Jonathan Miller

Go down

Jonathan Miller Empty Jonathan Miller

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 07 Aug. 2011, 01:56

Az eredeti topic

Név: Jonathan Miller
Egyéb név: „Black Jack”, Főnök
Faj: ember, szuperzseni, szuperhumán
Nem: férfi
Jellem: semleges
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 1991. február 14. New York
Kor: 34
Család: házas
- Thomas Miller – apja, él
- Catherina Tyler – anyja, él
 - Stephanie Miller - feleség, él
    - Ingrid Stephanie Miller - lánya, él
    - Aesa Victoria Miller - lánya, él
     - Yrsa Catherina Miller - lánya, él
Foglalkozás: katona, ezredes, SHIELD vezetője; korábbi: SWAT tagja (százados), A Bosszú Angyalainak vezetője, A Pegazus védelmi parancsoka
Testmagassága: 186 cm
Testsúlya: 76 kg
Szeme színe: szürke
Haja színe: szőkésbarna
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: -
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges

Előtörténet:

1991-ben látta meg a napvilágot egy katonacsaládban, így igazából nem is volt kérdéses, hogy neki milyen pályafutása lesz a későbbiekben. Mindkét szülő a légierőnél szolgáltak és emiatt folyamatosan költöztek. Az általános iskolát is már nyolc különböző helyen járta, és a középiskola minden osztályát is máshol kezdte meg. Barátai éppen ezen okból soha sem voltak igazán. Az eredményei átlagosnak voltak mondhatóak, azonban a fegyverek, katonaság, sportok iránt igen fiatalon kezdett érdeklődni. Sportolási lehetősége versenyszerűen soha sem adatot meg, mert a költözések miatt erre sem volt nagyon lehetősége. Igazából próbált beilleszkedni minden egyes évben egy teljesen új környezetbe, körülmények közé, amik rengeteg tapasztalatot adott a számára a későbbiekben. Már iskolás volt, olyan kilenc év körül, amikor megjelentek az első mutánsok és a világ is megtudta a létezésüket. Igazából soha sem érdekelte ez a téma, számára ugyanúgy emberek voltak azok is, mint mindenki más is. a szülei úgy nevelték, hogy véletlenül se legyenek benne rasszista érzések, hiszen a katonaságnál ez hátrányos tényező lehetett volna a számára. A gyerekkora ezenfelül teljesen átlagosan telt, noha, mint említve lett, eleinte kissé nehezen viselte a folyamatos költözéseket, hogy nincsen semmi állandó mellette, de viszonylag hamar tényleg képes lett ezeket kezelni.
Néhány barátot azonban így is sikerült szereznie, akikkel később még a kapcsolatot is tartotta. Dallas volt az a hely, ahol annak idején elkezdte a középiskolát tizennégy évesen. A folyamatos utazások és környezetváltozások ellenére a jegyei egy megszokott átlagot hoztak és soha sem esett egy bizonyos szint alá. Noha, ahogyan egyre öregebb lett egyre nehezebben viselte a folyamatos költözéseket és fel-fel lázadt a szülői akarat ellen, mert szeretett volna megállapodni, és egy helyen maradni, hogy ne kelljen ismételten és ismételten elválni a barátoktól, a megszokott környezettől, iskolától. Egy kis állandóságot szeretett volna az életében végre. Előbb vagy utóbb ez úgyis bekövetkezett volna, ugyanis, ha egyszer bejut valamelyik egyetemre, vagyis jelen esetben a Katonai Akadémiára, akkor jellemzően úgyis egy helyen lesz majd a kiképzés és tanulmányok ideje alatt. Végül mindkét szülőt áthelyezték a keleti partra és így a család le tudott telepedni New York-ban. Így már itt érettségizett le a fiatal fiú 2009-ben, továbbra is teljesen átlagos eredménnyel.
Érettségi után azonnal jelentkezett az Amerikai Légierőhöz, ahova fel is vették. Igaz ez azzal járt, hogy máris megint el kellett költöznie a megszokott környezetből, mert Colorado-ba kellett mennie, ahol az akadémia is volt. Alapkiképzés következett, és elméleti oktatás. Noha soha sem volt kiemelkedő tehetség, de itt még az elméleti oktatásokon is meg kellett felelnie. Megtudott sok dolgot a katonaságról, arról, hogy mi a lényege, mire jó és miket várnak el tőlük. Közelharcot tanult az alapkiképzésen és megtanult a lőfegyverekkel is bánni. Matematikából és fizikából soha sem volt jó tanuló, de itt muszáj volt felzárkóznia, hiszen ehhez szükség volt ahhoz, hogy vadászpilóta lehessen. F-15ön tanult meg vezetni és mire huszonkét évesen elvégezte az akadémiát több további gép irányítását is megtanulta. Itt az akadémián kapta meg a „Black Jack” nevet, amit később is előszeretettel használt. Az Akadémiát várakozáson felül végezte el a legnagyobb meglepetésre. Majd pedig aktív szolgálatot vállalt.
Huszonhárom éves volt, amikor felhívta magára a S.H.I.E.L.D. figyelmét és nem sokkal később azok beszervezték alvóügynöknek és ők továbbra is ahhoz ragaszkodtak, hogy a katonaság kötelékében maradjon és azt az állást biztosították a számára. Így ezen a két helyen dolgozott tovább. Nem sokkal később áthelyezték New York-ba, hogy katonai tanácsadó munkakört kapott. Ennek ellenére szeretett kijárni felsőoktatási intézményekbe, hogy segítsen toborozni fiatalokat, az egyik ilyen alkalommal ismerkedett össze Stephanie Smith-el az egyik NY-i egyetem bölcsészkarán, ahol a fiatal lány is tanult. Néhány találkozás után, ahogyan lennie kell egymásba szerettek, noha a lányt egyáltalán nem érdekelte a katonaság, sem pedig a harcok, ennek ellenére mindenben bíztatta Jonathan-t.
Két évvel később 2017-ben a fiatal férfit előléptették századossá, nem sokkal ezután eljegyezte Stephanie-t is mind a két család nagy örömére. A lányt mindenhova kísérgette, ott volt a könyvei megjelenésekor, támogatta és végig mindenben mellette állt. Ekkoriban kötött barátságot Olaf Svenson-nal os. Majd pedig a S.H.I.E.L.D felbomlása után úgy döntött, hogy otthagyja az USAF-ot, mert unta már a civil katonai munkát, és akcióban, első sorban szeretett volna harcolni, dolgozni, ezenfelül amúgy is ajánlatott kapott a New York-i SWAT-tól. Így oda csatlakozott a leszerelés után, egy átképzésen is átesett és hadnagyi rangot kapott. Noha a szülei nem örültek ennek a lépésnek nem tudták megmásítani a fiúk döntését. 2018 elején pedig szülői bíztatásokra Stephanie és Jonathan végre kitűzték 2018 novemberére az esküvőjüket, noha odáig már nem jutottak el. Már az esküvői előkészületek is tartottak, amikor az egyik napról a másikra a barátnője teljesen megváltozott és kifordult magából. Még aznap szakított vele Stephanie és nem is volt hajlandó beszélni erről a férfival többé.
Olaffal próbáltak bármire is rájönni, de egyik férfinak sem sikerült, így noha a szakítás megviselte próbált tovább lépni és az AIM hatalomra jutásával szinte egy időben kérvényezte az áthelyezését is. Majd pedig elérkezett az időpont, hogy eljutott hozzá is Stephanie eltűnésének híre. A kapcsolatait próbálta felhasználni, hogy megtalálja a lányt bármilyen áron, úgy érezte, hogy tartozik a szülőknek ennyivel, és még mindig nem hitte, hogy ennyivel vége lehet a kapcsolatuknak. Rendesen el akarta rendezni ezt a lánnyal. De lassan csorogtak a hónapok és a lányról semmilyen hírek nem jöttek, nem találták, mintha a föld nyelte volna el. Három héttel a Bukás előtt pedig megkapta az áthelyezését a New Jersey-be az ottani SWAT alakulathoz, így kénytelen volt elhagyni a várost, de meghagyta Olaf-nak, ha bármit megtud szóljon, mert hazajön NY-ba.
Lakást vásárolt NJ-ben, és ott látta a hírekben azt is, hogy mi történt a városban, de egyelőre kötelességei nem engedték a férfinak, hogy hazatérjen a mágikus köd lepte New York-ba.

3 kredit – NJK
1 kredit – golyóálló mellény
2 kredit – egy lakás

Felszerelés: Glock 30 pisztoly (kaszt bonusz), 1 kés (kaszt bonusz)


Szakértelmek: Mivel katonai kiképzésen esett át és tiszti rangban van az USAF-nál, magas fokon jártas a közelharcban, mind pusztakezes, mind fegyveres (tőrrel) harcokban. Lőfegyvereket is magas fokon képes használni, ez a pisztolyok szinte minden fajtájára igaz, akárcsak a gépfegyverekre. És mivel az USAF kötelékébe tartozik, vadászgépeket is képes vezetni.

Szuperzseniség: katonai (stratégia, fegyverfeltalálás, stb), fizika, matematika

Külső:
Jonathan Miller 30n7zh2
Jonathan Miller A2af14

Steph és Jon:
Jonathan Miller Ax0c3m
Jonathan Miller Xmu5ch


A hozzászólást Thorhalla összesen 7 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 28 Jan. 2016, 22:24-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonathan Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14908
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonathan Miller Empty Re: Jonathan Miller

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 07 Aug. 2011, 01:58

Jonathan tagja lett a Bosszú Angyalainak, akik időközben a New Jersey katonaság felügyelete alá kerültek, és ő lett a csoport katonai vezetője. Ez havi 5000$-os fizetést jelent neki, ingyen járművetl, lakást és katonai felszerelést.

Név: Jonathan Miller
Lakás / Létesítmény: Egy lakás Somerville-ben, Bosszú Angyalainak tornáyban egy lakás
Foglalkozás: Bosszú Angyalainak vezetője
Munkahely: Bosszú Angyalainak tornya (általában helyszíni feladatok, ahova kiküldik őket)
Pénz: 5000$
Bevétel/hét: 5000 dollár/hónap
Eszközök: ami egy emberi otthonba kell
Felszerelés / Fegyverek: golyóálló mellény, vadászkés, Glock 30

Vállalat: -
Szövetség: Bosszú Angyalai
Törzshely, ahol megtalálható: Bosszú Angyalainak tornya
Ismertebb szövetséges: Bosszú Angyalai
Ismertebb ellenség: Hela (erről nem tud jelenleg)

A fegyver: Glock 30
Jonathan Miller G30


Jon még a BA toronyban megtudta az igazat Stephanie/Thorhalla kilétéről, majd pedig nem sokkal később pár nappal New York-ban járt, ahol beszélt Olaffal, aki igazolta a történetet a lányról. Próbálta rávenni a komornyikot, hogy tartson vele a férfi, de nem tudta. Miután hazaérkezett egy telefonhívás fogadta, hogy a lány zavarodottan került elő NJ-ben, odament hozzá, de az igen furcsán fogadta. A férfi mit sem tudva arró, hogy Hela megjelölte, hogy ne tudjon Stephanie a közelébe menni odaadta a lánynak a lakása kulcsait, hogy az maradjon nála és húzza meg magát, amíg rendbe nem jön...


A Végtelen Háború törénései során, amikor Einar Thorson visszakapta az emlékeit kiderült egy-két dolog Jonathan Miller-ről is, pontosabban, hogy a két férfi milyen szinten kötődik egymáshoz.

VH-n derült ki, hogy Einar és Miller kötődik egymáshoz bizonyos szinten. Amikor Einar-t Asgardon 25 évvel ezelőtt Thorhalla kivégezte a lelke Hela-hoz került, mivel olyan nagy kötődés volt a pár között Einar "eladta" a lelkét a Holtak úrnőjének és a lelkének egy része az akkor születendő Jonathan Miller-be került (hiszen Hela-nak az időben visszaküldeni a lélekdarabot 3 évvel nem jelenetett nagyobb gondot), hogy mennyi része és miben nyilvánul meg ez még rejtély, azért, hogy a párjával maradhasson, akit időközben száműztek Midgardra. A kettejük közötti kötődés továbbra is olyan nagy volt, hogy a két halandó (Miller és Stephanie) végül húsz évvel később találkozott és mint Asgardi korukban itt is egymásba szerettek, anélkül, hogy bármelyikőjük is tudott volna arról, hogy Asgardi valójukban évszázadok óta szeretik egymást. És mivel Stephanie leginkább a gyermekkori Thorhalla énjét örökölte, ami mára teljesen kiveszett belőle, így a két fiatal lélek sorsa Midgardon is összekapcsolódott. És így, mint Miller és, mint Einar Thorson is kötődik a Thorhalla/Stephanie pároshoz.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonathan Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14908
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonathan Miller Empty Re: Jonathan Miller

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 07 Aug. 2011, 01:59

Míg Jon a Noé fedélzetén tartózkodott Stephanie vásárolt neki egy viking kardot, reménykedve, hogyha a férfi visszatér hozzá, akkor ő maga is emlékezni fog a régi életére és örülni fog a fegyvernek. Noha Einar kardjának kinézőt szeretett volna csináltatni, de az túl sokáig tartott, ezért maradt ennél a fegyvernél: //A 2 kredit Thorhalla adatlapjáról levonva//

Jonathan Miller Imagescs88vsl


Jonathan visszakapta Einar emlékeit, így lett egy "új képessége" illetve a szakértelmei is változtak. Egészen VH végéig kapta meg Einar emlékeit, így egészen addig van tisztában a történésekkel.

Képeségek: Megérzi az Asgardi személyek és varázstárgyak jelenlétét, illetve a többi Asgardi úgy érzékeli őt, mintha halandó én lenne.

Szakértelmek: A korábbaiakon felül, magasan képzett fegyverforgatásban (minden középkori fegyvernem, ami létezik az Asgardoknál), minden középkori harcmodorban magas szinten járatos //asgard egyik legjobb harcosának összes tudásával rendelkezik//. Ezeken felül az összes középkori tatikát ismeri, illetve mindent, amit Einar is.

Feltehetőleg így már saját maga is képes lenne a Mjölnir-t felemelni, de mivel nem lett kipróbálva így nem tudni.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonathan Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14908
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonathan Miller Empty Re: Jonathan Miller

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 07 Aug. 2011, 02:00

Kiegészítés:
Név: Jonathan Miller
Egyéb neve(i): „Black Jack”, Jon, „Főnök”
Faj: ember
Nem: férfi
Jellem: semleges
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 1991. február 14. New York
Kor: 30 év
Család:
Thomas Miller – apja, él
Catherina Tyler – anyja, él
Stephanie Smith – felesége, él
Foglalkozás: Bosszú Angyalainak tagja
Egészségi állapot / betegségek: egészséges

Bővítés:
Miután legyőzték Galactust Jon maga is a Bosszú Angyalaival tartott és a barátnőjét is vitte magával. Néhány napot pihent a sérülésével mielőtt erőt érzett magában ahhoz, hogy kimozduljon a gyengélkedőről, ahova került. Körübelül ekkor keresték fel őket a Projekt Pegazustól, Jon először még át akarta a az ajánlatot, de a társai leszavazták őt ebben, így ettől a perctől kezdve a PP-re a Bosszú Angyalai felügyeltek. Napokkal később, amikor már elég erőt érzett magában Stephanie, hogy hosszabb időt tudjon gyalogolni Jon elvitte a saját lakásába a lányt, hogy végre újra találkozhasson Olaf-fal, hiszen a komornyik már több, mint egy éve nem látta őt, és ezen idő alatt arról sem volt fogalma, hogy mi történt Steph-el. Igaz Miller is féltette az idős komornyikot, hogy vajon életben lesz-e még, de örömmel tapasztalta, hogy a férfi a Senki Földje megpróbáltatásait is átvészelte, és őt is magukkal vitték az Angyalok lakhelyére. A férfi a legnagyobb meglepetésre pedig azonnal az Angyalok komornyikja lett. Igaz Miller még egy ideig hallgathatta, hogy egy erkölcscsősz és etikett mániás komornyik lett Az Angyalokra szabadítva, de végül mindenki megbékélt az öreggel és hatalmas segítségnek bizonyult a felhőkarcolóban. Stephanie a bíztatására elment az idős Morsus-hoz, hogy tanuljon tőle mágiahasználatot, hiszen a férfit bántotta, hogy a lány ennyire elveszettnek tűnik főleg úgy, hogy ő maga is emlékezett mindenre. Az Angyaloktól még egy ajándékot is kapott egy páncél személyében, ami képes volt a rakétákig minden lövedéket felfogni. Igaz sima emberként hogyan is vetekedhetett volna a törhetetlen csontú mutánssal, vagy a regenerációs mutánssal. Az első hírek, amiket New Jersey területéről kaptak az az volt, hogy a Bosszú Angyalainak tagjait árulónak nyilvánították, miután engedély nélkül távoztak és ténykedni mertek New York területén. Igaz ez őket nem érdekelte, és az sem, hogy a kormány bezárta a BA tornyot a másik országban, ők itt látták el ettől kezdve a feladatukat. Az április folyamán Miller megkérte Smith kezét és a lány igent mondott, majd az esküvő időpontja is ki lett tűzve. Miller sem nyugodhatott, míg a menyasszonya mágusnak tanult és szabad idejükben őt tanította lőfegyverrel bánni, illetve kardokkal, az angyalok őt sem kímélték. Hiába volt elit katona, kommandós és remek vadászpilóta, a társai szerint mindez kevés volt. Ők maguk kezdték, AmKap, Logan és Einar is kiképezni a férfit, hogy jobb legyen a megszokott embereknél, hogy fel tudjon zárkózni a mutánsokhoz. Eleinte az ember férfinak esélye sem volt a mutánsok ellen, de végül szépen lassan edződött és kezdett felzárkózni. Július közepe volt, amikor az esküvőt megtartották, igaz közel két éves csúszással, de végül csak férj és feleség lettek. Rövidke nászútjukat Svájcban töltötték, majd onnan tértek vissza haza New York-ba. Eddigre Einar és Ko-Rel is visszatértek hozzájuk, hiszen Einar fiai eddigre már megszülettek és a kree nő, pedig az Androméda-galaxisból tért vissza.
Eddigre sikerült valamilyen szinten nem annyira komolyan vennie a társait és ő maga is fel tudott oldódni közöttük és már egyik Angyalt sem magázta eddigre. Igazából számára ez volt a legnagyobb kihívás, hogy a folyamatos rideg komorságát le tudja vetkőzni a társai között. Időnként szerepeltek a médiában is, hogy miket tesznek, minket hajtanak végre. A feladatukat maximálisan ellátták a Projekt Pegazus védelmében és őt pedig továbbra is kínozták a kiképzésekkel. Björnulf volt az, akihez utolsó körben került, mert a törpe félő volt, hogy elfelejti, hogy kedvenc tanítványának „halandó énje” nem asgardi és nem bírja olyan jól az ütéseket, és vágásokat, mint Einar. A legtöbb gondot számukra ezen idő alatt az ismételten feltörekvő Mutáns Testvériség okozta, ezúttal nem Magneto-val az élnem, hanem az itteni vezetővel Skarlát Boszorkánnyal gyűlt meg a bajuk időnként. Az egy év hosszú kemény kiképzésnek köszönhetően Miller olyan remek kondícióba került, amilyen még soha sem volt neki. Az ügyessége, állóképessége, reflexei, ellenállása, kitartása és mozgékonysága jócskán az átlagembereké felé került, de a szuperhumánt még nem éri el. Einar és Björnulf kardvívást is tanított neki, vagyis edzettek vele, így ebben is igen sokat fejlődött és bevetésen is nem egyszer fordult elő, hogy kardot és pisztolyt is használt. Lassan eltelt egy év és mint kiderült, hogy az AIMville Corporation Olaf-ot jelölteti Ko-Rel egyik barátjával együtt a közelgő polgármester választáson és ő maga is támogatta, hogy igenis induljon. Bár egy igen jó kérdés felmerül ekkor, hogyan fog a svédnek az életrajzában mutatni, hogy foglalkozása, a Bosszú Angyalainak komornyikja?
Végül is mindegy volt, egyelőre ezzel nem foglalkozott, hanem a saját elsődleges feladatuk volt a lényeg.


Képességei: Megérzi az Asgardi személyek és varázstárgyak jelenlétét, illetve a többi Asgardi úgy érzékeli őt, mintha halandó én lenne.

Szakértelmek: A korábbi szakértelmei megmaradtak, és ehhez párosul, hogy most már kardvívásban is igen magas szintre jutott, akárcsak pusztakezes harcban, hála annak, hogy az elméletbeli tudást, amit Einar révén szerzett gyakorolni is tudta az egy év során. Az egy év során a Bosszú Angyalainak szinte minden tagja kemény kiképzést tartott a férfinak, ennek köszönhetően az ereje, ügyessége, állóképessége, reflexei, ellenállása, kitartása és mozgékonysága jócskán az átlagembereké felé került, de a szuperhumánt még nem éri el.


Megjegyzések: A Bosszú Angyalinak tagjaitól kapott egy páncélt/vértet nem sokkal Galactus legyőzése után. A páncél rakéta lövedékig képes felfogni a lövedékeket és Miller teljes testét védi. (5 kredites páncél, Halla adatlapjáról levonva)

A páncél:
Jonathan Miller 1zb9qhg


Név: Jonathan Miller
Lakás/Létesítmény: Bosszú Angyalainak lakhelye
Foglalkozás: Bosszú Angyalainak tagja
Munkahely: Bosszú Angyalainak lakhelye
Pénz: 40.000 dollár csak a BA fizetés (NJ) és ezen felül a PP fizetése még (nem számolom ki)
Bevétel/hét: ismeretlen
Eszközök: Bármi, amit a BA megszerezhet
Felszerelés/fegyverek: Bármi, amit a Bosszú Angyalai megszerezhetnek, saját egy viking kard, egy golyóálló páncél és egy glock 30, és Pym szérum is van a tulajdonában, aminek hatására a mérete változik

Vállalat: S.H.I.E.L.D. - Projekt Pegazus
Szövetség: S.H.I.E.L.D., Bosszú Angyalai
Törzshely: Bosszú Angyalainak lakhelye, Stephanie lakása
Ismertebb szövetséges: S.H.I.E.L.D., Bosszú Angyalai
Ismertebb ellenség: Mutáns Testvériség, Hela, Loki


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 04 Márc. 2014, 22:34-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonathan Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14908
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonathan Miller Empty Re: Jonathan Miller

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 07 Aug. 2011, 02:00

Miller az Androméda-galaxisból, a Fellegvárból irányított elmetisztító kristály galaxisokat átívelő hatására visszakapta MINDEN emlékét a Noé űrhajón történtekről!

Jon életében változás állt be, noha még nem tud róla és ez főleg a halála utáni időszaban fogj majd csak számítani.
A feleségének, Stephanie-nak a lelke az utóbbi időt Helheim-ben töltötte, ahol Thorhalla próbáján segített a nőnek, hogy az sikerrel vegye. Az ősi istenek vitték oda, hiszen valamilyen szinten ő maga is az asgardi nő lelkének megnyilvánulása. Megtette, amit kellett és segített neki, noha egyelőre fogalma sincs, hogy mennyire sikerült ezt megtennie.
Az ősi istenek pedig egy ajándékkal jutalmazták a segítségéért. A kérése az volt, hogy Jon és az ő lelke a haláluk után ugyanolyan elbírálásban részesüljön, mintha még mindig teljesen Asgardiak lennének. Az ősi istenek beleegyeztek ebbe ezzel a mondattal: „Így lesz. Valhalla büszkén vár titeket!” Így Jon sorsa is megváltozott, soha sem fog a lelke keresztény túlvilágra kerülni, hanem oda fog, ahova a lelkének nyomán kerülnie kellett volna amúgy is.
Mindeközben Steph és Jon az első gyermeküket várják a vizsgálatok szerint egy kislányt, aki valamikor majd december vége felé fog megszületni.


Pym szérum hatása:
Nagyító hatás 3 fokozat, az erő folyamatosan növekszik a nagysággal, azonban egyre kevesebb ideig tudja fenntartani.
1. szint: 3 méter magasság, 500 kg megmozgatása, 15 kör
2. szint: 7,5 méter magasság, 10 tonna megmozgatása, 10 kör
3. szint: 30 méter magasság, 30 tonna megmozgatása, 5 kör

Kicsinyítő hatás, nagyjából ugyanaz a hatás, csak éppen itt képes még legkisebb formában is megőrizni az eredeti fizikai erejét
1. szint: 30 cm magasság, 15 kör
2. szint: 15 cm magasság, 10 kör
3. szint: 3 cm magasság, 5 kör


2021. december 24-n a Pegazus főépületében megszületett Stephanie és Jonathan első gyermeke, Ingrid Miller.

Steph és Jon:
Jonathan Miller Stephaniejonathan1
Jonathan Miller Stephaniejonathan


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 05 Dec. 2012, 16:25-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonathan Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14908
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonathan Miller Empty Re: Jonathan Miller

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 07 Aug. 2011, 02:07

Barokk
Barokk előtörténet

Név: Jonathan Miller
Egyéb név: „Black Jack”
Faj: ember
Nem: férfi
Jellem: kiszámíthatatlan – a megszokott viselkedésétől a pszichopatáig változik –
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 1991. február 14. New York
Kor: 31 év
Család: Thomas Miller – apja, él
Catherina Tyler – anyja, él
Foglalkozás: katona (százados, visszavonult), SWAT tagja volt (hadnagyig jutott), ma X-fegyver tagja
Testmagassága: 186 cm
Testsúlya: 76 kg
Szeme színe: szürke
Haja színe: szőkésbarna
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: -
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges

Előtörténet:
1991. február 14.-én New Yorkban látta meg a napvilágot egy katonacsaládban, így igazából nem is volt kérdéses, hogy neki milyen pályafutása lesz a későbbiekben. Mindkét szülő, Thomas Miller ezredes és Catherina Tyler őrnagy a légierőnél szolgált és a kötelezettségeik miatt folyamatosan költöztek, illetve a szülőket is többször volt, hogy igen keveset látta a folyamatos bevetések miatt, amik ekkoriban voltak. Az általános iskolát is már nyolc különböző helyen járta, és a középiskola minden osztályát is máshol kezdte meg. Barátai éppen ezen okból soha sem voltak igazán. Az eredményei átlagosnak voltak mondhatóak, azonban a fegyverek, katonaság, sportok iránt igen fiatalon kezdett érdeklődni. Sportolási lehetősége versenyszerűen soha sem adatot meg, mert a költözések miatt erre sem volt nagyon lehetősége. Igazából próbált beilleszkedni minden egyes évben egy teljesen új környezetbe, körülmények közé, amik rengeteg tapasztalatot adott a számára a későbbiekben. A gyerekkora ezenfelül teljesen átlagosan telt, noha, mint említve lett, eleinte kissé nehezen viselte a folyamatos költözéseket, hogy nincsen semmi állandó mellette, de viszonylag hamar tényleg képes lett ezeket kezelni. Néhány barátot azonban így is sikerült szereznie, akikkel később még a kapcsolatot is tartotta. Dallas volt az a hely, ahol annak idején elkezdte a középiskolát tizennégy évesen. A folyamatos utazások és környezetváltozások ellenére a jegyei egy megszokott átlagot hoztak és soha sem esett egy bizonyos szint alá. Noha, ahogyan egyre idősebb lett egyre nehezebben viselte a folyamatos költözéseket és fel-fel lázadt a szülői akarat ellen, mert szeretett volna megállapodni, és egy helyen maradni, hogy ne kelljen ismételten és ismételten elválni a barátoktól, a megszokott környezettől, iskolától. Egy kis állandóságot szeretett volna az életében végre. Előbb vagy utóbb ez úgyis bekövetkezett volna, ugyanis, ha egyszer bejut valamelyik egyetemre, vagyis jelen esetben a Katonai Akadémiára, akkor jellemzően úgyis egy helyen lesz majd a kiképzés és tanulmányok ideje alatt. Végül mindkét szülőt áthelyezték újra keleti partra és irodai munkát kaptak, így a család végre le tudott telepedni New York-ban. Így már itt érettségizett le a fiatal fiú 2009-ben, továbbra is teljesen átlagos eredménnyel.
Érettségi után azonnal jelentkezett az Amerikai Légierőhöz, ahova fel is vették. Igaz ez azzal járt, hogy máris megint el kellett költöznie a megszokott környezetből, mert Colorado-ba kellett mennie, ahol az akadémia is volt. A négyhónapos alapkiképzés következett még Tisztképző főiskola előtt, és elméleti oktatás. Noha soha sem volt kiemelkedő tehetség, de itt még az elméleti oktatásokon is meg kellett felelnie. Megtudott sok dolgot a katonaságról, olyanokat is, amikről odahaza soha sem beszéltek neki. Közelharcot tanult az alapkiképzésen és megtanult a lőfegyverekkel is bánni. Matematikából és fizikából soha sem volt jó tanuló, de itt muszáj volt felzárkóznia, hiszen ehhez szükség volt ahhoz, hogy vadászpilóta lehessen. Igen sok időt töltött a szimulátorokban, heteket mire egyáltalán oktató mellett odaengedték valamelyik vadászgéphez, vagy helikopterhez. F-15ön és MIG21-en tanult meg vezetni és mire huszonhárom évesen elvégezte az akadémiát – 2014-ben – több további gép irányítását is megtanulta. Itt az akadémián kapta meg a „Black Jack” nevet, amit később is előszeretettel használt. Az Akadémiát várakozáson felül végezte el a legnagyobb meglepetésre, így pedig a lehető legmagasabb tiszti rangot is kapta a diplomájához. Majd pedig aktív szolgálatot vállalt. Ekkoriban került elő a mutánsok ügye és a világ is megtudta a létezésüket. Igazából soha sem érdekelte ez a téma, számára ugyanúgy emberek voltak azok is, mint mindenki más is. A szülei úgy nevelték, hogy véletlenül se legyenek benne rasszista érzések, hiszen a katonaságnál ez hátrányos tényező lehetett volna a számára. 2015-ben ismerte meg a későbbi mennyasszonyát is Stephanie Smith-t. A diplomája után nem sokkal később áthelyezték New York-ba, és itt egy olyan feladatot kaptak, hogy a felsőoktatási intézményekben népszerűsítsék a katonaságot és segítsenek toborozni fiatalokat, az egyik ilyen alkalommal ismerkedett össze Stephanie Smith-el az egyik NY-i egyetem bölcsészkarán, ahol a fiatal lány is tanult. Néhány találkozás után, ahogyan lennie kell egymásba szerettek, mit sem tudva még Thorhalla-ról és Einar-ról, noha a lányt egyáltalán nem érdekelte akkoriban a katonaság, sem pedig a harcok, ennek ellenére mindenben bíztatta Jonathan-t. A férfi többször is megfordult az évek során a háborús zónákban, ahova kivezényelték aktív szolgálatra. A mutánskérdés továbbra sem érdekelte, ő maga nem félt tőlük és úgy vélte ekkoriban, hogy ők is csak túlélni próbálnak és az nem megoldás, amit tesznek az emberek. Főleg akkoriban kezdett velük különösen szimpatizálni, amikor a menyasszonyáról kiderült, hogy ő maga is egy a mutánsok közül.
Két évvel később 2017-ben a fiatal férfit előléptették századossá, nem sokkal ezután eljegyezte Stephanie-t is mind a két család nagy örömére. A lányt mindenhova kísérgette, ott volt a könyvei megjelenésekor, támogatta és végig mindenben mellette állt. Ekkoriban kötött barátságot Olaf Svenson-nal is, aki később egyetemi tanárnak ment el. Ebben az évben döntött úgy, hogy otthagyja az USAF-ot, mert unta már a civil katonai munkát, és akcióban, első sorban szeretett volna harcolni, dolgozni, ezenfelül amúgy is ajánlatott kapott a New York-i SWAT-tól. Így oda csatlakozott a leszerelés után, egy átképzésen is átesett és hadnagyi rangot kapott. Noha a szülei nem örültek ennek a lépésnek nem tudták megmásítani a fiúk döntését. 2018 elején pedig szülői bíztatásokra Stephanie és Jonathan végre kitűzték 2018 novemberére az esküvőjüket, noha odáig már nem jutottak el. Már az esküvői előkészületek is tartottak, amikor az egyik napról a másikra a barátnője teljesen megváltozott és kifordult magából. Még aznap szakított vele Stephanie és nem is volt hajlandó beszélni erről a férfival többé.
Olaffal próbáltak bármire is rájönni, de egyik férfinak sem sikerült, így noha a szakítás megviselte próbált tovább lépni, ekkoriban kereste meg a kormány, hogy dolgozzon nekik, amit végül a fiatal férfi el is vállalt, de ennek beláthatatlan következményei lettek a későbbiekre nézve. Nem sokkal később a tévében találkozott egy hírrel, miszerint Magneto elkezdte visszaszerezni az erejét, a mutánsok gyógymódja sikertelen volt, de itt meglátta, hogy a férfi kivel is szűrte össze a levet. Thorhalla volt az, ekkor mintha villám csapott volna le az égből kapta meg Einar emlékeit, mindent, egészen a haláláig és utána is, ahogyan alkut kötött Hela-val, hogy a szerelmével lehessen. Mindezzel talán megbirkózott volna, ha nem ekkor vonják be a Venom-projektbe, ahol megkapta a szimbiontát. Mikor még nem tudta uralni és kizárni a szimbiontát a fejéből megannyi emléket látott általa, amik már kissé sokak voltak a férfi számára is. Egyrészt, hogy elvesztette a menyasszonyát, aztán a nő, aki félezer éve szeret, Magneto-val fekszik össze, és a szimbionta kiszámíthatatlansága meghozta a hatását és szinte tudathasadást kapott a férfi. Folyamatos fejfájások és migrének kínozták, közben megannyi emlék a fejében. 2018-ban ott volt már a csapatban, amikor elfogták Ko-Rel-t is, a kree nőt, aki később a csapatát társuk lett. Azoknak a drogoknak hála, amiket Venom kapott ő maga megtanulta kezelni a szimbiontát és a harcmodort, amit így lehet használni, ha rajta van a lény. Azonban Miller jelleme is változott, az évek múlásával teljesen kiszámíthatatlan lett, nem lehetett tudni, ha akárcsak hozzászól valaki, akkor vagy úgy végzi, hogy a férfi nem is szól hozzá, vagy összeveri.
Mindezek ellenére a katonai érdemei és a teljesítménye nem romlott, így még mindig az elit X-fegyver csapatát erősítette a többiekkel együtt.


Képességei: Megérzi az Asgardi személyek és varázstárgyak jelenlétét, illetve a többi Asgardi úgy érzékeli őt, mintha halandó én lenne.
Képességeket lásd Venomnál

Szakértelmek: Mivel katonai kiképzésen esett át és tiszti rangban van az USAF-nál, magas fokon jártas a közelharcban, mind pusztakezes, mind fegyveres (tőrrel) harcokban. Lőfegyvereket is magas fokon képes használni, ez a pisztolyok szinte minden fajtájára igaz, akárcsak a gépfegyverekre. És mivel az USAF kötelékébe tartozik, vadászgépeket is képes vezetni. Ezen felül kardvívásban is igen magas szintre jutott, akárcsak pusztakezes harcban, hála annak, hogy az elméletbeli tudást, amit Einar révén szerzett gyakorolni is tudta a folyamatos edzéseknek hála az ereje, ügyessége, állóképessége, reflexei, ellenállása, kitartása és mozgékonysága jócskán az átlagembereké felé került, de a szuperhumánt még nem éri el, csak azok, amiket a szimbiontának köszönhet.

Elvégzett sulis dolgok a USAF (United States Air Force) Akadémiáján (fősuli/egyetem):
„Alapdiploma”
Ezzel ismeri a régen és manapság használt katonai rendszereket és fegyvereket. Használni és bizonyos szinten javítani is képes azokat.

„Mesterdiploma”, katonai technológiák szakirány + Hadnagyi rang + hivatalosan is vadászpilóta
Főleg speciális vezetői és műszaki feladatok ellátására képezték ki az itt végzett hallgatókat. A cél, hogy az itt végzettek a lehető leghatékonyabban vállalhassanak feladatokat fegyveres testületeknél és az ezekhez kapcsolódó védelmi szervezeteknél.
A tanítás ezen a képzésen olyan területek érint, mint fegyverrendszerek és technológiák (fegyverek, fizika, matematika, elektronika), a kommunikáció, az intelligencia, menedzsment, logisztika.
Ismeri a régen és manapság használt katonai rendszereket és fegyvereket. Már igen magas szinten javítani is képes azokat.

Külső:
Az emberi külső teljesen megegyezik a reneszánsz verzióval, lásd feljebb.

Venommal:
Jonathan Miller 1733918-venom004_cov
Jonathan Miller 1744545-venom002_cvr
Jonathan Miller 1716071-venompagex_large
Jonathan Miller 1695865-tasm_654.1003_004
Jonathan Miller 1695871-tasm_654.1011
Jonathan Miller 1695873-tasm_654.1015
Jonathan Miller 1695874-tasm_654.1017
Jonathan Miller 1788849-venom__2_014
Jonathan Miller 1695872-tasm_654.1012_013
Jonathan Miller 1788848-venom__2_012


Név: Jonathan Miller
Lakás / Létesítmény: X-fegyver bázisa
Foglalkozás: elitkatona, X-fegyver tagja
Munkahely: X-fegyver
Eszközök: ami egy emberi otthonba kell
Felszerelés / Fegyverek: golyóálló mellény, vadászkés, Glock 30

Vállalat: -
Szövetség: X-fegyver
Törzshely, X-fegyver bázisa
Ismertebb szövetséges: X-fegyver tagjai
Ismertebb ellenség: -


Venom a barokk alatt:
Barokk előtörténet:

Név: Venom
Egyéb név: Zéró Szimbionta
Faj: szimbionta
Nem: nemtelen
Jellem: nincs - drogok által elnyomva -
Családi állapota: -
Foglalkozás: Jonathan Miller szimbiontája
Testmagassága: változó
Testsúlya: változó
Szeme színe: tejfehér
Haja: nincs
Bőre színe: koromfekete tejfehér mintákkal
Különleges ismertetőjel: Gazdatest nélkül egy fekete, folyós massza, amely mindenen megtapad. Ha gazdatesthez jut, megváltoztatja annak kinézetét egy fekete-fehér lényre. Amikor a gazdatesten van, elrejtőzhet annak bőre alá is, így nem látni őt.

Életrajza: Venom az egyetlen földi szimbionta jelenleg. Az USA kormánya fogta be és kísérletezgettek vele, több gazdteste is volt korábban, míg nem végül az elitkatona Jonathan Miller kapta meg a Venom-kísérlet keretében. Az állandó gazdatest-cserélgetés hatására a jelleme meglehetősen összekavarodott, néha egészen kiszámíthatatlanul viselkedik. Pontosabban viselkedne, de folyamatosan drogokat kap, amivel teljesen el van nyomva és nem képes Miller felett átvenni az irányítást. A férfi képes őt gondolatokkal irányítani, de Venom még így is emlékeket képes megosztani vele a korábbi gazdatestek emlékeit, amikkel a gazdatestét teszi igencsak labilissá.

Különleges képességei: Venom a gazdatest teherbíró képességét 15-es erőkategóriára növelheti, így az 15 tonnát lesz képes felemelni és kinyomni, valamint a 8 tonna alatti tárgyakat képes lesz elhajítani 10-20 méteres hatótávon belül az ellenfelekre. A gazdatest reflexei szintén rendkívüli mértékben növekedhetnek. Venom képes teljesen átvenni az irányítást a gazdatest felett. Golyóálló, és a sebei is gyorsan gyógyulnak mind neki, mind a gazdatestnek. A feje egy többsoros, borotvaéles fogsort képes előidézni, melyekkel rengeteg mindent szétrághat. Hasonló tulajdonságú karmokkal is bír. Venom testének keménységét és állagát tetszés szerint változtathatja. Érzékeny a tűzre és a magas frekvenciájú hangokra. Rendkívüli akrobatikus képességeket igénylő feladatokat is könnyedén hajt végre. Képes eltárolni a tárgyakat, dolgokat egy alternatív térben, mely rendkívül nagy, így a fegyverei, extra töltényei, valamint akár egy egész jármű elfér benne. Venom továbbá rendelkezik a korábbi, gazdateste tudásával is.

Jelenleg Jonathan Miller szimbiontája.Barokk ideje alatt napjainkig
Név: Jonathan Miller
Egyéb név: „Black Jack”, Főnök
Faj: ember
Nem: férfi
Jellem: semleges
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 1991. február 14. New York
Kor: 31
Család: Thomas Miller – apja, él
Catherina Tyler – anyja, él
Stephanie Miller - feleség, él
- Ingrid Miller - lánya, él
Foglalkozás: katona, ezredes, SHIELD vezetője; korábbi: SWAT tagja (százados), A Bosszú Angyalainak vezetője, A Pegazus védelmi parancsoka
Testmagassága: 186 cm
Testsúlya: 76 kg
Szeme színe: szürke
Haja színe: szőkésbarna
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: -
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges

Bővítés:
Miután visszaállt a Reneszánsz Jon emlékezett a Barokk eseményeire, de végül Thorhalla-val az összes emléket töröltette, hiszen egyáltalán nem akart arra a világra emlékezni.
Miller miután elfelejtette az egész Barokkot a társaival, a Bosszú Angyalaival úgy döntöttek, hogy az új világnak és az egyesült USA-nak újra szüksége van a SHIELD-re, így Jon vezetésével újra alapították a divíziót minden alcsoporttal együtt. A kormány azonnali hatállyal a férfit ezredessé nevezte ki, hogy megfelelő rangban legyen. Annak ellenére, hogy a szervezet vezetője továbbra sem hagyott fel a terepmunkával és saját maga is jár bevetésekre, küldetésekre. Igaz a Bosszú Angyalai átalakultak, a tagok cserélődtek és az Árny Angyalok is megalapult a régi csapat együtt maradt. Mind a mai napig midannyian a Pegazus épületében laknak, ahol korábban is, csak éppen Chelsea negyede, ahol voltak átalakult és a SHIELD tulajdona lett.
Mindennap keményen edz még mindig, hogy ne veszítsen semmit se a kondiciójából, és családapaként is próbálja a helyét megállni a felesége és a lánya mellett. Ő az egyetlen, akinek tudomása van arról, hogy a legújabb Angyal ki is a csapatban, mert Serena a lelkére kötötte, hogy nem árulja el a jövőből jött hercegnő kilétét.


Szakértelmek:Ugyanaz, mint korábban, és egy kis bővítés:
Elvégzett sulis dolgok a USAF (United States Air Force) Akadémiáján (fősuli/egyetem):
„Alapdiploma”
Ezzel ismeri a régen és manapság használt katonai rendszereket és fegyvereket. Használni és bizonyos szinten javítani is képes azokat.

„Mesterdiploma”, katonai technológiák szakirány + Hadnagyi rang + hivatalosan is vadászpilóta
Főleg speciális vezetői és műszaki feladatok ellátására képezték ki az itt végzett hallgatókat. A cél, hogy az itt végzettek a lehető leghatékonyabban vállalhassanak feladatokat fegyveres testületeknél és az ezekhez kapcsolódó védelmi szervezeteknél.
A tanítás ezen a képzésen olyan területek érint, mint fegyverrendszerek és technológiák (fegyverek, fizika, matematika, elektronika), a kommunikáció, az intelligencia, menedzsment, logisztika.
Ismeri a régen és manapság használt katonai rendszereket és fegyvereket. Már igen magas szinten javítani is képes azokat.

Felszerelés: páncélja (5 kredit), 2 glock speciálisan neki módosítva (1000 dollár), a kardja (300 dollár), minden mást, amire szükség lehet a SHIELD tudja biztosítani

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonathan Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14908
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonathan Miller Empty Re: Jonathan Miller

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 03 Május 2012, 21:27

Jon páncélja kap egy kis javítást, ami majd csak a Bosszúállók kaland után kerül be, mm amiután a Reneszánsz angyalok hazajönnek a sötét világból. Illetve akkor már egy íjat is beszerez magának.

Miller páncéljára eddig már elköltöttem 5 kreditet (huh már ereklye lehetne), aminek hála olyasmi, mint egy nova páncél, azaz baromi ellenálló (rakétát is kibír), illetve ennek ellenére igencsak hajlékony és lehet benne akrobatikázni. Illetve méretváltoztató a Pym szérumra.
+1 kreditet ráköltök, ami igazából csak egy kis megőrístés a páncélon, ami alapállapoton nem változtat, csak ha olyasmivé van "levetkőzve" mint a manapság használt sólyomszemes hacuka. Azaz, ha nincs a páncélon a karrészek és a páncél alatt a pikkelyvértes rész, azon nélkül is ugyanúgy akár rakétát is. Persze így nincs a teljes testfelület védve, így ahol nincs páncél ott persze védelem sincs. De valamit, valamiért, hogy tudjon rendesen íjászkodni is Smile

És akkor egyben a páncél lásd feljebb. És az, ahogyan a karos részt elhagyva néz ki:
Jonathan Miller 21azos5

többi:

Amint lesz jobb képem, bekerül az is, de így is 20 képregényt nyálaztam át alsóhangon az új sólyomszem jelmezért, de jobb nem lett. És Halla-tól levonom a +1 kreditet.

És egyébként Jon külsőre semmit sem változott, továbbra is ugyanúgy a 616os Clint Barton (aka Hawkeye) van neki használva képnek.


A hozzászólást Thorhalla összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 23 Jún. 2014, 15:56-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonathan Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14908
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonathan Miller Empty Re: Jonathan Miller

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 03 Júl. 2012, 14:39

Ha már úgyis változott a foglalkozás/csoport leírás, akkor ehhez az új adatlap:

Név: Jonathan Miller
Lakás/Létesítmény: Pegazusban egy lakás
Foglalkozás: SHIELD igazgatója, ezredes, Bosszú Angyal
Munkahely: SHIELD
Pénz: 50x5000 = 250.000 dollár (azóta több, nem számoltam jó ideje...)
Bevétel/hét: 5000+5000 dollár / hét (Angyalság + SHIELD vezetés)
Eszközök: mindent megkap a SHIELD-től
Felszerelés/fegyverek:
- 2 pisztoly + speciális lőszerek
- viking kard
- egy páncél (6 kredit levonva Halla-tól)
- Pym-szérum
- Íj + speciális nyilak

Vállalat: SHIELD
Szövetség/szervezet: SHIELD, Bosszú Angyalok, Zodiákus
Törzshely: SHIELD negyed
Ismertebb szövetséges: Angyalok, Asgardi királyi család, Örök birodalmi királyi család, X-men
Ismertebb ellenség: Hydra, Apokalipszis, Loki, Kéz, AIM, Osborn, Spencer követői, stb

Csoporttagságokból járó előnyök és hátrányok:
S.H.I.E.L.D. és minden alszervezete (SHIELD, AMOR, SWORD, STRIKE, Mágiaügyi osztály, Projekt: Pegazus)
– Előnyök:

- Fele áron vásárolható lakás a SHIELD negyeden belül (csakis a negyeden belül, kívül már nem érvényes)
- Folyamatos fegyverellátás, így a lőszerért nem kell külön fizetnie senkinek sem
- Két fegyver szabadon választása, ingyen (maximum 3 kreditesig), vagy pedig egy darab rakétavető
- Katonai ranglétrán való előrelépés lehetséges és szép magas rangra lehet jutni
- Illetve az itt dolgozó ügynökök a veszélyesség miatt heti 700 dollárt keresnek. Igazgatóként 5.000 hetente
Bosszú Angyalai
– Előnyök:

- Heti 5000$-os fizetés
- Ingyen lakás a SHIELD negyed Pegazus épületében
- A fegyvereiket és egyéb kiadásaikat a SHIELD állja (csakis pénzügyit, krediteseket nem)
– Hátrányok:
- Mindenki ismeri őket
- Nem járhatsz kalandokra, csakis olyanra, ami kifejezetten ezeknek a kariknak van írva, azaz ha szerencséd van, félévente 1x

Foglalkozásokból járó előnyök és hátrányok:
Katona
- Katonai felszerelés ingyen (taktikai mellény, távcső, rádió)
- Egy szabadon választott fegyver (maximum 3 kreditig) és egy kés


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 16 Márc. 2016, 23:55-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonathan Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14908
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonathan Miller Empty Re: Jonathan Miller

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 30 Május 2013, 17:37

Akárcsak Gunny-nál itt is lehagytam 1 dolgot:

A nyilakat, amiket használ és van neki, és speciális Ranger X-et használ, a saját erejére beállítva, így aki nincs emberi maximumon erővel ki sem tudja feszíteni az íjat.
Savas nyíl: A nyílvessző fejrésze maró hatású savval van töltve, amely átrágja magát az acélon is.
Bola nyíl: A nyílvessző fejét három, különböző méretű tömör gumilabda alkotja, amelyek kilövéskor szétszóródnak, és nagy sebzést okoznak annak, akit eltalálnak.
Bumeráng nyíl: A nyílvessző kilövés és célba találás után visszatér.
Kábeles nyíl: A nyílvessző fejében egy több száz méteres, vékony kábelhuzal foglal helyet, amely kilövés után körbefonja az áldozatot.
Elektromos nyíl: A nyílvessző egy miniatűr elektromos áramgenerátort tartalmaz, amely 21 ezer voltnyi árammal kábítja el a kiszemelt áldozatot, és garantáltan harcképtelenné teszi.
Robbanófejes nyíl: A nyílvessző fejébe plasztik robbanóanyag van telepítve, kilövés után 2-5 másodperc késleltetéssel aktiválódik.
Lángoló nyíl: A nyílvessző fejébe magnézium – vasreszelék keverék van tömve, amely kilövés után 5 másodperccel égni kezd és vakító, fehér fényt áraszt.
Füstbomba: A nyílvessző kilövés után 2 másodperccel sűrű füstöt áraszt.
Szonikus nyíl: Kilövés után 2 másodperccel 95 decibel erősségű éles hangot bocsát ki.
Könnygáz nyíl: A nyíl fejrészében könnygáz kapszulák foglalnak helyet, becsapódáskor aktiválódik.
Fagyasztó nyíl
Jelzőtűz nyíl
EPM-es nyíl
Termál nyíl - nagy területen robban és igen nagy forróságot okoz
Speciális ötvözetű fejjel eláttot nyilak (többek között adamantium, vibrániumot, titánium és uru), hogy esetleg a páncélokat is átvigye.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonathan Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14908
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonathan Miller Empty Re: Jonathan Miller

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 10 Márc. 2014, 17:51

Igazat megvallva ez a bővítés igencsak régóta várat magára, egyes részei évek óta megvannak a Miller-öket illetően, más része pedig egészen új és BB-nek meg Bishop-nak köszönhetem őket, illetve az ő kalandjukat/síkukat.
Akkor lássunk neki.

Az soha sem volt kérdéses, hogy Steph és Jon meglehetősen különleges halandó énnek számítottak és rájuk nem volt igaz az, hogy csak úgy létrejöttek, mindez igencsak sok minden előzte meg, túlságosan sok mindenre emlékeztek és túl sok jellemvonásuk is közös volt az Asgardi énnel, mintsem az átlagos lett voln. Tulajdonképpen egyikőjüknek sincs biológiai szülője és mégis. DNS-ileg tökéletesen megegyeznek az asgardi énjükkel, azaz Einar Thorson-nal és Thorhalla Lokidottir-ral, az pedig már jócskán korábban kiderült, hogy a lelkük is azonos.
A kérdés, ami mindig is foglalkoztatott, amióta Z-től retconban megkaptam, hogy ki Jon és ki Einar, hogy miért pont a Miller-ek azok, akiknél született. Az mindig is megvolt, hogy azért lett Jonathan, mert a név jelentése ajándék, a Miller házaspárnak ugyanis nem lehetett soha sem gyermeke ez is régi információ. Az köztudott, hogy Einar Nifflheimbe kerülése után lepaktál Hela-val, valószínűleg a nő azért ment bele, mert tudta és ismerte a jövőt, hogy ennek köszönhetően később Einar és Halla egyik fia veszi majd át a helyét az alvilág élén. Mágiával pedig létrehozta Jonathan-t időben 2 évvel Einar Asgardi halála előtt, az asgardi alvilágban ugyanis úgyis ural mindent és időmágiával is bír, így mindezt könnyedén kivitelezhette. Steph-et pedig Halla „száműzetésekor” Thorék hozták létre és helyezték el Stockholmban az árvaháznál. Később titokban isteni segítséggel találkozott a két halandó egymással, de ez már történelem.
Az is köztudott, hogy a Miller család mindig is az USA-ban élt, amióta van USA, előtte Észak oldalán, és katonák voltak. De miért voltak mindig a legjobb katonák és miért ők kapták Jon-t? 1500-as évek közepén, második felében Einar is, mint sok más viking isten lejárt Midgardra szórakozni, noha eddigre már vége volt a viking kornak, de azért egy-két eldugott törzs még mindig a régi isteneket tisztelte. Az pedig köztudott, hogy ő sem vetette meg a fehérnépeket, született lent ekkoriban fattya, egy fiú, akiről valószínűleg ő maga sem tud, főleg nem Halla, ettől a fiútól indul a Miller vérvonal, emiatt remek harcos és katona minden Miller később, mert egy hadisten a felmenőjük. Ezért volt, hogy minden Miller ösztönösen jó harcos és bánik remekül bármilyen fegyverrel. A lényeg, hogy már ebben a leszármazottban is benne volt a maximalizmus, ami később is megmaradt a Miller-ekben, nem érte be azzal, hogy a törzsben és városban, ahol élt magasra jutott, többet akar. 1600-as évek elején – jócskán tovább élt, mint az átlagos emberek, legalább 100 éves koráig. – Delawer-be mentek ők is a Hollandokkal és Angolokkal. Minuit a Delaware folyó torkolatánál megalapított Új-Svédországban telepedett le, 1638-ban a város megalapításakor. Ekkor vette fel a Müller, majd később Észak és Dél harcoknál angolosítva a Miller családnevet a vérvonal. Azóta is itt élnek és a folyamatos zsoldoskodás és katonai múltnak és befektetéseknek hála tetemes vagyonra tettek szert, aminek hála napjainkra a Miller család is a felső 10.000 tagja (ez eddig is megvolt, csak itt az indoklás).
Ez volt az ok egyébként, hogy a Miller házaspár kapta Jon-t, mert méltók voltak arra, hogy a saját felmenőjüket neveljék fel. Így lehetséges, hogy Jon DNS-ileg noha Einar, mégis teljes mértékben rokonsági kapcsolatban van a Miller vérvonallal.

Ennek a kapcsolatnak köszönhetően tulajdonképpen a Miller házaspár és Halláék gyermekei édestestvérek. A másik érdekesség, hogy ennek a származásnak köszönhetően a halandó rész, azaz Miller-ék is automatikusan haláluk után a skandináv túlvilágra kerülnek, nem kellett volna Steph-nek ezt külön kérnie az ősi istenektől.
Amiről még nem tudnak, mert még túl fiatalok, de úgy egy évtizeden belül jelentkezik majd Jon és Steph esetében, hogy nem teljesen emberek, hanem szuperhumánok. A származásuk miatt lassanként istenekké fognak válni (lassanként évezredeket jelent, ha megélik), egészen pontosan jelentkeznek majd az asgardi tulajdonságok náluk is. Az öregedés fog először majd megállni a biológiai öregedéssel együtt, alig egy évtizeden belül, utána lassan évszázadok, évezredek alatt kialakul majd a nagyobb fizikai erő, ellenállás, regeneráció is náluk a kortalanságon felül. Ez igaz lesz a gyermekeikre is. Ah és Gunny-ra is igaz lenne, ha nem jelentkezett volna a regenerációja.
A gyerekek, mivel már többes számról van szó, Steph ugyanis második és harmadik gyermekével várandós, Aesa-val és Yrsa-val, akik majd november közepén fognak megszületni. A gyerekek tökéletes kombinációi lesznek a szülőknek, ez már kitűnt Asvald és Fonn esetében is amikor megjelentek a mágikus örökségeik, a vihar és tűz irányításban, plusz minden másban is ilyenek lesznek, Gunny is pontosan olyan mint az anyja és az apja jellemre és erősségekre. Ugyanez igaz Ingridre és lesz Aesa-ra, illetve Yrsa-ra is (Fagyos Sötétség Korában remekül látszik).
A legmegfelelőbb módon öröklődtek a domináns és kedvezőbb gének, olyan sorrendben, amelynek esélye, a lehetséges tényezőket figyelembe véve matematikai nulla. A genetikai kódot kettéválasztva vissza lehet fejteni a két szülő teljes és tiszta génállományát, az utód minden tulajdonsága, részben a mentálisak is egységesen öröklődnek, kiegészítve egymást, olyan módon, amely előre való megtervezettség nélkül nem lehetséges, a biológiai tulajdonságok szintén hasonló módon párosulnak, ezzel a legtöbb ismert törvényt megcáfolva. Mindezt magyarázni nem lehet, hogy miért, valószínűleg a vérvonalak hatalmas mágikus potenciálja is szerepet játszik benne.

Röviden ennyi lett volna igazából ez a bővítés és magyarázat, amit már igencsak régóta meg kellett volna ejtenem.

Miller vérvonal családi szimbólum/címer, még Einar fattyú fia kapta annak idején és azóta is fennmaradt:
Jonathan Miller Dfgis9

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonathan Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14908
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonathan Miller Empty Re: Jonathan Miller

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 22 Aug. 2014, 22:20

Steph-nél és Jonnál is volt egy kisebb változás, amikor Steph megkapta a Katasztrófa mágiát Thorhalla-nak hála. Egyébként is ez történt volna a DNS-ük miatt, de ezáltal felgyorsult a folyamat, noha még legalább 5-6 év kell ahhoz, hogy mindez feltűnjön valakinek egyáltalán. Mivel genetikailag is asgardi DNS-e van a házaspárnak előbb vagy utóbb jelentkeznek majd az asgardi képességek nekik évtizedek, évszázadok alatt, ha megélik.
Elsőként egy képesség jelentkezett mindkettejüknél.

Képesség:
Élete csúcsán a karakter - ahol minden fizikai és szellemi értéke a legoptimálisabb - megállt az öregedésben. Ettől kezdve egyszerűen nem öregszik majd biológiai értelemben, de mivel fiatal és edzett személyről van szó még hosszú évekig nem látszik. Képes meghalni, de öregségben nem, ez plusz regenerációval vagy hasonlóval nem jár, így ugyanúgy ha megsérül ugyanannyi időbe telik a gyógyulás, mint korábban, ugyanúgy beteg tud lenni a karakter, mint korábban stb.

5 kreditet levonom Halla-tól a képességért.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonathan Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14908
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonathan Miller Empty Re: Jonathan Miller

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 13 Nov. 2014, 15:34

2025. november 23-n, Jon-nak és Steph-nek megszülettek az ikrei, Yrsa és Aesa, mindketten komplikációk miatt császármetszéssel jöttek a világra, a műtétet pedig Ko-Rel és Thor végezték. Mind az anya, mind a kislányok remekül vannak a körülményekhez képest.

Ha már itt vagyok, akkor megejtem, amit régen meg kellett volna tennem. Jon sisakjába teszek pár dolgot, szuperpáncélos dolgot, MI-t, érzékelők, úgy véltem, hogy így a legegyszerűbb. Akkor ez a sisakhoz, ha teljes páncél van rajta, egyébként pedig a szemüveghez, ami a light szereléshez van:

Szenzorok:
-3: 1 kilométeres körzetben érzékel. (lőlényeket, mozgásuk, hőképük, biológiai funkcióik alapján, a gépeket az elektromos jelekből stb.)
Zavarók:
-4: 5 kilométeren belül képes zavarni szinte az összes elektronikai eszköz zavarására
Program:
-5: Egy tökéletesen önálló program. Képes akár egyszerre több parancsot alkalmazni, választékosan beszél, és bármely idegen nyelvet tolmácsolni. Magas fokú intelligenciával rendelkezik. Telepatikus módon is képes társalogni, de csak ha meg van teremtve a szükséges feltétel (pl: agyi idegdrótok, agyba épített chip, agyi hullámok érzékelése. (Csak 5.szinten használható!) ---> Jelen esetben Vízió van rákötve a sisakra

1 kredit = 3 pont
8 pont = 3 kredit; mindez 2x, mivel akkor külön veszem a szemüveghez és a sisakhoz is. Azaz 6 kredit (és maradt fenn 2 páncélpontom)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonathan Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14908
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonathan Miller Empty Re: Jonathan Miller

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 13 Ápr. 2016, 19:57

Mivel Jon szülei már kellően idősek ugyebár nincs más gyermekük, így elérkezttnek látták, hogy később ne legyen gond belőle a családi birtokot/szigetet átiratták Jon és Steph nevére.
Játéktechnikailag Steph üzletember bónuszával 4 kreditért veszem meg a helyet (Raten 6 kredites óriási sziget+rajta nagyváros dolga alapján), Halla-tól pedig levonom a 4kreditet emberi olalról.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonathan Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14908
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonathan Miller Empty Re: Jonathan Miller

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 14 Ápr. 2017, 19:43

Jon most már, ha akarja sem tudja letagadni, hogy mennyire lányos apuka, ugyanis Steph az utóbbi hónapokban, a negyedik közös gyermeküket várta, ismét egy kislányt. Végül 2028. április 14-n megszületett Herja Valeria Miller, jó eséllyel nagyon-nagyon sokáig az utolsó gyermek.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonathan Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14908
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonathan Miller Empty Re: Jonathan Miller

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.