Szellemhajó

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Szellemhajó Empty Szellemhajó

Témanyitás by Cerebro Vas. 12 Ápr. 2020, 09:28

A Shi'ar galaxis szélén, ami egyik frakció területét sem érinti maradt hátra egy sérült hajó Annihilustl, ami talán számtalan titkot rejt többek közt arról is, hogy miét vonult vissza a győztes háborúból.
Szellemhajó ICBZdaF

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Szellemhajó Empty Re: Szellemhajó

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 13 Ápr. 2020, 00:00Galaxis Védelmezői 23.: Változás az űrben

Szellemhajó, Shi’ar Galxis széle


Résztvevők: Gribli Gwoom, Xun Yi Xien / Sugar Sky és Ma'ryam ImranKövetkező körváltás: 2020. április 17. (péntek)


Szellemhajó MtpEQqD

Szellemhajó GdoUtpQ

Idő: 2031. április 13. 17:00 (Földi idő szerint)
Helyszín: Szellemhajó, Shi’ar Galaxis
Cél / Feladat: Megtudni, hogy miért vonultak vissza Annihilusék, és hova tűntek
Résztvevők: Gribli Gwoom | Xun Yi Xien / Sugar Sky | Ma'ryam Imran
Egyéb információk:


”Az utóbbi hónapok igencsak kemények voltak az űrben, Annihilus serege megállíthatatlannak és végtelennek tűnt. Már-már úgy tűnt, hogy semmi sem képes megállítani azt, és az invázió hirtelen megszakadt. Annihilus és a serege az űr minden szegletéből visszavonta a haderejét egy pontba, hogy onnan aztán elinduljanak valahova.

Senki sem tudta, hogy hova és miért, egyelőre ismeretlen az útirány, mert össze-vissza haladnak előre kiszámíthatatlanul. Azonban ezt Ovar sem hagyhatta annyiban, ahol a galaktikus tanács székel. Tudni akarták, hogy miért állt be ekkora változás hirtelen a több éves végeláthatatlan háborúban.

Az egyik ponton, ahol Annihilus serege megállt több megsemmisült hajó is hátramaradtat. A tanács reméli, hogy itt meglehet tudni valamit, amivel fény derülhet arra, hogy miért is adta fel az ellenség a teljes háborút, amiben nyerésre állt. Éppen ezért ehhez önként jelentkezőket kerestek, akik odamennek a hátramaradt roncsokhoz és segítenek kideríteni az okokat…”


Xun alapból is az Ovar-on tartózkodott – szerencsére kapott egy fordítógépet, így legalább nyelvi nehézségei nem voltak – az egyik menekülttáborban, mert csak itt fogadták be, amikor jött a felhívás. Talán azért fogadta el, mert így talán hazajuthat, vagy talán kijut a táborból és elkezdheti az életét, vagy talán csak segíteni akart. A választ valószínűleg csak ő tudta, a lényeg, hogy elfogadta mindezt.

Gwoom okai ennél egyszerűbbek voltak, ő szerette volna az istenét visszahozni az életbe, akit a skrull istenek öltek meg sok-sok év tízezreddel ezelőtt. Remélte, hogy itt találhat valamilyen információt, ami segíthet neki, esetleg találhat szövetségeseket, akik segítenek ebben neki, vagy leendő híveket. Ezeket még valószínűleg Ovar-on kereste, mert ő is jó pár hetet eltöltött a bolygón mielőtt érkezett a feladat.

Ma'ryam oka volt a legegyszerűbb valószínűleg mindenki közül, neki egyszerűen azt mondták a felettesei, hogy mennie kell. A teljes Skrull Birodalmat ugyanis lázban tartotta, hogy miért vonultak vissza az űrcsótányok. Saját maguknak a kétfrontos háború miatt – a kree-kkel szemben a másik – már a visszavonulást, átcsoportosítást kellett fontolgatniuk. Szóval szerették volna tudni, hogy számítaniuk kell-e Annihilus visszatértére, vagy sem.

Az utazás során, egy semleges hajó vitte a csapatot a csak „Szellemhajó” néven jelzett űrbálnára hasonlító roncsszerűséghez. A csapat közben felmérhette egymást, és tudtak beszélgetni is, ha akartak. Xun esetében, hála a Földön töltött időnek Ma’ryam kiszúrhatta, hogy a lány egy ember és nem csak humanoidnak tűnő idegen, ahogyan Gwoom-ban is megismerhette az általuk nagyon régen leigázott faj tagját, akiket manapság is kedvelt háziállatnak tartanak a skrullok.

Nagyjából négy nap volt az út, mire megérkeztek a hajóhoz, Xun hosszú idő után először tudott végre normálist enni, mert itt minőségi ételt adtak, nem olyat, mint a menekülttáborban. A hajón egyébként mindenkinek volt saját kisebb körlete, amiben egy ágy, egy szekrény és a fürdőszoba volt, ezen kívül volt közösségi szoba, ahol játszani is lehetett, edzőterem, étkező és könyvtár – digitális – is. Kényelmesen le lehetett tölteni az utat, vagy a vegyes fajú legénységgel beszélgetve, akik nagyjából harmincan voltak.

Az ötödik napon uzsonna után lépett ki a hajójuk a hipertérből és hangosbemondón szólt a kapitány, hogy hamarosan megérkeznek a roncshoz. Ha kinéztek az ablakon – bárhol a hajón – akkor már láthatták is a némileg rózsaszínes fényben – hála az ilyen színű csillagnak – pompázó űrbálnára hasonlító hajóroncsot.

Szellemhajó IuHm4Sj

Felszereléslistát írjatok, hacsak nem áldoztok a főkarakter kreditjeiből, akkor csak 0 pontos dolgokat lehet. Azaz Ad felírhat egy fordítógépet, ami egyben kommunikátor is, illetve egy lézerpisztolyt, vagy valami kardot, lándzsát, ami törékeny. Raven esetében semmit, mert nem kozmikus karakter, neki semmi sem jár ingyen, de hogy ne essen ki semmiből, így egy fordítógépet kap (de ez csak fordító, ez nem kommunikátor és holonetcsatlakozós, csak fordítani tud semmi mást nem). Meg ezeken felül pár apróság még felírható, ami ilyen alapfelszerelésnek minősül.

A header hozzá:
Szellemhajó 9pGltts

Kód:
<center>[img]https://i.imgur.com/9pGltts.png[/img]</center>

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Szellemhajó Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Szellemhajó Empty Re: Szellemhajó

Témanyitás by Adrian Sommerfield Hétf. 13 Ápr. 2020, 01:07

Gribli számára maga az utazás is élmény. Neki ez a második alkalom, hogy ilyen hajón utazik. Mindenesetre kellemesebb, mint az előző volt. Mivel ő egy kíváncsi és barátságos személyiség így szívesen ismerkedik a többiekkel. Ha a skrull nem rejti el a személyiségét és a faját, akkor vele azért hűvösebb és bár nem udvariatlan, de kerüli a társaságát. Ezzel kapcsolatban van egy kis bűntudata hisz nem jó egy ismeretlent elítélni, de azzal az érzéssel, hogy a népét a másik nép úgy kezeli, mint az állatokat nem tud mit kezdeni. Ideges lesz tőle. A humanoid lánnyal viszont szívesen barátkozik ha az, partner benne, vagy a legénység többi tagjával. A könyvtárat is szívesen látogatja. Az otthon hagyott gyerekeivel pedig mindig tartja a kapcsolatot és próbál vigyázni rájuk innen is. Őket azért nem hozta, mert… Nos… Egyrészt túl értékesek hisz a vallásnak fent kell maradnia, másrészt lehet, hogy ez veszélyes dolog lenne és nekik is biztonságosabb, ha ott vannak. Mindenesetre nem unatkozik az út során. Ismerkedik, olvasgat, tanul és próbál olyasmiknek utánanézni, amik a feladat során is hasznára válhatnak. Élvezi is a dolgot. Épp a kis uzsonnáját eszegette valószínűleg társaságban mikor hangosbemondón megszólalt a kapitány. Ha felérte, akkor ki is nézett az ablakon és még a szája is tátva maradt a látványtól.
-Ez elképesztő… Olyan sok minden van a világon, hogy azt elképzelni se lehet.
A rózsaszín fény és hogy mennyi féle hajó létezik a világban ámulatba ejtette. Ha tudott akkor valahogy készített erről egy képet.
~Otthon majd meg kell mutatnom, hogy létezik ilyen is.~

Felszerelés:

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Szellemhajó Empty Re: Szellemhajó

Témanyitás by Gwenpool Csüt. 16 Ápr. 2020, 20:39

Nem tudom ebben a felhívásban van-e pénz, de egy biztos. Ha nincs is, jobb lesz, mint itt meghalni, éhen, vagy az unalomtól. Azt már az első este megtanultam, hogy itt nem vedelhetek úgy, mint otthon. Konkrétan az első bú felejtő felesemtől egy egész éjszakán át hánytam és fetrengtem élet és halál között. Volt már ilyen. De akkor egy hordó ismeretlen eredetű (az íze alapján leginkább ablakmosó folyadék, mosószer és vodka) keverékét húztam le egy gólya buli alkalmával. Csak azon csodálkoztam, hogy nem buborékokat böfögtem. A cigiről is kénytelen voltam lemondani. Már egy ideje amúgy is ígérgetem magamnak, hogy leszokok. Hát ennyi. Van, aki azt mondja a legjobb dolog a bolygónkon a csoki. Szerintem a tequila volt az, de már mindegy. Hetek óta nem ettem rendesen, mármint bármit is értenek ők étel alatt, egyikből se tudtam három falatnál többet enni. Szóval még egy űrhajón is sokkal jobb lesz, mint itt. Ki tudja, talán van, egy bolygó ahol főznek olyan alkoholt, amiből nem csak fél kortyot lehet meginni. Nem, most nem ittam. Még nem igazán sikerül meg találnom a mennyiséget, ami nem végződik teljes blackout-tal, éppen csak arra jöttem rá mi nem öl meg. Így meg nem fun. Egyáltalán nem.

Szóval olyan ez, mint egy elvonó ahol mindenki utál. De legalább már értem mit mondanak mások, nem volt könnyű, de sikerült hozzájutnom egy fordítóhoz. Így már legalább el tudok mindenkit küldeni a vérbe úgy is, hogy megértsék. És sokkal egyszerűbb, mint nyelvet tanulni.

Imádom ezt a hajót. Mióta elraboltak nem volt saját ágyam és most végre van saját fürdőszobám is. És hetek óta először ettem rendesen. Persze nyilván ki is hánytam mind a nagy sietségben, de akkor is sokkal jobb volt, mint az Ovar-on. Mutánsként nem ítélkezek, ha valaki furcsán néz ki, a legénység nem zavart, de azért annyira nem voltam még jól, hogy beálljak a kötekedők közé. Fenne ebbe a józanságba. Úgyhogy egyelőre csak élvezem az egyedüllétet és a saját zuhanyt, és igyekszem megtanulni amit csak lehet, hogy sikerüljön beilleszkednem, ha már így alakult. Ki tudja talán jót fog hozni ez a kis változás.  Sajna a könyvek kilőve, a számítógép se lesz ép az erősségem, ha csak nem találok valakit, aki minél előbb megtanítja nekem a helyi abc-t. Vagy minél többet.

Ép azon gondolkozok megkockáztassak-e mégis egy teljes beállást vagy várjak még vele egy kicsit. Közben az asztalra helyezett, üveggel nézek farkas szemet miközben a szőrös idegen lény mellettem élvezi az uzsonnáját. Amikor megszólal a hangos bemondó. Ez eldönti a helyzetet. Elrakom az üveget és az ablakhoz megyek. Aztakurva…

Elkel ismerni, amit elkel ismerni. És ez a hajó elképesztően nézet ki. Főleg ugye annak, aki sosem járt az űrben. Na, jó egyszer, de akkor nem igazán néztem körül és lőttek is ránk. Még a napszemüveget is felemelem, hogy jobban lássam. (Az imagemhoz tartozik, jól van!?)  

-Basszus…- Ez minden, amit hozzá tudok fűzni, a látottakhoz. Nem sok, nem is vagyok rá büszke. De meg tudtam szólalni.


felszerelés:

_________________
Szellemhajó EUlLyLI
Gwenpool
Gwenpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 38
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 34
Join date : 2020. Mar. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Raven
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Szellemhajó Empty Re: Szellemhajó

Témanyitás by Thorhalla Pént. 17 Ápr. 2020, 00:00

// @Immanu'El jelezte, hogy reggelre fog tudni írni, így akkor reggel kaptok kört, ha mégsem tud írni, akkor kedden lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Szellemhajó Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Szellemhajó Empty Re: Szellemhajó

Témanyitás by Immanu'El Pént. 17 Ápr. 2020, 00:38

Szellemhajó 9pGltts


Ma'ryam katonásan vette tudomásul feladatát, de semmi sem készíthette fel őt arra a rendnek csúfolt káoszra, ami az ő új csapata erre a feladatra. Rezignáltan vette tudomásul, hogy ha veszélybe kerülnek, akkor neki kell a többiekre is vigyázni, hisz a csapattársai az égvilágon semmi bizonyítékát nem adták annak a rövid út alatt, hogy érdemben tudnák segíteni a nyomozást. Gribli egy olyan fajból származik, amit Ma'ryam anyabolygóján háziállatként tartanak, de úgy néz ki, hogy ez valami független, leszakadt egyede lehet fajtájának, hiszen a skrullok kultúráját nem ismerte, és egy olyan isten imádatát hírdette, aki már rég halott. Az út során a skrull nő ezt az érdekes fajú és sorú prófétácskát enyhe sajnálattal kezelte - nem látott rá különösebb okot, hogy teológiai vitába bocsájtkozzon egy olyan lénnyel, akinek az nehezére esett feldolgozni, hogy amin utaznak, annak ellenére hogy hajó, nem vízen úszik, hanem a semmire kifeszítve úszik csillagok között. Időnként, mikor teendői engedték, a druff végeláthatatlan milliónyi kérdésére, melyek többsége szelíd és gyermeki volt, egyfajta anyai törődéssel válaszolt. Az ő népét már megváltotta Kly'bn. A Földön megtanulta, hogy a kisebb és fejletlenebb népek gyakran akármeddig tudnak vitatkozni azon, hogy ki volt a legelső, vagy legerősebb istenség a teremtésben, és innen próbálták levezetni hitüket, mások megelégedtek azzal, hogy "ez volt mindig is a mi istenünk" és nem bonyolították túl a dolgot, és a kis rózsaszín puffancs úgy tűnik, az utóbbi kategóriába tartozik. Egyszer azért odaszólt neki, hogy

- Kly'bn nem a skrullok istene, hanem mindenkié, és nem a legelső, hanem az utolsó.

Eme megszólalását nem agresszívan tette, inkább amolyan kijelentésszerűen, ugyanazzal a hangsúllyal, mint amikor azt magyarázta el, hogy a kocsikon miért van ablaktörlő és az űrhajón miért nincs, vagy mint amikor megmutatta Griblinek, hogy itt a repülő vasmadáron a legtöbb berendezés amúgy tud villogni, de a legtöbb általában nem szokott, de rá lehet bírni a villogásra, ha szeretné.

Xun Yi Xien már annál jobban lekötötte az érdeklődését. Látta, hogy a lány teljesen el van veszve, és minden bizonnyal a halál elől menekült ebbe a feladatba, ahol lehet, hogy szintén a halál vár rá. A Földön eltöltött évek alatt komoly rokonszenvet alakított ki az emberek faja iránt, így vele, ha a lánynak volt kedve, leült hosszabban is beszélgetni, angolul természetesen. Megtanította neki a legfontosabb skrull szavakat, meg hogy hogyan tudja használni a hajó berendezéseit. Az elvonási tünetek fogalma nem volt ismeretlen a számára, de néhány nagyon fellengzősnek hangzó légzésgyakorlaton kívül mást nem tudott felajánlani a lánynak, esetleg azt, hogy valami eddzés formájában levezetheti a feszkót, egy kis verekedés és adrenalin biztos jól esne neki is. Hagyta a lányt a saját tempójában összeszedni magát, de azért háziasan mindig annyi ételt főzött, hogy véletlenül a lánynak is jusson, és arra is ügyelt, hogy legalább hasonlítson a földi konyhára amit alkot. A bécsi szelet itt nem pulykamellből van, hanem blom'tal combból, és a krumpli helyett is egy arra csak kábé hasonlító növényből tudott pürét készíteni, de nátriumklorid, avagy konyhasó azért csak akadt, a gyümölcslé meg gyümölcslé, embernél gyengébb gyomrú lények is bátran tudják fogyasztani a pelmeclét, és ízében majdnem olyan, mint a limonádé. Miután földi létének nagy részét az osztrákoknál töltötte az Alpokban, így kiválóan főzött házi sört, két üvegpalacknyit el is készített, és épp uzsonnánál akarta vele meglepni, amikor az érkezés híre tulajdonképpen betöltötte a teljes kilátót.

- Hé Xun, mosolyogjanak rád választott bálványaid, kedves egészségedre! - és felé nyújtotta az egyik palack sört. Ha a lány értetlenkedik, akkor hozzáteszi:
- Szent Labre Benedek napja van földi kalendárium szerint. Ő a csavargók védőszentje, maga is nagy zarándok volt, és ő is messze került az otthonából. Talán ez az otthoni történet segít neked is erőt meríteni ebben a nehéz sorsban amiben vagy. Benedek trappista szerzetes volt, náluk nagy kultúrája volt a sörfőzésnek, ezt egy földi recept alapján főztem.

Ma'ryam úgy döntött, hogy nem hagyja abba a csacsogást csak azért, mert megérkeztek úticéljukhoz, nyugodtan befejezi a mondandóját, és ha Xun érdekelt, még koccint is vele. Erőt kell mutatnia, mert ő talán az egyetlen tapasztalt űrutazó a társaságban, és ráadásul katona is ,ha bármi félelmet mutat most, azzal azonnal elbátortalanítaná az útitársait, így nyugalmat, vidámságot és erőt sugárzott magából a jelenlétével.


Felszerelés:
Immanu'El
Immanu'El
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 16
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 8
Join date : 2020. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Pangloss
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4269-immanu-el

Vissza az elejére Go down

Szellemhajó Empty Re: Szellemhajó

Témanyitás by Thorhalla Pént. 17 Ápr. 2020, 09:52Galaxis Védelmezői 23.: Változás az űrben

Szellemhajó, Shi’ar Galxis széle


Résztvevők: Gribli Gwoom, Xun Yi Xien / Sugar Sky és Ma'ryam ImranKövetkező körváltás: 2020. április 21. (kedd)

Szellemhajó GdoUtpQ

Idő: 2031. április 13. 17:05 (Földi idő szerint)
Helyszín: Szellemhajó, Shi’ar Galaxis
Cél / Feladat: Megtudni, hogy miért vonultak vissza Annihilusék, és hova tűntek
Résztvevők: Gribli Gwoom | Xun Yi Xien / Sugar Sky | Ma'ryam Imran
Egyéb információk:


Ma'ryam tudott az út során vitatkozni és beszélgetni Gribli-vel és megtanítani Xun-nak pár szót, a gépek használatát azonban nem, mert azokhoz nem engedték őket közel, ahogyan a konyhába sem mehetett, hogy ő maga főzzön, arra megvolt az „ember”, így Xun nem igazán kaphatott földire hasonlító ételt a skrulltól. Egyedül maximum a holonet kezelést lehetett volna megtanítani, de ahhoz meg olvasni is tudni kellett volna, így ez is kiesett.

A lényeg, hogy mindenki letudta magát foglalni, beszélgetéssel, „olvasással”, bőrlégzéses beszéddel és minden ilyesmivel addig, amíg végül megérkeztek a hajóhoz. A hajó kapitánya még a közeledés közben leszkenneltette a másik hajót, aminek az eredményét meg is osztotta a csapattal. Voltak jó, illetve rossz hírei is ezzel az egésszel kapcsolatban, végül a jóval kezdte.

- A jó hír, hogy mindenki számára lélegezhető a levegő a hajón, így nem szükséges semmilyen extra felszerelés. Ennyit a jó hírekről, következhetnek a kevésbé jók, majd a rosszak. A kevésbé jó, hogy valamilyen ismeretlen sugárzást, energiajelet fogunk a hajról, ami nem illeszkedik ahhoz, amit eddig tudtunk Annihilusról, azaz idegen és nem ismerjük a forrását, sem, hogy kihez tartozhat.

- Ennek a fényében számítsanak arra, hogy Annihilus bogarain kívül más is lehet a hajón. És a rossz hír, hogy nem lesznek egyedül. A hajó tele van élettel, csak valamiért nem működik. És ez a rossz hír, hogy Annihilus bogarai ott vannak a hajón, így nagyszámú ellenállásra számíthatnak. Ha kész vannak, akkor öt perc múlva találkozás a zsilipnél, addig rácsatlakozunk a hajóra és a nyomáskiegyenlítés is megtörténik az átszálláshoz.
– tette még hozzá.

Ezek után pedig útjára is engedte a csapatot, hogy mehetnek készülődni.

Szellemhajó IuHm4Sj_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Szellemhajó Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Szellemhajó Empty Re: Szellemhajó

Témanyitás by Adrian Sommerfield Pént. 17 Ápr. 2020, 18:08

Gribli sose tagadta, hogy a többi fajhoz képest az övé technológiailag fejletlenebb lenne. Ahogy az iránt se lángolt fel benne sose sértett öntudat, hogy valamihez nem értett. Ha segítettek neki és elmagyaráztak dolgokat, akkor mindig hálás volt. Viszont a kulturális és erkölcsi dolgokkal kapcsolatban a saját istenétől tanultakat megingathatatlannak tartotta. Persze nem kezdett papolni másoknak inkább csak értetlenkedett és próbálta megérteni miképp lehet másképp gondolkozni. Annyit már meg tudott állapítani, hogy vannak dolgok, amik oly mértékben távol állnak az ő világlátásától, hogy egyszerűen képtelen őket megérteni. Mikor egyszer a skrull nő mondott valami zavaros dolgot akkor is úgy nézett rá, hogy látszott nem pontosan tudja, miről beszél a másik.
-Nem ismerem az isteneteket és semmit se tudok róla. Nekem Áldott Utódlás volt a tanítóm, az én és népem vigyázója és a barátom. A szerint élek, amit tőle tanultam ugyanis igaznak gondolom a tanításait.
Ezt a kijelentést kellően határozottan mondta. Nem tetszett neki az, ahogy a másik beszélt a saját istenéről. Persze egy alapvető ellenszenv is volt Gribli-ben, de mintha a skrull maga akarta volna eldönteni, hogy neki ki lehet az istene. Van rá esély, hogy félreértette, de ez nem tetszett neki. Azért se mert nem így volt. Ha valaki segít és jó hozzá, azt elfogadja és köszöni, de ha ráerőltetnek dolgokat, azt nem szereti. Ezért se szokta ő se másokra erőltetni a saját istene hitét. Csak-e szerint él és ha valaki érdeklődik annak szívesen elmagyarázza. Persze a gyerekei mások. Őket e szerint neveli, de velük kapcsolatban is ők döntik el, hogy megfogadják-e ezt. Viszont miért ne tennék, ha jó dolgokat tanított nekik Áldott Utódlás. Mikor végre megérkeznek, a végcéljukhoz akkor a humanoid lánnyal együtt csodálkoznak az ablaknál a rózsaszín fényben pompázó űrhalon. Aztán elmennek a kapitányhoz, aki vázolja nekik a helyzetet. Gribli figyelmesen hallgat és csak akkor szól közbe ha valamit nem ért.
-Ha jól tudom az energiajel az, amit a gépek adnak ki ugye? A sugárzás az micsoda és miért rossz ez?
Vagy Annihilus tanult meg valami új dolgot vagy vannak ott valakik, akik nem Annihilus-hoz tartoznak. Utóbbi még nem jelenti, azt hogy biztos rosszak. Mármint Gribli szerint. Nem érti, hogy erre miért mondják egyből, hogy rossz. Lehet, hogy csak egyszerű bajba jutott utazók, akik valahogy feljutottak a hajóra amin Annihilus bogarai is vannak. Így belegondolva tényleg lehetnek veszélyesek, de még nem biztos. Mindenesetre ők hárman mennek át. A kis prófétának nem nagyon kell felkészülnie. Magához veszi a kabinjából a lámpáját és csatlakozik a többiekhez a megbeszélt helyen.
-Ha mi látjuk őket, akkor ők is minket nem? Akkor tudhatják, hogy hol lehet a két hajót összekapcsolni. Szóval lehet, hogy várnak majd minket. Ugye?
Nézett a skrull nőre megerősítésért mert a csapatból neki van a legtöbb tapasztalata az ilyen dolgokkal kapcsolatban.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Szellemhajó Empty Re: Szellemhajó

Témanyitás by Gwenpool Hétf. 20 Ápr. 2020, 20:12

A nőre először azt hittem, hogy ember. Az angolja is megtévesztett. Szóval ezek szerint voltak más idegenek is a földön. Valahogy már meg sem tud lepni.

-Mielőtt átmegyünk, a hajóra esetleg van lehetőség fegyvert szerezni? Legalább egy légycsapót? Csak kérdem.- Ok tudom, hogy ez így egy kicsit nyers volt meg minden, de akkor is fontos volt feltenni ezt a kérdést, mert ha úgy halok, meg hogy közben kaphattam volna fegyvert, amivel megvédem magam… Hát akkor igencsak hülyén éreztem volna magam. Képletesen persze. Nyilván nem éreztem volna, magam sehogyan sem miután meghalok, de azért elég bosszantó lett volna a szitu.

Ezek után akár tudok akár nem fegyvert szerezni elmegyek összeszedni magam. Felveszem a dzsekim és a kesztyűmet majd indulás. Nincs sok holmim. Igazából semmim sincs csak az amiben kiraktak. A napszemüveg természetesen marad, alap.

-Jó kérdés.- Ugyan nem nekem szólt.- Ha valóban látnak minket, ami esélyes, és intelligensek is, akkor várnak minket. Szóval, ahogy mondták, számíthatunk az ellenállásra.- Egy részem örül, hogy lesz mit megütnöm, egy másik részem kicsit aggódik, mert, hát egy kicsit alul vagyok fegyverkezve. Amint kinyílik, az ajtó színpadias mozdulattal az ajtó felé mutatok a nőnek.- Csak utánad.- Nincs bennem ellenszenv, egyszerűen ő az egyetlen, aki rendesen fel van fegyverezve. Sőt megkockáztatom, még valódi harci tudása is van, ami nem üvegekre lövésből származik. És mivel nem igazán tudjuk, mire számíthatunk odaát inkább a legtapasztaltabbat engedem előre. Na tessék, egy kis józanság!


felszerelés:

_________________
Szellemhajó EUlLyLI
Gwenpool
Gwenpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 38
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 34
Join date : 2020. Mar. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Raven
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Szellemhajó Empty Re: Szellemhajó

Témanyitás by Thorhalla Kedd 21 Ápr. 2020, 00:00

//Ivánt megvárom, hárha ír, szombaton lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Szellemhajó Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Szellemhajó Empty Re: Szellemhajó

Témanyitás by Immanu'El Pént. 24 Ápr. 2020, 16:19

Szellemhajó 9pGltts


A skrull nő egykedvűen de fegyelmezetten hallgatta végig a gyors helyzetjelentést a hajóról. Az idegen fényekben táncoló, mondhatni másik teremtésből származó hajó megfogott benne egy bizonyos zsigeri félelmet, amit nagyon régen érzett már. Gyakorlott kozmonauta, aki az űr számtalan sarkát bejárta már, jelentések és beszámolók tucatját olvasta el birodalma különböző ellenségeiről, hibátlanul beszéli a kree-k nyelvét, és elhatározásai között szerepel, hogy legalább hallás alapján értse a Shi'art, ha egyszer fordítógép nélkül maradna, de Annihilus és katonái, ez az invazív sereg mindezek ellenére képes volt az idegentől való szolíd hideg érzést kelteni a mellkasában, amit oly nehezen reprodukálhatónak tart. "A pánik visszhangjának üvöltésében nem hallani saját sikolyunkat" - írja a szent könyv, amit szorgosan követ, és talán most először látta be ennek a mondatnak a valódi értelmét.

Társain körbepillantva gyorsan belátta, hogy ez maximum egy felderítő katonai misszió lesz, mert a háziállat és az ember kategorikusan alkalmasak nemhogy az ellenség elpusztítására, de még az önvédelemre is. Az, hogy még valami olyan sugárzás is van a hajón, ami Annihiluséktól is idegen, pedig nem sok jóval kecsegtet. Bármi is bánt el ezzel a flottával, az hagyhatott ilyen nyomot, így nem lesz nagyon opció elkerülni a találkozást ezekkel a dolgokkal. Biztos volt benne, hogy felettesei leírható veszteségként tekintettek csapattársaira, ő azonban úgy vélte, hogy a Skrulloknak igenis ideje volna felnőni ahhoz a felelősséghez, amit egy galaxisokon átívelő BIrodalom gondozása megkíván. Ma'ryam úgy gondolta, hogy amíg nem kockázatos, megválaszolja csapattársai kérdéseit.

- A sugárzás egy fizikai jelenség, számtalan fajtája létezik, és felismerhetővé tesz dolgokat. Sugárzása nemcsak a gépeknek van, hanem neked és nekem is, és mivel különbözőek vagyunk, ezért különböző sugarakat bocsájtunk ki vagy verünk vissza. Gondolj rá úgy, hogy olyan, mint a szag. Az űrhajó ahová megyünk, tele van Annihilus katonáinak szagával, és sokan vannak, de terjeng ott egy olyan is, ami semmihez sem hasonlít, mindegyiktől különböző és új, pedig azt gondolnánk, hogy ezek az érzékelők már mindenféle sugarat ismernek. Most mégis van egy olyan, amit nem, és ez aggodalomra ad okot, hiszen van egy tényező, amivel nem tudunk számolni. - Aztán Xunhoz fordul - A tervek szerint semmilyen fegyvert nem fogunk használni. Lopakodni fogunk és felderíteni, mert a küldetésünk információszerzésből áll csak. Senkit nem érdekel, hogy egy ellenséges hajó roncsán hány bogárkatona fog éhen halni. Maradjatok közel hozzám, ne csapjatok semmilyen zajt, és próbáljatok feltűnésmentesek maradni.

Az utolsó mondatát már aközben mondja, miközben Xunnak "engedelmeskedve" elsőként indul meg, és ezt kivételesen angol nyelven. Megkedvelte a lányt.
- Ha nagyon ultrapara a szitu, megkapod a stukkerem, de zajos és fényes, szóval tudd, hogy ez az utolsó eshetőség köztünk és a megmukkanás között.


Felszerelés:
[/quote]
Immanu'El
Immanu'El
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 16
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 8
Join date : 2020. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Pangloss
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4269-immanu-el

Vissza az elejére Go down

Szellemhajó Empty Re: Szellemhajó

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 25 Ápr. 2020, 08:21Galaxis Védelmezői 23.: Változás az űrben

Szellemhajó, Shi’ar Galxis széle


Résztvevők: Gribli Gwoom, Xun Yi Xien / Sugar Sky és Ma'ryam ImranKövetkező körváltás: 2020. április 29. (szerda)

Szellemhajó GdoUtpQ

Idő: 2031. április 13. 17:15 (Földi idő szerint)
Helyszín: Szellemhajó, Shi’ar Galaxis
Cél / Feladat: Megtudni, hogy miért vonultak vissza Annihilusék, és hova tűntek
Résztvevők: Gribli Gwoom | Xun Yi Xien / Sugar Sky | Ma'ryam Imran
Egyéb információk:


A kapitánynak a tájékoztatás után, amikor Gribli kérdezett a technológiai dolgokról csak egy megvető undorral teli fintor futott át az arcán és nem is volt hajlandó válaszolni a kérdésre, úgy tett, mintha fel sem merült volna. Ugyanez volt a reakciója Xun kérdésére is, neki nem állt szándékában fegyvert adni, sem válaszolni senki kérdésére. Ő megtette a dolgát, így miután elmondta, amit akart távozott is. Szerencsére Ma’ryam elmagyarázta a számukra azt, amit kérdeztek, így mehettek is a feladatra.

Néhány perccel később egy apró rázkódást lehetett érezni az egész hajón, Ma’ryam ismerhette fel, hogy ez volt az a hang, hogy rácsatlakoztak a másik hajóra. Mire megérkeztek a dokkoló nyíláshoz, addigra már a nyomáskiegyenlítés is megtörtént, így szabad útjuk volt a másik hajóra. Itt először egy kisebb helységbe kellett menni, amit lezártak mindkét oldalon, majd megtörtént a nyomás kiegyenlítés itt is, és így léphettek be az összekötő hídra, amin néhány méter séta után már a másik hajón voltak.

A másik hajón félhomályos állapotok voltak, a fények csak pislákolva és nagyon gyengén világítottak a falon, több helyen undorító csápos csövek futottak végig, amik elég erősen a földi Lovecraft szubkultúrára emlékeztethették a földi kötődésűeket, Gribli pedig hallani sem hallott efféléről. A plafon és a padló is eléggé rozsdás volt egyébként, több helyen nyikorgott, a falakból valami folyadék csöpögött. Azonban az legalább pozitívum lehetett, hogy senki sem jött eléjük fogadóbizottságnak.

Egyelőre innen az látszott, hogy a folyosó nagyon hosszan halad előre, talán végig a falon és helyenként sötétebb részek is látszottak, ahol leágazások voltak mind a két oldalán a folyosónak, több helyen is.

Szellemhajó IuHm4Sj_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Szellemhajó Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Szellemhajó Empty Re: Szellemhajó

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szomb. 25 Ápr. 2020, 09:03

A kapitány reakcióját Gribli nem nagyon tudta hova tenni. Azt már vette észre, hogy egyesek szerint a tudás mások fölé helyezi őket, de ő kapott egy helyet ahol lakhat és segítenek neki a Nowhere-n. Ő is segíteni is jött ide szóval nem érti a kapitányt. A skrull nő magyarázatára odafigyelt és mivel tényleg jó példát mondott így fel is fogta, hogy miként kell elképzelni a sugárzást. Az ismeretlentől való félelem meg inkább óvatossá tette őt és kíváncsivá tette.
-Értem.
A humanoid lány nem kapott fegyvert és a kapitány vele se volt túl kedves. Egyáltalán miért hozta el őket ide, ha annyira se segítőkész, hogy válaszoljon a kérdéseikre? Nem értette ezt a kis druff. Elment még a szobájába a lámpájáért aztán mehettek is. A hajóra való átszállás körülményes volt. Mikor bezárták őket egy szobába akkor kérdőn nézett a skrull nőre, aki mivel valószínűleg nem látszott idegesnek így Gribli se ítélte veszélyesnek a dolgot.
-Ez most mi? Nem úgy volt, hogy átmegyünk?
Aztán mikor átjutottak a másik hajóra akkor, ahogy megkérték igyekezett a fegyveres mellett maradni és úgy nézett szét. Majd csak halkan szólalt meg.
-Nálam van lámpa, ha kell. Ez nem úgy néz ki mintha nemrég használva lett volna. Az milyen állat lehet? Mi csöpög ott? Olyan mintha belülről szétverték volna.
Az ilyen kérdései mellett meglepő lehet, hogy felismerte, hogy meglepően rossz állapotban van. Viszont Gribli ha tapasztalatlan is, de van esze. Kívülről egy jól megépített valaminek tűnt ez. És eddig bár kevés hajót látott, de azt meg tudta állapítani, hogy mindegyiken igyekeztek rendet tartani és vigyázni az állapotára. Ha meg a saját népének építészete kibírt nem kevés időt akkor egy ilyen gép ami sokkal fejlettebb mint az övék pár hónap után is jó állapotban kéne, hogy legyen és nem kéne fura hangokat kiadnia mintha szét akarna esni.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Szellemhajó Empty Re: Szellemhajó

Témanyitás by Gwenpool Szomb. 25 Ápr. 2020, 21:02

-Részemről ok.- Felelem a nőnek. Ha ő vezet ok, ha ő megy elől, pláne. Igazából nem is igazán számítottam rá, hogy kapok fegyvert, de mint mondtam, ez olyasmi, amit muszáj volt megpróbálni. Miután pedig az a *cserépedény* távozik a szobából én is a rangjának megfelelő szívből jövő tisztelettel búcsúztatom, a feltartott középső ujjammal. És egy bizonyos csak hím nemű lényekre jellemző szerv említésével.

Ma’ryam ajánlatára csak egyvalamit válaszolhatok.

-Hálás vagyok érte.- Tisztában vagyok vele, hogy nem hangzik komolyan, még talán egy kicsit szarkasztikusan is sikerült, de tényleg hálás vagyok érte. Még a szüleimnek sem voltam soha semmiért ilyen hálás, persze ezt nem is túl nehéz túlszárnyalni.

A másik hajó úgy néz ki, mint az Alien egy része, és persze hogy rögtön sikerül a falon csöpögő valamibe is belenyúlni. Undorodva törlöm bele a nadrágomba és imádkozok, hogy később ne hagyjon foltot. Nem túl sok ruhám van, nem lenne jó, ha az is tönkre menne. Az egész már így is úgy néz ki, mint a Galaxis Útikalauz Stoposoknak. Csak a törülközőm és a fogkefém hiányzik. Úgy a második lépésemre megnyikordult a rozsdás padló. Egyrészt elég hangos volt a beállt csöndben mivel füleltünk, hogy van-e itt valami, másrészt nem volt jó érzés, hogy a hajó bármikor széteshet a lábam alatt, ezért, természetesen, azt tettem, amit bárki tett volna az én helyemben, ha már szárnyakkal születik. Amennyiben volt hely, egyszerűen szárnyra kaptam és inkább így folytattam az utat. Persze ha megálltunk leszálltam pihenni, de igyekeztem a lehető legkevesebbet érintkezni a padlóval. Vagy a falakkal. Egyszer elég volt belenyúlni a trutyiba.

Griblinél szerencsére van lámpa, amire úgy tűnik szükségünk is lesz. A napszemüvegemet már a fejemre tettem, mert azzal együtt, semmit sem láttam, de így sem igazán javult a helyzet. A pislákoló fények csak az olcsó horror filmes hatást erősítették, a komfort érzetemet vagy a látást nem.

-Remélem nem találkozunk a Ragadozóval vagy egy arcmászóval, vagy hogy a nyavalyába hívják őket.- A nő valószínűleg tudja miről van szó, ha Gribli rákérdez, szívesen elmagyarázom neki pár mondatban, hogy mik is azok.

_________________
Szellemhajó EUlLyLI
Gwenpool
Gwenpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 38
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 34
Join date : 2020. Mar. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Raven
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Szellemhajó Empty Re: Szellemhajó

Témanyitás by Thorhalla Szer. 29 Ápr. 2020, 00:00

//Elvileg @Immanu'El ír éjjel, így reggel lesz új kör itt.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Szellemhajó Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Szellemhajó Empty Re: Szellemhajó

Témanyitás by Thorhalla Szer. 29 Ápr. 2020, 07:57Galaxis Védelmezői 23.: Változás az űrben

Szellemhajó, Shi’ar Galxis széle


Résztvevők: Gribli Gwoom, Xun Yi Xien / Sugar Sky és Ma'ryam ImranKövetkező körváltás: 2020. május 3. (vasárnap)

Szellemhajó GdoUtpQ

Idő: 2031. április 13. 17:15 (Földi idő szerint)
Helyszín: Szellemhajó, Shi’ar Galaxis
Cél / Feladat: Megtudni, hogy miért vonultak vissza Annihilusék, és hova tűntek
Résztvevők: Gribli Gwoom | Xun Yi Xien / Sugar Sky | Ma'ryam Imran
Egyéb információk:


Arra, hogy nem kap felszerelést a lány, arra emlékezhetett Gribli, hogy a toborzásnál megmondták, hogy mindenki a saját holmiját hozza. Egy felhívás volt, hasonlókat már ő is látott a Knowhere-n. Olyan világban éltek, ahol ha valaki elvállalt egy munkát, akkor magának kellett a felszerelést vinnie és nem volt elvárható, hogy a munkaadó fáradjon ezzel is. Végtére is azért jelentkezett valaki egy munkára, mert képesnek érezte magát, hogy eltudja végezni bármi extra nélkül. Ezzel már ő maga is találkozhatott.

Ami a kapitány és a legénység hozzáállását illette, mindenki tapasztalta az úton, hogy senkinek sem volt kedve idejönni erősítés nélkül, mert csapdának vélték a dolgot. Nem is önként vállalkoztak arra, hogy idehozzák a társaságot, hanem parancsba kapták, hogy meg kell tenniük. Ennek fényében nem volt csoda, hogy nyűgnek és tehernek érezték az egészet, főleg, hogy random csapatot kellett hozni és nem a saját fajukból másokat.

A hajón Xun beletörölte a nyálkás kezét a ruhájába, így nem volt megmondható, hogy ki fog-e jönni, vagy mi lesz a ruhával, erről majd az idő fog ítéletet mondani, már ha túlélik ezt a helyet, vagy a ruha túléli. Ami a beszélgetést illette hamar kiderült, hogy nem a legjobb ötlet megtenni legalább is nem túl hangosan. Egyrészt a helyen vízhangzott a hangjuk és a folyosón nagyon messzire eljutott, valószínűleg aki a közelben volt már tudta, hogy vannak itt élőlények. A másik pedig úgy tűnt, hogy a csápok is érzékelték, reagáltak a szavakra, mert annak ritmusára kezdtek mozogni és csapkodni.

Szellemhajó IuHm4Sj

Mivel ezek csak ilyen creepy dolgok, amik látszanak, így ezért írtam Ivan nélkül, nem marad ki semmiből, csak legalább látszik, hogy mi van ott rögtön. Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Szellemhajó Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Szellemhajó Empty Re: Szellemhajó

Témanyitás by Immanu'El Szer. 29 Ápr. 2020, 20:45

Szellemhajó 9pGltts


- Shhhhhhhhhhh...
A Skrull nő óvatosan intette csendre a sokat kérdező kis alien útitársát. Nem mintha zavarta volna a sok kérdés - neki is hasonlóan sok és hasonlóan egyszerű kérdés fordult meg a fejében, hisz ő sem értette igazán, hogy hol vannak és pontosan mit csinálnak - inkább csak a szituáció komolyságát akarta kiemelni viselkedésével. A játszi kérdések véget értek, bevetési területen, ellenséges területen vannak, ahol a totojázásnak és habozásnak ára van.
Ma'ryamnak kis fintor jelenik meg a száján, ahogy Xun még annyira sem tud uralkodni a majomagyán mint Gribli az ő saját egyszerűségén, és azonnal beletenyerel az első takonyba ami rá is ragad. Egyszerűen fúj. A kérdése meg reményei viszont jogosak.

- Temérdek módon meg tudunk itt halni Xun, és nagyon sok dolog van ezen a hajón amit nem értünk, és soha az életben nem is fogunk megérteni, Gribli. De nem mindent megtapizni, mindent megnyalogatni jöttünk. Minket az érdekel, hogy mi a fene bánt el Annihilus flottájával. Amint ezt megtudtuk, mehetünk is. És most egy pisszenést se, mert tényleg idejön a Xenomorph nagynénje, és nagyon dühös lesz.

Ma'ryam óvatosan halad előre, fegyverekkel készen, de határozott tempóban, mint aki tényleg nem akarja magyarázkodással tölteni az időt. Furdalja a kíváncsiság, hogy mi bánhatott el a bogarak seregével, de amit sikerült erről valami tényt szereznie, távozik is, a kíváncsiságát majd kielégíti máshol, máshogyan.

Felszerelés:
Immanu'El
Immanu'El
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 16
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 8
Join date : 2020. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Pangloss
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4269-immanu-el

Vissza az elejére Go down

Szellemhajó Empty Re: Szellemhajó

Témanyitás by Adrian Sommerfield Csüt. 30 Ápr. 2020, 13:03

Nem tagadja, tényleg fogalma sincs mi az-az arcmászó, amiről a lány beszélt. De egyáltalán nem hangzik veszélyesnek. Sőt, egy kedves, hozzá hasonlóan puha lény jelenik meg a szemei előtt, ami hozzá dörgölőzik. Ha csak olyanok lennének itt, annak örülne. De úgy tűnik, hogy nem így van. A falakon fura csápok vannak, amik reagálnak a hangjukra, undorító trutyi folyik, valahonnan amibe a humanoid lány bele is tenyerel és úgy néz ki a beszélgetésre se alkalmas most ez az idő. A magyarázatot meghallgatta és azzal, hogy csendben kell lenni egyet értett. De, hogy nem érdeklődhetnek az iránt, hogy mitől ilyen lepusztult ez a hajó azzal nem annyira. Szerinte van köze a kettőnek egymáshoz. De nem fejtette ki a véleményét. Mivel a lámpával kapcsolatos felajánlását senki nem erősítette meg így az továbbra is kikapcsolva pihen. Igyekszik figyelni és hallgatózni. Bár próbál nem előítéletes lenni a hellyel szemben, de nincs jó megérzése.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Szellemhajó Empty Re: Szellemhajó

Témanyitás by Gwenpool Szomb. 02 Május 2020, 22:26

Xenomorph mije? Lehet, hogy skipeltem pár filmet. Viszont tökéletesen egyet értettem a maradjunk csak szépen kussban és ne érjünk semmihez résszel. Főleg, hogy már egyszer beletenyereltem ebbe a takonyba és nem akarok még többet belőle. Szépen csöndben repülve, amennyire tudok csöndben repülni, követem Ma’ryam-ot és közbe figyelem az alattam közlekedő Griblit. Kis szerencsével, ami nekem nem szokott lenni, ha bármi rosszra fordul, és nem tudom ököllel elrendezni, akkor fel tudom kapni a szőrgombócot, hogyha futni kell. Utálom, hogy nem tudok, rendesen körülnézni legalább a hülye csápokat megnézni. Azért csak megpróbálom jobban szemügyre venni, nagyon óvatosan nem hozzá érve a falon lévő akármihez hátha a villogó horror fényben is észre veszek valamit. És reménykedve persze hogy nem kap el és akar megerőszakolni ez a nyálkás izé. Amint jobban megnéztem a csápokat meg a nyálkát amennyire csak lehet. Ha találtam valamit, ami a szerencsémet ismerve egyáltalán nem biztos, akkor a nő mögé megyek, és ha tényleg fontos a fülébe súgom. Ha semmit nem találtam csak szépen követem tovább a nőt várva, hogy bármelyik percben ránk rontsanak a gonosz ufók a falak mögül. Utálom a csápokat.

felszerelés:

_________________
Szellemhajó EUlLyLI
Gwenpool
Gwenpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 38
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 34
Join date : 2020. Mar. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Raven
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Szellemhajó Empty Re: Szellemhajó

Témanyitás by Thorhalla Vas. 03 Május 2020, 00:00Galaxis Védelmezői 23.: Változás az űrben

Szellemhajó, Shi’ar Galxis széle


Résztvevők: Gribli Gwoom, Xun Yi Xien / Sugar Sky és Ma'ryam ImranKövetkező körváltás: 2020. május 7. (csütörtök)

Szellemhajó GdoUtpQ

Idő: 2031. április 13. 17:15 (Földi idő szerint)
Helyszín: Szellemhajó, Shi’ar Galaxis
Cél / Feladat: Megtudni, hogy miért vonultak vissza Annihilusék, és hova tűntek
Résztvevők: Gribli Gwoom | Xun Yi Xien / Sugar Sky | Ma'ryam Imran
Egyéb információk:


Ma'ryam lehurrogta finoman a többieket, hogy maradjanak csöndben, mert felhívják magukra a figyelmet, bár a csápok és a visszhang miatt már lehet, hogy elkésett ezzel egyébként is. Így fegyverrel a kézben indult előre. Ahogyan haladtak olyan tíz-tizenöt métert, akkor már beértek a teljes sötétségbe, mert a légzsilipnél levő fények ideáig már nem értek el és az alig-alig pislákoló fények nem voltak túlságosan elegek. Így itt már kellett volna, hogy Gribli kapcsolja a fényeket, de egyelőre nem tette meg.

A leágazó folyosók csöndesek voltak, sötétek és azok nem voltak csáposak sem. Legalább is ez látszott, mert azokban teljes sötétség uralkodott. Nagyjából százötven-kétszáz méter után a folyosó, amin haladtak – ez a csápos – véget ért és egy ajtó fogadta a társaságot. Ami – kinek meglepő, kinek nem, Ma’ryam-nak lehet igazán meglepő – kinyílt arra, hogy a hármas, vagyis igazából először a skrull nő odaérkezett, mert ő tudja, hogy a legtöbb hajón valamilyen chip mellett nyílnak csak ki és maguktól nem igazán.

Odabent a terem egy nagyjából harminc méter hosszú és tizenöt méter széles terem volt, berendezéseket nézve teljesen üres, mivel itt már tényleg sötét volt, így nem is nagyon lehetett egy-két lépésnél távolabb látni. Azonban bentről rovarszárny csapások hangját lehetett hallani és valami meg-meg villant bentről, mintha szárnyak lettek volna. A hangok alapján legalább három, vagy négy valami lehetett odabent, de fény híján még mindig nem látszott semmi sem. Ha Ma’ryam a szemét átváltoztatta a sötétségbe, akkor négy közel két méter magas szárnyas rovart láthatott.

Szellemhajó IuHm4Sj_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Szellemhajó Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Szellemhajó Empty Re: Szellemhajó

Témanyitás by Immanu'El Szer. 06 Május 2020, 22:44

Szellemhajó 9pGltts


Ma'ryam nem teketóriázott sokat, ahogy meglátta az ellenséget a sötétben, ez az a helyzet, ahol nincs visszaút, a point of no return, ahonnan sorsok dőlnek el. Régen talán félt volna négy bogártól a sötétben, most már nem, amióta átesett a Terrigen köd adta szakrális metamorfózison, amióta kiemelték a többiek közül, amióta Földön teljesített szolgálata jutalmát megkapta, nincs oka tartani ezektől a lényektől, pláne, hogy a meglepetés ereje az övé. Van nála egy pisztoly és egy kard, felkészült arra az esetre, ha különböző taktikákkal akarnának rárontani. Igazából közelről vagy harmincszor veszélyesebb, mint távolról, de ezt persze nem kötötte az ellenségei orrára.

Ami a nehézség itt, hogy meg kell adni a túlélés esélyét társainak is, akik az önvédelemre alkalmasság eddig legkisebb jelét sem mutatják. Lépéseik kaotikusak és óvatosak, ebből a skrull nő úgy sejti, hogy nem igazán látnak a sötétben. El is felejtette, hogy neki mindegy mik a fényviszonyok, nekik viszont nem, így még a túlélés maradék esélyét is elvette tőlük, ettől egy kis bűntudata támadt, hiszen istene tanítása az, hogy a Skrulloknak gondozni és tanítani kell az esetlen, és csökevényesebb létformákat, nem a halálba taszítani őket. Ezért úgy döntött, hogy elsősorban a társainak védelme lesz a legfontosabb.

A bal kezében tartott pisztollyal tüzet nyitott a legközelebbi bogárra, míg a másikkal gyorsan felkapcsolta a villanyt. Ha kell ő maga taszigálja fedezékbe Xunt és Griblit, ha nincs más megoldás, egy tolórugással visszalöki őket az ajtó mögé, ahonnan érkeztek. Amíg messze vannak a bogarak, egyenletes és pontos pisztolylövésekkel igyekszik elpusztítani őket, de reménykedett, hogy legalább az egyikük megpróbál ráugrani, rárepülni, vagy közelharcba bocsájtkozni vele. Úgy gondolta, hogy megöli az összes bogarat, akkor is ha dezertőrök, akkor is, ha megadják magukat, bár akkor lehet előbb kivallatja őket. De túszokat nem fog ejteni, túlélőket nem hagy. Ezeknek a lényeknek nincs helye ebben az Univerzumban, Xunnak meg Griblinek van, és ez a legfőbb különbség, ami Ma'ryam cselekedeteit vezeti.

Felszerelés:
Immanu'El
Immanu'El
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 16
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 8
Join date : 2020. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Pangloss
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4269-immanu-el

Vissza az elejére Go down

Szellemhajó Empty Re: Szellemhajó

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 07 Május 2020, 00:00

//Hétfőn lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Szellemhajó Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Szellemhajó Empty Re: Szellemhajó

Témanyitás by Adrian Sommerfield Pént. 08 Május 2020, 21:12

A folyosón mikor már teljes sötétség lesz akkor azért halkan felszólal.
-Nem látok semmit.
Persze azzal tisztában van, hogy lehet nem jó dolog, ha észreveszik őket, de ha azért jöttek, hogy megállapítsák mi történt itt akkor, az nem lesz túlságosan egyszerű vakon. Meg, ha jó ezeknek a hallása, akkor főleg bajba kerülhetnek. A druffok a menekülésből és a bujkálásból kiemelkedőek. Ez meg elég alapvető dolognak számít. Persze ha csak nem mondják, hogy kapcsoljon lámpát, ő nem teszi meg továbbra sem. Így az, hogy mellékesen ellenség van előttük, se tűnik fel neki. Még ha fény is gyúl, akkor se nézi elsőként ellenségnek őket csak akkor, ha támadólag megindulnak feléjük. Viszont a gyorsaság nem épp erőssége szóval ha hirtelen megindulnak a történések akkor jó esély van rá, hogy majd szüksége lesz a társak segítségére. Tud ő menekülni és mozogni, de ha a teljes sötétségből nagy bogár valamik támadnak rá akkor valószínűleg már csak azért is mert nincs hozzászokva az ilyesmihez egy pillanatra lefagy. Viszont legalább nem is kiabál. Ezért már érdemelje dicséretet.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Szellemhajó Empty Re: Szellemhajó

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 11 Május 2020, 00:00Galaxis Védelmezői 23.: Változás az űrben

Szellemhajó, Shi’ar Galxis széle


Résztvevők: Gribli Gwoom, Xun Yi Xien / Sugar Sky és Ma'ryam ImranKövetkező körváltás: 2020. május 15. (péntek)

Szellemhajó GdoUtpQ

Idő: 2031. április 13. 17:15 (Földi idő szerint)
Helyszín: Szellemhajó, Shi’ar Galaxis
Cél / Feladat: Megtudni, hogy miért vonultak vissza Annihilusék, és hova tűntek
Résztvevők: Gribli Gwoom | Xun Yi Xien / Sugar Sky | Ma'ryam Imran
Egyéb információk:


Gribli panaszos hangját, hogy nem lát semmit a falak visszhangozták tovább és most olyan volt, mintha gúnyolódva mondták volna vissza. Ez persze nem volt igaz, csak olyannak hatott. Szerencsére azonban a bent levő rovarok, bogarak nem hallották meg mindezt. Így, amikor az ajtóba értek, Ma’ryam akkor cselekedett. Még mielőtt bárki mozdulhatott volna felkapcsolta a lámpát olyan helyzetben, hogy az a bogarakat is elvakítsa. Így lényegében kitépte mindezt Gribli kezéből.

A nő az előzőek után még emlékezett arra, hogy hol vannak a bogarak és a pisztollyal vakon indult befelé. Gribli és Xun sem látott semmit sem, ahogyan az ellenfél sem. Ezek után skrull befele mozgott, bár vakon, de emlékezett, hogy mi merre van, mindenki más csak a lövések zaját, égett hús szagot és puffanásokat hallott. Négyet egészen pontosan. Ezek után nagyjából még fél-egy perc kellett ahhoz, hogy mindenki elkezdjen rendesen látni addig is könnyeztek és homályosan láttak, meg fájdalmas volt.

A lámpa fénye ugyanis jócskán erősebb volt, mint a megszokott földi lámpák. Leginkább olyan hatása volt ennek, mint egy flash-bangnek, szóval elég kellemetlen hatása volt mindenki számára. Amint végre elmúlt a hatása – Ma’ryam-nak még mindig túl erős, ha nem vált vissza normál szemekre – akkor végre körülnézhettek a helységben, és most már mindenki látta is, hogy mi van bent.

A falak itt is csáposak voltak, a csápok lelkesen csapkodtak ki a falból, bár itt helyenként már inkább ízeltlábnak tűntek ezek, mintsem tényleges csápnak. Így sem volt sem szép, sem kellemes látvány. A terem egy központibb teremszerűségnek tűnt, vagy ehhez hasonló találkozó helységnek.. Innen több ajtó is vezetett mindenfelé, azonban a jackpot a terem közepén levő széles, legalább három méter széles csigalépcső volt, ami felfelé és lefelé is vezetett. Amennyire ki lehetett venni, nagyon nagy mélységbe vezetett, illetve magasba, mert mindkét irány elveszett a sötétségben.

Szellemhajó IuHm4Sj_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Szellemhajó Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Szellemhajó Empty Re: Szellemhajó

Témanyitás by Gwenpool Kedd 12 Május 2020, 15:51

Szőrökének igaza van, egy mukkot sem látni, alig állom meg hogy Ma’Ryam vállába ne kapaszkodjak mire végre elérjük az ajtót. Aztán ahogy kinyílik a nő hirtelen felkapcsolja a lámpát és lényegében a fehérségen kívül semmit sem látunk onnantól, de épp elég pogóban voltam életemben hogy ösztönből a föld felé vetődjek, arra felé amerre Grib-et is sejtem. Reménykedem, hogy vakon sikerül elkapnom a kis szőrös testet és magamhoz szorítva leszorítanom a földre ahol a legbiztonságosabb lesz ha… és ebben a pillanatban megszólalnak a lövések. Pontosan erre gondoltam. Ha nem sikerül jól belőnöm Griblit akkor megpróbálok kiabálni neki.
-Grib, földre!

Ezek után még jó egy percig pislogok és könnyezek a padlón hasalva, szegény szőrmókot is a földhöz szorítva. Vagy nem, ha nem sikerült elkapnom. Aztán végre elkezdek látni is.

-Hogy az ögh.- Bár ne látnám ezt inkább.- Remek még több hentai csáp.- Suttogom, mert még mindig nem vagyok biztos benne, hogy jó ötlet-e megszólalni.

-Grib jól vagy?- Kérdezem a szőröst. Ma’Ryam nem tűnik úgy mintha meg kéne kérdeznem. Ami jó, legalább egyikünk legyen egyben. Oda is megyek a nőhöz és a lehető leghalkabban meg is kérdezem tőle.

-Szerinted merre lehet az irányító? Lehet, hogy ott találunk valamit, amiből rájöhetünk mi történt itt. Azok a majdnem lábszerű csápok nem túl ígéretesek.- Nem mintha a sima csápok azok lenének.

A bogarakat is utálom egyébként.

_________________
Szellemhajó EUlLyLI
Gwenpool
Gwenpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 38
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 34
Join date : 2020. Mar. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Raven
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Szellemhajó Empty Re: Szellemhajó

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.