Képességfejlesztés

Go down

Képességfejlesztés Empty Képességfejlesztés

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 25 Ápr. 2020, 08:18

Star Wars-ban nagyon sok faj rendelkezik képességekkel, de lássuk be, hogyha egyből mindenki a maximummal indulhatna, akkor nagyon hamar csak az olyan fajok lennének, aminek nagy ereje van, vagy épp baromi gyorsan gyógyul, vagy épp jobb az ellenállása és ehhez hasonlók.

Eddig – a sík kezdete óta – is úgy volt, hogy minden faji képesség is, ha valami extrémen erős lenne, akkor az oldalon megszokott első szintű képességek szerint volt engedve. Ugyanez volt igaz az aiperek képességeire is.

Volt róla szól, hogy ezek a képességek fejleszthetőek lesznek a későbbiekben, de egészen eddig nem volt rá lehetőség.

Minden páratlan szinten van lehetőség arra, hogy fejlessze valaki a képességeit – természetesen ésszerű határokon belül és amíg a faj engedi maximum kicsit tovább, de nagyon nem, mint a marveles képességeknél.

Ilyen lehet példának az umbarai telepátia (ez kivételesen nagyon sokáig mehet), de például a cathar regeneráció is, vagy épp a farghul erő és ügyesség. Aiper-nél meg a saját képességük, amit felvett indulásnál az illető.

Minden páratlan szinten lehet fejleszteni, azaz 3-5-7-9-11-13 stb. szinten. Az árak pedig mindig megegyeznek a szinten levővel. Így az ár 3-5-7-9-11-13 stb. pontba kerülne az adott szinten. Természetesen lehetséges az is, ha valaki nem fejleszt a 3. szinten, akkor azt megteheti a negyediken ugyanúgy 3 pontért, de a következőt akkor is csak 5.en tudja megtenni.

Fontos! Faji hátrányt képesség fejlesztéssel sem lehet semmisé tenni!

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Képességfejlesztés 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.