Akkaba klán és Apokalipszis

Go down

Akkaba klán és Apokalipszis Empty Akkaba klán és Apokalipszis

Témanyitás by Thorhalla Pént. 08 Júl. 2011, 18:10

Akkaba klán
Akkaba klán és Apokalipszis 661856-clan_akkaba_symbol

Az Akkaba klán annak ellenére, hogy egy igen régi társaság nagyon sokáig csöndben a háttérben ténykedtek. A közelmúltban tűntek csak fel New Yorkban, mint a Soknevű isten vallásának képviselői. Noha csak nagyon kevesen tudják, hogy valójában a klán állt a háttérben a vallás, amilyen gyorsan megjelent a városban úgy is tűnt el az összes hívét holtan hátrahagyva. Rituálisgyilkosság közben feláldozva azért, hogy feltámaszthassák urukat, Apokalipszist. A mutánsisten feltámadt és ezzel együtt az Akkaba klán is eltűnt valahova, de a háttérből ténykednek továbbra is.

Minden tagjuk jelenleg Apokalipszis leszármazottja és őt szolgálják évszázadok óta.

Történetük:
Ősi történelem:
A klán eredete Akkaba-ban kezdődött az ókori Egyiptomban. Akkaba egy kis város volt Amentet és a Királyok völte között. Amikor Apokalipszis született egy jóslat hangzott el, miben, azt mondták, hogy ő egy új fáraó lesz, ki az égből hullott alá és egyszer magához ragadja majd a trónt. Az emberek megrémültek ettől és a gyermeket a sivatagba vitték, és otthagyták.
Az egész település később elpusztult „Baal of the Sandstormers” miatt, aki megtalálta a csecsemő Apokalipszist, és magához vette mint a saját fiát.

Akkaba klán és Apokalipszis 225517-114659-apocalypse_super
Akkaba klán és Apokalipszis 338691-147030-clan-akkaba_super

A hatalom teljében:
Miután Apokalipszis lépett trónra Egyiptomban, a leszármazottait és rokonait átnevezte őket Akkaba klánra, annak ellenére, hogy az ottaniak egykor elhagyták őt. Szórakoztatta, hogyha a gyermekei egymással harcolnak és akár meg is ölik egymást azért, hogy a kegyébe kerülhessenek. Sok emléktárgyat készítettek ekkoriban az Akkaba klán tagjai, azonban kevés maradt fenn a régi klán eltűnésekor. De a klán megmaradt a vereségük után, mit Nagy Sándor hozott árjuk a klán megmaradt része átköltözött Rómába. Évszázadokon át a klán erőszakot ösztönzött és bujtotta a népeket erre, ugyanígy volt ez a Nagy Francia forradalomnál is, mindvégig arra játszva, hogy csak a legéletképesebbek maradjanak életben. Mindeközben időnként Apokalipszist is felébresztették álmából.

Akkaba klán és Apokalipszis 339159-38937-clan-akkaba
Akkaba klán és Apokalipszis 339163-121404-clan-akkaba
Akkaba klán és Apokalipszis 339165-113907-clan-akkaba
Akkaba klán és Apokalipszis 339164-56613-clan-akkaba

Mészárlás:
A klánnak Dracula-val is szembe kellett néznie 1897-ben. Elkezdte a klán tagjait egymás ellen fordítani, hogy bosszantsa Apokalipszist egy korábbi vereségért. Ebben az évben felkeltették Apokalipszist is, és végül győztek, de a klán igencsak meggyengült ennek köszönhetően. Alig néhány tagja maradt csak meg a klánnak, ekkor vette át a vezetést Judas Slade, aki azóta is vezeti az Akkaba klánt.

Modern idők:
A következő majdnem másfél évszázad során Slade vezetésével a klán sikeresen talpra állt és a modern eszközök segítségével időnként remekül beilleszkedett a modern korba is. minden a világon szétszórt leszármazottat összegyűjtöttek és mindet a felügyeletük alatt tartanak. A legtöbben ma is a klán tagjai. A központjuk nagyon sokáig Londonban volt, itt voltak akkor is, amikor Wakanda-ban Thor megölte Apokalipszist.

Napjainkban:
2045-ben Apokalipszis feltámadt a Multiverzum bukásának következtében, ő és az Akkaba-klán Wakandába mentek, ahol nekiláttak erőt gyűjteni, hogy egyszer leszámolhassanak Magneto-val.

Szabályaik
Legalkalmasabb
A klán hiszi, hogy csak a legalkalmasabb élheti túl. Éppen ezért legerősebb tagja a klánnak áll a legközelebb Apokalipszishez, és vezeti a klán uruk távollétében. Illetve erre azért is van szükség, hogy megvédjék magukat és a pozíciójukat a folyamatos támadásokkal szemben, amiket a testvéreiktől kell elszenvedniük.

Csak azok, akik örökölték Apokalipszistől a testük feletti tökéletes sejtszintű kontrolt, azok lehetnek a legalkalmasabbak, akik nem örökölték ezen képességet, azok csak kisebb rangot foglalhatnak el a klánon belül.

A Belső Tanács
A belső Tanács a klán vezetői, és ők döntenek annak sorsáról is.
Akkaba klán és Apokalipszis 338688-188900-clan-akkaba
Akkaba klán és Apokalipszis 338690-55737-clan-akkaba
Akkaba klán és Apokalipszis 339166-47065-clan-akkaba

Megidézése
A klán csak akkor idézi meg Apokalipszist, amikor nagy veszélynek vannak kitéve, és ezt is csak a büntetések miatt. Egyszer a Belső tanács egyik tagját kivégezték, mert segítséget kért, hiszen Apokalipszis úgy tartja és véli, hogy az erőseknek nincs szükségük segítségre. Az idézésnél, aki a szürke bőrt örökölte, azoknak sokkal nagyobb az esélyük arra, hogy megölik őket az idézés alatt így érve el, hogy Apokalipszis megjelenjen.

Titoktartás
A klán tagjai megesküdött, hogy titokban tartják a titkot, aki ezt megszegi, azt megölik.

Tetoválás
Minden klán tagja egy tetoválással rendelkezik a füle mögött. A tetoválás mérete egyenesen arányos a személy erejével, illetve a vérvonal erősségével, azaz, hogy mennyi Apokalipszis vért találtak a szervezetében.

Ismert tagok:
- Apokalipszis
- Judas Slade – Az Akkaba klán jelenlegi vezetője

(A többiek neve nem ismert egyelőre)

További ismert családtagok
- Hjuchia Sakura
- Hjuchia Algernon
- Reynolds Johnson Jr.
- Damien Johnson

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Akkaba klán és Apokalipszis Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Akkaba klán és Apokalipszis Empty Re: Akkaba klán és Apokalipszis

Témanyitás by Thorhalla Pént. 08 Júl. 2011, 18:10

Akkaba klán és Apokalipszis 101532-21245-apocalypse_super
Igazi neve: En Sabah Nur
Egyéb neve(i): A Nagyúr; Set (nem összekeverendő az ősi démonnal, vagy az egyiptomi Szét istennel), Huitxilopochti (azték), Sauru, Kali-Ma (India)
Foglalkozása: Wakanda ura, mutánsok messiása
Személyazonossága: ismert
Állampolgársága: nincs
Rokonai: Rengeteg leszármazottja van ezek ismeretlenek
Mely csoport tagja: Apokalipszis Lovasainak a vezére
Operációs bázisa: Wakanda
Faj: Mutáns-Örökkévaló
Születési helye: Egyiptom
Testmagassága: változó, általában 210 cm
Testsúlya: változó
Szeme színe: kék
Haja színe: fekete
Bőre színe: szürke
Akkaba klán és Apokalipszis 148608-185492-apocalypse_super
Életrajz:
Apokalipszis nagyjából ötezer éve született Egyiptomban, az Akkaba klán tagjaként. Már csecsemoként is félelmet keltett. Mivel ronda és torz volt, törzse a sivatagban hagyta, hogy meghaljon. A gyereket Egy Homokvihar (Sandstormers) nevu sivatagban vándorló, fosztogató banda találta meg. Legtöbbjük szerint a gyereknek el kellett volna pusztulnia. Azonban, könyörtelen vezérük, Baal, valahogy felfedezte a gyerekben rejlo eroket. En Sabah Nurnak, az "Elsonek" ("The First One") nevezte el, és saját fiaként nevelte. Ahogy En Sabah Nur növekedett, úgy múlta felül a többi törzstagot intelligenciában és eroben. Baalon kívül mindenki gyulölte és félt tole, embertelen kinézete és nagyszeru képességei miatt. Nur nem értette félelmüket, de megkeményítette ellenük a szívét. Ezen felül hitt az elvben, amely szerint Baal és a törzs élt, azaz hogy csak a legjobbak, akik eléggé kemények maradnak-maradhatnak életben.A törzs beavatási szertartásán a tizenhét éves En Sabah Nur puszta kézzel megölt három fegyveres harcost. Ekkor Rama-Tut fáraó uralkodott Egyiptomban. En Sabah Nur beavatási szertartásán Baal elmagyarázta neki, hogy Rama-Tut nem isten, ahogy a legtöbben hiszik, csak egy ember, aki idegen hajón érkezett. Évekkel korábban a törzs rábukkant az idoutazó lezuhant hajójára, sérült utasát táborukba vitték, ahol ápolták az idolegesen vak sérültet. Egy éjjel elment, és magával vitte a tárgyakat, amiket a törzs hozott el hajójáról. Hetekkel késobb, visszanyerve látását, Rama-Tut visszatért pusztító ereju fegyverekkel, és az egyiptomi hadsereg élén. A törzset lemészárolta, a túléloket szolgájává tette. Bár kínozta oket, senki nem fedte fel az idohajó hollétét. Valójában Rama-Tut egy idoutazó volt a távoli jövobol, aki késobb Kang, a Hódítóként (Kang the Conqueror) lett ismert. Kang tudta, hogy Apokalipszis, a valaha élt legerosebb mutáns, aki a Föld meghódítását tervezte, az ókori Egyiptomban született. Ezért Rama-Tut visszament az idoben, hogy megtalálja a gyermek Apokalipszist, és felnevelve, a világ legerosebb lényének mestere lehetne. Beavatásának napján Baal egy szent barlanghoz vitte a fiatal Nurt, de a barlang bejárata beomlott, így ok csapdába estek a föld alatt. Egy heti étlen-szomjan vándorlás után megtalálták Rama-Tut idohajójának maradványait egy egyiptomi sír alatt. Baal elmondta Nurnak, hogy Rama-Tutot az osi próféciákban elore jelzett hódítónak hiszi, és hogy Nur sorsa az, hogy legyotte ot. Ekkor Baal meghalt a táplálék hiányától, és Nur, akit mutáns fiziológiája életben tartott, megfogadta, hogy bosszút áll Rama-Tuton, és beteljesíti sorsát. Négy héttel késobb visszajutott a felszínre. Nur szolga lett, de egyszer látomása volt Seth-tol, az egyiptomi halálistentol, aki ösztönözte, hogy hódító legyen. Ekkor nyilvánultak meg eloször Nur emberfeletti eroi. Ekkoriban, mikor több idoutazó szuperhos, többek között a Fantasztikus Négyes, a nyugati parti Bosszúangyalok, és Doctor Strange is feltunt Rama-Tut Egyiptomában, a fáraó végül szembenézett En Sabah Nurral. Rama-Tut felajánlotta, hogy örökösévé teszi, ha huséget esküszik neki, majd miután Nur elutasította, megpróbálta megölni. Nur legyozte Rama-Tut hadvezérét, Oszmándiszt, és magát Rama-Tutot is,aki végül visszaszökött a jövobe, hogy végül Kanggá váljon. Ezután Apokalipszis kitervelte a Föld meghódítását, amit háborúk segítségével akart elérni. Ezekben a háborúkban csak az erosek maradnának életben, azok, akik legyozik a gyengéket. Az évszázadok folyamán különbözo nevek alatt különbözo civilizációk imádták. Biztos volt benne, hogy a mutánsok egy nap meghódítják a világot a vezetése alatt. Csak kevés ismert arról, hogy mit csinált Apokalipszis ezen évszázadok alatt. A kereszteshadjáratok idején Apokalipszis aktiválta a harcos Bennet du Paris látens mutáns erejét. Elnevezte Exodusnak, szolgájává tette, de késobb halálszeru transzba ejtette, mikor fellázadt ellene. 1859-ben Apokalipszis feléledt az évszázados hibenrnációból Londonban, egy földalatti üregben. Ekkor találkozott eloször Dr. Nathaniel Essexel, aki hitt abban, hogy az emberek szelektív tenyésztésével eloidézheti a mutánsok gyors evolúcióját. Apokalipszis felajánlotta, hogy egy hosszúéletu emberfeletti lénnyé változtatja Essexet, hogy folytathassa a kísérleteit, de az az ára, hogy szolgálni fogja ot. Essex belement és Apokalipszis átváltoztatta Mister Sinisterré.
Élete részét lásd az oldal kalandjaiban...

A Végtelen Háború világában 2019-ben hunyt el, mint a reneszánszon, Thor ölte meg a lelke pedig Hela-hoz került. 2045-ben a Multiverzum haldoklása közben Magneto elindított egy vírust a Földön, amit a Multiverzum Apokalpiszis feléledésével kompenzált.

Akkaba klán és Apokalipszis 148607-168438-apocalypse_super
Képességei, szakértelmei: Apokalipszis mutáns, emberfeletti ero birtokosa, amit képes pszionikusan, külso energiaforrások igénybevételével növelni. Apokalipszis meg tudja változtatni formáját akarata szerint, teste atomfelépítésének módosításával. Még méretét is képes növelni egy extradimenzionális forrásból nyert plusz súllyal. Mivel módosítani képes felépítését, szinte minden emberfeletti fizikai erot képes megadni magának. Apokalipszis "kosztüme" egyébként teste része, így képes megváltoztatni megjelenését is. Képes telekinetikusan lebegtetni magát. Apokalipszis különösen hosszú életu, és már évezredek óta él. Hetekig kibírja étlen-szomjan, és rendkívül gyorsan felgyógyul azokból a sérülésekbol is, amelyek normális emberre halálosak lennének. A jövoben teste túl idos és gyenge lesz, hogy hatalmas szuperejét tartalmazza. Ezért át fogja plántálni tudatát és erejét egymás után több testbe is. Ha a test elöregszik, ismét áthelyezi tudatát.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Akkaba klán és Apokalipszis Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Akkaba klán és Apokalipszis Empty Re: Akkaba klán és Apokalipszis

Témanyitás by Thorhalla Kedd 30 Júl. 2013, 11:56

A klán és Apokalipszis csak erősödött az elmúlt években.
Afrika szinte teljes egészét pokalipszis igázta le és hajtotta uralma alá. Abszolút monarchia, Apokalipszis vallásával, csak Marokkó maradt szabad terület. Hadat üzentek Kanadának, ahol Sinister uralkodi, révén ő a tőlük lopott technológiával jutott hatalomra. Mindezeken felül Afrikában Apokalipszis uralma mellett, alatt Magneto tettei gyönyörű leányálomnak tűnnek. A Mutánsisten nem finomkodott a dolgokkal, hanem nemes egyszerűséggel lemészároltatta az emberré váló korábbi mutánsokat. A mágia érzékenyeket, mágiahasználókat gyűjtötte be és kísérleteknek vetette alá őket. természetesen nem tudni olyanokat, akik mindezt élve megúszták volna.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Akkaba klán és Apokalipszis Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Akkaba klán és Apokalipszis Empty Re: Akkaba klán és Apokalipszis

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.