II/4. fejezet: A második csapás

Go down

II/4. fejezet: A második csapás Empty II/4. fejezet: A második csapás

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 06 Aug. 2011, 17:46

Újvilág – II. korszak

4. fejezet: A második csapás

Hét hónappal később…

Hét hónap telt el Az első csapás eseményei óta. Az Újvilág Ellenségei felfedték kilétüket: Küklopsz, Nero Vincenzo, valamint egy rejtélyes, szőke nő megindították a csapássorozatukat Walter egykori társai ellen. A pontos céljaik és módszereik azonban még mindig ismeretlenek, de annyi bizonyos, hogy az asgardi cselszövőnek, Lokinak is köze van a dologhoz. Sajnos a S.H.I.E.L.D. vajmi keveset tud még a mágiáról és Asgardról, és Thor sincs már az élők között, hogy segítsen nekik, ha Loki újra támadást indítana…

Danvers ezredes élete egyik legnehezebb döntését hozta meg, amikor szövetségre lépett egy másik veszélyes terroristával, Ghosttal, aki a jelek szerint szintén Küklopszék célpontja. A S.H.I.E.L.D. árulója, Nick Fury hadbíróság elé került, így a szervezeten belüli fenyegetés legalább elhárult. A S.H.I.E.L.D. egyetlen reménye, hogy Walter nem indít újabb csapást, amíg nem tudja biztonságban egyetlen élő rokonát, féltestvérét, Danielle Sunkent.

A hét hónap gyilkos lassúsággal és elviselhetetlen feszültségben telik – de Küklopsz és társai egyszer sem adnak életjelet magukról…

A kalandba régi és új karakterek egyaránt bekapcsolódhatnak, a jelentkezés feltétele mindenkinél ugyanaz:

– A régi karakterek az elmúlt hét hónap történéseit írják meg kiegészítésként az előtörténetükhöz, az újak pedig értelemszerűen írjanak újat. A régi karakterek közül mindenki térjen ki részletesen az elmúlt hónapok eseményeire, mennyit fejlődtek, mit tanultak, milyen személyes kapcsolataik alakultak ki, és legfőképp, hogy mit gondolnak a Ghosttal kötött szövetségről. A hét hónap alatt a S.H.I.E.L.D. az aktív állományban tartotta a fiatalokat, több bevetésük is lehetett együtt vagy külön-külön is – olykor akár a Különítmény oldalán is. Szoros barátság vagy ellenérzés is kialakulhatott a karakterek és bizonyos NJK-k között, ha úgy kívánjátok. Az országot senki sem hagyta el, de azon belül mindenfelé járhattatok, még akár eltávozási engedélyetek is lehetett az ünnepekre vagy máskor. Az új karakterektől csak annyit kérek, hogy a karakterük mindenképp New York-i lakos legyen, aki majd a fejezet elején csatlakozik a S.H.I.E.L.D.-hez.

Mivel sok minden zajlott a 3. fejezet végén, íme egy kis összefoglaló, hogy jobban lássátok, kivel mi történt az elmúlt időszakban:

Az Újvilág fontosabb eseményei az elmúlt hét hónapban:

– A S.H.I.E.L.D. sikeresen újjáépítette a Triskeliont, amely ismét régi fényében ragyog. A vezetője továbbra is Carol Danvers ezredes, de arról, hogy szövetségre lépett Ghosttal, csak azok a bizonyos személyek tudnak, akik a 3. fejezet epilógusában ott voltak a tárgyalóban a Helicarrieren.
– Nick Fury ezredest hadbíróság elé állították, és többszörös hazaárulás vádjával elítélték. Ismeretlen helyszínen tölti börtönbüntetését.
– Danielle Sunkent Ghost átadta a S.H.I.E.L.D.-nek, de a lányt senki sem látta, csak Danvers ezredes pár legmegbízhatóbb ügynöke, akik ismeretlen, biztos helyszínre szállították őt.
– Sue Storm és Ben Grimm a S.H.I.E.L.D.-nél maradtak. Míg Sue a Walter által használt organizmusokat tanulmányozta, és persze egykori kedvesét, Reedet gyászolta, addig Ben folytatta katonai kiképzését, és tökéletesen megtanulta használni új képességeit. Mint kiderült, egyfajta mutáció ment végbe rajta, így már ő is a mutánsok táborát erősíti, bár senki sem érti, hogy lehet ez.
– Johnny Storm visszatért barátja, Peter Parker házába, ahol folytatta hőn áhított átlagos életét Parkerékkel. A S.H.I.E.L.D. megfigyelés alá helyezte a házat, de Küklopsz azóta sem indított újabb támadást ellenük. Peter Parker engedélyével a fiatal ügynökök mind megtudhatták, hogy ő valójában Pókember.
– Mint kiderült, az első csapások napján a Póknőt is megtámadta Küklopsz egyik idegen csatlósa, de sikeresen kereket oldott. Szintén Peter Parker engedélyével a S.H.I.E.L.D. ifjú ügynökei megkaphatták azt az információt, hogy a Póknő, azaz Jessica Drew valójában Peter Parker női klónja.
– A Különítmény folytatta ténykedéseit világszerte, bár több tagnak sem tetszik, hogy Danvers szövetségre lépett Ghosttal. A legnagyobb gondjuk azonban még továbbra is a kezelhetetlen Zarda, aki néha hetekre eltűnik, olykor lerombol egy épületet, máskor pedig egyszerűen nincs kedve harcolni. Csak a csodának köszönhető, hogy még nem ölt meg senkit.
– A Bosszú Angyalai ideiglenesen feloszlottak Fury lecsukása miatt, a tagok ismeretlen helyszíneken teljesítenek szolgálatot.
– Ghost egyszer sem jelent meg teljes valójában a S.H.I.E.L.D.-nél, mindig csak számítógépeken tartotta a kapcsolatot Danversszel és a fiatalokkal. Egyelőre semmi nyomot nem tudott felmutatni Küklopsz hollétét és terveit illetően, viszont átadott egy szerkezetet, amely jó előre jelzi, ha Walter valahol megint készül bevetni az organizmusokat vagy az idegeneket, és hasonlóképp érzékeli a nagy mennyiségű asgardi mágiát is.
– Danvers ezúttal semmit sem akart a véletlenre bízni: a nyilvános médiát is bevonta a kutatásba, és mindenhová szétküldte Walter, Nero és a szőke nő képeit, hogy ha bárki látja őket, értesítsék a hatóságokat. Ezenkívül állandó, napi szintű, véletlenszerű átvilágításokat tartanak a S.H.I.E.L.D. dolgozói között, valamint hetente cserélik is a szervezet amerikai helyszíneinek személyzetét.
– Az AIM új főépületben, de még mindig New Yorkban folytatja kutatásait.
– Jack Osterman tovább fejlesztette a páncélját, és láthatóan kicsit sem hatotta meg az apja halála. Gwen Stacy továbbra is szerelmes belé, és a barátnőjének tekinti magát, bár Jack számára gyakran csak nyűg a lány. Rustin Parr nem hajlandó elhinni, hogy Walter elárulta őket, és Lokit gyanúsítja az egészért.

A történet kezdetén a hét hónapos feszült várakozás után hőseink újabb, jelentéktelennek tűnő küldetésre indulnak…

ÉS NE FELEDJÉTEK!!!

Akinek van kedve, az alkothat egy náci tisztet is a kalandhoz, amellyel részt vehet a múltban játszódó eseményekben. Még az sem kell, hogy legyen már meglévő újvilági karakteretek, azaz olyan játékos is készíthet náci karaktert, akinek nincs a jelenben élő karaktere. A lehetőségek tehát végtelenek!

Lehet egyszerre karakteretek a jelenben és a II. világháborúban.

Lehet karakteretek csak a jelenben.

Vagy lehet karakteretek csak a II. világháborúban.

Egy tökéletes náci tiszthez persze nem árt némi történelmi ismeret – megspékelve az újvilági extrákkal. Ezeket alant olvashatjátok:

A II. világháború vázlatos kezdetei az Újvilágban:

1933: Az I. világháborút lezáró, versailles-i béke megalázó feltételei és a nagy gazdasági világválság hozzájárultak ahhoz, hogy az Adolf Hitler vezette Nemzetiszocialista Német Munkáspárt hatalomra jutott Németországban.

1934: Hitler megszerezte magának a köztársasági elnöki címet, így ő lett a német „Führer” (Vezér), és hamarosan totális diktatúrát épített ki. Külpolitikájának deklarált célja volt a németek lakta területek egyesítése, illetve a keleti irányú területszerzés.

1935: Hitler felmondta a békeszerződés által előírt katonai korlátozásokat, és gyors fegyverkezésbe kezdett.

1936: Németország csapatai a locarnói egyezményt felrúgva bevonultak az addig demilitarizált Rajna-vidékre. E lépés ellen Nagy-Britannia nem óhajtott fellépni, Franciaország pedig egyedül nem vállalt fel egy fegyveres konfliktust – pedig egy erőszakos fellépésre a németek csak visszavonulással tudtak volna reagálni, mivel akkori fegyveres erejük sokkal kisebb volt, mint a francia.

1938: Az angol és francia megbékélési politikát kihasználva, Hitler a Harmadik Birodalomhoz csatolta Ausztriát, majd a Szudéta-válság kirobbantása után, a müncheni egyezményt követően a Szudéta-vidéket. A náci seregek első ízben találkoztak idegen technológiával a Földre érkezett és emberek közé épült Chitauri, más néven Skrull faj tagjainak hála. A Chitaurik lassan, de biztosan beépültek a Harmadik Birodalomba, hogy a német seregeket felhasználva tizedeljék meg a bolygó lakosságát.

1939: Németország megszállta Csehország maradék területeit, és Szlovákia önálló állam lett. Hitler egyre fokozta a feszültséget Lengyelországgal. Nagy-Britannia és Franciaország – noha a megbékéltetési politika hívei nem gyengültek meg – katonai garanciákat ígért Lengyelországnak egy német támadás esetére. Nem sokkal a háború kirobbantása előtt Sztálin elfogadta Hitler javaslatát egy megnemtámadási szerződés megkötésére, és „érdekszférákat” határoztak meg a Szovjetunió és Németország között. A szovjet érdekszférába került északon Finnország, Észtország, Litvánia és Lettország, délen Besszarábia, valamint Románia egyes területei. Lengyelországot a megállapodás értelmében felosztották a két érdekszféra között. Németország gyakorlatilag megállíthatatlan erő lett Európában a Chitauri technológiának hála, az Egyesült Államok pedig egyelőre nem lépett be a kezdődő háborúba. Amerika Kapitány és a szuperkatona-program még nem létezett. Ezzel egy időben több náci főtiszt is az okkult, mágikus erők tanulmányozása felé fordította figyelmét, hogy még nagyobb hatalmat szerezzenek a Harmadik Birodalomnak.

Szabályok a náci karakterekhez:

– Törzsgyökeres német katonákat várok, lehetőleg férfiakat, akik a magukat árja fajnak kinevezett nép büszke harcosai. Mind a Führer hű alattvalói.
– A karakterek a 20-as, 30-as éveikben járjanak.
– Minden karakter ember. Mutánsok vagy egyéb szuperhumánok ekkor még nem léteztek – vagy legalábbis nem tudtak róluk.
– A karakterek egyszerűbb tisztek, akik egy osztagban szolgálnak Németország Észak-Rajna–Vesztfália nevű tartományában az ország nyugati részén. Hamarosan új parancsnokot kapnak a rejtélyes Heinrich Zémó báró személyében, akit még senki sem látott, de legendákat zengnek a csavaros eszéről és a kegyetlenségéről.
– A karakterek mit sem sejtenek a náci seregben megbújó idegen erőkről, úgymint a Chitaurikról.
– Nem kell külön témát nyitnotok a karaktereitek adatlapjaihoz, elég, ha itt jelentkeztek és beírjátok a főbb adatokat és egy rövidke előtörténetet.
NAGYON FONTOS, hogy a karaktereitek kitalálásakor és a játék közben legyetek egy kicsit történelmileg pontatlanok, és fogjátok vissza magatokat. Azaz ne legyenek durva rasszista megnyilvánulások egyetlen hozzászólásban sem, még ha egy nácira nem éppen a finomkodás is volt jellemző. Kerüljétek tehát a faji, nemi vagy vallási véleménynyilvánításokat, mert hiába csak szerepet játszotok, ez mégiscsak egy nyílt fórum, amit bárki elolvashat. Legyünk tehát amolyan „náci lightok” most a játék kedvéért, rendben?

Eddigi II. világháborús karaktereink:
Felix „Adler” Eins
Frederick Wilhelm Hermann von Hessen
Ulrich Schicklgruber

Akár régi, akár új játékos vagy az Újvilágban, itt jelentkezz a kalandra, melynek címe tehát:

II/4. fejezet: A második csapás 57497190

_________________
II/4. fejezet: A második csapás 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4425
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

II/4. fejezet: A második csapás Empty Re: II/4. fejezet: A második csapás

Témanyitás by Thorhalla Kedd 09 Aug. 2011, 12:56

Akkor a náci karakterem is itt van.

Név: Frederick Wilhelm Hermann von Hessen gróf
Egyéb név(i): Frederick von Hessen gróf
Faj: ember
Nem: férfi
Jellem: nyíltan náci és fasiszta nézeteket vall
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: 1904. november 5., Homburg
Kor: 35 év
Család: von Hessen hercegi család tagja, van felesége és 3 gyermeke
Foglalkozás: kínzómester (náci tiszt, Hauptsturmführer (Százados)), okkultista
Testmagassága: 189 cm
Testsúlya: 90 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: szőke
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: ruházata
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: szadizmus, ezeket nem nézve egészséges

Előtörténet:
Frederick a von Hessen hercegi család harmadik gyermekeként látta meg a Homburg-Hessen hercegségében. Mivel nemesi körökbe született, így a sorsa nagyjából már a születése pillanatában eldőlt. Az apja politikai színtéren hadakozott, az anyja pedig otthon nevelte a gyermekeit. Családi béke nem igazán volt közöttük, hiszen érdekházasság volt, az apja Homburg-Hessen hercege, az anyja pedig a magyarországi Stralendorff bárói családjának tagja volt. Az apja igen gyakran megverte a feleségét, ami később igencsak meglátszott a család gyermekein, így Frederick-en is. Mivel a családja igen jómódú és gazdag volt, így nem kellett nélkülöznie soha sem és mindig a legtöbb és legjobb dolgokat kapta meg. Alig volt néhány éves, amikor már magántanárt fogadtak mellé, akitől etikettet tanult, a fogékonysága a világ felé, már ekkoriban kialakult. Minden apró dolog megragadta a figyelmét és minden érdekelte. Alighogy megtanult járni alig két éves korában, már lóra ült, az apja ekkoriban adott neki fegyvert is a kezébe, hogy nekiálljon tanulni. Az anya rimánkodása és nem érdekelte az apát, ő úgy állt hozzá, ahogyan ő maga tanult az tökéletesen jó lesz a gyerekeknek is. Nem az elavult magyarországi módszereket kell itt használni, hiszen megnézheti magát az az ország. Így már igen kicsiként is csak azt hallotta, hogy a németek az uralkodó faj és nekik kell a legtöbbre vinniük és fogják is. Az árja faj, ahogyan később bevonulnak a köztudatba Hitler ideje alatt. Von Hessen herceg azonban nem csak a fegyverhasználatot tartotta fontosnak a fia tanulmányai sorában, hanem azt is, hogy művelődjön. Nem járt iskolába, nem engedték a köznép körébe, pedig igazán megtehették volna, most is nevelők és magántanárok, a legjobbak, amiket csak keríteni tudtak azok tanították. A kis Frederick-et különösen a történelem és az irodalom kötött le, a nagy csaták leírásai, mítoszok, legendák. Ezek mind-mind elbűvölték az ifjú grófot. Tíz éves volt, amikor kitört az első világháború, így ezt a háborút már immáron saját szemével figyelhette meg, és amikor senki sem látta naplót vezetett erről, meglehetősen nagy pontossággal írta le a dolgokat. akárcsak azt, amikor az apja háborús hősként hazatért a frontról. Noha Németország kikapott a háborúban és mindent elvesztett, a család is a vagyonából tetemes mennyiséget, de neki az apja szent maradt és érezte, hogy egyszer vissza fognak vágni a 1918-as határozat miatt. A tanulmányai remekül folytak és még ebben az évben megismerte a későbbi feleségét is, azt a lányt, akivel két éves kora környékén jegyezték el. 1919-ben az édesanyja elhunyt a spanyolnátha következtében, élete legnagyobb verését akkor kapta az addigra alkoholista apjától, mert könnyet, mert ejteni az anyja után.
A hercegné elvesztése utána a fiatal Frederick még inkább a könyvekbe és a legendákba temetkezett, de egyre gyakrabban mutatott érdeklődést a politika iránt is. 1922-ben, ahogyan elérte a nagykorúságot, feleségül vette a jegyesét, aminek hála ismét rengeteg pénz állt a családhoz, majd nem sokkal később meg is született az első gyermekük. Ő maga ekkor tette le az érettségijét kiváló eredménnyel és felvételt nyert a jogi egyetemre is. Eddigre már nyíltan Nemzetiszocialista Német Munkáspárt álláspontját támogatta. Az egyetemi eredményei kiválóan haladtak, mivel alig három év alatt sikerült diplomát szereznie, majd ment a következő egyetemre, ezúttal politológiát tanulni. Itt ekkor letudta a kötelező katonai szolgálatot is, ami egész életében szerzett gyakorlatának hála igencsak könnyedén ment neki. Az 1925-ös év nagy változást hozott az életében, ugyanis az apja a hatalmát bevetve besoroztatta a nemrégiben megalapult SS-be, amelyik az ő területükön működött. Frederick jócskán nem volt vezető ekkoriban, sem pedig tiszt, még csak közlegény. Azt, hogy német származású három generációra visszamenőleg könnyedén tudta bizonyítani, még az anyáék is azok voltak, annak ellenére, hogy hol élt a család. Közel fél éves SS szolgálat után hazatért az otthoni birtokra, ez idő alatt belőle is előtört az, amit úgy tűnt, hogy az apjától örökölt, az, hogy előszeretettel jár el a keze. Ott telt be a pohár a fiatalember számára, amikor az apja a saját nővérére emelt kezet. Három nappal később a herceg „vadászbalesetben” elhunyt a saját birtokán és Fred bátyja kapta a hercegi címet. Mivel már dolgozott, szolgálatot teljesített és családja is volt az egyetem is lassabban haladt, de amikor volt egy kis ideje, akkor az okkultizmus felé kezdett kikacsingatni.
Ugyanis végre találkozott olyan személyekkel, akiket ez úgyszintén érdekelt, hosszú éjszakákon át olvasott holt nyelveken található szövegeket, akárcsak latin iratokat, mindent, amiért annak idején halál járt volna. Fekete mágia, alkímia, bűbájok, minden, amiről korábban azt hitte csupán, hogy mese most a szeme láttára elevenedtek meg. a családi vagyonból okkultista könyveket vásárolt, hogy ezekkel bővítse az amúgy is tetemes könyvtárat, illetve okkultista csoportokat támogatott vele, akik így híreket osztottak meg vele és a férfi tudása igencsak gyarapodott ezen a téren. Ekkoriban kezdett az SS-nél is katonai ranglétrán feljebb emelkedni, mivel megunta, hogy nemes létére még mindig csak olyan alacsony rangon van, ahol. Hadgyakorlatokon, küldetéseken is mind-mind kiváló eredményeket ért el. Ezen a téren is, akárcsak a jogi és politikusi pályáján is, a családi vagyon gyarapodott. Bármibe nyúlt ott, mintha arany termett volna. 1930-ra immáron két diplomás három gyermekes családapa volt, piszkosul gazdag, művelt és az SS-en belül is igencsak jól állt a szerencsecsillaga. Évek óta kínzómesterként látta el főleg a feladatát, amikor kiderült, hogy mennyire hatékonyan képes ellátni így a feladatát és nem nagyon volt olyan személy, aki nem tört meg a kezei alatt.
1933. ismét egy remek év volt számára, ugyanis a Nemzetiszocialista Német Munkáspárt, amelyiket ő is híven támogatott, akárcsak a családja, hatalomra jutott. Egy évvel később 1934-ben a „Hosszú kések éjszakája” után ő maga is segédkezett igen hatékonyan abban, hogy a régi SA-t felszámolják és még ebben az évben a párt hivatalos fegyveres szervezetévé válltak. Ő maga pedig ebben az évben kapta meg a Hauptsturmführer – századosi – rangot az SS-en belül, ahol továbbra is leginkább kínzótisztként, mintsem hivatalos katonaként látta el a feladatát. Persze, ha szükség volt rá, akkor ő maga is kiment terepre, de inkább a háttérben maradt és a tudását gyarapította. A következő években is ugyanígy okkultista találkozókra járt, ahol időnként még előadásokat is tartott és persze mindvégig hűséges maradt Hitler-hez és az eszméihez, teljes mértékben egyetértett velük, ahogyan az intézkedésekkel is, amiket a Führer hozott. Ezt hangoztatta is és nem rejtette véka alá. A katonai élet 1936-ben lett újra aktív és gyorsult fel, amikor a régi békét felrúgva Hitler megszállta a Rajna vidéket, ebben a hadműveletben von Hessen is részt vett, majd egy kis ideig még ott maradt, mielőtt haza nem tért. A következő három évben szinte soha sem volt otthon, igen sok fronton vett részt, bár a tényleges harcoktól gyakran távol maradt, de a foglyok megkínzásában mindig első volt és igen nagy hatékonysággal művelte mindezt. Ha ideje és energiája engedte, akkor még mindig részt vett okkultista találkozókon és továbbra is pénzelt pár társaságot. 1939-ben pedig végre valamilyen szinten nagy álma teljesült, amikori is áthelyezték őt Észak-Rajna–Vesztfália területére. Mindez nem hozta izgalomba, sem pedig lázba, de amikor megtudta, hogy kit neveztek ki vezetőjüknek, akkor kezdett ennek örülni.
Ugyanis megannyi dolgot hallott már a hírhedt Heinrich Zémó báróról, hogy végre szeretett volna személyesen is megismerkedni az illetővel. Úgy tűnt, hogy a szerencséje meglesz és ezúttal tényleg sikerülni is fog ez…

Szakértelmek:
Roppant művelt férfi, nagyon sokat olvas, művészetektől kezdve okkultizmuson át a kínzásokig és politikáig. Katonai kiképzést kapott, így kiválóan bánik a kora fegyvereivel, noha nem különösebben rajong a hadseregért, sokkal inkább parancsnokosodni szeret, mert kiválóak a taktikai érzékei. Sznobizmusból kardvívást tanult, kiválóan lovagol és vezet autót. A politikai életben is jeleskedik, így az emberek manipulálása is jól megy neki. Gyakorta fordul meg okkultista körökben, ahol időnként még egy-egy tanulmányát elő is adja. Kínzási ismeretei és gyakorlata magas, így általában, ilyen téren szokták őt alkalmazni. Beszél németül, franciául és kiválóan latinul is, illetve egy-két ősi nyelvből is megért dolgokat, amiket okkultista olvasmányokban szedett össze.

Képességek:
Nincs.

Külső:
II/4. fejezet: A második csapás 1333091-captain_nazi


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 12 Márc. 2016, 00:22-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
II/4. fejezet: A második csapás Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

II/4. fejezet: A második csapás Empty Re: II/4. fejezet: A második csapás

Témanyitás by Ultimate Guru Kedd 09 Aug. 2011, 14:26

Ja, ők el vannak fogadva automatikusan, ez csak természetes.

_________________
II/4. fejezet: A második csapás 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4425
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

II/4. fejezet: A második csapás Empty Re: II/4. fejezet: A második csapás

Témanyitás by Ultimate Guru Csüt. 18 Aug. 2011, 20:44

II/4. fejezet: A második csapás 01140

_________________
II/4. fejezet: A második csapás 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4425
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

II/4. fejezet: A második csapás Empty Re: II/4. fejezet: A második csapás

Témanyitás by Ultimate Guru Csüt. 18 Aug. 2011, 21:15

II/4. fejezet: A második csapás 01141

_________________
II/4. fejezet: A második csapás 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4425
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

II/4. fejezet: A második csapás Empty Re: II/4. fejezet: A második csapás

Témanyitás by Ultimate Guru Csüt. 18 Aug. 2011, 21:26

II/4. fejezet: A második csapás Clipboard01ug

_________________
II/4. fejezet: A második csapás 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4425
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

II/4. fejezet: A második csapás Empty Re: II/4. fejezet: A második csapás

Témanyitás by Ultimate Guru Pént. 26 Aug. 2011, 16:49

Sziasztok!

Rövid, és egyszerű közvélemény-kutatást végeznék: mivel hamarosan véget ér a 4. fejezet asgardi mellékszála, ezért akár el is kezdhetnénk a folytatásának szánt másik II. világháborús szálat, amely azonban már egy teljes fejezet lenne. Olyan hosszú biztosan nem lesz, mint az eddigi négy fejezet, de végig a múltban, a II. világháború idején játszódna, csak ezúttal az amerikai oldalról.

A kérdésem az, hogy lenne-e kedvetek egy ilyen kalandhoz. Ide is jó lenne legalább 3-4 ember, mivel egy teljes fejezetről van szó, és persze kellenének nekem előtörténetek is II. világháborús, amerikai katonákról, akikkel részt vehettek a fejezetben. Nem túl hosszú, elég csak a lényeg, a részleteket majd később írom le.

Szóval? Most még csak érdeklődőket várok, mint írtam, az előtörténetekre majd később kitérünk, ha meg is hirdetem a kalandot.

_________________
II/4. fejezet: A második csapás 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4425
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

II/4. fejezet: A második csapás Empty Re: II/4. fejezet: A második csapás

Témanyitás by BlackMail Pént. 26 Aug. 2011, 17:25

Én jelentkeznék rá. Csak az a kérdésem, hogy milyen típusú lenne? Csata közepén darálós végül meghalós/túlélős vagy halk kommandózás az ellenfél háta mögött?
BlackMail
BlackMail
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 59
Hozzászólások régi : 121
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: BlackMail
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

II/4. fejezet: A második csapás Empty Re: II/4. fejezet: A második csapás

Témanyitás by Thorhalla Pént. 26 Aug. 2011, 17:41

Érdekelni, érdekel és 90%, hogy gyüszök is.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
II/4. fejezet: A második csapás Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

II/4. fejezet: A második csapás Empty Re: II/4. fejezet: A második csapás

Témanyitás by Ultimate Guru Pént. 26 Aug. 2011, 17:49

BlackMail, nyilván lenne csata, de inkább a kommandózás és a történet fog dominálni, ahogy a legtöbb kalandomban.

_________________
II/4. fejezet: A második csapás 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4425
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

II/4. fejezet: A második csapás Empty Re: II/4. fejezet: A második csapás

Témanyitás by Godlaw / Tao Pént. 26 Aug. 2011, 18:42

Engem érdekel.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

II/4. fejezet: A második csapás Empty Re: II/4. fejezet: A második csapás

Témanyitás by Haward Maximoff Pént. 26 Aug. 2011, 18:48

Engem sem hagy hidegen a dolog. Én jövök.
Haward Maximoff
Haward Maximoff
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 53
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : Végtelen Háború

Karakteradatok
Főkarakter: Haward Maximoff
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

II/4. fejezet: A második csapás Empty Re: II/4. fejezet: A második csapás

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 03 Szept. 2011, 13:07

II/4. fejezet: A második csapás 01155

_________________
II/4. fejezet: A második csapás 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4425
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

II/4. fejezet: A második csapás Empty Re: II/4. fejezet: A második csapás

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 24 Szept. 2011, 12:54

Véget ért a 4. fejezet II. világháborús része, és már jelentkezhettek is a folytatásra itt: A múlt árnyai!

_________________
II/4. fejezet: A második csapás 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4425
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

II/4. fejezet: A második csapás Empty Re: II/4. fejezet: A második csapás

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 19 Nov. 2011, 18:04

Te kinek az oldalán állsz?

II/4. fejezet: A második csapás 178

_________________
II/4. fejezet: A második csapás 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4425
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

II/4. fejezet: A második csapás Empty Re: II/4. fejezet: A második csapás

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 19 Nov. 2011, 18:05

Te kinek az oldalán állsz?

II/4. fejezet: A második csapás 219

_________________
II/4. fejezet: A második csapás 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4425
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

II/4. fejezet: A második csapás Empty Re: II/4. fejezet: A második csapás

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 19 Nov. 2011, 18:06

Te kinek az oldalán állsz?

II/4. fejezet: A második csapás 316

_________________
II/4. fejezet: A második csapás 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4425
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

II/4. fejezet: A második csapás Empty Re: II/4. fejezet: A második csapás

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 19 Nov. 2011, 18:07

Te kinek az oldalán állsz?

II/4. fejezet: A második csapás 412

_________________
II/4. fejezet: A második csapás 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4425
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

II/4. fejezet: A második csapás Empty Re: II/4. fejezet: A második csapás

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 19 Nov. 2011, 18:07

Te kinek az oldalán állsz?

II/4. fejezet: A második csapás 511

_________________
II/4. fejezet: A második csapás 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4425
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

II/4. fejezet: A második csapás Empty Re: II/4. fejezet: A második csapás

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 23 Dec. 2012, 18:24


_________________
II/4. fejezet: A második csapás 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4425
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

II/4. fejezet: A második csapás Empty Re: II/4. fejezet: A második csapás

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 16 Márc. 2013, 10:14

Véget ért a 4. fejezet, és már jelentkezhettek is a folytatásra itt: Az ördög maga!

Nem kizárt, hogy ezzel a kalanddal valamiféle rekordot döntöttünk „Az oldal legtovább tartó kalandja” kategóriában, de hát az élet több ponton is közbeszólt, és így alakult. Elnézést mindenkitől, és nagyon köszönöm a kitartást és a türelmet azoknak, akik végigvitték velem ezt a gigakalandot.

Még van egy körünk az N-zónában Taóval, aztán…! Nem, még mindig nem kezdődik a 6. fejezet, még mindig egy kis türelmet fogok kérni, mert egyrészt meg kell írnom majd minden NJK-mhoz és JK-mhoz a kiegészítéseket, kicsit rendeznem kell a soraimat, vissza kell emlékeznem sok mindenre, és csak ezek után merem indítani az új kalandot, ami megint nem lesz egy egyszerű menet. Lesz benne misztikum, akció, testen kívüli élmények, utazás téren és időn át… Csak a szokásos újvilági dolgok. Smile

Zárásként még egy kis összefoglaló a 4. fejezet utáni eseményekről – egyelőre röviden:_________________
II/4. fejezet: A második csapás 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4425
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

II/4. fejezet: A második csapás Empty Re: II/4. fejezet: A második csapás

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 16 Márc. 2013, 10:43

Két éves kaland lett Smile
Köszönöm a játékot és a mesélést, remek volt.
Annyit még elárulnál ma, hogy ez és a követkző kaland között mennyi idő telik el, hogy meg lehessen a bővítéseket írni a karakterekhez? (Mert akkor lehet, hogy holnap megírnám őket vidéken, amíg nem vagyok net mellett és van rá időm)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
II/4. fejezet: A második csapás Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

II/4. fejezet: A második csapás Empty Re: II/4. fejezet: A második csapás

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 16 Márc. 2013, 11:03

Természetesen minden szükséges instrukciót le fogok írni a 6. fejezethez, ahogy mindig! Ehhez is kérek egy kis türelmet, de addig is figyelgessétek a kaland témáját. Smile

_________________
II/4. fejezet: A második csapás 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4425
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

II/4. fejezet: A második csapás Empty Re: II/4. fejezet: A második csapás

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.