyszín: Acklay Csúcsok, ősi, ismeretlen város romjainál.
Cél / Feladat: Tárgyalás, a régészeti leletek beszerzése, tanulmányozása.
Többiek: -
Egyéb információk:

És valóban ez volt a megoldás, most már a kocka kinyílt és végre megtekinthette azt, ami benne volt. Az ékszer valóban egy ékkő volt, csodaszép smaragdnak tűnő ékkő, bár saját maga mindig is a kékekért volt oda, ami ironikus abból a tekintetből, hogy pont valószínűleg a történelem egyetlen kék női vossának testébe került. A nővére, Benûwia a lilát szerette ékszerek terén, bár mostanság a zöldekért is oda van az a nő, aki egyben a leszármazottja és akiben Benûwia lelke is van és várja az újraszületést, megerősödést, hogy elfoglalhassa az őrnagy testét. Visszatérve az ékkőre olyan volt, amiket semleges nexusok környékén találtak annak idején, tudta, hogy mára nem sok ilyen van, mert a legtöbbet megrontották valamelyik irányba. Igen, a világos oldalt is rontásnak vette és nem pedig áldásnak. Az ásvány magától is emelkedett, nem kellett már a segítsége, majd az Erő kicsapott a tárgyból és egy látomást idézett elő.
Nem ez volt az első eset, hogy Erőlátomást lásson valaminek a hatására, így nem lepődött meg, pontosan tudta, hogy mivel van dolga, mire kell ilyenkor számolni. Sajnos az ő idejében az időfolyam nevű erőjártasság nem volt ismert és manapság is nagyon kevesen ismerik, főleg az Aing-tii papjai. Ha egyszer eltudná tőlük tanulni ezt a világos oldali jártasságot, akkor elmehetett volna messzire, nagyon messzire, a Névtelen korába is, hogy meglássa mi volt akkor. És, amit most látott és átélt pontosan ilyen volt, mintha az időfolyamot használta volna, csak épp külső hatásra rántották volna bele és nem saját maga alkalmazta. A látomásban végignézett a helységen, a rúnákon, igyekezett a lehető legtöbb mindent memorizálni, hogy majd lerajzolhasson mindent, amikor kikerül innen. Saját maga alatt egy gépezetet is látott, azaz majd lefelé is kell ásniuk további dolgokért a későbbiekben. A Czerka nem fog ennek örülni, de ez egyáltalán nem érdekelte.
Két lényt látott benn, noha az egyiket nem látta, de meg mert volna esküdni rá, hogy nem csak a nő, de a másik is abba a fajba tartozhatott, amelyik a Névtelenhez és az őt elpusztítani vágyókhoz tartozik. Egy faj és alfaja, vagy másik faj, amik már ki tudja, hogy hány ciklussal ezelőtt kihaltak. A jelenet egy beszélgetés volt, amit látott. Most érkezett meg az ékszer, ami immáron Ireria tulajdona volt. A „nagyúr” beszédét érdekesnek találta, ami a csillagképet illette, nagyon komoly számítások kellenek majd, hogy megtudják azt határozni, mert azóta csillagok születhettek, szűnhettek meg. Valamiért neki egy feketelyuk, vagy kvazár volt az, ami beugrott erről az egészről, de egészen biztosan tévedett. Ha ékkövek potyognak az égből, ott nagy hőmérséklet és nyomás, esetleg gravitáció kell, ezek miatt gondolta ezt. Sokan úgy tartják, hogy a gázóriások magjai lehetnek kristályok, ékkövek, annak a bányászata, robbantása miatt is lehet ilyen. De remélte, hogy majd az ékszer pontosabb nyomot ad a számára.
A látomás véget ért és újra ott volt a helységben, még érzett valamit, hogy volt valami abban a kőben, ez lehet az, amit keres, ami mutathatja az utat, sajnos azonban az érzékeinek élesítése még nem tért vissza, így marad az, hogy majd mikroszkóp alá teszi, vagy droiddal letapogattatja az ékszert, hogy azok megmondják, hogy mi van benne. És még látott egy jelet is, amit talán, ha egyszer látott a Dathomiron, de ennek is utána kell majd járnia. Éppen ezeken gondolkodott, amikor a föld megremegett, a falak és minden. Ösztönösen igyekezett úgy mozdulni, hogy olyan helyre kerüljön, ahol nem zuhanhat rá semmi. Kintről kiáltásokat hallott, az ékszert igyekezett eltenni a ruhája egyik zsebébe, amíg nem tudja biztos helyre helyezni. Ezek után igyekezett kimenni a helységből, amit megtudott tenni, de még alig látott valamit. A kezével próbálta a port eltűntetni és a ruhája egy részét az orra és szája elé emelni, hogy ne lélegezze be a port. A szabad kezével a komlinkjét próbálta elővenni és beleszólni az AERO kommvonalán.
- Itt Lady Ireria Antares, jelnetést kérek, mi történt? – kérdezte.
Közben pedig igyekszik kinyúlni az Erőbe, hogy annak a segítségével elindulhasson abba az irányba biztonságban, biztos léptekkel, ahonnan a kiáltásokat hallani lehetett.

felszerelés/egyebek:

Acklay Csúcsok XBLEbue Acklay Csúcsok I5fVERg Acklay Csúcsok EQEHnJx Acklay Csúcsok Y5zPBEf Acklay Csúcsok VZwKC7u Acklay Csúcsok H2cDZ33
Acklay Csúcsok O6Cmyfr Acklay Csúcsok QbAKfQn Acklay Csúcsok YujFOBR Acklay Csúcsok W1uiDs7 Acklay Csúcsok YLGZvmx Acklay Csúcsok TL5zR2h

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Acklay Csúcsok 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Acklay Csúcsok Empty Re: Acklay Csúcsok

Témanyitás by Traya Csüt. 03 Okt. 2019, 17:02

Idő: 13:10 GSI; 250.4 MU
Helyszín: Acklay Csúcsok, ősi, ismeretlen város romjainál.
Cél / Feladat: Tárgyalás, a régészeti leletek beszerzése, tanulmányozása
Résztvevő: Lady Ireria Antares / Tala-Ras

A látomás során nem sokat tudott feljegyezni, mert az egész inkább a két személy és az ékszer körül volt látható.
Amiket mégis kitudott venni: " Ismert csillagok, azokon túli, ellenállás, örökség, útmutatás, R'Lyeh bolygó, őshaza, tudástár. "


A felkavart törmelék pora szép lassan kezdett ülepedni, a hívására egy percet kellett várnia. Végül hosszas, várás után válasz érkezett Lady Ireria számára.
- Itt Jor Anterr, egy tucat sérültünk van. Az F, és az E szektor közepén, a város alján a talaj mélyéről különféle gépszerű kattogásokat lehetett hallani, és a talaj lassan szétnyílt, majd teljesen beomlott az egész, szerencsére nem történt haláleset, Lady Ireria Anteres, kérem jöjjön az említett részhez, látnia kell mi történt - kérlelte az egyik alkalmazott. Irerianak nem rémlett így hirtelen ki lehet az a férfi aki válaszolt a hívására, hangja fiatal volt, és lehet még nem is professzor, lehet nemrégiben lett felvéve.
Eddigre már az Erő hibátlan útmutatásával eljutott az említett helyre. Ahol igen sokan összegyűltek, magukkal különböző eszközöket hozva, hogy kimentsék, és járhatóvá tegyék a lenti részeket. Három sebesült a felszínen tartózkodott, ketten viszont lent voltak a közel négy méter mély mélységbe. Szerencséjükre úgy estek, hogy már hamarabb értek a törmelékre, és az zuhant három métert a landolásig.
Lentről különféle kékes színű fények áradtak fölfelé különböző irányból. Tehát ez azt jelentheti, hogy a földalatti helyiség olyan nagy lehet, hogy máshol is van beomlás vagy kijárata? Mesélte a hosszú hajú Jor Anterr Firrerreo férfi.
Jó pár percbe beletellett mire a káosz lecsillapodott, a sebesültek össze lettek gyűjtve, és el lettek szállítva a helyszínről, ami azt jelenti, hogy már el is készült a gyorsan kiépített lejárat az új, feltérképezetlen területekre. A túlbuzgó fiatal professzor segéd kérdéssel bombázta Ireria-t.
- Lady Ireria Antares, gyorsan összegyűjtöm a felfedező csapatot, és lemegyünk feltérképezni az új területet. Vagy más szeretne? - kérdezte kedvesen, és ugyan izgatott volt, de türelmesen várta a nő válaszát.
Ireria már korábban is, mikor az Erő segítségével ide érkezett, érzékelte ugyan azt a nexus energiát, mint ami a kőből kiáramlott. Az új forrást nem tudta biztosra, csak azt, hogy az új terület mélyén. Ami kitudja milyen csodákkal van tele.
Traya
Traya
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 77
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2019. Feb. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Traya
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Acklay Csúcsok Empty Re: Acklay Csúcsok

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 05 Okt. 2019, 00:02
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Or'azath ékszere
Lady Ireria Antares / Az Arctalan / Tala-Ras
Csillag Kabal egyik vezetője, üzletasszony, Alkirály, sith mester, a Mandaloriai Fejvadász Céh vezetője, régész


Játékostárs(ak) neve: @Traya

Acklay Csúcsok 4O6xbN5
Acklay Csúcsok Qc8VDND

Idő: 13:10 GSI; 250.4 MU
Helyszín: Acklay Csúcsok, ősi, ismeretlen város romjainál.
Cél / Feladat: Tárgyalás, a régészeti leletek beszerzése, tanulmányozása.
Többiek: -
Egyéb információk:

Ugyan nem tudott sok mindent kivenni a látomás alatt, de azért pár dolgot igen, amik máris hasznosnak bizonyultak. Ismert csillagok, ironikus módon képesek voltak arra, hogy a csillagokat lássák a Csillagködön kívül is, azonban arra nem, hogy bármiféle konstrukciót, életet találjanak. Már régen és most is csak arra voltak képesek, hogy alap állapotukban érzékeljék azokat. Pedig bizonyos volt, hogy van élet odakint, nem lehetett, hogy csak itt van a Csillagködben. Rhand varázslóinak látomása pedig a Csillag Kabal vezető tanácsában ismert volt és tudták, hogy minimum két csillagbirodalom háborúzik odakint anélkül, hogy ebből saját maguk érzékelne bármit is. Ellenállás… lehetett akár azaz erő is, ami megakadályozza őket abban, hogy távozzanak a Csillagködből. Az örökség elég egyértelműnek tűnt a nőnek, bár az kérdéses volt, hogy kié is lehet és mennyire széleskörű, az útmutatás azonban többértelmű volt. Lehetséges, hogy a Névtelen, vagy éppen R'Lyeh, vagy Or’azathé is lehet. Esetleg az is, hogy miként lehet elhagyni a Csillagködöt, egyelőre nem tudhatta mindezt, szóval ez további vizsgálatokat igényelt mindez. Az utolsó három is egyértelmű, amik nem szorultak magyarázatra. Jó lett volna ezt az őshazát megtalálni, a R'Lyeh bolygót és valószínűleg a rajta található tudástárat is. De ez egyelőre csupán vágy volt és nem valós dolog. Az még odébb volt, de egyszer talán megfejti mindazt és megtalálja a faj anyavilágát.

Miután már kiért és kérte a jelentést hamarosan kapott is arról, hogy mi történt. A válasz közben már haladt is a célhoz. Teljesen reálisnak tartotta, hogy az okozta a földrengést, amit ő maga csinált lent az ékszernél. Megjegyezte, hogy hol és mi történt és próbálta fejben felidézni, hogy a Jor Anterr által mondott szektorok hol is vannak az ásatásnál. A férfi hangja és neve nem volt ismerős, de mivel az egyetem elég nagy volt, sok hallgatóval és kutatóval, így nem is emlékezhetett mindenkire, aki ott tanult, vagy dolgozott. A város alatt volt gép is, ami jó eséllyel úgyszintén az Erőre reagált, mert mi másért indult volna be ezen a helyen. Közben szerencsére megérkezett arra a helyre, ahova mennie kellett, az Erő nem hagyta cserben, hogy megtalálja az érintett helyszínt. Nem találta meglepőnek, hogy ennyien ide gyűltek, tipikus emberi reakció volt mindez, amit a legtöbben nem is tudtak visszafogni.
- Itt vagyok – mondta, amikor megérkezett.
Még, ha rendelkezett is volna újra olyan szintű telekinetikával, hogy ki tudja emelni az embereit lentről, akkor sem tette volna meg, nem buktathatta le magát, hogy erőérzékeny és Erőhasználó. De szerencsére gyorsan megoldották a mentést és a sérültek elszállítását, ahogyan a lejutást is. Közben még hallgatta Anterr szavait a kék fényről és az elméleteiről. Saját maga úgy vélte, hogy akár kristályok, vagy bármi. Közben igyekezett kinyúlni az Erőbe is, hogy megérezze, hogy van-e lent valami és ismét érezte azt, amit már fent is. Szerencsére már nem türelmetlen kis bakfis volt, aki ezen érzések után rohanni kezdett volna lefelé, hogy megtudja máris, hogy mi várja lent. Már jó ideje remekül uralta az érzelmeit, így ennek köszönhetően kimérten és megfontoltan tudott dönteni.
- Igen gyűjtse össze az embereit, de elsőként droidot küldünk le, hogy felmérje a hely szerkezetét és azt, hogy mi van odalent. Nem kockáztatom, hogyha lemegyünk és beomlik, akkor embereket és leletet veszítsünk el – mondta.
Így egyelőre mindenkit, saját magát is beleértve itt fenn tartja, ha megérkezik a kis felderítő, avagy kutaszdroid, akkor azt küldi előre és egy datapadon keresztül figyeli a droid által rögzített dolgokat.

felszerelés/egyebek:

Acklay Csúcsok XBLEbue Acklay Csúcsok I5fVERg Acklay Csúcsok EQEHnJx Acklay Csúcsok Y5zPBEf Acklay Csúcsok VZwKC7u Acklay Csúcsok H2cDZ33
Acklay Csúcsok O6Cmyfr Acklay Csúcsok QbAKfQn Acklay Csúcsok YujFOBR Acklay Csúcsok W1uiDs7 Acklay Csúcsok YLGZvmx Acklay Csúcsok TL5zR2h

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Acklay Csúcsok 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Acklay Csúcsok Empty Re: Acklay Csúcsok

Témanyitás by Traya Kedd 19 Nov. 2019, 22:23

Idő: 13:28 GSI; 250.4 MU
Helyszín: Acklay Csúcsok, ősi, ismeretlen város romjainál.
Cél / Feladat: Tárgyalás, a régészeti leletek beszerzése, tanulmányozása
Résztvevő: Lady Ireria Antares / Tala-Ras

Érzelmeinek uralásának hála megfontoltan tudott dönteni. Az oda gyűltek közül legtöbben elindultak abba az irányba amerre a kutaszdroidokat tartják.
Kisvártatva megérkezett három kutaszdroid, amiknek a kameráját, és a scanner adatmegjelenítő táblázat rendszert ráhangolták a Lady adattáblájával. S már semmi sem szabhatott határt annak, hogy elinduljon a felfedezés. A léghajtással rendelkező droidok könnyedén letudtak ereszkedni az új terület mélységeibe. Már az első pár méteren ásványok, romok, és barlangi cseppkövek látszottak helyenként. A romok többsége egyre aktívabbak voltak ahogy a droidok haladtak előre. Jól láthatóan egykoron egy szobrokkal, és különféle rúnákkal ellátott obeliszkekkel volt díszítve az új mélység.

Acklay Csúcsok 45639a10

Ám az idő ehhez a „városréshez” nem volt annyira kegyes mint a város többi részével. Ennek oka geológiai szempontból a több helyről beömlött hévíz lehetett, aminek magas korrodáló hatása volt bizonyos épületekkel szemben. A képen is jól látható, hogy helyenként a víz mennyire gőzölög a forróságától. Mígnem pár kacskaringós útvonal után a droidok el nem értek egy barlangot elhagyó tágas teret. Ahol a mennyezet nem volt látható a víz gőze okozta ködszerű párától. Ettől függetlenül nem bántotta a kutaszdroidokat a környezeti hatás.
Korrodációktól ellenére egy több méter magas szobor is fennmaradt a földalatti rendszerben. A droid diagnosztikája szerint igen ősi szobor, ami egy büszkén álló Gossam fajbelit ábrázol.
A tágas folyosó végén egy hatalmas, több, különböző mintákkal ellátott bejárat volt kialakítva, ahol szintén a hévíz igyekezet elterjedni. Különféle alakzatokon igyekezett kiömleni, és ezáltal termelni a párát, és a ködszerű átláthatatlan teret a mennyezet irányába.

Acklay Csúcsok D8a1dc10

Az alakzatok nem volt ismerősek, valószínűleg Azalor sajátok kialakítása volt, mindenesetre ez olyan anyagból készült ami teljesen épségben maradt az idők folyamén, és sem a hő, sem a különféle ásványi sók nem kezdték ki a megjelenésének egyediségét.
Bentről a talajból kinődt ásványok árasztottak egyfajta fényforrást, amit az ide megérkező droidok lámpáiknak a fénye hamar fölülmúlt.
Az út végén egy hatalmas ajtó állt, vastag fémszerkezetből készült anyag a kutaszok szerint. Aminek alján, testmagasságban három kocka található, egy kőr alakú szerkezetben, a Ireria felismerheti, hogy a több részre tagolt kockákon Azalorféle rúnajelek vannak. Kialakításuk elhelyezkedési szerkezete alapján ez lehet az ajtó zárja, ami három elemből áll.
Visszafelé menet látható a különféle geometriai formákat magában foglaló díszes bejárat dísz belső felén különféle rúnajelek sokaság van belevésve, hibátlan és sértetlennek tekinthető állapotban. A doridok szerint nem ismert anyagból áll össze a hatalmas bejárat dísz, amin a mennyezetről leáramló hévíz helyenként áthalad, takarva a rúnajeleket.
Mindezek után az egyik munkatárs, Joerl Professzor feltett egy kérdést.
- Lady Ireria, kívánja hogy kalibráljuk a szenzorokat az ottani páratartalomhoz, és először digitálisan vegyük fel a rúna jeleket? S a megfejtésük után menjünk csak le? – Kérdezte kíváncsian, gondolván a hévíz lehet olyan forró hogy őket s bántaná, viszont pont miatta az aprólékos rúnajelek csak egy részét képesek a droidok kamerája mutatni.
Traya
Traya
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 77
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2019. Feb. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Traya
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Acklay Csúcsok Empty Re: Acklay Csúcsok

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.