Raktárépület

Go down

Raktárépület Empty Raktárépület

Témanyitás by Thorhalla Szer. 23 Feb. 2011, 17:11

A régi topic helye

Egy hatalmas üres raktárépület főleg kamionvállalatok szokták kibérelni rakodáshoz. A belvárosban kevés ilyen van így nagyon drága tud lenni.
Raktárépület Raktar
Jelenleg pódiumnak használják az átvételi rámpákat és előtte székek rengetege van. A helységben nagyon sok mutáns van. A pódium két szélén két tévén látszik a mutánsellenes tüntetés és a pódiumon két mutáns áll.
Tyler kicsit elkésett, de ez az egyik első szabadnapja mióta a SHIELD ügynöke. Talál magának széket és rögtön felismeri a két szervezőt a SHIELD bűnözői adatárából:
John Stark alias Bárd
Elektromos mutáns, féléve szabadult súlyos testi sértésért.
Zord Miaku alias Hulk
Dühe szerinti gamma sugárzással erősödő mutáns, többször fogták el sok bűnért a legtöbbször a képessége miatt felfüggesztetett kapott.
Többen egyetértenek a szavaikkal és azzal, hogy az emberi rasszizmus túlment minden határon és már nyíltan támadnak meg mutánsokat ok nélkül.
- Mégis mit tegyünk?
Kérdi valaki a tömegből és a lámpák pislogni kezdenek.
- Harcoljatok!
A parancs az égből hangzik és egy alak köpenyben kezd el lelebegni.
- Küzdjetek a szabadságért! Küzdjetek az életért! Mi vagyunk az erősebbek! Ne bújunk törvények mögé, amiket egy kihaló faj írt!
Az alak leérkezik és a lámpák újra normálisan világítanak felfedve a kilétét.
Raktárépület Max_Eisenhardt_(Earth-94831)
- Ezt mondja Magneto!


A régi topic helye


A hozzászólást Thorhalla összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 08 Szept. 2012, 16:33-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Raktárépület Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Raktárépület Empty Re: Raktárépület

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 26 Feb. 2011, 15:04

#2 2010-04-26 17:46:44
Tyler
Ahogy lassan leült az egyik üres székre az egyik sorban, a kijelzőt kezdte el figyelni. Felemás érzésekkel figyeli a tüntetéseket. Egyrészt megérti az embereket, de a mutánsokat is. Mióta a Shield alkalmazta egyre több és több ügyet hallott sőt látott is, ahol ok nélkül támadtak fiatal mutánsokra. Sőt néha életveszélyesen meg is sérültek, noha egyikük sem csinált semmit, amiért ezt érdemelte. Csak másnak születtek. Őt magát hiába ünnepelték hősként, hiába próbált meg szót emelni a mutánsok mellett, az emberek mintha nem is figyeltek volna rá. S a tény mellett is elsiklottak: Ő maga is mutáns.
Felvonja a szemöldökét, mikor megpillantja Starkot és Hulkot. Veszélyes mutáns bűnözők akiket a shield köröz. Sokan azt kérdezik mit tegyenek, mire egy hangot hall, ami arra buzdítja a mutánsokat, harcoljanak. Megdöbben mikor végre meglátja a hang tulajdonosát, Magneto. Forr benne az indulat ahogy Magneto harcra buzdítja a mutánsokat, akik csak egy normális félelem mentes életet akarnak maguknak. Vajon tényleg ez lenne a megoldás? Harc nélkül soha nem fogják elfogadni a mutánsokat? Miközben vívódik magában, látja a szeme sarkából, hogy páran felé mutogatnak és nézni kezdik. Ha megpróbál távozni csak még jobban magára tereli a figyelmet, inkább próbálja meghúzni magát, és tovább figyeli Magnetot és a másik kettőt.


#3 2010-04-26 22:34:11
Shadow
Megszokott emberi külsőmbe lépek be a raktárépületbe, s nézek körbe. Ez az a külső, amit a média nem tudott megmutatni a nyilvánosságnak, bár, ha megtette volna, akkor más alakját venném fel. Egy mutánsgyűlés, mely jobban érdekel most, mint bujkálni és menekülni a lesifotósok és a többi vérszívó elől. Tőlem nem kaptak interjút, s csak akkor láttak, mikor Spartan rákényszerített kihasználva azt, hogy nem voltam képes elmenekülni. De mindegy is. Tekintetem a képernyőkre siklik, majd hallgatom, hogy miről van szó némán feltűnés mentesen. Majd elhangzik a nagy kérdés, s rá fentről egy válasz. Lassan megindulok a színpad felé.
- Csak akkor vagyunk erősebbek, ha együtt is tudunk dolgozni... - szólalok meg hangosan, miközben alakot váltok, s megállok Magnetora nézve. Minden bizonnyal sokan felismernek így eredeti külsőmben. Kis szövet válltáska lóg a vállamon, amiben mobilom pihen több darabban, mint mindig, amikor nem akarom, hogy valaki is elérjen., meg a személyim, amivel elvegyülök az emberek közt. - ...különben a „kihaló faj” győz felettünk. - hangom teljesen nyugodt, s nem lépek fel támadólag se. - Nekem se tetszik, hogy fajtámbelieket vernek meg ok nélkül, s úgy fest a dolog, mintha ez elfogadott lenne. - Magnetora figyelek, hogy hogyan reagál.


#4 2010-04-26 23:06:47
Morsus
Shadow szavaira Magneto lenéz rá.
- Hát akkor együtt harcolunk.
- De nem akarunk bántani senkinek! Azzal csak igazat adunk nekik!
Feleli a tömeg és az ajtók remegve zárulnak be.
- Igazat? Igazat! Nem! bebizonyítjuk, hogy nem állatok vagyunk,a miket megostoroznak! Nem nyomhatnak el! Ők kevesek már! Mi vagyunk a következő generáció! Átadják nekünk ezt az elismerést még ha erővel is kell elvennünk! Az utcán akarok járni! Nem akarom, hogy mocsokként bánjanak velem, mert jobb vagyok! Istenek vagyunk majmok között! Fejet hajtsunk, mert ők ezt szeretnénk? Tűrjük a támadásokat? SOHA!
Üvölti a mutáns és az ajtó kinyílik mögöttük.
- Ma felállunk magunkért. Ma bebizonyítjuk az erőnket. Együtt,a ki továbbra is állatként akar élni a porban az most távozzon! Ne álljatok egy új korszak útjába!
A tömeg zavartan nézi az ajtót és mutánst.


#5 2010-04-28 04:03:49
Shadow
Figyelem Magnetót, miközben hallgatom az ott lévőket. Nem a legjobb a helyzet, hiszen Magneto harcolni akar minden áron, de vannak akik az ittlévők közül nem. Végül üvöltözni kezd, mire lehajtom a fejem, majd pedig a végén sóhajtok egyet. Valahol nagyon is igaza van, elég csak arra gondolnom, hogy milyen életet éltem eddig. Felugrok a rámpára, s onnét nézek Magnetora, majd a többiek felé fordulok.
- Magnetonak igaza van. Igaza van, mert nem tűrhetjük, hogy továbbra is állatként bánjanak velünk. De nem ronthatunk rá csak úgy a világra felkészületlenül. Rajtatok áll a döntés, hogy maradtok, vagy mentek. Én csak, mint fajtársatok kérlek benneteket, hogy ne hirtelen döntsetek érzelmeitek hatására, hanem gondoljátok át a dolgot. - ezután Magnetora nézek, aki jól láthatja, hogy nincs nála fegyver, a belépőm után lehet pontosan tudja mi a képességem is. - Megvan az erőd, s képes vagy magad mellé állítani minket pusztán a szavaiddal, de nézz végig rajtuk, a többség nem harcos. Győzelmünkre vágysz és nem agyaggalamb lövészetre, mert most a gyengéket, vagy akik elvesztik a fejüket úgy fogják leszedni, s ha szerencsénk van, akkor csak kábító lövedékkel, ha nincs, akkor éles lőszerrel. Nem úgy akarsz bevonulni a történelembe, mint a mutáns, ki sajátjait vezette pusztulásba, hanem úgy, mint aki segített elfoglalni a méltó helyünk. Ha most egy része el is megy az itt lévőknek, akkor is lesznek köztük olyanok, akik csak azért maradnak, mert félnek elmenni. Ha mindenképp ma akarsz indulni, akkor hallgass kérlek rám, s a gyengéket, akik nem tudnak segíteni küldjed haza egyenlőre, hiszen lehet nyílt harcban nem vennénk hasznukat, de máshoz lehet sokkal jobban értenek, mint mi. - A mutánsokra pillantok, hogy hányan maradnak, majd vissza Magnetora, s csendesebben szólalok meg. - Bocsáss meg, de még be se mutatkoztam. Árnyék vagyok. Volt katona... Segítek, ha segítesz, hogy veled tarthassak. - ha mázlim van, akkor érzi a nyomkövető fémjét bennem, így talán nem kell részleteznem, hogy milyen segítségere lenne szükségem, ha mégis, akkor röviden összefoglalom, hogy kiskorom óta van bennem nyomkövető, de egyenlőre csak eme dolgokat mondom el. A többi ráér később is.


#6 2010-04-30 20:00:10
Tyler
Dühösen felpattan, ahogy Magneto harcra uszítja a mutánsokat. Ő is felugrik az emelvényre, noha soha nem volt nagy beszédeket mondó alak, de ezt ő sem tűrheti szó nélkül tovább.
-Biztos, hogy ezt akarjátok? Harcolni? Ez a legjobb mód arra, hogy ne gyűlöljenek minket? Ha harc lesz belőle, a gyűlölet csak még jobban el fog harapózni...-
Magnetóra pillant, és a nőre aki az előbb beszélt a színpadon.
-Azt állítod, hogy a néped a mutánsok, s te is egy vagy közülük, akkor miért akarod őket egy pusztító háború felé sodorni? Mert ennek az lesz a vége.-

//Shadow milyen alakban vagy? Mert a reagban nem láttam, hogy felismerhetlek-e vagy sem.//


#7 2010-04-30 23:19:33
Morsus
Magneto hallgatja a nőt majd nézni kezdi egészen Tyler szaváig. Közben páran kimennek az épületből. A férfi keserűen bólint.
- Igen. Háborúról beszélek, de ezért...
A keze Shadowra emelkedik és az lebegni kezd. Az agyát pokoli fájdalom járja át és akaratlanul kezd könnyezni és ordítani. Pár pillanat múlva az orrából és a szájából apró készülék darabok jönnek ki. A készülék a levegőben áll össze és Shadowt leengedi a mutáns.
- Nyomkövető. Megbillogoznak minket, mint a teheneket! Csak állatok vagyunk és már kaptunk nyakörvet! Erről van szó!
Üvölti dühösen majd a kis gépezet darabokra szakad.
- Eltűritek ezt? megvárjuk ameddig mind kapunk? Én már kaptam egyszer!
A kezét felhúzva a zsidóknak járó tetoválásra mutat.
- Nem tűröm el újra! Ma ennek véget vethetünk, mielőtt elkezdődne vagy láncon halunk meg. Ti döntötök.
Már egy mutáns se megy ki. A félelem és a düh miatt Magneto nevét üvöltik.#8 2010-05-01 14:55:04
Tyler
Páran ugyan elhagyják az épületet, de a legtöbben visszafordulnak, mikor Magneto egy nyomkövetőt szed ki a nőből. Talán Magnetonak igaza van, de ezért robbantsanak ki egy háborút, aminek több áldozata lenne mint nyertese. Bizonytalanul méregeti Magnetot. Az igazat mondja vagy csak a saját céljaira akarja felhasználni a mutánsokat. Hazudna magának, ha azt állítaná nem ragadta magával egy kicsit sem Magneto fellépése. Közelebb lép a férfihoz, akinek a nevét kántálja mindenki. Elég közel ahhoz, hogy valaki támadásnak ítélje meg, ezért lassan teszi és mutatja nincs támadó szándéka. Farkasszemet néz vele, s így kérdezi:
-Csak a saját érdekedben teszed ezt, vagy tényleg a mutánsokért?-
Mindvégig a szemébe néz. Máskor talán nem merné megtenni ezt, de a bizonytalansága miatt erőt vesz magán.


#9 2010-05-01 22:47:07
Morsus
A kérdéstől többen dühösek lesznek és pár vadabb szó is elhangzik, de Magneto nyugalomra inti a tömeget.
- Mond fiam...
Mondja a mutáns és az égbe emelkedik pár centivel és lelebeg Tyler elé. A földre érkezik és a férfira néz.
- Mond, mit érek azzal ha "halálba" küldöm, azokat, akik kiállnak mellettem és mellém állnának? Szükségem van a mutánsokra és nekik valakire, aki vállalja ezt a szerepet. Nem így véled?
Kérdezi Magneto.
- Mi a neved fiam?


#10 2010-05-02 18:43:15
Tyler
Nem törődik a tömeggel és főleg nem azokkal akik olyan szép jelzőkkel illetik éppen. Meg kell bizonyosodnia Magneto nem csak a saját céljait igyekszik elérni, azzal hogy felhasználja a mutánsokat s egy háborút robbant ki.
-Nem tudom "mit érnél" el ezzel, de még a céljaidat sem ismerjük. Ezek mind szép szavak, de hogy akarod azt elérni amiről az imént beszéltél? Avass be minket a terveidbe. Tényleg háborút akarsz? A shieldnek megvannak az eszközei, hogy szembeszálljanak a mutánsokkal. Mit akarsz tulajdonképpen?-
Elhallgat, a tömegre pillant majd vissza Magnetora.
-Tyler Jackson vagyok.-
Határozottan mutatkozik be, ha Magnetotól az igazat akarja hallani, most neki is az igazat kell mondania.


#11 2010-05-02 23:41:22
Shadow
//Bocsi Tyler a késői válaszért. Felismerhetsz.//

Magneto engem figyel, majd Tylert, aki megjelenik, nem is figyeltem eddig, hogy ott van, de mind egy is. Magneto rám mutat, majd lebegni kezdek, s pokoli fájdalom járja át az agyamra, mire könnyezve kezdek el vonyítani, majd lerak Magneto, de a könnyeimtől nem látok, semmit, s a fájdalomtól is kiterülök a talajon egy kis időre, mikor tisztul a látásom és a hallásom, akkor látom, hogy valami szerkezetet szed szét, s hallom a szavait is. Őt is megjelölték, de még nem kelek fel, még kell egy kis idő. Addig is Tyler beszél vele, míg én feltápászkodok nagy nehezen.
- Köszönöm – hangom csendes, s Magnetora nézek.
- A S.H.I.E.L.D.-nek, ahogy a kormánynak is, csak az olyanok vannak, mint mi: Fegyverek. Szerinted én miért nem rajongtam sohase az ötletért, hogy nyilvánosság elé álljak Tyler? Mégis mit mondtam volna? Az igazat? Akkor megölnek, mert a kormány akár élő adás közben is kiadta volna a tűzparancsot, vagy hazudtam volna, valami kitalált szép gyerekkorról? - vicsorogtam. - Ha nem alakul ki bennem mutáció, akkor se lennék olyan ember, mint a többi, mert csak azért teremtettek, hogy kérdések és lelkiismereti gondok nélkül öljek, embert, s mutánst egyaránt, ha a kormány útjába kerül, majd rám is célkereszt került. Én csak azt mondom, hogy idő kell, hogy az itt lévők összeszokjanak kicsit, s NEM indulatoktól fűtött társak, hanem olyanok, akik képesek hideg fejjel gondolkozni. - Majd egyenesen Tyler szemébe nézek. - Most az olyanokért tehetünk, akik hasonlók hozzánk, s nem néhány túl fizetett öltönyös akaratát kell teljesítenünk vakon, ha nem akarjuk bővíteni az eltűntek listáját. - ezután Magnetora nézek ismét.


#12 2010-05-04 14:55:52
Morsus
Magneto ismét megnyugtatja a tömeget.
- Igazad van Tyler. Fegyvereik vannak. Ellenünk. Én tudni akarom mi az és a nép elé akarom tárni. El akarom őket pusztítani mielőtt használnák ellenünk. Nem érdekel milyen kormány, de az, hogy fegyvert készítenek ellenünk az fajírtás.
Magneto a tömeg felé fordul.
- Ki akarnak minket irtani! Mint valami baktériumot! Mintha szörnyetegek lennénk, mert nem vagyunk olyanok, mint ők!
Ezzel az égbe emelkedik Tylerre nézve.
- Ma én oda megyek és a nép elé tárom ezeket a fegyvereket. Mikor midnenki látta őket végleg megsemmisítem ezeket az átkozott gyilkos eszközöket! Kitart velem?
A mutáns tömeg egyként üvölti Magneto nevét és ő kérdőn néz le Tylerre és Shadowra.


#13 2010-05-04 19:44:07
Shadow
Figyelem Magnetót, majd Tylert, s a tömeget. Teljesen elfordulok Magnetótól, miközben a nevét harsogó tömeget figyelem. Ők hisznek benne és vakon követik máris, akár a halálba is. Ha elszabadul odakint a pokol, akkor jó páran lehet nem térnek vissza, s ha elbukunk, akkor lehet mi is a halálért fogunk könyörögni, de nem biztos, hogy megkapjuk ezt a kegyet. Miller ügynök, már biztosan elő készítettet nekem egy kényelmetlen magán zárkát valami eldugott titkos helyen, ahol magányba élhetem le a hátralévő életemet, s csak arra vár, hogy hibázzak. S.H.I.E.L.D. se tett mást, csak kilökött a nyilvánosság elé, mint hőst, s azt hitte, hogy jó báb ként majd teszem a jót, meg várom, hogy elfeledjenek, hogy utána azon bűnökért, amiket parancsra tettem elítéljenek, vagy azzal zsaroljanak. Jó volt mindenkinek, hogy nyomkövető volt bennem, mert szemmel tudtak tartani, de ennek most már vége. A mobilom darabjait az emelvényre ejtem, majd Tylerre nézek.
- Nem tudom, hogy te mit kockáztatsz, de nekem itt az esélyem, hogy nyomkövető nélkül élhessek szabadon – mondom csendesen, majd felnézek Magnetora.
- Veled tartok Magneto én is. Vezess minket!


#14 2010-05-05 21:42:28
Tyler
Döbbenten mered Magnetóra, mikor a mutánsok elleni fegyverekről beszél. Képtelen elhinni, hogy pont a mutánsok ellen készítettek volna bármilyen fegyvert is. Zavartan pillant hol, Shadowra hol Magnetóra. Azon gondolkozik, amit a nő mondott. Milyen élete volt eddig? Otthonról kidobták mikor kiderült, hogy mutáns....a katonaságtól kidobták, megszégyenítették, mikor megvédett pár ártatlan mutáns gyereket....azóta csak nyomorgott, és átkozta magát amiért mutáns lett...és a Shieldnél sem lett jobb a helyzet. Élhet, úgy hogy nem kell szégyellnie azt hogy ő mutáns? Magnetora pillant elszántan.
-Ígérd meg, hogy nem lesz mészárlás! Ha igazad van és tényleg fegyvereket akarnak bevetni ellenünk, veled tartok....de ha ok nélkül támadsz az emberekre...-
Nem fejezi be a mondatot. A hangjából kihallatszik, hogy nem fog tétlenül ülni ebben az esetben.


#15 2010-05-06 15:56:50
Morsus
Magneto végső szó jogán komorrá válik és Tylerhez fordul az őrjöngő tömegben.
- Soha nem támadok ok nélkül.
Ez után a kapura nézett és azt valaki kinyitotta.
Raktárépület Pyro_(Earth-1610)_002
- Köszönjük Vészmanó...
Mondaná Magneto, de a férfi közbe vág.
- Nem, Láng.
Mondja és a kezei vörös tűzbe burkolóznak. Magneto arcán büszke mosoly jelenik meg és az égbe repülve a mutánsokra néz.
- Testvéreim! Ma újra írjuk a történelmet! Ma kivívjuk az hatalmunkat! Kövessétek a Higanyszál és Vörös Mágust, ők nem csak a leghűségesebb katonáim, de ők a gyermekeim.
Mutat a két mutánsra az ajtóban.
Raktárépület Testverek
Ezzel a csoport megindul az utcán.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Raktárépület Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.