Raktárépület

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

Raktárépület Empty Raktárépület

Témanyitás by Godlaw / Tao on Hétf. 01 Dec. 2014, 13:13

Egy félreeső, látszólag üres raktárépület, mely valójában az Orvgyilkosok Ligájának egyik komplexuma, ahol viadalokat rendeznek.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Raktárépület Empty Re: Raktárépület

Témanyitás by Godlaw / Tao on Hétf. 01 Dec. 2014, 13:13

Magánkaland
Résztvevők: Junkbot, Kyle Collins

//Az első hozzászólásban írjátok le, milyen felszerelésetek van nálatok, hogy néztek ki éppen.//

Mindketten egy meghívásos eseményre érkeztetek, a helyszínt és az időpontot egy napja küldték el nektek, most pedig itt vagytok Jerseyben, az Orvgyilkosok Ligájának szervezésében megrendezésre kerülő RoboSmash viadalon. Az eseményre egy kihalt helyen, egy raktárépületben kerül sor, amely kívülről elég lepukkantnak tűnik, de a belső kialakításból látszik, hogy egyáltalán nem spóroltak a pénzzel.
Az eseményről annyit tudtok, hogy a Liga szervezi, és jó pénzt lehet vele keresni, valamint a szabályok szerint bárki részt vehet a harcban, legyen az ember, mutáns, vagy akár asgardi. Hogy pontosan mi a harc menete, azt nem tudjátok még, de az biztos, hogy nem hétköznapi verekedésről van szó, és ahogy a neve is mutatja, a robotokkal való harc adhatja az esemény gerincét. //Hogy pontosan miért jöttetek el, azt rátok bízom.//
A nap egy órája lement már, a raktárépület előtt kisebb tömeg alakult ki, titeket pedig – a többi bunyóssal együtt – a hátsó bejáraton át vezetnek be egy helyiségbe. Viszonylag modern öltözőbe kerültök, ahol felkészülhettek a hamarosan kezdődő viadalra. Az öltöző végében egy nagytermetű, öltönyös, fehér férfi áll omega alakú tetoválással a nyakán.
-Mindenki öltözzön át, öt percetek van, hogy felkészüljetek! A ruhátokon kívül semmit nem vihettek be a küzdőtérre, fegyvert, kabalát, ékszert, mindent hagyjatok a szekrényetekben! Ami kelleni fog, azt majd bent megkapjátok. Mozgás!
Láthatjátok, hogy a többi versenyző hozzálát a készülődéshez, egyszerű tréningruhákat vesznek fel, vagy éppen különféle küzdősporthoz illő felszerelést. Egy fiatalabb srác egyszerűen csak ledobálja az összes ruháját egy boxeralsón kívül, és már el is hagyja az öltözőt a küzdőtér irányába. A női versenyzők sem szégyenlősek, gond nélkül öltöznek át a többiek előtt.

//Háttérinfó az Orvgyilkosok Ligájáról, nem feltétlenül ismerik a karaktereitek az egészet, de hallhattatok már róluk: https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2210-orvgyilkosok-ligaja //


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Raktárépület Empty Az aréna

Témanyitás by Junkbot on Hétf. 01 Dec. 2014, 14:45

BETÖLTÉS FOLYAMATBAN-----------100%-KÉSZ
Nem értem az emberek gondolkodás logikáját. Az addig rendben van, hogy szeretik nézni ahogy más emberek sportolnak, de miért jó az nekik ha mások verekedését nézik? Veszélyes dolog a verekedés, sok sérülést lehet belőle szerezni, de valamiért mégis szeretik. Erről a bizonyos mániáról nem túl sok adatot tárolok, csupán a harcok különböző válfaját ismerem. Ott a Box, ahol kesztyűkben verekednek, de csak a karjaikat használhatják, ott a birkózás ahol pedig minden szabad. Továbbá ott vannak a vívások, a pankráció, a karate és még sok ilyen. Gondolom ebben élik ki magukat az erőszakos emberek.
A kemény munkanap után betoppanok a lakásomba, mikor egy meghívót veszek észre a földön. Felveszem és elkezdem rögzíteni, vagy ahogy az emberek mondják "olvasni". Orvgyilkosok Ligája, meg valami bunyó, ami nem tűnik túl biztatónak. Az Orvgyilkos szó már nem tetszik nekem, de ahogy elnézem itt robotok ellen kell küzdeni. Ez már érdekes, talán megnézhetném. Nem bántok embereket és ha csak lelketlen fémdobozokat kell szétvernem, akkor el is mehetnék, ott majd megértem az emberek beteges bunyóvágyát. Felkapom magamra a bő kapucnis pulóveremet, kesztyűt húzok, majd elindulok a válaszokat ígérő bunyóba.
A New Jerseyben levő raktárépülethez érve elfog az izgatottság és a csalódás is. Izgatott vagyok, mert egy csomó ember van itt, akik majd a bunyómat fogják nézni, de egyben csalódott is vagyok a helyszín lerobbantsága miatt. Mikor odaérek a bejárathoz, hátra vezetnek egy külön bejárathoz, és beérve a csalódás rögtön elszáll. Ez a hely elég jól fel van spécizve, ha jól számolom benne lehet pár százezer dollár vagy több.
- Mindenki öltözzön át, öt percetek van, hogy felkészüljetek! A ruhátokon kívül semmit nem vihettek be a küzdőtérre, fegyvert, kabalát, ékszert, mindent hagyjatok a szekrényetekben! Ami kelleni fog, azt majd bent megkapjátok. Mozgás! - hápogja egy fehér öltönyös pasas, de nem is a szövege hanem a tetoválása fog meg.
KERESÉS FOLYAMATBAN--------------100%-KERESÉS KÉSZ; EREDMÉNY: 0
Nos a tetoválás nincs benne az adatbázisomba, de rögtön rögzítem és az "Orvgyilkosok Ligája" névhez csatolom.
Ami az öltözködést illeti, a kapott szekrényembe bedobom a pisztolyomat, előszedek egy símaszkot és a fejembe húzom, lehetőleg úgy, hogy senki se lássa a folyamatot. Ezután a kapucnit lehajtom és az ajtó felé indulok. Kifele menet felmérem a lebukás kockázatát.
VIADAL-----LEBUKÁSI KOCKÁZAT: 32%
LEHETŐSÉGEK: I. MASZK LEVÉTELE; ESÉLY 30%
II. RUHA LESZAKADÁSA; ESÉLY 35%
III. FÉMDETEKTOR; ESÉLY 20%
IV. FÉMPÁNCÉL ÉSZREVÉTELE HARC KÖZBEN; [A] A RUHA ALÓL VALÓ KILÓGÁS; [B] TÚLZOTTAN MINIMÁLIS SEBEZŐDÉS ÉSZREVÉTELE; ESÉLY 36%

Felszerelés:
Terepmintás farmernadrág, magas szárú bakancs, bőr kesztyűk, bő kapucnis pulóver, alatta fehér trikó, és egy símaszk (ami a fegyvert illeti, mivel tilos bevinni az öltözőszekrénybe tettem a Smith&Vesson Revolveremet.

_________________
XI.parancsolat: Ne bántsd ok nélkül felebarátodat, mert akkor....
....nos akkor megöllek, vagy eltöröm pár csontod.
Junkbot
Junkbot
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 30
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Nov. 11.

Karakteradatok
Főkarakter: Junkbot
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Raktárépület Empty Re: Raktárépület

Témanyitás by Kyle Collins on Hétf. 01 Dec. 2014, 20:58

Már van 2-3 hónapja, hogy kirúgtak a S.H.I.E.L.D. -öl, és nem találtam másik melót. Bár az sem segített, hogy ellettem tiltva minden fegyveres szervezettől. De a harcművészetektől nem. Keresgéltem pár utcai küzdelmet pénz nyereményért. Ennek és a shieldes melómnak köszönhetően már hallottam egyesmást az igazán komoly pénz nyereményes küzdelmekről de még nem volt alkalmam részt venni egyen se, még nézőként se. Egészen tegnapig, amikor is mikor haza értem a húgom lakásához különös szag csapta meg az orrom, de nem volt okom aggodalomra a szag már gyenge volt és a szobámban lehetett a legjobban érezni ahol egy borítékot találtam, amiben meg hívnak Jerseybe, az Orgyilkosok Ligájának szervezésében sorra kerülő RoboSmash-nak. Másnap már ott is voltam a helyszínen a szokásos cuccomban és néztem a környéket. A környék látszólag kihalt általában. Egy romos raktárépület volt a cím helyén. Elégé romos volt, tele ismeretlen illattal a levegőben amik nem éppen jó benyomást keltettek bennem. Mikor be értem az épületbe már jobban tetszett a látvány, egy modern helyiség álcázva, nem rossz gondoltam magamban.A beltérben több harcos is volt, mindannyiunkat a hátsó bejárathoz irányítottak. Az öltöző szemre való felszereltségű volt. Ahogy szét néztem a helységben meg láttam, egy öltönyöst az öltöző végében. A nyakán látszott is az omega tetoválás. Nem sokat olvastam a shield aktákban rollúk, csak azt, hogy ez a jelképük és nagyon erősek. Orditott is nekünk, hogy igyekezzünk, és pakoljunk mindent a szekrénybe. Így is lett, én a kabátomat, a sokkolókat, és a hálóvető gépeket tettembe a szekrénybe. Rajtam a nadrágom, specko kezelt öltözékem, a maszkom, a mellényem és a kesztyűm maradt. Mikor kész lettem, bezártam a szekrényt és kicsit neki dőltem, látszólag nagy sóhajokat vettem pedig csak a többieket figyeltem meg. Kicsit viccesnek találtam, hogy menyire nem törődnek a többiekkel és nem szégyenlősködnek, kivéve egy alak. Bár amikor egy srác boxerig vetkőzőt és úgy ment az ajtóhoz gondoltam egyet, hogy elvan. A csajok nem voltak rosszak. Az az egy alak fura volt nekem, nagy gondosan öltözött át, hogy véletlenül se láthassák az arcát vagy akármit. A sí maszkost kicsi ideig még figyeltem, majd végezetül én is elindul az ajtóféle, had lássak valamit. 

 Jelenlegi öltözéke: Fekete védőruha (többszörösen ellenálló speciális öltözék: bírja a magas hőmérsékletet, fagyot, véd az elektromos áramtól, golyóálló, saválló), fekete farmer, fekete motoros csizma (térdig érő csizma), fekete golyóállómellény, fekete ujjatlan kesztyű, speciális fekete maszk, bordó mintával (golyóálló, adóvevővel, éjjellátóval és fény visszaverő lencsével)
MASZK:
  [img:

_________________
Raktárépület 2jb9kqr
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice."

Kyle Collins/Gép Farkas = Caedes
Kyle Collins
Kyle Collins
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 183
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 26.
Age : 27
Tartózkodási hely : Hajdú Bihar megye

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Raktárépület Empty Re: Raktárépület

Témanyitás by Godlaw / Tao on Kedd 02 Dec. 2014, 15:31

Magánkaland
Résztvevők: Junkbot, Kyle Collins

Junkbot gondolhatja, hogy ha a többi játékos nem is tudja róla, hogy miféle szerzet, a szerezők minden bizonnyal tisztában vannak a kilétével, és eleve meg sem hívták volna, ha nem akarnák, hogy robotként részt vegyen a küzdelemben. Átöltözés után az öltönyös férfi mindenki megmotoz, aki az aréna irányába akar továbbmenni, ez alól eddig csak a boxeres srác volt kivétel. Junkbotot is megtapogatja, majd int neki, hogy továbbmehet.
Kyle eltölt némi időt a többiek megfigyelésével, így némi extra információhoz jut. Először is a sí maszkos alak kelt gyanút számára, akinek valamiért nincs egyáltalán szaga, legalábbis egyáltalán nem hasonlít emberi vagy mutáns szagra, mintha nem izzadna, és nem termelne a teste olyan feromonokat, amiket Kyle általában megérez. A többieknél ilyesmit nem tapasztal. Összesen nyolcan vannak a versenyzők, beleértve önmagát, a maszkost és a már előresiető boxerest is. A többi öt közül kettő nő, egyikük egyértelműen mutáns, bőre lilás színű, a másik ránézésre ember. A másik három férfi közül kettő az elvárható küzdősportoló külsővel rendelkezik, erőteljes, robosztus felépítésűek. Az utolsó alak fülhallgatóval a fülében ül a padon, csukott szemmel ringatózik a zenére, míg nem az öltönyös rá nem kiált, hogy igyekezzen. Ekkor felnéz, és mosolyogva kapcsolja ki a zenét, a lejátszó pedig a szekrénybe kerül.

Végül mindenki bemegy az arénába.
Ami kívülről lepukkant raktárépületnek tűnt, az belülről valójában egy szupermodern küzdőtér, egy tágas, jól védett nézőtér, és egy színpad. A színpadon egy elegáns, öltönyös, férfi ül egy számítógépnél, mellette egy mikrofon. A nézőteret egy átlátszó, talán üvegfal választja el a küzdőtértől, rengeteg ember áll ott, akik jelenleg elfoglaltak a fogadások megkötésével.
Maga a küzdőtér egy fél focipálya méretével büszkélkedhet, a padlón különféle csíkok futnak, melyek mentén most a pálya változni kezd. Valahol kiemelkedik egy blokk, egy másik lesüllyed, falak emelkednek. Végül visszaáll az küzdőtér egyszerű, sima felületre, és a férfi feláll a géptől.
-Hölgyeim és uraim! – Szól bele a mikrofonba, mire a közönség és a többi versenyző is ránéz. Fehér, nyúlánk alak, csuklóján tűnik fel az omega alakú tetoválás. – Íme a versenyzők!
Hangos zene kezd el dübörögni, és a színpad felett egy kijelzőn megjelenik minden versenyző arcképe és neve. Minden arc úgy néz ki, ahogy most a tulajdonosa, tehát aki maszkot visel, csak az látszik belőle. A nevek mellett számok is megjelennek, a fogadási szorzók. Láthatóan egyelőre nagyjából mindenkinek ugyanakkora esélyt jósolnak, kivéve a női versenyzőket, és a boxeres alakot, akiknek nagyobb a szorzójuk – tehát kisebb esélyük van a győzelemre a bukmékerek szerint.
-Hol is vagyunk? Miért jöttünk ma ide? EZ ITT A ROBOSMASH! – A mikrofonos figura egy gombot nyom meg a számítógépen, mire a földből nyolc panel emelkedik ki, ezekből egy-egy emberszerű robot lép elő.
Raktárépület Robot13_436736_91027
– Melegítsünk be egy kicsit! – Üvölti a fickó a hangos zenét túlkiabálva, mire a robotok megindulnak a versenyzők felé, mindenki irányába egy, és láthatóan támadó szándék vezérli őket. Az első ami feltűnhet mindenkinek, hogy a boxeres srác eltűnik, egy ideig csak egy boxer lebeg a levegőben, aztán a földre esik az is.


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Raktárépület Empty Junkbot

Témanyitás by Junkbot on Kedd 02 Dec. 2014, 19:36

BETÖLTÉS------100% KÉSZ
A lebukásra nincs túl sok esélyem, de azért kapok egy figyelmeztető üzenetet, miszerint a lebukási kockázat a biztonságos (20%) fölött van. Ezzel nem törődök, bár mostanában nem is szoktam foglalkozni ezekkel, ami szerintem egy újabb megtett lépés a teljes emberi gondolkodás felé. Az ajtó fele menet észreveszek egy furcsa fickót, aki mintha megfigyelne.
SZKENNELÉS EREDMÉNYE: NEM-FÉRFI; FAJ-FELTEHETŐLEG MUTÁNS(BŐRSZÍN NEM EGYEZIK #VILÁGOS;#KREOL;#KÁVÉBARNA;#SÖTÉTBARNA) TESTFELÉPÍTÉS: ERŐS ALKAT; MUTÁNS ERŐK: NINCS ADAT
Nos ezek hasznos információk, bár ezt szerintem egy ember is képes lenne ezeket megállapítani, de ezzel most nem foglalkozom, a megfigyelő rendszerem csupán alacsony szintű. Az alakkal nem törődve az ajtó felé lépek, ott az öltönyös megmotoz, majd továbbenged. Kiérve, mielőtt észbe kapnák egy zene szólal meg.
ZENE ADATOK: CÍM[HUNGRY By Rob Bailey and The Hustle Standard]; ZENEHOSSZ[4:26]
Klassz zene, feldobja az ember hangulatát, bár én rögtön egy emlékbeli zenét aktiválok(https://www.youtube.com/watch?v=_mVW8tgGY_w), majd tovább nézelődöm. A helybe biztos belefeccoltak legalább egy milliárd dollárt, de a hirtelen változó aréna látványa után már biztos hogy jóval többe került. A táblán szereplő arcokkal, szorzókkal nem törődök, helyette a kommentátort figyelem. A hangjában öröm, izgatottság hallatszik, bár ennek a megállapításában sose voltam túl jó, de az biztos hogy élvezi a munkáját. Mindenesetre az omega tetoválás láttán rögtön elmentem a képét és az ORVGYILKOSOK_LIGÁJA mappába mentem, még hasznos lehet.
- Melegítsünk be egy kicsit! - kiabálja a kommentátor, és mire észbe kapok, már minden küzdő felé tart egy robot. Az ellenségemet rögtön fel is mérem.
Raktárépület 1zn7tw6
Az ellenfél nem ellenfél, ezért amikor a közelembe kerül a következő harci stratégiát alkalmaznám ellene:
Testközelbe érve rögtön adnák egy jobb egyenest, majd egy balost, aztán a hátába kerülnék és megrúgnám. Ha a rúgástól nem kerül a földre akkor egy erősebbet rúgnák bele, majd miközben a földön fekszik, a fejébe taposnák. Ezután a roncsot felkapnám és megmutatnám a nézőknek.
A védekező taktikám az ütései ellen a következők volnának:
Ha rögtön az elején ütésekbe merülne, a következő "tanult" mozdulatot alkalmaznám ellene:https://www.youtube.com/watch?v=N1oPZrXEpVM (1:10-től lenne, bocsi a linkért, de ezt nem tudtam volna megfogalmazni)

_________________
XI.parancsolat: Ne bántsd ok nélkül felebarátodat, mert akkor....
....nos akkor megöllek, vagy eltöröm pár csontod.
Junkbot
Junkbot
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 30
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Nov. 11.

Karakteradatok
Főkarakter: Junkbot
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Raktárépület Empty Re: Raktárépület

Témanyitás by Kyle Collins on Szer. 03 Dec. 2014, 21:47

A kijárathoz sétálva csak a környezetemet figyeltem minél többet megtudjak a hét versenyzőről. Feltűnt, hogy a símaszkosnak nincs szaga, meg kiszúrta, hogy figyeltem, látszik, hogy titkol valamit. Bár igaz a többinél nem volt szokatlan hiány valami téren. Két csajsziközül könnyű volt a mutánst csajt kiszúrni, a másiknál még nem látszik, hogy több lenne egy átlag embernél, bár az illatuk kellemes. A többi meg tipikus sport mániás kinézetű. Vártam mi lesz ebből az egészből. A legkülönösebb az öltözőben az a három alak volt, a maszkos, a boxeres, és az utolsó aki nyugodtan zenét hallgatott. Látszik, hogy mind a hármuk titkol valami, jobb lesz figyelni őket. Gondoltam magamba. Az aréna bejáratánál az öltönyös még egyszer ellenőrzőt minket motozás révén, hogy nem akarunk e csalni. Gondoltam motozhat nyugodtan, többre megy egy fémdetektorral nálam. A testemben levő nanitokat úgy kiszúrhatja, de ha már meghívtak ide küzdeni, biztosan tisztába vannak a nanitjaimmal. Minek nekem becsempészni bármilyen kést vagy hasonlót amikor könnyedén össze állíthatok odabent. A látvány hozta az elvárásaimat, az előbbi látottak alapján. Az aréna is nagyon puccosvolt, szemre való tervezésű. Látom gondoltak a védelemre a vendégek részére, kis védelem. Egy cseppet meglepődtem de végül izgalom és tetszés töltött el a pálya mozgása kapcsán. A kommentátor, küzdelem irányító is egy öltönyös alakvolt, omega tetkóval. Nem tudom miért de csak a kellemes izgalom fokozódód bennem a tetoválás láttán, éreztem, hogy nem fogok csalódni. Zene kezdet szólni, zene mely átjárta a teste, és fokozta a vad énem. Elégé tetszett a dal égészen bele éltem magam és már vártam az áldozatom. Tipikus küzdő ritmusos zene, illő a helyzethez. Csak reméltem, hogy végig nyomatják majd a zenéket. Ismételtem megmozdult a talaj de ezúttal az áldozatomat hozta elő. Nyolc robot lépet az arénába, mind annyiunknak jut egy. A maszkom alatt mosolyogtam hiába nem látszódót. A karmai megnőttek és készültem a harcra. Félszemmel azért figyeltem a többieket is, és láttam, hogy a boxeres csóka eltűnik. Hmm láthatatlan hatalommal rendelkező mutáns, ez még gondot jelenthet gondoltam magamba. Bár amikor arra gondoltam, hogy már nesztelen reméltem, hogy még láthatatlan marad egy jó ideig. Kicsit előrébb sétáltam a robot felé lássam mit reagál. Egyenlőre úgy igazán támadás szemszögéből az előző símaszkos alakot láttam, hogy sorozza a gépet rendesen. Én fel állítottam magamnak egy harci tervet majd neki indultam a gépnek. 

Elkezdtem a gép felé rohanni kihasználva nagy sebességem, és támadásba kezdtem: 
Ha a gép támad jobb kézzel akkor bal alkarral kivédem az ütését közben a jobb kezemmel a mellkasába ütök a karmaimmal. Majd egy fordulattal kitérek a baljára a karja alatt és egy erőteljes ütést viszek a tarkójába hogy széttépjem a fejét és a testét összetartó résznél. 
Ha viszont egy balos ütéssel támadna akkor azt jobb alkarommal védeném ki és a bal kezemmel az állkapcsára céloznék, hogy letépjem az arcát. 
De ha viszont lábbal támadna akkor én úgy szint lábbal támadnék: ha bal lábbal akar belém rúgni alulról akkor védelemből megrúgom a támadó lábát és a mellkasára mérek csapást a hónalja közélbe. 
Ha magas rúgással támad akkor alkarral amelyet a másik kezemmel támasztok ki igyekszem kivédeni a rúgását, közvetlenül utána a torkát szét marcangolni a karmaimmal. Ha sikerülne komolyan meg karmolni a torkánál, a keze után kapnék hogy letépjem azt. Ezeket a támadási terveket használom a robot ellen attól fűgóén, hogy hogyan támad rám.

_________________
Raktárépület 2jb9kqr
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice."

Kyle Collins/Gép Farkas = Caedes
Kyle Collins
Kyle Collins
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 183
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 26.
Age : 27
Tartózkodási hely : Hajdú Bihar megye

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Raktárépület Empty Re: Raktárépület

Témanyitás by Godlaw / Tao on Csüt. 04 Dec. 2014, 13:36

Junkbot kivárja, míg a robot közel ér hozzá, és rögtön egy-két pofonnal indít, amik be is találnak, bár láthatóan nem okoznak különösebben nagy sérülést a roboton. Ezután a hátába kerül, hogy onnan támadja meg az ellenfelét, azonban a rúgás indítása közben a robot feje egyszerűen körbefordul, karjai pedig hátrafelé ugyan úgy funkcionálnak, mint előre. A rúgást egyik kezével hárítja, másikkal pedig térdízületre mér egy ütést, amitől Junkbotnak egy kicsit nehezebb lesz majd ráállnia a sérült lábra. Ezután a robot teljes teste megfordul, és ismét rendesen szemben áll az ellenfelével. Most ő indít offenzívát, gyors sorozó ütésekkel kezd Junkbot feje felé.
Kyle nem várta meg, míg az ellenfele odaér hozzá, ő maga rohanta le a robotot, és támadás helyett arra épített, hogy az ellenfél kezdésére reagál majd. A gép bal kézzel indít ütést, amit Kyle lupine ereje félreüt, és a visszatámadás is sikeres. Bár az ütés elég erős ahhoz, hogy a robot hátratántorodjon, az „arca” nem szakad le, a karmok lesiklanak a fémborításról. Ezután újabb támadásba lendül a robot, egy pillanat alatt elrugaszkodik a földről, és könnyedén szaltózik Kyle mögé, hogy onnan indítson egy ütést a tarkójára.

A harc hevében nem nagyon tudtok figyelni a többi versenyzőre, így egyelőre csak annyit láttok a dologból, hogy mindenki próbálja kiismerni a robotokat, az első ütésváltások alapján. Ami feltűnő, hogy a lilabőrű mutáns nő egyetlen ütéssel átszakította a robot mellkasát, ami kifüstölve esett össze. A láthatatlan sráccal küzdő robot pedig egyelőre tanácstalanul csépeli a levegőt.


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Raktárépület Empty Junkbot

Témanyitás by Junkbot on Csüt. 04 Dec. 2014, 14:26

BETÖLTÉS------100% KÉSZ
Kimondottan élvezetesnek találom a harcot, tökéletesen ki lehet tölteni a feszültséget. Remek ez embernek, robotnak egyaránt. Az ellenfelem rögtön bekapja az első két ütésemet, de látszólag nem okoztam ezzel túl nagy sérülést. Ezután a hátába kerülök és miközben rúgnák, az ellenfelem "kicsavarodik", majd a lábamat elkapja és rávág a térdemre.
KÁRJELENTÉS: BAL_TÉRD:]!SÉRÜLT!]; ÉPSÉG: 48%____!FIGYELEM!_BAL_TÉRD=SÚLYOSAN SÉRÜLT=FORDULJON SZERELŐHÖZ
A lábamat rendesen magkapta az a bádogdoboz, látszólag keményebb vasból van mint hittem. Ez nem is nehézfémnek tűnik, hanem inkább valami speciális ötvözetnek [LEHETŐSÉGEK:#TITÁNIUM; #VIBRÁNIUM] gondolom. Az ütés következtében a nadrágom a térdemnél kiszakadt és kisebb szikrák is látszódnak. Remek, az álcámnak lőttek, már meg is kapom a ]FIGYELEM! LEBUKÁSI SZINT TÚL MAGAS!] üzenetet.
Ami a többi harcost illeti az alsógatyás eltűnt és a lila csaj valahogy erősebb mint hittem. Az ellenfelét egy ütéssel bezúzta, na ellene nem állnák ki. [SZEMÉLY RÖGZÍTVE=MUTÁNS;EMBERFELETTI ERŐ]. Ami a korábban rögzített mutánsjelöltet illeti, biztosan állíthatom hogy a Lupine fajhoz tartozik, és miután ezt rögzítem egy pillantás vetek a harci stratégiájára. Jól harcol, de ő se halad túl jól. A megfigyelést követően (mindössze 3,67s alatt elintéztem) újra az ellenségemre nézek, de ő már rögtön behúz egyet a fejembe és mivel nem figyeltem oda, így padlóra kerülök. Felállok, de észreveszem, hogy a maszkom már nincs rajtam, de már nem is érdekel. Az ellenségemet most rögtön földbe fogom zúzni.
Mivel folyamatosan soroz, így a két karomat függőlegesen egymás mellé rakva, pajzsként használom, majd amikor a kezét visszahúzza a jobb karommal a nyakát célozva erőteljesen megütném. Ha ettől megtántorodik, akkor feléje rohanok és egy jobb-bal egyenes; jobb horog-bal felütés kombóval ütném szét. Ha ettől kifekszik, akkor a testét elválasztanám a fejétől, de ha még mindig két lábon állva bírja, akkor a teljes testemmel a földre taszítanám és akkor végeznék vele.

///legközelebb csak hétfőn tudok írni,mert nyelvvizsgám lesz///

_________________
XI.parancsolat: Ne bántsd ok nélkül felebarátodat, mert akkor....
....nos akkor megöllek, vagy eltöröm pár csontod.
Junkbot
Junkbot
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 30
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Nov. 11.

Karakteradatok
Főkarakter: Junkbot
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Raktárépület Empty Re: Raktárépület

Témanyitás by Kyle Collins on Hétf. 08 Dec. 2014, 21:35

Élkezdődőt az első kör, a selejtező. A levegőben tapintható a feszültség és az erő. A közönség látszólag élvezi a műsort. Bennem a is elindítót ez a küzdelem valamit, valamit mélyen amit régen elnyomok magamba. Azt az énem ami nem szeret kegyelmezni az amelyiket csak a vérontás érdekel. Az, hogy levadásszam a prédámat és szétmarcangoljam. A robotok feltűnésekkor egy percre álltam le amíg fel állítok egy stratégiát, hogyan tegyen olcsó fémhulladékká a bokszzsákot. Ami után egyből frontális támadásba kezdtem. De a páncélomat még nem akarom felfedni, így ha használom is rejtve használom. A gép bal kézzel támadt, így az arra kitalált támadást vetettem be, jobbal védés, közvetlen támadás a ballal egyenest az állkapcsára, hogy letépjem az arcát. A támadásommal csak azt sikerült elérnem, hogy hátrébb lépjen a gép, de a fő célom nem sikerült. A karmaim le siklottak a külső borításán. Mikor megláttam, hogy még épp a gép előre léptem, hogy most tan a mellkasára mérjek egy csapást, de meg előzőt, és támadásba lendült. Csak egy pillanat alatt a hátam mögé került. Előnyös helyzetbe került. Választhattam, mit csinálok, hátrafordulok, és úgy próbálom kivédeni a támadását és viszonyozni azt, vagy hátra ütök de ezzel meg adva neki a sérülés okozását. Úgy döntöttem egyik se. Előre vettetem magamat a földre kezemre helyeztem a test súlyomat és meg löktem az egész testem, hogy a lábaim a robot alhasába érkezhessenek annak reményében hogy betalál a rúgásom. De könnyedén a hasznára fordíthatja ezt a gép azáltal, hogy elkapja a lábamat és a földre hajít. Nem igazán volt alkalmam a többikre figyelni, csak az foglalkoztatott, hogy szétszedjem ezt a gépet. Mostan hanyagolom a stratégiákat, a tervezést törjenek előre csak az állati ösztönök.
Igyekszem kivédeni a robot hátulról érkező támadását a rúgással majd ismételten támadásba rendülni, de ezúttal alulról támadom a gépet és folyamatosan a nyaka a célpontom.

_________________
Raktárépület 2jb9kqr
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice."

Kyle Collins/Gép Farkas = Caedes
Kyle Collins
Kyle Collins
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 183
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 26.
Age : 27
Tartózkodási hely : Hajdú Bihar megye

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Raktárépület Empty Re: Raktárépület

Témanyitás by Godlaw / Tao on Hétf. 15 Dec. 2014, 10:40

//Elnézést a késlekedésért.//
Junkbot a többiek harcának figyelemmel kísérése miatt a földre kerül, sérült térde miatt pedig lassan áll fel, de az ellenséges robot látszólag ki akarja várni, amíg ellenfele talpra áll. Az ezután indított ütéskombináció eléggé megtépázza a robotot, a kifejtett erő viszonylag pontosan éri egymás után ugyan azt a területet. A robot végül megszédül és a földre esik, ahol Junkbot megpróbálja letépni a fejét, ehhez persze le kell hajolnia. A lefejezés azonban első nekifeszülésre nem sikerül, a robot pedig elkapja a Junkbot sérült lábát, és kirántja azt, majd földharcba kezd vele, és megpróbálja a sérült lábat feszítőfogásba venni.

Kyle nem figyel a többi harcra, csak a saját ellenfelére, és a hátulról érkező támadás ellen egy meglepő kontrát hajt végre, amire a robot nem tud időben reagálni. A hatalmas erejű páros lábas rúgástól a robotban komoly károsodás keletkezik, megsérül az a része, melyet egy embernél a gerincnek lehetne nevezni, így elterül a földön, és hiába próbál felállni, nem képes rá, csak kalimpál kezeivel.

A többi hat harc közül négy már véget ért, csak a láthatatlan ellenfelet keresgélő robot hadonászik még a levegőben, valamint az embernek tűnő nő küzd még. Utóbbi láthatóan szorult helyzetbe került, a robottal belharcra került a sor, aminek a vége egy fojtó fogás lett, most pedig hiába próbálja szabadulni, a nő láthatóan nem elég erős ehhez. Arca vörösödik, és láthatóan hiába próbálja jelezni, hogy feladná a harcot.


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Raktárépület Empty Junkbot

Témanyitás by Junkbot on Hétf. 15 Dec. 2014, 14:48

BETÖLTÉS------100% KÉSZ
Ha az ellenfelem egy robot, néha meggondolom hogy végezzek-e vele. Ha ugyanis lelke van, akkor őt is megilleti az élet, de még ha csak egy üres fémdoboz, akkor is gondolkodóba esem. Most viszont biztos vagyok abban hogy elpusztítom robot ellenfelem. Természetesen az eltervezett ütéskombinációm sikeres, így az ellenfelem a földre esik. Már csak egy kis fejletépés kell és meg is vagyok. Rögtön lehajolok, mikor elég rossznak tűnő szikrák csapnak ki a térdemből, majd újból hibaüzenetet kapok. Az embereknél ezt fájdalomnak nevezik, de nekem max egy emlék lehet fájdalmas. Ami a fejletépést illeti, az a fehér fémdoboz kihasználja a lábam sérülését és leránt a földre. Ami viszont ez után történik az már több a soknál, a lábamat beszorítja, gondolom befejezné a széttörését. Már egyre jobban szikrázik a térdem mikor egy elég vészes üzenetet kapok.
FIGYELEM! BAL_TÉRD: SÚLYOSAN MEGSÉRÜLT= BAL_LÁB: HASZNÁLHATATLAN=VÁLASSZA LE A HIBÁS MODULT/FORDULJON SZERELŐHÖZ
Nos nincs más lehetőség, hagyom hagy tépje le a lábamat az a kis tetü. Bár ezután hetekig nem tudok majd lábra állni, mert egy ilyen sérülést még Fred is csak hetek alatt tud majd megjavítani. Mentés reményében megpróbálnám fejbe rúgni a jobb lábammal, főleg hogy most az összes energia oda van vezérelve a bal lábamból, hogy a nagyobb elektromos hibákat elkerüljem. Ha sikerül, ha nem, körbe nézek és egy kicsit elemzem a harci helyzetet. A Lupine elég jól küzd, a láthatatlan még mindig nem került elő, viszont az emberi csak az ellenfele elég erősen folytogatja.
ELEMZÉS******GYENGÜLŐ ÉLETJELEK=FULLADÁS BEÁLL: 12s MÚLVA
Na ezt már biztos hogy nem hagyom annyiban. Megígértem magamnak, hogy senkit se hagyok meghalni aki ezt nem érdemli meg. Ahogy a saját parancsolataim mondják, itt az ideje hősnek lenni.
Ha a robot a rúgásomtól elengedné a lábamat, akkor felállnák és egy kis energiabefektetéssel odasietnék a nőhöz és az ellenfele nyakát elkapva letépném a robot fejét, de előtte egy határozott ütéssel eltörném a karját amivel fojtogat. Ha viszont az én ellenfelem nem ereszt, akkor @ kitépnék egy vezetéket a sérült térdemből, azt a robot nyakához nyomnám, hogy agyonsokkoljam és ezzel rövidzárlatot okozzak neki, majd egy határozott ugrással állnák fel és a többi már megy ugyanúgy. Ha viszont az ellenfelem letépi a lábamat, akkor azt vágnám oda a fojtogató felé a fejét célozva.

_________________
XI.parancsolat: Ne bántsd ok nélkül felebarátodat, mert akkor....
....nos akkor megöllek, vagy eltöröm pár csontod.
Junkbot
Junkbot
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 30
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Nov. 11.

Karakteradatok
Főkarakter: Junkbot
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Raktárépület Empty Re: Raktárépület

Témanyitás by Kyle Collins on Hétf. 15 Dec. 2014, 20:51

Az első támadásom félsikerként könyvelhetem el, de a második támadásom sokkal nagyobb sikerrel járt. A páros lábas rúgás leterítette a földre a bádogdobozt. Miután felálltam és lesöpörtem magamról a port első tekintetem az ellenfelemre irányult. Egy erő teljes taposást indítottam a gerincére, hogy befejezzem amit elkezdtem. 
+1.: Ha sikerül alaposan bele taposni erőből az így már eleve sérült gerinci részébe akkor szét nézek a többi harcos körül. 
+2.: Ha a robot elkapja a lábamat mikor egy befejező taposást mérnék rá gyors felrántom a lábamat amibe bele csimpaszkodót és a nyakát támadnám, felemelve a talajról, hogy ne legyen semmi mozgási támpontja. A keletkező sérüléseket bennem a nanit páncélom passzív regenerációs programja meg elkezdené helyre állítani. Ha ezzel végeztem akkor szét nézek az ellenfeleim közt. Észre veszem, hogy a símaszkosnak a szikrázik a lába és ekkor jövök rá miért nem éreztem felőle semmit. Mert ö is egy gép, ez meg magyaráz egy két dolgot. De látom nincs jó helyzetben, ahogy a másik csaj harcos sem mert nem sok lehet neki hátra. A nudista tag robotja is áll még, az illatát érzem, hogy a gép környezetében van. Ahogy elnéztem, négy harcos könnyedén befejezte a bemelegítő küzdelmet. 
A szét nézés után a robotnak megpróbálnám letépni a fejét és a nőt fojtogató robot fejéhez vágni. Közvetlenül utána kihasználva embereknél nagyobb sebességemet odarohanni és a lendület erejét kihasználva ahogy hátrahajlik a gép feje a másik gép feje becspodásától az álla és a torka kapcsolódásába vágni a karmaimat és ezzel letépni a fejét.
+1.: Ha sikerül letépnem a fejét akkor egyből tovább hajítom azt a levegőbe ütögető géphez akihez ismételten frontális támadással rohanok oda, de a ütés előtt be csúszok ezáltal kikerülve annak támadását, és a háta mögé kerülve egy alulról érkező felütés a medencéjétől kezdve végig a gerincén egészen a tarkójáig. Egy erőteljes csapást bevinni neki. Melynek reményében hasonló eredményt nyerek mint az eredeti ellenfelemnél. Kivéve ha meg se érzi akkor igyekszem leteríteni a lábáról. Nagy csábítás fogott el, hogy használjam a páncélomat, és egy titánium ötvözet tulajdonságaival meg egyezö borotva éles pengéjű kardal lecsapjam a fejét. De nem használhatom a páncélom, nagy önuralom kell hozzá, hogy ne használjam. Ami vicces mert pont az önuralmamat akarom most eltüntetni a harc közben. 

+2.: De ha viszont nem tudom letépni a robot fejét ami fojtogatja a csajt akkor a támadásom után a háta mögé kerülve meg ragadnám a vállait és abba kapaszkodva bele taposni erőből a hátába, nem érdekelve mi lesz a lánnyal. Annak reményében, hogy így felszabadul a gép és több sérülési célpont lesz elérhető. Ha ez a terv válik be az így kicsit meg lepett gépnél fellepő előnyömet kihasználva frontális támadásba kezdenék és főleg a gerincét, a mellkasát, és a tarkóját támadnám. Folyamatosan mozogva, hogy sose legyek egy helyben célpontot nyújtva neki.

_________________
Raktárépület 2jb9kqr
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice."

Kyle Collins/Gép Farkas = Caedes
Kyle Collins
Kyle Collins
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 183
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 26.
Age : 27
Tartózkodási hely : Hajdú Bihar megye

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Raktárépület Empty Re: Raktárépület

Témanyitás by Godlaw / Tao on Kedd 16 Dec. 2014, 14:55

Junkbot kissé túlbecsülte ellenfele erejét, aki valójában nem letépni akarta a lábát, csak megfeszíteni azt, hogy ne tudjon mozogni. Mindenesetre az ellentámadás sikeres, a szabad lábával fejbe rúgja a robotot, akinek feje a padlón koppan, és elereszti a sérült térdet, mely továbbra sem vált használhatatlanná, mindössze megsérült. Ezután Junkbot elindul a fulladás ellen küzdő nő irányába.

Kyle erőteljes taposása végleg kivégzi a robotot, mely kis híján kettészakad. Ezután a robot fejét ragadja meg, hogy letépje, és a másik robothoz vágja, azonban a fej helyett az egész felsőtest jön, a sérült gerinc teljesen elenged. Végeredményben azonban ezt is sikerül hozzávágni a nőt fojtogató robothoz, aki bár nem sérül meg ettől, de megzavarodik. Elengedi a nőt, hogy új ellenfele felé forduljon.

Ekkor ér oda hozzá Junkbot kissé sántikálva, és támadja meg szintén a robotot, akinek így már három ellenfele van. Junkbot és a megérkező Kyle is a robot fejét támadják, míg Junkbot a nyakát kapja el, addig Kyle éppen ezt a területet támadja a karmaival. Az összehangoltság teljes hiányában Kyle karmai először Junkbot kezét sértik fel, aztán a robot nyakát roncsolják szét. Junkbot bal csuklója nem vált használhatatlanná, de egyértelműen megsérült.
A fuldokló nő a szorításból kiszabadulva összeesett, és most térdelve próbálja visszanyerni erejét. Mire Kyle a láthatatlan ember ellenfeléhez fordul, az már a földön fekszik.

Egyedül Junkbot ellenfele máködik még, aki a fejbe rúgás után felállt, ám Junkbot teljesen figyelmen kívül hagyta őt, hogy a nőt megmentse. A robot most ér Junkbot mögé, és egy erőteljes rúgást mér ellenfele csípőjére, épp a sérült láb oldalán. Junkbot ettől összerogy, és arccal a földre bukik.
A többi harcos láthatóan semmiféle késztetést nem érez, hogy segítsen más versenyzőnek, a lila nő, a két küzdősportoló és a korábban zenét hallgató férfi csak állnak legyőzött robotjaik mellett. A láthatatlan férfi időközben visszavette alsónadrágját, és ismét láthatóvá vált.


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Raktárépület Empty junkbot

Témanyitás by Junkbot on Kedd 16 Dec. 2014, 19:24

Ami a támadás sorozatomat illeti, a számításaim bejöttek, sikerült fejbe rúgnom az ellenfelemet, aki ettől elenged. Többre se várhattam volna, rögtön elindulok a nőt fojtogató robot irányába, aki már egy másik ellenféllel néz szembe. A Lupine előbb ér oda, de a robi nyakát ettől még el tudom kapni. Már csak egy erős szorítás kell, és már nyert ügyem van. Kezdem a szorítást, mire a Lupine belekarmol a kezembe, de látszólag véletlen volt, mert a robot nyakát vágta szét vele. Én erre már csak egy erős szorítással társulok és még mielőtt a fojtogató végleg bekrepál, előadom a szokványos szövegemet, ami elég jól passzol ide.
- a bántod a gyengébbet, az ártatlant, a szenvedőt, akkor végzek veled[/i] - mondom, mire a robot végleg tönkremegy. Rögtön a sérült kezemre nézek és elemzem a sérülésem komolyságát.
BAL_CSUKLÓ: SÉRÜLT; ÁLLAPOT:86%=HASZNÁLHATÓ
- [i]Legközelebb célozz jobban.
- mondom a Lupine felé, mire valami hátba rúg és én a földnek csapódom. Megfordulok és az eredeti ellenfelem áll fölöttem. Mivel páran már vannak körülöttem, talán számíthatok a segítségükre. Ha lefoglalják akár fél percre is, akkor felállva egy erős jobb-bal kombóval végezném ki, de ha nem dől ettől ki, akkor jobb-bal-felütés kombinációt alkalmaznám rajta, azt eddig senki se bírta ki. Ha viszont nem számíthatok a többiek segítségére, akkor megvárom, míg a robot felém üt, majd a karját elkapnám és egy jobbra gördüléssel magammal rántanám, fölé kerekednék és addig soroznám jobb-bal kombóval, míg el nem pusztul.

_________________
XI.parancsolat: Ne bántsd ok nélkül felebarátodat, mert akkor....
....nos akkor megöllek, vagy eltöröm pár csontod.
Junkbot
Junkbot
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 30
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Nov. 11.

Karakteradatok
Főkarakter: Junkbot
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Raktárépület Empty Re: Raktárépület

Témanyitás by Kyle Collins on Kedd 16 Dec. 2014, 19:54

Végre sikerült lezúznom  gépet. Igaz nem szólaltam meg, de morgásra emlékeztető hangot adtam ki. El is mosolyodtam azon, hogy majdnem ketté szakadt a gép. Bár a maszkom miatt úgyse látszik semmi se az arcomból. Majd a robot fejét megragadtam, hogy eldobjam a csajt fojtogató géphez. Kicsikét halkan el is nevettem magam, hogy ment az egész felsőtest, de az eredmény számít. A gép felém fordult, közben bele kezdtem az erre kitalált cselekvésembe, hogy kivégezhessem a roncsot. A támadásomat be tudtam vinni a torkába, de időközben a jelmezes robot is megtámadta a gépet, és őt is sikerült megsértenem. Egy erőteljesebb morgást adtam ki ekkor amikor először az ö kezét találtam el nem az áldozatom torkát. Láttam, hogy megsérült a keze de nem tudott érdekelni, ahogy az sem mi van a csajjal akit ezzel meg mentettem. Ezután a következő kiszemelt áldozatom felé fordultam, hogy azt is szét szedhessem. De sajnos addigra a nudista legyőzte, és legalább a bokszerjét vissza vette mielőtt ismét láthatóvá vált volna. Kicsit sajnáltam, hogy nem én roppanthattam össze a fém koponyáját. Vissza fordultam a jelmezes gép felé, hogy beszóljak neki amiért az utamba állt, de ekkor vettem észre, hogy az ö ellenfele még talpon van és öt támadja. Azon gondolkoztam, hogy segítse e neki. De igazából senkinek nem akarok segíteni, csak zúzni akarok. 
-Mögötted símaszkos-kám!
Szóltam neki oda, hogy lássam mit lép erre. De keresztbe tett karral figyeltem, hogy mit tesz az őt erő támadás elkerülése érdekében.

_________________
Raktárépület 2jb9kqr
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice."

Kyle Collins/Gép Farkas = Caedes
Kyle Collins
Kyle Collins
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 183
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 26.
Age : 27
Tartózkodási hely : Hajdú Bihar megye

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Raktárépület Empty Re: Raktárépület

Témanyitás by Godlaw / Tao on Szer. 17 Dec. 2014, 12:42

Junkbotnak nem segít egyetlen versenyző sem, aki végzett már a robotjával, úgy tűnik, hogy a legtöbben komolyan veszik a versenyt, végeredményben egymásnál kell jobbnak lennetek. A robotot így senki nem foglalja le, Kyle megjegyzése pedig kicsit későn jött ahhoz, hogy ténylegesen hasznos legyen a meglepetés ellen.
A sérült lába miatt Junkbot nehezen tud felállni, és az ellenfelének így bőven van ideje rá, hogy újabb támadásba kezdjen. Mivel Junkbot arra számított, hogy valaki segít majd neki, nem gondolt a védekezésre, csak az ütéskombináción járt az esze, így meglepi, mikor az ellenfele újabb rúgást visz be neki, ezúttal fejre. Ez már okoz némi sérülést is Junkbotnak, aki ismét elvágódik a földön, ezúttal hanyatt esve.
Mielőtt a robot folytathatná a támadását, valamitől az is elvágódik. Ekkor tűnhet fel, hogy a korábban fojtogatott nőnek sikerült összeszednie magát, és egy lábsöpréssel leterítenie a robotot, így Junkbotnak most már tényleg lesz ideje felállni. A nő viszont nem vár Junkbotra, azonnal püfölni kezdi a robotot a földön, az öklén lévő bandázsok a negyedik-ötödik ütés után kezdenek átvérezni. Láthatóan teljesen ész nélkül, dühből csépeli ellenfele fejét, ami ütésről ütésre roncsolódik szét, míg végül teljesen leáll. A nő még ezután is üti a robotot, és csak a színpadon álló férfi mikrofonnal felerősített hangjára hagyja abba lihegve.

-Ho-hó! Úgy látszik, néhányakat már a bemelegítés is megviselt egy kicsit, reméljük semmi komoly – teszi hozzá sunyi mosollyal az arcán, a közönség felé fordulva.
-De azért végül mindenki végzett egy robottal, még ha egyeseknek segítség is kellett hozzá. Ne felejtsétek, ez egy verseny, és csak egy győztes lesz, aki elviszi a nyereményt! Ha esetleg nem mondtam volna, a robotok nem értik a „feladom” jelzést, kiszállni csak két kör között lehet! Ha elindult a kör, vagy legyőzöd az ellenfeledet, vagy a padlón végzed. Ahogy láthattátok, nem szabálytalan segíteni a másiknak… És persze az sem szabálytalan, ha egy kicsit megnehezítitek a dolgát, de egyelőre nem végezhettek egymással! Legyetek kreatívak – fejezi be ismét egy sunyi mosollyal.

A kijelzőn egy óra jelenik meg, harminc másodperctől számol vissza, felette pedig a „KÖVETKEZŐ KÖR” kiírás látható. Változnak az arcok mellett a fogadási szorzók, Junkbot és a fojtogatott nő (a kijelző szerint 5-ös versenyző) esélyei láthatóan nem túl jók, a többieké némileg változott, főként a láthatatlan fickónak jósolnak szép jövőt.
-Kösz – veti oda halkan az 5-ös versenyző Junkbotnak és Kyle-nak, miközben feláll a péppé vert robot mellől. Öklei kicsit remegnek még, és nyakát masszírozza.

A harminc másodperc leteltével ismét megszólal a színpadon álló férfi.
-Van tehát bárki, aki az első kör után úgy érzi, ez nem az ő sportága? – Kérdi fennhangon, és végignéz a versenyzőkön, akik közül senki nem jelentkezik.


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Raktárépület Empty junkbot

Témanyitás by Junkbot on Szer. 17 Dec. 2014, 15:21

BETÖLTÉS-----100% KÉSZ
Az emberi faj rengeteg meglepetést okoz nekem. Az érzések, a különös gondolkodásmenetek, az érzések, a fura szokásaik, az érzéseik és természetes a másokon való segítség. Mikor a földnek csapódom, remélem hogy tudnak segíteni nekem, mert akkor a szokványos ütéskombinációval simán kivégzem. Megpróbálok talpra állni, de mintha az ellenségem csak erre várt volna, rögtön belém rúg és a földnek csapódom. Megint. Ami a segítséget illeti, nem számíthattam rá, de most valami furcsát érzek a vezetékeimben.
SÉRÜLÉS: FEJ[BIO_AGY: 90%] HIBA: HELYZETFELMÉRÉS.EXE=89% HASZNÁLHATÓ; KOMMUNIKÁCIÓ.EXE=93% HASZNÁLHATÓ; MP3PLAYER.EXE=0% HASZNÁLHATATLAN
A fejem sajnos megsérült, semmi komoly ami a harcban hátrány lenne, de a zene a fejemben végleg elhallgat. Na ez most már több a soknál, rögtön felállok, de addigra a megmentett csaj már pépessé zúzza az ellenfelemet. Olyan erővel üti, hogy már a keze is vérzik. Ész nélkül üt, nem lassít, nem tervez meg semmit se. Ez gondolom az emberek természetes reakciója lehet, amit a düh vált ki. Csak akkor hagyja abba, mikor a mikrofonos fickó kihirdeti hogy ha kell akkor ki lehet szállni. Na azt már nem, én nem fogok most elmenni. Nem a dicsőség miatt, hanem a nő miatt, mert egyedül talán nem boldogulna.
Mikor a nő megköszöni a segítséget én is odasúgok neki valamit
- Jobb lenne ha mostantól csapatban dolgoznánk. Védjük egymás hátát és a döntőben pedig feladom. Fair ajánlat nem?
Ha elfogadja az ajánlatomat, akkor mellé állok és nem tágítok, de ha nem fogadja el, akkor se megyek túl messze. Történjen bármi én nem megyek innen.

_________________
XI.parancsolat: Ne bántsd ok nélkül felebarátodat, mert akkor....
....nos akkor megöllek, vagy eltöröm pár csontod.
Junkbot
Junkbot
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 30
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Nov. 11.

Karakteradatok
Főkarakter: Junkbot
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Raktárépület Empty Re: Raktárépület

Témanyitás by Kyle Collins on Szer. 17 Dec. 2014, 21:33

Miután láttam, hogy a gép már támadja símaszkost, maradtam keresztbe karokkal és néztem a műsort. Azon gondolkoztam, kit hogyan lehetne megölni. Az előző véletlen baleset során megtudtam, hogy a símaszkos robotnak a vázát feltudom sérteni, így csak azt kell kisaccolnom, hova támadjak, hogy ki iktassam. Rosszabbik esetben amikor bejut a karom a testébe titánium tüskéket növesztek a karomra és szét roncsolom. Csak a shield ne lássa. A fojtogatós csajt szemmel kel tartani, de nem annyira mint a másik csajt. A láthatatlan csókát ki szagolom merre van, de a többieknek nem nagyon ismerem még az erejüket, az meg gondot okozhat később. 
Láttam, hogy a harci gép, nem hagyja felállni a maszkost, de meg lepetésemre az előző ellenfele alaposan szétverte, szinte ész nélkül. Igazat meg vallva ez még tetszett is, a nyers brutalitása. De meg üti a műsor folytatását az ómega tetkós öltönyös hangja a színpadon. A mondandója nekem is mosolyt csalt az arcomra. De a kilétem elfedése érdekében viselt speciális maszk miatt nem látszik semmilyen mimika amit csinálok. Ismételte azt amit mindannyian tudunk. A gyözelem a cél, mindenkinek, de nekem a bennem rejlő lupin farkas teljes felszínre hozása is, ezért is mentem másik gépre miután lenyomtam az enyémet. Számomra az az igazi cél, hogy teljes lupinná váljak, aki nem nyomja el az igazi énjét. Az, hogy meg kell ölnöm gépeket, embereket már nem érdekel mióta kirúgtak. Tán csak a húgom élete ami fontos még nekem, másé nem. Bár amíg ezen gondolkoztam meg üti a fülem egy mondat: "És persze az sem szabálytalan, ha egy kicsit megnehezítitek a dolgát, de egyelőre nem végezhettek egymással!"
Ez a mondat sok lehetséges módszer ötletét felkeltette bennem. A kijelzőre tekintve láttam, hogy 30 másodperc és folytatjuk, így hát inkább nem mozdultam és vártam a folytatást, ki fújtam magam, úgy mond. Az 5-ke is hozzám, és a maszkos robothoz is hozzá szolt, meg köszönte amiért segítettünk.
-Nem neked segítettem.
Feleltem vissza neki. Majd láttam, hogy a robot elkezd vele beszélgetni, hallottam is, hogy mint mond neki, társuljanak, és hagyja nyerni a végén. Én is hozzá szóltam a beszélgetésükhöz:
-Egyben vagy még? Minek a maszk már úgy tudják, hogy mesterséges vagy.
Persze nem az ö témájukhoz, csak kis információ gyűjtés céljából. Vártam a folytatást, és a ráadásokat is.

_________________
Raktárépület 2jb9kqr
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice."

Kyle Collins/Gép Farkas = Caedes
Kyle Collins
Kyle Collins
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 183
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 26.
Age : 27
Tartózkodási hely : Hajdú Bihar megye

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Raktárépület Empty Re: Raktárépület

Témanyitás by Godlaw / Tao on Pént. 19 Dec. 2014, 11:49

Végül senki nem akarja feladni a küzdelmet, a többi versenyző az 5-öst nézi, talán tőle várják, hogy megtörjön, de lehet, hogy éppen Junkbot szavai azok, amik ezt megakadályozzák. A nő meglepődve néz a robotra, mikor azt említi, hogy feladja miatta a versenyt.
-Oké, persze, de… Miért akarsz nekem segíteni? – Kérdi a nő halkan, valószínűleg egyáltalán nem érti a helyzetet. Kyle válasza után nem foglalkozik a lupine-nal.
Mielőtt a beszélgetés lényegében folytatódhatna, ismét a színpadon lévő férfi veszi magáhzo a szót.
-Nos tehát, hölgyeim és uraim, elérkeztünk a RoboSmash második köréhez! Emeljük a téteket!
A számítógépen egyetlen gombot nyom le, mire a harctér változni kezd. négy helyen polcok emelkednek ki a földből, a polcokon fegyverek vannak. A fegyverek között található: kés, gumibot, baseballütő, hosszú egyenes bot, japán stílusú kard, boxer és vipera. Minden fajta fegyverből nyolc darab van összesen, így mindenkinek juthat abból, amit szeretne.
-Minden versenyző egy fegyvert választhat egyszerre. Ha harc közben elveszti a fegyverét, választhat másikat a polcról, de továbbra is csak egy fegyver lehet nála egyszerre. És természetesen ezúttal az ellenfelek is egy kicsit ügyesebbek lesznek.
A versenyzők gyorsan választanak fegyvert, egyedül a láthatatlan srác nem vesz magához semmit. Miután ti is kiválasztottátok a fegyvereteket, legyen az akármi is, ismét megmozdul a padló. Ezúttal falak emelkednek, amik négy részre osztják a harcteret, így elválasztva egymástól a versenyzőket. Minden területen két versenyző van. Junkbot a hozzá közel álló 5-ös versenyzővel került egy területre, míg Kyle a láthatatlan sráccal. A fickó, aki a kijelző szerint a 8-as versenyző, csak egy mosolyt ereszt meg Kyle felé, mielőtt eltűnne, az alsónadrágja pedig ismét a földön landol.
-Induljon hát A ROBOSMASH!
A bemondó szavaira minden területen kiemelkedik a földből két-két robot. Ezúttal termetesebbek, mint korábban, és mindegyiknél fegyver is van. Junkbot és az 5-ös versenyző ellen az egyik robotnál két tőr van, a másiknál alabárd. Kyle – aki látszólag egyedül néz szembe a két robottal – ellenfelei közül az egyik lovagkarddal és pajzzsal van felszerelkezve, míg a másik japán katanát használ. A robotok értelemszerűen támadólag indulnak a versenyzők irányába.


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Raktárépület Empty Re: Raktárépület

Témanyitás by Kyle Collins on Vas. 21 Dec. 2014, 09:56

Otthagytam végül a robotot, és az 5-két. Kicsit arrébb sétáltam, és vártam a folytatást. A színpadon lévő pasas kezdte is a műsort. Emelkedik a tét, nehezebb szint. Rajta kezdjük. A talajból fegyver tartok emelkedtek ki, mindenki választhatott egyet. Én nem mentem egyért sem. Kitudja talán vannak Shield ügynökök a nézők közt akik feldobnak ha fegyvert használok. Nem lelném meg időben őket, hogy elhallgattassam őket, annak érdekében, hogy ne adjanak fel. Főleg a folyamatos videó adást közvetítenek a központba az még rosszabb. Akkor mindegy ha megölöm őket úgy is le adták akkora az infót rólam, a kis spiclik. Majd az egész aréna is megváltozott, falakkal lettünk elkerítve. Mikor fel emelkedtek a falak akkor lettem figyelmes a bűzre ami meg csapta az orromat. A bokszeres csókával kerültem egy részlegbe. Jaj de jó pont a nudizós, gondoltam magamba. Csak egy morgást ejtettem az irányába. Eszembe jutott amit korábban mondott a műsorvezető, árthatunk az ellenfeleinknek. Ez a gondolat elmosolyogtatott engem. Ő persze egy mosollyal búcsúzót tőlem mielőtt eltűnt. Amikor láthatatlan lett, a szaglásommal próbáltam bemérni hol is tartózkodik, és folyamatosan figyelni merre van, merre csap zajt. Mert akármilyen ellenfél is jön most igyekszem ellene felhasználni. Végül az ellenfeleink is megérkeztek. Két robot. Mind kettőnél kard van, az egyik katana a másik lovagi és még egy pajzs is. Sejtettem, hogy most az lesz a csóka terve, hogy kivárja, hogy leverem nagyjából a gépeket ö meg learatja a babérokat. De arra nem számíthat, hogy meg akarom ölni. Elővigyázatosságból a két alkaromra egy egy pajzsot vontam a páncélom nanitjai segítségével. 
Raktárépület Orcish_Shield_SK

Miután létre hoztam a pajzsokat, én is támadásba lendültem mint a robotok. A katanás felé rohantam. A lehetséges támadásai elöl kitérek, és az alkaromon levő pajzsokkal védekezek minden lehetséges támadási módszerétől. Ellenkező irányba térek ki mint amerre a másik gép van. Hogy az éppen általam támadót gép adjam számomra a védelmet a pajzsos gép ellen. A katanásnak ha sikerül kivédenem a támadásait, a lábára megyek, hogy feldöntsem egy be csuszással ami közben bele akasztom a karmaimat a lábfejébe. Ha sikerül feldönteni akkor az előzőleg megragadt lábfejénél a be csuszással szerzet lendülettel felugrok a hátára, és a lábát annyira felhúzni amennyire csak tudom utána a tarkóját támadni. Addig támadom a tarkóját a karmaimmal amíg a másik nem akar lecsapni engem a kardjával akkor elugrom még időben, hogy a földön levő gép kapja a támadást, de ha a földön lévő támad kihasználom a támadását, hogy önmagának okozzon kárt. Ezután kihasználva 10 tonnás erőmet a láthatatlan szaga és általa okozót hangok iránya alapján betájolt helyezkedése irányába hajítom a gépet. Utána kicsit aerrébbmegyek a másik tol amíg felmérem sikeres e volt a dobásom. Utána várok a pajzsos gépre.


A hozzászólást Kyle Collins összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 06 Jan. 2015, 15:37-kor.

_________________
Raktárépület 2jb9kqr
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice."

Kyle Collins/Gép Farkas = Caedes
Kyle Collins
Kyle Collins
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 183
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 26.
Age : 27
Tartózkodási hely : Hajdú Bihar megye

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Raktárépület Empty I'm Back

Témanyitás by Junkbot on Vas. 04 Jan. 2015, 18:16

BETÖLTÉS------100% KÉSZ
A menet véget ért és már a választáson is túl van mindenki. A láthatatlan nem lépett ki, mondjuk erre 100% esély volt, de az emberek se és még a Lupine se lépett ki. Ami viszont problémás hogy az ötös még mindig bent van, de miután felajánlom a segítségemet egy számomra érthetetlen kérdéssel válaszol egy olyan hangnemben amit eddig a zavart kategóriába soroltam.
- Oké, persze, de… Miért akarsz nekem segíteni? - kérdezi, mondjuk a válaszába benne van a pozitív felelet, úgyhogy ezt lezárhatjuk. Mindenesetre választ nem nagyon tudok képezni, rengeteg változat lenne, de egyik se illik a helyzethez.
- Nos.... az idejövetelemnek nem a győzelmi vágy az oka, főleg hogy az ilyenekről nem tárolok adatot. Csak harcolj és ne halj meg. - válaszolom, mire a kommentár szövegét követve egy csomó fegyver jelenik meg a küzdőtéren. Lehetőleg a termetemhez és a sérüléseimhez viszonyítva választok, bár csak a lőfegyverekről van méretes tudásom.
FEGYVERELEMZÉS-----100% KÉSZ; KIZÁRT FEGYVEREK: [KÉS;GUMIBOT;BASEBALL_ÜTŐ]---SÉRÜLÉS MIATT KIZÁRT: [BOXER;BOT] VÁLASZTOTT FEGYVER: JAPÁN KARD
A fegyverválasztás után a küzdőtér felosztódik négy részre. Szerencsémre az ötös hozzám kerül, így be tudom tartani az ígéretemet. Az ellenfelek a pályán és egy röpke elemzés után már mehet is a harc.
ELEMZÉS----98%
ELLENFÉL1---FEGYVER: [ALABÁRD]------> AZ ELLENFÉL LASSAN TÁMAD=NORMÁL SZINT
ELLENFÉL2---FEGYVER: [2XTŐR]----->AZ ELLENFÉL GYORSAN TÁMAD=NEHÉZ ELLENFÉL=NE KEZDEMÉNYEZZEN HARCI SZITUÁCIÓT
Az elemzést követő figyelmeztetésre fittyet hányva elindulok az ellenfelek felé. Legelőször a tőröst veszem célba, mert az alabárdost talán az ötös is el tudja intézni. A robothoz közel érve megvárnám amíg provokálna, és a bal karommal elkapnám a jobbját és a kardommal levágnám azt. Ha ez sikerül, akkor kissé hátrálnék, majd mikor újra támad, a bal karomat pajzsként használnám és a robot testét céloznám a vágással. Ha ezek legyengítik, akkor egy bal horoggal vinném földre és ha vége van, ha nem az ötös segítségére sietnék. Az alabárdosnál meglepetésszerűen a fejét és a karját támadnám. Viszont, ha az eredeti karlevágás nem sikerülne, akkor hátrálás és újrapróbálás.

////köszi Kyle/////

_________________
XI.parancsolat: Ne bántsd ok nélkül felebarátodat, mert akkor....
....nos akkor megöllek, vagy eltöröm pár csontod.
Junkbot
Junkbot
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 30
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Nov. 11.

Karakteradatok
Főkarakter: Junkbot
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Raktárépület Empty Re: Raktárépület

Témanyitás by Godlaw / Tao on Pént. 09 Jan. 2015, 13:59

Kyle nem választ fegyvert, páncéljával azonban védekezésre alkalmas pajzsokat alakít ki. Az ellenfelei igyekeznek körülvenni őt, szemközti irányból támadni, de Kyle figyel arra, hogy egyik ellenfele elblokkolja a másikat. Eközben megindítja a támadását is, a pajzs sikeresen véd a kardcsapásoktól, a katana lecsúszik róla. Amikor kirántja a robot lábát, a földön kezdené támadni azt, de a másik robot egy másodpercnyi időt sem hagy Kyle számára, így azonnal ott kell hagynia a földön fekvő ellenfelét. A másik robot szúrással támad, így nem veszélyezteti a földön fekvő társát. Amikor felé nyúlsz, hogy megragadd, és hozzávágd a láthatatlan 8-as versenyzőhöz, gyorsabban reagál, egyik kezével elengedi a katanát, és ő kapja el a te karodat. Emberfeletti erőd miatt csak egy másodpercre tud ellent tartani, de ez pont elég, hogy a szúrás után a másik robot a pajzsával is támadhasson. A következő pillanatban a másfél méterrel odébb fekszel a földön, a robot jókora ütést mért a fejedre a pajzsával, és most ismét ketten indulnak feléd – igaz, a katanás lába megsérült. A láthatatlan társad szagát élénken érzed, a számotokra kijelölt terület átellenes pontján lehet, kettőtök között vannak a robotok.

Junkbot klasszikus japán katanát választ, és szerencséjére számíthat az 5-ös versenyző segítségére. A nő boxereket választ, amit felhúz az öklén lévő átvérzett kötésre. Nem húzza az időt, rögtön megpróbál belharcba kerülni a robottal, hogy az ne használhassa alabárdját. A nő ügyes mozgással hajol el a lassú fegyver elől, és egy tigrisbukfenccel kerül a robot közelébe, ahol aztán elkezdi megsorozni.
Eközben Junkbot kivár, amíg az ellenfele kezdeményez. Sérült lába miatt talán jobb is ez a taktika, mert rohamoznia nehezére esne. A tőrös robot azonban teljes erővel veti magát a harcba, gyors szúrásokat és vágásokat indít Junkbot ellen. Junkbot megpróbálja elkapni a robot kezét, rá bír ugyan fogni, de a másik kézzel levágni már nem sikerül. A kard ugyanis hosszabb annál, minthogy kettejük közt elférjen, nincs helye meglendíteni ilyen kis távolságról. Így a katana elakad, méghozzá a támadó robot másik tőrében, és amíg Junkbot a lefogott kézre koncentrál, egy rúgást kap a testére, amitől hátra tántorodik. A robot egy pillanatnyi időt sem hagy Junkbotnak, hogy összeszedje magát, máris indítja újabb támadását, egy erőteljes szúrást nyaktájékra.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Raktárépület Empty Junkbot

Témanyitás by Junkbot on Szer. 14 Jan. 2015, 15:17

BETÖLTÉS------100% KÉSZ
A támadásom nem éppen sikeres. Már ott elhibáztam, hogy nem számoltam a távolságokkal, így most a kardom beleakadt a tőrös tőrjében és még egy rúgást is kapok. Még fellélegezni sincs időm, nem mintha tudnák levegőt venni, de az ellenfelem már támad a nyakam felé. Védekezésképp a bal karomat húzom fel és sikerül is kivédenem, mondjuk kissé megsérülök.
BAL_KAR[CSUKLÓ]:!SÉRÜLT!----->CSUKLÓ_HIDRAULIKA_BAL=89%
Remek, a bal karom megsérülti, de sajnos hibát követett el a robot mikor a közelembe jött. Van helyem lendíteni, így egy erős lendítéssel a fejét megpróbálnám elválasztani a testétől. Ezt még azzal is könnyíteném, hogy a bal karomat elrántom, így a belefúródott tőr segítségével megrántanám a robotot és így a szeletelés biztos. Ha ez sikerül, akkor a testét elrúgom magamtól és mint egy meglepi robot, az ötös ellenfelével is hasonlót tennék.


A hozzászólást Junkbot összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 27 Jan. 2015, 15:17-kor.

_________________
XI.parancsolat: Ne bántsd ok nélkül felebarátodat, mert akkor....
....nos akkor megöllek, vagy eltöröm pár csontod.
Junkbot
Junkbot
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 30
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Nov. 11.

Karakteradatok
Főkarakter: Junkbot
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Raktárépület Empty Re: Raktárépület

Témanyitás by Kyle Collins on Csüt. 15 Jan. 2015, 18:20

Meg kezdtem a támadásomat. Annak reményében, hogy legalább az egyik bádogdobozt lezúzom és a roncsaival a 8-kát is egyúttal. De sajnos nem így lett. A másik már támadt is velem egy időben szinte. Szerencsére sikerült kitérnem a támadása elöl, egyenlőre.
-Pics*ba.
Szóltam el magam, hogy nem sikerült a tervem. Majd próbálnám befejezni a támadásomat, hogy elkapjam a földön fekvőt de a támadásom ellenkezőleg sült el. Elkapta a kezem, de a kardját elengedte. Mikor elrántottam a kezem, igyekeztem a lábammal minél messzebb rúgni a kardot, hogy ne tudja egyből fel venni. Bolond voltam, nem figyeltem a másikra, és már késő volt, csak a pajzsát láttam. Utána erős fejfájással, enyhén kábultan, egyensúly zavarral keltemmel másfél méterrel a földön. Gyors felálltam, de meg inogtam, erősebb volt az ütés mint vártam. Szerencsére a kemény fejemnek, és, hogy a nanitok már el is kezdték a gyógyításomat. Volt még esélyem. Mikor rendesen felnéztem láttam, hogy ismét ketten indulnak felém. De ekkor meg csapta az orrom a 8-ka szaga, körülbelül pont szemből jött a szaga. Támadó terpeszbe álltam, és vártam a megfelelő pillantott. Az alkarjaimon kijavítottam a páncélokat, és mind két kezembe létre hoztam a nanitokbol egy egy ostort. Majd amikor úgy láttam meg indultam. Ki használván ember feletti sebességemet frontális támadásba kezdtem. A két robot közti rés felé indultam, hogy elkapjam bokszerkét. Az érkező támadásokat igyekeztem kivédeni a pajzsokkal. Majd az ostorokat a robotok nyaka köré próbáltam tekerni.
 Ha sikerül akkor egy újabb be csuszással kettejük közt felrántom az ostort, hogy elessenek. Majd a másik pasas kőrülbeli helyzetébe egy pörgő rúgással mellkas tájékon erőből megrúgni. Utána a sérült robotnak a tarkóját támadnám, hogy leszedjem a fejét. 
Ha viszont nem sikerül elkapnom az ostorral a nyakukat, ki térnék előlük, és a hozzám közeli robot karjára csapnám az ostort, hogy rátekeredjem, a másikat meg 8-ka irányába. Ha viszont ez a forgató könyv sikerül akkora 8-kát elkapó ostort megrántanám, majd elengedném. A felszabadult kezemmel elkapni a robot fegyverét és a mellkasába döfni.

[ Az ostorok, mind kettő egy könnyed fém szerkezetű könnyen hajlik mint egy igazi ostor, amik tele vannak kisebb tüskékkel.]

_________________
Raktárépület 2jb9kqr
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice."

Kyle Collins/Gép Farkas = Caedes
Kyle Collins
Kyle Collins
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 183
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 26.
Age : 27
Tartózkodási hely : Hajdú Bihar megye

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Raktárépület Empty Re: Raktárépület

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.