Nephthys Boltagon

Go down

Nephthys Boltagon Empty Nephthys Boltagon

Témanyitás by Ko-Rel Vas. 07 Aug. 2011, 05:24

Az eredeti topic

Név: Nephthys Boltagon
Egyéb név(i): Neph, Nebo, Lady Nephthys, „A halál művésze”
Faj: Embertelen/inhuman (Homo Sapiens Inhumanus)
Nem: nő
Jellem: semleges, Atlantisz és Lemúriai ellenes
Személyazonosság: Az Emberetlenek és az Atlantisziak körében közismert, a Kree Birodalomban közismert, máshol ismeretlen
Születési helye és idő: Attilan, Atlanti-óceán, Föld; 1880. szeptember 26.
Kor: 42 (142) év
Család: Az Embertelenek uralkodói családjának tagja, házas
- Asia Boltagon – anyja, él
- Egan Boltagon – apja, halott
--- Basil– bátyja, halott
- Melissa és Gorgon Boltagon másod-unokatestvére
- Unspoken - férj, él
- - Blackagar Boltagon - fia, él
-- Huran és Huri - örökbe fogadott kree gyerekek, élnek
Foglalkozás: A Kree Sztelláris Birodalom császárnője, hercegnő (Attilan), művész (festő), A Galaxis Védelmezőinek ex-tagja
Testmagassága: 176 cm
Testsúlya: 65 kg
Szeme színe: zöld
Haja színe: vörös
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: hegyes fül, tetovált test
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges

Életrajza:
„Hány olyan személyt ismersz, ki elmondhatja magáról, hogy művészete a halál?”

Nephthys Boltagon 1880. szeptember 26-án született az Embertelen királyi családjába még jócskán Unspoken uralkodása alatt. Neki már a születése, vagyis a fogantatása is igen érdekes volt, elméletileg évekkel korábbra tervezték a szülei, hogy gyermeket vállalnak, csak akkor a Genetikai Tanács jóváhagyását nem kapták meg erre. Nem volt szerencséjük, eredetileg a hazásságra is csak második alkalomra kapták engedélyt, mert nem találták a párt megfelelőnek arra, hogy egymást válasszák. Az első gyermekükért is szinte meg kellett a szülőknek küzdeniük, egy fiú lett, még húsz évvel Nephthys születése előtt. A gyermek igen egészséges volt és a csillagzata is megfelelőnek tűnt, így őt jelölték trónörökösnek akkor és még Unspoken is belement. Tizenöt évvel később azonban a fiú belehalt a Terrigen-ködös kezelésbe és éppen ezért a Tanács évekig nem járult hozzá ahhoz, hogy a pár újra gyermekkel próbálkozzon. De végül 1879. év végén megkapták az engedélyt és majdnem tíz hónappal később megszületett Nephthys. Szerencséjére, szerencsétlenségére, a saját szemszögéből szerencsétlenségére, és talán a birodalom szempontjából szerencsére a Genetikai Tanács nem járult hozzá ahhoz, hogy őt nevezzék ki trónörökösnek, főként a halott bátyja révén. A szülei beletörődtek, de a lány ebbe soha sem tudott, főleg, amikor később megtudta, hogy miért is nem, a féltékenység örökké befészkelte magát a szívébe.
A gyermekkora teljesen átlagosnak volt mondható, igaz nem sokat hagyta el fiatal éveiben a palotát, de a rokonai körében a vele egykorú fiatalokkal igen sokat együtt volt. Igaz voltak fiatalabbak és idősebbek is nála, de a Boltagon család igen terebélyes volt, így mindig akadt számára olyan, akivel el tudta tölteni az idejét. Néhány éves volt csak olyan négy körül, amikor hallotta beszélgetni, egészen pontosan veszekedni a szüleit Basil-ról, ekkor hallott csupán először a bátyjáról, aki évekkel korábban halt meg igen fájdalmas körülmények között. Egészen addig a napig nem derült ki, hogy miért is és hogyan. Azt lehetett hallani, hogy valamilyen genetikai betegsége volt annak köszönhetően, hogy a szüleik is rokonok és emiatt volt valami genetikai torzulása, ami túlságosan is későn tűnt fel és ezért halt bele a Terrigen-ködbe. És igaz alig volt pár éves Neph, hogy nála is lehetséges ilyen degeneráció, noha a Genetikai Tanács semmit sem talált, amikor megvizsgálták. Itt találkozott először a halál gondolatával és nem tudta kiverni később sem a fejéből azt, hogy lehetséges, hogy saját maga is belehal abba, amibe általában senki sem szokott. A halál ettől kezdve befészkelte a lány életébe magát, és később is igen meghatározó szerepe lett. Amikor kellően idős lett magántanárok kezdték oktatni, ahogyan a családja többi tagját is. Igazából unta az iskolát, feleslegesnek tartotta a történelem órákat, amiket Attilan és Embertelen történelemről próbáltak a fejébe sulykolni, a Kree birodalom története pedig még annyira sem érdekelte. Nem értette egyszerűen, vagyis nem akarta megérteni, hogy neki minderre miért is van szüksége, főleg úgy, hogy soha sem lesz uralkodó belőle. Majd foglalkozik vele az, akire a Genetikai Tanács és Unspoken ezt kiosztotta. Saját maga nem nagyon vegyült a városlakókkal, bár előfordult, hogy a társaival időnként ki-kilógott a palotából, főleg Gorgonnal, hogy odalent a városban megihassanak valamit az egyik kocsmában, amikor már kellően idős volt mindehhez.
Hét-nyolc éves volt, amikor nekiállt némi önvédelmet is tanulni és lézerfegyverrel bánni. A pusztakezes harcban nem lelte sok örömét, de a lőgyakorlatok valahogyan furcsán vonzották főleg, amikor a célpontokat kellett eltalálnia. Azonban már ekkoriban is igen szeretett rajzolni és meglepően tehetséges volt benne. Így ezzel kezdett foglalkozni, igazából úgy volt vele, hogy tudta, hogy mi vár rá tizenöt éves korára, így mindent ki akart próbálni, mindenbe bele akart kóstolni még azelőtt, hogy az élete örökre ki tudja, hogy milyen vágányba kerül annak köszönhetően, hogy miként is jön elő a Terrigen-ködös tartályokból. Így a harcok mellett művészetet tanult, történelmet, technológia, elektronika. Lassanként saját maga sem tudta, hogy mi köti le igazán, nem találta a helyét, nem tudta, hogy mi akar lenni. Igazából egy valamit akart csinálni, de azt nem tehette meg. örömmel ült volna bele Unspoken trónjába, hogy mindenki hozzá járjon és neki csak parancsokat kelljen osztogatnia, ekkor még nem értette, hogy miért is nem ő az, aki megörökli majd Unspoken-től Attilan és az Embertelenek trónját, még nem értette. Voltak játékaik a többiekkel, hogy próbáltak beosonni a trónterembe és beleülni a trónba, anélkül, hogy lebuknának, persze ezt soha sem sikerült kivitelezniük. Még nem volt tíz éves, amikor a nagyszülei meghaltak, szinte a szeme láttára. Igaz a szülei próbálták távol tartani, hogy ne lássa őket így, de ő valahogyan ott volt és látta az elmúlásokat. A nagy meglepetés az volt, hogy a kislányt nem rázta meg különösen az, hogy ez történt, bár a képei igen sötét témájúak voltak ezek után. Tizenhárom éves volt, amikor az anyjával együtt elkísérték az apját a Terrigen tartályokhoz, mert a férfi másodszor is át akart esni a kezelésen. Nem sokkal korábban Lord Gorgon volt az, aki a másodikon túlesett és minden gond nélkül vészelte át Attilan Védelmezője és a Királyi testőrség vezetője mindezt. A kislány az anyja mellett állt és az aggódó nőre pillantott. Az apja még megcsókolta a feleségét és puszit adott Neph-nek, majd megpaskolta az őket elkísérő Lockjaw fejét és belépett a tartályba.
Akkor látta utoljára az apját élve utoljára, a férfi nem élte túl. Ettől a perctől kezdve teljes mértékben rettegett a tizenöt éves születésnapjától, ami igen hamar közeledett. Bár valamilyen szinten beletörődött, hogy valószínűleg saját maga is meghal, csak azt szerette volna, hogy úgy üvöltözve a fájdalomtól, ahogyan az apját kellett végignéznie, hogy a tartályban meghal. Mikor eljött a nap üvöltött volna félelmében, hogy nem akarja megtenni és hagyják őt békén, mert nem kötelező ezt tennie. Egészen addig üvöltözött az anyjával, amíg Unspoken jelent meg a két nő szállásánál, hogy ideje volt indulni. A lányban azért megvolt a neveltetése, hogy a kötelességeit muszáj megtennie, így a királyának nem mert nemet mondani és rettegve igaz, de megtette, amit kellett. A rokonai próbálták vigasztalni, hogy semmi gond sem lesz, de ő ebben nem bízott, ismerte a családjának történetét, hogy tudja a férfi tagok miként jártak. Belépett a tartályba és utólag már áldotta a Legfőbb értelmet, hogy minden rendben ment és semmilyen baja sem lett odabent. Mikor kijött a Terrigen tartályból furcsa érzések kerítettétek hatalmába, amik az ott levőkből támadtak. Furcsán, érdeklődve nézett a Genetikai Tanács és a Boltagon család tagjaira.
- Nem hittem volna, hogy önök közül ilyen sokan vágynak halálra és ilyen módokon – mondta kicsit furcsa hangon, meglepetten.
Elsőre kissé furcsa arcok fogadták, de perceken belül kiderült, hogy mi is a képessége és annak rendje és módja szerint a Genetikai Tanács a művészek közé sorolta. Ennek igazából Arcadius – a Genetikai Tanács vezetője – volt az, aki örült, hiszen saját maga is művész volt. Neph a képességének egy részét rendesen tudta gyakorolni, hogy ki milyen módon halna meg. Egy alkalommal, pár hónappal a képessége megszerzése után egy haldoklónál is ott volt, balesetet szenvedett egy fiatal testőr és már nem tudtak rajta segíteni, a lány itt használta életében először a tényleges képességét. Azt a halált adta meg a haldoklónak, amire az vágyott. Itt, a fájdalmas összezúzott férfi mosolyogva és boldogan halt meg végül. Itt már felmerült benne, hogy tizenöt éves elmúlt, egészséges, hogy a Genetikai Tanács miért is nem járult ahhoz, hogy megkaphassa a trónörökösi címet, hiszen a halott bátyja után neki kellett volna ezt a címet megkapnia. De nem történt meg és a kérdésére soha sem kapott semmilyen normális indoklást sem. A következő csapás egy évvel később érte, amikor megszületett Melissa Boltagon, Lord Gorgon igen kései húga. Ez alapvetően még nem lett volna gond a lány számára, ő akkor borult ki, amikor a néhány napos csecsemőt Unspoken és a Tanács is elfogadta hivatalosan is trónörökösnek, arra a címere, amit ő akart megkapni és ami őt illetett volna. Igazából ettől kezdve nem kedvelte a másod-unokatestvérét, noha a kislány semmit sem tett. Igaz nem tett volna ellene semmit sem, nem bántotta csak szavakkal, és nem ártott volna neki, csak féltékeny volt rá és emiatt ellenszenvesnek tekintette.
A következő évek hasonlóképpen teltek el, mint az eddigiek, a legtöbb idejében nem tett mást, mint alkotott, tanult mindenfelét, időnként még a felszínen a szárazföldön is megfordult Unspokennel, akárcsak Atlantiszon. Igaz gyakran hozta a frászt másokra azzal a furcsa hozzáállásával a halálhoz és azzal, hogy igen sokan tudták, hogy a fiatal nő művészete a halál. Volt, hogy többször leszökött az Alfa primitívek közé, hogy a képességét ott is használhassa és festhessen. Ők halandóbbak voltak, mint az embertelenek, így arra többször használhatta a képességét, noha az Alfa primitívek túl egyszerűek voltak és még a halál sem volt a körükben annyira izgalmas és sokrétű. Időnként Unspoken küldte őt is tárgyalásokra, nem mindig volt olyan, hogy az uralkodóval tartott. Örült ennek, legalább kimozdulhatott az óceán mélyéről és odakint a felszínen tudott normálisan festeni és alkotni. Harcolni még mindig gyakorolt és körübelül húsz éves volt, amikor végre saját maga is kapott egy lézerpisztolyt, amit csak ő használhatott edzés és gyakorlás címén. Lord Gorgon társaságát elviselte, de mivel a férfinak a legtöbb idejében a saját húga védelmét kellett ellátnia, így a Védelmezővel is egyre ritkábban találkozott, mert Neph soha nem ment el meglátogatni a kis esetlen fekete hajú és kék szemű Melissa-t. Kerülte, amilyen messze lehetett, csak a nagy családi összejöveteleken volt vele egy helységben. Többször is volt kiállítása közben az évek során, amit nem csak a királyi család tagjai láthattak, hanem az Attilaniak és Atlantisziak is. Közben szórakozott is, jó néhány szeretője volt az évek során, s igyekezett Unspoken közelében maradni, hogy előbb vagy utóbb kinevezze őt arra a címre, amire még mindig vágyott. Gyakran „vitázott” politikai témákban az uralkodóval, akinél lassanként feltűnt, hogy mennyire kezdett megváltozni. Egy-két apró jel, ahogyan mintha a hatalmát féltette volna.
1911-ben minden annyira jónak tűnt az életében, hiszen Melissa tizenötödik születésnapja közeledett. Igaz soha sem mondta ki hangosan, de nem különösebben bánta volna, ha a lány belehalt volna már az első Terrigen-ködös kezelésbe. Talán ő maga izgatottabban várta azt a napot, mint maga a trónörökösnő. Nem mozdult ki a palotából aznap, ideges volt, nem nagyon tudott festeni sem, az egyik rokonával játszott a trónterem szomszédságában. Amikor meghozták az örömteli hírt Neph unottan nézett fel a bak taga nevű stratégiai játék táblájáról, ami előtte volt és lépett egyet megverve az ellenfelét. Szóval Melissa nem volt képes arra, amire a Neph rokonai, hogy belehaljon a Terrigen ködbe. A féltékenysége pedig csak tovább nőt unokatestvére iránt, amikor meglátta, hogy a lány inkább lett egy hal, mintsem valami más. Szóval ennyire kötődött az Atlantisziakhoz, hogy még a szívében is az volt. Ahogyan az évek teltek volt, hogy együtt mentek Atlantiszra is, hogy segítse a lányt. Rémesen örült ezeknek a feladatoknak, ahogyan a folyamatosan ábrándozó és végtelenül romantikus unokatestvérét kellett kísérgetnie. Egy valami volt ilyenkor, amit szeretett, legalább a testőrök is ott voltak, velük pedig tudott beszélgetni. Ahogyan a „Halacska” közelében volt neki is feltűnt, hogy a miként viszonyult Lyron és a lány egymáshoz. Ekkoriban igaz volt barátja, Neph tudta, hogy soha sem jutottak el addig, hogy szeretők legyenek, igaz ez valamelyest neki is köszönhető volt, mert közrejátszott abban, hogy végül szakítsanak. Igaz ezzel csak Lyron McKenzie-hez lökte oda teljesen Melissa-t és viszont. Időnként felmerült benne, hogy jelentse-e a párost a Genetikai Tanácsnak, de végül nem tette meg. Felesleges lett volna, hiszen az Embertelenek törvényei nem tiltották ezeket. Pedig, ha így lett volna, akkor ki tudta volna maga elől ütni Melissa-t. És ha felvetette volna, akkor még lehet, hogy előkerült volna az is, hogy miért csak szeretőket tart és miért nem ment még férjhez valakihez, a válasza egyszerű volt, nem volt senki, aki elég közel állt volna ehhez. De végül az ármánykodást feladta, a lánynak a helye bombabiztos volt ott, ahol volt. Így lassanként inkább csak a művészetbe, a festészetbe menekült és a lőtéren gyakorolt igen sokat.
A nagynénje és nagybátyja – Melissa és Gorgon szülei – ekkortájt hunytak el, 1916 környékén, és a nőnek végig kellett néznie szinte közvetlen közelről azt is, hogy Unspoken szépen lassan, de biztosan a régi magabiztos és erőskezű uralkodó megőrül. Azt kezdte képzelte magáról, hogy ő a Terrigen köd később pedig a hatalmát is igen erősen ragaszkodott és lassan az egész társadalomra és a Boltagon dinasztiára is veszélyt jelentett. Mikor Neph negyven éves lett – 1920-ban – Unspoken-t a Genetikai Tanács lemondatta és száműzték a városból el, vissza Tibetbe, ahol korábban évezredekig volt Attilan. A régi vágya itt sem teljesült nem kapta meg, amire titkon vágyott, hanem kitűzte a tanács Melissa koronázást. Oda azonban nem jutottak el. A város népességét és magát a várost is álomba kellett helyezni jó száz évre a túlélésük érdekében...

2021 novembere, Nephthys számára százegy év telt el azóta, hogy annak idején álomba szenderült. Meglepetten nyitotta ki a szemét a hibernációs kamrákban, ahogyan a Genetikai Tanács tagjai felébresztették. Ekkor kellett megtudnia, hogy a Boltagon család jelentős része még mindig hibernálás alatt van, csupán ketten vannak ébren, a másod-unokatestvérei. A most már királynő és Attilan Védelmezője. Így azonban nem értette, hogy miért is keltették még fel, hiszen semmi sem utalt arra, hogy ezt meg kéne tenni. Arcadius számolt be neki, hogy Melissa és Gorgon Atlantiszon vannak fogságban és, ha Attilan nem adja meg magát huszonnégy órán belül a testvérpárt kivégzik koholt vádak alapján. Nem mentőakció vezetése miatt keltették fel a nőt. Furcsa, de kifacsart módon megkapta, amire annak idején mindig is vágyott, ha Melissa Boltagon meghal Atlantiszon, akkor ő lesz az Embertelenek következő királynője. Noha régen mindig is erre vágyott, most nem érzett különösebb örömöt emiatt, nem így akarta kiütni a nyeregből a lányt, hanem versenyben. Igaz soha sem szerette az unokatestvérét és még mindig féltékeny volt rá, de most mégis bízott benne, hogy túléli és hazatér, hogy a régi küzdelmük, amiről a másik fél nem tud újra kezdhessék és ott folytathassák az egészet, ahol annak idején abbahagyták...

Képességei:
A képessége, amit a Terrigen-ködben szerzett lényegében speciális telepátia. Képes 10 méter sugarú körben megérezni minden értelmes lényben a halál iránti vágyakozást, ha van ilyen a személyekben és azt is érzi, tudja, hogy azok milyen halált halnának.
Ha megérint egy haldoklót, akkor az érintése halálos, mert így képes számukra megadni azt a halált, amit az szeretne. A haldokló azt fogja látni és érezni (fizikálisan is, más halál sebei is megjelennek rajta a kívánt mód szerint), ahogyan meghalni kívánt. Lehetséges, hogy súlyos belső sérülései vannak és hatalmas fájdalmai, de ő fájdalommentesen akart meghalni, akkor úgy fogja látni és érezni, mintha tényleg ez történt volna meg. Persze tudja szabályozni is, hogy a haldokló milyen halált haljon és mit érezzen, mit éljen át élete utolsó pillanataiban, de ezzel a hatalmával nem él.

A Terrigen-ködben testi elváltozásai is voltak, a testén tetoválások, rajzolatok jelentek meg, amikor a képességét használja ezek a rajzolatok, tetoválások lekúsznak róla és a földön/papíron, avagy falon festményként megelevenítik az áldozat elmúlását, vagy a nő gondolatait. Ezek az anyagok a nő véréből kerülnek a testére, így minimális regenerációja van, ami arra elég, hogy az ilyenkor elhasználódott „festék” újraképződjön. Ugyanezen anyag/vére kerül a haldoklókra, mikor megérinti őket és ezen anyaggal való fizikai kontaktus révén élik át azt a halált, amit akartak.

Faji képességei:
Szuperhumán erővel (363 kg felemelése), emberfeletti reflexekkel (reakció idővel), gyorsasággal és kitartással rendelkezik. Ezek mind az emberi olimpikonok feletti képességgek.
Azonban, mint a legtöbb embertelen hozzá van szokva, hogy baktérium- és szennyezésmentes környezetbe él (Attilan), így az immunrendszere igen gyenge és igen hamar betegszenek meg a lég- és vízszennyezés miatt, ha ennek ki vannak téve.


Szakértelmei:
Noha nem harcos, de egészen járatos közelharcban, pusztakezes és kardos harcmodorban, akárcsak megtanulta az Attilanon használt lézerpisztolyok használatát is a királyi testőrök jóvoltából és azokkal igen jól boldogul.
Diplomata révén járatos az Embertelen, Atlantiszi, Kree és Shi’ar törvénykezésben.
Az anyanyelvén kívül az atlantiszit, angolt beszéli folyékonyan (felsőfok), a kree nyelvet pedig kissé akadozva, de érthetően (középfok).

Megjegyzés:
Az érintésének csak a haldoklókra van hatása, semmilyen más élőlényre nincs.
Bak taga: egy sakkhoz hasonló stratégiai játék az Embertelenek körében. Egy ilyet mindig visz magával, bárhova is megy.
Ezenfelül van egy 4 kredites lézerpisztolya, ezt is mindig magánál hordja. Megfelelő helyen a kredit levonva érte.

Képek:
A kora ellenére úgy tűnik, mintha a húszas éveinek közepén lenne csupán. Külső:
Nephthys Boltagon Black_Orchid_by_Rivan145th

A karakter szemből
Nephthys Boltagon 8379a686673826263917e3f

Bak Taga tábla:
Nephthys Boltagon Baktaga

//A karakter a Kozmikus kalandokra megy//


A hozzászólást Ko-Rel összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 14 Ápr. 2013, 08:10-kor.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Nephthys Boltagon BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Nephthys Boltagon Empty Re: Nephthys Boltagon

Témanyitás by Ko-Rel Vas. 07 Aug. 2011, 05:26

Név: Nephthys Boltagon
Lakás/Létesítmény: Attilani királyi palota a lakhelye
Foglalkozás: művész (festő), diplomata
Eszközök: embertelen kommunikációs eszköz, adatrögzítő
Felszerelés/fegyverek: néhány üres lap (festéshez), Bak Taga tábla, lézerpisztoly

Szövetség: Embertelen Birodalom
Törzshely: Attilan
Ismertebb szövetséges: Genetika Tanács, Melissa és Gorgon Boltagon, New Inhuman elit (elit királyi testőrség)
Ismertebb ellenség: -

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Nephthys Boltagon BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Nephthys Boltagon Empty Re: Nephthys Boltagon

Témanyitás by Ko-Rel Vas. 07 Aug. 2011, 05:33

Barokk előtörténet:
Név: Nephthys Boltagon
Egyéb név(i): Neph, Nebo, Lady Nephthys, „A halál művésze”
Faj: Embertelen
Nem: nő
Jellem: semleges
Személyazonosság: Az Emberetlenek körében közismert, máshol ismeretlen
Születési helye és idő: Attilan, Atlanti-óceán, Föld; 1880. szeptember 26.
Kor: 142 év
Család: Az Embertelenek uralkodói családjának tagja
Asia Boltagon – anyja, halott
Egan Boltagon – apja, halott
Basil– bátyja, halott
Melissa és Gorgon Boltagon másodunokatestvérek – élnek
Unspoken – férj, él
Blackagar Boltagon – fia, él
Foglalkozás: Attilan és az Embertelenek királynője
Testmagassága: 176 cm
Testsúlya: 65 kg
Szeme színe: zöld
Haja színe: vörös
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: hegyes fül, tetovált test
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges

Életrajza:
„Hány olyan személyt ismersz, ki elmondhatja magáról, hogy művészete a halál?”

Nephthys Boltagon 1880. szeptember 26-án született az Embertelen királyi családjába még jócskán Unspoken uralkodása alatt. Neki már a születése, vagyis a fogantatása is igen érdekes volt, elméletileg évekkel korábbra tervezték a szülei, hogy gyermeket vállalnak, csak akkor a Genetikai Tanács jóváhagyását nem kapták meg erre. Nem volt szerencséjük, eredetileg a hazásságra is csak második alkalomra kapták engedélyt, mert nem találták a párt megfelelőnek arra, hogy egymást válasszák. Az első gyermekükért is szinte meg kellett a szülőknek küzdeniük, egy fiú lett, még húsz évvel Nephthys születése előtt. A gyermek igen egészséges volt és a csillagzata is megfelelőnek tűnt, így őt jelölték trónörökösnek akkor és még Unspoken is belement. Tizenöt évvel később azonban a fiú belehalt a Terrigen-ködös kezelésbe és éppen ezért a Tanács évekig nem járult hozzá ahhoz, hogy a pár újra gyermekkel próbálkozzon. De végül 1879. év végén megkapták az engedélyt és majdnem tíz hónappal később megszületett Nephthys. Szerencséjére, szerencsétlenségére, a saját szemszögéből szerencsétlenségére, és talán a birodalom szempontjából szerencsére a Genetikai Tanács nem járult hozzá ahhoz, hogy őt nevezzék ki trónörökösnek, főként a halott bátyja révén. A szülei beletörődtek, de a lány ebbe soha sem tudott, főleg, amikor később megtudta, hogy miért is nem, a féltékenység örökké befészkelte magát a szívébe.
A gyermekkora teljesen átlagosnak volt mondható, igaz nem sokat hagyta el fiatal éveiben a palotát, de a rokonai körében a vele egykorú fiatalokkal igen sokat együtt volt. Igaz voltak fiatalabbak és idősebbek is nála, de a Boltagon család igen terebélyes volt, így mindig akadt számára olyan, akivel el tudta tölteni az idejét. Néhány éves volt csak olyan négy körül, amikor hallotta beszélgetni, egészen pontosan veszekedni a szüleit Basil-ról, ekkor hallott csupán először a bátyjáról, aki évekkel korábban halt meg igen fájdalmas körülmények között. Egészen addig a napig nem derült ki, hogy miért is és hogyan. Azt lehetett hallani, hogy valamilyen genetikai betegsége volt annak köszönhetően, hogy a szüleik is rokonok és emiatt volt valami genetikai torzulása, ami túlságosan is későn tűnt fel és ezért halt bele a Terrigen-ködbe. És igaz alig volt pár éves Neph, hogy nála is lehetséges ilyen degeneráció, noha a Genetikai Tanács semmit sem talált, amikor megvizsgálták. Itt találkozott először a halál gondolatával és nem tudta kiverni később sem a fejéből azt, hogy lehetséges, hogy saját maga is belehal abba, amibe általában senki sem szokott. A halál ettől kezdve befészkelte a lány életébe magát, és később is igen meghatározó szerepe lett. Amikor kellően idős lett magántanárok kezdték oktatni, ahogyan a családja többi tagját is. Igazából unta az iskolát, feleslegesnek tartotta a történelem órákat, amiket Attilan és Embertelen történelemről próbáltak a fejébe sulykolni, a Kree birodalom története pedig még annyira sem érdekelte. Nem értette egyszerűen, vagyis nem akarta megérteni, hogy neki minderre miért is van szüksége, főleg úgy, hogy soha sem lesz uralkodó belőle. Majd foglalkozik vele az, akire a Genetikai Tanács és Unspoken ezt kiosztotta. Saját maga nem nagyon vegyült a városlakókkal, bár előfordult, hogy a társaival időnként ki-kilógott a palotából, főleg Gorgonnal, hogy odalent a városban megihassanak valamit az egyik kocsmában, amikor már kellően idős volt mindehhez.
Hét-nyolc éves volt, amikor nekiállt némi önvédelmet is tanulni és lézerfegyverrel bánni. A pusztakezes harcban nem lelte sok örömét, de a lőgyakorlatok valahogyan furcsán vonzották főleg, amikor a célpontokat kellett eltalálnia. Azonban már ekkoriban is igen szeretett rajzolni és meglepően tehetséges volt benne. Így ezzel kezdett foglalkozni, igazából úgy volt vele, hogy tudta, hogy mi vár rá tizenöt éves korára, így mindent ki akart próbálni, mindenbe bele akart kóstolni még azelőtt, hogy az élete örökre ki tudja, hogy milyen vágányba kerül annak köszönhetően, hogy miként is jön elő a Terrigen-ködös tartályokból. Így a harcok mellett művészetet tanult, történelmet, technológia, elektronika. Lassanként saját maga sem tudta, hogy mi köti le igazán, nem találta a helyét, nem tudta, hogy mi akar lenni. Igazából egy valamit akart csinálni, de azt nem tehette meg. örömmel ült volna bele Unspoken trónjába, hogy mindenki hozzá járjon és neki csak parancsokat kelljen osztogatnia, ekkor még nem értette, hogy miért is nem ő az, aki megörökli majd Unspoken-től Attilan és az Embertelenek trónját, még nem értette. Voltak játékaik a többiekkel, hogy próbáltak beosonni a trónterembe és beleülni a trónba, anélkül, hogy lebuknának, persze ezt soha sem sikerült kivitelezniük. Még nem volt tíz éves, amikor a nagyszülei meghaltak, szinte a szeme láttára. Igaz a szülei próbálták távol tartani, hogy ne lássa őket így, de ő valahogyan ott volt és látta az elmúlásokat. A nagy meglepetés az volt, hogy a kislányt nem rázta meg különösen az, hogy ez történt, bár a képei igen sötét témájúak voltak ezek után. Tizenhárom éves volt, amikor az anyjával együtt elkísérték az apját a Terrigen tartályokhoz, mert a férfi másodszor is át akart esni a kezelésen. Nem sokkal korábban Lord Gorgon volt az, aki a másodikon túlesett és minden gond nélkül vészelte át Attilan Védelmezője és a Királyi testőrség vezetője mindezt. A kislány az anyja mellett állt és az aggódó nőre pillantott. Az apja még megcsókolta a feleségét és puszit adott Neph-nek, majd megpaskolta az őket elkísérő Lockjaw fejét és belépett a tartályba.
Akkor látta utoljára az apját élve utoljára, a férfi nem élte túl. Ettől a perctől kezdve teljes mértékben rettegett a tizenöt éves születésnapjától, ami igen hamar közeledett. Bár valamilyen szinten beletörődött, hogy valószínűleg saját maga is meghal, csak azt szerette volna, hogy úgy üvöltözve a fájdalomtól, ahogyan az apját kellett végignéznie, hogy a tartályban meghal. Mikor eljött a nap üvöltött volna félelmében, hogy nem akarja megtenni és hagyják őt békén, mert nem kötelező ezt tennie. Egészen addig üvöltözött az anyjával, amíg Unspoken jelent meg a két nő szállásánál, hogy ideje volt indulni. A lányban azért megvolt a neveltetése, hogy a kötelességeit muszáj megtennie, így a királyának nem mert nemet mondani és rettegve igaz, de megtette, amit kellett. A rokonai próbálták vigasztalni, hogy semmi gond sem lesz, de ő ebben nem bízott, ismerte a családjának történetét, hogy tudja a férfi tagok miként jártak. Belépett a tartályba és utólag már áldotta a Legfőbb értelmet, hogy minden rendben ment és semmilyen baja sem lett odabent. Mikor kijött a Terrigen tartályból furcsa érzések kerítettétek hatalmába, amik az ott levőkből támadtak. Furcsán, érdeklődve nézett a Genetikai Tanács és a Boltagon család tagjaira.
- Nem hittem volna, hogy önök közül ilyen sokan vágynak halálra és ilyen módokon – mondta kicsit furcsa hangon, meglepetten.
Elsőre kissé furcsa arcok fogadták, de perceken belül kiderült, hogy mi is a képessége és annak rendje és módja szerint a Genetikai Tanács a művészek közé sorolta. Ennek igazából Arcadius – a Genetikai Tanács vezetője – volt az, aki örült, hiszen saját maga is művész volt. Neph a képességének egy részét rendesen tudta gyakorolni, hogy ki milyen módon halna meg. Egy alkalommal, pár hónappal a képessége megszerzése után egy haldoklónál is ott volt, balesetet szenvedett egy fiatal testőr és már nem tudtak rajta segíteni, a lány itt használta életében először a tényleges képességét. Azt a halált adta meg a haldoklónak, amire az vágyott. Itt, a fájdalmas összezúzott férfi mosolyogva és boldogan halt meg végül. Itt már felmerült benne, hogy tizenöt éves elmúlt, egészséges, hogy a Genetikai Tanács miért is nem járult ahhoz, hogy megkaphassa a trónörökösi címet, hiszen a halott bátyja után neki kellett volna ezt a címet megkapnia. De nem történt meg és a kérdésére soha sem kapott semmilyen normális indoklást sem. A következő csapás egy évvel később érte, amikor megszületett Melissa Boltagon, Lord Gorgon igen kései húga. Ez alapvetően még nem lett volna gond a lány számára, ő akkor borult ki, amikor a néhány napos csecsemőt Unspoken és a Tanács is elfogadta hivatalosan is trónörökösnek, arra a címere, amit ő akart megkapni és ami őt illetett volna. Igazából ettől kezdve nem kedvelte a másod-unokatestvérét, noha a kislány semmit sem tett. Igaz nem tett volna ellene semmit sem, nem bántotta csak szavakkal, és nem ártott volna neki, csak féltékeny volt rá és emiatt ellenszenvesnek tekintette.
A következő évek hasonlóképpen teltek el, mint az eddigiek, a legtöbb idejében nem tett mást, mint alkotott, tanult mindenfelét, időnként még a felszínen a szárazföldön is megfordult Unspokennel, akárcsak Atlantiszon. Igaz gyakran hozta a frászt másokra azzal a furcsa hozzáállásával a halálhoz és azzal, hogy igen sokan tudták, hogy a fiatal nő művészete a halál. Volt, hogy többször leszökött az Alfa primitívek közé, hogy a képességét ott is használhassa és festhessen. Ők halandóbbak voltak, mint az embertelenek, így arra többször használhatta a képességét, noha az Alfa primitívek túl egyszerűek voltak és még a halál sem volt a körükben annyira izgalmas és sokrétű. Időnként Unspoken küldte őt is tárgyalásokra, nem mindig volt olyan, hogy az uralkodóval tartott. Örült ennek, legalább kimozdulhatott az óceán mélyéről és odakint a felszínen tudott normálisan festeni és alkotni. Harcolni még mindig gyakorolt és körübelül húsz éves volt, amikor végre saját maga is kapott egy lézerpisztolyt, amit csak ő használhatott edzés és gyakorlás címén. Lord Gorgon társaságát elviselte, de mivel a férfinak a legtöbb idejében a saját húga védelmét kellett ellátnia, így a Védelmezővel is egyre ritkábban találkozott, mert Neph soha nem ment el meglátogatni a kis esetlen fekete hajú és kék szemű Melissa-t. Kerülte, amilyen messze lehetett, csak a nagy családi összejöveteleken volt vele egy helységben. Többször is volt kiállítása közben az évek során, amit nem csak a királyi család tagjai láthattak, hanem az Attilaniak és Atlantisziak is. Közben szórakozott is, jó néhány szeretője volt az évek során, s igyekezett Unspoken közelében maradni, hogy előbb vagy utóbb kinevezze őt arra a címre, amire még mindig vágyott. Gyakran „vitázott” politikai témákban az uralkodóval, akinél lassanként feltűnt, hogy mennyire kezdett megváltozni. Egy-két apró jel, ahogyan mintha a hatalmát féltette volna.
1911-ben minden annyira jónak tűnt az életében, hiszen Melissa tizenötödik születésnapja közeledett. Igaz soha sem mondta ki hangosan, de nem különösebben bánta volna, ha a lány belehalt volna már az első Terrigen-ködös kezelésbe. Talán ő maga izgatottabban várta azt a napot, mint maga a trónörökösnő. Nem mozdult ki a palotából aznap, ideges volt, nem nagyon tudott festeni sem, az egyik rokonával játszott a trónterem szomszédságában. Amikor meghozták az örömteli hírt Neph unottan nézett fel a bak taga nevű stratégiai játék táblájáról, ami előtte volt és lépett egyet megverve az ellenfelét. Szóval Melissa nem volt képes arra, amire a Neph rokonai, hogy belehaljon a Terrigen ködbe. A féltékenysége pedig csak tovább nőt unokatestvére iránt, amikor meglátta, hogy a lány inkább lett egy hal, mintsem valami más. Szóval ennyire kötődött az Atlantisziakhoz, hogy még a szívében is az volt. Ahogyan az évek teltek volt, hogy együtt mentek Atlantiszra is, hogy segítse a lányt. Rémesen örült ezeknek a feladatoknak, ahogyan a folyamatosan ábrándozó és végtelenül romantikus unokatestvérét kellett kísérgetnie. Egy valami volt ilyenkor, amit szeretett, legalább a testőrök is ott voltak, velük pedig tudott beszélgetni. Ahogyan a „Halacska” közelében volt neki is feltűnt, hogy a miként viszonyult Lyron és a lány egymáshoz. Ekkoriban igaz volt barátja, Neph tudta, hogy soha sem jutottak el addig, hogy szeretők legyenek, igaz ez valamelyest neki is köszönhető volt, mert közrejátszott abban, hogy végül szakítsanak. Igaz ezzel csak Lyron McKenzie-hez lökte oda teljesen Melissa-t és viszont. Időnként felmerült benne, hogy jelentse-e a párost a Genetikai Tanácsnak, de végül nem tette meg. Felesleges lett volna, hiszen az Embertelenek törvényei nem tiltották ezeket. Pedig, ha így lett volna, akkor ki tudta volna maga elől ütni Melissa-t. És ha felvetette volna, akkor még lehet, hogy előkerült volna az is, hogy miért csak szeretőket tart és miért nem ment még férjhez valakihez, a válasza egyszerű volt, nem volt senki, aki elég közel állt volna ehhez. De végül az ármánykodást feladta, a lánynak a helye bombabiztos volt ott, ahol volt. Így lassanként inkább csak a művészetbe, a festészetbe menekült és a lőtéren gyakorolt igen sokat.

Az 1920-as évek környékén történt, hogy a nőnek végig kellett néznie szinte közvetlen közelről azt is, hogy Unspoken szépen lassan, de biztosan a régi magabiztos és erőskezű uralkodó megőrül. Azt kezdte képzelte magáról, hogy ő a Terrigen köd később pedig a hatalmát is igen erősen ragaszkodott és lassan az egész társadalomra és a Boltagon dinasztiára is veszélyt jelentett, mert erősen látszott, hogy egyeduralomra tör. Saját maga szinte végig otthon ült, amíg Melissa járt a szövetséges országokat, igaz így legalább folyton az uralkodó közelében volt. Ő maga volt a tanúja annak, amikor Lyron és Melissa egy pár lettek, és persze nem volt rest azonnal beárulni a hercegnőt, hiszen mindig is a helyére vágyott. Igaz egyelőre sem a nagyanyja, sem pedig Unspoken nem lépett ez ügyben, hiszen még biztosra kellett menni és mindennek készen kellett állnia arra, hogy meglegyen az ok, amiért lerohanhatják az Atlantisziakat. Erre alig egy évet kellett várni, amikor is az egyik hajnalban rátörtek a párra a trónörökös hálójában. Innentől kezdve pedig minden adott volt és egyenes út vezetett a háborúhoz. Melissa elszökött McKenzie pedig túlélte a birodalma pusztulását, de itt még nem volt vége, Nebo javaslatára Unspoken követte a párt Lemúriába is, és őket is kiirtották. Nem maradt ellenfelük, noha a nő szomorúságára az egykori koronahercegnő életben maradt. Továbbra is ügyesen taktikázva hamarosan bejutott az uralkodó ágyába, pár héttel rá pedig már, mint Unspoken jegyesét tartották számon. Hiszen ő mindig ott volt mellette, nagyon jól tanult és figyelt. Pár nappal később már meg is tartották az esküvőt és a pár szinte csak erre várt, hogy a trón megerősödjön. A Genetikai Tanács próbálta megakadályozni a népírtást, de eséyük sem volt. Ugyanis ekkora a korábbi alkotmányos monarchia megszűnt létezni, Unspoken s újdonsült felesége Nephthys szó szerint magukhoz ragadták a hatalmat, s minden jogot, szerepkört kivettek a Genetikai Tanács kezéből. A korábbi alkotmány már semmit sem jelentett számukra s a korábbi törvényekkel, örökséggel ellentétben abszolút monarchiát kiáltottak ki ketten. Bárki, kinek a hűsége bármilyen kevéssé, de megkérdőjelezhető volt börtönbe került, s ők még a szerencsések voltak. Nagyon sokak haltak meg, kezdve a Genetikai Tanáccsal, hiszen Lord Arcadius még próbált tenni valamit, utolsó erejével is, de mind elbuktak. Néhány hónap leforgása alatt az új rendszer teljesen megszilárdult a királyi pár kezében és az embertelenek hallgattak, emlékeztek arra, ami volt, és ők élni kívántak.
Mindazok ellenére, amit tettek, a birodalmat a hatalmas terültek megszerzése miatt sikerült felvirágoztatni és olyan gazdagságot hozni neki, amit még nem látott az Embertelen faj soha sem. Mégis ott volt a tüske főleg az ő szemében, hogy megannyi év telik el, de még mindig nem sikerült a két „hal” nyomára bukkanni, és senki sem tudta, hogy a két áruló merre lehet. Soha sem vette észre, hogy Gorgon az orránál fogva vezeti ennél a kérdésnél. Mindazonáltal élvezte az uralkodást és azt, hogy végre megkapta mindezt, ami járt neki, legalább is szerinte.
Teltek és múltak az évtizedek az 1990-es években pedig végre valahára Nebo teherbe esett és életet adott a fiának, Blackagar Boltagon-nak. Mivel most már nem volt Genetikai Tanács, aki az öröklésről döntött volna, teljesen egyértelmű volt, hogy Blackagar lett a trónörökös. Minden figyelmet megadott a fiának, akiből később tizenöt évesen a Terrigen-köd hatására fajtája legerősebbje lett. Az évek alatt valamilyen szinten Nebo némileg vak lett, túlságosan nagy hatalma lett és nem vette észre, ami a szeme előtt megy, hogy a népe lázong és elégedetlen. Saját maga az volt és élvezte még mindig, és teljesen ki is használta a férje oldalán. És úgy élte mindennapjait, hogy semmit, de semmit sem vett észre a közelgő két oldali veszélyből.


Képességei:
A képessége, amit a Terrigen-ködben szerzett lényegében speciális telepátia. Képes 10 méter sugarú körben megérezni minden értelmes lényben a halál iránti vágyakozást, ha van ilyen a személyekben és azt is érzi, tudja, hogy azok milyen halált halnának.
Ha megérint egy haldoklót, akkor az érintése halálos, mert így képes számukra megadni azt a halált, amit az szeretne. A haldokló azt fogja látni és érezni (fizikálisan is, más halál sebei is megjelennek rajta a kívánt mód szerint), ahogyan meghalni kívánt. Lehetséges, hogy súlyos belső sérülései vannak és hatalmas fájdalmai, de ő fájdalommentesen akart meghalni, akkor úgy fogja látni és érezni, mintha tényleg ez történt volna meg. Persze tudja szabályozni is, hogy a haldokló milyen halált haljon és mit érezzen, mit éljen át élete utolsó pillanataiban, de ezzel a hatalmával nem él.

A Terrigen-ködben testi elváltozásai is voltak, a testén tetoválások, rajzolatok jelentek meg, amikor a képességét használja ezek a rajzolatok, tetoválások lekúsznak róla és a földön/papíron, avagy falon festményként megelevenítik az áldozat elmúlását, vagy a nő gondolatait. Ezek az anyagok a nő véréből kerülnek a testére, így minimális regenerációja van, ami arra elég, hogy az ilyenkor elhasználódott „festék” újraképződjön. Ugyanezen anyag/vére kerül a haldoklókra, mikor megérinti őket és ezen anyaggal való fizikai kontaktus révén élik át azt a halált, amit akartak.

Faji képességei:
Szuperhumán erővel (363 kg felemelése), emberfeletti reflexekkel (reakció idővel), gyorsasággal és kitartással rendelkezik. Ezek mind az emberi olimpikonok feletti képességek.
Azonban, mint a legtöbb embertelen hozzá van szokva, hogy baktérium- és szennyezés mentes környezetbe él (Attilan), így az immunrendszere igen gyenge és igen hamar betegszenek meg a lég- és vízszennyezés miatt, ha ennek ki vannak téve.

Szakértelmei:
Noha nem harcos, de egészen járatos közelharcban, pusztakezes és kardos harcmodorban, akárcsak megtanulta az Attilanon használt lézerpisztolyok használatát is a királyi testőrök jóvoltából és azokkal igen jól boldogul.
Diplomata révén járatos az Embertelen, Atlantiszi, Kree és Shi’ar törvénykezésben.
Az anyanyelvén kívül az atlantiszit, angolt beszéli folyékonyan (felsőfok), a kree nyelvet pedig kissé akadozva, de érthetően (középfok).

Megjegyzés:
Az érintésének csak a haldoklókra van hatása, semmilyen más élőlényre nincs.
Bak taga: egy sakkhoz hasonló stratégiai játék az Embertelenek körében. Egy ilyet mindig visz magával, bárhova is megy.

Név: Lady Nephthys Boltagon
Lakás/Létesítmény: Attilani királyi palota a lakhelye, Attilan
Foglalkozás: Attilan királynője
Eszközök: bármi, amit királynőként meg tud szerezni
Felszerelés/fegyverek: lézerpisztoly, és igazából bármi királynőként

Szövetség: Embertelen Birodalom
Törzshely: Attilan
Ismertebb szövetséges: Unspoken, Blackagar Boltagon, az Embertelenek
Ismertebb ellenség: A teljes világ, X-fegyver, Melissa McKenzie, Lyron McKenzie


Nebo-nak a Barokk alatt egy fia is születet Unspoken-től Blackagar Boltagon:
Név: Blackagar Boltagon
Egyéb név(i): BlackBolt
Faj: embertelen
Nem: férfi
Jellem: semleges
Személyazonosság: Attilan-on közismert, az emberek között titkos
Születési helye és idő: 1992. április 14, Attilan
Kor: 30 év
Család: Az Embertelen uralkodói családjának tagja
Lady Nephthys Boltagon – anya, él
Unspoken – apa, él
Foglalkozás: Attilan és az Embertelenek trónörököse
Testmagassága: 190 cm
Testsúlya: 105 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: fekete
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: -
Repülési sebesség: 1600km/óra maximum
Egészségi állapot/ betegségek: teljesen egészséges

Előtörténet:
1990-ben született Attilan-on a királyi család egyetlen gyermekeként. Az anyjától mindent megkapott, bármire is volt szüksége, igazából kicsit el is lett ezáltal kényeztetve. Az apja viszont igen keményen fogta. Mindvégig a legjobb tanítói voltak, akiket csak szerezni tudtak neki, hiszen ő maga volt a trónörökös, aki egyszer örökölni fogja a birodalmat. Azt az eszmét nevelték belé, ami szerint most éltek, így őt Gorgon bármennyire is próbálta később eltántorítani a szülei politikájától nem tudta megtenni, hiszen Blackagar csak ezt látta, mindez kedvezett neki és nem látta a hátrányait, amit a nép szenvedett el a régi rendszerhez képest. Minden téren remekül haladt a képzése, és 15 évesen esett át ő maga is a Terringen-ködös kezelésen. Ekkor lett a képessége Blackagar legnagyobb átka is, hiába ő a legerősebb valaha is létezett embertelen. A terringen-köd óta egyetlen egy szó, hang sem hagyhatja el az ajkait, hiszen azzal beláthatatlan következményű pusztulást hozna a környezetében levőkre. A képessége alapján harcos volt, így a harcokra Lord Gorgon tanította, míg a képessége miatt szigorú mentális képzést kapott, hogy nehogy véletlenül még csak álmában is egyetlen hangot hallasson és elpusztítsa véletlenül is Attilan-t.
A képzése húszas évei közepére véget is értek, és azóta az apja személyes testőrségében lát el feladatokat, így tanulva tovább az uralkodás művészetét is. A képessége miatt pedig kénytelen kézjelekkel, vagy testbeszéddel kommunikálni a közelében levőkkel.

Képességek:
A képessége lett Blackagar legnagyobb átka is, ő a legerősebb valaha is létezett embertelen.
A fő képessége, hogy az agyának a beszédközpontja módosult, ami egy olyan részecskét termel, ami a levegőben levő elektronokkal képes kapcsolatba lépni és ezeket mentálisan befolyásolja és különböző módon tudja őket felhasználni:

Szonikus sikoly: Black Bolt legpusztítóbb támadása, ez a férfi valódi hangja. A suttogása is városokat képes földdel egyenlővé tenni, vulkánok törnek ki a hangjára, és földrengéseket kelt akár a bolygó átellenes végén. A kiáltása pedig akár egy bolygót is teljes egészében elpusztíthat. A képessége miatt szigorú mentális képzést kapott, hogy nehogy véletlenül még csak álmában is egyetlen hangot hallasson. A hangjára pedig a hangulatának is igen nagy hatása van. Azaz, ha nyugodt körülmények között kimond egy szót, azzal hegyvonulatokat tesz tönkre, de ha haragosan teszi ugyanúgy, akkor egy fél bolygót is tönkretehet.

Részecske és elektron fenntartás: a homlokán hordott villa alakú antenna az, ami lehetővé teszi számára, hogy kordában tartsa és irányítsa a részecskéket, amiket saját maga állít elő. Így kevéssé tud pusztító lenni, ezzel a csatornával, amit az antenna hoz létre képes vele minimálisan a fizikai erőket módosítani, pl. egy erős ütést létrehozni így, ez azonban igen kimerítő számára, és ha átlép egy határt, akkor könnyedén legyőzhető ő maga is.

Részecske és elektron manipuláció: szavak nélkül is képes használni a részecskéket, amiket nagyon erős lövéssé, vagy védőmezőre tud alakítani. A teste körül levő elektronokat képes így manipulálni és a kezeivel kilőni, vagy mezővé képezni. Ez a kreált mező képes a lövedékektől egy nagy meteorig bármit elterelni.

Anyag és energia manipuláció: ismeretlen módszerrel képes manipulálni az anyagot és energiát, ismeretlen mértékben. Képes átalakítani az elemeket, mint a vizet jéggé tenni, úgy, hogy átalakítja/újraírja a molekuláris szerkezetét. Képes lehet olyan erős napkitörést is okozni, amivel a teljes Földet lakhatatlanná lehetne tenni.

Anti-gravitációs repülés: a részecskék, amiket létrehoz képesek a gravitronokkal is kapcsolatba lépni, és így képes arra, hogy a gravitációval is szembeszálljon. Miközben repül anti-gravitációs burok veszi körbe, amivel több, mint 1600km/óra sebességgel is képes repülni, és a burok megvédi a gyors sebesség káros hatásaitól is.

Külső:
Nephthys Boltagon 1363322-warofkings_5
Nephthys Boltagon 1766825-image0048Barokk után:
Mivel mindenre emlékszik még mindig hiányolja Blackagar-t és még mindig szerelmes a volt férjébe, Unspoken-be is. Tudja, hogy merre lehet a férfi, így reménykedik abban, hogy lesz esélye felkeresni, hiszen emlékezett annak a szavaira. "Másik fiam lehet." Egy másik életben, igen, most újra lehet majd egy közös gyermekük, ki egykor a trónt követelheti magának még akkor is, ha éppen Nestor szeretője volt a nő még mindig. Nebo nem volt hajlandó elismerni Lyron-t, hiszen tudja, hogy törvénytelenül lett uralkodó Attilan-on és Melissa a másik két birodalomban. Mivel nem csak ő emlékszik arra az életre, ezért egyelőre meghúzza magát a nő és kerüli a feltűnést, ami igen nehézkes volt számára, révén, hogy több, mint száz évig királynő volt. De inkább csak várakozik, hogy mikor is léphet végre kapcsolatba Unspokennel, hogy szövetségre lépje a férfival.

A barokk után némileg külsőben is változáson esett át, az utóbbi hónapokban ugyanis nem kaukázusi bőrszínnel rendelkezett, hanem hagyta, hogy a testén levő tetoválások eluralkodjnak a testén és a vörös haját is feketévé varázsolják, kissé démoni külsőt kölcsönözve neki. Természetesen bármikor tudja ezeket változtatni csak koncentrálnia kell, de jelenleg így érzi a legjobban magát.


Nephthys Boltagon Demon___01_by_aditya777-d41owak

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Nephthys Boltagon BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Nephthys Boltagon Empty Re: Nephthys Boltagon

Témanyitás by Ko-Rel Csüt. 10 Nov. 2011, 21:52

Direkt megvártam a szintlépést, így nem néz ki úgy, mintha posthuntolnék érte...

Egy új kép Nebo-hoz:
Nephthys Boltagon 4c33f126d217c5857b3d69d76bdae0fd-d4flbfb
Nephthys Boltagon Autunalis_by_VanEckPhreaking
Nephthys Boltagon Red_Geisha_by_SzeJones
Nephthys Boltagon Jaded_red_by_las_t-d37m7kb

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Nephthys Boltagon BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Nephthys Boltagon Empty Re: Nephthys Boltagon

Témanyitás by Ko-Rel Pént. 23 Dec. 2011, 08:20

A Végítélet kalanddal lett néhány változás a karakter életében. Többek között szomorúan kell tudomásul vennem, hogy Nebo jóidőre kiszáll a kalandozásból. Unspoken ugyanis elfoglalta a Kree Birodalom trónját és Nebo lett a birodalom császárnője. Újra összeházasodott a korábbi férjével és az új rangja miatt kénytelen volt otthagyni a Galaxis Védelmezőit is. Ahogyan újra visszatért a férje oldalára többé nem fekete hajjal és bőrrel jelent meg bárhol is, hanem újra visszavette a kaukázusi bőrszínt és vörös hajat és a gyásza jeleként viselt megannyi tetoválást is diszkrétebbre fogta. Révén most itt volt a lehetősége annak, hogy visszakaphassa a fiát, ha képes lesz újra teherbe esni.
Egyébként, mivel annyira vágyott egy gyermekre, a pár hetes ugrás közben örökbefogatott egy kree testévpárt (4 éves kislányt (Huri) és 10 kisfiút (Huran)), akik a Fellegvár eseményei miatt lettek árvák.

Néhány kép róla, mint már császárnő. (vééégre megtalálva a tökéletes kép neki!)
Nephthys Boltagon Yours____by_DameOdessa
Nephthys Boltagon Succubus_by_DameOdessa
Nephthys Boltagon La_belle_by_skioppy-d4fhtdq
Nephthys Boltagon Welcome__i_was_waiting_for_you_by_dameodessa-d4bzasd
Nephthys Boltagon Welcome_by_DameOdessa
Nephthys Boltagon De_dentelle_et_de_chaos_by_dameodessa-d4jgldi
http://fc02.deviantart.net/fs71/f/2011/333/c/f/sexy_odie_id_by_dameodessa-d3a2elh.png
http://fc09.deviantart.net/fs70/f/2011/278/8/0/speedpainting__odessa_by_dameodessa-d4bskbt.jpg
http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2010/080/e/2/Secret_d__alcove_by_DameOdessa.jpg
http://fc05.deviantart.net/fs33/f/2008/303/d/a/Odessa_by_DameOdessa.jpg
http://fc07.deviantart.net/fs70/i/2010/083/d/0/Lady_of_Chaos_by_DameOdessa.jpg
http://fc01.deviantart.net/fs47/i/2009/178/7/4/Don__t_challenge_me_by_DameOdessa.jpg
http://fc08.deviantart.net/fs70/i/2011/311/f/2/gift__odessa_by_shisleya-d4fek0t.jpg
http://fc01.deviantart.net/fs71/i/2011/313/b/2/odessa_by_amdhuscias-d4fi1du.png

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Nephthys Boltagon BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Nephthys Boltagon Empty Re: Nephthys Boltagon

Témanyitás by Ko-Rel Pént. 27 Jan. 2012, 23:19

Még egy képecske, ami igazából tökéletesen passzol, vörös haj, tetoválások és ahogyan hozzáér a haldoklóhoz a tetoválás folyik át arra és az öli meg.
Nephthys Boltagon Bf39918e911b766c1a0fd28894eb8586-d4l5upf
Nephthys Boltagon Deadly_ink_by_anklesnsocks-d55glwi

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Nephthys Boltagon BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Nephthys Boltagon Empty Re: Nephthys Boltagon

Témanyitás by Ko-Rel Kedd 03 Júl. 2012, 12:38

Ha már úgyis változott a foglalkozás/csoport leírás, akkor ehhez az új adatlap:

Név: Nephthys Boltagon
Lakás/Létesítmény: Hala császári palotája
Foglalkozás: Kree Sztelláris Birodalom császárnője, művész (festő)
Munkahely: Kree Sztelláris Birodalom császárnője
Pénz: nincs jelentősége
Bevétel/hét: nincs jelentősége
Eszközök: ami egy uralkodónak kellhet
Felszerelés/fegyverek:
- Ami egy uralkodónak kellhet
- Lézerpisztoly (4 kredites, Ko-tól már jó régen levonva)

Vállalat: -
Szövetség/szervezet: Kree Sztelláris Birodalom, Galaxis Védelmezői
Törzshely: Hala
Ismertebb szövetséges: Unspoken, Galaxis Védelmezői
Ismertebb ellenség: Az Örök Birodalom minden lakosa, skrullok, Melissa és Gorgon Boltagon, Lyron McKenzie

Csoporttagságokból járó előnyök és hátrányok:
Galaxis Védelmezői
– Előnyök:
- Előbb vagy utóbb mindenki fogja az univerzumban ismerni a nevüket
- Ingyen lakás a Thanos fedélzetén
- A csapat kreditjeiből ki lehet a tagokat segíteni, ha nem futja felszerelésre
– Hátrány:
- Kifejezetten kozmikus orientált karakterek lehetnek:
- - Vagy űrlény, vagy kozmikus kalandot átélt földi karakter
- - Vagy kozmikus erklyéjű karakter
(Császárnőként már nem él a csapat előnyeivel)

Foglalkozásokból járó előnyök és hátrányok:
Politikus/diplomaták/uralkodók
- 2 testőr és kocsi (2+2+2=6 pont) (a testőrökről néhány szót tessék ilyenkor írni)
(Mivel királynő, így automatikusan mindig vannak körülötte testőrök, így külön nem él ezzel a lehetőséggel)
Művészek
- Zenészek, fotóművészek, táncosok és ehhez hasonló foglalkozást űzők. Nekik eddig nem volt rendszerük, de alapból kapnak a fizetésük mellé heti +100 dollárt, mintegy támogatásként, amit adakozóktól, vagy menedzsertől kapnak
- 1 kreditért vehetnek kisebb művésztermet (akár lakásnak is megfelelhet) és ekkor kiállításokat, előadásokat is tudnak tartani, ezen esetben minden héten +200 dollárt kapnak az alap 100 dolláros támogatáson felül bevétleként
- 3 kreditért már saját múzeumuk, kiállítótermük, vagy hangversenycsarnokuk lehet és itt ekkor heti 3000 dollárt kapnak.
(császárnőként ezeket sem veszi igénybe éppen)

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Nephthys Boltagon BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Nephthys Boltagon Empty Re: Nephthys Boltagon

Témanyitás by Ko-Rel Kedd 29 Jan. 2013, 10:46

Véget ért a jó fél éve tartó magánkaland, jutalomnak pedig egy gyerkőcöt kaptam. Nebo legnagyobb álma úgyis az votl, hogy ismét gyermeke legyen, most ez úgy tűnik, hogy a próbálkozások a férjével sikerrel jártak, jócskán hamarabb, mint a Barokk alatt. Ismét fiúval várandós és a császári pár máricus végére, április elejére várja első gyermekét, a Kree Sztelláris Birodalom trónörökösét.
Azért így írom, mert még július legelején 1-n esett teherbe, július végén derült ki a kalandot nézve és a felzárkózás után január végén a hatodik hónap végén jár a terhességben.
A kalandjutalomként kaptam a gyerkőcöt, hogy minden részét sikerült maradéktalanul megoldani.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Nephthys Boltagon BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Nephthys Boltagon Empty Re: Nephthys Boltagon

Témanyitás by Ko-Rel Vas. 14 Ápr. 2013, 08:09

2024. április 14-n a kora délelőtti órákban a Nebo életet adott első gyernekének a Halai palotában, a kisfiú mindenféle komplikáció nélkül teljesen egészségesen született, így ismét megkapta a gyermeket, akire az előző halála óta várt.

Szülés utáni kép:
Nephthys Boltagon Nymph_by_monorok-d5ygbjl

Császárnői díszben:
Nephthys Boltagon Royalty_by_broly1337-d4s2rzv

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Nephthys Boltagon BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Nephthys Boltagon Empty Re: Nephthys Boltagon

Témanyitás by Ko-Rel Hétf. 18 Május 2015, 22:50

Az utóbbi két évben Nebo továbbra is ugyanazt a szerepet töltötte be, mint eddig. Ő képviselte a férjét, fogadta a vendégeket és hozta a határozatokat. Lényegében csak akkor kellett kikérnie Unspoken tanácsát, engedélyét, amikor nagyon fontos dologban kellett dönteni és egymaga nem határozhatott. Amikor volt ideje, akkor a gyermekeit is nevelte, mind a hármat, a két örökbefogadottat és a sajátját is. Nem tett különbséget közöttük és a két kis kree is teljesen beilleszkedett a családba mostanra, igaz nekik nehézkes volt. Teljesen átlagos családból császári sarjakká lettek, herceggé és hercegnővé, noha örökölni nem igen örökölhettek semmit mert Blackagar volt továbbra is a trónörökös. A háborúk miatt Nebo nem kevés stratégiai és hadászati dolgot megtanult az utóbbi két évben, Acil vádló a bizalmasa és legjobb barátja lett, akire mindenben számíthatott és a férfi is a teljes támogatását élvezte. Megtette, amit a protokoll is követelt, gyakran volt távol az udvartól és Hala-tól, hogy különböző bolygókra menjen, főleg amiket korábban támadás ért, hogy a nép lássa, hogy a császári udvar igenis foglakozik velük. Ahol tudott segített, így igencsak nagy volt a szimpátiája a birodalmon belül és hála a ténykedésének soha sem lett nagyobb gond, lázongás abból, hogy Unspoken császárságot kiáltott ki a birodalomban. Nebo-nak hála az abszolút monarchia tökéletesen működő államforma lehetett.
Most a Galaxis Védelmezőit kérte fel, hogy ők kísérjék el a Kree-Lar-ra, ahova ellátmányt vitt Hala és a császári udvar nevében, mert ezt a bolygót érte legutoljára támadás.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Nephthys Boltagon BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Nephthys Boltagon Empty Re: Nephthys Boltagon

Témanyitás by Thorhalla Szer. 05 Szept. 2018, 18:38

A legutóbbi kalandon gyorsuló evolúció ment végbe a karakteren, aminek köszönhetően Nestor szervezetében olyan változások zajlottak le, mintha megkapta volna a második terrigen-ködös kezelést.
Ennek fényében az ő képessége is változott.

Alapból iszonyú erős hallucinogén szer a tetoválása, ez folyik rá az áldozatra és tudja azt az illúziót kelteni ami a másik halálvágya (még az egészségeseknek is okoz hallucinációt), vagy amit Nebo akar és közben a képesség a tetoválás anyaga az a méreg meg is öli a haldoklókat. (Ez az alap eddig is)
Most már képes a tetoválást légneművé is változtatni és így tömeges hallucinációkat / halált tud okozni, cserébe már az egészséges személyekben is kárt okoz az érintésével és nem csak a súlyos sérültekben/haldoklókban, persze nem öl, hanem fekélyek, kelések jelentkeznek azon, akit megérint császárnőként egyébként sem érintik meg sokan, max a szerettei... náluk már ígyis folyton kesztyűben van, nehogy valamit okozzon...
Levegőben távolágonként csökken is, mert ugye addigra szétszóródik a levegőben a molekulája és egy 2 méterre állóra jobban hat mint egy 10 méterre levőre... (zárt helységben is hatékonyabb, mint nagy légtérben, vagy szabadban)
A haldoklókra most is halált okoz, a sima embereknél meg ugye a hallucináció légnemű formában, de ha túladagolást szenvednek el (amit azért nehéz, mert zárt helységben is nagyjából fél órára van szükség ehhez, szabad levegőn meg kb. lehetetlen túladagolást kapni), akkor belehalnak, függőséget nem okoz, mert semmi boldog dolgot nem látnak a hallucinációkor csak olyan dolgokat, amiknek a halálhoz van köze, vagy amit Nebo akar h lássanak

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Nephthys Boltagon Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Nephthys Boltagon Empty Re: Nephthys Boltagon

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.