Acklay Csúcsok

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Acklay Csúcsok - Page 2 Empty Re: Acklay Csúcsok

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 21 Nov. 2019, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Or'azath ékszere
Lady Ireria Antares / Az Arctalan / Tala-Ras
Csillag Kabal egyik vezetője, üzletasszony, Alkirály, sith mester, a Mandaloriai Fejvadász Céh vezetője, régész


Játékostárs(ak) neve: @Traya

Acklay Csúcsok - Page 2 4O6xbN5
Acklay Csúcsok - Page 2 Qc8VDND

Idő: 13:28 GSI; 250.4 MU
Helyszín: Acklay Csúcsok, ősi, ismeretlen város romjainál.
Cél / Feladat: Tárgyalás, a régészeti leletek beszerzése, tanulmányozása.
Többiek: -
Egyéb információk:

Szerencsére még időben érkezett, így az emberei nem követtek el semmilyen baklövést, nem indultak el vakon az ismeretlenbe, a parancsa után pedig hozták is a droidokat. Természetesen itt elkérte az egyik datapadot, amire közvetítette az egyik kutaszdroid azt, amit felvett, hogy láthassa első kézből, hogy mi is van odalent. Először csak kristályok, ahogyan ez várható volt – hiszen láthatóan belepte az üledék a lentebbi részeket – majd feltűntek az első szobrok, épületromok. Ahogyan a droidok lejjebb és lejjebb hatoltak úgy lettek egyre gyakoribban az oszlopok, vagy szobrok és épületek maradványai. Ezeken felül obeliszkeket és rúnákat is látni lehetett. Ezek már egészen érdekesek voltak a számára.
Noha látta, hogy ezt a részét a városnak eléggé erősen kikezdte az idő, de még így is felbecsülhetetlen értékű leletnek volt mondható. Ritkán találni ekkora leletet abból az időből, amikor a Névtelen faja létezett. Hamar ki is derült a nő számára, hogy miért volt ez a hely ennyire rossz állapotban, egy nagyon forró patak, vagy forrás volt alattuk, ami innen is látszott, hogy mennyire meleg. Noha nem tudta a pontos fokot, de úgy tippelte volna, hogy közel lehet a forrásponthoz. Itt további épületmaradványokat, oszlopokat és hasonlókat láttak a droidok, amik haladtak is tovább. A gőz miatt sok minden nem volt látható, de végül egy nagy csarnokba értek be a droidok, ahol egy gossam szobor is látszott, a droid szerint régi. Igen, nagyon, de nagyon ősi lelet volt mindez, ezt Ireria pontosan tudta. De a faj meglepte, úgy tudta, hogy ez a faj nem volt őshonos a Felucia-n, legalább is olyan régen nem lehetett. Manapság ugyan a második/harmadik leghasználtabb nyelv itt a közös és a feluciai után. De ez akkor is érdekes volt, érdekelte volna, hogy a Névtelen faja miként csatlakozik a gossam kultúrához.
A többi alakzatot nem vélte ismerősnek, de ezen nem lepődött meg, sejtette, hogy nagyon sok mindent nem tud még a Névtelen és Azalor fajáról, éppen emiatt is akart mindent látni itt, mert remélte, hogy sok újdonságot tárhat fel. a világító kristályokon elmosolyodott, Benûwia is ilyeneket növesztett, használt a Dantooine-n levő vaultjában. És végül a droidok megérkeztek a legérdekesebb részekhez, egy hatalmas ajtóhoz és ott abban egy kör alakú szerkezet, ahol kockák is voltak, rajta pedig Azalor rúnái. Itt az ajtó mögött lehetett, amit még keresett és amire kíváncsi volt. Ez még jobban rejtve volt, mint amit fent már megtalált. A droidok ismeretlen anyagot jeleztek, ő maga igyekezett jobban átlátni a lezúduló vízen, amikor Joerl Professzor hangja zavarta meg. azonnal a férfi felé fordult és gondolkodás nélkül bólintott.
- Igen, kalibrálják át a droidokat és hozzanak megfelelő eszközöket és felszerelést is, hogy le lehessen majd menni – mondta.
Utána visszapillantott a „monitorra”, hogyha az átkalibrálás megtörténik, akkor neki is lát annak, hogy megpróbálja lefordítani a rúnákat, remélve, hogy sikerül mindez, hiszen ő maga értett a legjobban ehhez a nyelvhez a kutatók közül. Közben pedig majd igyekszik ellenőrizni azt is, hogy miként állnak a felszerelésekkel.
- Amennyiben lehetséges geológiai szempontból is vizsgálják át a helyet, nem akarok újabb rengést, főleg amikor lent leszünk – tette még hozzá.
Ha végül is biztonságosnak ítélik a helyet és a fordítás is nagyjából készen van, és nem lát gondot, akkor parancsot ad majd az indulásra.

felszerelés/egyebek:

Acklay Csúcsok - Page 2 XBLEbue Acklay Csúcsok - Page 2 I5fVERg Acklay Csúcsok - Page 2 EQEHnJx Acklay Csúcsok - Page 2 Y5zPBEf Acklay Csúcsok - Page 2 VZwKC7u Acklay Csúcsok - Page 2 H2cDZ33
Acklay Csúcsok - Page 2 O6Cmyfr Acklay Csúcsok - Page 2 QbAKfQn Acklay Csúcsok - Page 2 YujFOBR Acklay Csúcsok - Page 2 W1uiDs7 Acklay Csúcsok - Page 2 YLGZvmx Acklay Csúcsok - Page 2 TL5zR2h

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Acklay Csúcsok - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Acklay Csúcsok - Page 2 Empty Re: Acklay Csúcsok

Témanyitás by Traya Csüt. 21 Nov. 2019, 19:09

Idő: 14:04 GSI; 250.4 MU
Helyszín: Acklay Csúcsok, ősi, ismeretlen város romjainál.
Cél / Feladat: Tárgyalás, a régészeti leletek beszerzése, tanulmányozása
Résztvevő: Lady Ireria Antares / Tala-Ras

A humanoid fajba tartozó középkorú már őszülő professzor egy szóval jelezte, hogy megértette a rá szabott feladatot, és nyomban neki is állt a kis csapatával átkalibrálni a droidok scannerét az ottani, mért páratartalomhoz, közben kiadta egy másik csoportnak a feladatott, hogy hozzanak megfelelő eszközöket amivel járhatóvá alakíthatják a lenti talajviszonyokat, továbbá geológiai szempontból is át kell vizsgálni a helyet.
A kalibrálás pát percet vett igénybe, s a droidok azon nyomban nekiláthattak a pontos kép, és adatok továbbításának.
Viszont a geológiai átvizsgálást végző kutasz droid még úton van, addig is az ott munkálkodók , - pillanatról pillanatra egyre inkább bővülő csapat minden egyes tagja szorgosan munkálkodik valamit. - lejegyezhették a díszes kapu rúnajeleit, amiből több száz volt. Maga a hatalmas ajtó tele volt velük, minden egyes kis egyenes felületet felhasználtak rá, hogy teleírják.
Kórmeghatározás szempontjából maga a díszes kapu 50 000 - 60 000 éves lehet. A rúnák viszont, a droidok gyors elemzésének hála kiderült, hogy a legfiatalabb felvésés 5400 évvel ezelőtt végezték.
Szerkezetek, és a felvésés formájából kiderül, hogy ez amolyan megemlékezés szerű felvéssék, fentről lefelé a legtöbbje olyan szót vagy nevet jelez ami még Lady Ireria számára is ismeretlennek tűnhet. De bőven akad olyan amit jól érthető:
"A 11 uradalom felhatalmazása alapján, minden Ryl'shy megtagadja az egyet, aki az összes fölött áll, az első Nagyúrat, ki már nem visel nevet."
"Nagyság előtt, és a bukás után is, megemlékezünk egykori 11 ekről.
Ah'ehye'drin  mgah'n'arh
Ah'legah    mgah'n'ghr
Ahog'ph'n    mgah'n'ghb
C'thaug    mgah'n'gooh
Gn'thu'bthnok    mgah'n'y
N'ghaog    n Chulh mgah'n'gha
N'ghftog   mgah'n'yuo
Or'azath gzvru   mgah'n'guo
S'thluhr   mgah'n'gie
Syha'hna   mgah'n'gau
Uh'eoghr'luh   mgah'n'ghu

Felismerhető, hogy 11 név, amiből egy ismerős, Or'azath, aki egyike volt a 11 nagyúrnak, és sajátos módon e felirat változat tiszteleg előttük, noha még nem látott kifejezéssel tiszteleg előttük, ami megfejtésre vár.
" A nagyúr eljött, népével együtt az ismeretlenből és megmutatta nekünk "azt", lényünk felszabadult, és többé már nem voltunk vakok, értettük, láttuk a galaxisban áramló kozmikus erőt." - Ez volt a legfrissebb felvésés a többi közül.
A többi pedig fentiekhez hasonló neveket tartalmazott.

A fém ajtón három kiemelkedett kocka zár volt, most már jól láthatóan, Kívülről befelé haladva, minden része egyre inkább kiemelkedett a külvilág felé.  Az ajtó felső részére pedig ez volt írva:
" Az utolsó krónikás, és az utolsó útvonal mutatás."
Acklay Csúcsok - Page 2 Puzzle12
1.
Acklay Csúcsok - Page 2 Puzzle13
2.
Acklay Csúcsok - Page 2 Puzzle14
3.

Húszon öt perc telt el mire megjött a geológia felmérést végző kutaszdroid. Aminek tíz percbe telet mire átvizsgálta az egész új, földalatti helyet, s megállapította, hogy 84,5677777% ban biztonságos geológiai szempontból, ha elvégzik a szükséges talaj hosszabbítást, és a megfelelő védőruhával védeniük a bőrüket, és maszkkal az arcukat.
Falak állapotát 95% osan stabilnak mondható, ha nem bolygatják meg a víz befolyását, vagy lefolyását, és a következő rengés valószínűsége igen csekély, 11,468888%, a víz helyenként 78 fokos, míg vannak olyan helyek ahol 59 fokos. Páratartalom, és erős sótartalom a levegőben maszk nélkül a jelenlévő fajokat 5-10 perc múlva légzőszervi károsodást tudna okozni.
Továbbá az adatok alapján a robot megjelölte azokat a pontokat ahová csatlakozni lehet bármiféle továbbjutást elősegítő talapzatokat, vagy légsín szerkezeteket.
Mindezektől eltekintve biztonságos a hely.
A lenti munkát elősegítő terepmunkát végzők készen állnak a munkára, már csak Lady Ireria várnak.

/ Majd angol mondatot kell kirakni, részletesebben akkor ha a karakter előtte áll. /

Térkép
Jelölések:
A csapat arra vár, hogy Lady Ireria milyen útvonalat és technológiát ( talaj fedés, vagy légi sín, vagy 3. amit ő tanácsol ) választ a lenti járhatóság kiépítésére.
(Kösd össze vonallal az útvonalat ha úgy könnyebb. )
Traya
Traya
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 77
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2019. Feb. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Traya
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Acklay Csúcsok - Page 2 Empty Re: Acklay Csúcsok

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 29 Nov. 2019, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Or'azath ékszere
Lady Ireria Antares / Az Arctalan / Tala-Ras
Csillag Kabal egyik vezetője, üzletasszony, Alkirály, sith mester, a Mandaloriai Fejvadász Céh vezetője, régész


Játékostárs(ak) neve: @Traya

Acklay Csúcsok - Page 2 4O6xbN5
Acklay Csúcsok - Page 2 Qc8VDND

Idő: 14:04 GSI; 250.4 MU
Helyszín: Acklay Csúcsok, ősi, ismeretlen város romjainál.
Cél / Feladat: Tárgyalás, a régészeti leletek beszerzése, tanulmányozása.
Többiek: -
Egyéb információk:

Amíg a csapata dolgozott és azzal volt elfoglalva, hogy megtegyék, amit mondott, addig saját maga még mindig a droidok felvételeit figyelte, hogy mit fedeznek fel. hamarosan megtudta, hogy az alap romok nagyjából 50-60 ezer évesek, ez nagyjából stimmelt is, azonban az meglepő, hogy a legújabb rúnák nagyon fiatalok voltak. Nem számított ennyire fiatalra főleg, hogy ennyire eltűnt részen voltak úgy, hogy még fent is voltak igencsak idős romok. Ritka dolog volt az ő korában ezzel az egésszel kapcsolatban saját magánál fiatalabb dolgokba belebotolnia. Addig is, amíg ki nem derült, hogy le tudnak-e menni, addig is igyekezett megnézni azokat a szövegeket, amik a falakon voltak. Megérte az, hogy lejöttek ide is kutatni és nézelődni, mert most olyan információkat tudott meg, amiket korábban nem. A Névtelen volt a legfelső a társadalomban, ezt eddig is tudta, alatta pedig tizenegy másik, akikből Oz’arath neve volt innen ismerős a többieké nem, ahogyan a nevek mögötti titulus sem volt még ismert Ireria számára. Mivel nagyon hasonlítottak, azért vélte titulusnak, vagy rangnak őket. De ezt még később meg kell fejtenie. Most inkább haladt azokra a szövegekre, amiket már ismert. Azt azonban akkor is érdekesnek találta, hogy ennyi nagyúr, vagy nagyasszony tagadta meg a Névtelent, többen voltak, mint hitte. Eddig úgy vélte, hogy csak egy csoport tette, akikbe annak idején az első tanítványával futottak bele, de e szerint nem. eljött az Ismeretlenből.
Hmm, nem tudta, hogy ez itt a Csillagködön belül volt-e, és már régen is az Ismeretlen Régió az volt, ami. Esetleg a galaxis többé részéből jöttek, vagy az urdrrarok őseihez, a kree-khez hasonlóan, vagy a Fellegvár csillagához hasonlóan az univerzum távolabbi részéből. Ahelyett, hogy válaszokat kapna, újabb és újabb rejtélyekbe botlik. Remélte, hogy odalent válaszokat fog kapni az ajtó mögött. Mivel innen nem látta teljesen a rejtvényt, így azzal most nem foglalkozott, csak türelmesen várta, amíg meg nem lettek az eredmények. Amik nem voltak a legjobbak, de látott már rosszabbat is. Remélte, hogy a társaság hozott megfelelő felszerelést és le tudnak menni.
- Rendben, hozzanak megfelelő védőszerelést és lemegyünk – adta ki a parancsot.
Ha a felszerelések rendelkezésre álltak, akkor beöltözik és utasítja a csapatot, hogy induljanak. Ebben az esetben az Erőre bízza a lépteit, hogy az vezesse és ha lejut, akkor majd ott megvizsgálja az újabb rejtvényt is. Ha azonban időbe telik a felszerelés megszerzése, akkor addig a leleteket vizsgálgatja és ezzel üti el az idejét.

felszerelés/egyebek:

Acklay Csúcsok - Page 2 XBLEbue Acklay Csúcsok - Page 2 I5fVERg Acklay Csúcsok - Page 2 EQEHnJx Acklay Csúcsok - Page 2 Y5zPBEf Acklay Csúcsok - Page 2 VZwKC7u Acklay Csúcsok - Page 2 H2cDZ33
Acklay Csúcsok - Page 2 O6Cmyfr Acklay Csúcsok - Page 2 QbAKfQn Acklay Csúcsok - Page 2 YujFOBR Acklay Csúcsok - Page 2 W1uiDs7 Acklay Csúcsok - Page 2 YLGZvmx Acklay Csúcsok - Page 2 TL5zR2h

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Acklay Csúcsok - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Acklay Csúcsok - Page 2 Empty Re: Acklay Csúcsok

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 26 Dec. 2019, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Or'azath ékszere
Lady Ireria Antares / Az Arctalan / Tala-Ras
Csillag Kabal egyik vezetője, üzletasszony, Alkirály, sith mester, a Mandaloriai Fejvadász Céh vezetője, régész


Játékostárs(ak) neve: @Traya

Acklay Csúcsok - Page 2 4O6xbN5
Acklay Csúcsok - Page 2 Qc8VDND

Idő: 14:10 GSI; 250.4 MU
Helyszín: Acklay Csúcsok, ősi, ismeretlen város romjainál.
Cél / Feladat: Tárgyalás, a régészeti leletek beszerzése, tanulmányozása.
Többiek: -
Egyéb információk:

Ireria lent állt az ajtó előtt és figyelte a szimbólumokat. miközben ezt tette, hirtelen nagyon, de nagyon rossz érzése támadt az egésszel kapcsolatban. Ismerte ezt az érzést, ezt az Erő szokta sugallni és az a fajta, aminek nem szokás ellent mondani, mert tényleg rossz dolgokat hozhat. E szerint lehet, hogy volt bent valami, ami veszélyes volt. kinyúlt az Erőbe, de élőlényeket nem érzett, akkor lehetséges, hogy méreg, vagy efféle. Lehet, hogy elsőre inkább hagynia kellene, hogy leszkenneljék a területet és csak utána először droidokkal nyissák fel úgy, hogy emberek nincsenek a közelben. Mivel szerencsére kellően türelmese volt és nem állt szándékában megöletni magát, túl sokáig volt egyébként is halott, így tényleg úgy döntött, hogy jobb, ha e szerint járnak el. A leletek több ezer éve itt voltak, bőven kibírtak még pár napot mire felszínre kerülnek.
- Mindenki vissza, hagyjuk a droidokra, hogy ők nyissák fel és tárják fel a helyet. Nevezzük megérzésnek, de nem akarom, hogy bárkit is elveszítsünk innen! – mondta.
Nem mintha annyira érdekelték volna az emberei élete, inkább az, hogy értékes munkaerőt nem akart elvesztegetni feleslegesen, mert a megfelelő embereket nehéz pótolni, mert a legjobb egyetemek versenyeznek értük. A többiekre nézett, akik még ott voltak, először csak kicsit a fejével, majd elegánsan és némileg hanyagul a kezével is intett nekik, hogy induljanak, ha eddig nem tették. Mivel a saját emberei voltak, így megvárta, amíg ők el nem indulnak kifelé. Mindezek után ő maga is elindult kifelé, hogy utolsóként hagyja el ezen területet. Ha ez megvolt, akkor visszament a professzor sátrába, ami lényegében az eligazító volt, hogy onnan figyelje majd az események későbbi alakulását és azt is, hogy az Erő helyesen súgott-e számára, ha pedig igen mi volt az, ami miatt így tett…//Tekintve, hogy nem tudni, hogy mikor lesz időd befejezni, ami akár hónapokba is telhet, de haragudj, de nem várom ki, főleg, hogy nem is biztos, hogy lesz kedved, erőd befejezni, én pedig szeretnék haladni. Így kimeséltem magam. Nem viszek semmi ereklyét, csak felírom a 14 kör után járó 1,5 pontot és 7.500 creditet. Köszönöm a mesélést és kár, hogy így alakult.//

felszerelés/egyebek:

Acklay Csúcsok - Page 2 XBLEbue Acklay Csúcsok - Page 2 I5fVERg Acklay Csúcsok - Page 2 EQEHnJx Acklay Csúcsok - Page 2 Y5zPBEf Acklay Csúcsok - Page 2 VZwKC7u Acklay Csúcsok - Page 2 H2cDZ33
Acklay Csúcsok - Page 2 O6Cmyfr Acklay Csúcsok - Page 2 QbAKfQn Acklay Csúcsok - Page 2 YujFOBR Acklay Csúcsok - Page 2 W1uiDs7 Acklay Csúcsok - Page 2 YLGZvmx Acklay Csúcsok - Page 2 TL5zR2h

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Acklay Csúcsok - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Acklay Csúcsok - Page 2 Empty Re: Acklay Csúcsok

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.