Jonathan Miller / Einar Skurgeson

Go down

Jonathan Miller / Einar Skurgeson Empty Jonathan Miller / Einar Skurgeson

Témanyitás by Thorhalla Vas. 07 Aug. 2011, 01:37

Az eredeti topic

Név: Jonathan Miller
Egyéb név: „Black Jack”, Sólyomszem
Faj: ember
Nem: férfi
Jellem: semleges
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 1991. február 14. New York
Kor: 28
Család:
- Thomas Miller – apja, él
- Catherina Tyler – anyja, él
- Stephanie Miller - felesége, él
Foglalkozás: katona (százados, visszavonult), SWAT-os (hadnagy, visszavonult); jelenleg: FBI és SHIELD ügynök
Testmagassága: 186 cm
Testsúlya: 76 kg
Szeme színe: szürke
Haja színe: szőkésbarna
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: Sólyomszem jelmez, íj
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges

Előtörténet:

1991-ben látta meg a napvilágot egy katonacsaládban, így igazából nem is volt kérdéses, hogy neki milyen pályafutása lesz a későbbiekben. Mindkét szülő a légierőnél szolgáltak és emiatt folyamatosan költöztek. Az általános iskolát is már nyolc különböző helyen járta, és a középiskola minden osztályát is máshol kezdte meg. Barátai éppen ezen okból soha sem voltak igazán. Az eredményei átlagosnak voltak mondhatóak, azonban a fegyverek, katonaság, sportok iránt igen fiatalon kezdett érdeklődni. Sportolási lehetősége versenyszerűen soha sem adatot meg, mert a költözések miatt erre sem volt nagyon lehetősége. Igazából próbált beilleszkedni minden egyes évben egy teljesen új környezetbe, körülmények közé, amik rengeteg tapasztalatot adott a számára a későbbiekben. Már iskolás volt, olyan kilenc év körül, amikor megjelentek az első mutánsok és a világ is megtudta a létezésüket. Igazából soha sem érdekelte ez a téma, számára ugyanúgy emberek voltak azok is, mint mindenki más is. a szülei úgy nevelték, hogy véletlenül se legyenek benne rasszista érzések, hiszen a katonaságnál ez hátrányos tényező lehetett volna a számára. A gyerekkora ezenfelül teljesen átlagosan telt, noha, mint említve lett, eleinte kissé nehezen viselte a folyamatos költözéseket, hogy nincsen semmi állandó mellette, de viszonylag hamar tényleg képes lett ezeket kezelni.
Néhány barátot azonban így is sikerült szereznie, akikkel később még a kapcsolatot is tartotta. Dallas volt az a hely, ahol annak idején elkezdte a középiskolát tizennégy évesen. A folyamatos utazások és környezetváltozások ellenére a jegyei egy megszokott átlagot hoztak és soha sem esett egy bizonyos szint alá. Noha, ahogyan egyre öregebb lett egyre nehezebben viselte a folyamatos költözéseket és fel-fel lázadt a szülői akarat ellen, mert szeretett volna megállapodni, és egy helyen maradni, hogy ne kelljen ismételten és ismételten elválni a barátoktól, a megszokott környezettől, iskolától. Egy kis állandóságot szeretett volna az életében végre. Előbb vagy utóbb ez úgyis bekövetkezett volna, ugyanis, ha egyszer bejut valamelyik egyetemre, vagyis jelen esetben a Katonai Akadémiára, akkor jellemzően úgyis egy helyen lesz majd a kiképzés és tanulmányok ideje alatt. Végül mindkét szülőt áthelyezték a keleti partra és így a család le tudott telepedni New York-ban. Így már itt érettségizett le a fiatal fiú 2009-ben, továbbra is teljesen átlagos eredménnyel.
Érettségi után azonnal jelentkezett az Amerikai Légierőhöz, ahova fel is vették. Igaz ez azzal járt, hogy máris megint el kellett költöznie a megszokott környezetből, mert Colorado-ba kellett mennie, ahol az akadémia is volt. Alapkiképzés következett, és elméleti oktatás. Noha soha sem volt kiemelkedő tehetség, de itt még az elméleti oktatásokon is meg kellett felelnie. Megtudott sok dolgot a katonaságról, arról, hogy mi a lényege, mire jó és miket várnak el tőlük. Közelharcot tanult az alapkiképzésen és megtanult a lőfegyverekkel is bánni. Matematikából és fizikából soha sem volt jó tanuló, de itt muszáj volt felzárkóznia, hiszen ehhez szükség volt ahhoz, hogy vadászpilóta lehessen. F-15ön tanult meg vezetni és mire huszonkét évesen elvégezte az akadémiát több további gép irányítását is megtanulta. Itt az akadémián kapta meg a „Black Jack” nevet, amit később is előszeretettel használt. Az Akadémiát várakozáson felül végezte el a legnagyobb meglepetésre. Majd pedig aktív szolgálatot vállalt.
Huszonhárom éves volt, amikor felhívta magára a SWAT és az FBI figyelmét is, nem sokkal később újra iskolapadba ült ismételten, miközben továbbra is a katonaságnál dolgozott. Nem sokkal később áthelyezték New York-ba, hogy katonai tanácsadó munkakört kapott. Ennek ellenére szeretett kijárni felsőoktatási intézményekbe, hogy segítsen toborozni fiatalokat, az egyik ilyen alkalommal ismerkedett össze Stephanie Smith-el az egyik NY-i egyetem bölcsészkarán, ahol a fiatal lány is tanult. Néhány találkozás után, ahogyan lennie kell egymásba szerettek, noha a lányt egyáltalán nem érdekelte a katonaság, sem pedig a harcok, ennek ellenére mindenben bíztatta Jonathan-t.
Két évvel később 2017-ben a fiatal férfit előléptették századossá, nem sokkal ezután eljegyezte Stephanie-t is mind a két család nagy örömére. A lányt mindenhova kísérgette, ott volt a könyvei megjelenésekor, támogatta és végig mindenben mellette állt. Ekkoriban kötött barátságot Olaf Svenson-nal is. Majd pedig a végül megkapta a régen várt munkalehetőséget a SWAT-tól ezért úgy döntött, hogy otthagyja az USAF-ot, mert unta már a civil katonai munkát, és akcióban, első sorban szeretett volna harcolni, dolgozni. Így oda csatlakozott a leszerelés után, egy újabb átképzésen is átesett és hadnagyi rangot kapott. Noha a szülei nem örültek ennek a lépésnek nem tudták megmásítani a fiúk döntését. 2018 elején pedig szülői bíztatásokra Stephanie és Jonathan végre kitűzték 2018 novemberére az esküvőjüket, noha odáig már nem jutottak el. Már az esküvői előkészületek is tartottak, amikor az egyik napról a másikra a barátnője teljesen megváltozott és kifordult magából. Még aznap szakított vele Stephanie és nem is volt hajlandó beszélni erről a férfival többé. Ez mintegy három hónappal korábban volt.
Ekkor lépett ki a SWAT kötelékéből is, majd pedig felvételt nyert az FBI-hoz, mint nyomozóügynök, azóta is ott dolgozik.

Szakértelmek: Mivel katonai kiképzésen esett át és tiszti rangban van az USAF-nál, magas fokon jártas a közelharcban, mind pusztakezes, mind fegyveres (tőrrel) harcokban. Lőfegyvereket is magas fokon képes használni, ez a pisztolyok szinte minden fajtájára igaz, akárcsak a gépfegyverekre. És mivel az USAF kötelékébe tartozott, vadászgépeket is képes vezetni.

Képek
Jonathan Miller / Einar Skurgeson Jon7
Jonathan Miller / Einar Skurgeson Jon8
Jonathan Miller / Einar Skurgeson Jonathan1
Jonathan Miller / Einar Skurgeson Jonathanq

Név: Jonathan Miller
Lakás / Létesítmény: Stephanie Smith lakása
Foglalkozás: FBI ügynök
Munkahely: FBI, New York-i kirendeltség
Pénz: ugyanaz, mint Steph-nek
Bevétel/hét: 500 dollár/hónap
Eszközök: ugyanaz, mint Stephanie esetében
Felszerelés / Fegyverek: golyóálló mellény, vadászkés, Glock 30

Vállalat: -
Szövetség: FBI
Törzshely, ahol megtalálható: Stephanie Smith lakása, FBI központ Washington, illetve New York-i kirendeltség
Ismertebb szövetséges: FBI, USAF
Ismertebb ellenség: -


A fegyver: Glock 30
Jonathan Miller / Einar Skurgeson G30


A hozzászólást Thorhalla összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 05 Dec. 2012, 16:22-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonathan Miller / Einar Skurgeson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonathan Miller / Einar Skurgeson Empty Re: Jonathan Miller / Einar Skurgeson

Témanyitás by Thorhalla Vas. 07 Aug. 2011, 01:38

Név: Einar Fonnson
Egyéb név: -
Faj: Asgardi (negyedvérig jégóriás)
Nem: férfi
Jellem: jó
Személyazonosság: Asgardon és Midgardon közismert
Születési helye és idő: Asgard város, I. Sz. 1464
Halál helye és ideje: Loki kastélya, I. Sz. 1994
Feltámadás helye ideje: Közvetlenül a halála után került a lelke az akkor 3 éves Jonathan Miller testébe, lelke soha sem került Hela-hoz, így lényegében ki lett játszva a halála.
Kor: 555
Család:
- Fonn Kjarson – nevelőapja, halott (harcos volt); kép
- Aesa Hakdottir – nevelőanyja, él (varázslónő); Kép
- Aegir Fonnson – mostoha öccse, él (varázshasználó); kép
- Ysra Fonndottir – mostoha húga, él (harcos); kép, kép2
- Skurge – apja, él
- Amora – anyja, él
- Thorhalla Thordottir - jegyes, él
Foglalkozás: harcos, Thor leányának védelmezője, Midgard védelmezője, SHIELD ügynök, Jotunheim hercege
Testmagassága: 201
Testsúlya: 240
Szeme színe: kék
Haja színe: szőke
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: combközépig érő szőke haj, szakáll, és több fonott copf a hajában
Egészségi állapot / betegségek: egészséges
Oldal: Thor


Előtörténet:
1464-ben született Asgardon. Talán egy átlagos férfinak is tarthatnánk, nem különösebben kiemelkedő személynek, ami mégis azzá teszi az az, hogy ő az egyetlen, akit mindig és minden körülmények között Thorhalla egyenlő félként kezelt, akit soha sem nézett le, nem használt ki. Einar az, akit a nő életében és halála után is szeretett, barátként tekintett rá, szeretőként, bizalmasként. Valaki olyan, akiben feltétlenül megbízott világéletében és bármikor annak a kezébe helyezte volna a saját életét. Az első olyan személy volt Einar, aki egyenlő félként kezelt a nő, mert ő volt az, akit soha sem kellett szolgálnia és az sem tekintett rá így, hanem pontosan úgy, ahogyan a nő rá. És Einar Fonnson-t ez tette igazán különlegessé életében és halála után is.
Már igen fiatal korábban, olyan tizenöt-tizenhat évesen megismerkedett azzal a személlyel, akivel élete abban a pillanatban örökké összefonódott, Thorhallával. Mivel szüleik is igen jó kapcsolatban, így igen gyakran találkoztak, kettejük kívül nyolc másik személy került egy helyre, ahol együtt képezték őket, kit vívás, kit mágia terén. (Bővebb dolgok Thorhalla előtörijében) Einar is viszonylag lázadó fiatal volt, az évek során beleszeretett Hallába és ez az érzés a haláláig, vagy talán még utána sem tudott a lelkéből és szívéből kiveszni. Vagy talán csak szerelme vitte bele ezekbe, soha sem derült ki. Az évek teltek és múltak, mindvégig egymás oldalán. Együtt találkoztak először Loki-val annak idején, szinte minden élményük együtt volt. Az évek során, amiket a csatatéren töltött remek harcos vált belőle, majd pedig közel 200 évesen eljegyezte kedvesét. Igaz nem maradtak sokáig ebben az állapotban, mert alig fél évszázaddal később szakítottak is. Ettől kezdve a kapcsolatuk amolyan se veled, se nélküled. Mindvégig egymást szerették, noha mind Einar-nak, mint pedig Hallának tucatnyi szeretője volt, de végül mindig egymás karjaiban kötöttek ki.
Einar egy idő után olyan kiemelkedő teljesítmény mutatott a csatamezőkön, hogy magas rangot kapott és saját csapatokat vezethetett a szörnyek és a Loki pártján állók ellen. Megingathatatlan Thor párti. Időközben a csaták során elvesztette az apját és sok barátját, de ezek adtak neki további erőt, hogy ne adja fel a küzdelmet, hanem tartson ki és harcoljon továbbra is. Mindenezek ellenére képes volt megtartania saját magát és olyan maradni, mint mindig is volt. Valaki, aki azt tartotta szem előtt, hogy a világa fennmaradjon, egy kedves és segítőkész férfi, akinek még a halandók is sokat számítottak. Így emiatt jó néhányszor Midgardot is megjárta, noha neki soha sem volt emberi énje, így minden egyes alkalommal a saját valójában jelent meg a halandók világában és megkedvelte azt a helyet. Legnagyobb bánatára Halla soha sem érzett így az emberek iránt, így inkább a lány nélkül tett kiruccanásokat a Földön.
Ahogyan teltek múltak az évek az anyja visszavonult a harcoktól, mert belefáradt és Einar örökölte meg a családi dolgokat és közben a mindennapjait továbbra is a csatamezőn töltötte, győzelmek, vereségek. Nem sokkal azonban ezek után változások történtek, olyan négyszáz éves lehetett ekkoriban. Egy minden addiginál nagyobb összecsapás volt közöttük és Loki szörnyei között, ezen a napon változott meg minden. Ő maga vezette az ütközetet és most hosszú idő után Halla is az oldalán harcolt. Kikaptak és menekülni kényszerültek, alig háromtucat túlélője volt a mészárlásnak. Csak az éjszaka folyamán tudtak a csata helyére visszatérni, hogy a sebesülteket, akik életben lehetnek még kimentsék onnan. Megszállottan kereste a nőt, akit szeretett, hiszen látta, hogy az egyik ellenfele hason szúrta a lányt, majd pedig a földre került. De bármennyit is kereste nem találta meg őt. Két nappal később talált csak rá az addigra súlyos állapotban lévő lányra ott, ahol már tucatszor kerestek túlélőket. Nagyon sokáig nem tudott magyarázatot adni arra, hogy hova is került a társa, de amikor a valóságot megtudta, akkor inkább örült volna a boldog tudatlanságnak.
Ő volt az első, akinek ezen nap után feltűnt Halla változása. Valahogyan távolságtartóbb lett és kezdett mindentől és mindenkitől elidegenülni. A lány egyre gyakrabban vesztette el a türelmét és vált felelőtlenebbé, olyan értelemben, hogy nem igazán érdekelte a saját élete és biztonsága. Einar hiába próbált belőle bármit is kiszedni belőle, semmit sem tudott, csak kitartott mellette. Közben beszélt erről a lány szüleivel és Thor-ral is, de mindenki próbált megnyugtatni, hogy bizonyára csak a harcokban szerzett rossz élmények miatt lett kissé zárkózott. Évtizedek teltek így el, hol egymás oldalán, hol külön, lassan sikerült elhitetnie magával, hogy minden rendben lesz, mert tényleg így látszott, amíg az egyik gyerekkori legjobb barátjuk Gunnar lelte halálát titokzatos körülmények között, akinek nem sokkal korábban annyi ideje volt csak beszélni Einar-ral, hogy valami nincs rendben Hallával és erről beszélniük kell, mert hallott egy-két dolgot. De így a másik férfi már nem mondhatott semmit.
Végül pedig elérkezett az utolsó csata, ami mindent megváltoztatott. Győzniük kellett, mert minden az ő oldalukon állt, az utolsó taktikai megbeszélésen bukott el minden, a vereség pillanatában jött rá. Asvald Eldgrimson elhozta Thorhallát is, ugyanis a lánynak is részt kellett vennie a harcoknál, noha az apja csak tanácsokat adott barátjának Thor-nak ezen a napon… a csatában vereséget szenvedtek és kis híján mindenki odaveszett, Einar is súlyos sérüléseket szerzett, látta a lányt, hogy nem maradt a csata helyszínén, hanem sértetlenül menekült el egyenesen a családi birtokuk felé. Amint képes volt arra, hogy ő is lóra szálljon a lány után vágtatott, de mire a Hyrrokkin birtokra ért, a család teljes háza, istállója és mellékhelységek lángokban álltak. Megtalálta a szülők holttestét és két Thor párti barátjáét is. A távolban néhány szörnyet látott Loki csatlósai közül… Tehát ez volt, amit Gunnar mondani akart neki, hogy Halla Loki-t szolgálta.
Mélységes fájdalommal égette el Ingrid és Asvald testét nem messze az egykori házuktól, majd pedig jelképes sírt emelt a kedvenc fájuk alatt. És a két barátja holttestét pedig a csatatérre vitte vissza, hogy ott kaphassanak végső tisztességet, majd pedig első útja onnan Thor-hoz vezetett, akitől magyarázatot várt az egészre. A viharisten sem tudott túlságosan sokat mondani a férfinak, csakhogy egy ideje sejtették a szülőkkel, hogy a lány Loki-nak kémkedik, de nem volt bizonyítékuk a mai ütközettel vált teljesen azzá, és hogy ő négy olyan emberét küldte a szülőkért, akikben megbízott, hogy idehívja őket, mert beszélni akart velük. De a két férfit félreismerte és azok megölték a szülőket ahelyett, hogy a parancsot teljesítették volna. Einar ekkor ígéretet tett Thor-nak, hogyha az életébe is kerül, de akkor is vissza fogja hozni Hallát és észhez téríti, hogy nem Loki szövetsége a megoldás és újra a saját soraikban tudhassák a lányt. Persze ez soha sem történt meg…
A következő nyolcvan évben sem szakadt meg a lánnyal a kapcsolata, ugyanúgy találkoztak és Halla is elmesélte a saját álláspontját és mindent, hogy miért is azon az oldalon áll, ahol és, hogy mennyire gyűlöli Thor-t. Legjobb barátok maradtak, bizalmasok és szeretők is, de ezen felül ellenfelek és „ellenségek” is lettek éppen azért, mert a két ellenséges oldalon álltak célpontjában mindenkinek. Időközben szépen lassan mindenki, akikkel együtt nevelkedtek és tanultak eltűntek, meghaltak. Einar szemet hunyt felette, noha nagyon is tisztában volt azzal, hogy ki is végzett velük. Nagyon sokáig mindketten megszegték a saját vezetőjüktől származó parancsot, hogy egymást fogják el és vigyék el uruk elé. Egyik sem akarta, hogy a másiknak valami baja legyen, noha két hatalmas sebezhetőségi felületet képezve egymáson. Kitartottak egymás mellett miközben, Halla Loki mellett tanult és dolgozott, míg Einar Thor mellett volt ugyanígy. Így történt mindez a Midgardi időszámítás szerinti 1994-ig. Amikor is mindketten tudták, hogy tovább nem űzhetik azt a játékot, amit. Szinte tökéletesen egy időben kapták a parancsot. Einar, hogy fogja el végre a lányt, hogy azt a törvényeik szerint ítélhessék el, míg Halla, hogy információk miatt élve vigye a férfit a kastélyba.
Az utolsó közös éjszakájuk után Einar maga adta meg magát a lánynak, hogy tegye, amit ura parancsolt neki. Halla pedig ekkor már eljutott bőven addig a pontig, hogy megtegye, noha szerette a férfit, gyűlölte is azért, mert annak idején cserbenhagyták és odajutott, ahol most volt. Einar nem próbált megszökni, pedig talán esélye is lett volna rá, már beletörődött, hogy meg fog ezen a napon halni. Loki elé került. A Káosz isten órákon át kínozta információkért, noha elég sok mindent tudott a férfi, szinte semmit sem mondott el. Talán nem is ez volt a fontos, csak megint a lányt tesztelte az egésszel. Einar ezt nem tudhatta, amikor a kínzásnak vége szakadt, még felküzdötte magát a földről térdelő helyzetbe, noha hatalmas erőfeszítésébe került. Hallotta, amint Loki kiadta a parancsot a megölésére és Halla pedig igent mondott. Azzal próbálta nyugtatni magát, hogy a lány így legalább biztonságban lesz. Még felnézett a zöld szemekbe, ahogyan társa megállt előtte. Tudta, hogy nem fog habozni, annál jobban ismerte őt.
Látta a kardot emelkedni és végtelen lassúsággal közeledni a nyaka felé… egy utolsó éles fájdalom, majd pedig ez megszűnt és csak a sötétség maradt…


Képeségek: A megszokott Asgardi képességekkel rendelkezik ő is. 30 tonnát képes felemelni, mérsékelt regenerációs képességekkel rendelkezik (2. szint). Fizikai sérüléseknek elég jól ellenáll a bőre és a szervezete (4as ellenállás). Szinte minden betegségre ő is immúnis a fajtársaihoz hasonlóan. Magasan képzett fegyverforgatásban, jellemzően harcnál egykezes kardot (mágikus) használ pajzzsal (simán ellenálló) együtt, vagy pedig a kard és egykezes fejsze párosítást. Vagy teljes vértet, vagy pedig egyszerű sima bőrvértet szokott hordani, attól függően, hogy mi vagy ki ellen vonul csatába.
Thor oldaliak képességei:
Viharban gyorsabbak és kitartóbbak lesznek a harcosok.
Kezükkel rengéseket képesek létrehozni.
Állatok békítése
Harci hév

Szakértelmek: Magas fokon jártas a közelharcban, mind pusztakezes, mind fegyveres harcokban. Minden közelharci fegyvet képes igen magas fokon használni (középkori fegyverek). Ezenfelül magas szinten járatos a taktikákban, hiszen korábban hadvezér volt Thor seregében. Mind griffen, mind lovon képes lovagolni.

Kinézet:
Jonathan Miller / Einar Skurgeson Untitled_WiP_II_Inked_by_severeene
http://fc05.deviantart.com/fs13/f/2007/041/7/9/Detail_Untitled___Gaelic_Blood_by_severeene.jpg
http://fc04.deviantart.com/fs14/f/2007/062/a/c/An_Doras_by_severeene.jpg

Amikor kivételesen nem hord szakállat:
Jonathan Miller / Einar Skurgeson Einar10
Jonathan Miller / Einar Skurgeson Einar18
http://fc01.deviantart.net/fs70/i/2009/361/c/3/Mjollnir__s_Strength_by_ARD3TH.jpg

És egy másik verzió róla:
https://2img.net/r/ihimizer/img8/3685/goingavikingbyrenegadea.png


Bővítés:
Fegyver: Fagymarok
Mágia: 50 egység

A kard aktiválása után a vágás irányában egy vastag jégfalat képez a földtől a vágás magasságának kezdetéig vagy végpontjáig attól függően, hogy merre vágtak vele. A szélessége is olyan széles, mint ahogyan az ív tartott. Mindössze maximum fél percig képes fennmaradni a fal, utána összeomlik. 1 használat 10 egységbe kerül.

Jonathan Miller / Einar Skurgeson Fagymarok

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonathan Miller / Einar Skurgeson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonathan Miller / Einar Skurgeson Empty Re: Jonathan Miller / Einar Skurgeson

Témanyitás by Thorhalla Vas. 07 Aug. 2011, 01:38

Miller mivel egy Asgardi személy halandó énje, ezért egy tárgyra van szüksége ahhoz, hogy fel tudja venni Asgardi alakját, és így Einar-t hagyja érvényesülni. Ezen átváltozást nem tudja megtenni, ha a tárgy nincs a tulajdonában. A tárgy egy nyaklánc a medálja, ami ökölbe szorítás és az átváltozás gondolatára aktiválódik és így változtatja át Einar-ra Jonathan-t.

Jonathan Miller / Einar Skurgeson M1002_thors-hammer

További képek Einar-ról:
http://img689.imageshack.us/gal.php?g=einar1.jpg - galéria, elvoltam és feltettem párat...
Jonathan Miller / Einar Skurgeson 39683_421938272487_6883542487_4634410_4207317_n

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonathan Miller / Einar Skurgeson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonathan Miller / Einar Skurgeson Empty Re: Jonathan Miller / Einar Skurgeson

Témanyitás by Thorhalla Vas. 07 Aug. 2011, 01:39

0. Kaland: A világnapja incidens
Stephanie és Jonathan itt találkoztak újra azok után, hogy korábban szakítottak. Itt nagyjából újra rendezni tudták az ügyeiket és megbeszélni a korábbi nézeteltéréseiket, hála annak, hogy Olaf titokban szervezkedett. Igazából még ha akarták volna sem nagyon tudtak volna egymás nélkül meglenni, hiszen a kettejük közötti dupla kapocs is összekötötte őket. Odakint a Time Squares-n találkoztak Shadow-val és Sakura-val, majd minden kezdett rosszra fordulni. Egy telepata intézett támadást a polgármester ellen, még Millert is az irányítása alá vonta egy időre, de végül a férfi és a többiek közreműködésével sikerült a polgármestert megmenteni. Rorschach sikeresen fejen lőtte a férfit, igaz csak súrolta őt és könnyebb sérüléseket szerzett. Stephet és Jont pedig végül a rendőrkapitányságra vitték be Shadow-val együtt.
Itt Stephanie Spartannal beszélgetett, míg Millert egy Dr. Donald Blake nevű orvos látta el. Ekkor derült fény arra, hogy Jonathan Miller nem más, mint Einar Fonnson halandó énje, akit maga Thor mentett meg annak idején, mikor a férfit Thorhalla Loki parancsának megfelelően kivégzett Asgardon. A férfi az időben is visszakerült három évet és Jonathan lett a halandó énje és ebben az alakban született újra Midgardon. Thor elmondta neki, hogy azért mentette meg és küldte Midgardra, hogy keresse meg a lányát és vigyázzon rá és, hogy hamarosan mindenre emlékezni fog. Hiszen Miller-nek ez a beszélgetés egyelőre nem maradt meg.
Spartan tisztázta a párost és jutalomként kaptak egy utazást egy hajókörútra.

1. Kaland: A hajóút
Steph és Jon együtt mentek a békés nyaralásra, remélve, hogy végre pihenhetnek is egy kicsit, de semmi sem alakult olyan jól, mint kellett volna. A kifutás utáni első napon kezdtek furcsa dolgok történni a hajón. Mintha az emberek érzéseivel szórakoztak volna néhányan. Ez feltűnt végül egy kisebb csoportnak és ők elindultak, hogy kinyomozzák ezt. Végül sikerült az ellenségnek lebuknia és utánuk indultak. Eddigre már őket is úgy-ahogyan sikerült a csoportnak az irányítása alá vonni, de nem teljes sikerrel. Amikor megütköztek velük az ellenségből az egyik nő tüzet nyitott Stephanie-ra, Miller ugrott bele a lövésbe, azonban ez volt az, amivel megtörte az „átkát” és ismét saját maga lehetett, Einar Fonnson. Itt mondta el Thorhalla-nak, hogy Thor küldte őt és miért... a nő persze dühöngött, őrjöngött, hogy Thor milyen feladatra küldte a kedvesét, távol tőle, hiszen egy másik nőre kell vigyáznia. Halla nem akart ölni ezen a hajón, halandókat, lealacsonyító, és mégis az öt fős társaságból saját maga mészárolt le három személyt, amikor azok kezet emeltek Einar-ra. Einar-t a telepata nő visszakényszeríttette a halandó alakjában és Miller ismét beugrott a Halla-nak szánt lövésekbe és ettől ismét alakot váltott. A férfinak ekkor esett le, hogy nem kell Thor lányát keresnie, már megtalálta, fogalma sem volt, hogy miként és hogyan, de a kedvese, Thorhalla volt az! A csapatot végül legyőzték és mindketten emberei alakban lejutottak a hajóról. Steph és Tyler ismét elbeszélgetett Spartannal, mindketten kihagyták a 2 asgardit, míg Miller kórházba került.
Itt újra találkozott Dr. Blake-l, Thor halandó énjével, akivel elbeszélgetett, hogy a világnak szüksége van Einar-ra és Halla-nak is, így a feladata Midgard és a nő védelme volt. Stephanie is befutott és a doktor elmondta, amit tud. Így most már tényleg megerősítést nyert, hogy Thorhalla Thor lánya és a történetre is fény derült, hogy ki is ő valójában és, hogy Loki mit és miért tette ezt vele. A férfi pedig megígérte, hogyha szükségük lesz rá, mindig meg fogja őket találni, ahogyan Thor is tette korábban...

2. Kaland: A bosszúálló nép
Shadow a gyógyulása idejére hozzájuk költözött, mert Miller visszaköltözött Stephanie-hoz, áthelyezettezte magát Washingtonból vissza New Yorkba. Az FBI pedig nem vitatkozott és megtette, amit a férfi kért. Még mindig betegszabadságon volt, amikor a tévében látták mind a hárman, hogy a kikötőkben egy a vízből jött faj megtámadta az embereket, a rendőrséget. Azonnal odamentek, Shadow megszegte a parancsot és Quentine Constantine pedig felidegesítette Namor-t, aki erre őrjöngeni kezdtek. Titokban mind a ketten átadták az irányítást és igaz ők békésen szerették volna rendezni a dolgot, de ezt nem tudták megtenni. Harc lett belőle, Halla a testőröket intézte el, míg Einar és Namor kegyetlen küzdelmet vívtak egymással. Már-már úgy tűnt, hogy az asgardi férfi fog felülkerekedni, amikor a vízbe csapódtak, Einar pajzsa is eltört és a vízben nem vehette fel a versenyt Atlantisz királyával szemben. Namor kis híján megölte Einart. A testét Halla lábai elé dobta, mire a lány megtámadta a királyt úgy, hogy semmi sem érdekelte. Két öntelt uralkodói vérű személy nézett egymással farkasszemet, két olyan személy, akit immáron senki és semmi sem érdekel. A küzdelmük nem tartott sokáig, egy csók vetett véget neki és utána némi vitatkozás volt csak közöttük. Mind a kettejüknek rá kellett jönniük, hogy nagyon hasonlítanak egymáshoz. A végén Namor végül Halla szavaira visszahívta a seregét és visszatért a tengerek mélyére az ígérettel, hogy egyszer még eljön és akkor újra megvív Einar-ral, mert nem adja ilyen könnyen neki Thorhalla szívét. Egy eszközt adott a lánynak, hogyha szüksége van rájuk, ezzel hívhatja Atlantiszt. Asgard egy szövetségesre tett így szert. Blake ellátta Einar-t, majd mire a S.H.I.E.L.D. megérkezett a férfi eltűnt. A következő napokat a kórházban töltötték, amíg Einar magához nem tért utána pedig megszöktek, mert nem kívántak az USA új hősei lenni a halandó énjeik miatt sem.
Azóta pedig szinte minden erejükkel mind a négyen arra törekednek, hogy ne vonják magukra a S.H.I.E.L.D. figyelmét, nehogy lebukjanak.


És még 2 további kép:
Ami nem látszik továbbra sem a képeken, még mindig közel combközépig érő a hosszú haja, abból továbbra sem engedek nála. Jah és igen, a Mjölnir sem az övé, így az nincs neki Smile
Jonathan Miller / Einar Skurgeson 463034-t__42_
Jonathan Miller / Einar Skurgeson 463033-t__41_

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonathan Miller / Einar Skurgeson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonathan Miller / Einar Skurgeson Empty Re: Jonathan Miller / Einar Skurgeson

Témanyitás by Thorhalla Vas. 07 Aug. 2011, 01:39

Változások:
Néhány változás történt az életében, Halla miután megtudta, hogy Loki mit is művelt vele, az aranytiaráját darabokra törte és kidobta a szeméte jelezvén, hogy örökre hátatfordított a nagybátyjának. "Leszerződtek" a S.H.I.E.L.D-hez mind a négyen és most már az ügynökeikként dolgoznak. Amikor Einar lepaktált Loki-val Thorhalla érdekében Loki feloldotta a lányon levő védőmágiát is, ami egészen eddig a fekete haját eredményezte. Így mostantól az eredeti hajszínében lesz, ami a szőke, ha alakot vált. Einar pedig Loki-nak hála új fegyverre tett szert a Bloodaxe-ra, Skurge fegyverére és számára is a fegyver viselése külső elváltozást okozott, bár nála egyelőre csak ruházatban.

Megjegyzés: igen Einar-nak még mindig van szakálla, mégha a képeken nincs is...


Halla és Einar
Jonathan Miller / Einar Skurgeson Hallaeinaragain
Jonathan Miller / Einar Skurgeson 665015-enchantress_and_thor__4_
http://media.comicvine.com/uploads/5/55815/1047984-thor17.jpg
http://media.comicvine.com/uploads/3/30767/1027585-enchantress8_super.jpg
http://media.comicvine.com/uploads/3/30767/1027582-enchantress5_super.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/img401/761/outhallaeinar.jpg

asgard után
http://fc04.deviantart.net/fs4/i/2004/251/6/3/lugh_by_el_grimlock.jpg
http://fc04.deviantart.net/fs71/f/2010/162/c/1/LUGH_2_by_el_grimlock.jpg

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonathan Miller / Einar Skurgeson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonathan Miller / Einar Skurgeson Empty Re: Jonathan Miller / Einar Skurgeson

Témanyitás by Thorhalla Vas. 07 Aug. 2011, 01:40

3. Kaland: Testvériség
Stephanie-nak és Jonathannak, azaz túlképp Thorhalla-nak és Einar-nak sikerült megszöknie a S.H.I.E.L.D.-től. Igaz ekkora már Thorhalla volt a város egyik legnagyobb hőse annak köszönhetően, hogy a lány megmentette New Yorkot az Atlantisziaktól. Mind a két halandó visszatért a munkájához, napközben náluk volt az irányítás, míg éjszaka a két Asgardinál. Így mind a négyen úgy ahogyan tudták a saját életüket élni és Einar sebei is szépen gyógyultak. Halla miután megtudta, hogy Loki mit is művelt vele, az aranytiaráját darabokra törte és kidobta a szemétbe jelezvén, hogy örökre hátátfordított a nagybátyjának, Loki-nak. Olyan három héttel később a szökésüktől számítva a két halandó éppen hazafelé ment, amikor a lakásukban találták Simon Spartant, a S.H.I.E.L.D. jelenlegi vezetőjét. Kiderült, hogy úgy találtak rájuk, hogy Einar-ban elrejtettek egy nyomkövetőt, amikor a férfit a S.H.I.E.L.D. központban ápolták és az itt ezen a környéken tűnt el, illetve fel, amikor átadta az irányítást Miller neki. Miller és Smith beleegyeztek, hogy dolgozni fognak a S.H.I.E.L.D.-nek, Miller előléptetést kapott és továbbra is különleges ügynökként látja el a feladatát, míg Stephanie tanácsadóként fog dolgozni náluk. Ezek után jött a nehezebb részt, meggyőzni a két Asgardit, hogy ők is megtegyék mindezt. Persze a S.H.I.E.L.D. nem akarta nyilvánosságra hozni, hogy a két halandónak is köze van az egészhez, mert nem akarták veszélybe sodorni őket. Einar végül megtudta győzni Halla-t, hogy ez is kell ahhoz, hogy egyszer hazamehessenek. Így a férfi és a nő is mint a város védelmezői és Asgardot „népszerűsítő” figurák lettek. De a lakásban sem maradhattak a veszély miatt, így másnapra elő volt jegyezve a költözésük Olaf-fal együtt a S.H.I.E.L.D. központba.
A következő napjuk azzal telt, hogy pakoltak, Miller levitte a szemetet az alaksorba, ahol egy „kellemes” ismerős bukkant fel, Loki Laufeyson, aki a segítségét ajánlotta fel a férfinak, hogy megvédhesse szerelmét Thor leányát. Einar sajnos tudta, hogy nincs más lehetősége, mintsem elfogadni az ajánlatot, így belement ebbe, hogy a szeretett nőt megvédhesse, még ha tudta, hogy ezzel óriási hibát is követett el. Loki ezek után feloldotta Thorhalla-n a rajta levő védőmágiát és Miller sem emlékezett arra, hogy bármikor találkozott is volna Loki-val Einar. Nem maradt meg az emlékeiben. Másnap pedig a S.H.I.E.L.D. emberei jöttek értük és útközben a központ felé hallották, hogy a Columbia egyetemnél gondok vannak, így a két isten is a segítségükre sietett. A legnagyobb meglepetés mindkettejüket az alakváltás után érte, amikor Thorhalla új ruhában és szőke hajjal jelent meg és Einar-nak is más ruhája volt a megszokotthoz képest. Csak a férfi tudta a saját változását, Halla-ról fogalma sem volt egyikőjüknek sem. A férfi ismét eljegyezte a szeretetett nőt, majd mentek, hogy megvédjék a várost. Ott a Testvériség támadott, egy tűzmutáns támadott a nőre, Einar segíteni akart neki, de a tűzmutánst is védte valaki, aki pedig őt támadta. Először úgy nézett ki, hogy mind a ketten alul maradnak, de Halla-t az emberek mentették meg, amiért ő is megtette ezt és ezek után nem volt nehéz kivégeznie a tűzmutánst. Einar pedig a mindig nyugodt nehezen kibillenthető személy elvesztette a kontrollt a fejszének hála és megölte a vele szemben levő Hulkot, aki a halála után visszaváltozott a kis nyeszlett tizenkilenc éves fiúvá. A tömeg félni kezdte Einar-t ezek után.
Einar Magneto-val csap össze, míg Halla Wandallal, Skarlát Boszorkánymesterrel. A valóságmanipulálása miatt, amikor Constantine a férfira lő a lövedék Thorhalla-t sebzi meg, de végül valahogyan sikerül térdre kényszeríteni a férfit, de az elmenekül, miközben a másik csata tovább folyt. Halla segíteni akart volna a szerelmén, de erre esélye sem volt, Magneto és Einar egy épületbe zuhannak be. Valamilyen hangott hallott, majd egy utolsó támadással támadott Magneto-ra, aki kirepült az épületből, Einar pedig Asgardon ébredt fel, Skurge-el szemben, aki a fiának szólítja... Halla utána ment az épületbe a sérülése ellenére, de a férfit már nem találta ott. A sérüléseit az apja halandó énje Donald Blake látta el, aki közben nyomoz az eltűnt Einar után, de egyelőre semmit sem talált. Halla-nak az apja parancsára ágyban kellett maradnia és nem kutathatott a városban. Három nappal az események után újra kitüntették és végérvényesen a város legnagyobb hősévé vált a nő. Einar pedig, ki tudja, hogy milyen titkokat fog még megtudni odahaza Asgardon.


Skurge korábbi fejszéje
Jonathan Miller / Einar Skurgeson 200px-Bloodaxe_(Enchanted_Axe)

Egyelőre nem sok képessége jött elő az amúgy igen sokrétű kétkezes csatabárdnak.
Az eddig képességek:
- Képes a tulajdonoshoz visszarepülni elejtés, vagy eldobás után, mint a Mjölnir
- Képes dermesztő fagyot kibocsátani magából, ami a használóját nem sebzi (ugyanez igaz tűzre is, de azt még a halandó tulajdonosnál látták)

Steph és Jon:
Jonathan Miller / Einar Skurgeson Stephaniejonathan1
Jonathan Miller / Einar Skurgeson Stephaniejonathan


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 05 Dec. 2012, 16:22-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonathan Miller / Einar Skurgeson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonathan Miller / Einar Skurgeson Empty Re: Jonathan Miller / Einar Skurgeson

Témanyitás by Thorhalla Vas. 07 Aug. 2011, 01:40

4.kaland: Hatalom és a fél éves bővítés
Jonathan Miller
Jonnak akárcsak az, hogy Einar Loki-val találkozott és megszerezte a Vérfejszét abból az időből sincs nagyon emléke, amíg az Asgardi énje közel 3 hetet töltött Asgardon. Ami van, az pedig teljesen homályos és jelentéktelen ahhoz, hogy bármilyen hasznát vegye. Miután hazatértek magyarázatot kellett volna adnia a felettesének arról, hogy mi is történt és hogyan az, hogy ennyi ideig távol volt(ak). Végül az igazat mondta, hogy Jotunheim-ben családi találkozón. Mi mást mondhatott volna? Az élet pedig folyt tovább, kissé komorabb lett, mint volt, valószínűleg Einar változása miatt, de előjött nála, hogy időnként a saját embereivel viszont közvetlenebb lett és még egy-két vicces megjegyezése is volt. Ami pedig nem nagyon volt rá korábban jellemző. A fél év alatt, mint általában a papírmunkát kedvelte a legkevésbé, szeretett inkább a terepen kint lenni, mintsem aktákat tologatni. FBI és SHIELD ügynökként pedig meg tudta tenni. Igaz néha nem saját maga ment bevetésekre, amikor valami súlyosabb eset volt, akkor úgyis Einar vette át a helyét, főleg ha saját maga és az emberei nem bírtak volna az adott helyzettel. Nem sokkal miután visszatért az újságból értesült róla, hogy Frank „szabadlábon” van, sőt készített Halla-val interjút is. Ezek után felvette a sráccal a kapcsolatot és elhívta magukhoz beszélgetni. Tudta, hogy milyen lehet a srác helyzete, hirtelen jött hírnév, sok pénz, népszerűség, és nem akarta, hogy újra rászokjon a drogokra. Egyik közös programot követte a másik és lassan megszokottá vált, hogy kéthetente egyszer egy-egy este közös program keretében vacsorázni jártak, vagy sport eseményre, meccsekre. Ezenfelül szívesen segített saját maga, illetve Steph is a fiúnak, hogy tiszta maradhasson. Örömmel, bár kissé aggódva vette tudomásul, hogy a menyasszonya nekiállt a katonai alapkiképzésnek. Így most már a munkáján kívül a lánynak is segített gyakorolni, illetve ekkor kezdett rájönni, hogy mintha idegenkedne a pisztolyoktól. A Jotunheim-i kirándulás úgy tűnt, hogy nagyobb hatással volt rá, mint hitte volna. Nagyobb örömmel forgatott kardot és használt íjat, mintsem pisztolyt.
Így aztán munka után maradt a gyakorlópályán és szerzett egy íjat, a célzása mindig is remek volt, ezért vált remek lövő belőle, de azért egy íjjal nehezebb volt boldogulni, mint eleinte hitte. De a sok és folyamatos gyakorlás a rendes nyílvesszővel, illetve a nehezebb trükkösökkel meghozta a kívánt eredményt és még jobb lett célzásban. Persze a pisztolyokat sem felejtette el, mindig volt nála kettő a bevetéseken, hátha olyan helyre kerülnek, ahol az íjjal semmire sem megy. Túl sok szabadideje neki sem volt, révén, hogy a fele idejét meg kellett osztania Einar-ral, hiszen nem lett volna túlságosan fair az, ha nem hagyja a másik felét érvényesülni. Amikor rászokott az íjhasználatra, akkor kezdett jelmezt hordani, így még arra is nagyobb lett a biztonság, hogy nem fog lebukni abban, hogy kicsoda, micsoda saját maga. A SHIELD-en kívül, sem belül sem kellett sokaknak tudnia mindezt. És küldetésen mégsem annyira feltűnő, ha egy jelmezes „szuperhős” „vált hirtelen eltűnve alakot”, mintsem, ha egy arccal rendelkező ügynök teszi mindezt.

Szakértelmek: Változatlanok, bár az elmúlt fél év során igen magasra fejlesztette az íjászkodást és a célzást, és manapság az íj lett a fő fegyvere.


Einar Skurgeson
Einar közel sem könnyű teherrel tért haza Jotunhiem-ből, nem volt elég, hogy megtudta, hogy kicsoda, az újdonsült apja lett Jotunheim uralkodója és saját maga is hirtelen herceg lett. Igaz egy hercegnőnek amúgy is herceg dukál, de ehhez nehéz volt hozzászoknia. Aggódva mesélt el mindent Donald-nak, amikor legközelebb találkozott a férfival, aki a távollétében Thorhalla-t kezelte. Az aggodalma mint kiderült teljesen alaptalan volt, hiszen mind Donald, mind pedig Thor kedvelte őt és tudták, hogy a hercegnő mellette tényleg boldog és a férfi képes is megvédeni őt, és nem ellenezték a jegyességet. Arról persze nem tudtak meg semmit, hogy vajon Odin mit is szól ehhez, de valószínűleg, ami késik nem múlik és megfogják. Nagyon hamar rájött, hogy mi is volt az a dolog, ami miatt nem igen akarta alapból a fejszét elfogadni és miért van olyan hatással másokra, amilyen. Igencsak meg kellett küzdenie saját magával, igen erős akaraterőre volt szüksége, hogy a fejsze ne uralkodhasson el rajta és meg tudjon olyannak maradni, amilyen előtte volt. Igaz nem ment ez teljesen maradéktanul, hiszen a viselkedésén, magatartásán kissé meglátszott a változás. Kicsit könnyebben vesztette el a türelmét, mint régen és némiképp vadabb is lett, mint volt. Nem igazán ellenséges továbbra sem, mert még mindig barátságos alak volt, csak türelmetlenebb. Ebből is tudta, hogy még mindig igen sokat kell gyakorolnia és szoknia a fegyvert, hogy mindez ne érződjön ki. Arról továbbra sem beszélt, hogy a fegyver miként került hozzá, azt füllentette, hogy családi örökség és hagyomány, amit egy halandótól vett el, mert valahogyan annak a birtokába került. A nagyon kevés szabadidejében Halla-t tanította, hogy a nő is meg tudjon birkózni a rendes harci feladatokkal, amiket annak idején nem igazán tanult meg, illetve saját maga is gyakorolt. Hiszen korábban nem nagyon használt semmilyen ilyen fegyvert, noha Björnulf megtanította rá. Halla-val ellentétben őt érdekelte Midgard és a halandók, így szívesen tanult, olvasott történelmet és hallgatott, illetve nézte a híreket, hogy mi is van a nagyvilágban. Részben amiatt, hogy felkészülhessen arra, hogy mi történhet a küldetéseken, feladatokon, ahova kimennek ők. Illetve, hogy jobban megértse az embereket, ha már közöttük kell élniük ki tudja, hogy mennyi ideig és őket kell védeniük.
Ha voltak vállalkozó személyek, akkor a szívesen gyakorolt a többi SHIELD ügynökkel is, ő nem volt olyan, mint Halla, örömmel barátkozott és nem vonult el azoktól, akikkel együtt kellett dolgozni. Közvetlen volt és szívesen tanította, képezte az ügynököket közelharcra, illetve kardvívásra is, ha volt rá igény. Ő pozitívan állt az egészhez és igyekezett nem börtönnek és kötelességnek felfogni az egészet, hanem egy hatalmas lehetőségnek, hogy jó kapcsolatot ápoljanak az itteniek Asgarddal, ha egyszer végre létrejöhet bármilyen diplomáciai kapcsolat a két világ között. Igaz Halla feladata lett volna, de inkább ő mesélt a hazájukról és még mézsört is főzött és kínálta végig a SHIELD-et vele, hogy ők is megkóstolhassák azt. Igazából ezeken felül saját maga csak néhányszor mozdult ki a városba, mert egyrészt valószínűleg nem is engedték volna, másrészt a bevetéseken, feladatok alkalmával is egyelőre eleget látott a kinti világból. Igaz saját maga részéről már várja azt az időt, hogy ne legyenek folyamatosan ünnepelt sztárok és teljesen elfogadják őket és nyugodtan ki lehessen mozdulni a SHIELD központ falain túlra.

Szakértelmek: Változatlanok, bár a kétkezes fejsze használatot gyakorolta az utóbbi fél év során.

Jon:
Jonathan Miller / Einar Skurgeson 30n7zh2
Jonathan Miller / Einar Skurgeson A2af14

Jon és Steph:
Jonathan Miller / Einar Skurgeson Ax0c3m
Jonathan Miller / Einar Skurgeson Xmu5ch


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 28 Jan. 2016, 22:26-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonathan Miller / Einar Skurgeson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonathan Miller / Einar Skurgeson Empty Re: Jonathan Miller / Einar Skurgeson

Témanyitás by Thorhalla Vas. 07 Aug. 2011, 01:40

A vásárolt cuccok:

Jon eredetileg már rendelkezett egy Glock 30-sal, de a félév során szerzett még egyet magának.

A fegyver: Glock 30
Jonathan Miller / Einar Skurgeson G30

Illetve szerzett egy íjat is magának, külön neki készítve (a legalsó az a háromból)
Jonathan Miller / Einar Skurgeson Hawkeye%27s_Bow
Jonathan Miller / Einar Skurgeson Recurve-vs-compund-bow
Jonathan Miller / Einar Skurgeson 1219570-hawkeye_squiver_super

És ezekhez nem csak normál nyilat, hanem speciálisakat és készíttetett.
Savas nyíl: A nyílvessző fejrésze maró hatású savval van töltve, amely átrágja magát az acélon is.
Bola nyíl: A nyílvessző fejét három, különböző méretű tömör gumilabda alkotja, amelyek kilövéskor szétszóródnak, és nagy sebzést okoznak annak, akit eltalálnak.
Bumeráng nyíl: A nyílvessző kilövés és célba találás után visszatér.
Kábeles nyíl: A nyílvessző fejében egy több száz méteres, vékony kábelhuzal foglal helyet, amely kilövés után körbefonja az áldozatot.
Elektromos nyíl: A nyílvessző egy miniatűr elektromos áramgenerátort tartalmaz, amely 21 ezer voltnyi árammal kábítja el a kiszemelt áldozatot, és garantáltan harcképtelenné teszi.
Robbanófejes nyíl: A nyílvessző fejébe plasztik robbanóanyag van telepítve, kilövés után 2-5 másodperc késleltetéssel aktiválódik.
Lángoló nyíl: A nyílvessző fejébe magnézium – vasreszelék keverék van tömve, amely kilövés után 5 másodperccel égni kezd és vakító, fehér fényt áraszt.
Füstbomba: A nyílvessző kilövés után 2 másodperccel sűrű füstöt áraszt.
Szonikus nyíl: Kilövés után 2 másodperccel 95 decibel erősségű éles hangot bocsát ki.
Könnygáz nyíl: A nyíl fejrészében könnygáz kapszulák foglalnak helyet, becsapódáskor aktiválódik.
Fagyasztó nyíl
Jelzőtűz nyíl
EPM-es nyíl
Termál nyíl - nagy területen robban és igen nagy forróságot okoz

Illetve titánium ötvözetű fejjel eláttot nyilak (mert kétlem, hogy itt tudna szerezni adamantiumot, vagy vibrániumot), hogy esetleg a páncélokat is átvigye.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonathan Miller / Einar Skurgeson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonathan Miller / Einar Skurgeson Empty Re: Jonathan Miller / Einar Skurgeson

Témanyitás by Thorhalla Szer. 17 Aug. 2011, 13:14

5. Végítélet
Miller-t és Steph-et küldték ki eredetileg, hogy egy mutánst, Kardkarmot semlegesítsenek a SHIELD-nek. Terepen derült ki, hogy ez mégsem annyira könnyű feladat, mert túlságosan erős a mutáns regenerációja. Időközben végül Steph le tudta tartóztatni Rorschach-ot is, amit végül is megszakított az, hogy Magneto Sarah-t felhasználva kapcsolta be a gépét, hogy kiirtsa az összes embert így mindenki rosszul lett. A két halandó én is csak alig tudta átadni az irányítást az Asgardi énjüknek, akikre azonban a gép nem volt hatással. Thorhalla sikeresen kivégezte végül Kardkarmot és Bishop, illetve Constantine segítségére sietett, akik a Légióval vették fel a küzdelmet. Einar-t pedig Magneto támadta meg, hogy leszámoljon az Asgardival azért, mert korábban ő volt az, aki megsebezte és miatta haldoklik. Einar viszonylag jól fel tudta volna venni a versenyt Magneto-val, ha Walter nem száll be a küzdelembe és lő rá négyszer a mutánsra, aki a négy golyót visszaküldte Einar mellkasába, ettől kezdve a férfinak szinte esélye sem volt, hiszen Magneto mellett még először egy, majd még kettő másik mutáns is beszállt a csatába, hogy megöljék. Ezeket sérülten végül Bishop és Constantine segítségével legyőzte, de időközben kénytelen volt visszaadni az irányítást Miller-nek, amit a másik két férfi látott is és az újdonsült Szellemlovas valószínűleg már teljesen biztosan tudja, hogy kicsoda is ő.
A másik fronton Thorhalla először Namor-t szabadította meg a Légiótól majd a férfival közösen Apokalipszissel vették fel a harcot, aki időközben saját maga vette át az irányítást a Légió felett. Valószínűleg a világ három legegoistább alakja csapott össze, így a mutánsisten nem tudta a két ellenfelét rávenni arra, hogy adják meg magukat. Végül Tyler némi segítsége után Namor a víz alá kényszerítette Apokalipszt, ahol igaz legyőzte a férfit, de az elmenekült. Az eset során Halla és Namor még közelebb kerültek egymáshoz, de az Atlantiszi férfi nagy bánatára, mire a többiekhez értek Einar-t már nem találta sehol, így a korábban beígért párbaj ismét elmaradt.
A következő egy hétben mindkét Asgardi gyógyulta a sebeket, amiket kapott, majd a Fury-ra küldték fel Miller-t és Smith-t, hogy Tyler-t győzzék meg az együttműködésről.

2 felhasználható kredit Einar-nak:
1 kredit ellenállás (5-re fel) - már a mágikus ereklyék is csak karcolják hőseink bőrét
1 kredit regen (3-ra fel) - akár csontokat érő sérülések regenerálása, és a mérgekre immúnis.

Aktuálisan
5-ös erő - 30-as erőkategória
5-ös elennállás - már a mágikus ereklyék is csak karcolják hőseink bőrét és csak erős mágiával sebezhető (félvérségből adódóan)
3-as regen - akár csontokat érő sérülések regenerálása, és a mérgekre immúnis
Viharban gyorsabbak és kitartóbbak lesznek a harcosok (képesség)
Kezével rengéseket képesek létrehozni
Állatok békítése
Harci hév


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 21 Jún. 2013, 20:32-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonathan Miller / Einar Skurgeson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonathan Miller / Einar Skurgeson Empty Re: Jonathan Miller / Einar Skurgeson

Témanyitás by Thorhalla Szer. 21 Szept. 2011, 21:48

5.5. Pár hónapos bővítés
Első reagot módosítottam, révén, hogy feleségül vette Steph-et.
Jonathan Miller
Jon első dolga a feladatok és a Fury-ról való visszatérés után az volt, hogy Frank Walter temetéséről gondoskodjon és felkutassa a fiú szüleit, hogy elmondja, hogy mi is történt a fiúval. Azt tudta, hogy Einar egyszer megmentette, de utána Tyler második lövése leomlasztotta teljesen a házat és meghalt a fiatal fiú, több másik emberrel együtt. Igazából itt megingott a hite Tyler-ben, amikor mondta a Fury-n, hogy nem akarta őket megölni, de a házban lakókat könnyedén feláldozta. Valahogyan a kettő dolog nem fért össze és igen furcsa gondolkodás volt. Megígérte, hogy vigyáz a srácra, és most temették el, mert nem tudta megtenni. A fényképész lánynál megtalálták a fényképeket, ahogyan Kardkarmot és az akciót fotózták és a fetrengő embereket, egyetlen cikk sem ért ennyit. Egyetlen egy sem. Ahogyan ezen túl voltak végre valahára kitűzték az esküvő időpontját Stephanie-val. Amíg a lány doktori disszertáción dolgozott Jon az ügynöki feladatait látta el, továbbra is Sólyomszem jelmezben és igen sokat töltött a gyakorlópályán is, hogy a lövészetet és a célzást gyakorolja. Neki szerencsére nem voltak sérülései, így amikor csak ideje engedte átadta az irányítást Einar-nak, hogy az asgardi a lehető leggyorsabban rendbe tudjon majd jönni. Neki szerencsére olyan sok plusz feladata nem volt, így a menyasszonyával ellentétben neki még ideje is volt. Az esküvő szervezése jellemzően rá maradt, akárcsak a nászút helyének kiválasztása is. A doktori védésére elkísérte a nőt is, és közösen egyeztek meg, hogy Donald Blake-t is elhívják az esküvőre, hiszen így illett, hogy Thor is valamilyen formában jelen legyen, amire azonban a legvadabb álmában sem mert volna gondolni, amikor Skurge is megjelent halandó alakban. Így nem volt elég, hogy az eredeti szülők is ott voltak, de még az Asgardi felek atyjai is, és Olaf-ról sem volt szabad megfeledkezni. A rövidke nászút után hamar tértek vissza New Yorkba, hogy a munkájukat tudják tovább folytatni, főleg, hogy Hellstorm ténylegesen megerősödött és már a teljes alvilágot ő uralta és igen nagy fenyegetés volt a város számára és a lehető leggyorsabban le kellett volna őt kapcsolni.


Einar Skurgeson
Einar számára sem volt túl meglepő, amikor hamarosan ismét felbukkant Blake, hogy ő kezelje mindkettejüket. Igaz megint főleg saját magát kellett ellátatni, mert igencsak súlyosan sérült meg a Magnetoval való csatájában. Az még nem is lett volna gond, mert egyedül boldogult volna vele szemben, de amikor Rorschach beszállt a küzdelembe és rálőtt a mutánsra, azokat a golyókat Einar kapta meg. Szerencsére az alakválás miatt nem lett igen rossz az állapota, és amikor újra megkapta az irányítást Blake már ott volt és rendesen el tudta látni. Jó néhány hétbe bele tellett, mire teljesen rendbe jött és teljes értékű munkát tudott újra végezni a lövések miatt. Most ez a néhány hónap közel sem volt olyan békés Halla és közte, mint az utolsók, amiket itt Midgardon töltöttek el együtt, megint jó néhányszor vitatkoztak. Rá kellett jönnie idővel, ahogyan felfelezte Halla viselkedését, hogy féltékeny Namor-ra. Más esetben soha sem érdekelte volna, hogy ki iránt érdeklődik a menyasszonya, vagy kit enged az ágyába, de Namor más volt, az első olyan ellenfél számára, akinek talán még esélye is lett volna, hogy elrabolja Halla szívét. Tudta, hogy Halla nem várja a párbajt, de Einar viszont igen, hogy végre visszaküldhesse a halat oda, ahova való a tenger mélyére. Tudta, hogy Halla miként viszonyulna ehhez, de ő nem akart osztozni a nőn, főleg nem egy hallal. Így nem is fogja hagyni azt, hogy a párbajon a másik győzhessen. Ő maga örömmel vette az ötletet, hogy miként is menjenek a városba, hogy ne legyenek túlságosan feltűnőek és végül sikerült Halla-t is rávennie erre. Igaz saját maga, ha volt ideje gyakrabban kijárt a városba nézelődni és ismerkedni a világgal, mert őt sokkal jobban érdekelte mindez, mint a menyasszonyát. A SHIELD-nél továbbra is igyekezett a lehető legjobb kapcsolatot ápolni az ott dolgozó ügynökökkel, ha ez sörözést, vagy borozást jelentett akkor is, illetve kezdte megtanulni a Midgardi szerencsejátékokat, hogy azt is tudjon a többiekkel játszani, illetve az otthoni játékokra is tanította őket. Halla-val ellentétben ő nem csak a nővel edzett, hanem továbbra is segített az ügynökök képzésében és birkózást, illetve pusztakezes harcot tanított előszeretettel. Ha maradt ideje, akkor még Halla-val is gyakorolt és edzette a nőt, hogy ő is jobban képes legyen megvédeni magát, révén neki inkább orvgyilkosságban mutatkoztak meg az erényei nem pedig a tisztességes harcban. Az esküvő számára is igencsak nagy meglepetést tartogatott, ugyanis nem várta jó ideig, hogy az atyjával, vagy annak halandó énjével is találkozzon, de Blake mellett Skurge is megjelent. Pár napja értek csak vissza a nászútról így már volt ideje neki is visszazökkeni a régi kerékvágásba.

Halla és Einar civilben
Jonathan Miller / Einar Skurgeson Alca

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonathan Miller / Einar Skurgeson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonathan Miller / Einar Skurgeson Empty Re: Jonathan Miller / Einar Skurgeson

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 16 Jan. 2012, 11:13

6. Pokol és vihar

Halla és Einar Zack Morsus mutatványának hála egy raktárépületbe kerültek, amiről utólag kiderült, hogy csapda volt. A férfi Hellstorm ellen szándékozott szövetségeket keresni, de arról nem tudott, hogy az alvilág feje eddigre már bérgyilkosokat küldött ellenük, akik már odakint várták őket. A raktár felrobbant, ahonnan végül sikeresen megmenekültek, de ez nem tartott örökké, alighogy kiértek egy másik Asgardiba futottak bele, akivel miközben beszéltek egy mesterlövész lőtte fejbe Thorhalla-t. Noha az egyik halandónak hála a golyót hamar kiszedték a fejéből, még nem tért magához, de már nem volt közvetlen életveszélyben. Einar éppen készült a mesterlövészt megölni, amikor a másik Asgardi rá támadt, a férfit kivégezte, miközben Bishop elintézte a lövészt. Mielőtt azonban menyasszonyát biztos helyre vihette volna a SHIELD érkezett meg, akiket Hellstorm nyomására egy szenátor kényszerített, hogy minden szuperhumánt, mutánst és egyéb ilyen lényt tartóztassanak le. Mindenkit kiütöttek, Miller egy cellában ébredt lekötözve, emberi alakban, míg Thorhalla és Stephanie eltűnt. Őket Donald mentette ki szállítás közben és vitte egy kórházba, hogy Halla ott épülhessen fel biztonságban a lövésből.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonathan Miller / Einar Skurgeson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonathan Miller / Einar Skurgeson Empty Re: Jonathan Miller / Einar Skurgeson

Témanyitás by Thorhalla Kedd 24 Ápr. 2012, 16:51

7. Árulás és egy hónapos bővítés
Jonathan Miller
A börtönben szerencsére csak egy hetet kellett eltölteni, mert sikerült megszökni onnan, némi segítséggel és szerencsével. Két őrszemet pusztítottak el és szerencsére a legkisebb számú ügynököt ölték meg. Thorhalla változása aggasztotta, ahogyan az is, hogy semmit sem tudott a feleségéről. Miután kiszöktek a SHIELD-ből Xavier birtokára menekültek, amint a telepata Xavier magához tért és erőre kapott Jon első dolga az volt, hogy a feleségét kerestette meg vele. Hatalmas megkönnyebbülés volt számára, hogy a nő életben volt és kórházi ellátást is kapott. Jobb híján ő maga ment el Stephaniért és jutatta ki a kórházból, ahol egy szörnyű hírt is megtudott. Donald Blake és Thor halott volt, és a gyilkos pedig az a személy volt, aki a börtönből szökött meg hála Hood/Magneto-nak. Itt derült ki, hogy Halla teste is megvan, immáron sértetlen, de egy idegen személy lakik benne. Mire a birtokra értek már tudni lehetett, hogy annak a nőnek a testében van Halla, de hogy ki lehetett Medúza, ő maga sem tudta, mindezt. A birtokon azonban mikor Halla-nak a tudtára hozták, hogy az apja halott erővel kellett lefogni, hogy ne ölje meg Magneto-t azért, mert ő engedte ki. Szíve szerint elment volna erről a helyről, mert még ebben a helyzetben sem akart a legtöbbekkel együtt dolgozni, egy helyen lenni főleg, hogy már három személy életét kellett megóvnia és módot találni arra, hogy a tudatcsere visszafordítható legyen. Illetve Einar is ott volt, hogy meg kellett találnia az ereklyéjét, amit az egyik SHIELD épületben tartottak. Csak Zack és Xavier győzködésére maradt ott segíteni, mert szíve szerint a társaság 90%-t visszacsukatta volna a börtönbe és nem hagyta volna szabadlábon. A meggyőzés után nem sok választása volt, kénytelen volt belemenni abba, hogy új testet kapjon, amit Hood és Skarlát boszorkány kreált neki, persze csak időleges megoldás volt, és folyamatosan meg kellett ezt újítani, mert nem volt maradandó. Nicholas „Nick” Fury néven visszatért a SHIELD-be, hogy három feladatát teljesítse. Mikor otthagyta a birtokot megkérte a felségét, Medúzát és Halla-t, hogy a lehető legkevesebbet érintkezzenek az emberekkel, akik ott vannak, mert egyikben sem bízik, főleg, hogy a többség már megpróbálta őket megölni. Amióta ez a helyzet áll fent alig-alig látta a feleségét, hetente egyszer, amikor lopva találkoztak a többi alkalommal, naponta egyszer pedig Xavier létesített közöttük telepatikus kapcsolatot, hogy így tudjanak beszélni, ez biztonságosabb volt, mint a telefonálás, vagy a találkozások. Ennek ellenére folyamatosan kell Wandal-lal találkoznia, hogy a létrehozott álcát mindig megtudja a férfi újítani, nehogy lebukhassanak.

Ideiglenes külső civil:
Jonathan Miller / Einar Skurgeson 1184671-nf2
Jonathan Miller / Einar Skurgeson 1210079-nf3

Egyenruhás:
Jonathan Miller / Einar Skurgeson 1514627-12_newavnv2009_cov_col
Jonathan Miller / Einar Skurgeson 1466187-94_secret_warriors_24


Einar Skurgeson
Einar is megkönnyebbült, amikor kiderült, hogy a menyasszonya teste biztonságban van, de az igencsak letörte, hogy a következő hónapokat, vagy éveket, de lehet, hogy az örökkévalóságot is kénytelen elnyomva tölteni. Nem tudta Halla-t megvigasztalni, sem megöleli, összesen, ha Jon tolmácsolta a szavait tudtak beszélni egymással. De ez is csak addig volt így, amíg nem távoztak vissza a SHIELD-hez. Az a hír különösen letörte, hogy Thor halott volt, hiszen a férfit gyerekkora óta ismerte és azóta felnézett rá, most pedig az apósa lett volna. Annyi mindent köszönhettek neki és azért halt meg, mert ő képtelen volt elvégezni azt a feladatot, amiért visszahozta Thor az életbe és megmentette. Dühítette és emésztette a tehetetlenség és a bűntudat, mert a történtek miatt saját magát okolta és az sem javított a kedvén, hogy nem lehetett fizikailag Halla mellett, hogy átsegítse őt élete egyik legnehezebb korszakán.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonathan Miller / Einar Skurgeson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonathan Miller / Einar Skurgeson Empty Re: Jonathan Miller / Einar Skurgeson

Témanyitás by Thorhalla Kedd 09 Okt. 2012, 12:28

8. Új mutánsok és egy hónapos bővítés és 9. 198.
Einar Skurgeson és Jonathan Miller
Miller az új külsejével, amit Skarláttól kapott még mindig a SHIELD-en belül ténykedett. Apokalipszis mutánsait követték, amikor befutott a hír, hogy mi is történik a plázánál. Így hát odamentek ő is értelemszerűen. Mindenkit odavezényeltek. Mint általában Jon-t most sem kellett félteni, mert a többiektől leválva rohant a csatatér másik oldalára, hogy jobban tudjon segédkezni. A megőrült Skarlát támadt rá, miután ő maga leszerelte nagyjából Tao-t. Skarlát viszont nem vele akart leszámolni, hanem mással, Einar-ral. Erővel kényszerítette a párost az irányítás átadására, és Einar jelent meg teljes vértben fegyverrel. Ő nem akarta megölni Wandalt, de még Constantine is beesett a harcba, így nagyon úgy nézett ki, hogy Szellemlovastól kellene majd megvédenie ellenfelét. A pokol elszabadult, amikor a fő haderő is megérkezett egy tankkal. Szíve szerint a gyerekeket mentette volna, de Zack megoldotta helyettük. Ennek hála végre együtt lehetett Halla-val, viszont érkezett a hidegzuhany, hogy most ő nem képes visszaadni az irányítást Miller-nek. Igazából jól tett neki, hogy végre szabadon mozoghatott az elmúlt több mint másfél hónap rémes volt e nélkül számára. Amikor Halla-nál volt az irányítás minden időt vele töltött, egyébként gyakorolt és amikor éppen ideje volt, akkor mézsört főzött szabadidejében. Asgardi alakban ezen a helyen sokat nem tudott tenni, minden túlságosan is modern volt. a pakolásban és cipelésben szívesen segített, legalább lekötötte magát, ahogyan abban is, hogy örömmel volt edzőpartnere bárkinek, aki gyakorolni akart. Legalább ő is megtehette és taníthatott is néhány fogást, birkózást és esetleg fegyveres harcot is tudott tanítani. A városba most nem mehetett ki, pedig mindig szeretett ott sétálni és felfedezni azt. Így leginkább tétlenségre volt kárhoztatva, mert nem volt mágus a közelben, aki megoldhatta volna a gondját és így betörni a SHIELD-hez sem lett volna túl kifizetődő és biztonságos.


- Einar és Thorhalla: Éhség
Skurge boldogan megöleli a fiát és utána óvatosan lép Hallához, ha az elfogadja a kedves gesztust akkor őt is keblére szorítja.
- Bocsássatok meg, de nehéz olyan varázst felfőzni, amivel ide tudlak hozni titeket. Részvétem az apádért hercegnő, kiváló harcos volt. Fiam, túl hosszú ideje küzdesz az átváltozás átkával, ezért is hoztalak ide. Meg kell törnünk Odin átkát. Nem függhet formád egy eszköztől. van megoldás, de ehhez... el kell menned anyádhoz.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonathan Miller / Einar Skurgeson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonathan Miller / Einar Skurgeson Empty Re: Jonathan Miller / Einar Skurgeson

Témanyitás by Thorhalla Pént. 04 Okt. 2013, 12:20

10. Megváltás és egy hónapos bővítés
Jonathan Miller és Einar Skurgeson
A kaland során a páros, vagyis inkább továbbra is csak Einar, Halla-val együtt Jotunheimben voltak, ahol meglátogatták Amora-t, hogy ő tud valamilyen megoldást arra, hogy megszűnjön azaz átok, hogy tárgy kell ahhoz, hogy át tudják adni egymásnak az irányítást Einarék. Természetesen az, hogy ez megszűnjön valamit ajánlani kellett érte, valami tárgyat, vagy egészen mást. Itt tudta meg Einar és Miller, hogy Odin mit gondol róluk, hogy őket hibáztatja mindenért, ami miatt Loki Halla-val tett, hogy száműzni kellett a lányt, aztán Thor haláláért, mindenért. Egy gonosz romlott alaknak tartotta őket, akit szíve szerint megöletne. Az is kiderült ebből számára, hogy az eljegyzésüket és leendő házasságukat sem hagyná soha sem jóvá. Végül Miller-nek kellett lebeszélnie Einar-t, hogy nem teheti ezt meg, még akkor sem, ha Halla ezzel hazamehetne, mert mindketten elvesztenék életük szerelmét és sem Steph, sem Halla nem bocsátaná meg mindezt nekik. Végül kiderült, hogy ereklyék feláldozásával is megszüntethető az átok és a két férfi közösen ígérte meg, hogy ezt a megoldást fogják választani.
Miután hazaértek Skarlát Boszorkánymester átka megtört, így Miller már nem volt a semmibe ragadva, hanem végre visszakaphatta a testét. A további dolgok pedig már csak jöttek egymás után és hihetetlen gyorsan. Úgy döntöttek Steph-el, hogy nem csak maguk miatt, de azért a meghurcoltatásért, amit a családjaik, szeretteik szenvedtek el a szuperhumán üldözés alatt, miatt beperelik kárpótlásért az államot és a SHIELD-et. A perig végül is nem jutottak el, mert sikerült megállapodniuk, a Miller házaspár több tíz millió dollárt kapott kártérítésnek abban az esetben, ha nem teregetik ki a szennyest a médiának. Ez eszük ágában sem volt, mert azt jelentette volna, hogy leleplezik azt, hogy az asgardiak hozzájuk köthetők. A pénzből végül is Bronx keleti részén City Island-től keletre található még egy sziget, ezt vette meg a Miller házaspár magának a kártérítés után. Itt épült fel a Miller család kétszintes új kúriája. Ahova amint be lehetett költözni be is költöztek, Olaf is velük tartott természetesen. Mikor visszakapták mindenüket, akkor megkapta végre valahára a nyakláncát is, így most már tényleg megoldódott az, hogy helyet tudjon végre rendesen cserélni Einar-ral.
Időközben felvette a kapcsolatot Miller a SHIELD-del, hogy arról tárgyaljon, hogy miként is mehetne vissza dolgozni oda. Ő maga személy szerint szívesen megtette volna, mert élvezte a munkát, de ott volt benne, hogy miként bántak velük teljesen alaptalanul a törvény ideje alatt. Volt jó pár ötlete és terve, hogy miket fogadtat el velük és ezeket szabja meg feltételnek. Tudta, hogy a SHIELD-nek, hogy saját magukat népszerűsítsék nem igen lehet lehetőségük másra, mintsem elfogadni mindezt. Napjaik egyébként zsúfoltak voltak, főleg az asgardi felek miatt, hiszen a népszerűségük a csillagos egekben volt folyamatosan szerepeltek a médiában, egyik tévéstúdióból a másikba mentek és amikor kellett az utcán is segítettek ők is, nah meg a halandó feleik is. Emiatt támadt az ötlete Jonnak, hogy a SHIELD keretein belül egy szuperhumánokból és egyéb ilyenekből álló csapatot hozna össze, akik segítenének olyan helyzetekben, ahol az emberek már nem boldogulnak. Ez volt a fő kritérium a SHIELD-del szemben.
Az első új otthonukban töltött hétvégére pedig Einar-nak és Jonnak is muszáj volt belemennie a lányok ötletébe és elfogadni azt, hogy meghívták Namor-t ebédelni, mert tervben volt, hogy őt is meghívják a csapatba, így pozitívumot érhet el Namor a korábbi tettei ellenére is és talán a tárgyalások is könnyebben mennek majd neki. Illetve persze, hogy Thorhalla látni akarta, meg Steph is kíváncsi volt élőben rá.
Az egy hónap alatt jellemzően mindketten, mikor kinél volt az irányítás főleg az ügyeiket intézték, ügyvédhez jártak, illetve tévébe, meg tárgyaltak ott, ahol kellett. Azért mind a ketten naponta 1-2 óra szokásos gyakorlatozást beiktattak, révén ezt soha sem szabad kihagyni és mindig jó formában kellett maradni, hátha történik valami, ahol be kell avatkozniuk.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonathan Miller / Einar Skurgeson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonathan Miller / Einar Skurgeson Empty Re: Jonathan Miller / Einar Skurgeson

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 26 Május 2014, 13:48

11. Aranykor és 3 hetes bővítés
Jonathan Miller és Einar Skurgeson
A négyes sikeresen fogadta Namor-t, ami ugyan majdnem katasztrófába torkollt, de végül „nehezen” ugyan, de megoldották mindezt. Ehhez nagyban az is kellett, hogy Miller esze a helyén volt és nem adta át az irányítást Einar-nak, aki biztosan nekiment volna a halkirálynak. A férfi végül ugyan belement abba, hogy segítsen nekik, ha szükséges, noha ezt igencsak furcsa módon tett meg. Ezek után kezdődtek a gondok, Namor a könnyebbik eset volt arra a napra. Nem sokkal később egy férfi érkezett meg hozzájuk, aki segítséget kért tőlük. Mindez csak csapda volt, mert egy szérummal fertőzte meg Steph-et. A férfi Zöld Halál volt, egy férfi, akivel annak idején Jon is találkozott még. A férfi királynőt akart magának és ezt Steph, illetve Halla személyében képzelte el magának. Einar győzte le végül a lényt és Steph Halla segítségével a szérumot magában. Nekik fogalmuk sem volt arról, hogy a lányokkal mi is történt a szérum hatására, bőven elég volt a saját titkukat cipelni, hogy miként szabadulhatnának meg az átoktól, ami a nyakékhez köti őket. Hogy minek akarja Odin látni őket. A Vérfejsze szerencsére továbbra sem volt képes egyikőjük tiszta és jó lelkét sem megrontani, Loki ezen terve ezzel még mindig elbukott, Einar és Jonathan törvénytisztelő igazságos és jó emberek/istenek voltak.
A következő három hét egészen nyugodtan telt el, Jon a hivatalos ügyeket intézte és be-be járt a SHIELD-hez is, révén még mindig nekik dolgozott, lassanként ugyan megbékélt azzal, amit velük tettek, hiszen fordított helyzetben katonaként ő maga is így járt volna el. A szabadidejében odahaza nekilátott egy rendszert megtervezni és megépíteni, leprogramozni. Egy védelmi és biztonsági rendszert volna megépíteni és kivitelezni. A terveivel igyekezett híresebb mérnökökhöz fordulni, hogy segítsenek a kivitelezésben, informatikai és biztonságtechnikai cégekhez. A pénz amúgy sem volt akadály, de a családját és szeretteit biztonságban szerette volna tudni. Illetve naponta több órát is edzett, mint mindig, tovább fejlesztve az ügyességét és célzó készségét, nem mintha eddig nem lett volna jó benne, de formában akart maradni. Einar jelent meg Halla-val együtt az ünnepségeken, noha még mindig feleslegesnek és túlzásnak tartotta mindezt szerénységében. Ő maga is gyakorolt Halla-val és segített Medúzának is. Steph átváltozása miatt Medúza biztonság kedvéért az ő vérüket is ellenőrizte a goblin szérum miatt, és ekkor jött rá egy furcsaságra, a Miller házaspár eddig is tudta, akárcsak az asgardi feleik, hogy a lelkeik közösek, de a vizsgálatok arra derítettek fényt, hogy DNS-ileg is megegyeznek. Az okokat nem tudta a nő, a további vizsgálatokat pedig kicsit félretette a saját projektje miatt, de a négyes érezte, hogy erre a kérdésre igazából választ csak Odin-tól, vagy Amora-tól kaphatnának, amik eléggé nehézzé tette a válaszok megkapását. A békés és nyugodt három hét letelte után a SHIELD új vezetője készült látogatást tenni náluk, így ők is erre készültek.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonathan Miller / Einar Skurgeson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonathan Miller / Einar Skurgeson Empty Re: Jonathan Miller / Einar Skurgeson

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.