Medúza (Melissa Boltagon)

Go down

Medúza (Melissa Boltagon) Empty Medúza (Melissa Boltagon)

Témanyitás by Ko-Rel on Hétf. 26 Dec. 2011, 17:31

Mivel a karakter amnéziás, így a valós adatai / jel után szerepelnek, az első az a manapság ismert. És mivel az outsiders-en Lyron nem él, és reneszánszon a halam miatta hal, így itt azért van újra írva az előtörténet.

Név: ismeretlen / Melissa Boltagon
Egyéb név(i): Medúza, Jane Doe / Mel, Medúza, Lady Melissa
Faj: nem ismert, zseni / embertelen, zseni (homo sapiens inhumanus)
Nem: nő
Jellem: zavart, nem találja a helyét, álmodozó / jó, álmodozó
Személyazonosság: titkos, csak a Kínai kormány tud róla / Attilan-on közismert
Születési helye és idő: ismeretlen / Attilan, Tibet; 1896. augusztus 2.
Kor: ismeretlen, 20 évei elején járhat / 23 (123) év*
Család: ismeretlen / Az Embertelenek uralkodói családjának tagja
Foglalkozás: - / hercegnő, genetikus
Testmagassága: 182 cm
Testsúlya: 65 kg
Szeme színe: zöld
Haja színe: vörös
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: a nagyon hosszú vörös haja
Egészségi állapot/ betegségek: amnézia, szinte nincs immunrendszere, így folyamatos gyógyszeres kezelés alatt áll, gyakran migrének gyötrik

Előtörténet:
1921. tele, a Szovjetunió és Kína határvidékén egy furcsa egyszemélyes repülő objektum zuhant le a pusztaságban, a gépet Melissa Boltagon vezette, aki hazafelé tartott Tibetbe, hogy a kutatási anyagaival hazatérjen. De a gépe meghibásodott és arra sem volt ideje a lánynak a zuhanás előtt, hogy vészjelzést küldjön haza. A zuhanást túlélte, a gép biztonsági rendszerei pedig bekapcsolásra kerültek, a gép és a beleset pedig majdnem 100 évre teljes feledésbe merült.

2018. késő nyara az Orosz és Kínai határon:
A szokatlanul meleg nyárnak köszönhetően a kietlen pusztaságban a járőröző kínai katonák egy furcsa objektumra lettek figyelmesek. Egy egyszemélyes repülő már-már rozsdásodó maradványaira. Talán nem is foglalkoztak volna vele, mert ki tudja, hogy az oroszok mit hagytak ezen a környéken, de a gép kinézete furcsa volt. Korábban nem láttak ilyet még, a kormányt azonnal értesítették, akik földönkívüli jelenlétet sejtettek ebben az egészben. Az egyik határ menti katonai komplexumba vitték a gépet és ott nyitották ki. A legnagyobb meglepetésükre azonban nem egy földönkívüli volt benne, hanem egy embernek kinéző fiatal nő. A gépek, és minden teljesen más technológiára utalt, amivel eddig találkoztak, minden jócskán meghaladta a mai modern technológiát. Azt sikerült kideríteniük, hogy körülbelül mikor zuhant le a gép és a nő úgy élte túl, hogy a hajó egyfajta sztázisba helyezte. Egyelőre a tudósoknak eszük ágában sem volt a nőt felébreszteni, így mesterséges kómában tartották és úgy vizsgálták heteken át. Az orvosi vizsgálatoknak hála kiderült, hogy nem emberről van szó, hanem valami másról, de nem is mutáns, mert azokról már hallottak. További vizsgálatokat akartak, azonban egy igen korán jött őszi hóvihar áramszünetet okozott, mielőtt a vésztartalékra állhattak volna a nőt kómában tartó rendszerek is leálltak. Ennek hála a nő felébredt, mivel nem tudták, hogy mire lehet képes és mi ez a vezető tudós kiadta a parancsot a megsemmisítésére. A lány kifelé tántorogva zavarodottan, mivel semmire sem emlékezett, nem tudta, hogy kicsoda, hol van és hogy került oda, és miért álltak ki csövek belőle belefutott a katonákba. Az anyanyelvén szólalt meg, egy olyan nyelven, amihez hasonlót sem hallottak még a földön az emberek valószínűleg. A katonák egy másik nyelven feleltek a lánynak, mandarin nyelven, aki ezt megértette. Zavartan nézett rájuk és immáron újra feltette a kérdéseket, de ezúttal kínaiul. A tudós ekkor érkezett meg és parancsolt a katonákra, akik tüzet nyitottak a lányra.
Ösztönösen cselekedett, a kezeit emelte maga elé, de a haja is cselekedett és pajzsot képzett maga köré. A golyók pedig arról pattogtak le a földre. Amikor rájöttek a katonák, hogy így nem fognak boldogulni közelharcban próbáltak az ellenfelük fölé kerüli. Vesztükre. A lány teljesen ösztönösen cselekedett, mivel nem emlékezett semmire, mire kijutott a létesítményből tizennégy katonát és három tudóst ölt meg, akik az életére törtek. Egyedül a ruhája, amiben megtalálták és egy nyaklánc „Medúza” névvel volt, amit elvitt innen és valószínűleg a sajátja volt. Zavartan sikerült a szakadó hóesésben elverekednie magát egy közeli városig. Fogalma sem volt, hogy merre lehet, vagy mi történik vele, már a városban is betegnek érezte magát, láza is volt és köhögött. Mint kiderült egy kikötőváros volt ez, sikerült egy hajóra felszöknie, amiről fogalma sem volt, hogy hova tarthat, csak innen akart a legtávolabb kerülni. Egy orosz hajó volt, ami Alaszkába tartott, másfél nappal később kötöttek ki és a matrózok találták meg az eszméletlen potyautast a fedélzeten. A sebei, amiket a kutatáskor okoztak elfertőződtek, kétoldali tüdőgyulladást kapott és 40 fok körül volt a láza. Hetekig feküdt mesterséges kómában élet-halál között az egyik alaszkai klinikán, akik a lány furcsasága a SHIELD-et is értesítették.

Ahogyan szállítható lett New Yorkba vitték és itt épült fel. Az orvosok semmit sem tudtak róla, hogy milyen fajú lehet, a képességeit nem tudták vitatni, az immunrendszer szinte teljes hiányára sem tudtak okot találni. Közben kiderült, hogy hova került és a Kínai kormány bejelentette igényét Jane Doe-ra, vagy Medúzára, a gyilkosságokért, amiket elkövetett. De a SHIELD-nek esze ágában sem volt őt kiadni, nekik is értékes volt. Főleg, amikor rendbe jötte után kiderült, hogy milyen szakértelmekkel bír. Noha az emlékei nem jöttek vissza és folyton migrének kínozták, még így is a hasznukra lehetett. A gyenge immunrendszer miatt folyamatosan gyógyszereket kellett szednie, hogy ne kapjon el semmilyen betegséget, noha ő mindent megtett, hogy próbálja visszakapni az emlékeit egyelőre még semmit sem tudott meg. Egyedül az ellenálló ruházata, illetve az arany nyaklánc volt az egyetlen, ami nyomra vezethette volna, hogy kicsoda. Arra is hiába próbáltak rájönni, hogy mi lehet, mivel az biztos volt, hogy nem ember, nem atlantiszi és nem is asgardi. De, hogy micsoda és honnan származik még mindig rejtély. Szerencséjére értelmes volt és így gyorsan – majdnem félév – megtanult kommunikáció szinten angolul beszélni és már az olvasás is meglepően jól ment neki így. De kínaiul még mindig jobban ment, amióta New Yorkba került elolvasta a világ történelmét is, de továbbra is idegennek érezte magát, nem idevalónak. Mivel nem volt hova mennie és valószínűleg el sem engedték volna a SHIELD-től, így hát egyelőre maradt velük, hogy fény derülhessen arra, hogy kicsoda is ő valójában.

Szakértelmek:
A szakértelmei szerint egyszer tudós lehetett, mert mint kiderült ebben járatos. Azonban a latin nyelvet nem ismeri, a genetikai tudása, amire emlékszik az pedig magasan túlszárnyalja a mai emberek által ismert szintet. Így más tudósok a legtöbbször követni sem tudják ebben a témában.
Vonzódik a kertészethez és a növényekhez, így valószínűleg ehhez is értett korábban és foglalkozott ilyesmivel.
Valószínűleg tanult önvédelmet, így minimális önvédelmi ismeretei vannak, noha ott nem az erejére alapozik, hanem a hajára. Így a szakértelme is leginkább a hajával való harcban és pusztakezes harcokban van – lőfegyverrel bánni egyáltalán nem képes.
Folyékonyan beszéli és olvassa a mandarin (kínai) nyelvet és egy máig ismeretlen nyelvet (embertelen), a SHIELD-nél kommunikáció szinten megtanult angolul is már.
A számítógépeket és a mai emberi technikát valahogyan túl primitívnek és egyszerűnek érezte, de amióta a SHIELD-nél van ezeknek használatában is felzárkózott felhasználói szintre.
Nem tudni miért, de a diplomáciai, szociális és vezetői készségei is igen magas szinten vannak.
További szakértelmekre nem derült fény egyelőre.

Képességek:
Faji képességei:
Szuperhumán erővel (kb. 400kg felemelése), emberfeletti reflexekkel (reakció idővel), gyorsasággal és kitartással rendelkezik. Ezek mind az emberi olimpikonok feletti képességek.
Azonban, mint a legtöbb embertelen hozzá van szokva, hogy baktérium- és szennyezés mentes környezetbe élt (Attilan), így az immunrendszere igen gyenge, szinte nincs, és igen hamar betegszik meg a lég- és vízszennyezés miatt, ha ennek ki vannak téve.

Terrigen-ködös képessége:
Melissa-nak a képessége tulajdonképpen a hajában rejlik. A haja alapállapotban semmiben sem különbözik az emberi hajtól, ami kb. 190 cm-es hosszúsággal rendelkezik, ami tapintásra és állagra is ugyanolyan, mint másoké, egyetlen különlegessége, hogy majdnem tízszer olyan gyorsan nő, mint másoké. Azonban, ha a képességét használja, akkor a haja acélkeménységű lesz, minden egyes szálra igaz lesz és ezt a pszichokinetikus erejével képes mozgatni és megannyi dologra felhasználni.
Ilyenkor a haja elég ellenálló és kemény ahhoz, hogy körülbelül 1,6 tonna** súlyt meg tudjon vele emelni. Ekkora súlyhoz a teljes haja kell, de szálanként körülbelül 3kg súlyt képes megtartani. Képes a haját legvégső esetben a kétszeresére megnyújtani, de ilyenkor a hajának szakadási lehetősége is megnő, legyen az akár acélkemény állapotban is. Acélkemény állapotban még a pisztolylövéseket is képes felfogni a hajával.
A hajának maximális gyorsasága az Melissa gondolataival megfelelő (így akár képes a hangsebességet is elérni). A nagyon finom mozgásokra meglehetősen sok figyelmet kell fordítania, mit például a kártyalapok osztása, vagy gépelés a billentyűzeten és ez igen lassan megy. Azonban, ha pajzsot kell a hajából készítenie, vagy egy ütést kivédenie, az ő reakciójának gyorsaságával megvan.
Mivel a haja kellően erős és ellenálló, így képes vele ütéseket felfogni, vagy akár lándzsaként használni ezt is, egyszerre csak annyi cselekvést képes a hajával végrehajtani, amennyire koncentrálni képes.
Bár a hajának nincsenek idegei, a pszichokinetikus erejével mégis képes azon keresztül is érezni.

Megjegyzések:
Akkor a megbeszéltek alapján amnéziás és a tényleges előtöri része később derül majd ki, így azt így csak később íródik meg.
És mit este mondtunk msn-en, Lyron nélkül olyan nehéz elképzelni és olyan elveszett lesz.
* Azaz 1921-ben érte a baleset, ami miatt hibernációba került
** Azért vettem a bátorságot az 1,6 tonnához, mert alap mutáns / szuperhumán ugyebár 1 tonnát emel első szinten és az fejlődik, ő inhuman révén nem fog tovább.

Külső:
Medúza (Melissa Boltagon) 498402-medusa_stjepan_sejic
Medúza (Melissa Boltagon) 877448-medusa_001
Medúza (Melissa Boltagon) 769090-medusa
Medúza (Melissa Boltagon) 468026-medusa_jae_lee03
Medúza (Melissa Boltagon) 1705983-medusa___war_of_kings_5
Medúza (Melissa Boltagon) 4be8458c2853b


A hozzászólást Ko-Rel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 14 Júl. 2012, 18:42-kor.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Medúza (Melissa Boltagon) BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1279
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Medúza (Melissa Boltagon) Empty Re: Medúza (Melissa Boltagon)

Témanyitás by Ko-Rel on Hétf. 26 Dec. 2011, 17:32

Név: Medúza (Jane Doe)
Lakás/Létesítmény: SHIELD-nél lakik
Foglalkozás: feltehetőleg kutató és genetikus
Munkahely: SHIELD
Eszközök: ami egy lakásba kellhet
Felszerelés: amit a SHIELD-nél kaphat

Vállalat: SHIELD
Szövetség: SHIELD
Törzshely: SHIELD
Ismertebb szövetséges: SHIELD
Ismertebb ellenség: Kínai kormány


Összes kredit: 4
Elköltött kredit: 2
- Speciálisan kezelt ruha (késeket még képes kivédeni, egész testet befedi a fejet kivéve) – 2 kredit (ebben találták meg)
Fennmardó kredit: 2

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Medúza (Melissa Boltagon) BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1279
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Medúza (Melissa Boltagon) Empty Re: Medúza (Melissa Boltagon)

Témanyitás by Morsus on Pént. 06 Jan. 2012, 22:37

Elfogadva!

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Medúza (Melissa Boltagon) Empty Re: Medúza (Melissa Boltagon)

Témanyitás by Ko-Rel on Szomb. 07 Jan. 2012, 09:55

Köszi Smile
Megszegted az utolsó ígéreted, hogy 2 év múlva fogadsz csak el előtörit.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Medúza (Melissa Boltagon) BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1279
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Medúza (Melissa Boltagon) Empty Re: Medúza (Melissa Boltagon)

Témanyitás by Morsus on Szomb. 07 Jan. 2012, 13:46

Ez out. Itt ez a dolgom Razz

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Medúza (Melissa Boltagon) Empty Re: Medúza (Melissa Boltagon)

Témanyitás by Ko-Rel on Kedd 14 Feb. 2012, 00:14

Melissa Thorhalla testébe került, így Steph másik fele lett és ő került az asgardi testbe, így új külsőt és képességeket kapott.

Új adatok: (Steph is szerepel itt, révén ő a másik fél)
Név: Medúza (Melissa Boltagon) - asgardi; Dr. Stephanie Miller (korábban: Stephanie Smith) - ember
Egyéb név: Medúza - asgardi; Steph, Madár/Madárka - emberi
Faj: asgardi, zseni (melissa révén / ember
Nem: nő / nő
Jellem: Jellem: zavart, nem találja a helyét, álmodozó / jó, álmodozó -  emberként semleges
Személyazonosság: Asgardon és Midgardon közismert (Melissa Attilan-on közismert, amúgy titkos) / Stephanie titkos
Születési helye és idő: Asgard, Valhalla, I. Sz. 1466. május 28. / 1994. szeptember 8. Stockholm, Svédország
Kor: 553 - asgardi/ 25 - ember
Család: (Asgardi), Asgardi királyi család tagja (Melissa-ként az Embertelen királyi család tagja)
Foglalkozás: régen múzeológus, manapság SHIELD tanácsadó és ügynök / SHIELD ügynök, genetikus és elvileg Asgard hercegnője
Testmagassága: emberként 160 cm / asgardiként 190 cm
Testsúlya: emberként 45 kg / asgardiként 195 kg
Szeme színe: emberként kék / asgardiként zöld
Haja színe: emberként szőke / asgardiként szőke
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: emberként a nagyon hosszú szőke haj, jelmez / nagyon hosszú szőke haj és kirívó ruhák
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot / betegségek: egészséges
Oldal: -

Képességek:
Képeségek: Alakváltás ember és asgardi között egy vers elmondásával, lásd Steph előtörije. Saját alakjában, azaz Halla testében immúnis a betegségekre, képes 1 tonnát felemelni, és érzékeli az Asgardi tárgyakat, személyeket. Mágiahasználat; tűz 3. már képes létrehozni direkt támadómágiát, illetve teremtményei is lehetnek nagyobbak, meglévő varázslatai hatásosabbak, illetve az általa létrehozott dolgok sokáig, tartósan megmaradhatnak, akár több napig is.

Aktuálisan:
3-as tűzmágia
1-es regeneráció - gyengébb mérgek és karcolások regenerálása
1-es erő - 1 tonna megemelése
1-es ellenállás - kések, tőrök már nem sebzik a bőrüket.

Medúza (Melissa Boltagon) 1886284-valksa14
Medúza (Melissa Boltagon) 1893829-valkyrie05
Medúza (Melissa Boltagon) 3127000-secretavengers03122
Medúza (Melissa Boltagon) 1893828-valkyrie00
Medúza (Melissa Boltagon) 1539772-picture_3

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Medúza (Melissa Boltagon) BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1279
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Medúza (Melissa Boltagon) Empty Re: Medúza (Melissa Boltagon)

Témanyitás by Ko-Rel on Kedd 24 Ápr. 2012, 17:17

7. Árulás és egy hónapos bővítés
Stephanie Miller
Step-nek attól kezdve nem voltak emlékei igencsak sokáig, hogy Halla fejlövést kapott, ott még néhány másodpercig ő is képes volt a világot érzékelni, de utána semmi. A következő emléke, hogy látja Halla testét a kórházban, ott van saját maga is a megszokott szellemformájában, de nem Halla-t látja, hanem valaki mást. Egy hosszú vörös hajú lányt, aki talán vele lehet egykorú és igen zavart. Furcsa nyelven hadovált és semmiből sem értett semmit. Steph-nek lassan sikerült lenyugtatnia és kiderült, hogy az illető Medúza, egy idegen faj tagja, nem tudja, hogy melyiké, vagy ki ő, mert amnéziás, és a Medúza nevet is csak egy nyakláncból tudta. A beszélgetést nehezítette, hogy a lány nem igen beszélt angolul, csak a saját nyelvén és kínaiul, amiket viszont Steph nem, pedig legalább hat nyelven beszélt anyanyelvi szinten. Kiderült, hogy a lány börtön volt, majd egy robbanás kíséretében szabadította ki magát, ahova jogtalanul zárták és itt ébredt fel. A seb Halla testén begyógyult, de a nő nem ébredt fel, egyikőjük sem tudta, hogy miért. Donald végig ott volt vele és Steph gyengédséggel és szeretettel figyelte őt, hogy mennyire törődik velük. Amikor egy idegen férfi esett be hozzájuk kapta vissza Steph az irányítást, de túl későn Donald addigra halott volt, Thorral együtt. A férfi könnyedén megölhette volna őt és Medúzát is, de egy lőszert hagyott csak ott és távozott. A lányok sokkos állapotban voltak, amikor Jon értük jött és kimentette őket. Odaérve Halla-hoz derült ki, hogy kik is cseréltek testet és ekkor kellett az Asgardi fele tudtára hozni, hogy mi is történt. Hogy Donald halott, tudta, hogy miként fog az asgardi reagálni, mert mégis a saját másik fele volt. Mikor Jonnak távoznia kellett megígérte, hogy vigyáznak egymásra, nem szívesen engedte el, amikor végre újra együtt voltak. Beköltöztek Halla-val a legbiztonságosabb részre az épületben, a többiektől a lehető legtávolabb, mert ő sem akart egyikőjükkel sem érintkezni. Amikor csak lehetőségük volt találkoztak, egyébként Xaviernek hála telepatikus úton mindennap beszéltek. Mivel Halla nem volt hajlandó beszélni senkivel csak Asgardiul, így ha kellett fordított. Ő is gyakorolt és edzett, illetve igen jó barátságot kötött Medúzával. Mivel a nő nem beszélt túl jól angolul Steph őt angolra és asgardira tanította, míg Medúza Steph-et és Halla-t a saját nyelvére, az embertelenekére. Szinte mindig távol volt a többiektől, nem beszélt velük, ha nem volt muszáj, inkább Halla társaságában volt és vele gyakorolt. Bármennyire sem hitte volna soha sem, de rá kellett jönnie, hogy bármennyire is kellemesebb társaság Medúza az Asgardinál, hiányzik neki, hogy nem Thorhallával van ebben a szimbiózisban, mint régen. Végtére is az asgardi volt a lelkének másik fele…

Medúza (Melissa Boltagon)
Ő mindvégig segített a SHIELD-nek, így szegény lány fel sem fogta, hogy miért tartóztatták le és zárták börtönbe. Ez nem segített abban neki, hogy ne féljen az emberektől. Azalatt az egy hét alatt, amíg ott volt a vele szemközti cellában levő nő folyamatosan zaklatta, ő pedig próbálta elkerülni a beszélgetést. Mikor esély támadt a szökésre Melissa megpórbálkozott vele, egy hatalmas robbanás ütötte hátba, és itt vesztette el az eszméletét. Ezek voltak az utolsó pillanatai a testében, mit sem tudva arról, hogy Loki mit tesz vele. Egy másik testben ébredt fel, egy szőkében, és furcsa testűben, majd egy másik hosszú szőke hajú lány látott meg, mintha ott lett volna vele egy tudatban. Melissa igen zavart volt a saját nyelven hadovált és semmiből sem értett semmit, még az angolt sem volt képes hosszú percekig megérteni. Steph-nek lassan sikerült lenyugtatnia ős és elmondhatta, hogy ő Medúza, egy idegen faj tagja, nem tudja, hogy melyiké, vagy ki ő, mert amnéziás, és a Medúza nevet is csak egy nyakláncból tudta. A beszélgetést nehezítette, hogy a lány nem igen beszélt angolul, csak a saját nyelvén és kínaiul, amiket viszont Steph nem, pedig legalább hat nyelven beszélt anyanyelvi szinten. Elmesélte, hogy a börtön volt, majd egy robbanás kíséretében szabadította ki magát, ahova jogtalanul zárták és itt ébredt fel. A seb Halla testén begyógyult, de a nő nem ébredt fel, egyikőjük sem tudta, hogy miért. Donald végig ott volt vele és Steph gyengédséggel és szeretettel figyelte őt, hogy mennyire törődik velük. Amikor egy idegen férfi esett be hozzájuk kapta vissza Steph az irányítást, de túl későn Donald addigra halott volt, Thorral együtt. A férfi könnyedén megölhette volna őt és Medúzát is, de egy lőszert hagyott csak ott és távozott. A lányok sokkos állapotban voltak, amikor Jon értük jött és kimentette őket. az egészet Melissa-nak volt nehezebb feldolgoznia, ahogyan az új testét is megszokni. Nem ismert senkit és semmit, de mivel nem nagyon volt más lehetősége és mivel eddig Steph és Jon voltak csak, akik segítettek neki, így beelegyezett a férfi kérésébe. A többiektől elzárva töltötte szinte minden idejét, teljesen megismerte Steph, Halla, Jon és Einar történetét, Steph a világról is mesélt történész révén nem volt nehéz. Melissa angolul és asgardiul kezdett tanulni, ő pedig a saját nyelvére tanította a másik két nőt. A többiektől betegesen félt, így ha meglátta valamelyiket azonnal visszaadta Steph-nek az irányítást. Tanulta a mágiahasználatot is, eddig nem nagy sikerrel, illetve a testet is megszokta, amiben éppen most volt. Az emlékei egyáltalán nem jöttek vissza, semmi, még mindig minden teljesen fekete volt a múltjával kapcsolatban. Mindezeken felül napjában egyszer ránézett Steven-re, de szigorúan csak akkor, ha nem volt ott senki a közelében, de mivel nem orvos doktor volt, hanem genetikus, így nem tudott vele sok mindent kezdeni, csak stabil állapotban tartani őt.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Medúza (Melissa Boltagon) BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1279
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Medúza (Melissa Boltagon) Empty Re: Medúza (Melissa Boltagon)

Témanyitás by Ko-Rel on Szomb. 14 Júl. 2012, 18:47

Melissa végre visszakapta a testét, így végre nem Thorhalla testében van, hanem az eredeti sajátjában. Azonban a korábbi fogékonyságát a mágiára azzal, hogy visszakerült a testébe elvesztett.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Medúza (Melissa Boltagon) BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1279
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Medúza (Melissa Boltagon) Empty Re: Medúza (Melissa Boltagon)

Témanyitás by Ko-Rel on Kedd 09 Okt. 2012, 12:12

8. Új mutánsok és egy hónapos bővítés és 9. 198.
Medúza (Melissa Boltagon)
Az egy hónap végén Medúzának végre lehetősége támadt, esélye arra, hogy visszakapja a saját testét. A legenda szerint képes megtörni az átkokat, azaz ez tökéletesnek tűnt ahhoz, hogy Halla és Medúza is végre visszaszerezhesse, visszakaphassa a testét, amit még mindig nem tudni, hogy miért is lett kicserélve. A három hölgy, igazából fizikailag kettő el is indult Steph korábbi munkahelyére. A ládát megtalálták, valóban mágikusnak lehetett érezni, azonban a leírás alapján kinyitni sem lehetett. És semmilyen használati útmutatás nem volt hozzá. Halla végül úgy döntött, hogy összetörik a vitrint, amiben van és egyszerre fogja meg ő és Medúza. Így Steph kénytelen volt átadni az irányítást a másik nőnek és eljött az igazság pillanata. Medúza néhány jelet felismert a ládán, valamilyen 5 faj szövetségéről írtak, de nem jött rá egyik nő sem, hogy embertelen szimbólumokról van szó. Végül Halla és Medúza egyszerre érintették meg a ládát, hogy felnyissák. Egy robbanás rázta meg a helyet, amint a füst elült a két szakadtruhás nő már a saját testében feküdtek a földön. Az őrök persze ekkor érkeztek meg oda és találták ott a körözött személyeket. Zack hívása után derült fény arra, hogy mi is történik a Stark plázánál, így el akartak oda indulni. Az őrök ezt nem akarták hagyni, végül az egyszerű emberek siettek segítségükre, akik még mindig hősként ünnepelték Halla-t. Medúza hazafelé indult, míg Halla a plázához. Végül mindkettejük/hármójuk útját Zack teleportációja oldotta meg, aki hazamenekítette őket. A hazaérkezés után nem sokkal még Steven is felébredt és sikerült Xaviert is rendbe hoznia, hogy ne legyen később baja. Az egy hónap alatt még több könyvet próbált beszerezni abból a témából, ami érdekelte. Egyelőre semmilyen emléke nem jött vissza, ami miatt egyre szomorúbb volt, hiszen szerette volna tudni, hogy kicsoda ő. A ládán levő szimbólumok sem mondtak neki semmit sem, pedig szerette volna, ha így lenne. A szabadidejében, amikor éppen nem a fiatalokkal foglalkozott, vagy a sérültekkel, vagy Halla kínozta az edzésekkel tanult Stephanie-tól, az angol nyelvtudását csiszolta tovább, illetve az Asgardi volt az, amelyiket tanulta továbbra is, valahogy így érezte helyesnek azok után, hogy mennyi időt töltött egy testben összezárva a nővel. Noha a mezei technológiához nem igen értett, de segített Xaviernek összetenni Cerebro-t, ez a technológia fejlettebb volt a megszokottnál, így hamar belejött ebbe. Igencsak sokat vizsgálgatta a saját DNS mintáit is a laborban, hogy rájöhessen, hogy micsoda ő maga. Amire már rájött korábban, hogy voltak az emberekével egyező részei a DNS-ének, de nem sok köze volt már ahhoz, valami más volt. De ezt eddig is tudta, így ebben sem jutott előrébb, még mindig nem tudta, hogy kicsoda és micsoda. A hónapja tanulással, gyakorlatozással és még több tanulással telt és még mindig a lehető legjobban próbálta a többieket kerülni és tartani a távolságot, amit ő teljesen megszokottnak érzett és tartott.


Az egy hónap lejárta után:
- X-diákok: Pestis
A cerebro termében Melissa és a diákok vannak amikor Xavier elsőnek bekapcsolja azt. A bolygó hologrammja megjelenik és ezzel felvillan rengeteg apró fény.
- Százkilencvennyolc - mondja Xavier. - Ennyi élő tagja van a fajunknak. Ennyi testvérünk van odakint. Sokan legalább olyan rémültek, mint ti voltatok vagy annyira. Ennyi mutánst kell megmentenünk.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Medúza (Melissa Boltagon) BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1279
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Medúza (Melissa Boltagon) Empty Re: Medúza (Melissa Boltagon)

Témanyitás by Ko-Rel on Hétf. 25 Márc. 2013, 09:57

Egy találmánya volt időközben a leányzónak.
Instabil molekuláris ruha:
A ruha itt embertelen technológián alapszik, Melisa lényegében újraalkotta a saját öltözetét, amit elvettek a SHIELD-nél tőle. A ruha képes alkalmazkodni a viselője genetikai és molekuláris felépítéséhez, így nem megy tönkre képesség használat során. Ezeken felül, hő és fagy álló még a kisebb sérüléseket is kibírja.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Medúza (Melissa Boltagon) BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1279
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Medúza (Melissa Boltagon) Empty Re: Medúza (Melissa Boltagon)

Témanyitás by Ko-Rel on Szomb. 05 Okt. 2013, 11:59

10. Megváltás és egy hónapos bővítés
Medúza (Melissa Boltagon)
Amíg mindenki Washingtonban volt, vagy Jotunheimben Medúza maradt a birtokon. Igazából továbbra is igencsak félénk volt, annak ellenére is, hogy eltörölték a törvényt és ennek hála már ő is bárhova elmehetett volna. Még mindig bezárkózva töltötte ideje legnagyobb részét, lényegében egyetlen barátnőjével Stephanie-val beszélt, még Thorhalla-t is igyekezett elkerülni. Rajta kívül még alán a professzor volt, akivel beszélt, a nagy tudású férfival úgyszintén sok közös témája volt, de nem került hozzá olyan közel soha sem, mint Steph-hez. A diákok közül, aki kérte, annak tanított némi elsősegélyt, de csak az alapokat, mert a többit egyrészt kiadni sem szerette volna, amíg nem tudja, hogy kicsoda és nem-e okoz gondot ezzel, illetve nem hitte volna, hogy felfogják, főleg, hogy még Xavier professzornak is nehezen ment a lépéstartás vele. Mikor visszakapták a dolgaikat, akkor ő is megkapta a ruháját, aminek mintáján elkészült az instabil molekulás ruha, és a nyakláncát is megkapta. Az egyszerű ékszer, bármiféle erő nélkül, de mégis az övé volt, a két dolog, ami az otthonára emlékeztethette, a nyaklánc és a rózsaszín ruha.
Mivel neki sem állampolgársága sem volt, se semmilye, így ő letett arról, hogy pereskedjen és inkább a háttérben maradt és próbált továbbra is rájönni arra, hogy kicsoda lehet, vagy micsoda. Az emlékei még mindig nem kezdtek visszajönni és Charles-t sem akarta fárasztani azzal, hogy próbálja meg a telepatikus képességeivel előhozni őket. Ennek következményeképpen folyamatosan az internetet és a könyveket, feljegyzéseket bújta, hogy a faja nyomára bukkanjon, míg végül talált valami aprócska nyomot, nem sokat, de talán elintézhető volt, hogy azon induljon el. Egy ideig persze gondban volt, hogy még Salem környékén élt és nem nagyon mert volna egymaga kimozdulni, hogy vonattal bemenjen New Yorkba. Mikor Stephanie-ék költöztek a nő megkérdezte Medúzát is, hogy lenne-e kedve hozzájuk költözni a városba, mivel ő örülne neki, ha így lenne. Egyiküknek sem kellene egyedül lenniük és Steph-nek fontos volt a vörös hajú nő jóléte is. Végül néhány napos gondolkodás után úgy döntött, hogy elfogadja a felajánlást, interneten keresztül úgyis folyamatosan kapcsolatban tud lenni Charles-sal, a szokásos sakk partikhoz ez is elég, akárcsak a beszédhez, de mégis egyetlen barátnője közelében jobban érezte volna magát ő is.
A Miller villában saját lakrészt kapott, szobával és egy genetikai laborral is, illetve nagy örömére Steph építettet növényházat is, így a kertészeti szenvedélyének is tudott élni az új házban. Továbbra is minden nap szednie kellett a gyógyszereit az immunrendszere hiánya miatt. Szerencséjére itt a szigeten nem volt más, mint a Thorhalla, Stephanie, Jonathan és Einar négyes, illetve Olaf Svenson a komornyik, így senki sem zargatta, amikor kiment a kertbe, illetve a birtokra sétálni, nem kellett emberekkel érintkeznie. Napi szinten maradt kapcsolatban a proffal is és beszéltek, illetve a nyomozását is tudta tovább folytatni, mígnem sikerrel járt. Egy nőre bukkant, aki újságokban, történelemkönyvekben is volt ábrázolva, a képek szerint több ezer éves lehetett és a rúnák is feltűntek, amiket látott. Az egyik nap végül nagy nehezen összeszedte a bátorságát és bevitette magát a szigetről a belvárosba. Ott elbúcsúzott Steph-től és egymaga indult a Club Londonba, hogy megtalálja a nőt, akiről olvasott, hátha ő végre tud segíteni neki abban, hogy megfejtse ki is ő valójában.

„Halacska”:
Medúza (Melissa Boltagon) Acqg
Medúza (Melissa Boltagon) Tumblr_mmzf31hS001sr6mkpo1_500

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Medúza (Melissa Boltagon) BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1279
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Medúza (Melissa Boltagon) Empty Re: Medúza (Melissa Boltagon)

Témanyitás by Morsus on Szomb. 12 Okt. 2013, 23:16

Elfogadva!

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Medúza (Melissa Boltagon) Empty Re: Medúza (Melissa Boltagon)

Témanyitás by Ko-Rel on Hétf. 26 Május 2014, 12:55

11. Aranykor és 3 hetes bővítés
Medúza (Melissa Boltagon)
Melissa utána indult annak, hogy megtudja, hogy kicsoda valójában. Interneten és könyveken keresztül tudomást szerezett egy nőről, aki ismerős volt számára. Sikerült is őt megtalálnia, valóban ott volt a Club Londonban. Nő furcsa volt és valamiért azonnal vonzalmat érzett iránta, pedig soha sem vonzódott a saját neméhez. A nővel elment annak a lakására, noha ő nem tudta, de az egy vámpír volt, aki évezredek óta életben volt ekkor már. A nő valóban tudta a kilétét, de esze ágában sem volt megmondani, csak a Melissa vérét akarta. Szerencsére rájött, hogy a vonzalom a feromonok miatt van, így valamelyest képes volt leküzdeni azt és nem lett a nő áldozata. Hála annak, hogy edzi Halla ösztönösen repítette ki az erkélyről a rátámadó vámpírt az utcára a házból és így megmenekült. A SHIELD elbaltázta utólag, mert a nő hamuvá vált a napon és Melissa nem jutott közelebb a származásához. Visszament a Miller birtokra és bezárkózott a szobájába és a laborjába. A következő három hétben a házat sem igen merte elhagyni, nemhogy a városba merészkedjen. Inkább nekifogott kísérleteknek, Xavier professzortól kért DNS mintákat a diákoktól, főleg a regenerálódni képes Flori DNS-e érdekelte, szeretett volna a lány mintáival a világnak segíteni. Az elsődleges feladatát úgy érezte, hogy meg kellene találnia az AIDS és a rák ellenszerét, mert ebben haltak meg a legtöbben az emberek közül. Így a vér és DNS mintákból igyekezett egy szérumot, vagy oltást, vagy bármi mást, de elsődlegesen szérumot kidolgozni, hogy ezeket a vírusokat és degeneratív sejtburjánzásokat megfékezze és kiirtsa. Egyelőre lassan halad, de ez nem törte le a lelkesedését, hogy ezzel foglalkozzon. A három hétben keveset edzett Halla-val, kevesebbet mint előtte, a feladatai jobban lefoglalták és még a nőnek rendezett NY szerte levő ünnepségekre sem ment el.

Kialakult mentális betegség a vámpírral való találkozás emlékére: homofóbia

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Medúza (Melissa Boltagon) BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1279
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Medúza (Melissa Boltagon) Empty Re: Medúza (Melissa Boltagon)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.