Shuur Rhaevos

Go down

Shuur Rhaevos Empty Shuur Rhaevos

Témanyitás by Shuur Rhaevos Vas. 08 Dec. 2019, 01:18

Név: Shuur Rhaevos
Faj: Twi’lek
Nem: Nő
Jellem: Becsvágy és hataloméhség hajtja. Igyekszik minden tettével célt szolgálni, bár ezt némileg akadályozza lobbanékony természete. Arrogancia és önhittség jellemzi, ám az aktuális cél érdekében képes félretenni kevélységét.
Születési helye és idő: Ryloth, pontos születési idő: Ismeretlen
Kor: 24 év
Család: Ismeretlen
Foglalkozás/kaszt: Tanítvány
Testmagassága: 180 cm
Testsúlya: 62 kg
Szeme színe: Borostyán
Bőre színe: Skarlátvörös
Különleges ismertetőjel: bőre színárnyalata és az éjfekete tetoválások

Shuur Rhaevos D3knko10

Életrajza:
Sok história kering róla, hogyan talál rá az erő használójára. Míg egyesek egész életükben kutatják mindhiába az erő útját, mások már születésük pillanatában rálelnek. Akadnak azonban olyanok is, kiket akaratuk ellenére terelnek rá e rögös ösvényre…
Éppen csak, hogy lábra állt, mikor népe számos tagjával együtt elragadták szülőbolygójáról. Halvány emlék sem dereng benne az otthonról, ahogy szülei képe s hangja is hamar elhomályosult a gyermekben. Csak a szállítóhajó kamrájának sötétje, a narancssárga egyenruhák és az arcán legördülő könnycseppek hidege maradt meg emlékként arról a napról, mikor utoljára járt Rylothon és először az űrben.
A hajón számos vizsgálaton esett át a többi Twi’lekkel egyetemben, s akár a piacon, használat szerint csoportosították őket. Őt azonban az elemzést követően külön zárták népétől. Még a kamrát sem hagyhatta el, míg meg nem érkeztek a bolygóra, mi mint kiderült, új otthonát jelentette.
Hogy elrablói kik voltak, sosem derült ki számára. Egy biztos, valamiből felismerték, hogy a leányt átjárja az erő, s a busás díj ellenében Korribanba vitték, ahol hamar megtanulhatta, mit is jelent számára e képesség birtoklása.
Számos másik rabszolgával együtt vágott neki az útnak, de legtöbbjük nem érte meg a felnőttkort. A testi és lelki terror, a megannyi kín nem a büntetésüket szolgálta, kiképzésük része volt. Lelküket megtöltötték haraggal és gyűlölettel, fejüket a saját igazságukkal, Shuur pedig igen csak alkalmasnak bizonyult ezeknek befogadására. A hosszú évek során elsajátította az erő sötét oldalának használatát, de ami talán még fontosabb rendjüknek, megtanult engedelmeskedni. Gondolkodás nélkül hajtani végre parancsot, akár egy gép.
Nem volt ügyesebb vagy gyorsabb társainál, nem emelkedett ki közöttük az erő használatában sem. Mégis, még a huszadik életévében sem járt, mikor egy sith lovag érkezett Korribanba. Egy hatalmas termetű urdrarr férfi, testét tetőtöl-talpig különös, fekete tetoválások borították. Rhaevosnek nevezte magát és heteket töltött el a rabszolgák képzésének megfigyelésével, mielőtt kiválasztotta volna.
Mint kiderült, Rhaevos rideg, számító ember, ha érez is bármit, annak nyomát sem lelni rajta. Sosem mondta el, miért őrá esett a választása, igaz, nem is kérdezte a férfit erről. Rhaevos a legapróbb hibát is kegyetlenül bünteti, Shuur még is rajong érte. Talán példaképnek tekinti az ő szemében oly nagy hatalommal bíró férfit, pedig csupán egy aprócska szolgája a Sötét Tanácsnak és feladatul is a Katonai Offenzíva segítését kapta tőlük. Kemény és hosszú kiképzésben részesítette a leányt a kietlen Rakata Prime bolygó homályában, ki a hatalmas, romos csarnokok rejtekében sajátíthatta el a Djem So-t. Itt készültek testére a mesterééhez hasonlatos, fekete tetoválások is. Rhaevos úgy hitte, e ősi, sith tetoválások segítik a viselőjüket abban, hogy átjárhassa az erő sötétje.
Évek teltek el, ő pedig tökéletesítette tudását és némi névre is szert tett az Offenzíván belül. A 8. szektorban segítik a Birodalom csapatait immáron két esztendeje. Van tennivaló bőven, a Hutt űr közelsége, a megannyi kalózhajó és szerencsevadász nem kevés gondot okoztak már az itt áthaladó kereskedőhajóknak. Támaszpontjukként a Birodalom peremén megbújó Sernpidal bolygó bázisát használják. Shuur gyakran feltűnik a határmenti planétákon, olykor pedig a csillagköd eme igen barátságtalan részének mélyére is bemerészkedik. Feladata jelenleg a Birodalom ellenségeinek, illetve a velük üzletelő törvényenkívülieknek a felkutatása.

Shuur Rhaevos 4206d710

Képességek: Akrobatika, fajából adódóan érzékeny hallás
Szakértelem: Egyszerűbb, birodalmi vadászgépek vezetése
Erőjártasságok:
Fénykardvívás: * 1 pont (Djem So)
Telekinézis: * 1 pont
Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
Érzékszerv élesítés * 2 pont
Harci érzék * 1pont
Meditáció * 0pont
Erőérzékelés * 0pont
Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont
Sötét Oldal táplálása *0pont
6/10pont

Felszerelés:
egykezes fénykard *3pont
egykezes sugárpisztoly *1pont – 500 kredit
10/10 pont
500/500 kredit


Shuur Rhaevos
Shuur Rhaevos
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 107
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 78
Join date : 2019. Dec. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Shuur Rhaevos
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4205-shuur-rhaevos

Vissza az elejére Go down

Shuur Rhaevos Empty Re: Shuur Rhaevos

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 08 Dec. 2019, 10:33

Szia!
Előtöri elfogadva, egy adatlapot még írj kérlek ide a posztom alá, aztán majd mehetsz is játszani!

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Shuur Rhaevos 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Shuur Rhaevos Empty Re: Shuur Rhaevos

Témanyitás by Shuur Rhaevos Vas. 08 Dec. 2019, 12:58

Adatlap

Szint: 1
Pont: 10

Erő alkalmazások:
 Fénykardvívás: * 1 pont (Djem So)
 Telekinézis: * 1 pont
 Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
 Érzékszerv élesítés * 2 pont
 Harci érzék * 1pont
 Meditáció * 0pont
 Erőérzékelés * 0pont
 Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont
 Sötét Oldal táplálása *0pont

Felszerelés:
egykezes fénykard *3pont
egykezes sugárpisztoly *1pont – 500 kredit

Kredit:
Alap: 500 credit
Elköltött: 430 credit
Fennmaradó: 70 credit

Különleges képességek:
Képességek: Akrobatika, fajából adódóan érzékeny hallás
Szakértelem: Egyszerűbb, birodalmi vadászgépek vezetése

Pontok: 10 pont
Elhasznált: 10 pont
Maradt: 0 pont
Shuur Rhaevos
Shuur Rhaevos
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 107
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 78
Join date : 2019. Dec. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Shuur Rhaevos
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4205-shuur-rhaevos

Vissza az elejére Go down

Shuur Rhaevos Empty Re: Shuur Rhaevos

Témanyitás by Shuur Rhaevos Kedd 24 Márc. 2020, 15:24

Karakter neve: Shuur Rhaevos
Kaland címe: A Fantom és a Sötét Hölgy
Játékostárs(ak) neve(i): -
Kalandmester: Rhyssa Edaara Quillan
Kezdő reag: Űr - Sith Birodalom
Záró reag: Űr - Sith Birodalom

Kaland tartalma:

Mestere küldte Shuurt a Hutt peremvidék és a Birodalmi űr határához, ahol a felderítők a Köztársaság Végzete nevű terrorszövetkezet egy hajóját jelentették. Egy Mon Calamari osztályú romboló, a Fantom hatolt be Sith felségterületre, és noha céljuk nem volt ismert Shuur előtt, őt nem is érdekelte különösebben. Persze tudott a Coruscanton történt terrortámadásról, mi mögött a VK ált, de nem keresett okokat. Ahogy mindig, most is engedett mestere utasításának, kérdés nélkül, vakon, ahogy gyilkolni is hasonlóképp kész volt érte. A Sötét Hölgy nevű, birodalmi rombolóra érkezvén Arruna Idrall őrnagy volt, ki eligazította, s őt is rendelték mellé. Noha ő vonakodott segítségül hívni a tiszt segítségét, végül nem bánta meg.
Küldetésül a hajó semlegesítését kapták. Az ehhez szükséges felszerelést természetesen megkapták apró, időzítővel ellátott robbanótöltetek formájában.
Miután egy jól álcázott hajóval sikeresen landoltak a Fantom fedélzetén, azonnal nekiláttak lokalizálni a pajzsgenerátort és a fő energiaközpontot. Ez kisebb-nagyobb nehézségek árán sikerült is, olykor csak a szerencse, vagy épp az őrnagy leleményessége mentette meg őket. Több ízben konfrontálódtak a Köztársaság Végzetének harcosaival, az utolsó ütközet kis híján a kudarcuk is volt egyben. A kibernetikus beültetésekkel felturbózott katonák legyőzésével azonban szabad útjuk nyílt, s küldetésük befejezése sem okozott több nehézséget.
Tudván, hogy az őrnagy is éppen annyit, ha nem többet tett a feladatukért, mint ő maga, a visszaúton igen csak elgondolkozott annak likvidálásán. A diadal babérjait nem arathatta le más, mint ő maga. A twi'lek tiszt azonban nem volt rest több ízben tudtára adni, hogy bizony nem tart igényt hírnévre, s ha nem is vakon, de valahogy megbízott segítője szavában.
Noha pilótájuk meghalt, ő maga is képes volt elvezetni a hajót a visszaúton. A Fantom szinte mögöttük semmisült meg, ő pedig elégetten dőlhetett hátra érezvén a finom remegést, mit a hajó robbanásának lökéshulláma okozott.


Bővítés:

A Sötét Hölgyre visszaérvén azonnal útra kelt a Sernpidalra. Nem számított dicséretre vagy szívélyes fogadtatásra, és nem is kellett csalódnia. Mestere most sem volt elragadtatva, s noha tanítványa sikerrel járt, látván a frissen szerzett sérüléseket Shuur testén, nem is próbálta palástolni dühét. A büntetés elmaradt, hisz könnyedén olvasott a twi'lek gondolatai között, tudta, ezúttal nincs szükség rá. A féktelen gőgöt, mi a leányt olyannyira jellemzi, megtépázta az átélt kaland. A Köztársaság Végzetének elitegységei alaposan helyben hagyták, s ha ez önmagában nem lenne elég, a vele tartó tiszt mentette meg az életét.  A harcosok borsos árat fizettek a megaláztatásért, Shuurt azonban ez a tudat még sem nyugtatta meg teljesen.
A következő heteket elzárkózva töltötte, hogy tökéletesítse tudását. A mesterével közös gyakorlások során igyekezett ellesni tőle az Ataru alapjait, hisz az akrobatikus mozdulatok mindig jól mentek neki, s a kellő vehemencia is megvan hozzá e formához. Noha Rhaevos nem volt mestere az Atarunak, haladó szinten űzte, így volt mit elsajátítania. Pontosan tudta, hogy hosszú út áll előtte, s talán még nem is tudja hasznosítani e tudást. Még is, folyamatosan edzette magát, erősítette akrobatikus képességeit, s az órákból napok, a napokból pedig hetek lettek.
Nem élvezhette sokáig azonban a Sernpidal "vendégszeretét", mert mesterétől ukáz érkezett. Részt kellett vennie a Zakuulon megrendezésre kerülő bálon. Egy valamirevaló sith elengedhetetlen, hogy megfelelő kapcsolatokkal rendelkezzen, legalább a Birodalom berkein belül. Shuur azonban igen csak híján volt ezeknek, nem is csoda, hogy mestere feladatul hagyta neki.
A rendezvényen meg is ismerkedett  Lord Allen Fumer tanítványával, Lairorellen Verenwaral. Ugyan a beszélgetés következtében némiképp kiengedett, de csakhamar a háta mögött hagyta a mulatságot. Sosem értett a fennhéjazáshoz, a körmönfont szavakhoz, talán nincs is érzéke hozzá.
Egy napot sem tölthetett a Sernpidalon, mikor sürgős üzenet érkezett mesterétől. Egy gran csempész, ki már régóta kerülgette a birodalmi járőrhajókat, megkerült. A feladat nem köntörfalazott, a célpontot likvidálni kellett, méghozzá gyorsan. Hogy a Grulgra nevű férfi mit szállított át a Birodalmon, vagy épp mit tudott meg, nem érdekelte különösebben. Csak mestere óhaját próbálta teljesíteni, lehetőleg tisztán, hiba nélkül.
A csempész a Rhen Var bolygó fagyos szellemvilágában húzta meg magát a hajóján. Speciális felszerelésekkel árnyékolta pozícióját, így a műszerek aligha találhatták meg a férfit. A kis kutászdroid, akit segítségül hívott magával Sernpidal bázisáról azonban kellően ügyesnek bizonyult, szenzorai ha a grant nem is, az árnyékolás forrását néhány nap alatt megtalálták a felszínen. Neki nem volt más dolga, mint várakozni. Napokig ki sem lépett a fedélzetről, mindig gyűlölte a hideget. S ha van csontig hatolóan fagyos hely a galaxisban, az a Rhen Var.
A droid jelzett, ő pedig egyszerűen a megadott koordinátákra repült s felnyitotta a hajó ajtaját. Csupán néhány szenvtelen pillanat, majd kezében vörösen villant a fénykard. A lesoványodott, legyengült grant még csak nem is védekezett, miközben ő teljesítette feladatát. Alighanem tudta már, hogy rátaláltak és azt is, hogy mi vár rá. Csupán igyekezett elódázni a dolgot. Nem is próbálta megtudni, miért kell a férfinek meghalnia. Talán éppen ezért küldték őt.
A Rhen Varon használt, leleményes droid annyira megtetszett neki, hogy visszatérvén a bázisra üzletet kötött a mechanikai tiszttel. Ő fizetett, a kis kutászdroidot pedig leselejtezték. Ugyan nem a legújabb típus, még csak lézerfegyverrel sem látták el, de őt ez érdekelte a legkevésbé. Nem harcra óhajtotta használni a kis droidot, sokkal inkább felderítésre.
A küldetés nem volt túl megterhelő, nem kellett megküzdenie sem harcosokkal, sem erőhasználókkal. A csempész halála után a Hutt űrben azonban elapadó fegyverszállítmányokról kezdtek suttogni, s noha nyomot nem sokat hagyott maga után, de titkon remélte, hogy ennek okozóját is leleplezik majd. Talán gyermeki gondolat, még is áhítozott a hírnévre és arra, hogy rettegjék a nevét.

Adatlap

Szint: 2
Pont: 12,5

Erő alkalmazások:
Fénykardvívás: * 1 pont (Djem So)
Telekinézis: * 1 pont
Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
Érzékszerv élesítés * 2 pont
Harci érzék * 1pont
Meditáció * 0pont
Erőérzékelés * 0pont
Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont
Sötét Oldal táplálása *0pont

Felszerelés:
egykezes fénykard *3pont
egykezes sugárpisztoly *1pont – 500 kredit
Kutászdroid - 3000 kredit

Kredit:
Alap: 13000 credit
Elköltött: 3500 credit
Fennmaradó: 9500 credit

Különleges képességek:
Képességek: Akrobatika, fajából adódóan érzékeny hallás
Szakértelem: Egyszerűbb, birodalmi vadászgépek vezetése

Pontok: 12 pont
Elhasznált: 10 pont
Maradt: 2 pont_________________
Shuur Rhaevos Udq8lf11
Shuur Rhaevos
Shuur Rhaevos
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 107
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 78
Join date : 2019. Dec. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Shuur Rhaevos
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4205-shuur-rhaevos

Vissza az elejére Go down

Shuur Rhaevos Empty Re: Shuur Rhaevos

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 24 Márc. 2020, 15:51

Elfogadva.
Annyi, amit írtam privátban is, hogy ez:
egykezes sugárpisztoly *1pont – 500 kredit
Vagy-vagy, szóvla nem kell a pont és a kredit is, csak az egyik Smile

A másik pedig, ha a djem so alap fokon van most neked, akkor felírhatod az ataru-t is alap fokra.
Ha a djem so haladó, akkor pedig vedd fel még 1x a fénykardvívást 1 pontért és akkor az ataru oda kerül. Igen, a fénykardvívás többször felvehető erőskill Smile

Illletve a végén csak 12 pontot írtál fel magadnak, ott is 12,5 van Smile

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Shuur Rhaevos 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Shuur Rhaevos Empty Re: Shuur Rhaevos

Témanyitás by Shuur Rhaevos Kedd 24 Márc. 2020, 16:03

Szia,

Módosítom. Nem tudom, hogyan került eleve az 1 pont a sugárpisztolyhoz. Smile

Adatlap

Szint: 2
Pont: 12,5

Erő alkalmazások:
Fénykardvívás: * 2 pont (Djem So, haladó / Ataru, haladó)
Telekinézis: * 1 pont
Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
Érzékszerv élesítés * 2 pont
Harci érzék * 1pont
Meditáció * 0pont
Erőérzékelés * 0pont
Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont
Sötét Oldal táplálása *0pont

Felszerelés:
egykezes fénykard *3pont
egykezes sugárpisztoly – 500 kredit
Kutászdroid - 3000 kredit

Kredit:
Alap: 13000 credit
Elköltött: 3500 credit
Fennmaradó: 9500 credit

Különleges képességek:
Képességek: Akrobatika, fajából adódóan érzékeny hallás
Szakértelem: Egyszerűbb, birodalmi vadászgépek vezetése

Pontok: 12,5 pont
Elhasznált: 10pont
Maradt: 2,5 pont

_________________
Shuur Rhaevos Udq8lf11
Shuur Rhaevos
Shuur Rhaevos
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 107
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 78
Join date : 2019. Dec. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Shuur Rhaevos
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4205-shuur-rhaevos

Vissza az elejére Go down

Shuur Rhaevos Empty Re: Shuur Rhaevos

Témanyitás by Shuur Rhaevos Szer. 17 Jún. 2020, 01:57

Karakter neve: Shuur Rhaevos
Kaland címe: A kalózkirálynő
Játékostárs(ak) neve(i): Chamm Varr'ighat, Jalea Fiwi Fry
Kalandmester: Rhyssa Edaara Quillan
Kezdő reag: Ismeretlen régió - Samorah
Záró reag: Ismeretlen régió - Samorah

Kaland tartalma:

Az épp hazatérő Shuur fülest kap, hogy nem is olyan messze, a Samorah bolygón lezuhant a Kalózkirálynő hajója. Azonnal a helyszínre siet, ám legnagyobb meglepetésére nem egyedül. Egy mandalóriai harcos és egy ifjú, Mirialan üzletasszony társaságában kell megtennie mindezt. Utóbbi, mint kiderül erőérzékeny, ráadásul fénykarddal is fel van szerelkezve, mi felettébb felkelti Shuur érdeklődését.
Azonban a feladat, hogy felkutassák a Kalózkirálynőt nagy falatnak ígérkezik, így félreteszi a kételyeit. A kihalt bolygón valamilyen rejtélyes oknál fogva amúgy sincs jelen az Erő, így a végére sem tud járni a Fiwi kérdésnek.
Útjuk során számos vízió, látomás éri őket, a múltat, jelent, jövőt egyaránt látják. S nem csak ők, de a bolygón tartózkodó összes létforma tanúja e vízióknak. Hamar megbizonyosodik afelől, hogy a látomások összefüggnek és nem is téved. Megtudják, mi történt a bolygóval és azt is, mi vár rájuk a közeljövőben.
Az utazás egy pontján úgy dönt, hogy jobb biztosra menni és megválni a számára oly gyanúsnak vélt Fiwitől. Chamm ugyan hárítja a feladatot, de neki feltett szándéka még azelőtt eltenni láb alól a lányt, hogy kijutnak a hajóról. Ám a mirialan útjuk hátralévő részében többször tanúbizonyságot tesz afelől, hogy semmiféle kötelék nincs már közötte és a Köztársaság között és nem munkálkodik a Birodalom ellen. Shuur Erő híján beéri ennyivel, s habár még mindig szemmel tartja a lányt, nem tart tőle már oly nagyon.
A Kalózkirálynőt azonban nem lelik a hajón, ahogy a legénységet sem. Már réges-rég olajra léptek, ők pedig csak bottal üthetik a nyomukat. Csupán néhány droid állja az útjuk, de nem jelentenek leküzdhetetlen akadályt hármójuknak.
A hídra érkezén legnagyobb meglepetésükre gyerekekbe botlanak. Shuurba azonban belecsap a felismerés és az, hová is igyekezett a Kalózkirálynő az erőérzékeny kölykökkel.
Akarva-akaratlanul, de be kell fejezniük, amit a kalózok elkezdtek. Le kell szállítaniuk a gyerekeket, hogy néhányukból sith válhasson.  A visszaúton egy igen erőteljes vízió hatására néhány az életét veszti, de Shuur igyekszik menteni a menthetőt. Chamm segítségével leszállítják a gyerekeket, s habár a Kalózkirálynőt nem lelték meg, még sem kellett üres kézzel távozniuk.

Bővítés:

Első útja azonnal a Sernpidalra vezetett, hogy jelentést tegyen mesterének a történtekről, de az jó szokásához híven a legkevésbé sem volt elragadtatva a hallottaktól. Erőérzékeny gyermekek ide vagy oda, vezekelnie kellett, amiért "újfent" kudarcot vallott és nem találta meg a Kalózkirálynőt.
Az elkövetkező napokat, heteket a bolygón töltötte. Mestere nem bízott rá sem küldetést, sem más feladatot, mindketten tudták, mi is vár rá. Fel kellett készülnie.
Bezárkózott, volt, hogy napokig nem látta senki sem a bolygón. Elmélyült az Erő sötétjének rejtelmeiben, nagy lemaradást kellett behoznia. Tanult s fejlődött, nem pazarolhatta idejét csempészek, bűnözők és árulók hajkurászására. Szabad perceikben gondolatai a vízióban látott lángmadár, és a víziókban látottak körül forogtak. Tudta és érezte, hogy amit cselekszenek, az a mindenség javát szolgálja. Ugyanakkor arról is meg volt győződve, hogy a jedik elárulják a galaxist. A látottak után még inkább gyűlölte, még a gondolatuk is dühvel és haraggal töltötte el. Amúgy sem lett volna képes vált válnak vetve küzdeni egy jedivel, de immáron volt, mi kézenfekvő táptalajt szolgáltathatott dühének. Bűnhődniük kell, s az általuk oly nagyon ajnározott Köztársaságnak is.
Ám ez nem a háború órája volt, s ő tudta ezt. Egyetlen cél lebegett a szeme előtt, hogy segédkezzen megállítani a Lángmadarat, mielőtt túl késő lesz.


Adatlap

Szint: 3
Pont: 15,5

Erő alkalmazások:
Fénykardvívás: * 2 pont (Djem So, haladó / Ataru, haladó)
Telekinézis: * 1 pont
Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
Érzékszerv élesítés * 2 pont
Harci érzék * 1pont
Meditáció * 0pont
Erőérzékelés * 0pont
Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont
Sötét Oldal táplálása *0pont
Erő villámok *2pont
Tudatbefolyásolás *2pont

Felszerelés:
egykezes fénykard *3pont
egykezes sugárpisztoly – 500 kredit
Kutászdroid - 3000 kredit

Kredit:
Alap: 28000 credit
Elköltött: 3500 credit
Fennmaradó: 24500 credit


Pontok: 15,5 pont
Elhasznált: 14 pont
Maradt: 1,5 pont

Különleges képességek:
Képességek: Akrobatika, fajából adódóan érzékeny hallás
Szakértelem: Egyszerűbb, birodalmi vadászgépek vezetése

_________________
Shuur Rhaevos Udq8lf11
Shuur Rhaevos
Shuur Rhaevos
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 107
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 78
Join date : 2019. Dec. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Shuur Rhaevos
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4205-shuur-rhaevos

Vissza az elejére Go down

Shuur Rhaevos Empty Re: Shuur Rhaevos

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 18 Jún. 2020, 00:00

Elfogadva.
Erő villámok 10%
Tudatbefolyásolás 10%

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Shuur Rhaevos 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Shuur Rhaevos Empty Re: Shuur Rhaevos

Témanyitás by Shuur Rhaevos Szer. 12 Aug. 2020, 19:36

Szia!

Ahogy beszéltük, erővillámok nuku egyelőre, a pontokat pedig mentem.

Tehát:

Adatlap

Szint: 3
Pont: 15,5

Erő alkalmazások:
Fénykardvívás: * 2 pont (Djem So, haladó / Ataru, haladó)
Telekinézis: * 1 pont
Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
Érzékszerv élesítés * 2 pont
Harci érzék * 1pont
Meditáció * 0pont
Erőérzékelés * 0pont
Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont
Sötét Oldal táplálása *0pont
Tudatbefolyásolás *2pont

Felszerelés:
egykezes fénykard *3pont
egykezes sugárpisztoly – 500 kredit
Kutászdroid - 3000 kredit

Kredit:
Alap: 28000 credit
Elköltött: 3500 credit
Fennmaradó: 24500 credit


Pontok: 15,5 pont
Elhasznált: 12 pont
Maradt: 3,5 pont

Különleges képességek:
Képességek: Akrobatika, fajából adódóan érzékeny hallás
Szakértelem: Egyszerűbb, birodalmi vadászgépek vezetése

_________________
Shuur Rhaevos Udq8lf11
Shuur Rhaevos
Shuur Rhaevos
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 107
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 78
Join date : 2019. Dec. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Shuur Rhaevos
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4205-shuur-rhaevos

Vissza az elejére Go down

Shuur Rhaevos Empty Re: Shuur Rhaevos

Témanyitás by Shuur Rhaevos Kedd 27 Okt. 2020, 18:27

Karakter neve: Shuur Rhaevos                                                                                                                  
Kaland címe: A kalózkirálynő
Játékostárs(ak) neve(i): Kessia Miran / Kaméleon | Chamm Varr'ighat
Kalandmester: Rhyssa Edaara Quillan
Kezdő reag: Eshal - Ősi Templom
Záró reag: Eshal - Ősi Templom

Kaland tartalma:

Hogy megállítsák a Lángmadár visszatértét, a Birodalom fővarázslói és sith elöljárói szertartásba kezdtek az Eshalon. Természetesen számítottak azok támadására, akik káoszba óhajtották dönteni a csillagködöt, ezért minden erejüket összehívták a szertartás és a templom védelmében. Shuur sem volt különb, és alaposan kivette részét a harcból. Ugyanakkor egy rég nem látott konkurens felbukkanása sok mindent megváltoztatott.
A szertartás ugyan megszakadt, ám a Lángmadár erejét birtokló lény a Birodalom karmai közé került. Shuur szemtanúja volt, ahogy a hatalmas jelenés egyé vált a látszatra nőnemű egyénnel, s bármennyire érdekelte volna a hatalmas erő sorsa, fel kellett szívódnia. Az alkalmat megragadva úgy döntött, hogy háta mögött hagyja mestere és a Birodalom béklyóit, s a Köztársaság Végzetével tart. Elérkezettnek érezte az időt, hogy beteljesítse, amire egész életében készítették és leszámoljon a Köztársasággal, na meg a jedi renddel együtt. Elárulva érezte magát a Birodalom által, s ez az egyre növekvő métely lelkében most végre felülemelkedett félelmein.

Bővítés:
Napokkal később ébredt csak fel egy hajó gyengélkedőjén. Nem telt bele azonban sok idő, mire rájött, hol is tartózkodik pontosan.
Tudta, az árulása rövidesen kiderül, a Birodalomban pedig körözni fogják minden szektorban. Sosem gondolta volna, hogy egyszer ellenséggé válhat hőn szeretett Birodalma szemében. Ő végtelenül tisztelte, sőt félte a sitheket, ugyanakkor a gondolat, miszerint belső körökből árulják ki a Birodalmat a Köztársaságnak, felülkerekedett rajta. Bármennyire is becsüli a Birodalmat, leszámol velük is, ha a szükség úgy hozza.
Az összefogás a rakaták fenyegetésére csak még inkább felerősítette benne e gyanút. A Köztársaság Végzete és a Rhand Varázslói egyaránt komoly veszteségeket szenvedtek az Eshal bolygón vívott ütközetben, így jó szívvel fogadták.  Fogalmuk sem volt, hogy ő volt az, ki felrobbantotta a Fantom nevű rombolójukat. Alighanem egészen más hangnemben zajlott volna a felvételét vitató tárgyalás, ha ez tudott. Ugyanakkor a céljait nem rejtette véka alá. Leszámolni a Köztársasággal, de főleg a Jedi Tanáccsal.  
A csillagköd központjától távol, megalakult a Fekete Birodalom. Szövetségesek vagy barátok nélkül, alig néhány bolygót magáénak tudva. Kisajátítani a szektort és uralni azt igen csak nagy feladat volt, még oly haderővel is, mint a KV-é. Ugyan a bolygókon különösebben fejlett, törzsi állapotot meghaladó életformák nem voltak találhatóak, a kereskedelmi útvonalak és a huttok közelsége így is alaposan megnehezítette a dolgukat.

 Shuur Rhaevos D9d23010

-Hatvanezer kredit.  Ennyi az áthaladás ára.  - Negédes mosolyra húzódtak ajkai, ahogy borostyánsárga tekintete végigmustrálta a rodiánt. Jó egy tucat KV katona állt mögötte élesített fegyverrel, az aprócska kereskedőhajónak pedig egy szemernyi esélye sem volt. A hangárba vontatott hajó egyik hajtóműve heves szikrákat vetett mellettük, a javítása azonban a legkevésbé az ő dolguk lesz.
A rodián néhány másodpercig csendben mustrálta a harcosokat. Szemmel láthatóan egyáltalán nem számított fennforgásra ebben a szektorban, sőt, tekintettel rá, hogy a huttoknak szállított, semmiféle akadályt nem várt. Szemügyre vette a Twi’lek oldalán lógó fénykardot, majd hangosan felhorkantott.
-Tudod Te, kinek dolgozom, rabszo… - A mondatot azonban már nem fejezhette be. A feje, akár a kettészelt alma vált szét orr tájékon keresztbe, az élettelen test pedig zsák módjára dőlt el.
A fénykard izzása vörösre festette a körben álló, döbbent arcokat. A hajó rövidesen felszállt a hangárból, de természetesen csak azután, hogy megfizették a rájuk szabott vámot. A Fekete Birodalomnak hamar híre ment, s sokan voltak az átutazók közül, kik sosem hagyták el a szektort.

                                                                                                                                                                                                                                                                 
Ugyan a megtelepedés volt az elsődleges cél, számos akciót végrehajtottak rakata és birodalmi területen egyaránt. Ezek apró akciók voltak ugyan, ráadásul egyáltalán nem Shuur ínyére valóak. Nem volt éppenséggel baja sem a kereskedőhajók lefosztásával sem diplomaták elrablásával, de egészen más halra vágyott. A Köztársaságra.


Adatlap (nincs változás)

Szint: 3
Pont: 18,5

Erő alkalmazások:
Fénykardvívás: * 2 pont (Djem So, haladó / Ataru, haladó)
Telekinézis: * 1 pont
Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
Érzékszerv élesítés * 2 pont
Harci érzék * 1pont
Meditáció * 0pont
Erőérzékelés * 0pont
Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont
Sötét Oldal táplálása *0pont
Tudatbefolyásolás *2pont

Felszerelés:
egykezes fénykard *3pont
egykezes sugárpisztoly – 500 kredit
Kutászdroid - 3000 kredit

Kredit:
Alap: 43000 credit
Elköltött: 3500 credit
Fennmaradó: 39500 credit


Pontok: 18,5 pont
Elhasznált: 12 pont
Maradt: 6,5 pont

Különleges képességek:
Képességek: Akrobatika, fajából adódóan érzékeny hallás
Szakértelem: Egyszerűbb, birodalmi vadászgépek vezetése

_________________
Shuur Rhaevos Udq8lf11
Shuur Rhaevos
Shuur Rhaevos
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 107
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 78
Join date : 2019. Dec. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Shuur Rhaevos
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4205-shuur-rhaevos

Vissza az elejére Go down

Shuur Rhaevos Empty Re: Shuur Rhaevos

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 28 Okt. 2020, 09:17

Elfogadva.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Shuur Rhaevos 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Shuur Rhaevos Empty Re: Shuur Rhaevos

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.