Akkaba klán

Go down

Akkaba klán Empty Akkaba klán

Témanyitás by Thorhalla Kedd 22 Márc. 2011, 14:52

Akkaba klán
Akkaba klán 661856-clan_akkaba_symbol

Az Akkaba klán annak ellenére, hogy egy igen régi társaság nagyon sokáig csöndben a háttérben ténykedtek. A közelmúltban tűntek csak fel New Yorkban, mint a Soknevű isten vallásának képviselői. Noha csak nagyon kevesen tudják, hogy valójában a klán állt a háttérben a vallás, amilyen gyorsan megjelent a városban úgy is tűnt el az összes hívét holtan hátrahagyva. Rituálisgyilkosság közben feláldozva azért, hogy feltámaszthassák urukat, Apokalipszist. A mutánsisten feltámadt és ezzel együtt az Akkaba klán is eltűnt valahova, de a háttérből ténykednek továbbra is.

Minden tagjuk jelenleg Apokalipszis leszármazottja és őt szolgálják évszázadok óta.

Történetük:
Ősi történelem:
A klán eredete Akkaba-ban kezdődött az ókori Egyiptomban. Akkaba egy kis város volt Amentet és a Királyok völte között. Amikor Apokalipszis született egy jóslat hangzott el, miben, azt mondták, hogy ő egy új fáraó lesz, ki az égből hullott alá és egyszer magához ragadja majd a trónt. Az emberek megrémültek ettől és a gyermeket a sivatagba vitték, és otthagyták.
Az egész település később elpusztult „Baal of the Sandstormers” miatt, aki megtalálta a csecsemő Apokalipszist, és magához vette mint a saját fiát.

Akkaba klán 225517-114659-apocalypse_super
Akkaba klán 338691-147030-clan-akkaba_super

A hatalom teljében:
Miután Apokalipszis lépett trónra Egyiptomban, a leszármazottait és rokonait átnevezte őket Akkaba klánra, annak ellenére, hogy az ottaniak egykor elhagyták őt. Szórakoztatta, hogyha a gyermekei egymással harcolnak és akár meg is ölik egymást azért, hogy a kegyébe kerülhessenek. Sok emléktárgyat készítettek ekkoriban az Akkaba klán tagjai, azonban kevés maradt fenn a régi klán eltűnésekor. De a klán megmaradt a vereségük után, mit Nagy Sándor hozott árjuk a klán megmaradt része átköltözött Rómába. Évszázadokon át a klán erőszakot ösztönzött és bujtotta a népeket erre, ugyanígy volt ez a Nagy Francia forradalomnál is, mindvégig arra játszva, hogy csak a legéletképesebbek maradjanak életben. Mindeközben időnként Apokalipszist is felébresztették álmából.

Akkaba klán 339159-38937-clan-akkaba
Akkaba klán 339163-121404-clan-akkaba
Akkaba klán 339165-113907-clan-akkaba
Akkaba klán 339164-56613-clan-akkaba

Mészárlás:
A klánnak Dracula-val is szembe kellett néznie 1897-ben. Elkezdte a klán tagjait egymás ellen fordítani, hogy bosszantsa Apokalipszist egy korábbi vereségért. Ebben az évben felkeltették Apokalipszist is, és végül győztek, de a klán igencsak meggyengült ennek köszönhetően. Alig néhány tagja maradt csak meg a klánnak, ekkor vette át a vezetést Judas Slade, aki azóta is vezeti az Akkaba klánt.

Modern idők:
A következő majdnem másfél évszázad során Slade vezetésével a klán sikeresen talpra állt és a modern eszközök segítségével időnként remekül beilleszkedett a modern korba is. minden a világon szétszórt leszármazottat összegyűjtöttek és mindet a felügyeletük alatt tartanak. A legtöbben ma is a klán tagjai. A központjuk nagyon sokáig Londonban volt, itt voltak akkor is, amikor Wakanda-ban Thor megölte Apokalipszist.

Napjainkban:
Ezek után, mikor a Köd eltűnt New Yorkról alapították meg a Soknevű isten vallását, aminek következtében ősi tudást felhasználva kaput nyitottak Asgardra, hogy kimentsék uruk lelkét és visszahozzák az életbe. Mindez sikerrel is zárult és a Mutánsisten visszatért az élők sorába, a klán ekkor elköltözött és azóta senki sem tudja, hogy hol lehetnek.

Szabályaik
Legalkalmasabb
A klán hiszi, hogy csak a legalkalmasabb élheti túl. Éppen ezért legerősebb tagja a klánnak áll a legközelebb Apokalipszishez, és vezeti a klán uruk távollétében. Illetve erre azért is van szükség, hogy megvédjék magukat és a pozíciójukat a folyamatos támadásokkal szemben, amiket a testvéreiktől kell elszenvedniük.

Csak azok, akik örökölték Apokalipszistől a testük feletti tökéletes sejtszintű kontrolt, azok lehetnek a legalkalmasabbak, akik nem örökölték ezen képességet, azok csak kisebb rangot foglalhatnak el a klánon belül.

A Belső Tanács
A belső Tanács a klán vezetői, és ők döntenek annak sorsáról is.
Akkaba klán 338688-188900-clan-akkaba
Akkaba klán 338690-55737-clan-akkaba
Akkaba klán 339166-47065-clan-akkaba

Megidézése
A klán csak akkor idézi meg Apokalipszist, amikor nagy veszélynek vannak kitéve, és ezt is csak a büntetések miatt. Egyszer a Belső tanács egyik tagját kivégezték, mert segítséget kért, hiszen Apokalipszis úgy tartja és véli, hogy az erőseknek nincs szükségük segítségre. Az idézésnél, aki a szürke bőrt örökölte, azoknak sokkal nagyobb az esélyük arra, hogy megölik őket az idézés alatt így érve el, hogy Apokalipszis megjelenjen.

Titoktartás
A klán tagjai megesküdött, hogy titokban tartják a titkot, aki ezt megszegi, azt megölik.

Tetoválás
Minden klán tagja egy tetoválással rendelkezik a füle mögött. A tetoválás mérete egyenesen arányos a személy erejével, illetve a vérvonal erősségével, azaz, hogy mennyi Apokalipszis vért találtak a szervezetében.

Ismert tagok:
- Apokalipszis
- Judas Slade – Az Akkaba klán jelenlegi vezetője

(A többiek neve nem ismert egyelőre)

További ismert családtagok
- Hjuchia Sakura
- Reynolds Johnson Jr.
- Damien Johnson


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 05 Jún. 2019, 21:25-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Akkaba klán Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Akkaba klán Empty Re: Akkaba klán

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 20 Jan. 2019, 00:00

Mint kiderült az Újászülető Erő c. kaland epilógusa során Slade soha se követett el felségárulást és csak egy megbeszélt akció keretében játszották el ezt Sinisterrel. Most Végítélet vezényletével visszatért az Akkaba Metropoliszba és visszavette öccsétől az Akkaba klán vezetését is, így ismét ő irányítja a csoportot.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Akkaba klán AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.